Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sinulle on postia

"Onneksi olkoon! Voitit seuraavan lippupaketin ---"
Sinulle on postia

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +548 (566 ääntä)
      ....mahto ketuttaa!

      Lainaa

    2. Tulos: -189 (247 ääntä)
      Luultavasti kusetus...

      Lainaa

    3. Tulos: +142 (216 ääntä)
      Tuosta tulikin mieleeni että itsekkään en ole s-postia katsonut yli kuukauteen. En halua että käy noin D:

      Lainaa

    4. Tulos: -90 (266 ääntä)
      Sydämeni jätti noin neljä lyöntiä välistä ku luin tämän, oon edelleen shokissa. Käsittämätöntä jos tää on totta........ Ampuisin varmaan itseni jos mulle kävis noin.

      Lainaa

    5. Lukija/ ällön fani 31.5.2012 0:27
      Tulos: +82 (114 ääntä)
      Ketuttais itelläki!

      Lainaa

    6. Tulos: +244 (256 ääntä)
      AUTS! En tiedä harmittaako enemmän Janinan puolesta vai hukkaan menneiden lippujen puolesta. Itsekin nimittäin osallistuin kilpailuun ja jopa tarkistin sähköpostini :P

      Lainaa

    7. Tulos: -73 (143 ääntä)
      Eipä sielä Suomi ollut pelaamassa, niin ei olis edes kiinnostanut mennä.

      Lainaa

    8. Tulos: +40 (96 ääntä)
      Miten ihmiset ei lue sähköpostejaan nykyaikana useaamin!? Ketuttaa kaveritkin, joille laittaa jotain postia ja niistä ei kuulu mitään. Parin viikon päästä tulee vastaus, että oho, en oo huomannut. . . .

      Lainaa

    9. Kikkaykkönen 31.5.2012 1:39
      Tulos: +72 (86 ääntä)
      Voi eiiiiii.... Päivää myöhemmin vieläpä!

      Lainaa

    10. Tulos: +49 (65 ääntä)
      Olen huomannut, että nuoremmat ihmiset eivät monestikaan lue kovin usein sähköposteja. Harrastustoiminnan kautta olen ollut tekemisissä sellaisten nippanappa 18-vuotiaiden kanssa, ja ovat olleet jotenkin ihmeissään kun on kerrottu, että sähköpostia pitäisi seurata mahdollisten tärkeiden viestien varalta. Samoin olen joskus oppilaille poikkeustapauksissa laittanut sähköpostia; eivät ne niitä lue, vaikka asiasta on erikseen sovittu. Työelämässä olevien on monesti pakko lukea päivittäin postinsa. Tiedä sitten, kumpi tyyli on parempi..? Tietysti tässä mokan tapauksessa olisi varmaan ollut parempi lukea vähän useammin :)

      Lainaa

    11. Tulos: +16 (24 ääntä)
      Jeps. Meillä on koulussa opiskelijoilla oma sähköposti käytössä, opettajat ottavat niihin yhteyttä ja kouluasiat PITÄISI hoitaa tästä sähköpostista. Porukka on kuitenki ollut äärimmäisen hämmennyksissä, vaan aina esim. ryhmätöitä etänä tehdessä on ollut aina yks tyyppi, jolle on pitänyt soittaa et "hei sulta on menny varmaan tää viikko sitte sähköpostitse sovittu juttu ohi". Suurin osa meidän luokasta käyttääkin mieluummin Facebookin ja muiden palvelujen pikaviestejä.

      Lainaa

    12. Tulos: +15 (27 ääntä)
      Onneksi itse seuraan s-postia säännöllisesti, mahtais vituttaa jos tulis tollanen tilanne :D

      Lainaa

    13. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Kyllä se pistää kuupattaan ko laittaa jotain tärkeetä mailia johonki yritykseen ja sitä saa ootella viikkotolkulla että saa vastauksen, jos saa. Pari kertaa koettu. Ite käyn kattoo sähköpostit päivittäin ainaki kahdesti paitsi viikonloppuisin.

      Lainaa

    14. Tulos: -16 (32 ääntä)
      helic: Miten ihmiset ei lue sähköpostejaan nykyaikana useaamin!? Ketuttaa kaveritkin, joille laittaa jotain postia ja niistä ei kuulu mitään. Parin viikon päästä tulee vastaus, että oho, en oo huomannut. . . .
      Ovatko he oikeasti ystäviäsi? Hmmmm.

      Lainaa

    15. Tulos: -4 (24 ääntä)
      Aika paha :///

      Lainaa

    16. Tulos: -18 (54 ääntä)
      opettaja: Harrastustoiminnan kautta olen ollut tekemisissä sellaisten nippanappa 18-vuotiaiden kanssa, ja ovat olleet jotenkin ihmeissään kun on kerrottu, että sähköpostia pitäisi seurata mahdollisten tärkeiden viestien varalta.
      Öh, ei pidä. Ei ole mitään lakia, joka vaatisi sähköpostien seuraamista. Tavallista postia on pakko seurata, se on laissa, mutta mikään ei vaadi sähköpostin tai edes puhelimen käyttämistä. Olin opiskeluaikoina pari vuotta ilman puhelinta, ja se oli erittäin mukavaa ja rentoa aikaa. Nykyäänkin laitan kännykän usein pois päältä, jotta minua ei voi häiritä puhelimitse, ja annan vain harvoille sellaisen sähköpostiosoitteen, jota luen useammin kuin kerran kuussa (ja kerron toki myös, etten seuraa sähköpostia). Jos jollakulla on asiaa minulle, aina voi lähettää kirjeen tai tekstiviestin, ja palaan asiaan sitten kun sille on aikaa, jos se enää on ajankohtaista.

      Lainaa

    17. Tulos: +7 (17 ääntä)
      lyön vetoo että aika moni tän lukenut meni heti tarkistamaan sähköpostinsa, ite ainaki menin :D

      Lainaa

    18. Tulos: -1 (31 ääntä)
      Lukija/ ällön fani: Ketuttais itelläki!
      sanotko sä myös, että "mulla ketuttaa" tai "mulla vit**taa"? on mun mielestä vaan randomein mahollinen sanamuoto.. "mikä sulla ketuttaa"..?

      Lainaa

    19. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Oli pakko mennä heti tarkistaan sähköposti! :D

      Lainaa

    20. Tulos: +28 (34 ääntä)
      Nimesi: Öh, ei pidä. Ei ole mitään lakia, joka vaatisi sähköpostien seuraamista. Tavallista postia on pakko seurata, se on laissa, mutta mikään ei vaadi sähköpostin tai edes puhelimen käyttämistä. Olin opiskeluaikoina pari vuotta ilman puhelinta, ja se oli erittäin mukavaa ja rentoa aikaa. Nykyäänkin laitan kännykän usein pois päältä, jotta minua ei voi häiritä puhelimitse, ja annan vain harvoille sellaisen sähköpostiosoitteen, jota luen useammin kuin kerran kuussa (ja kerron toki myös, etten seuraa sähköpostia). Jos jollakulla on asiaa minulle, aina voi lähettää kirjeen tai tekstiviestin, ja palaan asiaan sitten kun sille on aikaa, jos se enää on ajankohtaista.
      :D Ilmaisin itseäni vissiin vähän epäselvästi. Ei tietenkään mikään laki velvoita, mutta jos aikoo toimia seuran hallituksessa tai muuten aktiivina, niin se ei oikein onnistu, jos ei seuraa postejaan. Sama töissä, Tietysti voin työhaastattelussa sanoa rehtorille, etten aio lukea sähköpostejani, jolloin rehtori vastaavasti toteaa, ettei ota minua töihin. Ne on näitä omia valintoja :)

      Lainaa

    21. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Tonzo: Eipä sielä Suomi ollut pelaamassa, niin ei olis edes kiinnostanut mennä.
      Suomen jääkiekkoglooria kaatuu Selänteen mukana, Venäjä-Slovakia olisi tarjonnut tämänhetken kovimman (Kanadan ohella) joukkueen huippunäytöksen miten sitä kiekkoa pelataan. Ei ole Mikke Granlundista isompien poikien saappaisiin, näkyihin tuo jo SM-liigassakin loppukaudesta ettei peli kulje. Tietysti Mikke alkaa vetää Ameriikassa pikkusen steroidia heti kärkeen, niin saa massaa lisää ja pärjää edes jollain tasolla. Kannattaa mittailla leuka parin vuoden päästä ja ensi vuonna ihmetellä miten sitä lihasta tuli 15 kiloa lisää vuodessa. Ihan vinkkinä vaan..

      Lainaa

    22. Tulos: -7 (19 ääntä)
      no kuka sitä kultaotteluu olis halunnutkaa mennä kattomaan ku ei suomi edes pelannut siellä ;)

      Lainaa

    23. Tulos: +26 (34 ääntä)
      Minä taas kritisoin Elisan toimintaa. Hyvä laittaa tuollainen viesti vain pari päivää ennen palkintoa. Itse osallistun kaikkiin kilpailuihin mihin ilmoitan oman meilini (jota käyn kerran arkipäivässä vilasemassa ja työmeili on auki aina töissä ollessa), mutta pe-iltapäivästä lähetetty viesti voi tosiaan jäädä lojumaan viikonlopun yli. Tässä ei kyllä mainittu mihin aikaan on viesti tullut, mutta silti...

      Lainaa

    24. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Mikähän on sitten sähköpostin tarpeeksi usein seuraaminen. Mä katon lähes joka päiä ja joskus useammankin kerran päivässä, mutta jos kiireellista asiaa on, niin voi aina soittaa. Ja kilpailuihin joku voi laittaa osoitteensa jota ei seuraa.. Viestiss lukee, että voit noutaa lippusi huomenna, joka on todella lyhyellä varoitusajalla laitettu viesti!! Eli ei ehkä ihan kauheastai voi syyttää, että tyttö ei lukisi viestejä tarkkaan, kun parin päivän viive ainakin mailin ja tytln päivityksen välillä on.

      Lainaa

    25. Tulos: -12 (18 ääntä)
      miisa: Minä taas kritisoin Elisan toimintaa. Hyvä laittaa tuollainen viesti vain pari päivää ennen palkintoa. Itse osallistun kaikkiin kilpailuihin mihin ilmoitan oman meilini (jota käyn kerran arkipäivässä vilasemassa ja työmeili on auki aina töissä ollessa), mutta pe-iltapäivästä lähetetty viesti voi tosiaan jäädä lojumaan viikonlopun yli. Tässä ei kyllä mainittu mihin aikaan on viesti tullut, mutta silti…
      Miksi sitten kritisoit Elisaa jos viestin saapumisaikaa ei edes tiedetä kuten itsekin sanoit??? Ei mitään logiikkaa sun höpinöissäs. Voihan olla että tästä on ilmotettu jo kaksi kuukautta sitten hyvissä ajoin -__- Aina olisi voinut tietenkin yrittää soittaa, joka on myöskin saatettu tehdä mutta lippujen voittaja ei ole vaan vastannut.

      Lainaa

    26. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Kyllähän tuossa lukee, että "voit noutaa lippusi huomenna lauantaina" läpä läpä että tuskin se viesti on kahta kuukautta aiemmin tullut. Itellä tulee mailit suoraan iPhoneen, ei ole mikään hirveä vaiva kerran päivässä klikata uudet viestit.

      Lainaa

    27. minimerkki 2.6.2012 13:56
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      mail chekkeri on kätsy. Ei tarvi erikseen käydä vilkuileen posteja kun se tarkistaa ne ite minuutin välein ja ilmottaa uusista posteista selaimen yläkulmassa. :)

      Lainaa

    28. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Kyseessä oli Elisan pikakisa Facebookissa, jossa arvottiin liput aika nopealla tahdilla. :)

      Lainaa

    29. Tulos: -12 (18 ääntä)
      Mua ei ois oikeesti ees kiinnostanu noi kisat. Köyhien hommaa, oikeet miehet seuraa jalkapalloo.

      Lainaa

    30. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Mailaaja: Jeps. Meillä on koulussa opiskelijoilla oma sähköposti käytössä, opettajat ottavat niihin yhteyttä ja kouluasiat PITÄISI hoitaa tästä sähköpostista. Porukka on kuitenki ollut äärimmäisen hämmennyksissä, vaan aina esim. ryhmätöitä etänä tehdessä on ollut aina yks tyyppi, jolle on pitänyt soittaa et “hei sulta on menny varmaan tää viikko sitte sähköpostitse sovittu juttu ohi”. Suurin osa meidän luokasta käyttääkin mieluummin Facebookin ja muiden palvelujen pikaviestejä.
      Mikä vika siinä sähköpostissa sitten on? Onko se jotenkin ihan passé kun se keksittiin jo ennen 2000-lukua, siis ihan vuonna kivi ja keppi?

      Lainaa

    31. Tulos: +1 (1 ääni)
      Nimesi: Öh, ei pidä. Ei ole mitään lakia, joka vaatisi sähköpostien seuraamista. Tavallista postia on pakko seurata, se on laissa, mutta mikään ei vaadi sähköpostin tai edes puhelimen käyttämistä. Olin opiskeluaikoina pari vuotta ilman puhelinta, ja se oli erittäin mukavaa ja rentoa aikaa. Nykyäänkin [...]
      Oletko lukutaidoton?
      "Sähköpostia pitäisi seurata mahdollisten tärkeiden viestien varalta." 
      Mitä helvettiä höpiset jostain laeista?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mm-kisat, Elisa, VIP, liput, kilpailu, sähköposti

  • Uusimmat

  • Kategoriat