Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Seksuaalista häirintää

"Voinko haastaa mun pomon oikeuteen?"
Suurenna näkymä
Seksuaalista häirintää

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1328 (1348 ääntä)
   Voi jumaLAUTA. Pöysti, over and out.

   Lainaa

  2. Tulos: +1004 (1016 ääntä)
   Mitä luultavimmin olisi jäänyt kiinni ja joutunut maksamaan itse ne 2 tonnia.

   Lainaa

  3. Tulos: +548 (576 ääntä)
   Amerikassa tuota jopa kannattaisi kokeilla, mutta näin Suomen oloissa en menisi vannomaan, että hankkeella saisi vuokrarästit maksettua.

   Lainaa

  4. Tulos: +258 (274 ääntä)
   Juu-u Päivi halus vähän 'easy money' :D

   Lainaa

  5. kahvitölkki 5.5.2012 1:18
   Tulos: +640 (652 ääntä)
   Ei ihmekään, että erosivat...

   Lainaa

  6. Tulos: +140 (158 ääntä)
   :D Ei tainnu Päivi oikein itsekään uskoa, että voisi mennä läpi...

   Lainaa

  7. Tulos: +173 (219 ääntä)
   Entäs kun mun entisen työpaikan nykyinen pomo nussi mun entisen työpaikan entistä työkaveria, ja mä jatkoin siellä töissä kauemmin kuin mun entisen työpaikan entinen työkaveri, monta tonnia mä saisin jos ilmiantaisin sen, kun se on kai nykyään pomo siellä? Siis se jätkä, joka oli mun silloisen pomon poika, ja nykyinen pomo tietääkseni, ja nussi mun entistä työkaveria joka on nykyään ihan vaan mun kaveri.

   Lainaa

  8. Tulos: +187 (213 ääntä)
   Jos päivi haluaa "easy money", niinkuin joku tossa sanoi, niin menis sitte vaikka myymään persettään helvetti!

   Lainaa

  9. Tulos: -117 (291 ääntä)
   ...Naiset =)

   Lainaa

  10. Tulos: +132 (156 ääntä)
   Siis MITÄ??? Siinon taas naisella hemmetin iso järjen vajaus!

   Lainaa

  11. Tulos: +197 (211 ääntä)
   Vittu mikä likanen akka >:[

   Lainaa

  12. Tulos: +178 (188 ääntä)
   Tää on kattonu liikaa salkkareita!

   Lainaa

  13. Tulos: -148 (324 ääntä)
   Todella sairasta toimintaa Päiviltä, taas on todistettu naisten ajatuksenjuoksu ja ne surullisen kuuluisat tippaleipäaivot. Toivon kyseisenlaisille ihmisille pelkkää pahaa, ehkäpä jokin vakava sairaus kuten syöpä tekisi nyt terää hänen tilanteessaan. Kuolema olisi liian helppoa, mutta useiden vuosien kärsimys voisi olla mielekkäämpää.

   Lainaa

  14. Tulos: +192 (198 ääntä)
   Voi itku... ja vielä ihmetellään, miksi aina ei oteta tosissaan kun joku kertoo joutuneensa ahdistelun tms. kohteeksi.

   Lainaa

  15. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Päivi kuulostaa ihanalta ihmiseltä...

   Lainaa

  16. Tulos: +41 (71 ääntä)
   Miau: Entäs kun mun entisen työpaikan nykyinen pomo nussi mun entisen työpaikan entistä työkaveria, ja mä jatkoin siellä töissä kauemmin kuin mun entisen työpaikan entinen työkaveri, monta tonnia mä saisin jos ilmiantaisin sen, kun se on kai nykyään pomo siellä? Siis se jätkä, joka oli mun silloisen pomon poika, ja nykyinen pomo tietääkseni, ja nussi mun entistä työkaveria joka on nykyään ihan vaan mun kaveri.
   ai siis miten hä?

   Lainaa

  17. Tulos: -85 (261 ääntä)
   Ihan varmaan joku feministikusipääasianajaja tarttuu tilaisuuteen, ja lopputuloksena viaton pomo istuu vankilassa viidestä raiskauksesa ja seksuaalisesta ahdistelusta. Polttakaa feministit!

   Lainaa

  18. Tulos: +55 (87 ääntä)
   Tarkoitat kai Kenraali, että polttakaa ne äärimmäiset äärifeministit :)

   Lainaa

  19. Tulos: +122 (160 ääntä)
   Kenraali: Ihan varmaan joku feministikusipääasianajaja tarttuu tilaisuuteen, ja lopputuloksena viaton pomo istuu vankilassa viidestä raiskauksesa ja seksuaalisesta ahdistelusta. Polttakaa feministit!
   1. Edes feministi asianajaja ei tässä maassa tuossa onnistuisi. 2. Tuo koko juttu kaatuisi siihen, että tuo nainen on kertonut mitä meinaa tehdä. 3. Suomessa ei raiskauksesta saa kuin hyvän jätkän leiman, kun kattoo noita tuomioita.

   Lainaa

  20. Rva Jestasson 5.5.2012 16:53
   Tulos: +106 (132 ääntä)
   Mun ex-mies vois tehdä kevyesti jotain tollasta - kostoksi jostain - tai ihan ilkeän kekseliäisyytensä ilosta;) Tollanen käytös kertoo häijystä, hyökkäävästä persoonallisuudesta eikä ole sidottu sukupuoleen.

   Lainaa

  21. Aamutähti 5.5.2012 17:49
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   Ei tullu Päiville mieleen, että pomo voi saada selville tän suunnitelman ja antaa potkut.

   Lainaa

  22. Tulos: -35 (153 ääntä)
   Rva Jestasson: Mun ex-mies vois tehdä kevyesti jotain tollasta – kostoksi jostain – tai ihan ilkeän kekseliäisyytensä ilosta;) Tollanen käytös kertoo häijystä, hyökkäävästä persoonallisuudesta eikä ole sidottu sukupuoleen.
   Ei ole sidottu sukupuoleen? Miehiin kohdistuvaan seksuaalista häirintää ei mitenkään oteta suomessa tosissaan. Tää facebook moka on todellakin oikea esimerkki miten naiset OIKEASTI ajattelee ja tollaiset oikeus jutut on mennyt monta kertaa läpi Suomessakin.

   Lainaa

  23. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Tätäkö se Amerikan touhuja seuraaminen aiheuttaa?

   Lainaa

  24. Tulos: -43 (95 ääntä)
   "huoh" naiset..

   Lainaa

  25. Löygelsön 6.5.2012 0:34
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   No, jos Päivi nyt yrittää hyötyä tästä jotenkin niin onpahan ainakin hyvät todisteet feissarimokissa ettei hän siitä mitenkään hyödy. =) Ottaa tällainen kyllä vähäv vihaksi. :g

   Lainaa

  26. Tulos: -51 (63 ääntä)
   Ei toi nyt kyllä mun korvaan edes kuulosta siltä, että Päivi ois edes tosissaan. Lähti luultavasti ihan läpällä heittämään ja jatko ehkä vähän liian pitkälle viimeisen kommentin kanssa...

   Lainaa

  27. Tulos: -27 (69 ääntä)
   jep jep. ei pitäis neuvoi muita lainopillisissa asiois, jos ei niistä mitään tiedä. ei hitto naiset on katalia. kyllä, yleistän

   Lainaa

  28. Tulos: +81 (113 ääntä)
   Oioi, taas on hyvä syy päästä mollaamaan naissukupuolta, kuten näistä kommenteista näkee. Kyllä se kuitenkin niin on, että mänttejä löytyy sekä miehistä että naisista. Pata kattilaa soimaa ja niin edelleen.

   Lainaa

  29. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Panukka: Mitä luultavimmin olisi jäänyt kiinni ja joutunut maksamaan itse ne 2 tonnia.
   Niin ja meni paljastamaan itsensä vielä facebookissa.

   Lainaa

  30. Tulos: +60 (90 ääntä)
   Tege: Todella sairasta toimintaa Päiviltä, taas on todistettu naisten ajatuksenjuoksu ja ne surullisen kuuluisat tippaleipäaivot. Toivon kyseisenlaisille ihmisille pelkkää pahaa, ehkäpä jokin vakava sairaus kuten syöpä tekisi nyt terää hänen tilanteessaan. Kuolema olisi liian helppoa, mutta useiden vuosien kärsimys voisi olla mielekkäämpää.
   Luulenpa että mielipiteesi naisista (sekä mahdollinen kaappihomoutesi) on tullut täällä jo kaikille päivänselväksi, viitsitkö jo lopettaa? Tuo on jo lapsellista ja säälittävää käytöstä.

   Lainaa

  31. Humankind is doomed =/ 6.5.2012 14:42
   Tulos: +68 (114 ääntä)
   Jess, pistetään yhden ämmän aivovajaus kaikkien naisten viaksi ja aletaan syyttämään oikeiden raiskausten ja ahdistelujen uhreja vaan entistä enemmän! Syöpää toivon näille kommentoijille, tai aivokasvainta, kun ei niitä aivoja muutenkaan näytetä käyttävän... Plussaa myös feministivihasta. Kommenteissa on enemmän vajukkeja kun näissä jutuissa? Uskomatonta mutta totta. Siinäpähän nauratte, hehheh =D

   Lainaa

  32. Tulos: +70 (104 ääntä)
   Ei ois pitänyt lukee näitä kommentteja. Heti kun yks nainen käyttäytyy kun mulkku, äijät kiroaa että kaikki naiset on huijaavia mulkkuja ja vihjataan ettei seksuaalista häirintää tai raiskauksia oikeasti tapahdu, kuhan akat huijaa. Jos on nainen ja raiskattu ikinä ei voi voittaa. Joko olet tyhmä huora ja huijari tai sitten olet tyhmä huora ja huijari. Muita vaihtoehtoja ei ole.

   Lainaa

  33. Tulos: +47 (73 ääntä)
   Hyvä esimerkki miten asiat toimii: http://xkcd.com/385/ Jos mies on tyhmä se nyt vaan on tyhmä yksittäistapaus. Jos nainen on tyhmä kaikki naiset on tyhmiä.

   Lainaa

  34. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Tällaistahan kannattaa kirjoittaa facebookiin, siisti tilanne varmaan tulossa kun kyseinen statuspäivitys päätyy työkavereiden kautta pomolle.. =))

   Lainaa

  35. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Ann: Jos päivi haluaa “easy money”, niinkuin joku tossa sanoi, niin menis sitte vaikka myymään persettään helvetti!
   ei se ehkä oo kuitenkaa henkisesti niin helppoo

   Lainaa

  36. Tulos: +28 (32 ääntä)
   huoh. ja sitten kun on niitä joita oikeasti voi oma pomo ahdistella tuolla tavoin eikä siitä uskalla sanoa mihinkään potkujen pelossa. tosi törkeetä ja typerää -.-

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (4 ääntä)
   "Entäs kun mun entisen työpaikan nykyinen pomo nussi mun entisen työpaikan entistä työkaveria, ja mä jatkoin siellä töissä kauemmin kuin mun entisen työpaikan entinen työkaveri, monta tonnia mä saisin jos ilmiantaisin sen, kun se on kai nykyään pomo siellä? Siis se jätkä, joka oli mun silloisen pomon poika, ja nykyinen pomo tietääkseni, ja nussi mun entistä työkaveria joka on nykyään ihan vaan mun kaveri."
   Tuohan muistuttaa jo saippuasarjoja... http://www.youtube.com/watch?v=3nQaaG6WRJ4

   Lainaa

  38. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Ja alempana mainos joka alkaa: arkielämän rahoitustarpeita?

   Lainaa

  39. Tulos: +31 (73 ääntä)
   Näitä kommentteja lukemalla näkee, miten tyhmiä ihmiset on... Feministi kannattaa tasa-arvoa miesten ja naisten välille, ei naisten ylivaltaa. Ts. kaikki, jotka pitävät miehiä ja naisia tasa-arvoisina, ovat feministejä. Tiedoksi vain teille kaikille kaappifeministeille.

   Lainaa

  40. Tulos: +10 (84 ääntä)
   Daa: Näitä kommentteja lukemalla näkee, miten tyhmiä ihmiset on… Feministi kannattaa tasa-arvoa miesten ja naisten välille, ei naisten ylivaltaa. Ts. kaikki, jotka pitävät miehiä ja naisia tasa-arvoisina, ovat feministejä. Tiedoksi vain teille kaikille kaappifeministeille.
   Sinäkin olet näköjään jäänyt kiinni tähän feministien verkkoon. Jos ajat tasa-arvoa kaikille, olet egalitaristi/humanisti, et feministi. Jos feminismi ajaisi tasa-arvoa kaikille, se ei olisi FEMinismiä. Feminismi on, ja tulee olemaan, naisasiainliike. Fem viittaa naiseen. Se joka muuta sanoo, on egalitaristi joka kutsuu itseään väärällä nimellä. Mitä järkeä puhua tasa-arvoliikkeestä jos nimessä esiintyy vain toinen sukupuoli? Lopeta puolustelemasta feminismiä ja ala kutsua asioita niiden oikeilla nimillä. Feminismi ei ole tehnyt enää pitkään aikaan mitään hyvää miesten ja naisten tasa-arvon hyväksi, päin vastoin. Miehiä työnnetään arvoasteikossa koko ajan alemmaksi. Jos puolustelet feminismiä, puolustelet myös äärifeminismiä, toisin sanoen miesvihaa. T: Egalitaarinen nainen

   Lainaa

  41. Tulos: +31 (49 ääntä)
   Tämä löytyy kyllä luotettavammistakin lähteistä, mutta tässä esim wikipedian kuvaus feminismistä: "Feminismi eli naisliike tai naisasialiike on aate, jonka mukaan sukupuolet ovat poliittisesti, ekonomisesti ja sosiaalisesti tasa-arvoisia." Feminismi ajaa siis tasa-arvoa. On toki outoa, että sovinisti on sika ja naisten sortaja ja feministi tasa-arvon tavoittelija. Kai se johtuu naisen altavastaavan roolista. Termejä voisi kyllä hiukan korjailla... Kaipa nuo yleistäjät ja naistenvihaajat on vaan trolleja. Ei kai kukaan voi oikeasti ajatella noin..? Ihan mokastakin näkee, että kaikki naiset eivät ole kieroja ja petollisia (nainen1 haluaa kieroilla itselleen rahaa, nainen 2 haluaa puolustaa kaltoinkohdeltua ja tehdä moraalisesti oikein).

   Lainaa

  42. Tulos: +43 (49 ääntä)
   nou: Ei ole sidottu sukupuoleen? Miehiin kohdistuvaan seksuaalista häirintää ei mitenkään oteta suomessa tosissaan. Tää facebook moka on todellakin oikea esimerkki miten naiset OIKEASTI ajattelee ja tollaiset oikeus jutut on mennyt monta kertaa läpi Suomessakin.
   Öö joo... Et sitten sattunut huomaamaan, että toinen keskustelija on myös nainen? Ja on ihan toisella kannalla kuin Päivi. Apua, tässähän on ristiriita! Kumpi nainen määrittelee sen mitä naiset OIKEASTI ajattelee? Who divided by zero?

   Lainaa

  43. Tulos: -8 (56 ääntä)
   Pupunen: Tämä löytyy kyllä luotettavammistakin lähteistä, mutta tässä esim wikipedian kuvaus feminismistä: “Feminismi eli naisliike tai naisasialiike on aate, jonka mukaan sukupuolet ovat poliittisesti, ekonomisesti ja sosiaalisesti tasa-arvoisia.” Feminismi ajaa siis tasa-arvoa. On toki outoa, että sovinisti on sika ja naisten sortaja ja feministi tasa-arvon tavoittelija. Kai se johtuu naisen altavastaavan roolista. Termejä voisi kyllä hiukan korjailla…
   Pointti on juuri siinä, että koska feministit niin innoissaan mädättävät itse liikettään, on vaikea ottaa tosissaan niitä muutamaa jotka oikeasti ovat ns. tasa-arvon puolesta. Feminismi ei voi taistella oikean tasa-arvon puolesta, koska puolet liikkeestä identifikoituu radikaalifeministien kanssa samaan piiriin. Naisella ei ole altavastaavan roolia, ei ns. "1. maailmassa". Feministit haluavat "tasa-arvon" naisten ja miesten välille, mutteivät välitä miten negatiivisesti se vaikuttaa miehiin. Feministit haluavat taata, että naisella on hyvä olo yhteiskunnassa, koska nainen on heidän mielestään niin "päälleajettu". Mutta miesten ongelmiin ei kosketa pitkällä tikullakaan. Naisille on kuitenkin tässä maailmassa katettu aina. Naiset ovat aina päässeet helpommalla. Naisille yritetään kaikin keinoin tehdä kaikesta mielekkäämpää miesten kustannuksella. Itse ainakin ennemmin tahtoisin olla sellaisen liikkeen jäsen, joka ei vedä yhtään kotiinpäin, vaan tarkastelee kaikkia näkökulmia realistisesti ja kriittisesti. Feminismi ei tule koskaan täyttämään tätä kriteeriä, valitettavasti.

   Lainaa

  44. Tulos: +25 (43 ääntä)
   Suorastaan surullisia kommentteja täällä. Huomasitteko, että molemmat keskustelijat olivat naisia? Miksi siis vain toisen nolo käyttäytyminen määrittelee kaikkien naisten ajatuksenjuoksun? Teoriani näistä naistenvihaajista on, että ovat joko peräkammarin poikia, jotka eivät ole koskaan saaneet naista, kaappihomoja, jotka ovat epävarmoja seksuaalisuudestaan tai pettäjänais(t)en traumatisoimia raukkoja, jotka eivät osaa käsitellä tunteitaan. Tai sitten vain vajukkeja, mistä heitä ei oikeastaan voi syyttää.

   Lainaa

  45. Tulos: -1 (3 ääntä)
   kaBoom siinä se totuus oli.

   Lainaa

  46. Noobstalker 19.6.2012 3:10
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Niissähän kuvissa on ne ajat millo ne on lähetetty??

   Lainaa

  47. Tulos: -2 (32 ääntä)
   Rva Jestasson: Mun ex-mies vois tehdä kevyesti jotain tollasta – kostoksi jostain – tai ihan ilkeän kekseliäisyytensä ilosta;) Tollanen käytös kertoo häijystä, hyökkäävästä persoonallisuudesta eikä ole sidottu sukupuoleen.
   kyllä se vaan niin menee tässä yhteiskunnassa, että ei tuollaisessa tapauksessa kantajan ollessa mies saa naamalleen kun naurunpärskähdykset - todistajien ja todisteiden puuttuessa oikeusjärjestelmä puoltaa mimmin lausuntoa... tämä keissi nyt on ihan selvä peli, mutta vastaavanlaisten naisten takia vuorenvarmasti useilla suomalaisilla syyttömillä miehillä on tilillään tuomio seksuaalirikoksesta ihan vaikka humputtelureissun jälkeisessä katumuksessa nostetuista raiskaussyytteistä.

   Lainaa

  48. minäpä minä 31.10.2012 22:59
   Tulos: -13 (31 ääntä)
   Naiset... Välillä hävettää edustaa meitä! Ja Päivi, get a life.

   Lainaa

  49. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Ja juuri sopivasto Sato-vuokrakotien mainos alapuolella.

   Lainaa

  50. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Oisko vaa fiksumpaa pysyä töissä ja väleissä, tienata palkkaa laskuihin... Ensinnäki kun tuo projekti oikeuden kanssa olis niin pitkä ennenkun mitää rahoja tippuis tilillle ja työpaikkahan siinä menis

   Lainaa

  51. Tulos: +7 (7 ääntä)
   "Kun minä nyt olen vähän pulassa näiden laskujen kanssa niin ajattelin että voisinko saada pari tonnia perättömällä ahdistelusyytteellä?"

   Lainaa

  52. A L A S V A S E M M I S T O ! 20.6.2022 16:02
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Nykypäivänä tämmöinenkin menisi oikeudessa läpi :(

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alastonkuva, pomo, ahdistelu, häirintä, työpaikka

 • Uusimmat

 • Kategoriat