Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puhelinvaras

"Hauskaa, kun kännykkä putos koulumatkalla."
Puhelinvaras

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 41 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +501 (553 ääntä)
      No tuollaisella kommentilla Vappu varmaan varmistaa sen että puhelimen löytänyt sen palauttaakin...

      Lainaa

    2. Tulos: +319 (333 ääntä)
      Reilu kaveri

      Lainaa

    3. Tulos: +236 (254 ääntä)
      Reilukerho :D

      Lainaa

    4. Kikkaykkönen 22.5.2012 1:27
      Tulos: +340 (372 ääntä)
      Moraali? Eiks se ollu joku maalajijuttu?

      Lainaa

    5. Tulos: +224 (246 ääntä)
      Haha, piti vielä kertoa että näytti videot kavereille, niin varmasti vituttais enemmän :D

      Lainaa

    6. Tulos: +235 (253 ääntä)
      Syy miks kannattaa ottaa käyttöön kaikki maholliset suojaukset mitä luurista löytyy. Ne videotki olis voinu piilottaa salasanan taa..

      Lainaa

    7. Tulos: +139 (151 ääntä)
      Farkas: Syy miks kannattaa ottaa käyttöön kaikki maholliset suojaukset mitä luurista löytyy. Ne videotki olis voinu piilottaa salasanan taa..
      Myös syy miks kannattaa pitää huolta siitä omaisuudestaan, niin selvinpäin kun kännissäkin. Itel oli just Tallinnan reissulla Galaxy mukana ja seuraavalla kerralla otan kyllä jonku antiikkisen 3310:n johon ei varmasti tallennu nettisalasanoja, tms muuta tärkeetä infoa :D

      Lainaa

    8. Jukkapalmu 22.5.2012 7:57
      Tulos: +149 (227 ääntä)
      olis ny pistäny videotkin facebookkiin samalla.

      Lainaa

    9. Tulos: -217 (379 ääntä)
      Jukkapalmu: olis ny pistäny videotkin facebookkiin samalla.
      Hiljaa paskapalmu

      Lainaa

    10. Tulos: +184 (192 ääntä)
      Mul on puhelimessa semmonen ominaisuus joka ottaa naamataulusta kuvan ja lähettää sen sähköpostiin gps tietojen kanssa, sen jälkeen tietenkin jos laittaa salasanan kolmesti väärin.

      Lainaa

    11. Tulos: +53 (59 ääntä)
      Argh... Tosi hienoa toimintaa löytäjältä - jotain vikaa on kyllä koodistossa... Mutta tosiaan, nykyluurit melkein kaikki pystyy suojamaan "tupla" salasanalla - eli PIN -koodilla ja turvakoodilla. Tämä tarjoaa jo suojan satunnaista kliksuttelijaa vastaan (ellei valitse 1234 tai puhelinnumero yms. itsestään selvää koodia). Lisäksi puhelimeen voi laittaa salauksen päälle (ei kaikkiin) tai laittaa asetuksista, että jos salasanan näpyttää 5 -kertaa väärin, puhelin tyhjennettään. Tietty varakopioinnista kannattaa tuolloin huolehtia. Mutta siis suojata pystyy jos vaan haluja on - eri asia jaksaako ja jättääkö esim. intiimeimmät kuvat ja tärkeimmät salasanat talteen jonnekkin muualle kuin puhelimeen?

      Lainaa

    12. Tulos: +17 (47 ääntä)
      Miks toi uusien juttujen lukusuunta on vaihdettu?

      Lainaa

    13. Tulos: +69 (77 ääntä)
      Tunnen itteni äkkiä tosi pyhimykseksi. Löysin kerran bussista puhelimen, jonka palautin bussikuskille, kun en sitten muuta keksinyt (vieras kaupunki, virastot kiinni). :/ Toivottavasti se kännykkä päätyi oikealle omistajalleen sitten. Ymmärrän täysin Vapun vitutuksen ja ärtymyksen, mutta täytyy taas todeta että Siperia opettaa. Seuraavassa kännykässä on varmaan sitten kaikki mahdolliset suojaukset.

      Lainaa

    14. Tulos: +41 (45 ääntä)
      Vaikka esim. videotiedostoihin oliski turvakoodi, niin ei tarvi muuta ku lyödä kännykkä kiinni tietokoneeseen niin pääsee kaikkiin käsiksi ilman mitään koodeja. Näin ainaki mun kännykässä :---)

      Lainaa

    15. Tulos: +21 (105 ääntä)
      Jessica: Hiljaa paskapalmu
      hiekkaa pimpissä?

      Lainaa

    16. Tulos: +17 (33 ääntä)
      anna: Miks toi uusien juttujen lukusuunta on vaihdettu?
      [Kyseessä on siis "Lisää luettavaa" -linkkien nuolet] Mielestämme nuolet osoittavat nyt loogisempaan suuntaan ja vastaavat samalla samaa suuntaa, kuin etusivulla nuolet "← Uudemmat" ja "Vanhemmat →".

      Lainaa

    17. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Tyly varas :DD

      Lainaa

    18. Tulos: +6 (16 ääntä)
      FMteam: [Kyseessä on siis "Lisää luettavaa" -linkkien nuolet] Mielestämme nuolet osoittavat nyt loogisempaan suuntaan ja vastaavat samalla samaa suuntaa, kuin etusivulla nuolet “← Uudemmat” ja “Vanhemmat →”.
      Hyvä! Tätä olen kaivannutkin! :)

      Lainaa

    19. Tulos: -10 (42 ääntä)
      FMteam: Mielestämme nuolet osoittavat nyt loogisempaan suuntaan ja vastaavat samalla samaa suuntaa, kuin etusivulla nuolet “← Uudemmat” ja “Vanhemmat →”.
      Suomessa luetaan vasemmalta oikealle. Looginen suunta on, että oikealta löytyy uudemmat. Eihän tuossa ole mitään logiikkaa.

      Lainaa

    20. Tulos: +31 (45 ääntä)
      Audrey: Suomessa luetaan vasemmalta oikealle. Looginen suunta on, että oikealta löytyy uudemmat. Eihän tuossa ole mitään logiikkaa.
      Uusin juttu on aina ylimpänä ja juttuja luetaan ylhäältä alas. Kun olet lukenut sivun loppuun, hyppäät sivulle 2. Mielestämme on loogista, että nuoli sivulle 2 osoittaa oikealle (→), sillä muuten tuntuisi siltä, kuin kääntäisit kirjan sivuja väärään suuntaan. Eli "Sivu 2: Vanhemmat" osoittaa oikealle (→) ja sieltä kun halutaan takaisin uudempiin juttuihin, siirrytään loogisesti takaperin, eli sivulle 1 vasempaan suuntaan (←).

      Lainaa

    21. Tulos: -1 (17 ääntä)
      Ääh, nyt harmittaa. En tajunnu tuota alempaa tilapäivitystä. Mitämitämitä ihmettä siis :D oon ihan hukassa, ehkä johtuu tästä uskomattomasta väsymyksestä, mutta miks se noin kirjotti? Lähettikö se joku, joka löysi sen puhelimen, niin noin tuolla Vapulle.. Selittäkää joku tyhmälle :D

      Lainaa

    22. Tulos: +14 (14 ääntä)
      angst: Selittäkää joku tyhmälle
      Nykypäivän puhelimissahan on mahdollinen internet-yhteys, jolla pääsee facebookkiin kirjoittelemaan päivityksiä. Ilmeisesti Vappu oli tallentanut salasanan kännykän facebookkiin ja tätä kautta varas päässyt kirjoittamaan tilapäivityksen.

      Lainaa

    23. Tulos: +1 (9 ääntä)
      angst: se puhelimen löytäjä kirjautui vapun tunnuksilla facebookiin kun salasanat oli tallennettu puhelimeen ja kirjoittanut sit sen seinälle

      Lainaa

    24. Tulos: -43 (61 ääntä)
      Kapseli: hiekkaa pimpissä?
      Miten pimpissä voi olla hiekkaa?! XD mitä vittua?

      Lainaa

    25. Tulos: -5 (25 ääntä)
      Jessica: Miten pimpissä voi olla hiekkaa?! XD mitä vittua?
      South Park <3

      Lainaa

    26. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Siis tämä toisen kirjoituksen on kirjoittanut tyyppi joka vei puhelimen?

      Lainaa

    27. Tulos: +16 (24 ääntä)
      ^ Kyllä, Watson.

      Lainaa

    28. Tulos: -3 (27 ääntä)
      mmnf: South Park <3
      ??

      Lainaa

    29. Tulos: -17 (19 ääntä)
      en oikeen ymmärtäny, kuka on pölliny kenenki puhelime? voisko joku selittää :DD

      Lainaa

    30. Tulos: +20 (26 ääntä)
      Puhelimen suojaksi on nykyään ihan älyttömän nerokkaita ohjelmia olemassa. Avokilla on semmonen, että jos hänen puhelimeen vaihdetaan sim-kortti, siitä tulee ilmoitus minun puhelimeen. Tämän jälkeen voidaan laittaa se puhelin soimaan, siihen tuli joku teksti että 'palauta puhelin lähimpään löytöpisteeseen' tms. ja sitä soimista ei voi katkaista. (toki voi laittaa virrat pois päältä, mutta mitä iloa on puhelimesta johon et voi laittaa virtoja päälle) Muistaakseni oli vielä joku salasana kyseisen palveluntarjoajan nettisivulle, josta pysty kattoon missä päin maailmaa se puhelin on. Sanasta sanaan ei ihan varmasti mee noin tuo homma, kun en oo siihen kamalasti perehtynyt, mutta nuo toiminnot siinä oli, en vaan muista mitä kautta sitä puhelinta ohjattiin.

      Lainaa

    31. Tulos: +10 (12 ääntä)
      rikosilmoitus vaan niin operaattori voi estää puhelimen käytön blokkaamalla imei-koodilla gsm-verkosta

      Lainaa

    32. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Wääk: Puhelimen suojaksi on nykyään ihan älyttömän nerokkaita ohjelmia olemassa. Avokilla on semmonen, että jos hänen puhelimeen vaihdetaan sim-kortti, siitä tulee ilmoitus minun puhelimeen. Tämän jälkeen voidaan laittaa se puhelin soimaan, siihen tuli joku teksti että ‘palauta puhelin lähimpään löytöpisteeseen’ tms. ja sitä soimista ei voi katkaista. (toki voi laittaa virrat pois päältä, mutta mitä iloa on puhelimesta johon et voi laittaa virtoja päälle)
      Aika hauska, mikä puhelin?

      Lainaa

    33. TeitMeister 24.5.2012 0:12
      Tulos: -5 (23 ääntä)
      mirri: en oikeen ymmärtäny, kuka on pölliny kenenki puhelime? voisko joku selittää D
      Joo en ymmärrä miten oot tuolla järenkäytöllä vielä hengissä.

      Lainaa

    34. Tulos: 0 (4 ääntä)
      http://www.city.fi/artikkeli/iPhone-varkaan+kuvat+l%E4htiv%E4t+kiertoon/4741/

      Lainaa

    35. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Minkä sanan Vappu on sensuroinu viimeisestä viestistään? Pipari? Kiva ku ihmiset sensuroi omaa kiroiluaan :D

      Lainaa

    36. Tulos: +3 (5 ääntä)
      mmnf: Aika hauska, mikä puhelin?
      HTC sense -käyttöliittymässä tuli kuulemma mukana. (Tiedustelin ukolta asiaa) Netistä kuulemma saa ladattua tommosia ohjelmia, jos vähän viittii kaivella.

      Lainaa

    37. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Wääk: HTC sense -käyttöliittymässä tuli kuulemma mukana. (Tiedustelin ukolta asiaa) Netistä kuulemma saa ladattua tommosia ohjelmia, jos vähän viittii kaivella.
      Kiitos :)

      Lainaa

    38. Tulos: -14 (16 ääntä)
      Mä en oikein tajunnut tämän mokaa. Joo haha löytäjä lähetti tommosen viestin, mutta miksi Vappu huusi lopuksi tuon kommenttinsa O___O Yritin miettiä, ymmärsikö Vappu jonkun kommentoijansa varastaneen hänen puhelimensa... Meillä sattui myös puhelinvarkaus juuri ja illalla soitin varastettuun puhelimeen. Joku juippi vastas. Minä olin se, joka vittuili: "Vituttaako, varastit sitten arvottoman paskan, jossa on prepaid-liittymä. Saldo on alle 10 euroa ja varo; jos suljet läpän siinä läppäpuhelimessa vähänkään liian kovaa, niin puhelin sammuu. Mutta, ettet sä mitää narkkirahoja katukaupassa siitä saa." Kummasti juippi aikoikin yhtäkkiä viedä puhelimen poliisilaitokselle. Kehtas vielä kysyä löytöpalkkiota, eli rahaa oli saatava :DD En tiedä missä puhelin menee, onko sillä sällillä vai poliisilaitoksella - emme koskaan jaksaneet mennä katsomaan. Päästiin helposti paskasta puhelimesta eroon, kun muutoin vanhat toimimattomatkin puhelimet varastoituvat muistoina kaappiin :P

      Lainaa

    39. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Harmittaa kyllä lukea näin myöhään tää juttu koska vappuhan ois voinu soittaa kaverinsa puhelimesta omaansa (uskon silti että sim-kortti oli jo vaihtunut). Jos olis vastattu niin ois ollu nimi selvillä. Mutta itse olen löytänyt puhelimen isokarhun vessasta ja palautettuani sen oikeelle omistajalle kyllähän siitä 20€ sain :>

      Lainaa

    40. Tulos: -3 (3 ääntä)
      vittumainen jätkä :D

      Lainaa

    41. Littlebylittle 25.12.2012 14:57
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Watch out we got a badass over here.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kännykkä, puhelin, Nokia, varastettu, löydetty