Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ei mene läpi

"Peitekuva!"
Ei mene läpi Eternal Ink vastaa: "Olen tehnyt tämän peitekuvan ja voinkin siis sanoa että se tosissaan on saman ihmisen selkää. Vanha tatuointi näkyy vielä hiukan alta. Valokuva otettu vaan lähempää kun aikasempi kuva niin voi ehkä näyttää eri kohdalta. Teinit ei vaan taida tatskoista mitään tajuta......"

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -135 (307 ääntä)
      Hyvä yritys... Voidaan kuitenkin aina toivoa, että ensimmäinen on tehty jossain mualla, ja toinen sitten kyseiseesä paikassa.

      Lainaa

    2. Ministeri Nieminen 24.5.2012 6:26
      Tulos: +403 (449 ääntä)
      Vradchuk: Hyvä yritys… Voidaan kuitenkin aina toivoa, että ensimmäinen on tehty jossain mualla, ja toinen sitten kyseiseesä paikassa.
      Olisikohan kuitenkin päinvastoin?

      Lainaa

    3. Tulos: -134 (276 ääntä)
      Susannalla on kyllä huomattavasti petrattavaa kirjainten kanssa. Ymmärrän, että pienillä lapsilla, ja miksei vaikka väsyneillä aikuisillakin joskus hyppii kirjaimet hassusti päin, mutta herraihme tietokoneella!! (Huomatkaa vitsi)

      Lainaa

    4. Tulos: -141 (199 ääntä)
      Vradchuk: Hyvä yritys… Voidaan kuitenkin aina toivoa, että ensimmäinen on tehty jossain mualla, ja toinen sitten kyseiseesä paikassa.
      Ehkä nuo valittajat eivät puhu liikkeen sijainnista vaan näiden tatuointien sijainnista? Not sure if trolling or dumb...

      Lainaa

    5. Tulos: +257 (263 ääntä)
      käykää tuon tatuointiliikkeen fb-sivuilla, suurta hupia

      Lainaa

    6. Tulos: -161 (281 ääntä)
      Ei kannata ottaa tatskaa, ne on niin rumii että huhhuh :''D

      Lainaa

    7. Tulos: +184 (188 ääntä)
      Tästä liikkeestähän on noussut melkonen haloo mm. Facebookissa. Tatuoija on täysin ammattitaidoton, saati että menisi läpi edes hyvästä harrastelijasta.

      Lainaa

    8. Tulos: -79 (133 ääntä)
      Vanha tatuointi näkyy osittain "jälkeen" kuvan tatuoinnin oikeassa reunassa.. Uusi tatuointi näyttää niin paljon isommalta ja kuvaa on "kasvatettu" eri suuntaan kuin missä alkuperäinen tatuointi on ollut...

      Lainaa

    9. Tulos: +127 (149 ääntä)
      Athaleia: Vanha tatuointi näkyy osittain “jälkeen” kuvan tatuoinnin oikeassa reunassa.. Uusi tatuointi näyttää niin paljon isommalta ja kuvaa on “kasvatettu” eri suuntaan kuin missä alkuperäinen tatuointi on ollut…
      No ei todellakaan. Ennen-tatuointi on kaksi kertaa suurempi kuin jälkeen, ja ovat paikat niin kaukana toisistaan että tuskin paljoa menisi päällekkäin jos samalle ihmiselle olisi nuo molemmat piirretty..

      Lainaa

    10. Tulos: +85 (109 ääntä)
      joku vois vielä kommentoida, et toi tatuointi on iha eri paikas nois kahdes kuvas :DD:DDD en meinaa oo varma tajusko kaikki XD XD XD

      Lainaa

    11. Tulos: +27 (59 ääntä)
      Hiukan off topic: Käsittämätöntä miten ihmiset on lähteneet haukkumaan oikeen urakalla tonne fb-sivulle noita tatskoja, joista suurin osa ei edes ole tämän Marian tekemiä.

      Lainaa

    12. EliittiElina 24.5.2012 12:44
      Tulos: +82 (102 ääntä)
      Athaleia: Vanha tatuointi näkyy osittain “jälkeen” kuvan tatuoinnin oikeassa reunassa.. Uusi tatuointi näyttää niin paljon isommalta ja kuvaa on “kasvatettu” eri suuntaan kuin missä alkuperäinen tatuointi on ollut…
      Ei todellakaan ole. Näkeehän sen sokea Erkkikin että kyseessä ei ole sama ihminen. Lisäksi tämä kuva on sivustolta, jonka "tatuoija" on joku 20-vuotias tyttö, joka antoi potkut muille työntekijöille, itse ei osaa tatuoija saati lävistää. Kehtaa väittää muiden töitä omaksi, valehtelee, huijaa, kiskoo rahaa. Tämän neidin putiikissa otti eräs nainen järkyttävän töherryksen ja sitä samaa kuvaa on päivitelty voicen, iltalehtien ja monessa muussa yhteydessä. Kohun tarkoitus on saada ihmiset välttämää ko. mestaa...

      Lainaa

    13. Tulos: -27 (49 ääntä)
      saivar: Ehkä nuo valittajat eivät puhu liikkeen sijainnista vaan näiden tatuointien sijainnista? Not sure if trolling or dumb…
      Täh? Miten tatuoinnin sijainti liittyy tähän? Kyseinen henkilöhän vain toivoi, että parempi tatuointi on tehty kyseisessä paikassa eikä se huonompi. :-D

      Lainaa

    14. Juuri näin 24.5.2012 13:51
      Tulos: +23 (23 ääntä)
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10607794 http://www.iltalehti.fi/kauneus/2012052115601228_ka.shtml Siinä vähän informaatioo kyseisen liikkeen asiakaspalvelu taidoista.

      Lainaa

    15. fuckin' idiot 24.5.2012 13:51
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Olisikohan kuitenkin päinvastoin?
      toivoa voi

      Lainaa

    16. Tulos: +47 (49 ääntä)
      Mulle on aina tatuointia ottaessa ensin painettu ihoon semmonen "haamutatska", jonka voi vielä pyyhkiä pois ja korjailla. Ja monesti on korjartukkin. Siinä on sitte valmiina viivat joitten mukaan voi neulalla mennä. Tietysti väritys on sitten oma haasteensa. Tuli vaan mieleen, ite en ainakaan antais kenenkään lähteä vapaalla kädellä piirtämään mun iholle.

      Lainaa

    17. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Farkas: Mulle on aina tatuointia ottaessa ensin painettu ihoon semmonen “haamutatska”, jonka voi vielä pyyhkiä pois ja korjailla. Ja monesti on korjartukkin. Siinä on sitte valmiina viivat joitten mukaan voi neulalla mennä. Tietysti väritys on sitten oma haasteensa.Tuli vaan mieleen, ite en ainakaan antais kenenkään lähteä vapaalla kädellä piirtämään mun iholle.
      Ton jutun tiimoilta tuli kyllä ilmi, että se "haamutatska" tehtiin kyllä ensin. Tekijä ei vain osannut seurata viivaa tatuointikoneella.

      Lainaa

    18. Tulos: +3 (5 ääntä)
      saivar: Ehkä nuo valittajat eivät puhu liikkeen sijainnista vaan näiden tatuointien sijainnista? Not sure if trolling or dumb…
      Veikkaisin kuitenkin, että puhe oli kuvasta, eikä kommenteista.

      Lainaa

    19. Tulos: +11 (27 ääntä)
      http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/kohutatuoinnin-tekija-puolustautuu-asiakkaan-lapset-pilasivat-tatuoinnin/8/38747 niin siis tekijässä ei vikaa!!

      Lainaa

    20. Tulos: -6 (20 ääntä)
      saivar: Ehkä nuo valittajat eivät puhu liikkeen sijainnista vaan näiden tatuointien sijainnista? Not sure if trolling or dumb…
      No sä oot ainaki varmasti vähän tyhmä. :D Eka tatska on huono, toka hyvä. Vradchuk tarkotti sitä, että vaikka peittäminen onki valehtelua, niin asiaa lieventäis se, jos eka (huono) kuva olis tehty jossain muussa liikkeessä, ja toka (hyvä) olis tehty tässä kyseisessä liikkeessä. Luetun ymmärtämistä kannattaa harjotella ennenku alkaa nokkelia kommentteja väsäämään.

      Lainaa

    21. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Itse teen tatuointeja pienyrittäjänä ja olen kans nähnyt tuon facessa kiertävän kuvan. Mua kans jäi mietityttämään että miten pahasti kuvan tekijä on voinut möhliä siirtokuvan kanssa kun kerran alkuperäinen siirtokuva on ihan siistin näköinen. Yleensä harrastelijatatuoijat epäonnistuvat siistin viivan tekemisessä; viiva on katkonaista tai epätasaista tai väritys liian haaleaa, mutta kuva on kuitenkin kutakuinkin tehty alkuperäisen mallin mukaan. Siinä facessa kiertävässä versiossa esimerkiksi ne kukan alle tehdyt kiekurat olivat ihan eri kohdissa ja erilaisia kuin siirtokuvassa. Eli tatuoija on ilmeisesti ammattitaidottomuuttaan aloittanut väärästä kohdasta, eikä tietenkään käyttänyt vaseliinia jolloin irtonainen muste on sotkenut siirtokuvan ja siirtokuva on hävinnyt se sileän tien kun mustetta on koitettu pyyhkiä pois. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä miten tämä tekijä työskentelee.

      Lainaa

    22. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Tiitu: Hiukan off topic: Käsittämätöntä miten ihmiset on lähteneet haukkumaan oikeen urakalla tonne fb-sivulle noita tatskoja, joista suurin osa ei edes ole tämän Marian tekemiä.
      No mitä sillä on väliä kenen tekemiä ne on, hirveitä ne oli suurin osa silti.

      Lainaa

    23. Tulos: +2 (4 ääntä)
      vähän jo odottelinki koska tänne tulee tästä juttua. :DD ei tää kyl yhtään ainaka rohkase ottaa sitä tatskaa ku touhu on tota luokkaa...

      Lainaa

    24. Tulos: -3 (9 ääntä)
      http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/kohutatuoinnin-tekija-puolustautuu-asiakkaan-lapset-pilasivat-tatuoinnin/8/38747

      Lainaa

    25. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Käry taisi käydä, Jos nyt leikitään, että tämä oikeasti olisi peitetatuointi, niin en kyllä ymmärrä, miksi joku haluaisi peittää oman lapsensa (? luulisin ainakin) nimen ja syntymäajan jollain helvetin kukalla.

      Lainaa

    26. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Artisti: Itse teen tatuointeja pienyrittäjänä ja olen kans nähnyt tuon facessa kiertävän kuvan. Mua kans jäi mietityttämään että miten pahasti kuvan tekijä on voinut möhliä siirtokuvan kanssa kun kerran alkuperäinen siirtokuva on ihan siistin näköinen. Yleensä harrastelijatatuoijat epäonnistuvat siistin viivan tekemisessä; viiva on katkonaista tai epätasaista tai väritys liian haaleaa, mutta kuva on kuitenkin kutakuinkin tehty alkuperäisen mallin mukaan. Siinä facessa kiertävässä versiossa esimerkiksi ne kukan alle tehdyt kiekurat olivat ihan eri kohdissa ja erilaisia kuin siirtokuvassa. Eli tatuoija on ilmeisesti ammattitaidottomuuttaan aloittanut väärästä kohdasta, eikä tietenkään käyttänyt vaseliinia jolloin irtonainen muste on sotkenut siirtokuvan ja siirtokuva on hävinnyt se sileän tien kun mustetta on koitettu pyyhkiä pois. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä miten tämä tekijä työskentelee.
      Eikö se netissä kiertävän kuvan siirtokuva ole siitä mallikuvasta, jonka asiakas halusi, eikä se asiakkaaseen itseensä tehty siirtokuva?

      Lainaa

    27. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Tiitu: Hiukan off topic: Käsittämätöntä miten ihmiset on lähteneet haukkumaan oikeen urakalla tonne fb-sivulle noita tatskoja, joista suurin osa ei edes ole tämän Marian tekemiä.
      Kyllä ne räpellykset on Marian tekemiä. Itsellänikin valitettavasti on Marian tekemä kuva (se lintu, jonka kuva on linkattuna eternal inkin fb-sivuilla ainakin toistaiseksi). Sen sijaan liikkeen fb-sivuilla olevista mallikuvista ei yksikään ole tämän Marian tekemä, eikä koko puljussa ole ketään muuta enää töissä.

      Lainaa

    28. Tulos: -16 (20 ääntä)
      Tatuoinnin voi poistaa.

      Lainaa

    29. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Bethos: Tatuoinnin voi poistaa.
      Joo, mut ei se mikään helppo juttu ole!

      Lainaa

    30. Tulos: +6 (6 ääntä)
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3447503621197&set=a.2333808819523.2124813.1078879314&type=3&theater Tässä yksi kyseisen puljun taideteos, esittää lintua, kesti hetki ennenkuin hahmotin. :D

      Lainaa

    31. Tulos: +5 (5 ääntä)
      ^ No onhan tuo kuitenkin paljon parempi kuin se "kohukuva" :D Tuostakin näkee, ettei sillä ole värittämisestä mitään käsitystä. Varjostuksia ei oo edes yritetty tehdä, tasasta väripintaa vaan :(

      Lainaa

    32. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Kala: Susannalla on kyllä huomattavasti petrattavaa kirjainten kanssa. Ymmärrän, että pienillä lapsilla, ja miksei vaikka väsyneillä aikuisillakin joskus hyppii kirjaimet hassusti päin, mutta herraihme tietokoneella!! (Huomatkaa vitsi)
      miks sun 'vitsis' ei naurattanu. :(

      Lainaa

    33. Tulos: -9 (11 ääntä)

      Lainaa

    34. märkävalli 25.5.2012 17:53
      Tulos: +17 (21 ääntä)
      http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/kohutatuoinnin-tekija-puolustautuu-asiakkaan-lapset-pilasivat-tatuoinnin/8/38747 niin siis tekijässä ei vikaa!!
      Uskoisin että kirurgikin tekee sydänleikkausta, jos hoitaja repii skalpellia pois kädestä. Tai sitten ammattitaitoisena sanoo ettei voi jatkaa ennenkuin häiriötekijät on poistunu. -.-

      Lainaa

    35. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Missä se kohukuva on?

      Lainaa

    36. Tulos: +6 (6 ääntä)
      sdfa: Missä se kohukuva on?
      täältä löytyy mun pilattu koipi :( : http://aijaa.com/0064210220366

      Lainaa

    37. Tulos: -5 (19 ääntä)
      Itse suhteellisen tatuoituna tyttona voisin huomauttaa tahan valiin etta oli toi peitekuva oikeesti tehty tuolla ko. liikkeessa vai ei niin vitun paskalaatunen seki kuva on joka tapauksessa :D Ja se on taas urpojen oma vika jos menee ottamaan missa tahansa paskalaavassa kuvia ihoonsa. Fiksu ottaa liikkeesta ja tatuoijasta selvaa ennen ku antaa ihoonsa mitaan laittaa :D esim aika monissa paikoissa artisteilla on portfoliot, joita voi selailla ja selvittaa minka tyylisia kuvia ko. tatuoija yleensa tekee ja tasmaako sen tyyli oman kuvan kanssa :D Siina on suuri ero etta haluuko akkia vaha inkkia ihoon et nousee katu-uskottavuus, vai onko oikeesti kiinnostunut tatuointi -kulttuurista ja haluaa laadukkaita tatuointeja :D

      Lainaa

    38. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Suosittelen tosissaan vierailemaan tuolla fb-sivuilla, viihdettä parhaimmillaan! Tommosia kun kattelee niin tulee tarkkaan harkittua missä laittaa omat täppinsä.

      Lainaa

    39. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Onhan nää tällaiset viihdettä parhaimmillaan. Olisihan se komeeta jos "taiteilija" pystyisi peittämään vanhan kuvan siten, että sen paikkakin vaihtuu :D Myötätuntoa näille parille joiden kuvat on julkisuudessa.

      Lainaa

    40. haloo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.5.2012 14:36
      Tulos: -44 (46 ääntä)
      Siis kyllä te olette typeriä saatana. Kuva on peitetty koska nimi oli kirjoitettu väärin? Kuva on kyl samassa kohassa mut tää jälkeisempi kuva on vaa otettu lähempää. Se vanha kuva näkyy tuolta viel pikkasen joten käyttäkää urpot silmiänne. Eikä todellakaa oo sen `kohutatskaajan` käsialaa!!!!

      Lainaa

    41. Tulos: +33 (35 ääntä)
      haloo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: Siis kyllä te olette typeriä saatana. Kuva on peitetty koska nimi oli kirjoitettu väärin? Kuva on kyl samassa kohassa mut tää jälkeisempi kuva on vaa otettu lähempää. Se vanha kuva näkyy tuolta viel pikkasen joten käyttäkää urpot silmiänne. Eikä todellakaa oo sen `kohutatskaajan` käsialaa!!!!
      Moi Maria! :D

      Lainaa

    42. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Kannattaa tosiaan käydä tutkimassa Eternal Ink:in facebook sivuja. Suurin osa siellä olevista kuvista ei edes ole tältä tatuoijalta, vaan aikaisemmilta työntekijöiltä joille hän on antanut potkut. Ihan harmittaa melkeen tollasen vielä nuoren tytön puolesta. Kannattais olla kunnon koulutus ja tieto ennenku alalle edes yrittää tai ylipäätään perustaa oman liikkeen. Ei ole ehkä käynyt mielessä että miten se pilaa aikalailla elämän jos kropasta löytyy nelivuotiaan lapsen tasoinen piirrustus, pysyvästi. Ite en räpylällänikään tohon liikkeeseen astuis!

      Lainaa

    43. Tulos: +23 (23 ääntä)
      "Teinit ei vaan taida tatskoista mitään tajuta" - Tatuointi"artisti", vm. -90

      Lainaa

    44. Tulos: +1 (1 ääni)
      Sivusto poistettu feissarista? :D vai oonko mä sokee?

      Lainaa

    45. Tulos: -16 (16 ääntä)
      rose: No ei todellakaan. Ennen-tatuointi on kaksi kertaa suurempi kuin jälkeen, ja ovat paikat niin kaukana toisistaan että tuskin paljoa menisi päällekkäin jos samalle ihmiselle olisi nuomolemmat piirretty..
      Et ole sitten kuullut kuvan rajaamisesta ja perspektiivistä, saati huomannut, että henkilöllä on sama paita kummassakin kuvassa. Työn jälki on erinomainen verrattuna esim. "Bokem lady"-tuhruun ja kännissä raapustettuihin kirjoitus-kielioppivirheellisiin suttuihin. Edelleen on kuitenkin niin, että tatskasta roskasakin tunnistaa ja etenkin tuhruisesta tatskasta.

      Lainaa

    46. Lentohärveli 4.1.2013 16:20
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Heikki: Et ole sitten kuullut kuvan rajaamisesta ja perspektiivistä, saati huomannut, että henkilöllä on sama paita kummassakin kuvassa.
      Tatskoistahan en tiedä tuon taivaallista, mutta tietokoneista sen verran, että oikeanpuoleisen kuvan "paita" näyttää perin epäilyttävästi pelkältä mustalta kolmiolta: sivu on ihan liian suora ja valot/varjotkin puuttuvat täysin. Sanoisin photoshopatuksi, mutta tuollaisen "korjauksen" nyt saa vaikka paintilla aikaan.

      Lainaa

    47. KarolinaCZ 8.2.2013 13:41
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Noh, nyt vaan tiedetään missä ei käydä.

      Lainaa

    48. Bustanity 6.5.2013 4:07
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kyseinen sivusto poistettu?:D

      Lainaa

    49. Tulos: +2 (4 ääntä)
      kyllähän toi on ihan selkeästi eri kohdassa ja liian pieni jotta muka oikeasti peittäisi tuon aiemman. Peitetautointi tuo tosin selkeästi on, ei kuitenkaan tämän kyseisen tatuoinnin. Turha syyttää katsojaa kyllä tässä.

      Lainaa

    50. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Lentohärveli: Tatskoistahan en tiedä tuon taivaallista, mutta tietokoneista sen verran, että oikeanpuoleisen kuvan “paita” näyttää perin epäilyttävästi pelkältä mustalta kolmiolta: sivu on ihan liian suora ja valot/varjotkin puuttuvat täysin. Sanoisin photoshopatuksi, mutta tuollaisen “korjauksen” nyt saa vaikka paintilla aikaan.
      Ja oisko se ihminen muka pitänyt samaa paitaa koko sen ajan että se korjaus on saatu valmiiks jne? Ja mustaa paitaahan ei voi kaksi ihmistä omistaa?

      Lainaa

    51. Tulos: +1 (3 ääntä)
      ...... Ehdin jo suunnitella hieman että hommaisin tatuoinnin... semmosen pienen, omat hahmotelmatki olin tehny ja kysyny kavereilt ja vanhemmilt milt näyttäis.... Täytyy sanoa että ny kun näit Feissarimokien tatuointi feilejä on tutkiskellut sen 15 minuuttia niin en kyllä tiedä uskallanko mistään hankkia. :P

      Lainaa

    52. Rototiltti 16.2.2017 9:06
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      asdasda: käykää tuon tatuointiliikkeen fb-sivuilla, suurta hupia
      No mepä käymme

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: peitekuva, tatuointi, kuva