Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 78

"En päässyt tänään kirjalliseen kokeeseen"
Sekalaisia, osa 78

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -89 (155 ääntä)
   Jatta oli paras :--DDDd

   Lainaa

  2. Tulos: +583 (613 ääntä)
   Viimeinen = Mitääh?

   Lainaa

  3. Tulos: +425 (441 ääntä)
   Hannalla on stalkkeri!

   Lainaa

  4. Tulos: +206 (224 ääntä)
   Toivottavasti Jatta ei omista uunia. Tai sitten Jatta on todella...

   Lainaa

  5. Tulos: +211 (223 ääntä)
   Jatta voisi tutustua uuniin ja sen toimintatapoihin.

   Lainaa

  6. Ohikulkija 28.4.2012 1:03
   Tulos: +310 (316 ääntä)
   Toi viimeinen on jo pelottava, tai ehkä pelottavampaa ajatella että kaikki naapuruston kyylät tekevät samoin mutta harvempi kirjoittaa niitä paperille!

   Lainaa

  7. Tulos: +207 (211 ääntä)
   Tuo viimenen kyllä kieltämättä sai silmät pyöreiksi :'D Ohan se tietenki kiva ku naapuri kertoo millasta elämää ite elää.

   Lainaa

  8. Tulos: +143 (149 ääntä)
   Mäki kuulen ku yläkerran kaveri oksentaa sunnuntai aamuisin ja laitan tekstarin perään et mitkä olot. Aivastukset kuuluu myös todella selvästi. :) Toi vika on pelottava!!! :O

   Lainaa

  9. Tulos: +1 (83 ääntä)
   Miun talo on niiiiiin ihanasti eristetty, että kuulen kun naapuri avaa vetoketjun, käy tarpeillaan ja vetäisee vetoketjun kiinni! Ihanaa </3 Ja kertokaa ihmiset, mikä julmetun villitys tuo .. oikein on. Se on kolome ... eikä kaks pistettä! Henkilökohtainen ärsytys tässä ehkä enimpänä mutta kuitenkin :D

   Lainaa

  10. Tulos: +90 (124 ääntä)
   ölölö: Miun talo on niiiiiin ihanasti eristetty, että kuulen kun naapuri avaa vetoketjun, käy tarpeillaan ja vetäisee vetoketjun kiinni! Ihanaa </3 Ja kertokaa ihmiset, mikä julmetun villitys tuo .. oikein on. Se on kolome … eikä kaks pistettä! Henkilökohtainen ärsytys tässä ehkä enimpänä mutta kuitenkin
   Kahdella pisteellä saa aikaan ihan eri nyanssit koko lauseeseen.. See? Myös neljä on joskus relevantti. Ainakin tosi vihjailevissa virkkeissä....

   Lainaa

  11. Tulos: +43 (105 ääntä)
   Sailas: Kahdella pisteellä saa aikaan ihan eri nyanssit koko lauseeseen.. See? Myös neljä on joskus relevantti. Ainakin tosi vihjailevissa virkkeissä….
   Tai sitten voi käyttää niitä kolmea, jotka ajavat joka ikisessä tapauksessa täsmälleen saman asian, eivätkä näytä kirjoitusvirheeltä...

   Lainaa

  12. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Omassa vessassani ilmastointiaukosta kuului aina iltaisin naapuripariskunnan panemista. Tosin nyt ne ilmeisesti muutti pois, eikä uudet naapurit ole yhtä äänekkäitä.

   Lainaa

  13. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Känniristeilyillähän föönillä lämmitetään vaikka pizza pahimpaan nälkään, erittäin pro-ratkaisu!

   Lainaa

  14. Tulos: -3 (33 ääntä)
   paras oli toi vika :DDDDDDDDD kyl mäki voisin ottaa tollasen hauskan kyylän naapuriks

   Lainaa

  15. Kikkaykkönen 28.4.2012 13:05
   Tulos: +6 (18 ääntä)
   Voi Sara :D Onneksi ei lentänyt näppikselle!

   Lainaa

  16. Tulos: -20 (32 ääntä)
   Voi tota Jatan kohtaloo xDDDDDDDDDDDDDDD Huomaa kyllä että on 17v

   Lainaa

  17. Tulos: +6 (22 ääntä)
   me just tänää puhuttiin ruokapöydässä että saisko lihapullia tehtyä föönillä ja lohkoperunoita suoristusraudalla, sen takia nauratti ! :D

   Lainaa

  18. Tulos: +23 (45 ääntä)
   saan tälleen melkein viikon myöhässä tietää ketä voitti SM jääkiekossa... :D kiitos feissarimokat

   Lainaa

  19. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Mä kuuleen kolmanteen kerrokseen, B-rappuun kun C-rapun ekassa kerroksessa asuva appiukko aivastaa :DD

   Lainaa

  20. Tulos: +88 (94 ääntä)
   aven: saan tälleen melkein viikon myöhässä tietää ketä voitti SM jääkiekossa… kiitos feissarimokat
   Olisinpa mäkin noin onnekas! Maanantai iltana taisin saada vasta kolmen jälkee unta. Jyppi fanit nimittäin kiljuivat kaduilla ja tööttäilivät auton torvea läpi yön. Ja kiva stalkkeri Hannalla! Sitä päivää odotellessa kun Hannalle tupsahtaa postiluukusta uusi kirje, jossa lukee: "Huomasin tänä aamuna, että poistuit asunnostasi. Tiirikoin lukkosi ja kävin vierailemassa asunnossasi. Tykkäsin todella paljon vaatekaappisi sisällöstä. ps. Lainasin sokeria, toivottavasti ei haittaa."

   Lainaa

  21. Ei voi tietää 28.4.2012 19:12
   Tulos: +35 (51 ääntä)
   Ehkä toi viimesen stalkkeri oli huolestunut, että jos asukkaalle on käynyt jotain kun auto ei ole liikkunut moneen päivään. Ja kurkannut postiluukusta kun kukaan ei ole tullut avaamaan ovea - ja todennut, että siellä on ainakin kissa. Toisaalta jos viesti ei tuosta statuksessa olevasta enää jatkunut (tyyliin "oletko kunnossa, t. naapurin täti") niin en tiedä mitä tuo lappunen hyödytti.

   Lainaa

  22. pauliina♥ 28.4.2012 23:48
   Tulos: +47 (77 ääntä)
   Räändöm: Voi tota Jatan kohtaloo xDDDDDDDDDDDDDDD Huomaa kyllä että on 17v
   Ja sun xD-raiskauksesta voi päätellä että oot korkeintaan 12v. Terv. 17v

   Lainaa

  23. Tulos: -1 (21 ääntä)
   Jatta on ehdottomasti blondi. Ja näille uuniblondeille (Bagheera & rölö) voin kertoa, että kyllä sen ruoan lämmittäminen onnistuu ihan keittolevylläkin.

   Lainaa

  24. Tulos: -39 (47 ääntä)
   Xorff: Jatta on ehdottomasti blondi. Ja näille uuniblondeille (Bagheera & rölö) voin kertoa, että kyllä sen ruoan lämmittäminen onnistuu ihan keittolevylläkin.
   Millähän keinoin tortillapohjan saa hellalla lämmitettyä? Jos ei halua uittaa sitä pohjaa rasvassa niin saattaa palohälyttimet huutaa.

   Lainaa

  25. musta_lammas 29.4.2012 9:52
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Esa. Ei siinä mitkään palohälyttimet huuda, jos MIEDOLLA lämmöllä (paistinpannulla) lämmittää tortillapohjaa... Lämpenee nopeesti, jos on joku kansi pannun päällä :)

   Lainaa

  26. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Esa M: Millähän keinoin tortillapohjan saa hellalla lämmitettyä? Jos ei halua uittaa sitä pohjaa rasvassa niin saattaa palohälyttimet huutaa.
   Miten olis ihan perinteisesti paistinpannulla.

   Lainaa

  27. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Esa M: Millähän keinoin tortillapohjan saa hellalla lämmitettyä? Jos ei halua uittaa sitä pohjaa rasvassa niin saattaa palohälyttimet huutaa.
   Sinähän nyt varsinainen kokki olet. Pysy poissa keittiöstä.

   Lainaa

  28. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Esa M: Millähän keinoin tortillapohjan saa hellalla lämmitettyä? Jos ei halua uittaa sitä pohjaa rasvassa niin saattaa palohälyttimet huutaa.
   Xorff: Sinähän nyt varsinainen kokki olet. Pysy poissa keittiöstä.
   Pakko jatkaa vielä... Onko nyt tosiaan niin, että ihmiset ovat nykyään näin uusavuttomia? Jos mikroaaltuuni ei toimi niin ensimmäisenä tulee mieleen, että "föönistähän tulee kans kuumaa ilmaa eiks nii?" Ja tää Esa vasta surkuhupaisa tapaus on. Hänelle ei mene jakeluun, että tarkoitus on lämmittää, ei polttaa. MIten nää ihmiset pysyy hengissä?

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Mitäs vikaa tuossa jatan metodissa oli . Kätevä idea mielestäni , tosin itse käyttäisin kuumailmapuhallinta säilyttääkseni hommassa tietyn miehisyyden .

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (42 ääntä)
   aven: saan tälleen melkein viikon myöhässä tietää ketä voitti SM jääkiekossa… kiitos feissarimokat
   ''ketä voitti'' ?! *ketkä voitti tai vaikka *kuka voitti

   Lainaa

  31. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Ei voi tietää: Ehkä toi viimesen stalkkeri oli huolestunut, että jos asukkaalle on käynyt jotain kun auto ei ole liikkunut moneen päivään. Ja kurkannut postiluukusta kun kukaan ei ole tullut avaamaan ovea – ja todennut, että siellä on ainakin kissa. Toisaalta jos viesti ei tuosta statuksessa olevasta enää jatkunut (tyyliin “oletko kunnossa, t. naapurin täti”) niin en tiedä mitä tuo lappunen hyödytti.
   Miten arvelet naapurin huolestuneen tädin saavan vastauksen? Lapun toiselle puolelle teksti "ei hätää, olen ok" ja luukun läpi käytävään? Entäs jos ei olekaan ok, kuka siihen silloin vastaisi? Ihme tapaus.

   Lainaa

  32. Minä vaan. 1.5.2012 0:24
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Epäilisin vikan jutun olevan siitä kyse jos tuossa talonyhtiössä harrastetaan samaa kuin meillä eli ihmiset luulee että niitä ruostuvia auton rämiä ja rojuja saa pitää maksullisilla paikoilla ikuisuuksia vaikka on parkkiruutu pulaa. Useilla perheillä saattaa olla useempi auto siellä täyttämässä ruutuja ja osaa autoista ei käytetä melkeen ikinä. Toinen vaihtoehto on että osa ei halua maksaa ruudustaan ja pitää sitä vieraspaikoilla päivästä toiseen koska ei kiinnosta maksaa hikista 8-10e kuussa paikasta ja repii sakkolapun vaan irti vaihtaa ruutua kunnes tulee uus sakko. Osa kans tekee täällä niin, että tuo sen auton tohon yötyön jälkeen ja on kokopäivän poissa ja aattelee et se on ok, niin ei tarvii omaa ruutua vuokrata. Vaikka vierasruudut on vain vieraille tarkoitettu.

   Lainaa

  33. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Minä vaan.: Epäilisin vikan jutun olevan siitä kyse jos tuossa talonyhtiössä harrastetaan samaa kuin meillä eli ihmiset luulee että niitä ruostuvia auton rämiä ja rojuja saa pitää maksullisilla paikoilla ikuisuuksia vaikka on parkkiruutu pulaa....
   Jotain kyttääjien rakastamaa "ähäkutti, tiedän mitä teet ja voin halutessani kertoa vuokraisännälle"-tyyppistä henkistä kiristystä tuossa taitaa olla taustalla. Epäilemättä kissojakaan ei saisi asunnossa pitää.

   Lainaa

  34. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Tuo Hanna oli saanut muutama päivä tuon ekan viestin jälkeen uuden lappusen "Hanna **** : ihan sellasta olin saanu että "tossahan toi sun autos on" jos se on huolissaan että ymmärränkö varmasti että mulla on kissa ja auto mitä en oo käyttäny"

   Lainaa

  35. Tulos: -13 (13 ääntä)
   Heh, Niilon päivitys oli meikäläisen etusivulla, kaveri kun sattuu olemaan :)

   Lainaa

  36. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Tiiän tuon Saran ja oon nähny ton päivityksenki... Tiiän myös että se ei tykänny kun tuo oli pistetty tänne

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (2 ääntä)
   "...kimakan pierun..." Ei vittu repesin XD

   Lainaa

  38. Tulos: +17 (17 ääntä)
   AAARGH: ”ketä voitti” ?! *ketkä voitti tai vaikka *kuka voitti
   Ketkä voittivat*

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koe, jääkiekko, JYP, purkka, pieru, fööni, hiustenkuivaaja, trampoliini, lappu, viesti, stalkkeri, suoristusrauta