Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kokokeskustelu

"Markolla on ihan valtava!"
Kokokeskustelu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 61 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1391 (1437 ääntä)
      Ei nyt pahalla, mutta... Hei ihan oikeesti! Mut onnee vaan Markolle ku saanu tollasen muijan pokattua!

      Lainaa

    2. Tulos: -80 (240 ääntä)
      eilinen hoito

      Lainaa

    3. Tulos: +1558 (1610 ääntä)
      Ime munaa! --> No avasin just Kinderin!
      Pointsit Kaarinalle!

      Lainaa

    4. Tulos: +526 (610 ääntä)
      I don't want to live on this planet anymore

      Lainaa

    5. Tulos: +958 (984 ääntä)
      "Haluatko mitata kavereidesi henkisen iän? Hanki Facebook-tili jo tänään!"

      Lainaa

    6. Tulos: +198 (210 ääntä)
      Ei herranjestas .__.

      Lainaa

    7. Mr. Ällö 7.4.2012 0:27
      Tulos: +277 (415 ääntä)
      Totuus: http://i42.tinypic.com/2vsn984.jpg Nam nam.

      Lainaa

    8. Tulos: -45 (77 ääntä)
      what A fak

      Lainaa

    9. Tulos: +188 (216 ääntä)
      "no avasin just kinderin" naurahdin :D

      Lainaa

    10. Tulos: +266 (282 ääntä)
      22-vuotias? Hetkinen...

      Lainaa

    11. Tulos: +416 (424 ääntä)
      iisi: 22-vuotias? Hetkinen…
      Sitä ikää on aika turha katsoa.. mitä nyt näitä feissarimokia paljon lukeneena voin sanoa niin iästä riippumatta ihminen voi olla täysin idiootti.

      Lainaa

    12. Tulos: +249 (265 ääntä)
      jopo: Sitä ikää on aika turha katsoa.. mitä nyt näitä feissarimokia paljon lukeneena voin sanoa niin iästä riippumatta ihminen voi olla täysin idiootti.
      Elämää jonkun verran seurattuani olen huomannut sen ilman feissarimokiakin. Mutta voi hyvää päivää. Ensi viikolla voidaankin sitten lukea kun muija miettii onko raskaana.

      Lainaa

    13. Tulos: +164 (180 ääntä)
      Itella on ikaa just toi 22 eika kylla tulis mieleenkaan kayda julkisesti tollasta keskustelua :D ja viela alkaa mollaamaan sita yhta ainutta jarkevaa ihmista joka katsoo aiheelliseks mainita etta toi ei todellakaan oo hirvee fiksu keskutelu ja varsinkin kun se joku on ittea 5 vuotta nuorempi ei herrajesta :D Eiko naa pissikset oo vielakaa loytany FB:sta sita kivaa hassua chattia jossa ne muna -keskustelut voi kayda ihan kahestaan sen kaverin kanssa. Ja varsinkin ku nykyaan kaikilla on alypuhelimet joihin voi ihan suoraa ladata sielta app storesta sen chatin ettei tarvi ees faceen menna ku paasee suoraa kannykalla kavereille jutustelemaan. Voi hyva jumala. Tahan on hyva lopettaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +322 (326 ääntä)
      Kerrankin näin päin, että nuoremmalla on enemmän tilannetajua kuin noilla kahdella muulla..

      Lainaa

    15. Tulos: +239 (243 ääntä)
      Ensinnäki nuorin on kypsin. Toiseksee toi keskustelu oli pakko käydä julkisesti?

      Lainaa

    16. Tulos: +82 (94 ääntä)
      Taas yksi huomiohuora enemmän. Milla.

      Lainaa

    17. Tulos: +134 (144 ääntä)
      aika huomaamatonta puhua markon intiimialueista tollee julkisesti. muttei noi tytöt ihan täyspäisiä olekaan, miks joku 22 v aukoo päätään 17 vuotiaalle. voi voi

      Lainaa

    18. Tulos: +32 (50 ääntä)
      Hahahaha toi muija repes liitoksistaa

      Lainaa

    19. Pinkkihinkki 7.4.2012 13:51
      Tulos: +113 (117 ääntä)
      Tän jutun perusteella toi Kaarina on fiksuin noista ja vaikuttaavin kivoimmalta. :3 En tosiaan tajua miten pitää kaikki kommentoida julkisesti, huhhuh.

      Lainaa

    20. Tulos: +45 (107 ääntä)
      Niina: "ei kai ollu ympärileikattu?" Mitä vikaa ympärileikatuissa on? Itse omaan sellaisen, eikä mitään valittamista ole ollut kenelläkään. :)

      Lainaa

    21. Tulos: +72 (90 ääntä)
      Ihme narttuja nuo 22 ja 21 v tytöt(ei yleisesti, idiootit, vaan tossa feissarimokassa) + Kaarinalle

      Lainaa

    22. Tulos: +51 (61 ääntä)
      Mitäh? Ilmeeni kun luin tota keskustelua: O___________O''

      Lainaa

    23. Tulos: +56 (62 ääntä)
      onko nää muijat oikeesti mua pari vuotta vanhempia... o_o joo kyllä mäkin saatan kertoa tollasta mun ystäville mutta en facebookissa.

      Lainaa

    24. Yli öpistö hörhö 7.4.2012 17:25
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      Milla 12v

      Lainaa

    25. Tulos: +59 (71 ääntä)
      pitää alkaa käyttää tota "ime munaa - avasin just kinderin" :D

      Lainaa

    26. Tulos: -9 (23 ääntä)
      *huuto naurua :D:D:D*

      Lainaa

    27. Tulos: +40 (50 ääntä)
      jopo: Sitä ikää on aika turha katsoa.. mitä nyt näitä feissarimokia paljon lukeneena voin sanoa niin iästä riippumatta ihminen voi olla täysin idiootti.
      Idiootteja löytyy pilvin pimein, ja se on huomattu kyllä ilman Feissarimokiakin. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei sana idiootti ole synonyymi sanalle epäkypsä. Toisaalta tässä Millassa yhdistyvät nämä molemmat ominaisuudet. Olen Millaa neljä vuotta nuorempi nuori mies, ja on pakko sanoa, että hävettää suunnattomasti hänen puolestaan.

      Lainaa

    28. Tulos: -13 (83 ääntä)
      Koskaan aiemmin en oo tänne mitään kommentoinu, mutta seuraillut oon kuitenkin. Nyt on vaan ihan pakko päästä sanomaan, että Ällö on ihana! :D Ei nyt tähän mokaan kommentoimisen takia, vaan yleensäkkin! Olen rakastunut Ällöön. <3 En ymmärrä minkä takia niin monet vihaavat Ällöä! : D

      Lainaa

    29. Tulos: +9 (27 ääntä)
      koolla ei oo väliä...mutta joo kannattaako siitä nyt fb:ssä jauhaa. Antaa Markolla olla vaikka halko..mutta hei...toi on jo noloo..ehkä meiltä 15 v vois uskoo ton keskustelun :) mut joo. Kukin tyytlillään..

      Lainaa

    30. Tulos: +19 (29 ääntä)
      Mitä vittua mä just luin...

      Lainaa

    31. Tulos: +17 (39 ääntä)
      Jospa tää on vaan läpäl tehty huomionhakukeskustelu? Siis et mitään Markoo ei oikeesti ees oo olemassakaa..likat aatellu vaa pikku siidereis olevansa hauskoi tai jotai.

      Lainaa

    32. Tulos: -24 (104 ääntä)
      jännä miten jengiltä menee täysin koko jutun pointti ohi. Pointti ei ole keskustelijoiden henkisessä kypsyydessä vaan siinä, että Markon vehkeestä puhutaan tuolla tavalla. Jos pojat puhuisivat naisten värkkien löysyydestä julkisesti, leimattaisi heidät heti idioottirunkkareiksi.

      Lainaa

    33. Tulos: +65 (105 ääntä)
      heikki: ännä miten jengiltä menee täysin koko jutun pointti ohi. Pointti ei ole keskustelijoiden henkisessä kypsyydessä vaan siinä, että Markon vehkeestä puhutaan tuolla tavalla. Jos pojat puhuisivat naisten värkkien löysyydestä julkisesti, leimattaisi heidät heti idioottirunkkareiksi.
      Henkisesti kypsät ei keskustelisi aiheesta julkisesti... Ja miehen vehkeiden isoksi sanominen on vähän eri juttu kun naisen värkin löysäksi sanominen.

      Lainaa

    34. Tulos: +76 (76 ääntä)
      Minä jotenkin koko ajan odotin/toivoin, että kyseessä on oikeasti kyse jostain ihan muusta ja tyypit vaan jatkaa vitsiä keskenään... mutta ei sitten o__O

      Lainaa

    35. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Mielenkiintoista, omasta mielestäni kommentoin tähän mutta jostain syystä kommenttini ei kelvannut tänne. Sanomani taisi olla jotakuinkin tämä: voihan olla niinkin että koko omituinen kokokeskustelu on käyty vain ja ainoastaan feissarimokiin pääsyn toivossa... =)

      Lainaa

    36. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Taitaa Millalle olla Facebookin käyttötarkoitus vähän epäselvä, kun Niinalle tarkoitettu viesti on pitänyt ihan omaan tilapäivitykseen kirjoittaa kaikkien nähtäväksi :D Tai sitten koko juttu on läppää.

      Lainaa

    37. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Mä luulin et tää on vaa joku huono vitsi :o miten Milla voi olla 22??? On varmaa hieman henkisesti jälkeenjääny....

      Lainaa

    38. Tulos: -3 (7 ääntä)
      PALMED

      Lainaa

    39. Tulos: -37 (95 ääntä)
      Uskomatonta. Ihmiset kummastelee, että tälläistä keskustelua käydään julkisesti. Eikö ketään ihmetytä se, että nuo vitun horoperseet juttelevat poikaystäviensä kyrvistä toistensa kanssa? Naiset on kyllä uskomattoman epämiellyttäviä roskaelukoita. Ei miehet keskustele naisystäviensä pilluista tuolla tavalla.

      Lainaa

    40. Tulos: +9 (39 ääntä)
      kauhulla odotan miten idioottia porukkaa tulee tulevaisuudessa olemaan kun jo nyt tällästä.. vaikka esim. mun vanhempien (n.50) tai isovanhempien aikana ois ollu joku facebook, en usko et ois tälläsiä juttuja saatu nähä. tai ku ite olin joku 11 v nii meillä oli vielä jotkut tyyliin tarravihot ja vaiheltii tarroja, eiä vedetty ekoi kännejä ja röökiä jossain kaupan nurkilla. hyvä luoja sentään miten nuoriso pilaantuu vuosi vuodelta enemmän ja nuorempina..... okei ei kauheesti liittyny ny tähän aiheeseen mut pakko avautua ihan vaikka sen takia et kello on jo paljon. hhhhhuhhhhh

      Lainaa

    41. kukkahattu88 11.4.2012 10:15
      Tulos: +19 (27 ääntä)
      keskustelun sävy on vähän sitä luokkaa, etten näkis itteeni juttelemassa tollasia ees kaverin kanssa kasvotusten - saati julkisesti facebookissa. jotkut asiat voi jäädä ihan kahen ihmisen välisiks. mut tuollaisilla akoilla oo varmaan muutenkaan häveliäisyyttä...

      Lainaa

    42. Tulos: +20 (22 ääntä)
      heikki: jännä miten jengiltä menee täysin koko jutun pointti ohi. Pointti ei ole keskustelijoiden henkisessä kypsyydessä vaan siinä, että Markon vehkeestä puhutaan tuolla tavalla. Jos pojat puhuisivat naisten värkkien löysyydestä julkisesti, leimattaisi heidät heti idioottirunkkareiksi.
      Minusta tässä ollaan oltu koko ajan asianytimessä... jos joku julkisesti puhuu tällasta fb:ssä on hyvä miettiä kirjottajien ja kommentoijien ikää... tai henkistäikää...

      Lainaa

    43. Tulos: +40 (46 ääntä)
      juuso: Niina: “ei kai ollu ympärileikattu?” Mitä vikaa ympärileikatuissa on? Itse omaan sellaisen, eikä mitään valittamista ole ollut kenelläkään.
      Esinahka on peniksessä vähentämässä kitkaa yhdynnän aikana. Mikäli esinahka poistetaan, kitkan määrä suurenee ja emätin kuivuu helpommin. Lisäksi monilla ympärileikatuilla miehillä terska pääsee laajenemaan, joka kaapii kosteutta pois emättimestä, ja kuivuus vain pahenee. Lisäksi tuntoherkkyys on huonompi, joten ympärileikatut miehet ovat usein kovakouraisempia yhdynnän aikana, mahdollisesti karskiutuneen terskan vaatiessa enemmän stimulaatiota, jolloin hankaus on entistäkin voimakkaampaa. Näiden seikkojen takia esimerkiksi Amerikan Yhdysvalloissa on tutkimuksissa rekisteröity ympärileikattujen miesten vaimoilla yhdynnänaikaisia kiputiloja, emättimen seudun arpikudosta, tuntoherkkyyden huomattavaa vähenemistä ja orgasmiherkkyyden pienenemistä. Eli ympärileikatuissa peniksissä todellakin on vikaa, vaikkakin esimerkiksi fimoosin takia ympärileikkaus voi olla välttämätön. Mutta, to each their own. Harvemmin ne naiset valittaa päin kasvoja, että "hyi mikä pippeli". Pitkässä suhteessa sitä ei oikein voi sanoa ilman että seksielämä menee pilalle ja yhdenillansuhteissa on vain helpompaa purra tyynyä ja lähteä jättämättä puhelinnumeroa. En nyt sano että kukaan sun naisistasi olisi ajatellut näin, makuja on monia. Mutta toi väittämä itsessään (kukaan ei oo valittanu joten asia x on jees) on aika perseestä.

      Lainaa

    44. Tulos: +24 (28 ääntä)
      22, 21 ja 17 vuotiaasta yllättäen se 17 vuotias on aikuismaisin. Ei me kaikki olla ihan tyhmiä mukuloita ( ;

      Lainaa

    45. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Ax: Taitaa Millalle olla Facebookin käyttötarkoitus vähän epäselvä, kun Niinalle tarkoitettu viesti on pitänyt ihan omaan tilapäivitykseen kirjoittaa kaikkien nähtäväksi Tai sitten koko juttu on läppää.
      Ei se sitä omaan tilaan kirjottanu, vaan ihan vaaan kaverin seinälle.

      Lainaa

    46. Tulos: 0 (6 ääntä)
      ei luoja XDXD hyvät naurut sain, ainakin

      Lainaa

    47. minimerkki 14.4.2012 9:02
      Tulos: -4 (34 ääntä)
      Milla tais saaha ekaa kertaa melaa mekkoon ni ihan leuhkana tuolla haukkuu nuorempaansa. "aluks teki tiukkaa" juu, tottakai. Se on se kun immenkalvosi puhkeutuu ;)

      Lainaa

    48. Jaro Pissi 27.4.2012 1:49
      Tulos: +23 (33 ääntä)
      inssi: Ei nyt pahalla, mutta… Hei ihan oikeesti! Mut onnee vaan Markolle ku saanu tollasen muijan pokattua!
      Mut onnee vaan Markolle ku on saanu tollasen mailan lahjaksi!

      Lainaa

    49. Tulos: +7 (19 ääntä)
      marsujaaa: kauhulla odotan miten idioottia porukkaa tulee tulevaisuudessa olemaan kun jo nyt tällästä.. vaikka esim. mun vanhempien (n.50) tai isovanhempien aikana ois ollu joku facebook, en usko et ois tälläsiä juttuja saatu nähä. tai ku ite olin joku 11 v nii meillä oli vielä jotkut tyyliin tarravihot ja vaiheltii tarroja, eiä vedetty ekoi kännejä ja röökiä jossain kaupan nurkilla. hyvä luoja sentään miten nuoriso pilaantuu vuosi vuodelta enemmän ja nuorempina….. okei ei kauheesti liittyny ny tähän aiheeseen mut pakko avautua ihan vaikka sen takia et kello on jo paljon. hhhhhuhhhhh
      Höps pöps, silloin oikeina vanhoina hyvinä aikoina 11-vuotiaat tytöt olivat jo naimisissa!

      Lainaa

    50. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Toivon hartaasti, ettei kukaan Millan kavereista tunne Markoa... :S

      Lainaa

    51. Tulos: +5 (7 ääntä)
      "niina markolla" :-------------------DDD

      Lainaa

    52. happypillls 11.6.2012 11:57
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      Miks mulle tuli noista kahesta mielee ellu & anne, kumman kaa - ohjelmasta? :D

      Lainaa

    53. zarzarbinks 22.7.2012 22:19
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      Kiitos mr.ällö tosta kuvasta. Nyt pystyn kuvittelemaan koko tarinan..... :DDDDDDDD

      Lainaa

    54. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Oon lukenu tän aika monta kertaa mut jostain syystä repeen aina niinkin lapselliselle kommentille kun toi Millan "tuheros on kypsä" xD

      Lainaa

    55. Tulos: +15 (17 ääntä)
      "Eiks sul olis kuvaa" voi juma mitä ihmisiä..

      Lainaa

    56. I hate everything except for raisins 14.12.2012 0:16
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Taas tätä erittäin kypsää käytöstä aikuisilta ihmisiltä...

      Lainaa

    57. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Apua, luin penismaila:D

      Lainaa

    58. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Jos pojat puhuisivat naisten värkkien löysyydestä julkisesti, leimattaisi heidät heti idioottirunkkareiksi.
      Kerrankin näin päin : )

      Lainaa

    59. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Kun 17-vuotias on kypsempi kuin 21-ja 22-vuotiaat.

      Lainaa

    60. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Nauroin kypsälle tuherolle

      Lainaa

    61. Peiteltävä minkki 21.12.2020 1:36
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      En ole koskaan ymmärtänyt, miksi on periaatteessa ihan yleisesti hyväksyttävää, että naiset puhuvat miehistä tällä tavalla. Auta armias, jos julkisesti puhuisivat miehet tällä tavalla..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koko, pesäpallomaila, pesismaila, suuri, iso