Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

White trash vauhdissa

"Vihdoin ja viimen Veetin isi on selvillä!"
White trash vauhdissa Lähettänyt: Make

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 92 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +417 (445 ääntä)
      Kaimalle viimeisestä kommentista: aivan samat sanat!

      Lainaa

    2. Tulos: +209 (255 ääntä)
      Putosin vähän kärryiltä suoraan sanottuna...

      Lainaa

    3. Tulos: +318 (466 ääntä)
      Iida: Oletsä kuin varma et se onks se isä vai ei? Noora: no aika varma.
      Sama ku olis kysytty; Tiedätkö, onko Mikko isä vai ei? - Tiedän. Niin, että Iidalle terveisiä: Pata kattilaa soimaan siitä tyhmyydestä, niin kuin niin monesti näitä mokia lukiessa saa todeta... Ja esimerkki vielä upeasta argumentoinnista:
      Sarita: mut hei niit keskustelui on varmaan aika paljon muitakin tuol
      Varmaan. Ehkä. Mahdollisesti. Minun silmiini näyttää nyt siltä, että Noora oli ainoa aikuinen tässä keskustelussa. Minua harmittaa, ettei kukaan tässä kyennyt osoittamaan jonkinmoista tukeansa nuorelle äidille, jjoka on ottanut ison vastuun kannettavakseen ja ilmeisen kevein kengin on hommaan alunperin kuitenkin lähdetty...

      Lainaa

    4. Tulos: +95 (199 ääntä)
      Jättäs nyt Iida ja Sarita Nooran rauhaan. Mua ärsyttää tollaset jotka vittuuntuu noin helposti muitten elämästä, miks ei voi vaan antaa olla?

      Lainaa

    5. Tulos: +156 (212 ääntä)
      Joo moro: Sama ku olis kysytty; Tiedätkö, onko Mikko isä vai ei? – Tiedän.
      Näin ymmärsin myös! Ja eikös tuo nyt sitten tossa tilanteessa ole parempi, että testeissä käydään, ettei kenenkään tarvitse jäädä miettimään "jos kuitenkin.." Tosiaan totuutta ja asiasta enempää tietämättä, symppaan Nooraa! Onnea hänelle! Terveisin 8kk lapsen yh-äiti!

      Lainaa

    6. Tulos: +117 (131 ääntä)
      kauniit ja rohkeat IRL

      Lainaa

    7. Tulos: -62 (70 ääntä)
      Miten tuo WT tähän liittyy??

      Lainaa

    8. Tulos: +247 (259 ääntä)
      ellu: Miten tuo WT tähän liittyy??
      Annas kun mä kelaan... Teinimuija saa lapsen. Isästä ei varmuutta, kummatkin ehdokkaat luultavasti jo dumpanneet muijan. Asiaa selvitellään isyystestillä, jota vielä kaiken lisäksi levitellään JULKISESTI (maapallon kuva päivityksessä) Facebookissa. Kaverit aivan parasta laatua, aukovat päätään minkä kerkeävät ja vetävät tuparit ja lähikapakat isyyssotkuun mukaan. Niin että mikäs sen white trashin määritelmä olikaan?

      Lainaa

    9. Tulos: +28 (54 ääntä)
      ellu: Miten tuo WT tähän liittyy??
      No tässä vaikka Urban Dictionaryn määritelmä white trashista, josta olen korostanut kohdat, jotka täsmäävät tämän keskustelun kanssa: "subsidized housing living, HUD, section 8 female with loser boyfriend or good for nothing layabout husband with a perpetual disability scam having babies on welfare" ...ja loputkin luultavasti totta, jos saisimme lisää tietoa tapauksesta.

      Lainaa

    10. Tulos: +79 (91 ääntä)
      ellu: Miten tuo WT tähän liittyy??
      Ovat kyllä niin white trashia kaikki keskustelun henkilöt, että vähintään yksi heistä pitää pesukonettaan rappukäytävässä.

      Lainaa

    11. Tulos: +74 (84 ääntä)
      hee: Ovat kyllä niin white trashia kaikki keskustelun henkilöt, että vähintään yksi heistä pitää pesukonettaan rappukäytävässä.
      Jep, siinä jääkaapin vieressä :D

      Lainaa

    12. Tulos: +61 (81 ääntä)
      Yhdyn Niinaan. If you know what I mean.

      Lainaa

    13. Tulos: +60 (82 ääntä)
      Juu facebuukissahan näitä asioita kannattaa puida! :D Ja onpas Nooralla 'kivoja' kavereita jotka tukee näköjään kauheesti.. :/

      Lainaa

    14. Tulos: +31 (99 ääntä)
      Tsemppiä nuorelle äidille! ^^ Toivottavasti löytyy muitakin kavereita, kun kiusaavat teinilissut.

      Lainaa

    15. Tulos: +64 (86 ääntä)
      Porilaisia..

      Lainaa

    16. Tulos: -6 (114 ääntä)
      Missä vitun murteessa sanotaan "No ketä se sit on?"....

      Lainaa

    17. Tulos: +20 (44 ääntä)
      16 & pregnant

      Lainaa

    18. Tulos: +17 (49 ääntä)
      XX, Porissa. Ota se silmä käteen, se mainittiin kyllä.

      Lainaa

    19. Tulos: +76 (166 ääntä)
      Ei vitun KETÄ, se on KUKA

      Lainaa

    20. Tulos: +61 (87 ääntä)
      On se hienoa kun porukka julkaisee facebookissa todella outoja julkasu ja sen jälkeen kommenteissa on: Älkää puuttoko toisten elämään, ensimmäinen kysymys on: Miksi pitää julkaista kaikkea facebookissa jos ei halua että hänen elämäänsä puututaan? Huohh...

      Lainaa

    21. Tulos: +69 (91 ääntä)
      Juuri tällaisten ihmisten kannattakin lisääntyä

      Lainaa

    22. Tulos: -9 (71 ääntä)
      Kyllä ne helsinkiläisetkin pikkulissut sanoo, että "ketä" eikä "kuka". Monesti todistettu. Tsemppiä nuorelle äidille, hanki parempia kavereita!

      Lainaa

    23. pauliina♥ 22.3.2012 11:04
      Tulos: +17 (75 ääntä)
      Nooran oma päätös oli saada lapsi tuon ikäisenä (ei mikään uusi juttu, moni on saanu esikoisensa tuon ikäisenä), mutta toivottavasti Noora hankkisi parempia kavereita. Selvästi harvinaisen vittupäisiä likkoja nuo kaksi, kun kaivelevat vanhoja.

      Lainaa

    24. Tulos: +57 (87 ääntä)
      Kaverit ei ole fiksuimpia, mutta ei ole itse Noorakaan. Onko pakko heilua housuitta niin monen kanssa, ettei tiedä ilman testejä, kuka on lapsen isä? Vaikka sattuuhan niitä vahinkoja. Nyt vaan paljon fiksuuspulveria, jotta lapsi saa hyvän elämän.

      Lainaa

    25. Tulos: -70 (82 ääntä)
      On se hyvä kun teit ihmisii kiinnostaa niin hirveesti muiden ihmisten asiat, ja sit vielä pähkäilette keskenänne niitä! Nostan hattua! Itse onneksi tiedän tän asian laidan ja tiedän myös nämä kaverit jotka ovat hieman vanhempia kuin Noora, ja tietävät mistä puhuvat, mut joo jatkakaa ihmeessä asiasta keskustelua (Y)

      Lainaa

    26. Tulos: +7 (87 ääntä)
      Miten ei koulussa tänä päivänä saada sen vertaa nuorien päähä tietoa jotta erottasvat mitä eroa on muodoilla 'ketä' ja 'kuka'. Vituttaa lukee tollasta tekstiä ku särähtää korvaan joka kerta tuo sama virhe. Eikä rajotu tietynlaisiin ihmisiin vaan tuota kuulee jokapuolelta...

      Lainaa

    27. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Verenpaine kohosi kun luin ton

      Lainaa

    28. Tulos: +45 (55 ääntä)
      Kuka kettu tän postas tänne? Eihän tota jumaliste kykene lukemaan edes vaikka tuntis noi ihmiset, ja noin niin kuin tuntemattomista lukiessa uni voitti jo kolmannen kommentin kohdalla. Ihan järkyttävän tylsiä ihmisiä. Joskin jannejounimikoille tai mitä hittoja ne nyt olikaan: kortsuja saa kaupasta. Käyttäkää perkele.

      Lainaa

    29. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Ei oo Nooralla kovin hyviä kavereita juu. On muuten aika kovin paljon leikattu tätä mokaa siitä alkuperäsestä.

      Lainaa

    30. Tulos: +32 (68 ääntä)
      ZZTop: Miten ei koulussa tänä päivänä saada sen vertaa nuorien päähä tietoa jotta erottasvat mitä eroa on muodoilla ‘ketä’ ja ‘kuka’. Vituttaa lukee tollasta tekstiä ku särähtää korvaan joka kerta tuo sama virhe. Eikä rajotu tietynlaisiin ihmisiin vaan tuota kuulee jokapuolelta…
      Kyllähän koulussa kirjakieltä opetetaan, mutta silti ihmiset puhuu murteita. Se siis ei ole virhe, vaan puhetavasta kiinni. Puhutko itse juuri niin kuin äidinkielen kokeessa olet aikoinaan kirjoittanut?

      Lainaa

    31. Uknow person 22.3.2012 13:27
      Tulos: -87 (93 ääntä)
      Nyt kannattas sit alkaa sanomaan sitä nimeä tännepäi ketä tän on tänne lähettänyt. Niin saa siinä vaiheessa katua syntymäänsä.

      Lainaa

    32. Tulos: +11 (59 ääntä)
      ZZTop: Jossain murteissa todellakin sanotaan ketä, ei kuka. Kyllä kaikki varmaan tietää miten kirjakielessä pitäis sanoa, mut facebookissa moni, itseni mukaan lukien, kirjottaa samalla tavalla miten puhuukin. Vituttaa nää kielioppipoliisit, joita tuntuu joka mokan kommenteissa olevan.

      Lainaa

    33. Tulos: -26 (78 ääntä)
      Hankkikaa elämä! Iida: Oletsä kuin varma et se onks se isä vai ei? Noora: no aika varma. Tosiaan, Noora vastasi kysymykseen, että tietää aika varmasti ettei Mikko ole lapsen isä. Ihan näin Nooran kaverina voin sanoa, et aika lapsellista alkaa puimaan tätä asiaa. Ja väittää vielä tyhmäksi, kun ei ite osaa edes lukea. Voi huoh. Kumma kun ei facebookissakaan saa mitään uutisia julkasta. Noora on helvetin hyvä äiti, vaikka onkin nuori äiti. Ja väittäkää mitä haluatte, todennäköisesti jokainen nuori äiti pitää vapaailtoja. Eikä se tarkota sitä, ettei voisi silti rakastaa lastaan ja huolehtia siitä. Ja muuten tosi kiva kun julkastaan toinen nimi. Vähän yksityisyyttä kun kerran juttu on tänne laitettu!

      Lainaa

    34. Tulos: +56 (70 ääntä)
      Uknow person :D Uknow..... Ja yllämainittu on sitten varmaan Noora, jonka on kyllä nyt ihan turha kitistä, koska tuo päivityshän näkyy muutenkin koko maailmalle, jotka hänen profiiliinsa facebookissa eksyvät. Kas kun tila on jaettu KAIKILLE. Että se voi olla vaikka namibialainen banaaninkasvattaja, joka tämän on tänne lähettänyt.

      Lainaa

    35. jokuvaaaaaaan 22.3.2012 16:12
      Tulos: -28 (42 ääntä)
      Otsikko on rasistinen!!!!

      Lainaa

    36. jokuvaaaaaaan 22.3.2012 16:20
      Tulos: -34 (44 ääntä)
      Otsikko vaihtoon!

      Lainaa

    37. Tulos: +48 (66 ääntä)
      Uknow person: Nyt kannattas sit alkaa sanomaan sitä nimeä tännepäi ketä tän on tänne lähettänyt. Niin saa siinä vaiheessa katua syntymäänsä.
      Nyt kannattas sit alkaa rajaamaan sitä profiilia pelkästään kavereille, niin ei jutut leviäisi ympäri Suomee. Voitte sitte rauhassa siellä Porissa katua syntymäänne porilaisiksi

      Lainaa

    38. Tulos: +39 (51 ääntä)
      mikä vittu teitä porilaisia vaivaa?

      Lainaa

    39. Tulos: -24 (38 ääntä)
      dfs_ngh: Nyt kannattas sit alkaa rajaamaan sitä profiilia pelkästään kavereille, niin ei jutut leviäisi ympäri Suomee. Voitte sitte rauhassa siellä Porissa katua syntymäänne porilaisiksi
      Se on hyvä että sä yleistät että kaikki porilaiset vois katua syntymäänsä, ootko itse kyllästynyt elämääs?

      Lainaa

    40. Tulos: +4 (12 ääntä)
      jr: XX, Porissa. Ota se silmä käteen, se mainittiin kyllä.
      Lopetin lukemisen tuohon ensimmäiseen kommenttiin, ois kiehunu vielä enemmän varmaan loppua kohen...

      Lainaa

    41. Tulos: -43 (55 ääntä)
      dfs_ngh: Nyt kannattas sit alkaa rajaamaan sitä profiilia pelkästään kavereille, niin ei jutut leviäisi ympäri Suomee. Voitte sitte rauhassa siellä Porissa katua syntymäänne porilaisiksi
      Tuleppas kuules tänne poriin sanomaan tuo sama asia päin näköä.

      Lainaa

    42. Tulos: +40 (40 ääntä)
      "AIVAN VITUN SAMA!!" ja silti jauhaa?

      Lainaa

    43. Tulos: +5 (45 ääntä)
      porin murre on puhevika

      Lainaa

    44. Tulos: -14 (36 ääntä)
      Oon Mikko ja onneks en oo isä

      Lainaa

    45. Tulos: +32 (54 ääntä)
      Miks niin monet teiniäidit laittaa lapsensa nimeks Veeti?? Tunnen/tiedän VIISI Veeti-nimistä, joiden äidit on siinä 16-19v kun ovat ipanansa saaneet..

      Lainaa

    46. Humppi-hamppi 22.3.2012 21:23
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      lalli: mikä vittu teitä porilaisia vaivaa?
      Ne on U know, personeita

      Lainaa

    47. Tulos: +17 (31 ääntä)
      Voi tätä häpeän määrää, varsinkin kun tunnen kaikki keskustelun ihmiset.. Hyvää loppuelämää vaan Nooralle.

      Lainaa

    48. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Ei hemmetti. Alkaa täällä feissarimokienkin kommentoijien joukossa olemaan aika mätiä omenoita.

      Lainaa

    49. Tulos: +6 (20 ääntä)
      Huh, tuskaista luettavaa kun ei viitsitä kirjottaa sanoja ees puoleen väliin asti.

      Lainaa

    50. Tulos: +51 (63 ääntä)
      Mua käy sääliks vaan Veeti.

      Lainaa

    51. Tulos: -7 (23 ääntä)
      Eniten täs vituttaa se, että jotku oikeesti kirjoittelee Turun murteella.

      Lainaa

    52. Tulos: +12 (16 ääntä)
      miks mun kaverit ei oo näin pässejä! :D haluan kommentointiin mukaan :DD

      Lainaa

    53. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Munde: Miks niin monet teiniäidit laittaa lapsensa nimeks Veeti?? Tunnen/tiedän VIISI Veeti-nimistä, joiden äidit on siinä 16-19v kun ovat ipanansa saaneet..
      Varmaan samasta syystä ku 70-luvulla synty paljon Juhaneja, 80-luvulla Marioita, 90-luvulla Emilioita. Veeti ei käsittääkseni ole listoille päässyt, mutta vaikuttaa ns. "muoti-ilmiöltä". Eihän siinä, kiva nimi.

      Lainaa

    54. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Pori: Tuleppas kuules tänne poriin sanomaan tuo sama asia päin näköä.
      Miksi, etkö osaa lukea?

      Lainaa

    55. Tulos: -12 (24 ääntä)
      Jos kenelläkään ei ole mitään muuta järkevää sanottaavaa kuin tapella siitä että mistä paikkakunnalta kukin on niin olkaa hiljaa. Se on kaikkien oma asia miten puhuu. Eläkää kaikki omaa elämäänne ja antakaa muiden elää omaansa. En ymmärä mitä järkee tämmösessä on et tarvii muiden tilapäivityksiä levitellä muihin nettisivustoihin.. Kaikki ihmiset mokaa joskus mut tuskin teistäkään kovin moni siitä pitää että teidän mokauksille nauretaan joten lopettakaa nyt hyvänen aika tuo turha kitinä.

      Lainaa

    56. Dreamcatcher 23.3.2012 12:23
      Tulos: +14 (46 ääntä)
      anara: Tsemppiä nuorelle äidille! ^^ Toivottavasti löytyy muitakin kavereita, kun kiusaavat teinilissut.
      Juu, tsemppiä todellakin tarvitsee. Minun mielestä ainoa lissu tässä mokassa on Noora, joka huutelee yksityisasioitaan facebookissa kaikkien nähtävillä. Kyllä minäkin kettuilisin tuossa vaiheessa. Tosiaan ehkäisyä ja järkeä saa käyttää jos makaa eri miesten kanssa ja vaikka vahinkoja sattuukin, olisi suotavaa olla asiasta ihan hiljaa yksinään eikä kuuluttaa sitä koko maailmalle ja VARSINKIN olla itkemättä jos joku kommentoi asiaa pahasti.

      Lainaa

    57. Tulos: -11 (55 ääntä)
      Nooran kaverina voin sanoa ettei hän todellakaan makaa eri miesten kanssa. Noora seurusteli kysesein juhan kanssa kunnes tää pelkuri sitten lähti nostelemaan kun kuulin raskaudesta. Ja noora tuossa kirjoutuksessa itsekin sanoo että hän tiesi isän olevan juha ja mikko itsehalusi testeihin. Joten itse olen kyllä Nooran puolella tässä asiassa

      Lainaa

    58. Tulos: +47 (65 ääntä)
      : Nooran kaverina voin sanoa ettei hän todellakaan makaa eri miesten kanssa. Noora seurusteli kysesein juhan kanssa kunnes tää pelkuri sitten lähti nostelemaan kun kuulin raskaudesta. Ja noora tuossa kirjoutuksessa itsekin sanoo että hän tiesi isän olevan juha ja mikko itsehalusi testeihin. Joten itse olen kyllä Nooran puolella tässä asiassa
      Aika kooMikko, jos haluaa väkisin testeihin vaikka nainen itse tietää toisen miehen varmasti olevan isä.. Tiedättehän te siellä Porissa, että seksin harrastaminen on olennanen osa lastentekoa?

      Lainaa

    59. raamattupiiri 23.3.2012 16:48
      Tulos: +48 (56 ääntä)
      : Nooran kaverina voin sanoa ettei hän todellakaan makaa eri miesten kanssa. Noora seurusteli kysesein juhan kanssa kunnes tää pelkuri sitten lähti nostelemaan kun kuulin raskaudesta. Ja noora tuossa kirjoutuksessa itsekin sanoo että hän tiesi isän olevan juha ja mikko itsehalusi testeihin. Joten itse olen kyllä Nooran puolella tässä asiassa
      Taisi Juhalla olla ihan pätevä syy nostaa kytkintä, jos toinen mies on ehdolla isäksi. :DDD

      Lainaa

    60. Tulos: -3 (31 ääntä)
      Voi miten ärsyttävä kirjoitustyyli nuilla.

      Lainaa

    61. Tulos: +45 (53 ääntä)
      aar: Voi miten ärsyttävä kirjoitustyyli nuilla.
      Nuilla?!?

      Lainaa

    62. Tulos: +13 (49 ääntä)
      Hiphei: Kaverit ei ole fiksuimpia, mutta ei ole itse Noorakaan. Onko pakko heilua housuitta niin monen kanssa, ettei tiedä ilman testejä, kuka on lapsen isä? Vaikka sattuuhan niitä vahinkoja. Nyt vaan paljon fiksuuspulveria, jotta lapsi saa hyvän elämän.
      Ilmeisesti "niin monen kanssa" tarkoittaa tässä yhteydessä vain kahta miestä, tai sitten sinä, arvon ihminen, olet idiootti. Partnereita ei tarvitse olla useampaa, jotta lapsen isästä voisi olla epäselvyyttä, itse asiassa, siihen riittää vain kaksi partneria. Ja toisaalta, jos kyseinen Noora olisi heilunut housuitta vaikka puolen Porin kanssa, en näe miten se tekisi hänestä vähemmän fiksun. Eiköhän omasta kehostaan vastuussa olevalla aikuisella naisella ole oikeus panna ketä huvittaa ja niin montaa kuin huvittaa.

      Lainaa

    63. Dreamcatcher 23.3.2012 21:39
      Tulos: +10 (24 ääntä)
      Kuulostaa touhu vaan aika teinimeiningillä. Turha kommaajia on syytellä, syytelkää "puolustelijat" sitä kuka tämän on tänne lähettänyt, näitä mokiahan tunnetusti kommentoidaan täällä. Tosin, lähettäjän ansiosta huomasin jälleen kuinka tyhmiä ihmiset voivat olla. Ja edelleen: Älkää hyvät ihmiset kaikkea laittako sinne naamakirjaan.Hermo menee kitisijöihin jotka laittavat kaiken maailman "panin tänään viiden eri miehen kans" tai "tein raskaustestin, IHKUU" tilapäivityksiä facebookiin ja sitten poraavat kun ihmiset ilkkuvat ja kaikki tietävät kaikkien asioista. Hohhoijaa.

      Lainaa

    64. Tulos: +11 (19 ääntä)
      feissarimokat-tuomaristo pohtii taas...

      Lainaa

    65. Tulos: +22 (34 ääntä)
      Jerry Springer -settiä, silkkaa parhautta. Ihanaa kun ihmisjäte lisääntyy ja täyttää maan tyyliin "paskageenit kiertoon".

      Lainaa

    66. Tulos: -7 (17 ääntä)
      Lol. Porilaiset. :'DDDD

      Lainaa

    67. Tulos: -3 (25 ääntä)
      Jo ennenku poria mainittiin missää niin tajus estä mistäpäin on porukka kotosin.... Tyhmä puhetapa ja vielä tyhmemmät jutut

      Lainaa

    68. Tulos: +16 (32 ääntä)
      Sympatiat meni kyllä tämän keskustelun puitteissa täysin Nooran puolelle, kaksi muuta naista vaikuttivat varsin kieroilta juorukanoilta.

      Lainaa

    69. Humppihamppi 24.3.2012 17:46
      Tulos: +3 (21 ääntä)
      Miksi ihminen ei saa maata ympäriinsä ja kertoa siitä?

      Lainaa

    70. Tulos: -5 (15 ääntä)
      Ei ne pikkulissut vaan sitä "ketä" ilmausta käytä sen "kuka" tilalla.. Se nyt vaan on porin murretta, ei voi mitää.

      Lainaa

    71. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Derp: Sympatiat meni kyllä tämän keskustelun puitteissa täysin Nooran puolelle, kaksi muuta naista vaikuttivat varsin kieroilta juorukanoilta.
      yep

      Lainaa

    72. Tulos: +2 (38 ääntä)
      Joo moro: Minun silmiini näyttää nyt siltä, että Noora oli ainoa aikuinen tässä keskustelussa.Minua harmittaa, ettei kukaan tässä kyennyt osoittamaan jonkinmoista tukeansa nuorelle äidille, jjoka on ottanut ison vastuun kannettavakseen ja ilmeisen kevein kengin on hommaan alunperin kuitenkin lähdetty…
      Noora aikuinen? Ei tuo likka ole aikuista nähnytkään. Jos se olisi aikuinen, ei olisi pannut kaikkien kanssa ilman ehkäisyä :O Ja iso vastuu, eipä varmaan paljon vaihtoehtoja. Nykypäivänä Nooran äiti varmaan hoitaa sen muksun et tytär pääsee kartsalle. Kuulostaa nyt vähän ilkeeltä, mutta oon vierestä seurannu tällaista tapahtumaa.. miksei noi teinit OPI??

      Lainaa

    73. Tulos: +31 (41 ääntä)
      Kaikkeista parasta tässä on se että tämä kyseinen Iida on itse yhden lapsen äiti,eikä hajuakaa kuka on lapsen isä :D Tai ainakin raskausaikana oli itsekin kysymysmerkkinä,kuka lapsen isä mahtaa olla. Joten kyllä on taas niin väärät ihmiset huutelemassa että moro :D Hankkikaa nyt oma elämä jos siellä Porissa se edes on mahdollista :)

      Lainaa

    74. pasta on pahaa 26.3.2012 1:32
      Tulos: +32 (34 ääntä)
      Talma: Varmaan samasta syystä ku 70-luvulla synty paljon Juhaneja, 80-luvulla Marioita, 90-luvulla Emilioita.
      Mariot ja Emiliot ovat selkeesti olleet tuliaisia Italiasta.

      Lainaa

    75. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Porista, hitsareiden luvatusta maasta...

      Lainaa

    76. Tulos: -6 (20 ääntä)
      Ny kyl menee sympatiat Nooralle. Ei voi noi kaverit sit yhtää kannustaa tulevaa äitiä! Joo-o on se vähä typerää jos ei voi olla täysin varma lapsensa isästä, mutta tarttee noitten kavereiden sit viel alkaa kitisemää tossa ja vänkäämää asiasta. Nooralla varmaa jo valmiiks tarpeeks hankalaa ja kaverit ei yhtään auta asiaa. Lisäks taitaa noi kaverit olla ne jotka ei osaa lukea :D

      Lainaa

    77. Tulos: -13 (17 ääntä)
      noilla kahdella lehmällä on varmaa menkat tai kateellisia nooralle.

      Lainaa

    78. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Siis olenko ainoa, joka ymmärtää lainatun kysymyksen "oleks sä kui varma et onks se isä vai ei" kysymykseksi varmuuden asteesta, eikä suinkaan suoranaisesti isyydestä? Itse siis käsitän sen yleiskielelle käännettynä seuraavasti: "kuinka varma olet siitä, onko hän isä vaiko eikö?". Tähän sitten vastataan joko "olen varma" tai "en ole varma". Erikseen sitten pitää vielä kysyä, että "no, onko hän isä vai ei?", johon vastataan joko että "kyllä, hän on isä" tai "ei, hän ei ole isä". "Oleks sä kui varma" = "Kuinka varma olet".

      Lainaa

    79. Tulos: 0 (6 ääntä)
      PORI HOOODZ EI VITTU:D ONNE VA KAUHEEST !!

      Lainaa

    80. Tulos: +3 (9 ääntä)
      pasta on pahaa: Mariot ja Emiliot ovat selkeesti olleet tuliaisia Italiasta.
      Totaalirepeeminen tolle Italia-kommentille :DDD

      Lainaa

    81. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Miksi täällä yleistetään, että "kaikki porilaiset voivat katua syntymäänsä"? Itsehän olen sieltä kotoisin, enkä kadu mitään. Sen ansiosta Helsingissä asuminen nimittäin tuntuu monin verroin siistimmältä. Ja tiedän kyseiset tytöt, sillä olen käynyt heidän kanssaan samaa koulua. Eivät ilmeisesti ole niistä ajoista miksikään muuttuneet.

      Lainaa

    82. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Niinan kommentti (Y) T: Veeti

      Lainaa

    83. Tulos: +5 (7 ääntä)
      pökäle: Ei vitun KETÄ, se on KUKA
      Pilkunviilaaja ei vissii koskaa oo kuunnellu porin murretta...

      Lainaa

    84. Porilainen :3 16.12.2013 14:59
      Tulos: -1 (7 ääntä)
      Hirveesti raumalaisii tai jotai muit ihme kitisiöit tääl valittamassa porista :3.... Tosi ei se hiano paikka ole mutta vittuako me tulla teidä murteest rutisee... Vai oletteko te niin hianosto kansaa että meidän porilaisten ruma murre on niin hirveätä kuultavaa? ps. Jos tuo on "vaikeata" murretta, niin yrittäkää ymmärtää kun pami puhuu teille jotain

      Lainaa

    85. Tulos: +1 (3 ääntä)
      "Yllättäen" Porista =D

      Lainaa

    86. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Juhalle onnea kun on löytänyt noin ihanan naisen lapsensa äidiksi;)

      Lainaa

    87. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Turkulaisia varmaan. "ketä" ja "mä miettisi"

      Lainaa

    88. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Miksi ihmeessä tämä keskustelu on näin pitkä kun niin monessa kommentissa on viimosena "mut ihan sama kuitenki" ?!

      Lainaa

    89. Tulos: +5 (5 ääntä)
      pasta on pahaa: Mariot ja Emiliot ovat selkeesti olleet tuliaisia Italiasta.
      It's-a me, Mario!

      Lainaa

    90. Tulos: -4 (6 ääntä)
      huhhuh: Kyllä ne helsinkiläisetkin pikkulissut sanoo, että “ketä” eikä “kuka”. Monesti todistettu. Tsemppiä nuorelle äidille, hanki parempia kavereita!
      Budjaan Stadis enkä ole koskaan kuullut kenenkään stadilaisen sanovan "ketä" kun tarkoittaa "kuka". Kyllä niin sanovat vain turkulaiset, tamperelaiset ja muut landepaukut.
      Ed: Kuka kettu tän postas tänne? Eihän tota jumaliste kykene lukemaan edes vaikka tuntis noi ihmiset, ja noin niin kuin tuntemattomista lukiessa uni voitti jo kolmannen kommentin kohdalla. Ihan järkyttävän tylsiä ihmisiä. Joskin jannejounimikoille tai mitä hittoja ne nyt olikaan: kortsuja saa kaupasta. Käyttäkää perkele.
      Tarkoitat varmaan "Ketä kettu tän postas tänne"?

      Lainaa

    91. Räjähtävä kauris 18.7.2020 13:04
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      Iida laittaa itse lainauksen ja saman tien väittää siinä lukeneen ihan muuta. Iidaa ja Saritaa pitäis ottaa värjätyistä hiuksista kiinni ja vähän pyöritellä. S**tanan lehmät. Ei mun perset paljo kutit enään.

      Lainaa

    92. Muikea Mastodontti 27.10.2022 19:53
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Munde: Miks niin monet teiniäidit laittaa lapsensa nimeks Veeti?? Tunnen/tiedän VIISI Veeti-nimistä, joiden äidit on siinä 16-19v kun ovat ipanansa saaneet..
      Ahaa, tästä siis juontuu se että nuoremman ikäluokan jonneja kutsutaan "veeteiksi" 😂

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: isyys, isyystesti, väittely, riita, white trash, äiti, lapsi

  • Uusimmat

  • Kategoriat