Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Risuja ruusuista

"Sainpas minäkin kukkia sitten!"
Taustatietoja: Kaikki keskustelijat ovat täysin suomalaisia, vaikka kaikilta ei tuo kirjoittaminen oikein suju. Risuja ruusuista

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 115 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Transtytön tyttöystävä 10.3.2012 0:10
      Tulos: +1207 (1295 ääntä)
      Säälin Mervin tytärtä!!! Onneksi oman äitini (65 v.) mielestä suhteeni on vain "sääli".

      Lainaa

    2. Tulos: +1023 (1065 ääntä)
      Mervin tytärtä tosiaan käy sääliksi.

      Lainaa

    3. Tulos: +713 (737 ääntä)
      Melkoinen avautuja tuo Mervi. Mutta miksi sellainen pitää pitää kaverina?

      Lainaa

    4. Kikkaykkönen 10.3.2012 0:32
      Tulos: +549 (571 ääntä)
      puolittain salakieltä O.O

      Lainaa

    5. Tulos: +601 (641 ääntä)
      48 vuotias ja käyttäytyy kuin 15 v.... Ps. *sainpas*, ei saimpas.

      Lainaa

    6. Tulos: +394 (416 ääntä)
      Aika töykeä tuon ikäiseksi..

      Lainaa

    7. Tulos: +533 (663 ääntä)
      Homovastaiset ihmiset on syvältä :/ En itse ole lesbo, mutta ihan yhtä lailla ihmisiähän he ovat. Mikä siinä on väärää? Niin, varmasti ymmärrän tämän asian erilailla kuin jotkut ihmiset, sillä en kuulu kirkkoon. Silti.

      Lainaa

    8. Tulos: +120 (230 ääntä)
      Lesbot on tosi jepa.

      Lainaa

    9. Tulos: +435 (475 ääntä)
      Onpas ahdasmielinen nainen tämä Mervi. Jos häntä eivät kerran homo- ja lesbosuhteet miellytä, niin pitääkö sitä kaikille huudella? Tai tarvitseeko sitä varsinkaan puuttua toisten ihmisten asioihin ja siihen, että kummalta sukupuolelta he ovat kukkia saaneet.. :D

      Lainaa

    10. Tulos: +356 (388 ääntä)
      Jostain luin hyvän vertauksen; toisen (esim) seksuaalisesta suuntautumisesta tuskastuminen on sama kuin suuttuisi jollekin toisella siitä kun hän syö donitsia vaikka itse on dieetillä. Taisi olla Failblog :)

      Lainaa

    11. Tulos: -304 (418 ääntä)
      Eipä tuo Mervi ole kyllä ikäisensä tasoinen, mutta eipä ole tämä lesboparikaan. Selkeästi huomaa, että haluavat vaan provosoida olemassaolollaan kuitenkin. Sääliksi kyllä käy Mervin tyttöä, onneksi maailma tulee toivottavasti olemaan homo-ystävällisempi 20-40 vuoden päästä nykysukupolven kautta... Mutta on se kyl kumma kun kukkia saa nii on huono juttu.. :D

      Lainaa

    12. Tulos: +486 (526 ääntä)
      Cartsu: Eipä tuo Mervi ole kyllä ikäisensä tasoinen, mutta eipä ole tämä lesboparikaan. Selkeästi huomaa, että haluavat vaan provosoida olemassaolollaan kuitenkin.
      Niin koska Heidi ja Emppuhan tässä aloitti että "Sai meikä-LESBOkin LESBOkukkia LESBOpuolisoltani. Minä en nähnyt heiltä provoa. Täti kysyi, tuliko kukat mieheltä. Eivät tulleet. Sitten täti riehaantui. Mielestäni pariskunta käyttäytyi melko hillitysti. Varhaisessa vaiheessa Heidi jo sanoi ettei jaksaisi kuunnella tuollaisia juttuja. (HUOM. Ei siis sanonut että tuollaista "p*skaa" tms.). Kai tätikin provosoituisi vähän jos joku tulisi hänelle selittämään että et kai mieheltä sentään kukkia saanut? Ja JOO JOO Cartsu jatkaa että toiv. on vähemmän homofobista joskus sitten. Se ei silti tarkoita sitä, ettei tuo Cartsun viestin alku olisi aivan älyttömän alentuva ja epäreilu.

      Lainaa

    13. totuuden_torvi 10.3.2012 5:54
      Tulos: +140 (158 ääntä)
      Ja mie ku edellisessä mokapäivityksessä hämmästelyn 32v miehen epäkypsyyttä :O Selvästi 48v <3 Vaikka hetero ite olenki niin onneksi oma suhtautuminen ei ole noin ahdasmielinen erilaisiin ihmisiin. Vastaavasti on mukava lukea joidenki kauhistelevia kommentteja netissä siitä, miten tatuoidut ihmiset ovat automaattisesti muita huonompia :D T. lievästi tatskattu

      Lainaa

    14. alalallaaa 10.3.2012 7:57
      Tulos: +175 (187 ääntä)
      VIttu, nyt menen syömään munkkeja perkele.

      Lainaa

    15. Tulos: +95 (109 ääntä)
      Onpa suvaitsevainen mamma

      Lainaa

    16. Tulos: -72 (84 ääntä)
      Mitä Mervin kokeilla lättäpillua <3

      Lainaa

    17. Tulos: -66 (72 ääntä)
      Oho... PITÄS KOKEILLA!

      Lainaa

    18. Lile a hurriganegay 10.3.2012 10:25
      Tulos: +82 (144 ääntä)
      Mervillä on hiekkaa genitaalialueella ja siksi kovin kiukkuinen ja kateellinen koska hiekka ongelmansa takia pysty harrastamaam intiimiä kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa.

      Lainaa

    19. Tulos: -417 (499 ääntä)
      Minä: Homovastaiset ihmiset on syvältä :/ En itse ole lesbo, mutta ihan yhtä lailla ihmisiähän he ovat. Mikä siinä on väärää? Niin, varmasti ymmärrän tämän asian erilailla kuin jotkut ihmiset, sillä en kuulu kirkkoon. Silti.
      Homot on syvältä. Hyi saatana.

      Lainaa

    20. Tulos: +173 (191 ääntä)
      Itse olisin potkinut Mervin pois kavereistani hyvin nopeesti.

      Lainaa

    21. Tulos: +269 (295 ääntä)
      teki pahaa lukea mervin kommentteja, niin tuon vanhanaikaisen homovastaisuuden kuin erittäin huonon suomenkielenkin takia. terv. sellainen uskovainen joka sekä lukee Raamattua että kannattaa suvaitsevaisempaa Suomea seksuaalivähemmistöille.

      Lainaa

    22. Tulos: +174 (186 ääntä)
      Mervin FB-seinä on voinut olla mielenkiintoista luettavaa tuossa vaalien toisen kierroksen alla..

      Lainaa

    23. Tulos: +95 (113 ääntä)
      En taas ihan ymmärrä miksi Heidillä on tollanen ahdasmielinen kukkahattu kaverina...

      Lainaa

    24. Tulos: -205 (229 ääntä)
      Enpäs usko että nuo pennut elämästään vielä paljon tietävätkään. En ole ihan samaa mieltä Mervi ihmisen kanssa, mutta ehkä tuo vaihe todella on ohimenevä ;)

      Lainaa

    25. Tulos: +86 (88 ääntä)
      Piristävä mauste tuolla seassa: "mee esim Egyptiin".. Siellä ne pahimmat homot käännytettään, kenties.. Noh, jääpähän tälle "moninkertaiselle hottismammalle" enemmän miehiä puumailtavaksi.. Ja ok, ei nyt ihan suoranaisesti tähän liity, mut silti.. :] http://dating.failblog.org/2011/12/26/dating-fails-its-a-sacred-thing-david-horsey-lgbt-cartoon/

      Lainaa

    26. Tulos: +181 (205 ääntä)
      Itse inhoan tuota kun ihmiset katsovat olevansa oikeutettuja olemaan ahdasmielisiä vain koska ovat kristittyjä, eivätkä luultavasti ole eläessään lukeneet pätkääkään Raamatusta. Itsekin ole uskovainen enkä silti mielestäni ole homofobinen. Jotenkin ärsyttävää että tarrautuvat yhteen lyhyeen lauseeseen koko kirjassa ja tulevat sitten johtopäätöksiin että "Ei naisten pitäisi olla pappeja" ja "Homous on synti", mitä jos mieluummin lukisivat koko opuksen ja keskittyisivät siihen tärkeimpään asiaan, josta Raamatussa koko ajan puhutaan eli SUVAITSEVAISUUTEEN. Ei muuta.

      Lainaa

    27. Tulos: +93 (109 ääntä)
      Ei kaikkea tarvitse suvaita, mutta mölyt voi pitää mahassaan.

      Lainaa

    28. Tulos: -28 (52 ääntä)
      pinppirage

      Lainaa

    29. Järkyttynyt 10.3.2012 15:26
      Tulos: +68 (80 ääntä)
      Tuo sai minut pahoinvoivaksi. Noin rajoittuneet ihmiset saisivat pitää mölyt mahassaan...

      Lainaa

    30. Tulos: +126 (128 ääntä)
      noh eihän tosta nyt saanu edes mitään saakelin selvää, mamma melkee viiskymppinen eikä osaa edelleenkä kirjottaa suomea?? :o

      Lainaa

    31. Tulos: +142 (154 ääntä)
      Näin heteroateistina joskus toivon, että jumala olisikin olemassa, jotta tuon kaltaiset ahdasmieliset otukset tajuaisivat oman idioottimaisuutensa sitten siellä helvetin tulissa kituessaan. On järjetöntä ottaa yksittäisiä lauseita raamatusta, ihmisen yli millenia sitten kirjoittamasta satukirjasta ja väittää niitä ainoana totuutena. Vielä absurdinpaa asiasta tekee sen, että sitten jotkut muut kohdat ignoorataan täysin "koska eihän niin voi tehdä" (esim. kivittäminen, uhraukset jne).

      Lainaa

    32. Tulos: +25 (49 ääntä)
      Minulle kyllä teksti kertoo, ettei tuolla Mervillä ole kaikki kotona. :/ Melkein sääliksi käy, kun ei käsitä millaiseksi naurunalaiseksi itsensä tekee puuttumalla muiden asioihin. Minun puolestani saisi surra OMAN lapsensa valintaa, jos tämä paljastuisi homoksi, mutta kerta tuossa ei oltu lähisukulaisia, niin jotain vikaa siellä Mervin päässä näyttää olevan, kun vieraille ihmisille tarvitsee kertoa heteroutensa ihanuuksista ja epäsuorasti lietsoa eroa toisten ihmisten välillä, koska omaa pärstää ei se suhde satu miellyttämään.

      Lainaa

    33. Tulos: +85 (107 ääntä)
      huoh.. mikä helvetti siinä on kun kaikki pitäisi olla ihan samanlaisia ihmisiä, tää maailma alkaa menee jo sairaaks t. rakastunut LESBO ♥ ja ps. onnellisempi olen tyttöystäväni kanssa kuin koskaan olen ollut kenenkään kanssa

      Lainaa

    34. Tulos: +46 (74 ääntä)
      Ainoa asia mikä mulle on jääny kristinuskosta mieleen on lause: Älä tuomitse jottei sinua tuomittaisi. Joten, en tuomitse Merviä.

      Lainaa

    35. Tulos: +68 (72 ääntä)
      Maailman menoja kun katselee, niin ihmetyttää miten joillain ihmisillä on aikaa ja energiaa valittaa homojen ja lesbojen olemassa olosta. Mervi voisi ottaa menolipun sinne Egyptiin. Siellähän riittää niitä umpiheteroja, ja naisethan ovat tunnetusti suuressa arvossa...Millanen helvetin kommentti tuokin nyt on. "Olet lesbo, sinulla on ongelma -mene Egyptiin." Mahtaa Mervillä olla pienet murheet kun on tuollaisiakin asioita aikaa kauhistella.

      Lainaa

    36. どどーん! 10.3.2012 19:08
      Tulos: +82 (92 ääntä)
      En tiedä kumpi sattui lukiessa enemmän, oikeinkirjoitu(k)s(en) puute vai sokea homofoobisuus.

      Lainaa

    37. Tulos: +49 (79 ääntä)
      Siis mikä ihme ihmisillä on homoja ja lesboja vastaan? Olen itse heteromies ja voin sanoa että niin kauan kuin homomiehet eivät tule minua iskemään, he saavat tehdä kyllä ihan mitä tahtovat. Sama pätee lesboihinkin.

      Lainaa

    38. Tulos: +7 (21 ääntä)
      Sillälailla.. :D Tostaha on välistä poistettukki kommentteja. Eikä tuo juttu edes loppunut tuoho. :D

      Lainaa

    39. Tulos: -85 (103 ääntä)
      Heitänpä tähän tällaisen puoliturhan kommentin, että samaa sukupuolta olevat ei kyllä voi mennä kihloihin lain silmissä. Toki siis sitä voi toisilleen olla kihlattuja vaikka viranomaiset eivät sitä tunnustaisi. Kannattaa kuitenkin Empun ja Heidin olla tarkkana, ettei mihinkään viranomaisten lomakkeisiin väitä itseään kihloissa olevaksi tai voi tulla väärinkäsityksiä. En oikein koskaan ole tajunnut näitä, jotka pitävät kaverilistoillaan noin eri maailmasta olevia. Kaikille olisi helpompaa vaan olla olematta keskusteluyhteydessä toisiinsa kun ei noita käsityksiä kyllä Facebookissa väittelemällä muuteta.

      Lainaa

    40. Tulos: +26 (46 ääntä)
      Aikuisilta pitäisi kieltää internet.

      Lainaa

    41. Tulos: +35 (41 ääntä)
      Kaikilla on oikeus mielipiteeseensä mutta jokainen saa olla just sitä, mitä on ellei tahallisesti loukkaa tai vahingoita muita. Mun läheinen tykkää myös naisista ja olkoot niin, mitä se mulle kuuluu? Ei yhtään mitään. Ei kenellekään pidä mennä sanomaan mitä pitäisi olla jos antaa toisten olla rauhassa ja on itsellään hyvä olla.

      Lainaa

    42. Tulos: +81 (83 ääntä)
      Heinonen: Heitänpä tähän tällaisen puoliturhan kommentin, että samaa sukupuolta olevat ei kyllä voi mennä kihloihin lain silmissä. Toki siis sitä voi toisilleen olla kihlattuja vaikka viranomaiset eivät sitä tunnustaisi. Kannattaa kuitenkin Empun ja Heidin olla tarkkana, ettei mihinkään viranomaisten lomakkeisiin väitä itseään kihloissa olevaksi tai voi tulla väärinkäsityksiä.
      Hieman selventääkseni: kihloissa oleminen ja naimisiin meno on kaksi eri asiaa. Vaikka Suomessa ei vielä voi kuin rekisteröidä parisuhteensa mies- ja naisparit, niin kihloissa saa olla ihan samalla lailla kuin hetskutkin. Eikä esim. Kelaa kiinnosta onko samassa osoitteessa oleva pari (oli pariskunnan osapuolet sitten samaa sukupuolta tai ei) kihloissa, jos he merkkaavat papereihin kohdan "avoliitossa". Terkuin: näin meillä. Avoliitossa tai kihloissa voi siis olla kuka vaan.

      Lainaa

    43. Tulos: +82 (94 ääntä)
      Minä: Homovastaiset ihmiset on syvältä :/ En itse ole lesbo, mutta ihan yhtä lailla ihmisiähän he ovat. Mikä siinä on väärää? Niin, varmasti ymmärrän tämän asian erilailla kuin jotkut ihmiset, sillä en kuulu kirkkoon. Silti.
      'Yhtälailla ihmisiä he ovat' Ärsyttää ku ihmiset sanoo noi. Se saa homoseksuaalit kuulostamaa joltai ufoilta.

      Lainaa

    44. Tulos: +93 (95 ääntä)
      dodo: Enpäs usko että nuo pennut elämästään vielä paljon tietävätkään. En ole ihan samaa mieltä Mervi ihmisen kanssa, mutta ehkä tuo vaihe todella on ohimenevä
      Juuri puhuin itseasiassa äitini kanssa aiheesta, kun miespuolinen ystäväni tuli 22 vuoden iässä ulos kaapista. Sen ymmärrän, että se on "ohimenevä vaihe" jos sanot 10-vuotiaana olevasi umpihomo. Mutta se, että olet pitkään miettinyt aihetta ja uskallat vihdoin tulla ulos kaapista ja toinen tokaisee: "Noh, tuo nyt vain on ohimenevä vaihe".. Voi kuule. Toivoa voit, mutta suurin osa ihmisistä tulee juuri parikymppisenä ulos kaapista, mietittyään asiaa teini-iän ajan ja he ovat kyllä varmoja, ettei se enää ole ohimenevä vaihe. :)

      Lainaa

    45. Tulos: +65 (75 ääntä)
      Bubs: ‘Yhtälailla ihmisiä he ovat’ Ärsyttää ku ihmiset sanoo noi. Se saa homoseksuaalit kuulostamaa joltai ufoilta.
      Tuo on kyllä totta. Melkeimpä pahempia kuin homofoobikot (joita kohtaan en tunne nykyään enää edes vihaa, vaan silkkaa myötähäpeää), ovat ihmiset, jotka kohtelevat ja puhuvat homoista, kuin jostain hauraasta paperista, josta ei saa vitsailla ja jota ei saa kritisoida. Mukaanlukien myös heterorasistiset homot. Minusta olisi kivaa jos kaikki olisivat OK toistensa kanssa, kritisoisivat toisiansa ja toimisivat "jos olet kiva mulle, oon sulle, jos et, niin en minäkään sulle" periaatteella. Valitettavasti näitä ahdasmielisiä "Mervejä" löytyy ihan homoista ja heteroista.

      Lainaa

    46. Tulos: +90 (96 ääntä)
      Bethos: Homot on syvältä. Hyi saatana.
      siinäpä taas tulikin todella älykäs ja hienosti perusteltu kommentti...

      Lainaa

    47. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Heinonen: Heitänpä tähän tällaisen puoliturhan kommentin, että samaa sukupuolta olevat ei kyllä voi mennä kihloihin lain silmissä. Toki siis sitä voi toisilleen olla kihlattuja vaikka viranomaiset eivät sitä tunnustaisi. Kannattaa kuitenkin Empun ja Heidin olla tarkkana, ettei mihinkään viranomaisten lomakkeisiin väitä itseään kihloissa olevaksi tai voi tulla väärinkäsityksiä. En oikein koskaan ole tajunnut näitä, jotka pitävät kaverilistoillaan noin eri maailmasta olevia. Kaikille olisi helpompaa vaan olla olematta keskusteluyhteydessä toisiinsa kun ei noita käsityksiä kyllä Facebookissa väittelemällä muuteta.
      Taisi olla tosin puoliturhan sijaan täysturha. Kihlautuminen ei ole mikään laillinen instituutio siinä kuin vaikka avioliitto. Kihlautua voit siis vaikka kahden miehen ja muutaman naisen kanssa, jos huvittaa.

      Lainaa

    48. Tulos: +88 (90 ääntä)
      foo: Siis mikä ihme ihmisillä on homoja ja lesboja vastaan? Olen itse heteromies ja voin sanoa että niin kauan kuin homomiehet eivät tule minua iskemään, he saavat tehdä kyllä ihan mitä tahtovat. Sama pätee lesboihinkin.
      Vaikka tarkoitusperät on hyvät, niin silti aina "särähtää korvaan" tuo kommenttisi homoista. Mitä haittaa siitä on, jos joku homo sattuisi tulemaan iskemään sinua? Sanoisit vain 'ei kiitos', kuten varmana jokainen hetero on joutunut sanomaan vastakkaisen sukupuolen iskuyrityksistä, kun se toinen ei vain miellytä silmää tai luonne ei ole kiva. Ja ei huolta, ei ne lesbot miehiä tule iskemään ;)

      Lainaa

    49. Tulos: -126 (138 ääntä)
      Se on karseeta, kun nykynuorisolla ei ole enää mitään tapoja eikä kunnioitusta vanhempia ihmisiä kohtaan. Heillä on sentään elämänkokemusta ja sen tuomaa järkeä päässä, että ei kyllä saisi sanoa noin rumasti, vaan pitäisi kyllä kunnioittaa aikuisia!

      Lainaa

    50. Yli öpistö hörhö 11.3.2012 14:00
      Tulos: +29 (29 ääntä)
      facepalm

      Lainaa

    51. Tulos: +71 (71 ääntä)
      En osaa päättää, kumpi antaa Mervistä sivistymättömämmän kuvan - se, miten hän kirjoittaa vai mistä kirjoittaa.

      Lainaa

    52. ApinaJuinttu 11.3.2012 16:55
      Tulos: +25 (39 ääntä)
      Voi Mervi Mervi... Aiemminkin olen kauhistellut, että mikä ihme noita keskimäärin 30-50 -vuotiaita, useimmiten tuollaisia 'täti'-ikäisiä vaivaa, mutta Mervi vetäsee tuon ihan uudelle tasolle. Suvaitseminen vois olla aika jees juttu, itse olen lesboateisti, raamattua koskaan ole avannut ja kaikki tietoni kyseisestä kirjasesta perustuu siihen mitä olen netistä lukenut ja kavereiden suusta kuullut. Kuitenkin jopa voin jo siltä pohjalta sanoa, että kyllä se varmaan perustui enemmänkin siihen "suvaitse ja hyväksy muut ihmiset sellaisena kun he ovat jnejne." -juttuun, eikä tuohon "voi rakastaa vain vastakkaista sukupuolta" -juttuun. On se vaan niin surullista tuollaista lukea. Onneksi itse en ole vastaavaa koskaan kokenut ja toivon etten kokisikaan. Mutta no asia mikä erottaa heterot homoista on, että homot on harvemmin heterofobikkoja.

      Lainaa

    53. Tulos: +38 (54 ääntä)
      Raamattu ei todellakaan ole mikään suvaitsevainen ja hyvä kirja. Siellä on about pari hyvää lausetta lähimmäisenrakkaudesta ja suurin osa onkin sitten kaikke typerää/kamalaa esim. et homot ei pääse taivaaseen ja ne pitää kivittää, nainen on miestä alempiarvoisempi, ja kun naisella on kuukautiset hän on saastainen eikä häneen saa koskea ja kaikki mihin hän koskee muuttuu saastaiseksi jne. jne. jne... Olen siis lukenut koko Raamatun kannesta kanteen parikin kertaa, eikä se TODELLAKAAN ole sellainen kirja mitä kristityt antavat käsittää... Täältä voitte lukea esimerkkejä Raamatun sisällöstä: http://www.vapaaksivalheesta.com/raamattu.htm Itse olen siis ateisti. (ex-kristitty)

      Lainaa

    54. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Bubs: ‘Yhtälailla ihmisiä he ovat’ Ärsyttää ku ihmiset sanoo noi. Se saa homoseksuaalit kuulostamaa joltai ufoilta.
      Tuo on kyllä totta. Melkeimpä pahempia kuin homofoobikot (joita kohtaan en tunne nykyään enää edes vihaa, vaan silkkaa myötähäpeää), ovat ihmiset, jotka kohtelevat ja puhuvat homoista, kuin jostain hauraasta paperista, josta ei saa vitsailla ja jota ei saa kritisoida. Mukaanlukien myös heterorasistiset homot.
      Hmm, anteeksi. Minulla ei ollut siinä mitään tuollaisia tarkoitusperiä, mutta saattoi toki olla huonosti muotoiltu lause. :D

      Lainaa

    55. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Panukka: 48 vuotias ja käyttäytyy kuin 15 v…. Ps. *sainpas*, ei saimpas.
      Edes 15 v ei käyttäydy noin.. Vois tuo Mervikin herätä tähän aikaan sieltä 70-luvulta.

      Lainaa

    56. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Heinonen: Heitänpä tähän tällaisen puoliturhan kommentin, että samaa sukupuolta olevat ei kyllä voi mennä kihloihin lain silmissä. Toki siis sitä voi toisilleen olla kihlattuja vaikka viranomaiset eivät sitä tunnustaisi. Kannattaa kuitenkin Empun ja Heidin olla tarkkana, ettei mihinkään viranomaisten lomakkeisiin väitä itseään kihloissa olevaksi tai voi tulla väärinkäsityksiä. En oikein koskaan ole tajunnut näitä, jotka pitävät kaverilistoillaan noin eri maailmasta olevia. Kaikille olisi helpompaa vaan olla olematta keskusteluyhteydessä toisiinsa kun ei noita käsityksiä kyllä Facebookissa väittelemällä muuteta.
      Ai että PUOLIturhan... Mitkään "viranomaisten lomakkeet" eivät ole kiinnostuneita siitä, onko kihloissa vai ei. Juridisesti kihlaparilla ei ole sen enempää oikeuksia kuin avoparillakaan. Kihlaus tarkoittaa lupausta avioliitosta, homo- ja lesbopareilla käytännön syistä rekisteröidystä suhteesta niin kauan kuin ei avioliittoa heille suoda. Ja joo olis varmasti kaikille maailman ihmisille helpompi olla olematta keskusteluyhteydessä kenenkään kanssa joka on eri mieltä jostain. Mutta mikä silloin muuttuisi ikinä, miten mikään asia koskaan voisi edistyä?

      Lainaa

    57. Tulos: +36 (42 ääntä)
      *kattelee ympärilleen* Miehet, eli siis lesbot on jees mutta homot ei? :P Mieti pikkasen.

      Lainaa

    58. Tulos: +64 (66 ääntä)
      Järkky tyyppi toi Merja, aivan asiatonta hölinää. Kuka häneltä kysyi millainen suhde häntä itseään miellyttää? Toisekseen pakko todeta tähän, kun joku heteromies tuossa ylempänä mainitsi, että homot on ok kunhan eivät tule häntä iskemään. Näin lesbona joutuu pitkin elämäänsä vain kestämään sitä, että miehet tulevat iskemään. Luulenpa että se on yleisempi "ongelma" kuin se, että joku vähemmistön edustaja tulisi iskemään enemmistöläistä, mutta siitä ei saisi häiriintyä.

      Lainaa

    59. Tulos: -108 (124 ääntä)
      Voi sentään, kun taas on menty pikku homo-rukkia mollaamaan. Ai ai ja nyt tulee heidän puolestaan ihan tippa linssiin. Snif und nyyh. Mitä suvaitsevaisuutta se on, että suvaitaan vain JOS on homomyönteinen? Jokainen tähän keskusteluun kirjoittanut, itseään sivistyneenä ja suvaitsevaisena pitävä vois ottaa ne "homot on niin ihania" lasit silmiltään ja lukea kirjoittamansa tekstin uudellleen. Silloin ehkä saattaa nähdä totuuden. En olekkaan niin suvaitsevainen, kuin annan itseni ymmärtää. Totuus satuttaa joskus. Mua säälittää ja jopa pelottaa tulevaisuus ja se, mihin Suomen kansa on menossa. Oon monta kertaa sääliä tuntien katsellut ja kuunnellut homo myönteisten ihmisten kiihkomielisiä puheita. Niistä suvaitsevaisuus on todella kaukana.

      Lainaa

    60. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Gadula: Voi sentään, kun taas on menty pikku homo-rukkia mollaamaan. Ai ai ja nyt tulee heidän puolestaan ihan tippa linssiin. Snif und nyyh. Mitä suvaitsevaisuutta se on, että suvaitaan vain JOS on homomyönteinen? Jokainen tähän keskusteluun kirjoittanut, itseään sivistyneenä ja suvaitsevaisena pitävä vois ottaa ne “homot on niin ihania” lasit silmiltään ja lukea kirjoittamansa tekstin uudellleen. Silloin ehkä saattaa nähdä totuuden. En olekkaan niin suvaitsevainen, kuin annan itseni ymmärtää. Totuus satuttaa joskus. Mua säälittää ja jopa pelottaa tulevaisuus ja se, mihin Suomen kansa on menossa. Oon monta kertaa sääliä tuntien katsellut ja kuunnellut homo myönteisten ihmisten kiihkomielisiä puheita. Niistä suvaitsevaisuus on todella kaukana.
      Ai Mervi tuli tänne kommentoimaan. Tai emt, sun tekstistä saa jopa selvää? Laatu näin muuten on kyllä pysynyt samana.

      Lainaa

    61. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Kumman rauhallisena pysy Heidi !

      Lainaa

    62. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Niin, tai sitten jos vaan unohdetaan se suvaitsevaisuus ja mitä jos vaan yritettäs elää niin että kaikilla olisi tilaa elää? Ja miks yleensä nämä homoja kammoksuvat/pelkäävät ihmiset heti vetoavat siihen, että tattadaa nyt heitä ei suvaita kun ahdasmielisiä kommentteja ei vaan ymmärretä? Itse heristän korviani heti, jos joku homofobinen haluaa kanssani keskustella ja pystyy kantansa perustelemaan jotenkin muuten kuin raamatun tai omien "musta tuntuu" -juttujen perusteella. Se on vaan kumma homma että sitten kun lyö faktat pöytään, niin sieltä ei sitten tule mitään vastakaikua ja keskustelu katkeaa. Minä tahtoisin oikeasti ymmärtää näitä kammoksuviakin, mutta se on vaikeaa kun ne eivät halua koskaan keskustella oikeasti ja mennä asioissa syvälle ilman kiihkomielisyyttä. Ymmärrystä tässä tarvitaan. Puolin ja toisin. Ja vastaan tulemisia kaikilta. Ei tarvitse suvaita, kunhan vain antaa toisen elää omaa elämäänsä. Homous nyt on kuitenkin aika pieni murhe tässä maailmassa.

      Lainaa

    63. Suvaitsevainen määrättyyn asti 12.3.2012 16:50
      Tulos: -106 (108 ääntä)
      Itsellä ei sinänsä muuten ole homoja vastaan, mutta niiden kaikkien oikeuksien puoltaminen on mielestäni vain askel hyväksyä kaikenlaisten muidenkin seksuaalisesti poikkeavien suhteen, kuten pedofiilien. Luonnnon mukaisesti, lajin säilymisen kannalta, tuo pedofilia taitaa jopa olla yleisempää eläinten keskuudessa. Ihmiset nyt vain ovat ahdasmielisiä, mutta kunhan se oppii vain tarpeeksi suvaitsemaan...

      Lainaa

    64. Tulos: +82 (84 ääntä)
      Suvaitsevainen määrättyyn asti: Itsellä ei sinänsä muuten ole homoja vastaan, mutta niiden kaikkien oikeuksien puoltaminenon mielestäni vain askel hyväksyä kaikenlaisten muidenkin seksuaalisesti poikkeavien suhteen, kuten pedofiilien. Luonnnon mukaisesti, lajin säilymisen kannalta, tuo pedofilia taitaa jopa olla yleisempää eläinten keskuudessa. Ihmiset nyt vain ovat ahdasmielisiä, mutta kunhan se oppii vain tarpeeksi suvaitsemaan…
      Pedofilia on lapsen hyväksikäyttöä. Ei liity mitenkään homokeskusteluun.

      Lainaa

    65. Tulos: +79 (79 ääntä)
      Silloin aikoinaan, kun naiset yrittivät saada äänioikeuden, nämä nimimerkit "Suvaitsevainen määrättyyn asti" väittivät, että se johtaa siihen, että kohta eläimet ja lapsetkin saavat äänestää. Johtiko? Ei johtanut. = Homoliitot eivät johda eläinliittoihin tai pedofiilien hyväksymiseen! P.S. Monissa maissa on ollut sukupuolineutraali avioliitto jo vuosia. Siellä elämä jatkuu normaaliin tapaan.

      Lainaa

    66. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Bethos: Homot on syvältä. Hyi saatana.
      Bethos tarvitsee kunnon miespanon

      Lainaa

    67. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Itse asiassa esimerkiksi Islam hyväksyy naisten välisen seksin huomattavasti paremmin kuin miesten välisen... homoushan johtaa helposti kuolemaan mutta lesboudesta ei välttämättä kärsi mitenkään. Mitä muuten on tämä 23-vuotiaan pennuttelu? Hemmetin vastenmielistä ikäsyrjintää, oksettaa lukea tuollaista.

      Lainaa

    68. Biseksuaali 12.3.2012 23:11
      Tulos: +37 (37 ääntä)
      ia: Minulle kyllä teksti kertoo, ettei tuolla Mervillä ole kaikki kotona. :/ Melkein sääliksi käy, kun ei käsitä millaiseksi naurunalaiseksi itsensä tekee puuttumalla muiden asioihin. Minun puolestani saisi surra OMAN lapsensa valintaa, jos tämä paljastuisi homoksi, mutta kerta tuossa ei oltu lähisukulaisia, niin jotain vikaa siellä Mervin päässä näyttää olevan, kun vieraille ihmisille tarvitsee kertoa heteroutensa ihanuuksista ja epäsuorasti lietsoa eroa toisten ihmisten välillä, koska omaa pärstää ei se suhde satu miellyttämään.
      Sen verran tuossa pisti silmään, ettei seksuaalinen suuntautuminen ole mikään oma valinta.

      Lainaa

    69. Tulos: -7 (23 ääntä)
      Biseksuaali: Sen verran tuossa pisti silmään, ettei seksuaalinen suuntautuminen ole mikään oma valinta.
      Voihan sitä tietysti valita elää valheessa oman seksuaalisuutensa kieltäen, tai valita olevansa se mitä on... Ehkä tarkoitti tätä?

      Lainaa

    70. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Tälläisten Mervien kannattaisi jättää facebookkien käyttö muille. Ei tuo voi olla yli 40v. Eihän nuin käyttäydy...kukaan. Ihan sama hyväksyykö homot ja lesbot vai ei, jotain rajaa :D

      Lainaa

    71. Tulos: -84 (88 ääntä)
      no pitääkö tollasta oksettavaa homostelua sitte mainostaa?!!?!?!??!?!!?!?

      Lainaa

    72. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Suvaitsevainen määrättyyn asti: Itsellä ei sinänsä muuten ole homoja vastaan, mutta niiden kaikkien oikeuksien puoltaminenon mielestäni vain askel hyväksyä kaikenlaisten muidenkin seksuaalisesti poikkeavien suhteen, kuten pedofiilien. Luonnnon mukaisesti, lajin säilymisen kannalta, tuo pedofilia taitaa jopa olla yleisempää eläinten keskuudessa. Ihmiset nyt vain ovat ahdasmielisiä, mutta kunhan se oppii vain tarpeeksi suvaitsemaan…
      ihan oikeastiko rinnastat 1. kahden aikuisen välisen suhteen jossa molemmat osapuolet ovat omasta tahdostaan ja 2. lapsen hyväksikäytön? Eihän noilla ole mitään tekemistä toistensa kanssa!

      Lainaa

    73. Tulos: +52 (54 ääntä)
      Se on karseeta, kun nykynuorisolla ei ole enää mitään tapoja eikä kunnioitusta vanhempia ihmisiä kohtaan. Heillä on sentään elämänkokemusta ja sen tuomaa järkeä päässä, että ei kyllä saisi sanoa noin rumasti, vaan pitäisi kyllä kunnioittaa aikuisia!
      Kunnitoitus pitää ansaita. Ihan samoin kun vanhempiaankaan ei tule kunnioittaa, jos he eivät sitä ansaitse. Itselleni homus on täysin yhdentekevä asia, siinä missä muutkin minulle kuulumattomat asiat.

      Lainaa

    74. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Mervi on mitä ilmeisimmin niitä ihmisiä, joiden perhearvot alkavat toisten makuuhuoneista.

      Lainaa

    75. Tulos: +68 (74 ääntä)
      joppi: no pitääkö tollasta oksettavaa homostelua sitte mainostaa?!!?!?!??!?!!?!?
      Kukkien ostaminen on kyllä oksettavaa homostelua. Eilenkin kukkakaupassa näin pariskunnan ostavan ruusuja ja kävin huutamassa, kuten asiaan kuuluu, ettei oksettava heteroilu sovi julkisille paikoille.

      Lainaa

    76. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Suvaitsevainen määrättyyn asti: Itsellä ei sinänsä muuten ole homoja vastaan, mutta niiden kaikkien oikeuksien puoltaminenon mielestäni vain askel hyväksyä kaikenlaisten muidenkin seksuaalisesti poikkeavien suhteen, kuten pedofiilien. Luonnnon mukaisesti, lajin säilymisen kannalta, tuo pedofilia taitaa jopa olla yleisempää eläinten keskuudessa. Ihmiset nyt vain ovat ahdasmielisiä, mutta kunhan se oppii vain tarpeeksi suvaitsemaan…
      .... tämä oli niitä huonoimpia argumentteja mitä olen kuullut homojen ja lesbojen oikeuksista puhuttaessa... aivan, sehän on sama asia kun rinnastetaan kaksi aikuista ihmistä jotka ovat toisiinsa suhteessa omastavapaasta tahdostaan (kuten missä tahansa muussa heterosuhteessa) ja aikuisen joka hyväksi käyttää ala-ikäistä lasta... joo, nämä ovat täysin rinnastettavissa olevia asioita... *Tiedän, tekstissäni on kielioppivirheitä, mutta ei voi mitään ...

      Lainaa

    77. Tulos: +28 (32 ääntä)
      miksi pitää heterot ja homot erottaa kahteen eri laumaan ? jos homoille pitää erikseen kertoa että niiden homous on ookoo niin ei se sillon ole ookoo. siinä vaiheessa kun asian oikeesti hyväksyy niin ei sitä noteeraa noin kärkkäästi.. jos joku tulis minulle sanomaan yht äkkiä että mun heterous (?) on sille ihan okei niin kyll siitä kuultaa läpi että toisen on täytyny ensin kelata asiaa hiljaa mielessään.

      Lainaa

    78. Tulos: +20 (24 ääntä)
      helou: Kukkien ostaminen on kyllä oksettavaa homostelua. Eilenkin kukkakaupassa näin pariskunnan ostavan ruusuja ja kävin huutamassa, kuten asiaan kuuluu, ettei oksettava heteroilu sovi julkisille paikoille.
      Haha :D Mainio kommentti.

      Lainaa

    79. Tulos: +52 (52 ääntä)
      Ne ketkä sanoo että jos homojen ja lesbojen oikeuksien lisääminen johtaa siihen, että lapsiin- ja eläimiinsekaantuminenkin sitten hyväksytään, lainatakseni Pasilaa jos et tiedä mitä eroa ihmisen ja eläimen välillä on, älä hanki koiraa... Ja jos ette tajua mitä eroa (niin fyysisesti kuin henkisestikin) on lapsella ja aikuisella, älkää herran jestas hankkiko lapsiakaan... Nämä ihmiset eivät myöskään ilmeisesti tajua mitä rakkaus ja rakastaminen meinaa jos eivät näe eroa rakkauden ja sen välillä, että joku haluaa vain hyväksikäyttää heikkoa osapuolta hyväkseen, joka ei pysty puolustautumaan.

      Lainaa

    80. Tulos: -60 (62 ääntä)
      Ei lesboissa ole mitään vikaa. Homot sen sijaan sais kivittää, hyi helev...

      Lainaa

    81. Tulos: +52 (52 ääntä)
      Kössi: Ei lesboissa ole mitään vikaa. Homot sen sijaan sais kivittää, hyi helev…
      Tyypillistä, joku kammoinen mies kuvittelee että lesbot on hänen runkkaamistarpeitaan varten olemassa (rumat lesbot voikin sitten mennä helvettiin eiks jeh) ja koska homot ei kiihota saavat kuolla. kerrankin kun tuli pusuteltua naisen kanssa niin eiköhän joku mies tullut siihen heti kuolaamaan että "pääseeks mukaan! ootteks te lesboja, päästäkää jooko mukaan!!" Joo, ei haluttu häntä mukaan mutta seisoi vieressä kitisemässä ja tuijottamassa ja lähtiessämme pois, seurasi perässä, vaikka pyysimme (vähemmän ystävällisesti) häntä painumaan muualle. Pidän monista miehistä mutta tuollaiset on pirun raivostuttavia tapauksia. Pitäisköhän itsekin ruveta harrastamaan, mennä kuolaamaan pussailevien ihmisten viereen, sorkkimaan haarojaan ja ulvoa että hei ootteks te heteroita päästäkää mukaan uuh!

      Lainaa

    82. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Niin, ja oon itse asiassa joissakin tytöissäkin kohdannu tuota kaksinaismoralismia; homot on ok kun ne on söpöjä ja muodikkaita kika kika tirsk mut lesbot on nii ällöi hyi!! Outoa.

      Lainaa

    83. Tulos: +25 (33 ääntä)
      Kössi: Ei lesboissa ole mitään vikaa. Homot sen sijaan sais kivittää, hyi helev…
      kuole pois

      Lainaa

    84. Tulos: +13 (21 ääntä)
      LOL: Raamattu ei todellakaan ole mikään suvaitsevainen ja hyvä kirja. Siellä on about pari hyvää lausetta lähimmäisenrakkaudesta ja suurin osa onkin sitten kaikke typerää/kamalaa esim. ethomot ei pääse taivaaseen ja ne pitää kivittää, nainen on miestä alempiarvoisempi, ja kun naisella on kuukautiset hän on saastainen eikä häneen saa koskea ja kaikki mihin hän koskee muuttuu saastaiseksi jne. jne. jne… Olen siis lukenut koko Raamatun kannesta kanteen parikin kertaa, eikä se TODELLAKAAN ole sellainen kirja mitä kristityt antavat käsittää… Täältä voitte lukea esimerkkejä Raamatun sisällöstä: http://www.vapaaksivalheesta.com/raamattu.htm Itse olen siis ateisti. (ex-kristitty)
      Näytä minulle kohta, jossa Raamatussa puhutaan homoista? Eihän silloin ole ollut edes olemassa käsitettä "homoseksuaali" siinä mielessä, jossa me sitä nykypäivänä käytämme. "Miehien kanssa makaavista miehistä" puhutaan, mutta historiantutkimuksen valossa voidaan olettaa, että kyse on ollut ennemminkin hyvin väkivaltaisista, raiskaamiseen perustuvista suhteista, ei kahden toisestaan välittävän ihmisen suhteesta. Ite oon uskovainen, körtti, ja mulle seksuaalisuuden (ja sukupuolen) moninaisuus on päivänselvä asia. En ole löytänyt kristinuskosta mitään, mikä olisi ristiriidassa tämän asian kanssa. Päinvastoin. Mutta toki en lähde kieltämään noita kohtia, joissa puhutaan naisista. Täytyy muistaa, että Raamattu on kirjoittu omassa historiallisessa kontekstissaan, eikä sitä pidä tulkita suoraan tämän päivän kulttuurista käsin. Maailma oli toisenlainen tuolloin; naisten asema oli varsinkin kehno ylipäätään. Kristinusko on kuitenkin myös edistänyt naisen asemaa. Raamattu on kirjasto, ei yksi kirja, jonka lauseille pitäisi antaa kaikille sama arvo. No, tästä voisi paapattaa loputtomiin, mutta loppukaneetiksi, että surettaa Mervin puolesta kun on noin kujalla, ja että HOMOT ON JEEEEEEEEEEEES

      Lainaa

    85. Tulos: +9 (9 ääntä)
      En melkein pystynyt lukemaan. Todella ärsyttävä tuo Mervi. Eikä vaan juttujensa takia, vaan.. Kuka kirjoittaa noin?!! :DD

      Lainaa

    86. Tulos: +11 (13 ääntä)
      ........ mitä helevettiä mä just luin?

      Lainaa

    87. Tulos: -19 (21 ääntä)
      Olenko ainoa, joka luki rivien välistä, että Pecto on joko homo tai ruma lesbo ?

      Lainaa

    88. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Kössi: Olenko ainoa, joka luki rivien välistä, että Pecto on joko homo tai ruma lesbo ?
      XDDDDDD Tämä voi tulla sinulle yllätyksenä mutta en ole kumpaakaan.

      Lainaa

    89. Tulos: +42 (42 ääntä)
      Vittu että ottaa päähän nää "se on vaan sellanen vaihe"! Kuvitteleeko joku, et me ihan tosissaan rämmitään läpi teini-iän - joka muutenkin on niin hemmetin helppo - hankalimman kautta jonkun *mielipiteen* takia? Ei se kuulkaa ole mikään mielipide-valinta, että "jaa, määpä rupeenkin lespoks tänää". Muut juoksee kullin perässä ja hihittelee poikia, niin ei se kuulkaa ihan helppoa ole siinä sanoa, et ei kuule kiinnosta, mut laskeppa ite housus... Joo, ei se ihan nyt noin ole ja itselläni oli TODELLA mahtavat ja tukevat kaverit alusta asti, mutta pointti pitää. Ei "aikuinen" (tai jotain sinneppäin) ihminen "tule kaapista" huvikseen, uskokaa nyt. Ei se siinä vaiheessa todellakaan enää mikään "vaihe" ole, kun ei se joillekkin ole vaihe edes 8v alkaen.. Ja ketä oikeesti riepoo kuka ostaa kukkia ja kenelle? Eihän tuo edes alussa sanonut, että ois mitenkään "kumppanilta", sanoipa vaan että sai kukkia. Helkkari sentään, pitääkö sitä heti mennä sekstaamaan kaikkien kanssa, joille kukkia vie.. what is this, I don't even..

      Lainaa

    90. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Ei saatana mikä ämmä. Pistää niin vihaksi. Kuten myös kaverini äiti joka pisti välit poikki tyttäreensä koska häntä "inhottaa kuvitella tytärtään kumppaninsa kanssa 'silleen'". Aivan niin kuin kenenkään äidin pitäisi kuvitella tytärtään 'silleen', oli sitten hetero tai lesbopari.

      Lainaa

    91. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Linkatkaahan tämä sivu Mervin seinälle. :D Saattais avartaa näkemyksiä?

      Lainaa

    92. Tulos: +18 (20 ääntä)
      hyvä pointti tuo: "Ja mitä heterot yleensä valittaa, ku nehän niitä homoja tekee" : D

      Lainaa

    93. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Mistä se johtuu, että tällä sivustolla yli nelikymppiset kirjoittaa lähes poikkeuksetta todella paskaa suomea.

      Lainaa

    94. kissa koira 26.6.2012 20:21
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      vittu mikä horo ämmä

      Lainaa

    95. PiratesseLaguna 10.7.2012 17:49
      Tulos: +18 (22 ääntä)
      Kummasti tuo homovastaisuus ja pyhä yksinkertaisuus kulkevat käsi kädessä.

      Lainaa

    96. slytherinnnnn 31.7.2012 2:39
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Että pisti kiehumaan xc Ärsyttää tuollaset Mervit, on vissiin niin vaikeaa hyväksyä sitä, että kaikki ei välttämättä oo ihan samanlaisia, rarrrr D:<

      Lainaa

    97. Tulos: +13 (23 ääntä)
      Tämä menee myös ohi aiheen, mutta esitän tässä hieman omaa mielipidettäni asioista: Vaikka tällaisia ihmisiä kuin Mervi on olemassa, voidaan todeta seksuaali vähemmistöjen aseman parantuneen huomattavasti viime aikoina; toki tekemistä on vielä. Mervin tyttärellä on varmasti vaikeaa, todennäköisesti samankaltainen tilanne kuin ei toivotulla lapsella. Harvinaista, että ihmiset joille syntyy seksuaalivähemmistöön kuuluva lapsi, eivät opi ymmärtämään kuinka normaali asia se lopulta on. Toki vahvasti uskovaisista en tiedä. Homojen tilanne on kuitenkin huomattavasti parempi, monien muiden seksuaalisiin vähemmistöihin kuuluvien ihmisten, kuten trans-seksuaalien. Yhteiskunnassamme kuin kaikki "tavallisuudesta poikkeava" (eli ei normaali hetero) tuomitaan vahvasti, vaikka nuoremmat ihmiset ovatkin paljon avarakatseisempia. Jostain syystä erityisesti uskovaiset tuntuvat elävän omassa tynnyrissään, jossa erilaisuutta ei suvaita. En kuitenkaan halua yleistää, että kaikki uskovaiset olisivat tällaisia. Suvaitsevia ja asiallisia uskovaisia on myös paljon ja ainakin suurin osa osaa käyttäytyä järkevästi, eikä hauku kaikkia homoja, vaikka eivät homojen elämän tapaa hyväksykään. Lakimme kieltää seksuaalivähemmistöjen syrjimisen, mutta silti sitä tapahtuu jatkuvasti. Tuosta yllä olevasta voisi tehdä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta ja olen melko varma että menesi ainakin käsittelyyn. Edelliseen lakiin viitaten voidaan kuitenkin esittää myös hyvin ristiriitaisia seksuaalisia suuntauksia, kuten pedofilia tai nekrofilia. Jokaisella tulisi olla vapaus olla omalla tavallaan seksuaalinen, mutta kuitenkin tällaisia ihmisiä pidetään sairaina. Jos ihminen sattuu seksuaalisesti kiihottumaan lapsista, voiko hän sille sen enempää kuin ihminen joka kiihottuu samasta sukupuolesta? Ajatusleikkinä voi miettiä, jos itse kiinnostuisi seksuaalisesti lapsista, kuinka kauhea elämä olisi, kun yhteiskunta pitää sinua sairaana, etkä voi toteuttaa itseäsi seksuaalisesti. Vaikka hetinkin nyt aika äärimmäistä keskustelua, ei näitä voida sulkea pois seksuaalivähemmistö keskusteluista. On myös syytä ymmärtää etten itse kumpaakaan tässä mainitsemaani edusta tai kannata millään tavalla, mielestäni näitäkin asioita tulisi silti pohtia.

      Lainaa

    98. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Vradchuk: Tämä menee myös ohi aiheen, mutta esitän tässä hieman omaa mielipidettäni asioista: Vaikka tällaisia ihmisiä kuin Mervi on olemassa, voidaan todeta seksuaali vähemmistöjen aseman parantuneen huomattavasti viime aikoina; toki tekemistä on vielä. Mervin tyttärellä on varmasti vaikeaa, todennäköisesti samankaltainen tilanne kuin ei toivotulla lapsella. Harvinaista, että ihmiset joille syntyy seksuaalivähemmistöön kuuluva lapsi, eivät opi ymmärtämään kuinka normaali asia se lopulta on. Toki vahvasti uskovaisista en tiedä. Homojen tilanne on kuitenkin huomattavasti parempi, monien muiden seksuaalisiin vähemmistöihin kuuluvien ihmisten, kuten trans-seksuaalien. Yhteiskunnassamme kuin kaikki “tavallisuudesta poikkeava” (eli ei normaali hetero) tuomitaan vahvasti, vaikka nuoremmat ihmiset ovatkin paljon avarakatseisempia. Jostain syystä erityisesti uskovaiset tuntuvat elävän omassa tynnyrissään,jossa erilaisuutta ei suvaita. En kuitenkaan halua yleistää, että kaikki uskovaiset olisivat tällaisia. Suvaitsevia ja asiallisia uskovaisia on myös paljon ja ainakin suurin osa osaa käyttäytyä järkevästi, eikä hauku kaikkia homoja, vaikka eivät homojen elämän tapaa hyväksykään. Lakimme kieltää seksuaalivähemmistöjen syrjimisen, mutta silti sitä tapahtuu jatkuvasti. Tuosta yllä olevasta voisi tehdä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta ja olen melko varma että menesi ainakin käsittelyyn. Edelliseen lakiin viitaten voidaan kuitenkin esittää myös hyvin ristiriitaisia seksuaalisia suuntauksia, kuten pedofilia tai nekrofilia. Jokaisella tulisi olla vapaus olla omalla tavallaan seksuaalinen, mutta kuitenkin tällaisia ihmisiä pidetään sairaina. Jos ihminen sattuu seksuaalisesti kiihottumaan lapsista, voiko hän sille sen enempää kuin ihminen joka kiihottuu samasta sukupuolesta? Ajatusleikkinä voi miettiä, jos itse kiinnostuisi seksuaalisesti lapsista, kuinka kauhea elämä olisi, kun yhteiskunta pitää sinua sairaana, etkä voi toteuttaa itseäsi seksuaalisesti. Vaikka hetinkin nyt aika äärimmäistä keskustelua, ei näitä voida sulkea pois seksuaalivähemmistö keskusteluista. On myös syytä ymmärtää etten itse kumpaakaan tässä mainitsemaani edusta tai kannata millään tavalla, mielestäni näitäkin asioita tulisi silti pohtia.
      mä ku luin tätä sun tekstiä ni mä pidin siitä kunnes rupesit puhumaa kuoleitten kans panemisesta jne... sustako se homous kuuluu samaan kastiin että kaksi aikuista elävää ihmistä rakastaa toista..? Se et jos lapsiin sekaannutaa seo rikos.... lapsi ei voi puolustautua kun joku karvakäsinen mies sitä lykkii menemää. Se on sairasta! tai kumppanina olisi joku mädäntynyt eloton ihminen..

      Lainaa

    99. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Tarkoituksena ei missään nimessä ollut rinnastaa homoja, näihin "sairaanpiin" tapauksiin. Teksistäni tosiaan saattaa saada sellaisen kuvan, mutta tarkoitus oli spekuloida yleisesti seksuaalisilla ääritapauksilla. Jos luokkasin jotakuta, pyydän syvästi anteeksi, tarkoituksena ei myöskään ole loukata ketään. Halusin kuitenkin hieman säväyttää muita lukijoita, koska mielestäni on aiheellista kysyä ovatko nämä ääritilanteet luonnollisesti syntyneitä. Edelleen, en itse voi näitä ääritapauksia hyväksyä, mutta mielestäni mitään ei pidä lakaista maton alle, sillä ei saavuteta mitään. Oikeastaan kiinnostaisi tietää onko asiasta tehty ikinä mitään tutkimusta, vai onko heitä suoraan pidetty mielisairaina.

      Lainaa

    100. Naamallasi on kirja! 17.8.2012 14:47
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      Raamatussa ei koskaan sanota suoraan mitään homouden väärydestä... Kristityt vain tulkitsevat tulkitsevat Raamattua "omalla tavallaan" josta syntyy erittäin ristiriitainen ja ahdasmielinen uskonto. "Älä tuomitse, jottei sinua tuomittaisi"... Paskanmarjat! Loppujen lopuksi Kristinusko on tappanut jo enemmän ihmisiä kuin saatananpalvonta :D Itse olen täysin hetero ateisti, ex-kristitty. Antaisivat vain toisten elää omaa elämäänsä ja tehdä valintansa itse, eivätkä tuomitsisi heitä.

      Lainaa

    101. Tulos: -18 (28 ääntä)
      Ohhoi. Että vieläkin näkee tällastä paskaa. Kyllä - Mervi oli tosi inhottava ja tyttärellään ei ole helppoo. Tähän asti muien kanssa samaa mieltä. Mut hei. Vaikka on muutamia noin hyökkääviä homovastasia, kaikki eivät silti ole. Olenko siis suvaitsematon, jos en hyväksy homosuhteita? Mulla on bi-kavereita ja hyviä kavereita ovatkin! En messua näkökulmistani, vaan kunnioitan heitä. Jos joku syrjisi homoystävääni, puolustaisin häntä varmasti. Mutta itse homoutta en varsinaisesti hyväksy. Asia on täydellisen saman tekevä, jos he puolestaan kunnioittavat uskoani Raamattuun. Ja niinhän he kunnioittavat. Toisin sanoen, en inhoa homoja vaan homoutta. Provosoidun kyllä silloin, jos joku tahallaan haluaisi mua ärsyttää nuolemalla samaa sukupuolta olevaa. En mäkään mee kertoon heille et "hei jos et käyttäydy ja elä niinku mä ni sä joudut ehkä helvettiin" tms. Tuntuu meinaan yhtä pahalta heistä se, kuin minusta mun uskoni ja arvojeni lyttääminen. Sulassa sovussa voidaan silti elää, vaikka ollaankin ihan erilaisia. Enkä kyl koe eläväni tynnyrissä, mutta ymmärrän, että niin on helppo ajatella. Mutta katsokaas kumminkin joskus peiliin; kuka todellisuudessa on suvaitsematon? Uskovat vai ne jotka kärkkäimmin uskovia arvostelevat?

      Lainaa

    102. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Hajosin Ällön sarjakuvalle niin täydellisesti... xD

      Lainaa

    103. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Vradchuk: Hajosin Ällön sarjakuvalle niin täydellisesti… xD
      Kuin myös xD

      Lainaa

    104. Mr. Perfect 12.11.2012 21:02
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      Homo vastaiset ihmiset tosiaan ovat ärsyttäviä. Esimerkiksi 1 kaverini kun vihaa homoja, ja kun kysyn että miksi niin vastaus kuuluu: Se ei ole normaalia, tai jotain aivan idioottimaista.

      Lainaa

    105. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Kännissä se Mervi oli. Ei se tee puheistaan sen oikeutetumpia, mutta selkeesti humalassa.

      Lainaa

    106. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Mä en saanu yhestäkään ton mervin kommentista selvää. Way to go, grandma..

      Lainaa

    107. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Mikäs horo tuo Mervi on kun kerta "omista kulmistaan" puhuu? ;)

      Lainaa

    108. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Tää on ttas näitä hetkiä jollon haluan vajota syvälle maan ytimeen ja hävetä tuollasia ihmisiä kuten Mervi... ._. Mun mielestä on ihan -vitun- sama, onko ihminen homo, lesbo, bi tms., mulle ne on ihmisiä siinä missä muutkin ja heillekin pitäis sallia samat oikeudet kuin kaikille muillekki (= homoavioliitot jne. sekä muiden ihmisten suvaitsevaisuus)! Mutta ei, jotku ihmiset on niin ankaran ahdasmielisiä homofobikkoja. Oon uskovainen, mutta mun mielestä ihminen saa täysin vapaasti olla mikä haluaa kunhan on itse onnellinen sellaisena. Hyvä on, Raamatussa lukee että ns. "oikea pari" on mies ja nainen, mutta toisaalta sieltä löytyy myös monia kohtia, missä vaikuttaa siltä että ei-heteroparit olisivat täysin normaaleja. En osaa selittää mutta ymmärätte kai. : D Ja anteeksi kömpelö kirjoitukseni.

      Lainaa

    109. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Mervi, olet kamalan näköinen.

      Lainaa

    110. Tulos: +8 (8 ääntä)
      en oo koskaan tajunnu et miten ketään voi niin kauheesti haitata kenen kans ketäki sinne lakanoihin hyppää? ei liikuta yhtään mua naiko joku mies naista vai miestä tai nainen naista tai miestä tai olempia taikka kumpaakaan?! :o itse saan kuitenkin päättää kummasta sukupuolesta oman kumppanini valitsen...

      Lainaa

    111. Tulos: -12 (12 ääntä)
      "Ja paljon olen mieheltäni saanut sellaista, mistä te raukat uneksitte loppuelämänne" jeah.. kyrpää todennäköisesti :3 <3 missähän meni vikaan, kun Mervinkin tyttärestä tuli pillua nuoleskeleva lepakko :(

      Lainaa

    112. Tulos: -14 (14 ääntä)
      PiratesseLaguna: Kummasti tuo homovastaisuus ja pyhä yksinkertaisuus kulkevat käsi kädessä.
      Vai niin.... hienoa yleistämistä kerrassaan, että kaikki ne, jotka hinttejä vihaa ovat yksinkertaisia. Tämä selvä.

      Lainaa

    113. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Onneksi mun äiti (ja muu suku) on ottaneet hienosti lesbouteni. Tai ei siinä ole mitään kummallista. Mulle on luonnollista olla naisen kanssa. Olen ollut miehienkin kanssa, ja minulla on yksi lapsikin. Mutta en ole koskaan nauttinut miehen kanssa olemisesta, ja nykyään olisi tosi inhottavaa olla sängyssä miehen kanssa. Tuntuisi ihan omituiselta ja vastenmieliseltä. En siis ole miesvihaaja, minulla on miehiä ystävinä, mutta intiimit asiat miehen kanssa?? Ei ikinä!! Tyttöystäväni kanssa oleminen tuntuu niin luonnolliselta. Joskus mietin kaupassa että onko mulla vaatteet väärinpäin vai mitä kun joku vanha rouva tuijottaa. Mutta sitten tajuan että ahaa joo oon käsi kädessä naisen kanssa niin sitä se varmaan kattoo. :D

      Lainaa

    114. Tää Heidi 6.4.2021 13:59
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      dodo: Enpäs usko että nuo pennut elämästään vielä paljon tietävätkään. En ole ihan samaa mieltä Mervi ihmisen kanssa, mutta ehkä tuo vaihe todella on ohimenevä ;)
      Tästä on monta vuotta. Olen jo 30 ja tämän Empun kans edelleen yhdessä. 11 vuotta oltu josta 4 vuotta naimisissa... et juu ohimenevä vaihe. 😄

      Lainaa

    115. Tulos: -3 (3 ääntä)
      mrj: Melkoinen avautuja tuo Mervi. Mutta miksi sellainen pitää pitää kaverina?
      eiköhä ne haluu vaa nolata merviä tjsp. ja päästä feissarimokiin. tässä tapaukses en paheksu ;) se olis blokattu jos oikeesti loukkais

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kukat, lebo, väittely, riita, hetero, homo, kukkia