Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puhtaus on puoli ruokaa

"Mestarin aamiainen"
Puhtaus on puoli ruokaa Lähettänyt: VaKu

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. hillomunkki 7.3.2012 23:52
      Tulos: +182 (218 ääntä)
      öö heh?

      Lainaa

    2. Tulos: +365 (383 ääntä)
      Toivottavasti Sanna muisti desinfioida sen keitinveden..

      Lainaa

    3. Tulos: +104 (134 ääntä)
      Ei voi muuta sanoa kuin että "vai niin..."

      Lainaa

    4. Tulos: +28 (58 ääntä)
      Mielenkiintoista totta tosiaan.

      Lainaa

    5. Mr. Ällö 8.3.2012 0:16
      Tulos: +88 (224 ääntä)
      Okei, eli "maustamaton turkkilainen jogurtti": http://tinyurl.com/turkkilainen-jogurtti Mutta mihin mahtaa viitata "chileläiset pensasmustikat"? Nam nam.

      Lainaa

    6. Tulos: +59 (75 ääntä)
      Aika laimea....

      Lainaa

    7. Tulos: +45 (69 ääntä)
      Hauska... NOT

      Lainaa

    8. Tulos: -14 (24 ääntä)
      urpo.

      Lainaa

    9. Tulos: -215 (273 ääntä)
      Huvittaa tuo Sannan typeryys. Tyttö ei näytä hoksaavan, että pakastetuotetta ei voi kutsua tuoreeksi. Toisaalta näyttää myös siltä ettei pölkkypää hoksannut, että ulkomaalaisia pakastemarjoja täytyy kuumentaa kattilassa kuumassa vedessä hetki, jotta erilaiset bakteerit saataisiin taltutettua.

      Lainaa

    10. Tulos: +220 (230 ääntä)
      Tege: Huvittaa tuo Sannan typeryys. Tyttö ei näytä hoksaavan, että pakastetuotetta ei voi kutsua tuoreeksi. Toisaalta näyttää myös siltä ettei pölkkypää hoksannut, että ulkomaalaisia pakastemarjoja täytyy kuumentaa kattilassa kuumassa vedessä hetki, jotta erilaiset bakteerit saataisiin taltutettua.
      Sanna kyllä sanoi, että ne ovat pakastamattomia.

      Lainaa

    11. Tulos: +1 (33 ääntä)
      Ihan typerä juttu!

      Lainaa

    12. Tulos: -74 (96 ääntä)
      Näsäviisas ämmä.

      Lainaa

    13. Tulos: +38 (52 ääntä)
      Noi mustikat on muuten tällä hetkellä plussa-tarjouksessa, jotain 1,30e?

      Lainaa

    14. Tulos: +55 (117 ääntä)
      Mä en mitään marjoja keitä vaikka olis pakastettuja tai ei, en oo kuollu vielä vaikka 5 vuotta oon aamupalaks niitä syöny, bakteerikammoset-.-

      Lainaa

    15. Tulos: -24 (52 ääntä)
      Kohta on noro kylässä..

      Lainaa

    16. Tulos: -10 (38 ääntä)
      mikä on ultraäänipesuri?

      Lainaa

    17. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Lurppaa: mikä on ultraäänipesuri?
      Esim. hammashoidossa käytetään tarvikkeiden puhdistamiseen ultaäänipesuria, joka ultraäänen avulla puhdistaa lian, ennen kuin ne menevät autoklaaviin. Ultaääni ikään kuin kylmästeriloi.

      Lainaa

    18. Diipadaapa 8.3.2012 14:52
      Tulos: +7 (43 ääntä)
      Edelleen; missä kohtaa tässä on "moka". Ei edes hauska. Huoh.

      Lainaa

    19. Tulos: +55 (75 ääntä)
      Keitättekö te esim. viinirypäleetkin vai kuoritteko te jos ette keitä, jos kerta noi mustikatkin teidän mielestä pitää keittää? Eiköhän tollasten huuhteleminen ihan riitä. Ja pakastetuistakin voi TODELLA HARVOIN saada listerian, joka taas on oireiltaan lähinnä flunssa ja oireet tulee vasta jonku viikon päästä tartunnasta, joten harva ees tietää koskaan saaneensa sen, koska sitä ei helposti erota tavallisesta flunssasta. Ei siis mikään vaarallinen juttu, PAITSI raskaana oleville, koska voi aiheuttaa keskenmenon. Raskaana ollessa siis ei saa syödä ulkomaisia pakastemarjoja ilman keittämistä.

      Lainaa

    20. Tulos: -6 (36 ääntä)
      parasta oli ällö <3

      Lainaa

    21. Tulos: -43 (53 ääntä)
      mä nään tän niin että ulkomaalaset, sekä tuoreet että pakastemarjat, pitäis keittää tms jotta niihin kerääntyneet saasteet, bakteerit yms. häviäisi. Suomessa ilmanlaatu on sen verran hyvä ettei kotimaisia marjoja tarvitse mitenkään käsitellä.

      Lainaa

    22. Tulos: +36 (44 ääntä)
      kunkku: mä nään tän niin että ulkomaalaset, sekä tuoreet että pakastemarjat, pitäis keittää tms jotta niihin kerääntyneet saasteet, bakteerit yms. häviäisi. Suomessa ilmanlaatu on sen verran hyvä ettei kotimaisia marjoja tarvitse mitenkään käsitellä.
      Ei ne mistään ilmansaasteista tule, vaan kasteluvesi on niin pöpöistä, että niistä voi saada noron tai salmonellan. Siksi ulkomaiset pakastemarjat tulisi kuumentaa ennen käyttöä. Tosin itse en ole ikinä tehnyt niin, vaikka syön marjoja pari pussillista viikossa, enkä ole tähänpäivään mennessä sairastunut niistä.

      Lainaa

    23. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Jep, eihän sitä kaikissa marjoissa ole sitä noroa, mutta toisinpäin taas, suuri osa noroepidemioista lähtee liikkeelle todennäköisesti juurikin pakastevadelmista / muista ulkomaalaisista pakastemarjoista. Tai ainakin muutama vuosi takaperin vielä tilanne oli tämä. Tältä vuodelta en ole nähnyt missään statistiikkaa.

      Lainaa

    24. Nyt naurataaa 8.3.2012 17:10
      Tulos: -16 (32 ääntä)
      AHAHAHHAHHHHHAHAHAHAHAHA olipa sairaaaaan hauska juttu. Naurattaa, ihan kippurassa, perse repee... ahahahahahahahahahahahahahhahhhhaaaaaa. Not.

      Lainaa

    25. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Huvittaa tuo Sannan typeryys. Tyttö ei näytä hoksaavan, että pakastetuotetta ei voi kutsua tuoreeksi. Toisaalta näyttää myös siltä ettei pölkkypää hoksannut, että ulkomaalaisia pakastemarjoja täytyy kuumentaa kattilassa kuumassa vedessä hetki, jotta erilaiset bakteerit saataisiin taltutettua.
      Ihan selvästihän tuosta käy ilmi että ovat PAKASTAMATTOMIA marjoja. Niin sanottuna hauskana osiona tässä kai esiintyy Jarmon kysymys marjojen keittämisestä jolloin Sanna näpäyttää takaisin liioittelemalla asiaa. Mikäli marjojen keittämistä nyt voi liiotella... No, ultraäänipesurilla ehkä. Ihan ok, ei nyt tämän paikan kermaa mutta parempi kuin osa täällä.

      Lainaa

    26. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Jotenkin huvittaa nämä hauskuudesta valittavat tapaukset. Periaatteessa vapaaehtoiselta hommalta ei voi edellyttää, että se täyttää kriteerin X eli tässä tapauksessa sen, että joka juttu on aina hauska.

      Lainaa

    27. Tulos: -12 (28 ääntä)
      Musta moka on siinä, että mustikat on olevinaan tuoreita, ja sitten kuitenkin vaikka miten pitkältä tuotuja eivätkä tod enää tuoreita nähneetkään siinä vaiheessa kun kuluttajan pöytään löytävät tiensä. ;D

      Lainaa

    28. näin sen näin 9.3.2012 1:25
      Tulos: -6 (26 ääntä)
      Eikös se hauskuus / moka tässä ole se, että joku jaksaa selittää aamupalojaan fb:ssä?

      Lainaa

    29. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Sanna, tuo kotimaisen lähiruuan vankkumaton äänitorvi. Ja Mr. Ällö, jos ne sinertävät papanat onkin Etelä-Amerikkailisia rekkamiehen pastilleja?

      Lainaa

    30. Tulos: +3 (15 ääntä)
      LOL: Keitättekö te esim. viinirypäleetkin vai kuoritteko te jos ette keitä, jos kerta noi mustikatkin teidän mielestä pitää keittää? Eiköhän tollasten huuhteleminen ihan riitä. Ja pakastetuistakin voi TODELLA HARVOIN saada listerian, joka taas on oireiltaan lähinnä flunssa ja oireet tulee vasta jonku viikon päästä tartunnasta, joten harva ees tietää koskaan saaneensa sen, koska sitä ei helposti erota tavallisesta flunssasta. Ei siis mikään vaarallinen juttu, PAITSI raskaana oleville, koska voi aiheuttaa keskenmenon. Raskaana ollessa siis ei saa syödä ulkomaisia pakastemarjoja ilman keittämistä.
      Listeria ei ole mikään flunssa! Ja myös Noro-virus tarttuu pakastemarjoista. Kumpikaan ei ole kiva sairastaa. Puhu vasta sitten, kun on omalle kohdalle osunut. Ja sen todella tietää sairastaneensa!

      Lainaa

    31. Tulos: +6 (12 ääntä)
      yrittäisittekö ymmärtää sarkasmia!

      Lainaa

    32. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Vain ulkomaiset vadelmat kuuluu kuumentaa vähintään. 2min 90 astetta. Vadelmista voi saada noroviiruksen. Muiden marjojen kuumennus voi olla tarpeen jos nauttijan normaali vastustuskyky on heikentynyt esim lapset ja vanhukset. Pensasmustikalle riittää pesu.

      Lainaa

    33. Tulos: -7 (19 ääntä)
      Mitä helvettiä ihmiset ihanko tosissanne KEITÄTTE teijän pakastemarjat ennen ku syötte ne? Ihanko vähän vaan on vainoharhaista ei huhhuh...

      Lainaa

    34. minäpä minä 3.11.2012 21:24
      Tulos: 0 (6 ääntä)
      Tämä oli huono juttu kunnes luin Ällön kommentin.:D

      Lainaa

    35. Minä itte 7.8.2014 8:39
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      vveera: Mitä helvettiä ihmiset ihanko tosissanne KEITÄTTE teijän pakastemarjat ennen ku syötte ne? Ihanko vähän vaan on vainoharhaista ei huhhuh…
      Kroonikoille, vanhuksille, lapsille ja raskaana oleville suositeltu proseduuri. Keskiverto, perusterve ihminen selviää huomattavasti paremmin esimerkiksi norosta kuin edellämainitut (tai se sikiö). Itsekin keitin jugurttimarjani joka jumalan päivä kun olin raskaana (sitä kun on silloin vastuussa toisenkin ihmisen hyvinvoinnista..). Normaalisti en todellakaan.

      Lainaa

    36. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Lurppu

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mustikat, pakaste, tuore, keittää