Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puhelintytöt

"Tiedoksi kaikille: Minuun ei saa yhteyttä."
Puhelintytöt Lähettänyt: Frustrated ja Teuvotar

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 49 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +799 (835 ääntä)
      Okei, jälkimmäinen oli huonoa tuuria ja onnettomuus, mutta ensimmäinen oli todellinen logiikan riemuvoitto: "Haluan videokuvaa mikron sisältä!" Miksi Annika edes halusi videokuvaa mikron sisältä? o__O mitä sillä olisi tehnyt, ja mihin se olisi tullut?

      Lainaa

    2. Tulos: +200 (226 ääntä)
      Äly hoi, älä jätä!

      Lainaa

    3. Tulos: +74 (110 ääntä)
      :D hyvä tytöt

      Lainaa

    4. totuuden_torvi 2.2.2012 1:09
      Tulos: +189 (333 ääntä)
      On olemassa jo roiskevedenkestäviä puhelimia, pölynkestäviä, iskujen (lue miehen) kestäviä puhelimia..olisiko seuraavaksi aika naisenkestävälle puhelimelle? :)

      Lainaa

    5. Tulos: +94 (104 ääntä)
      joko se video on jossain sit :'D ei kyllä tuo logiikka aina ihan aukee, ku näit lukee..

      Lainaa

    6. Tulos: +31 (53 ääntä)
      No oishan tää ihan siisti tehdä, mutten kyl omalla puhelimella lähtisi kokeilemaan :D www.youtube.com/watch?v=k0TSyIn5KMo

      Lainaa

    7. Tulos: +19 (45 ääntä)
      ei äidin pitäis ostaa uutta puhelinta, jos annika niitä yrittää oikeen rikkoa =)

      Lainaa

    8. Tulos: +38 (48 ääntä)
      Ei.......................................................................

      Lainaa

    9. Tulos: +33 (71 ääntä)
      On kyl videooo, ja ihan ite ostan kyllä jo puhelimeni :)

      Lainaa

    10. Tulos: +1 (17 ääntä)
      Oi ei..

      Lainaa

    11. Tulos: +19 (59 ääntä)
      fn1: Äly hoi, älä jätä!
      Järki jätti jo Ja kuinka moni tuon ikäisistä oikeasti tarvitsee tollasta >400€ puhelinta?

      Lainaa

    12. Tulos: +86 (94 ääntä)
      Jälkimmäinen on klassinen esimerkki hieman hajamielisestä hetkestä :D

      Lainaa

    13. Tulos: +49 (65 ääntä)
      eekoo: Okei, jälkimmäinen oli huonoa tuuria ja onnettomuus, mutta ensimmäinen oli todellinen logiikan riemuvoitto: “Haluan videokuvaa mikron sisältä!” Miksi Annika edes halusi videokuvaa mikron sisältä? o__O mitä sillä olisi tehnyt, ja mihin se olisi tullut?
      yritti kuvata mikroaaltoja? tuleva fyysikko cerniin, kukaties XDXD

      Lainaa

    14. Tulos: +12 (32 ääntä)
      Jälkimmäinen puhelin ei ainankaan ollut yli neljänsadan euron puhelin. Omani on samanlainen (ilm. Nokia C3) paska ja hinta uutena 119, nyt varmaan jtn 80-90. Ja on muuten paska luuri :3

      Lainaa

    15. Tulos: +36 (50 ääntä)
      Alempi on aika söpö. Ylempi vain tyhmää.

      Lainaa

    16. Tulos: +3 (17 ääntä)
      Toi Luun video oli hieno:) Ja joo, jälkimmäinen puhelin oli eilen gigantissa muistaakseni 99. Nyt pelottaa, koska mulla on sama puhelin, ja tää moka vois huonona päivänä käydä mullekin... En kyllä ehkä pistäis sitä facebookiin jos niin kävisi:D

      Lainaa

    17. Tulos: -37 (49 ääntä)
      Naiset

      Lainaa

    18. Tulos: +21 (33 ääntä)
      Annika halus vaa nähä milt se mikro näyttää sisältä, ku ei ite mahtunu sinne :D

      Lainaa

    19. Tulos: -6 (12 ääntä)
      eekoo: Okei, jälkimmäinen oli huonoa tuuria ja onnettomuus, mutta ensimmäinen oli todellinen logiikan riemuvoitto: “Haluan videokuvaa mikron sisältä!”
      Miksi Annika edes halusi videokuvaa mikron sisältä? o__O mitä sillä olisi tehnyt, ja mihin se olisi tullut? Youtubeen jotain muutakin kuin kissavideoita

      Lainaa

    20. Tulos: +5 (35 ääntä)
      nurkka: Ja kuinka moni tuon ikäisistä oikeasti tarvitsee tollasta >400€ puhelinta?
      oliko tämä nyt ironiaa vai mitä? kehtaisin väittää että tuollainen (lähes) täysi-ikäinen/sitä nuorempi käyttää kännykkää paljon enemmän kuin vaikka kymmenen vuotta vanhempi. Tai sitten tämä oli sitä ironiaa. En vain keksi, miten tuo "kuinka moni tuon ikäisistä" liittyy mihinkään.

      Lainaa

    21. Tulos: +3 (37 ääntä)
      Toivottavasti eivät ostaneet ainakaan aplea tilalle. se on synti ja tyhmää

      Lainaa

    22. Tulos: +12 (28 ääntä)
      Tuoltahan kuoriutuu mukava uudennäköinen puhelin sulaneen kuoren alta :D

      Lainaa

    23. Tulos: -12 (32 ääntä)
      Ainoa oikea käyttötarkoitus Nokialaiselle (ainakin tälle Symbian aikakaudelle), polttaminen.

      Lainaa

    24. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Ärrr!! Miksen näe tätä mokaa kokonaan? En, vaikka kokeilee eri selainta... >:(

      Lainaa

    25. Tulos: +7 (15 ääntä)
      Perusohje nykyteineille: ajattele kaikki ensin tilapäivityksenä, esim. "Laitanpa puhelimen mikroon. " Saatat säästyä/vanhempasi säästyvät taloudellisilta vahingoilta. Teiniys + murre tosin on aika söpö yhdistelmä.

      Lainaa

    26. Tulos: -4 (30 ääntä)
      kuka mahtuis mikroon ? ei kukaaan ! koitappa ite mahtua sinne ja ja ota videoo ni uskon että mahut sinnne.. enpä usko XDD mut joo puhelin ei ollu mikää 400 euron puhelin,ja se puhelin ei hajonnu,vaaan sim kortista hajosi piirilevyt..

      Lainaa

    27. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Annika osti multa puhelimen 20e ja kymppi viel maksamatta.. :<

      Lainaa

    28. tuli vaan mieleen 2.2.2012 22:38
      Tulos: +6 (18 ääntä)
      Annikasta vois tulla tutkija, jos vaan älli riittäis.

      Lainaa

    29. Tulos: -5 (17 ääntä)
      Mitä sitä murehtimaan, isi ostaa huomenna uuden.

      Lainaa

    30. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Luu: No oishan tää ihan siisti tehdä, mutten kyl omalla puhelimella lähtisi kokeilemaan http://www.youtube.com/watch?v=k0TSyIn5KMo
      höh, luulin et tos tapahtuis oikeest jotai siistii :<

      Lainaa

    31. Tulos: +6 (26 ääntä)
      Ääh, toihan on vaan yritys hämätä vanhempia. Kun vanha puhelin ei ole enää tyylin mukainen, pitää saada uusi, ja se onnistuu helpoiten tuhoamalla vanha. Sitten pitää vain todistaa vanhemmille, että puhelimen hajoaminen oli vahinko, eikä puhelinta saa enää korjattua. Tämän jälkeen pääsee valitsemaan itselleen uuden puhelimen. Älkää nyt näin helppoon langetko.

      Lainaa

    32. Tulos: -11 (17 ääntä)
      Tuota...joo... Kaikkea pitää vissiin kokeilla, mut mitä jos jättäisi huumeet ja kännykän paistamisyritykset kuitenkin listalta pois.

      Lainaa

    33. Tulos: -9 (17 ääntä)
      Nokian saakin paistaa! ;D

      Lainaa

    34. Tulos: -5 (15 ääntä)
      ... Mitä hemmettiä mä just luin?

      Lainaa

    35. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Samanlaine puhelin ku mull, iha surkee, oikein tehty:D

      Lainaa

    36. Tulos: +3 (19 ääntä)
      Nimesi: Ääh, toihan on vaan yritys hämätä vanhempia. Kun vanha puhelin ei ole enää tyylin mukainen, pitää saada uusi, ja se onnistuu helpoiten tuhoamalla vanha. Sitten pitää vain todistaa vanhemmille, että puhelimen hajoaminen oli vahinko, eikä puhelinta saa enää korjattua. Tämän jälkeen pääsee valitsemaan itselleen uuden puhelimen. Älkää nyt näin helppoon langetko.
      Hei tosta tulikin mieleeni samankaltanen omakohtanen tapaus: mun veli löysi meiän koiraa lenkittäessä viime joulun tienoilla keskeltä jalkakäytävää siihen aikaan melko uuden Nokian puhelimen (ei ollut siis älypuhelin tai edes kosketusnäytöllinen, muuten oli ihan hieno ja tyylikäs yksilö). Puhelimessa EI OLLUT sim-korttia, ei minkäänlaisia yhteystietoja puhelimen muistissa = ei mahdollisuutta ottaa yhteyttä kehenkään ko. puhelimen omistajan tuttuun ja ilmoittaa puhelimen löytymisestä. Puhelin kuitenkin sisälsi muutamia käyttäjän ottamia/lataamia kuvia ja jotain random musiikkia. Tapaus oli meiän mielestä aika selvä: käyttäjä (puhelimesta löydettyjen johtolankojen perusteella tyttö) oli tyytymätön saamaansa puhelimeen ja päätti jättää sen ilman sitä sim-korttia yms. keskelle katua ja ruinata vanhemmiltaan uutta puhelinta, koska vanha puhelin "hukkui".

      Lainaa

    37. Tulos: -2 (22 ääntä)
      Itkunaurut lattialle kierien.. Ja aplodit päälle. Hyvä tytöt! Pitäkää toki huoli siitä, että naisia arvostetaan päivä päivältä vähemmän. Taivas varjele mitä ihmisä tästäkin maasta löytyy..

      Lainaa

    38. itken .... 4.2.2012 11:16
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      totuuden_torvi: On olemassa jo roiskevedenkestäviä puhelimia, pölynkestäviä, iskujen (lue miehen) kestäviä puhelimia..olisiko seuraavaksi aika naisenkestävälle puhelimelle?
      sanoisin pikemminkin että
      Savannah: Hei tosta tulikin mieleeni samankaltanen omakohtanen tapaus: mun veli löysi meiän koiraa lenkittäessä viime joulun tienoilla keskeltä jalkakäytävää siihen aikaan melko uuden Nokian puhelimen (ei ollut siis älypuhelin tai edes kosketusnäytöllinen, muuten oli ihan hieno ja tyylikäs yksilö). Puhelimessa EI OLLUT sim-korttia, ei minkäänlaisia yhteystietoja puhelimen muistissa = ei mahdollisuutta ottaa yhteyttä kehenkään ko. puhelimen omistajan tuttuun ja ilmoittaa puhelimen löytymisestä. Puhelin kuitenkin sisälsi muutamia käyttäjän ottamia/lataamia kuvia ja jotain random musiikkia. Tapaus oli meiän mielestä aika selvä: käyttäjä (puhelimesta löydettyjen johtolankojen perusteella tyttö) oli tyytymätön saamaansa puhelimeen ja päätti jättää sen ilman sitä sim-korttia yms. keskelle katua ja ruinata vanhemmiltaan uutta puhelinta, koska vanha puhelin “hukkui”.
      Näitä tapauksia kyllä tulee vastaan, yleensä ne on näiden vähän paremmin elävien perheiden likkoja jotka tekee näin. Itse muistan ylä-asteelta kun eräs likka puhui kovaan ääneen että kuinka tietää tavan miten hän saa vanhempansa ostamaan uuden puhelimen itselleen ja sitten heitti kännykkänsä täysillä lattialle (taisi polkea pariin kertaan vielä sitä) mikä sitten meni tuhannen peräiksi siinä vaiheessa ja sanoi että huomenna hänellä on sitten uusi puhelin ...

      Lainaa

    39. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Minä kyllä ymmärrän hyvin halun videoida kodinkoneita sisältäpäin. Olisihan se jännä nähdä miltä vaikka tiskikoneessa näyttää, kun se on käynnissä. Siellä tosin taitaa olla pimeää, joten tarvitaan valonlähde. Ja puhelin mielellään vedenpitävään pussiin. Jääkaappiinkin voisi panna puhelimen kuvaamaan niin näkisi, sammuuko valo oikeasti, kun oven panee kiinni.

      Lainaa

    40. Tulos: -9 (17 ääntä)
      Suomalaiset naiset. Trolleja vai vaan oikeasti ihan helvetin tyhmiä?

      Lainaa

    41. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Jännältä näyttää tuo kuori. Onkohan sama puhelin ku tossa toisessa mokassa: http://www.feissarimokat.com/2012/02/kirpputorin-loytoja/#comments (Tosin en ite hokannut, että missä se moka siinä oli.)

      Lainaa

    42. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Sinänsä ymmärrettävää jos haluaa mikron sisältä videokuvaa, mut pitikse nyt laittaa päälle asti?

      Lainaa

    43. Tulos: +1 (5 ääntä)
      mä oon joskus laittan puhelimen mikroo, koska olin silloin viisas. (alle 10 - vuotias) :F

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (11 ääntä)
      nurkka: Järki jätti jo Ja kuinka moni tuon ikäisistä oikeasti tarvitsee tollasta >400€ puhelinta?
      kuka oikeasti tarvitsee tuollaista 400€:n puhelinta missään iässä?

      Lainaa

    45. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Eipä tuo nyt niin selkeää ole että puhelin vaurioituu mikrossa. Ja itse asiassahan se ei mennytkään rikki, ainoastaan SIM. Epäorgaaninen materiaali kun ei mikrossa lämpene ollenkaan. Pelkän kylmän lautasen jos laitat mikroon niin se tulee ihan kylmänä takaisinkin.

      Lainaa

    46. Tulos: +1 (1 ääni)
      Tän kruunaa toi puhelinmainos alapuolella 8D

      Lainaa

    47. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Philo: Eipä tuo nyt niin selkeää ole että puhelin vaurioituu mikrossa. Ja itse asiassahan se ei mennytkään rikki, ainoastaan SIM. Epäorgaaninen materiaali kun ei mikrossa lämpene ollenkaan. Pelkän kylmän lautasen jos laitat mikroon niin se tulee ihan kylmänä takaisinkin.
      Nimenomaan, tosin myös muovit saattavat sisltää vettä ja mikron toimintahan perustuu vesimolekyylien varahtelyyn:P Ja tietysti komponentit ja metalliosat voivat aiheuttaa jotain tosin nehän ovat suojassa kuoren sisällä. Mutta ei se hajoaminen ole ihan itsestään selvää.

      Lainaa

    48. Höps sie siellä etelässä 28.12.2013 5:53
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Plywood: Teiniys + murre tosin on aika söpö yhdistelmä.
      Miks teiniys vaikuttais joteski murteella puhumiseen? Terveisiä teiniltä pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

      Lainaa

    49. Tulos: +1 (1 ääni)
      eekoo: Okei, jälkimmäinen oli huonoa tuuria ja onnettomuus, mutta ensimmäinen oli todellinen logiikan riemuvoitto: “Haluan videokuvaa mikron sisältä!” Miksi Annika edes halusi videokuvaa mikron sisältä? o__O mitä sillä olisi tehnyt, ja mihin se olisi tullut?
      Mun mikrossa on sellanen tuuletustoiminto että se ns. toimii ihan kun muutenkin mutta ei vaan säteile. Jaa tuuletettua hajut pois jos on tehny jotain hapankaalia tai puhelinta. Samanlainen Annikalle niin voi kuvailla jos on kerta ihan pakko :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: puhelin, kännykkä, sim-kortti, mikro, uuni, liesi