Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kesätöitä

"Kiitos työhakemuksestasi, mutta ---"
Kesätöitä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +651 (671 ääntä)
      Hmmm, fiksun oloinen nuori tyttö kyllä - pitää iskälle jöötä! :)

      Lainaa

    2. Tulos: +554 (602 ääntä)
      Aito Isä!

      Lainaa

    3. pauliina♥ 21.2.2012 6:21
      Tulos: +412 (484 ääntä)
      Isukki? Olispa munki isä tuollainen. ♥

      Lainaa

    4. Tulos: -363 (507 ääntä)
      Vittu mikä hullu O.o

      Lainaa

    5. Tulos: +292 (342 ääntä)
      Veronikan isukkia tuskin kannattaa ärsyttää.

      Lainaa

    6. Tulos: +586 (608 ääntä)
      Mafiapomon tytär.

      Lainaa

    7. Tulos: -57 (163 ääntä)
      kiva isi, mul on samanlainen

      Lainaa

    8. Tulos: +106 (158 ääntä)
      Awww :) Ihana isä!

      Lainaa

    9. Tulos: -395 (473 ääntä)
      16v ei saa kesätöitä yhdestä paikasta ja iskee epätoivo? Varmaan se nyt sitten kuolee nälkään ja joutuu asunnottomaksi. Isillä ei varmaan ole varaa elättää lastaan, kun kesätyö (joka luultavasti oli joku parin viikon pätkä) oli noin vakava juttu. Ellei sitten ollut jotain piruilua.

      Lainaa

    10. Tulos: +107 (119 ääntä)
      The Godfather 4 - The Father

      Lainaa

    11. Tulos: +242 (276 ääntä)
      Missä sfääreissä sunkin aivos pyörii Kat, kun tulee noin typerää juttua.

      Lainaa

    12. Tulos: +129 (173 ääntä)
      Musta on tosi mukava nähdä että nuoret haluaa tehdä töitä kesällä :)

      Lainaa

    13. Tulos: +61 (91 ääntä)
      Ouch: Mafiapomon tytär.
      Siltä kieltämättä vaikuttaa... Terroristin tytär on toinen vaihtoehto. :D

      Lainaa

    14. Tulos: +141 (165 ääntä)
      @ Kat: Mistä sinä sen elämäntilannetta tiedät? Voihan hänen kesätyöt kestää vaikka 3kk, ja tarvitsee kipeästi rahaa johonkin. Tai sitten vaan haluaa tehdä töitä, ettei isukin tarvitse elättää.

      Lainaa

    15. Tulos: +101 (121 ääntä)
      Kyllähän nyt 16-vuotiaskin voi elää pelkillä tuilla jossain opiskelijasolussa. Kesätyö on ihan mukava lisä siinä vaiheessa.

      Lainaa

    16. Tulos: +85 (101 ääntä)
      Kat: 16v ei saa kesätöitä yhdestä paikasta ja iskee epätoivo? Varmaan se nyt sitten kuolee nälkään ja joutuu asunnottomaksi. Isillä ei varmaan ole varaa elättää lastaan, kun kesätyö (joka luultavasti oli joku parin viikon pätkä) oli noin vakava juttu. Ellei sitten ollut jotain piruilua.
      Eihän se välttämättä ollu vaan toi paikka minne se on hakenut..

      Lainaa

    17. Tulos: +22 (50 ääntä)
      Esimerkki isä

      Lainaa

    18. Tulos: +61 (79 ääntä)
      Oho. Kat otti ja närkästyi.

      Lainaa

    19. Tulos: +103 (115 ääntä)
      Onnea tulevalle vävyehdokkaalle :D

      Lainaa

    20. Tulos: +7 (87 ääntä)
      tahtoisin painaa tuota kat :ia ku se on noin tiukka :D

      Lainaa

    21. Tulos: +36 (60 ääntä)
      16-vuotias ei itseasias saa mitää tukia, ja mulle ei ainakaa porukat oo ton ikäsenä maksanu ku ruuat, et esim. vaatteet on tarvinnu ostaa ite...

      Lainaa

    22. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Rento! :D

      Lainaa

    23. Tulos: +58 (80 ääntä)
      Kat: 16v ei saa kesätöitä yhdestä paikasta ja iskee epätoivo? Varmaan se nyt sitten kuolee nälkään ja joutuu asunnottomaksi. Isillä ei varmaan ole varaa elättää lastaan, kun kesätyö (joka luultavasti oli joku parin viikon pätkä) oli noin vakava juttu. Ellei sitten ollut jotain piruilua.
      Mitä jos pitäisit turpas kiinni. Mun mielestä täysin turhaa heittää tommosta kommenttia tuosta. Kyllä se woi tuntua ton ikäsestä ihan erilaiselta kun kokeneemmalta työnhakijalta joka tietää mikä paikka tää Suomi on kun töitä haetaan. Kenellekkää ei mitää, paitsi niille jotka ilmasiks tekee. Piste.

      Lainaa

    24. Tulos: +22 (40 ääntä)
      juu-u: 16-vuotias ei itseasias saa mitää tukia, ja mulle ei ainakaa porukat oo ton ikäsenä maksanu ku ruuat, et esim. vaatteet on tarvinnu ostaa ite…
      Kyllä itseasiassa 16-vuotiaskin saa tukia, jos asuu vaikka omillaan. (asumislisä ja mahd. opintolaina)

      Lainaa

    25. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Ihana isä! = )

      Lainaa

    26. Tulos: +26 (34 ääntä)
      tea: Kyllä itseasiassa 16-vuotiaskin saa tukia, jos asuu vaikka omillaan. (asumislisä ja mahd. opintolaina)
      Öööh, opintolaina ei ole tuki, se on valtion takaamaa pankkilainaa joka pitää maksaa takaisin. Eikä sitä edes saa kesäkuukausilta.

      Lainaa

    27. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Kumma: Terroristin tytär on toinen vaihtoehto.
      Bin Laitela

      Lainaa

    28. Tulos: +52 (62 ääntä)
      Tiettekö täs kohtaa oon ilonen siitä et jouduin pyörätuoliin. Saan palkata henkilökohtaseks avustajaks ketä vaan ja kunta maksaa palkat :) tuntei sain 20h/vko ja palkka on 9,8€ tunnilta jotain ja duuni on xboxilla pelaamista, kahvitaukoa, tietokoneella dataamista ja kaikkea hauskaa. Tunnitkin on meidän välisii eli ei oo tarkkaa onko välttis töis koko sen 20h mut yleesä menee paljon ylikin sen ku tulee pelattua :D (sori tuli pitkä esipuhe) Noh, Avustajalla (kaverillani) oli sit n. Kuukaus kesälomaa ja serkun muksul (15v) kävi noin ettei saanu mistää duunia koska kaikkien spurgujen ongelmalapset otettii oikeestaa vaa duunii joten kysyin asiaa ja sain palkattuu serkun muksun duunii ja se tienas ilman veroja yli tonnin siitä. Toisin kun taas ne jotka pääs kunnan orjapalkalla haravoimaa tienas sen 240€ eli sainpahan autettua lähimmäistä oman vamman kustannuksella :) Analyz

      Lainaa

    29. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Kunpa munkin isä ois tollanen. Jos mä en sais töitä niin se pommi taitais tulla mulle eikä sinne työpaikalle.

      Lainaa

    30. Tulos: -40 (52 ääntä)
      No voi jestas, eipä mun kommentit ole ennen tainneet tämmöstä huomiota saada. Myönnetään, oli vähän huonosti aseteltu kommentti, en tarkoittanut pahalla. Tai ainakaan noin pahalla, miten se on ymmärretty. En toki tiedä neidin elämäntilannetta, muta useimiten tuon ikästen kesätyöt on niitä parin viikon pätkiä ja jutusta asian sen kuvan, että oli ainoa vaihtoehto tämä kyseinen paikka. Voihan toki ola, että oli viimeinen haetuista. Ja kyllä, hiukan huvitti, että 16-vuotias (jole vanhemmat todennäköisesti kumminkin kustantaa välttämättömyydet, ei tarvi stresssata mistä saa ruokaa ja millä maksaa laskut) on paniikissa, kun ei saanut kesätyötä. Varsinkin kun itse hain 90% viime vuodesta töitä enkä silti saanut oman alan hommia.

      Lainaa

    31. Tulos: -13 (21 ääntä)
      Täh? Miks mun kuvake vaihtu?

      Lainaa

    32. Tulos: -11 (33 ääntä)
      Nää pommiuhkaukset on kyllä aina yhtä hauskoja. Varmaan samanlaiset huumoriveikot niitä kouluammuskelu-uhkauksiakin teki. Ratkean riemusta.

      Lainaa

    33. Tulos: +20 (26 ääntä)
      Tiedättekös, jotkut vaan oikeasti haluaa tehdä töitä. Kyllä 16 vuotiaana on jo hyvä aloittaa kesätöiden tekeminen jos vaan jostain saa. Helpottaa töiden saantia tulevaisuudessa. Harvoin halutaan palkata täysin ketään, joka on täysin ilman työkokemusta... Ei tollakaan tytöllä varmaan rahallisesti tosiaan olisi pakko tehdä töitä, mutta hienoa että se kuitenkin haluaa!

      Lainaa

    34. Tulos: -6 (16 ääntä)
      Minusta nämä kaikki uhkaukset ovat kivoja :) Ei noita tappamisuhkauksia kannata tosissaan ottaa :)

      Lainaa

    35. Tulos: +7 (9 ääntä)
      mummi: Öööh, opintolaina ei ole tuki, se on valtion takaamaa pankkilainaa joka pitää maksaa takaisin. Eikä sitä edes saa kesäkuukausilta.
      Saako mitään opintotukeen liittyvää rahaa kesäkuukausilta? Ei, ellei opiskele kesälläkin kokopäiväsesti.

      Lainaa

    36. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Kaikkien vanhemmilla tai vanhemalla jos on yksinhuoltaja ei välttämättä riitä rahat, jos pitää maksaa oma vuokra ja laskut ja jos tyttö asuu jo omillaan niin tämän vuokra ja laskut siihen pääle, ja jos on vielä nuorempia sisaruksia niin niiden jutut.

      Lainaa

    37. Tulos: +1 (3 ääntä)
      (tai jos on vanhempia sisaruksia jos niitkäkin pitäisi avustaa)

      Lainaa

    38. Yli öpistö hörhö 23.2.2012 13:19
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      Oliskohan kaupungin kesätöihin hakenut? Joskus jaksoin kolmena vuonna peräkkäin hakea mut aina tuli "liian suuren hakijamäärän vuoksi et päässyt" tms. Kannattaakohan niistä edes huudella missään paikallislehdissä jos niillä on tyyliin 100 paikkaa vapaana. Hakijoita kuitenkin monta tuhatta.

      Lainaa

    39. Tulos: -1 (9 ääntä)
      mummi: Öööh, opintolaina ei ole tuki, se on valtion takaamaa pankkilainaa joka pitää maksaa takaisin. Eikä sitä edes saa kesäkuukausilta.
      Mutta opintolaina lasketaan silti tueksi. Ja tuet eivät ole mitenkään suuria, alle 500 euroa asumislisineen (miinus verot tietysti). Jos et sillä pärjää ja töitä ei vain löydy niin voi voi jos et halua ottaa lainaa, kannattaa opetella pihiksi sitten. :)

      Lainaa

    40. Tulos: -21 (29 ääntä)
      Tää oli kyl surkee juttu... "räjäytän sen" "älä. halun ens vuonna sinne" -.-

      Lainaa

    41. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Mikä syy jättää ottamatta on liian suuri hakijamäärä??? Sen voisi ilmaista, että meille tuli parempia hakemuksia kui sun, joten et tullut valituksi. Mutta millä perusteella se hakijamäärä vaikuttaa just tän tyypin valintaan... No joo saivartelua :) Mutta sitten: Joka paikassa valitetaan, että nuoret on laiskoja eikä tee töitä jne jne. Sit ku 16-vuotias tyttö hakee tosissaa töitä ni täällä auotaan päätä että mitä se itkee jos ei saa töitä yms paskaa... Huh huh. Ite hain töitä 15-vuotiaasta asti ja ekan mansikanpoimintapaikan sain 17-kesäsenä. Sit ku muutti omilleen ja opiskelemaan ni ei saanukaa 18-vuotiaana töitä koska ei ollu tarpeeks työkokemusta! Että sillee...

      Lainaa

    42. Tulos: -3 (7 ääntä)
      kaupungille tosiaan pääsee kesätöihin lähinnä suhteilla.. 16-vuotiaana itse hain ensimmäisen kesätyöpaikkani ja äidin kauttahan sen sain, toki piti muodollisuuksien vuoksi hakemus laittaa :) (lisäksi silloin tosiaan halusin tehdä töitä ja saada omaa rahaa, vanhemmat ei olleet pitkään aikaan joutuneet maksamaan esim. vaatteitani. vaikka niiden luona asuinkin.) nykyään en sitten mitään kesätöitä saakaan kun noi työt on niille 16-17-vuotiaille :DD

      Lainaa

    43. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Ja sitten vielä ihmetellään, kun nuoret uhkaavat lahdata kaikki netissä.

      Lainaa

    44. Tulos: +6 (8 ääntä)
      mummi: Öööh, opintolaina ei ole tuki, se on valtion takaamaa pankkilainaa joka pitää maksaa takaisin. Eikä sitä edes saa kesäkuukausilta.
      Ei saa kesäkuukausilta? Hyvin tuntui vielä vähän aikaa sitten saavan (viime kesänä). En toki ottanut, mutta sitä suositeltiin kovin.
      Kat: No voi jestas, eipä mun kommentit ole ennen tainneet tämmöstä huomiota saada. Myönnetään, oli vähän huonosti aseteltu kommentti, en tarkoittanut pahalla. Tai ainakaan noin pahalla, miten se on ymmärretty. En toki tiedä neidin elämäntilannetta, muta useimiten tuon ikästen kesätyöt on niitä parin viikon pätkiä ja jutusta asian sen kuvan, että oli ainoa vaihtoehto tämä kyseinen paikka. Voihan toki ola, että oli viimeinen haetuista. Ja kyllä, hiukan huvitti, että 16-vuotias (jole vanhemmat todennäköisesti kumminkin kustantaa välttämättömyydet, ei tarvi stresssata mistä saa ruokaa ja millä maksaa laskut) on paniikissa, kun ei saanut kesätyötä. Varsinkin kun itse hain 90% viime vuodesta töitä enkä silti saanut oman alan hommia.
      Kannattaako kauheasti päteä jos et tosiaan tiennyt hänen elämäntilannetta? Täysin turhia tuollaiset "arvailut" kaikilla forumeilla ja keskusteluissa. Ja missä kohdassa kävi ilmi että tyttö on paniikissa tai että stressaisi edes? Tuoko "JEE epätoivo" sitä tarkoittaa? Varsinkin kun kyseessä tosiaan se 16-vuotias. Fiksulta nuorelta Veronika vaikuttaa kyllä :) Toiv. saa jostain kesätöitä.

      Lainaa

    45. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Itse kuulin kun eräs sankari vinkui kaverilleen kuinka "mä en kyl ala tekeen mitään töitä alle 7e tuntipalkan"...

      Lainaa

    46. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Helikopterivanhempien lisäksi nyt myös terroristivanhemmat.

      Lainaa

    47. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Ahaha: mummi: Öööh, opintolaina ei ole tuki, se on valtion takaamaa pankkilainaa joka pitää maksaa takaisin. Eikä sitä edes saa kesäkuukausilta. Ei saa kesäkuukausilta? Hyvin tuntui vielä vähän aikaa sitten saavan (viime kesänä). En toki ottanut, mutta sitä suositeltiin kovin.
      Kesällä ei saa kelalta mitään opiskeluun liittyvää rahaa, ei edes asumislisää.(ellet tosiaan opiskele kesällä) Kaikki rahat joutuu sossusta hakemaan. Ja kaikenlisäksi sossut ei anna edes kesällä rahaa alle 18-vuotiaille, koska vanhemmat ovat vastuussa heidän elättämisestään. NI !

      Lainaa

    48. Tulos: +5 (5 ääntä)
      ...että en yhtään ihmettele että epätoivo valtaa, jos ei kesätöitä kuulu. Olettaen siis että tämä henkilö omassa asunnossa majailee. Tv: kokemuksen syvä rintaääni (16-vuotiaana kotoa lähtenyt)

      Lainaa

    49. Vapaamaalari 19.11.2013 12:05
      Tulos: -2 (10 ääntä)
      rtrete: Itse kuulin kun eräs sankari vinkui kaverilleen kuinka “mä en kyl ala tekeen mitään töitä alle 7e tuntipalkan”…
      Kenenkään ei pitäis tehdä yhtään mitään alle 10€ tuntipalkalla, mikä sekin tosin on orjatyötä ellei sit tule hirveästi ylityö tai muita korvauksia sen lisäksi. Just tuommoset 7€-"työnsankarit" pitää huolen siitä että tässä maassa ei palkat tule ikinä nousemaan yhtään kun aina joku idiootti tekee kuitenkin töitä ilmaseksi. Toisaalta valtiohan tukee tätä riistokapitalistien järjestelmää mm. sillä että työkkäristä tulee heti karenssi jos ei suostu ottaan jotai orjatyöpaikkaa vastaan niin osa porukasta on pakotettu lähtemään orjatyöpaikkoihin mutta liikaa on niitä jotka lähtee ilman pakkoakin...

      Lainaa

    50. eitoimi2019 9.12.2019 18:49
      Tulos: -1 (1 ääni)
      ei toimis enää nykyää kirjotella tommoista nettiin haha

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kesätyö, työhakemus, työnhaku, työpaikka, pommi