Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Robin on kuollut

"R.I.P. Robin"
Taustatietoja: Facebookissa leviää uutisjuttu, jossa väitetään laulaja Robinin kuolleen. Linkki tekaistuun artikkeliin: http://pastehtml.com/view/bl5rgq4ir.html?iltalehti.fi%2Fviihde%2F610007567609_uu.html Robin on kuollut

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +774 (800 ääntä)
   Niin. Muutenkin kaikki mitä ILTALEHTI kirjoittaa niin kannattaa uskoa.

   Lainaa

  2. Tulos: +159 (345 ääntä)
   Kukas tää Robin ees on, en oo koskaa aiemmi kuullutkaan xD

   Lainaa

  3. Tulos: +502 (570 ääntä)
   Pyry: Kukas tää Robin ees on, en oo koskaa aiemmi kuullutkaan xD
   Kadehdin sua

   Lainaa

  4. puddingwaffles 19.1.2012 8:08
   Tulos: +21 (185 ääntä)
   Pyry: Kukas tää Robin ees on, en oo koskaa aiemmi kuullutkaan xD
   Robin on hetkessä suurta suosiota saavuttanut 13 vuotias suomalaispoika, joka tuli kuuluisaksi biisin Frontside ollie - kautta. Robinia on kuvattu "Suomen Justin Bieberiksi". :)

   Lainaa

  5. Tulos: +139 (159 ääntä)
   Haters gonna hate :D hieno linkki ;)

   Lainaa

  6. Tulos: +35 (49 ääntä)
   Ei saatanaa.. :Dd

   Lainaa

  7. Tulos: -106 (172 ääntä)
   Pyry: Kukas tää Robin ees on, en oo koskaa aiemmi kuullutkaan xD
   Kvg = kato vittu googlesta

   Lainaa

  8. Tulos: +17 (35 ääntä)
   toi linkki oli kyl hienoin :DD

   Lainaa

  9. Aamukahvilla 19.1.2012 9:14
   Tulos: -30 (88 ääntä)
   Oon 22-v. ja kuullu tästä Robinista ainoastaan nimen joskus, ja uutisotsikoita. Taidan olla vanha, mutta nytpä voin sanoa ettei edes haittaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +83 (95 ääntä)
   mua niiiin ärsyttää noi "tää menee kyllä feissarimokiin"-kommentit. Lähettäisi vaan eikä kertois tossa "vitsissä". jotenki menee koko juttu pieleen.......

   Lainaa

  11. Tulos: +294 (346 ääntä)
   Huoh, hienoa jos tämä Robin joutuu samanlaiseen ryöpytykseen kuin Justin Bieber ja Rebekka Black. Tulen saamaan varmaan helvetisti nyt miinusääniä tälle kommentille, mutta sanonpa kuitenkin: miksi helvetissä ihmiset eivät vois jättää tälläistä kuolema-läppää ja pahinta dissiä pois? Nämä teinitähdetkin ovat melkein lapsia vielä -_-, ja hekin ovat ihmisiä. Helvetti, olisi tosi mukava herätä ja huomata että minusta liikkuu joku valelinkki, jossa väitetään että kuolin. Tai jos saisin kuulla olevani netin/Suomen/lisäätähänpaikka vihatuin ihminen. Teininä. Jos musiikki rassaa, älkää kuunnelko. Ja muuten. "paskaa", ei ole kritiikkiä.

   Lainaa

  12. Tulos: +166 (188 ääntä)
   Kuten olen aina sanonut, on todella erittäin säälittävää, että aikuiset ihmiset jaksaa _internetissä_ dissata ja haukkua lapsia. Jos se musiikki niin paljon rassaa, ei sitä ole pakko tosiaan kuunnella. Problem solved ja johan taas vältyttiin verenpainetaudilta.

   Lainaa

  13. Tulos: +59 (63 ääntä)
   En jotenki osaa ymmärtää, että jos joku ei tykkään jonkin esittäjän musiikista, niin tämä esittäjä on sitte ihan hirviä tyyppi ja "vihaan sitä ylikaiken, kuole!!!!!!" :o Hei se on vaa sen esittämää musiikkia, ei se nyt tehä koko ihmisestä ihan hirveetä :D Ei tarvi kuunnella jos niin tekee pahaa. Ja haukkukaa sitä musiikkia, älkää ihmistä :(

   Lainaa

  14. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Komppaan eekoota ja myytä.

   Lainaa

  15. Tulos: -9 (17 ääntä)
   upea linkki. miltä se oikeesti näytti?

   Lainaa

  16. Tulos: -20 (46 ääntä)
   "suursuosio"... Juuri niin. Sitä biisiä ei tietäis juuri kukaan jos a) se ei olisi ollut universal music finlandin julkasema b) kaikki ei ois linkannu sitä feisbuukissa, koska siellähän se levisi kuten kaikki paitsi toimittajat tietää sitä paitsi edelleen enemmän dislikejä kuin likejä.

   Lainaa

  17. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Ylilaudan raidaus

   Lainaa

  18. miinaharava 19.1.2012 16:11
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Parhainta tässä oli kyllä Anniinan "ootsä kuollu?"... "Nii, emmä tiä. Oonks mä?"

   Lainaa

  19. Tulos: -18 (34 ääntä)
   Robin on suomen Rebecca Black :)

   Lainaa

  20. Tulos: +11 (15 ääntä)
   EI lähtenyt mistään saakelin Ylilaudalta vaan ihan YouTubesta. Pällit keksivät alkaa kommentoimaan ''RIP ROBIN'' ja sitten joku (kenties Ylilauta?) teki valeuutisen siitä.

   Lainaa

  21. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Tosiaan Robinin musiikki tuskin on suunnattukaan kauhean vanhoille ihmisille, joten miksi pitää valittaa siitä, mitä jotkut varhaisteinit kuuntelee. Itse ainakin olen kuunnellut vaikka mitä paskaa.

   Lainaa

  22. Tulos: +38 (50 ääntä)
   Toiha o mun mielestä iha helvetin hyvä laulaja. Siis menkää (haukkujat) ite 13 vuotiaana laulamaan kansainväliseen laulukilpailuun. Jos katotte Youtubesta ni Robin on laulanut jopa Venäjän euroviisu-voittajan kanssa! Ei mikään turha jäbä. Että miettis ne dissaajat vähä enne ku alkaa haukkumaa! Eihä toi biisinä mikää huippu ole mutta ei kyllä monenkaan suositun englannin-kielisen biisin sanotuksissa mitään järkeä ole!

   Lainaa

  23. Tulos: -24 (40 ääntä)
   paska mikä paska, ei se siitä muutu vaikka miten pitäs nyt sit ylistää :p

   Lainaa

  24. Tulos: -11 (31 ääntä)
   paskahan se biisi on, olenko nyt kateellinen? :D

   Lainaa

  25. Tulos: +9 (37 ääntä)
   Rebecca Blackilla ja Robinilla on yksi ero: Robinin musiikkia voi kuunnella ilman että korvat alkaa vuotaa verta.

   Lainaa

  26. Tulos: -17 (25 ääntä)
   Ensireaktioni oli "voih.. ei kai?" , "wtf??" tai jotain tätä luokkaa. Mutta sitten kun luin, että oli muka kuollut lääkkeiden yliannostukseen tjs. suupielet kääntyivät hymyyn. Epätodellista.

   Lainaa

  27. Tulos: +30 (44 ääntä)
   -J-: iten pitäs nyt sit ylistää :p
   Ensinnäkin, paska ei ole kritiikkiä. Jos et jostain pidä, sano miksi! Miksi se on paska? Mikä siitä tekee paskan? -_-, Ja oma pointtini tähän oli kyllä se, ettei kenenkään tarvitse pitää kyseisestä laulusta, mutta vaikka ei pitäisikään, ei artistia tarvitse uhkailla, haukkua, halveksua, pelotella, huoritella, homotella tms... Laulusta voi olla pitämättä, eikä sitä tartte ylistää, eikä tarvitse olla kateellinenkaan, vaikka laulusta pidä, mutta vittu nyt oikeesti! Miettikää sitä ulosantianne, ja teidän ei tarvitse kuunnella sitä laulua, jos ette pidä siitä! Ainakin minä osaan vaihtaa radiosta kanavaa, tai lopettaa Youtube-videon katselun, jos en jostain pidä.

   Lainaa

  28. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Typeryyspalkinto Oonalle

   Lainaa

  29. どどーん! 19.1.2012 23:25
   Tulos: +16 (28 ääntä)
   Jos verrataan Robinia ja Rebecca Blackia, niin Robin on kyllä himputin paljon parempi. Friday on oikeasti aika huono biisi, mutta Frontside Olliessa ongelmana on lähinnä sanoitusten sisältö, musiikillisesti se on ainakin "ihan kiva" -luokkaa. Jotenkin ihmiset eivät vaan tykkää siitä, että nuoret pääsevät julkisuuteen.

   Lainaa

  30. Tulos: -12 (30 ääntä)
   eekoo: Ensinnäkin, paska ei ole kritiikkiä. Jos et jostain pidä, sano miksi! Miksi se on paska? Mikä siitä tekee paskan? -_-, Ja oma pointtini tähän oli kyllä se, ettei kenenkään tarvitse pitää kyseisestä laulusta, mutta vaikka ei pitäisikään, ei artistia tarvitse uhkailla, haukkua, halveksua, pelotella, huoritella, homotella tms… Laulusta voi olla pitämättä, eikä sitä tartte ylistää, eikä tarvitse olla kateellinenkaan, vaikka laulusta pidä, mutta vittu nyt oikeesti! Miettikää sitä ulosantianne, ja teidän ei tarvitse kuunnella sitä laulua, jos ette pidä siitä! Ainakin minä osaan vaihtaa radiosta kanavaa, tai lopettaa Youtube-videon katselun, jos en jostain pidä.
   Vaikkei laulusta pitäisikään, niin pitäisikö sitä sitten muka kehua? sananvapaus on edelleen olemassa, vaikkei välttämättä kauaa. Ja mieluummin Rebeckaa kuuntelen, ku tällaista shaissea. Sanoitukset ovat tässäkin ******, selvää kopiointia jenkkilästä, itse laulu ei oikeen vakuuta, ja on väärin riistää lapsia näin kaupallisesti. Itseäni ärsyttää tämä, jollei kehu näitä "teinisensaatioita" sinut leimataa automaattisesti vihaajaksi yms jne etc. >:( eipä siinä, jokanen saa tykätä juurikin sellaisesta musiikista mistä itse haluaa, mutta myöskin eri mieltä saa olla, nyt voitte hakata sitä miinusta. :) peace.

   Lainaa

  31. Tulos: -11 (15 ääntä)
   En minäkään ollut kuullut koko Robinista ennen tätä valekuolema uutisointia. Ja sattumalta kuulin seuraavana päivänä jonkun biisin, missä juontajatkin ihmetteli kuinka munat omaava ihminen voi laulaa/päästä niin korkealle...

   Lainaa

  32. Tulos: +1 (25 ääntä)
   Tarkoittaako paskaksi haukkuminen tosiaan että on kateellinen? Entä jos vaikka sanon että juusto on paskaa? Olenko juustolle kateellinen?

   Lainaa

  33. ElamanKevat 20.1.2012 8:18
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Siis ei tietenkää voi olla vitsi kun oli kerran juttu Iltalehdessä! Voi herranjumala tätä nykynuorison medialukutaitoa. Ihan tekisi mieli itkeä. Idontwanttoliveonthisplanetanymore.jpg

   Lainaa

  34. どどーん! 20.1.2012 9:27
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   -J: Vaikkei laulusta pitäisikään, niin pitäisikö sitä sitten muka kehua? sananvapaus on edelleen olemassa, vaikkei välttämättä kauaa. Ja mieluummin Rebeckaa kuuntelen, ku tällaista shaissea. Sanoitukset ovat tässäkin ******, selvää kopiointia jenkkilästä, itse laulu ei oikeen vakuuta, ja on väärin riistää lapsia näin kaupallisesti. Itseäni ärsyttää tämä, jollei kehu näitä “teinisensaatioita” sinut leimataaautomaattisesti vihaajaksi yms jne etc. >:( eipä siinä, jokanen saa tykätä juurikin sellaisesta musiikista mistä itse haluaa, mutta myöskin eri mieltä saa olla, nyt voitte hakata sitä miinusta. peace.
   Eekoo nimenomaan sanoi, että ei tarvitse kehua. Ei vaan myöskään tarvii mennä Youtubeen kommentoimaan "vittu mitä paskaaaa karkotetaan venäjälle toi". Myös teinitähdet ovat ihmisiä eivätkä halua kuulla tollaista. Ja oikeasti, jos ajattelet että Rebecca Autotune Black on parempi, niin sunkin musiikkimakusi on vähän kyseenalainen.

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Vähän vaikuttaa siltä että ihmiset eivät enää tiedä mikä on URL tai Internet-osoite. Jos sivulla lukee Iltalehti niin ihmiset uskovat että ovat Iltalehden sivuilla vaikka osoitteessa lukisi mitä tahansa. Eihän niistä tuollaisista tietokonenörttien jutuista kuitenkaan kukaan mitään ymmärrä.

   Lainaa

  36. Tulos: +28 (30 ääntä)
   -J: Vaikkei laulusta pitäisikään, niin pitäisikö sitä sitten muka kehua? sananvapaus on edelleen olemassa, vaikkei välttämättä kauaa. Ja mieluummin Rebeckaa kuuntelen, ku tällaista shaissea. Sanoitukset ovat tässäkin ******, selvää kopiointia jenkkilästä, itse laulu ei oikeen vakuuta, ja on väärin riistää lapsia näin kaupallisesti. Itseäni ärsyttää tämä, jollei kehu näitä “teinisensaatioita” sinut leimataaautomaattisesti vihaajaksi yms jne etc. >:( eipä siinä, jokanen saa tykätä juurikin sellaisesta musiikista mistä itse haluaa, mutta myöskin eri mieltä saa olla, nyt voitte hakata sitä miinusta. peace.
   Hyvä J, luitko sinä ollenkaan minun kommenttiani? Kaikesta pätellen et. No, sanon vielä kerran. En käskenyt sinut pitää laulusta, enkä sanonut, että olet varmasti kateellinen, kun et siitä pidä.Ei, sinun ei tarvitse edes kehua laulua, jos et siitä pidä. Kunhan et mene ja kommaa youtubeen "Vittu mitä paskaa öhöhöhöh homohuora lol, tapa ittes, mun korvat vuotaa vertaaaaa! Saat multa turpaas!": tms juttuja, koska ensinnäkään tuo on vain haukkumista ja uhkailua, eikä ollenkaan krtiikkiä. Oman mielipiteensäkin laulusta voi sanoa, mutta sitäkin voi vähän miettiä, että miten. Ja jos ajatteleekin että "ihan paska" kai sinä voit sanoa sen vähän kauniimminkin, ja kertoa että miksi se on paska? Ja jos laulusta et pidä, niin artistia ei tarvitse uhkailla, ja haukkua.

   Lainaa

  37. Tulos: +4 (16 ääntä)
   puddingwaffles: Robin on hetkessä suurta suosiota saavuttanut 13 vuotias suomalaispoika, joka tuli kuuluisaksi biisin Frontside ollie – kautta. Robinia on kuvattu “Suomen Justin Bieberiksi”.
   Kukas se Justin Bieber sitte on?

   Lainaa

  38. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Mää en ymmärrä, miten tuostakin on tullut niin hitti. Ei se oo mitenkään erikoinen mun mielestä. En tosin ymmärrä, että miks kaikki puhuu paskaa siitä. Antaa pojan laulaa :D

   Lainaa

  39. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Vinkki kaikille, jotka eivät pidä Robinista/Rebecca Blackista/Justin Bieberistä. ÄLKÄÄ SAATANA KUUNNELKO SITÄ! Itselläni on ainakin on toiminut loistavasti.

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Minkätakia kaikki suositut teinipopparit muka kuolee heti? :DD

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Minä luulin, että vitsissä on kyse Robyn nimisestä artistista. Ihmettelin vähän tuota pikkukuvaa, kun joku poika siinä :D

   Lainaa

  42. TURHAutunut 20.1.2012 22:22
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Aikuiset ihmiset dissaa lapsia netissä, se on sitä paskaa. Jokaisella saa ja pitääkin olla oma mielipide, mutta miten sen ilmasee onki se pointti. En käsitä sitä miksi ihmeessä jos ei jostain artistista pidä, haukutaan se heti lyttyyn, ihmisenä? Jos joku mulle tätä hieman nyt valasis ku oon jääny ihan pimentoon et mikä siinä on se POINTTI? Jostain luin kun joku oli kommentoinu et "taas yks turha ihminen lisää tässäkin maailmassa". Mitenniin turha? Tuliko siitä turha nyt kun se on tehnyt tuon biisin, vai oliko se turha jo aikasemmin? Miten kukaan edes _voi olla_ TURHA ihminen? Ja eikö kukaan oikeesti enää perustele mielipiteitään? Se on paskaa ja piste? Niinkö?

   Lainaa

  43. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Pyry: Kukas tää Robin ees on, en oo koskaa aiemmi kuullutkaan xD
   Koska tässä tuskin viitataan Batmanin avustajaan, niin Robin on suomalainen laulaja, joka oli suosittu 1960-luvulla. Vuonna 2525 lienee Robinin tunnetuin laulu: http://www.youtube.com/watch?v=C4-2DmPAxQ0 Nykyisin hänen ikänsä lähentelee kai jo seitsemääkymmentä, joten kuoleminen ei olisi kovin yllättävää.

   Lainaa

  44. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Eikö kenenkään mieleen tullut, että Universal olisi itse tehnyt tuon feikkiuutisen? Miettikää miten paljon Robin sai huomiota tuolla "uutisella" ja lisäksi kaikilla uutisilla, missä kerrottiin ettei se kuollutkaan..

   Lainaa

  45. Tulos: -8 (12 ääntä)
   lkr: Koska tässä tuskin viitataan Batmanin avustajaan, niin Robin on suomalainen laulaja, joka oli suosittu 1960-luvulla. Vuonna 2525 lienee Robinin tunnetuin laulu: http://www.youtube.com/watch?v=C4-2DmPAxQ0 Nykyisin hänen ikänsä lähentelee kai jo seitsemääkymmentä, joten kuoleminen ei olisi kovin yllättävää.
   Viitataan kyllä ihan 13-vuotiaaseen laulaja Robiniin, jonka hittibiisi on Frontside Ollie.

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Ehehehe Oona on varsinainen järjestelmäasiantuntija ;-)

   Lainaa

  47. Don Mulqvist 23.1.2012 9:59
   Tulos: -18 (26 ääntä)
   Olisikohan jo myöhäistä abortoida tämä Robin?

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Tässä tulee mamma-kommentti, mutta kyllä minä ainakin mieluummin eläisin maailmassa jossa 13-vuotias poika olisi vielä noin innoissaan siitä missä kappaleessa kerrotaan, eikä siitä mitä ne esiteinit ja varhaisteinit nykyään todellisuudessa puuhaavat....:(.

   Lainaa

  49. Hahahhhaaahah 6.2.2012 13:48
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Ei Robin oo kuollu, joku vaan tekee pilaa siitä ku ne on niin kateellisia, saisivat havetä oikeesti. -.-

   Lainaa

  50. Hahahhhaaahah 6.2.2012 13:49
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Hahahhhaaahah: Ei Robin oo kuollu, joku vaan tekee pilaa siitä ku ne on niin kateellisia, saisivat havetä oikeesti. -.-
   OOT IHAN OIKEES!!

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Don Mulqvist: Olisikohan jo myöhäistä abortoida tämä Robin?
   Öö.. mitä Robin on nyt tehnyt?

   Lainaa

  52. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Itseäni ei ainakaan ole vihaajaksi leimattu, kun mitään en ole Robiniin liittyen kommentoinut. Toisaalta olen esiteineissä tämänkin ilmiön huomannut, puolustetaan villisti Robinia, vaikka kukaan ei välitä.

   Lainaa

  53. K,Havumäki 7.3.2012 15:10
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   609_uu!

   Lainaa

  54. Tulos: +2 (6 ääntä)
   viimeinen= facepalm!
   jos tarkotit eetu tota pastehtml.com juttua, nii se on joku lähde
   oona oletko joskus kuullutkin semmoisen nimisen uutissivuston? TODELLA LUOTETTAVAA... suomen tulevaisuus ositti kyntensä taas kerran: se on totta koska netissä luki! joo hyvää päivää.. kaikki soopa tuleekin uskoa mitä netissä heitellään!

   Lainaa

  55. Tulos: +7 (13 ääntä)
   eekoo: Huoh, hienoa jos tämä Robin joutuu samanlaiseen ryöpytykseen kuin Justin Bieber ja Rebekka Black. Tulen saamaan varmaan helvetisti nyt miinusääniä tälle kommentille, mutta sanonpa kuitenkin: miksi helvetissä ihmiset eivät vois jättää tälläistä kuolema-läppää ja pahinta dissiä pois? Nämä teinitähdetkin ovat melkein lapsia vielä -_-, ja hekin ovat ihmisiä. Helvetti, olisi tosi mukava herätä ja huomata että minusta liikkuu joku valelinkki, jossa väitetään että kuolin. Tai jos saisin kuulla olevani netin/Suomen/lisäätähänpaikka vihatuin ihminen. Teininä. Jos musiikki rassaa, älkää kuunnelko. Ja muuten. “paskaa”, ei ole kritiikkiä.
   Tää on ihan totta ja eräässä kid reach videossa mikä liikkuu youtubessa kerrottiin että rebecankin vanhemman ns. "myivät" lapsensa tähän show bisnekseen.. Eli tyttö ei varsinaisesti ite ole syypäät. Fakta on myös se että ne jotka on kateelliasia robinille ja justinille haukkuu heitä. Ite en oo kummankaan fani enkä kuuntele niitten musaa kun ei ole minun makuun mutta mitäs sitä dissaamaan? Ne on kummiskin lahjakaita nuoria kun on päässy niin pitkälle ja uskaltaa seistä haaveittensa takana. Ja kukahan ei kadehtis justinii tai robinia? Ne sais muijia joka lähtöön, niillä on rakaa pirusti, ne on julkimoita, komeita... Eikös noi oo vähän kaikkea mistä normaalit ihmiset vaan haaveilee? Okei ite en kyllä naisia haluais kun olen sellainen itsekkin mutta ymmärrätte idean. Se on just sitä et toista vihataan vaan vihaamisen ilosta mutta on myös tieteellisesti todistettu että ihminen ei oikeasti tule iloiseksi tekiessään jotain pahaa vaikka niin voisi ehkä luulla... No tulipas pitkä vuodatus. Minkäs sille vaan tekee kun on paljon asiaa.. Antakaa vain miinuksia mutta minä seison mielipiteeni takana!

   Lainaa

  56. Tulos: -8 (12 ääntä)
   bullar: Kvg = kato vittu googlesta
   What a badass, keksi jopa oman lyhenteen :o

   Lainaa

  57. Tulos: -12 (12 ääntä)
   ois kyllä saanu kuolla

   Lainaa

  58. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Frontside ollie, friday ym. on sellasii biisei mist oikeesti tulee hyvä fiilis ku niit kuuntelee:D ei ne ehkä oo mitää PARHAITA BIISEJÄ IKINÄ jeeeee! mut ne on hauskoja (vaikka niit ei ehkä oo tarkotettu hauskoiks). Kyllä, radion vola nousee heti jos frontside ollie tulee, ei kaikkee tarvi ottaa nii vakavasti.

   Lainaa

  59. Tulos: +1 (1 ääni)
   Keimoja. Keimoja joka puolella.

   Lainaa

  60. Tulos: -14 (16 ääntä)
   oispa se oikeesti delannu...

   Lainaa

  61. Tulos: -1 (1 ääni)
   Fail Town: Kadehdin sua
   Minä myös :D

   Lainaa

  62. ROBINFOREWER 20.10.2013 18:43
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Robinin laulustahan tulee mieleen ilmaus suuseksiin.sIKSI ITSEKKIN NIIN tykkään hänestä

   Lainaa

  63. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Naurattaa miten niin monet suomalaiset miehet koki tän pojan niin uhkana kun tuli pinnalle. Haluttiin tappaa ja haukuttiin huhhuh

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Frontside Ollie, Robin, kuolema, huijaus