Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Painonpudotusta

"Nyt ollaan neuvola-sarjassa!"
Suurenna näkymä
Painonpudotusta Lähettänyt: pöö

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 16 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +203 (281 ääntä)
   Njaa, ei oikeen naurattanut tämä tänään.... :P

   Lainaa

  2. Tulos: +125 (173 ääntä)
   nyt kyllä meni hieman ohi

   Lainaa

  3. Tulos: -30 (104 ääntä)
   Repesin. Ja pahasti :D :D

   Lainaa

  4. Tulos: +116 (172 ääntä)
   Haha :D tää oli ihan hyvä! Miten tätä ei voi tajuta? Ellei ole sitten rölli. toinen mahdollisuus on että tapahtuu seuraava ilmiö: Oon huomannu et kommentointi täällä menee aika usein ensimmäisen kommentin tyyliin ennen kun joku tulee poikkasemaan k.o kommentoinnin eriävällä näkemykšellä. Monissa muissa paikoissa esim Huumorikuvasivustoissa jos ensimmäinen kommentoi "paska kuva" niin usein lähtee negatiiviseksi haukunnaksi vaikka kuva olisi ihan hyvä. Eli ihmiset on monesti mielellää muiden kanssa samaa mieltä ennemmin kun kommentoisi omaa mielipidettään. Tästä syystä idiootit ihmiset katsovat vierestä kun esim koulukiusaajat kiusaa jotain ja ketään ei ole oppilaista niille sanomaan vastaan... Tällästä ilmiötä tapahtuu myös inthanathissa ainakin kommentoinneissa. Analyzed

   Lainaa

  5. tannenbaumm 31.1.2012 8:00
   Tulos: +109 (121 ääntä)
   Miksei tarina kerro, että miksi Maikkis on saanut haasteen Tanskasta?

   Lainaa

  6. Tulos: +4 (20 ääntä)
   Ohops :D

   Lainaa

  7. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Näin ihan asiaa liittymättömän kommenttina, että tottakai se paketin saa nähdä ennen kuin kirjoittaa nimensä alle. Sinne sisälle ei tietenkään saa mennä kattoon, mutta siis ulkonäön perusteella voi päätellä, että mitä siellä saattaa olla sisällä ja keneltä se on tullut.

   Lainaa

  8. Tulos: +59 (75 ääntä)
   Toyboyllä on perin miehekäs nimi.

   Lainaa

  9. Tulos: +4 (12 ääntä)
   luin tämän uudestaan yöunien jälkeen ja tajusin :D

   Lainaa

  10. Tulos: +72 (76 ääntä)
   Ompa kiva lukea omia päivityksiä täältä ;) Kiitti kaverit! Kirjatussa kirjeessä oli ebaysta tilattuja motskarin osia ja haaste johtuis liikennerikkomuksesta :)

   Lainaa

  11. Tulos: +16 (46 ääntä)
   ANALyysi: Oon huomannu et kommentointi täällä menee aika usein ensimmäisen kommentin tyyliin ennen kun joku tulee poikkasemaan k.o kommentoinnin eriävällä näkemykšellä.
   Siis mitä? Eeei voi olla totta. Väität ihmisten mielipiteiden vaikuttavan samanlaisilta, kunnes joku esittää mielipiteen, joka ei ole samanlainen?

   Lainaa

  12. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Eikös tuon nimen olisi melkein voinut sumentaa kokonaan, ei Facebookissa ole varmastikaan kovinkaan montaa ihmistä, joiden nimi on "Maikkis"? Ainakaan miespuolista?

   Lainaa

  13. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Onko tämä sama Maikkis (oletettavasti on mutta kysytään silti) kuin Sekalaisia, osa 56:ssä?

   Lainaa

  14. Tulos: -1 (15 ääntä)
   ANALyysi: Haha tää oli ihan hyvä! Miten tätä ei voi tajuta? Ellei ole sitten rölli. toinen mahdollisuus on että tapahtuu seuraava ilmiö: Oon huomannu et kommentointi täällä menee aika usein ensimmäisen kommentin tyyliin ennen kun joku tulee poikkasemaan k.o kommentoinnin eriävällä näkemykšellä. Monissa muissa paikoissa esim Huumorikuvasivustoissa jos ensimmäinen kommentoi “paska kuva” niin usein lähtee negatiiviseksi haukunnaksi vaikka kuva olisi ihan hyvä. Eli ihmiset on monesti mielellää muiden kanssa samaa mieltä ennemmin kun kommentoisi omaa mielipidettään. Tästä syystä idiootit ihmiset katsovat vierestä kun esim koulukiusaajat kiusaa jotain ja ketään ei ole oppilaista niille sanomaan vastaan… Tällästä ilmiötätapahtuu myös inthanathissa ainakin kommentoinneissa. Analyzed
   No en mä ainakaan ole käskenyt ketään olemaan nauramatta tälle... o.o

   Lainaa

  15. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Kriitti: Siis mitä? Eeei voi olla totta. Väität ihmisten mielipiteiden vaikuttavan samanlaisilta, kunnes joku esittää mielipiteen, joka ei ole samanlainen?
   Nina: No en mä ainakaan ole käskenyt ketään olemaan nauramatta tälle… o.o
   no kyllä mäki oon huomannu ton saman, et ihmiset on mieluummi samaa mieltä muiden kanssa. eikä ANALyysi sanonukkaa et oisit Nina käskeny muita olemaa nauramatta, mut nii se ihmismieli vaan toimii :--D

   Lainaa

  16. Tulos: -10 (12 ääntä)
   ANALyysi: Haha tää oli ihan hyvä! Miten tätä ei voi tajuta? Ellei ole sitten rölli. toinen mahdollisuus on että tapahtuu seuraava ilmiö: Oon huomannu et kommentointi täällä menee aika usein ensimmäisen kommentin tyyliin ennen kun joku tulee poikkasemaan k.o kommentoinnin eriävällä näkemykšellä. Monissa muissa paikoissa esim Huumorikuvasivustoissa jos ensimmäinen kommentoi “paska kuva” niin usein lähtee negatiiviseksi haukunnaksi vaikka kuva olisi ihan hyvä. Eli ihmiset on monesti mielellää muiden kanssa samaa mieltä ennemmin kun kommentoisi omaa mielipidettään. Tästä syystä idiootit ihmiset katsovat vierestä kun esim koulukiusaajat kiusaa jotain ja ketään ei ole oppilaista niille sanomaan vastaan… Tällästä ilmiötätapahtuu myös inthanathissa ainakin kommentoinneissa. Analyzed
   Paska kommentti

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: paino, laihduttaa, puuma, Monaco, toyboy