Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Joulupukki rasismin kohteena

"Vihaatteko Joulupukkia?"
Musta Joulupukki Lähettänyt: antdi

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +257 (675 ääntä)
      Kiva hemmo tuo Joulupukki, tosin aika pahassa puutteessa, kun huutelee "Ho ho ho!" Nam nam.

      Lainaa

    2. Tulos: +211 (403 ääntä)
      Luin mokat, tylsiä. Luin ällön kommentit, hämmennyin miten heikkoa settiä.

      Lainaa

    3. Tulos: +331 (555 ääntä)
      Mitenkään en halua olla rasisti mutta tilastot taitaapi puhua hieman Aimania vastaan.

      Lainaa

    4. Tulos: -2 (228 ääntä)
      Elkääpä dissatko ällöä, oikein hupaisa oli taas. Hymyiln tälle näin: :)

      Lainaa

    5. Se ärsyttävin 22.12.2011 8:06
      Tulos: +269 (361 ääntä)
      Justiinsa tuollainen on hyvin ärsyttävä asenne maahanmuuttajilta ynnä muilta. Heti kun saadaan pieninkin syy, haukutaan rasistiksi. Ja voi olla, että jollakulla (tiedän toki, ettei tarkoittanut ihonväriä) on joku trauma mustista joulupukeista. Onko se rasismia?

      Lainaa

    6. Tulos: +5 (41 ääntä)
      heikkoa settiä tänään ...

      Lainaa

    7. Tulos: +36 (276 ääntä)
      sattanan Aiman, oppisit kielen ennen kun tuut pätee

      Lainaa

    8. Tulos: +150 (188 ääntä)
      Hahaha Aimanilla ruskea hahmo :D

      Lainaa

    9. Tulos: +60 (114 ääntä)
      Itseasiassa olette ymmärtäneet kaikki väärin. Musta (black) joulupukki liittyy erääseen Justiäusfilmsin sketsiin eikä tarkoita mustaihoista vaan -partaista ja -hiuksista. Videossa pukki on esitetty pelottavana hakkaajana, joten tästä Liisan (läpällä heitetty) kommentti.

      Lainaa

    10. Tulos: +32 (206 ääntä)
      Neekerit saa aina jotain kiksejä ja mielihyvää, kun saavat tilaisuuden käyttää sanaa rasisti.

      Lainaa

    11. Tulos: +49 (211 ääntä)
      Eiköhän me kaikki tiedetä mustien ihmisten olevan pahempia raiskaajia kuin valkoisten. Voin pokkana todeta näin ilman että olisin rasisti, katson asiaa realistiselta kannalta.

      Lainaa

    12. Tulos: +3 (179 ääntä)
      tege, kaikki suomalaiset miehet ovat sitten varmaan vaimonhakkaajia ja lastenpaloittelijoita/polttajia. Voin pokkana todeta näin ilman että olisin rasisti, katson asiaa realistiselta kannalta.

      Lainaa

    13. Tulos: +47 (133 ääntä)
      asdf: tege, kaikki suomalaiset miehet ovat sitten varmaan vaimonhakkaajia ja lastenpaloittelijoita/polttajia. Voin pokkana todeta näin ilman että olisin rasisti, katson asiaa realistiselta kannalta.
      ihme kukkahattuilua, mulla on paljon mamuja kavereina, mutta kyllähän se on todistettu että ne raiskaa paljon, väkimäärään ja raiskausten määrään kattoen. eli: tummat raiskaa enemmän. ja lisätään vielä etten ole rasisti, ettei tule pahaa mieltä kenellekään =)

      Lainaa

    14. Yli öpistö hörhö 22.12.2011 15:57
      Tulos: +59 (71 ääntä)
      Ah suomen kieli.. Oon aina miettinyt miten paljon tällaisia mokia syntyy kun maahanmuuttajat erehtyy kuullessaan näitä mukavia kaksoismerkityksiä. "Musta", "munkin" jne :D

      Lainaa

    15. Tulos: +6 (110 ääntä)
      Tege: Eiköhän me kaikki tiedetä mustien ihmisten olevan pahempia raiskaajia kuin valkoisten. Voin pokkana todeta näin ilman että olisin rasisti, katson asiaa realistiselta kannalta.
      Realistiselta kannalta katsottuna väitteesi kaipaa tarkennusta, sillä se ei ole mikään fakta vaikka sen sellaisena koitatkin esittää. Puhutaanko nyt kaikista maailman valkoisista ja mustista ihmisistä vai jostakin tietynlaisesta kokoonpanosta valkoisia ja mustia? Ketkä ihmiset lasketaan kumpaankin ryhmään? Millä tavalla ymmärrät "tietämisen", intuitiona vai tutkimustuloksina vai mitä? Mitä tarkoitat sanavalinnalla "pahempia"? Mitä ihmettä väitteesi oikeastaan tarkoittaa?

      Lainaa

    16. Tulos: +31 (75 ääntä)
      lassi: ihme kukkahattuilua, mulla on paljon mamuja kavereina, mutta kyllähän se on todistettu että ne raiskaa paljon, väkimäärään ja raiskausten määrään kattoen. eli: tummat raiskaa enemmän. ja lisätään vielä etten ole rasisti, ettei tule pahaa mieltä kenellekään =)
      Tietävätkö mamukaverisi raiskaavansa enemmän kuin muut?

      Lainaa

    17. Tulos: +19 (29 ääntä)
      Musta kaikki joulupukit on helvetin pelottavia oli ne sit mustia tai valkosia D: vielä melkeen kolmekymppisenä kierrän ne aika kaukaa ostoskeskuksissakin...

      Lainaa

    18. Taas tätä samaa. 22.12.2011 23:04
      Tulos: +44 (80 ääntä)
      Traumoja kokeneet raiskaavat eniten, olipa sitten musta tai valkoinen. Normaalielämän ja turvallisen lapsuuden eläneet harvemmin. Jos on pakko lokeroida ihmisiä, ottakaa edes enemmän lokeroita mukaan. Muitakin kuin ihonväri tai synnyinmaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +14 (42 ääntä)
      Mamu=maahanmuuttaja, eri asia kuin pakolainen tai turvapaikanhakija

      Lainaa

    20. Tulos: +34 (46 ääntä)
      Niinja: Mamu=maahanmuuttaja, eri asia kuin pakolainen tai turvapaikanhakija
      Pakoilaiset ja turvapaikanhakijat ovat myös maahanmuuttajia, koska he muuttavat maahan. Maahanmuutto on laaja käsite, eikä se tarkoita vain työperäistä maahanmuuttoa.

      Lainaa

    21. Tulos: +28 (60 ääntä)
      Voin myöntää että itellekkin tulee näitä faileja, vaikka suomea äidinkielenäni puhunkin :D Täälä kun on nyt tätä rasismi-keskustelua, voin sanoa etten koe sanaa "neekeri" rasistisena, sana sekin, enkä vedä hernettä nenään jos mua sanotaan valkoiseksi tai valkonaamaksi tms.Tässä pitäjässä on melkein naapurissani vastaanottokeskus mutta koko pitäjästä ei löydy raiskaus-tapauksia useamman vuosikymmenen ajalta. Mukavaa porukkaa nuo maahanmuuttajat minusta on, ne sentään tervehtii hymyillen eikä ole kuin suomalaiset jotka kattoo naama norsun vitulla mykkinä jos tervehdit.

      Lainaa

    22. Tulos: -24 (48 ääntä)
      Feissarimokien ylläpito koostuu rasisteista! =OOOO Miksi muuten Aimanin, tämän Suomen monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuden edistäjän, väri on negroruskea?

      Lainaa

    23. Tulos: +38 (42 ääntä)
      ^Ajattele se vaikka piparkakun-ruskeana.

      Lainaa

    24. Tulos: -7 (59 ääntä)
      kyllä ne mustat enemmän raiskaa ku me valkoset.. totta se

      Lainaa

    25. Tulos: +1 (13 ääntä)
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Aiman_al-Zawahri

      Lainaa

    26. Tulos: +15 (43 ääntä)
      Tilastollinen fakta on, että raiskaavat eniten, turha lässyttää muuta. Poliisitkin ovat asian myöntäneet. Heillä tuskin on intressejä valehdella, potkuthan siitä seuraisi. Ja ennen kuin joku kysyy, youtubessa on lisää asiasta.

      Lainaa

    27. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Raiskaavat tai eivät, tuskin se ihonväri ketään raiskaajaksi tekee.. :D turha siis alkaa pelkäämään kaikkia tummempia ihmisiä. Jokaisella raiskaajalla on päässä vikaa, ei kukaan henkisesti tasapainoinen ihminen ketään raiskaa. Se taas asia erikseen mistä se vika tulee, kulttuurista, kotiympäristöstä..?

      Lainaa

    28. Tulos: +21 (41 ääntä)
      Aiman=trolli. Hahah. Oikea reaktio saavutettu huumorintajuttomissa suomalaisnörtsyköissä. 2. polven maahanmuuttajana ymmärrän (ja huvittuneena tarkkailen) kuinka suomalaiset kuvittelevat jokaisen mamun heiluttelevan rasistikorttia tähän tapaan, joten sitä on hauska heilutella trollailumielessä näinkin naurettavassa tapauksessa, jossa kuka tahansa normaaliälyn omaava ihminen ymmärtää, että kaikki mamut ymmärtävät tähän nimenomaiseen sanaleikkiin sisältyvän kaksoismerkityksen, ja siitä aiheutuvat "rasismisyytökset" ovat puhdasta läpänheittoa parhaimmillaan ja omalle ulkomaalaisstereotypioille naureskelua. Totta kai suomalaissyntyiset kauniitjarohkeat-teinit kuvittelevat jokaisen mamun ja mamu-taustaisen olevan niin täysin idiootti ja osaamaton, että olisivat kykenemättömiä tämänkaltaiseen sarkasmiin ja itselleen naureskeluun. Varsinkin jos on kyseessä muslimi, kuten minä. Että onnea vaan teille teidän naiivin quasi-ihmistuntemuksen kyllästämään maailmankuvaan, edelleenkin pidän sitä modernin alakulttuurisen kollektivisoitumisen säälittävimpänä surkastumana, ja monet näistä kommentoijista edustavat juurikin tätä ihmeellisen alkeellista porukkaa.

      Lainaa

    29. Tulos: -7 (29 ääntä)
      En ole rasisti, mutta kyllä mustat on paljon enemmän raiskaajia kuin valkoiset. Tilastollinen fakta. Ainakin Suomessa.

      Lainaa

    30. Tulos: -10 (22 ääntä)
      asdf: tege, kaikki suomalaiset miehet ovat sitten varmaan vaimonhakkaajia ja lastenpaloittelijoita/polttajia. Voin pokkana todeta näin ilman että olisin rasisti, katson asiaa realistiselta kannalta.
      Afrikassa (mustat) raiskataan enemmän ihmisiä kuin missään muualla maailmassa = mustat raiskaavat enemmän kuin valkoiset.

      Lainaa

    31. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Aimanin nimestä voikin päätellä, että miksi hän puolustelee mustia...

      Lainaa

    32. Tulos: -13 (21 ääntä)
      Tää oli parempi ku näky toi aimanin kuva:DD Itellä tää kuva seinäkuvat kansiossa! Rättipäät ei ymmärrä suomenkieltä ;;D

      Lainaa

    33. Tulos: +8 (24 ääntä)
      Aiman taitaa olla näitä jotka odottavat tilasuutta päästä kirjoittamaan minne tahansa aina RASISTI.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: joulupukki, joulu, rasismi, musta

  • Uusimmat

  • Kategoriat