Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Itsenäisyyspäivä pilalla, osa 2

"Ihan sairasta, kun Suomi soti kovasti itsenäisyyttä aikoinaan, niin nyt ---"
Itsenäisyyspäivä pilalla, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 62 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +468 (634 ääntä)
      Ja taas on homofobistisia ihmisiä liikenteessä -.-

      Lainaa

    2. Tulos: +919 (965 ääntä)
      En jaksa ymmärtää, mikä juju on noissa "Eivät veteraanit taistelleet sen puolesta että homot tanssisivat linnanjuhlissa" -jutuissa? Joo, eivät taistelleet; he taistelivat Suomen itsenäisyyden puolesta. Ihan hyvin voisin sanoa että "Eivät veteraanit aikoinaan taistelleet sen puolesta että VR kenkkuilisi".

      Lainaa

    3. Tulos: +738 (800 ääntä)
      Olihan siellä sodissakin homoja, ehkä kenties jokunen lesbokin...

      Lainaa

    4. Tulos: +215 (265 ääntä)
      mistä näitä ihmisiä sikiää..

      Lainaa

    5. Tulos: -419 (515 ääntä)
      kerranki Halla-ahon puheissa on totuuden siemen

      Lainaa

    6. Tulos: +248 (286 ääntä)
      doing: Tuohon on linkitetty Hakkarainen, ei Halla-aho. Eikä sillä ole mitään merkitystä, ketkä siellä tanssivat, vaan ketkä eivät siellä tanssi, koska eivät kutsua ole saaneet: veteraanit.

      Lainaa

    7. Tulos: +163 (277 ääntä)
      tiukka: mistä näitä ihmisiä sikiää..
      Ei ainakaan niistä homoista.

      Lainaa

    8. Tulos: +298 (338 ääntä)
      Miksi se edes loukkaa ihmisiä, jos kaksi miestä ja kaksi naista tanssii keskenään? Hei, heterotkin voi tanssia samaa sukupuolta olevan kanssa. Onko sekin loukkaavaa?

      Lainaa

    9. Tulos: -238 (284 ääntä)
      Juuh, homot siellä tosiaan tanssahteli, suotakoot sen heille, suukkoset saa jättää sitte kotiin....

      Lainaa

    10. Tulos: +282 (298 ääntä)
      Vähän ristiriitaista tuomita homojen tanssiminen ja sen jälkeen lainata Hakkaraisen kommenttia, joka kertoi nimenomaan, että häntä ei häiritse, kuka tanssii ja kenen kanssa näissä kemuissa. Vähän epäpoliittisella kommentilla...

      Lainaa

    11. Tulos: +171 (197 ääntä)
      En ole perussuomalaisten kannattaja, en jaa useimpia Hakkaraisen näkemyksiä, mutta jotenkin se on niin sympaattisen urpå että tekis mieli silittää. Ja mikä se sellainen itsenäinen maa olisi, jossa kansalaiset eivät saa olla vapaita ja vapaasti homoja? Veteraaneista muuten vielä sen verran, että alkavat olla niin vanhoja ja huonossa kunnossa, että vaikka kutsut saisivatkin niin moniko kykenisi lähtemään? Useimmat tarvitsisivat avustajan mukaan. Lisäksi miettikää sitä hälinää, tungosta ja tunkkaista ilmaa. Ihanko oikeasti sinne pitäisi raahata vanhoja ihmisiä tanssimaan?

      Lainaa

    12. Tulos: -276 (320 ääntä)
      Homot, lesbot...Yms. Tasapuolisesti kaikki keekoilijat pitäisi jättää kutsumatta juhliin. Tosin ei millään "Hyi homo" verukkeella, vaan koska se ei ole heidän paikkansa.

      Lainaa

    13. Tulos: +134 (182 ääntä)
      Jonkun noin homofoobisen on pakko olla vielä kaapissa...

      Lainaa

    14. Tulos: +117 (137 ääntä)
      Siruka: doing: Tuohon on linkitetty Hakkarainen, ei Halla-aho. Eikä sillä ole mitään merkitystä, ketkä siellä tanssivat, vaan ketkä eivät siellä tanssi, koska eivät kutsua ole saaneet: veteraanit.
      Nuorimmat veteraanit ovat lähemmäs 90 vuotta. Ajatuksena kaunis kutsua heidät, mutta miten realistinen ajatus on? Moni tuntuu kuvittelevan, että he ovat edelleen jänteviä, parikymppisiä miehenköriläitä ja ihmettelevät, miksi heitä ei ole kutsuttu.

      Lainaa

    15. Tulos: +186 (196 ääntä)
      312: Homot, lesbot…Yms. Tasapuolisesti kaikki keekoilijat pitäisi jättää kutsumatta juhliin. Tosin ei millään “Hyi homo” verukkeella, vaan koska se ei ole heidän paikkansa.
      Hmm... Tuskin Linnaan on yhtäkään homoa tai lesboa kutsuttu seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Taidat itse olla vähän keekoilija kun viitsit tehdä moisesta numeron. Eikös itsenäisyyspäivä ole kaikkien yhteinen juhla varallisuuteen, sosiaaliseen asemaan tai seksuaalisuuteen katsomatta? Miksi ne genitaalit täytyy vetää aina pöydälle mistä tahansa puhuttaessa? Tavallista kansaa pitäisi kuulemma kutsua juhliin, mutta ei kuitenkaan homoseksuaaleja. Hei tää saattaa nyt tulla monelle järkytyksenä, mutta homot ja lesbot on tavallista kansaa myös! Vaikka hetero olenkin, en halua tulla lokeroiduksi suuntautumiseni perusteella, ja aivan varmasti keekoilisin minkä ehtisin jos juhliin saisin kutsun, jotta sinä ja samanhenkiset ystäväsi saisitte siitä repiä sitten niin.

      Lainaa

    16. Tulos: +182 (190 ääntä)
      312: Homot, lesbot…Yms. Tasapuolisesti kaikki keekoilijat pitäisi jättää kutsumatta juhliin. Tosin ei millään “Hyi homo” verukkeella, vaan koska se ei ole heidän paikkansa.
      Kun heteromies valssaa niin se on tanssimista ja läheisyyttä, kun homomies valssaa niin se on pelehtimistä ja toisten silmille hyppimistä. Heteromiehen kertoessa parisuhteesta, kyse on rakkaudesta, homomiehen kohdalla kyse on persepanon mainostamisesta. (Iltasanomien kommenteista lainattu homomiehen versiot) Tämän vuoksi olisin kiinnostunut tietämään, että silloin, kun homo "keekoilee" niin mikä on hetero vastine, jotta tietäsin millaiset heterot eivät ole tervetulleita linnaan.

      Lainaa

    17. Tulos: +110 (118 ääntä)
      312: Homot, lesbot…Yms. Tasapuolisesti kaikki keekoilijat pitäisi jättää kutsumatta juhliin. Tosin ei millään “Hyi homo” verukkeella, vaan koska se ei ole heidän paikkansa.
      Tämä letkautus loukkaa kaikkea aina YK:n ihmisoikeusjulistuksesta eteenpäin. Ja ne jotka sanovat, että homot ja veteraanit ei liity toisiinsa niin yksi kuuluisimmista sotiemme veteraanista on Touko Laaksonen, eli tunnetummin Tom of Finland. :D

      Lainaa

    18. Tulos: +138 (146 ääntä)
      En voi käsittää miten homojen onnellisuus voi olla joltain heterolta pois. Itse näen sen vain positiivisena asiana, kun parisuhdemarkkinoilla on vähemmän miehiä "kilpailemassa naisista".

      Lainaa

    19. Tulos: +86 (100 ääntä)
      Tuo oli loukkaava ja asiaton kommentti. Suomi taisi taistella myös TASA-ARVOn puolesta. Itsenäisyys tarkoittaa monia asioita kuten vapautta, vapautta olla ja antaa toistenkin olla omia itsejään. Erilaisuus (kaikilla tahoilla) on rikkaus! Sen takia Itsenäisyyspäivä oli todellakin Itsenäisyyspäivä! Hyväksytään kaikki sellaisina kuin olemme. Kyllä maata saa juhlia kuka vain tahtoo ^___^

      Lainaa

    20. Tulos: +51 (61 ääntä)
      Kommenteissa puhuttiin veteraanien kutsumisesta linnanjuhliin. Oma ukkini on 87vuotias jatkosodan veteraani, asuu mummin kanssa omokotitalossa Nurmijärvellä, ajokortti taskussa ja kerran viikossa käy vesijumpassa. Olisi ukilleni tosi hieno ja ison juttu että hän saisi kutsun linnanjuhliin, vaikka ei pääsisikään. Mutta hänen kunnollaan linnanjuhlissa "pärjääminen" on realistista. Arvostaisi varmaan aika moni veteraani sitä, jos ne edes kutsuttaisiin.

      Lainaa

    21. Tulos: +36 (54 ääntä)
      Lupasin jo Hakkaraisen Ahvenanmaa-kommentin aikoihin että muutan Yhdysvaltoihin mikäli se ukkeli pääsee valtaan.

      Lainaa

    22. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Nimenomaan: varmistakaan moni veteraani ei ole siinä kunnossa, että voisi edes saapua paikalle, mutta edes eleenä tuo olisi hieno, jota varmasti moni arvostaisi. Arviolta 47 tuhatta heitä on edelleen hengissä, varmasti sieltä muutama tarpeeksi hyväkuntoinenkin löytyy. Ja kyllä, heitä on liikaa kerralla kutsuttavaksi, mutta kutsut voisi porrastaa eri vuosille.

      Lainaa

    23. Tulos: +43 (51 ääntä)
      Voi tätä suvaitsevaa Suomen kansaa! Mä en ymmärrä miten ihmiset kuluttaa energiaansa kyttäämällä ja moralisoimalla toisia? Keskittyisivät vaan olemaan onnellisia ja antais muiden elää elämäänsä. Miten se mihinkään vaikuttaa jos kaks miestä tanssii jossain juhlissa? Pieni sieluiset ihmiset; Jotain suhteellisuuden tajua, jooko? Taitaa omassa elämässä olla jotain vinossa, kun sitä pahaa oloa puretaan toisiin. Vai onko se vaan pelkoa? Ihminenhän pelkää itselleen vieraita asioita? HÄH?

      Lainaa

    24. Tulos: +61 (71 ääntä)
      Mä lupaan että jos jotain mystistä tapahtuu ja musta tulee vielä joku jolle linnankutsu rapsahtaa... niin vien sinne lampaan ja vaimon. Se on lupaus. Antakaa kaikkien kukkien kukkia :3 PS: Siis se ois lemmikkilammas... ei vaimolammas... joo mä meen nyt.

      Lainaa

    25. Tulos: +54 (58 ääntä)
      tais mennä jätkällä pussiin puhumiseksi? "VOI VEE NOITA HOMOJA JOTKA TANSSII LINNASSA" ja "tää mies puhuu asiaa: minua eivät linnan homot häiritse"

      Lainaa

    26. Tulos: +53 (55 ääntä)
      Pitää ymmärtää. Williamia on vaan pudotettu liian paljon päälteen lattialle.

      Lainaa

    27. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Nii, Williamin iskä heitti sen kolme kertaa ilmaan, mutta sai kiinni vaan kaks kertaa. Minkäs teet. Ei voi kauhalla vaatia ku o lusikalla annettu.

      Lainaa

    28. Örkkimörkki 8.12.2011 22:00
      Tulos: +28 (28 ääntä)
      Aasi mikä aasi.

      Lainaa

    29. Tulos: +122 (134 ääntä)
      Itsehän olen biseksuaali mies ja elänyt naisen kanssa avioliitossa, perheeseemme kuuluu myös poika 6v. Suhteemme kuitenkin kariutui vaimon alkoholinkäytön takia ja siitä syystä suurin osin sainkin huoltajuuden itselleni. Nykyisin kuitenkin olen tapaillut miestä johon uskon rakastuneeni. Tilanne oli alkuun erittäin hankala nuoren poikani kannalta, koska en oikein tiennyt kuinka tuoda tilanne esille. Olen kuitenkin kiitollinen nyky-yhteiskunnan muuttuville näkemyksille homoista ja homoliitoista sekä homoista kasvattajina. Itsekin olen pyrkinyt kantamaan tämän asian vuoksi korteni kekoon ja olen esitellyt rehellisesti miesystäväni pojalleni. Olen myös pyrkinyt tekemään kaikenlaisesta läheisyydestä normaalia, jotta poikakin näkisi ettei homoissa mitään pahaa ole. Rakastavassa ympäristössä varttunut nuori mies pärjää elämässään avointen näkemyksiensä ansiosta paremmin kuin ahdasmielisessä uskonnollisessa perheessä, jossa eletään ikäänkuin muiden sanelemien normien mukaisesti ja unohdetaan täysin "vapaa tahto". Poikani onkin tottunut siihen, ettei kahden miehen väliset lempeät suudelmat ole ollekaan pahasta ja mielestäni hyvä näin. Halusin vain jakaa tarinaani, jotta ahdasmielisyydestä päästäisiin tätäkin paremmin yli ja totuttaisiin ajatukseen, ettei homoissa ja lesboissa ym. ole mitään vikaa, vaan he ovat osa tätä yhteiskuntaa siinä missä heterotkin. Jokaisella olkoon silti oma mielipiteensä, mutta pitäköön sen päänsä sisällä. Kukaan ei loppupeleissä ole toista parempi henkilö ja kenelläkään ei ole minkäänlaista oikeutta tuomita toista ihmistä hänen seksuaalisen suuntautumisensa takia. Pohtikaapa hetki omaa elämäänne ja arvomaailmaanne. Rakastavin terveisin Keijo

      Lainaa

    30. Tulos: +56 (56 ääntä)
      Ärsyttää näiden tyyppien pseudo-älykkäät lausahdukset: "mitä hyötyä oli itsenäistyä kun homotkin saa tanssia ja eurokin kaatuu" Miten ne liittyy toisiinsa? Joskus ihan hävettää.

      Lainaa

    31. Tulos: +52 (52 ääntä)
      312: Homot, lesbot…Yms. Tasapuolisesti kaikki keekoilijat pitäisi jättää kutsumatta juhliin. Tosin ei millään “Hyi homo” verukkeella, vaan koska se ei ole heidän paikkansa.
      Kyllä tollanen heitto pitäisi pystyä perustelemaankin, eihän tuo sun väittämäsi ole yhtään sitä "hyi homo" -veruketta parempi. Millä tavalla Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto ei ole vaikkapa Haaviston, Toivolan tai Modigin paikka ihan yhtä lailla kuin muidenkin kansanedustajien, kerro nyt ihmeessä kun kerran sulla noin vahva mielipide on? Millä hemmetin kivikautisella logiikalla ihmisten rakkauselämä tai makuuhuonepuuhat (olettaen että laillisen rajoissa mennään...) määrittää mikä on kenenkin "paikka"?

      Lainaa

    32. Tulos: -54 (66 ääntä)
      Kati: Tuo oli loukkaava ja asiaton kommentti.Suomi taisi taistella myös TASA-ARVOn puolesta. Itsenäisyys tarkoittaa monia asioita kuten vapautta, vapautta olla ja antaa toistenkin olla omia itsejään.Erilaisuus (kaikilla tahoilla) on rikkaus! Sen takia Itsenäisyyspäivä oli todellakin Itsenäisyyspäivä! Hyväksytään kaikki sellaisina kuin olemme. Kyllä maata saa juhlia kuka vain tahtoo ^___^
      Kyllä siellä taisteltiin itsenäisyyden ja koskemattomuuden puolesta ei tasa-arvon puolesta! Tasa-arvo on myöhemmin keksitty ympäripyöreä käsite jota ei voida ikinä saavuttaa täydellisenä. Luonnolliset eromme, kokomme, asuinpaikkamme, luonnonilmiöiden, vuodenaikojen, henkisten ominaisuuksien, ja suuntautumisen puitteissa eivät voi ikinä olla täysin yhtenäiseviä. Ja mielestäni ei pidäkkään olla!!! Ammatillisesti ihmisiä pitäisi arvottaa osaamisen puitteissa ei sukupuolen!

      Lainaa

    33. Tulos: +57 (59 ääntä)
      ^ No eihän se tasa-arvoon pyrkiminen tietenkään sitä tarkoita, että kaikkien pitäisi olla samanlaisia! Se tarkoittaa sitä, että kaikilla pitäisi olla samanlaiset oikeudet ja velvollisuudet katsomatta vaikka nyt just noihin sukupuoleen ja ulkoisiin ominaisuuksiin, samat periaatteelliset mahdollisuudet pyrkiä elämässään eteenpäin omista lähtökohdistaan, oikeus tasa-arvoiseen kohteluun lain edessä jne. Ei tasa-arvo tarkoita tasapäistämistä.

      Lainaa

    34. Tulos: +46 (50 ääntä)
      JuSa: Kyllä siellä taisteltiin itsenäisyyden ja koskemattomuuden puolesta ei tasa-arvon puolesta! Tasa-arvo on myöhemmin keksitty ympäripyöreä käsite jota ei voida ikinä saavuttaa täydellisenä. Luonnolliset eromme, kokomme, asuinpaikkamme, luonnonilmiöiden, vuodenaikojen, henkisten ominaisuuksien, ja suuntautumisen puitteissa eivät voi ikinä olla täysin yhtenäiseviä. Ja mielestäni ei pidäkkään olla!!! Ammatillisesti ihmisiä pitäisi arvottaa osaamisen puitteissa ei sukupuolen!
      Jeps jeps tässä näette miten voi Suomestakin löytyä ihmisiä, joiden typeryys on käsin kosketeltavaa. Tasa-arvon käsite ja merkitys täysin kateissa. Saanen kysyä, miksi puhut luonnollisista eroista, jotka tarkoittavat mm. ulkonäköä tai muita fyysisiä ominaisuuksia? Toki myös sillä tarkoitetaan luonnetta ja persoonaakin. Saati sitten asuinpaikka.. huh huh.. Kyllä meinasi aamukahvit pärskähtää nenästä koneen näytölle, kun tulet väittämään tasa-arvon olevan sitä, että kaikki olisivat samanlaisia, asuisivat samalla paikalla ym. Mitä helvettiä jos saanen kysyä? Tasa-arvo on sitä, että jokaisella olisi yhteneväiset mahdollisuudet tehdä ja osallistua asioihin. Sillä voidaan tarkoittaa esimerkiksi sitä, että perhetaustasta tai uskonnosta tai sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta jokaisella ihmisellä olisi oikeus esimerkiksi käydä koulua ja pärjätä siellä. Joissakin maissa tämä ei ole mahdollista. Mikäli olet JuSa noin pihalla asioista, niin täytyy kyllä ajatella sinun olevan pikkupoika tai pikkutyttö, jottei uskoni ihmisiin aivan katoa. Sai kyllä kättä taas otsalta etsiä..

      Lainaa

    35. Tulos: -89 (99 ääntä)
      Sotien aikaan suomalaiset homot luikkivat häntä koipienvälissä ruotsiin (josta johtaa myös että suomalaiset pitävät ruotsalaisia homoina) joten millä perusteella niiden pitäisi nyt päästä herrojen juhliin? millä perusteella "herrat" jotka siellä juhlivat saavat ylipäätään viettää itsenäisyys päivää tällä maaperällä kun lahjoittivat myös itsenäisyytemme EUvostoliittoon? Tässä välissä on aivan selvästi ollut poliittinen kusetus kun sotien aikaan täällä oli suomalaiset ja tätä nykyä kaikki somalit, romanit, homot yms eiköhän tässä kohtapuoliin jo eu:n päätöksestä ruveta tänne työntämään jo ihmisiä joilla on rutto, hiv, sikainfluenssa tai muuta pandemian aiheuttavia tauteja.... Kiitos ja hyvää viikonloppua (tietylle kansanryhmälle).

      Lainaa

    36. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Pistää kyllä vihaks kun ihmiset osaa olla ahdasmielisiä >:0! Koittakaa nyt ymmärtää, että seksuaalinen suuntautuminen ei ole vapaa-valintainen asia! Keltä se on pois, että samaa sukupuolta olevat elävät heteroiden lailla? Ei yhtään keltään...

      Lainaa

    37. Yli öpistö hörhö 9.12.2011 20:02
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      312: Homot, lesbot…Yms. Tasapuolisesti kaikki keekoilijat pitäisi jättää kutsumatta juhliin. Tosin ei millään “Hyi homo” verukkeella, vaan koska se ei ole heidän paikkansa.
      Hmm ei ole heidän paikkansa? Millähän perusteella? Toi "hyi homo-veruke" on yhtä tasokas kuin sun kommentti. Ja mitä toi "yms" tarkoittaa? Tietääkseni ei ole kuin homoja, lesboja ja bi-seksuaaleja, mutta tuosta sai sen käsityksen että olisi useampiakin samaan asiaan rinnastettavia.. Ah, ahdasmielinen suomi. Olen 100% varma että veteraanit taistelivat sen takia että nykysuomessa voidaan väheksyä erilaisia ihmisiä, kuten esim. neuvostoliitossa. Katse vasempaan päin ja käsi lippaan.

      Lainaa

    38. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Varmaa ne veteraanit sillo aatteliki, että sodimpa tässä tulevaisuuden heteroiden vuoksi. Jessus, mitä homofoobisuutta.

      Lainaa

    39. Yli öpistö hörhö 9.12.2011 20:09
      Tulos: +41 (45 ääntä)
      Dee: Sotien aikaan suomalaiset homot luikkivat häntä koipienvälissä ruotsiin (josta johtaa myös että suomalaiset pitävät ruotsalaisia homoina) joten millä perusteella niiden pitäisi nyt päästä herrojen juhliin?millä perusteella “herrat” jotka siellä juhlivat saavat ylipäätään viettää itsenäisyys päivää tällä maaperällä kun lahjoittivat myös itsenäisyytemme EUvostoliittoon? Tässä välissä on aivan selvästi ollut poliittinen kusetus kun sotien aikaan täällä oli suomalaiset ja tätä nykyä kaikki somalit, romanit, homot yms eiköhän tässä kohtapuoliin jo eu:n päätöksestä ruveta tänne työntämään jo ihmisiä joilla on rutto, hiv, sikainfluenssa tai muuta pandemian aiheuttavia tauteja…. Kiitos ja hyvää viikonloppua (tietylle kansanryhmälle).
      Hmm eiköhän niitä homoja ole siellä sodassakin ollut, ja voisin vaikka vannoa että urheampia kuin sinä tulet koskaan olemaankaan. Sinun laistesi ihmisten ansiosta nykysuomi vaikuttaa enemmän neuvostoliitolta kuin suomelta. Käsi kohti korkeuksia. Homot ja kehitysvammaiset, kaikki ei-arjalaiset vaan keskitysleireille ja kaasukammioihin meidän parempien ihmisten maailmasta. Olet säälittävä. Mikset muuta toiseen maahan jos kerran on niin paska paikka asua? Turhaan netissä itket kun se ei mitään auta. Venäjä voisi olla parempi paikka sinulle, siellä kun ei muita arvosteta kuin "normaaleja ihmisiä".

      Lainaa

    40. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Aika ironista: Hakkarainen sanoo että häntä ei kyseinen asia häiritse, mutta tämä mokan henkilö on selvästi häiriintynyt asiasta, mutta sanoo silti että Hakkarainen puhuu asiaa... '-.-

      Lainaa

    41. Tulos: +3 (13 ääntä)
      ^ Mietin ihan samaa : D

      Lainaa

    42. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Dee: Sotien aikaan suomalaiset homot luikkivat häntä koipienvälissä ruotsiin (josta johtaa myös että suomalaiset pitävät ruotsalaisia homoina) joten millä perusteella niiden pitäisi nyt päästä herrojen juhliin?millä perusteella “herrat” jotka siellä juhlivat saavat ylipäätään viettää itsenäisyys päivää tällä maaperällä kun lahjoittivat myös itsenäisyytemme EUvostoliittoon? Tässä välissä on aivan selvästi ollut poliittinen kusetus kun sotien aikaan täällä oli suomalaiset ja tätä nykyä kaikki somalit, romanit, homot yms eiköhän tässä kohtapuoliin jo eu:n päätöksestä ruveta tänne työntämään jo ihmisiä joilla on rutto, hiv, sikainfluenssa tai muuta pandemian aiheuttavia tauteja…. Kiitos ja hyvää viikonloppua (tietylle kansanryhmälle).
      Perussuomalainen päässyt taas kommentoimaan eli ei tiedä puhuuko pää vai perse. Juuri näistä syistä olen ex-persu. Jos ovat luikkineet silloin karkuun niin hyvin noita 2000-luvun armeijasta löytyy. Ollessani intissä 2002, homot siellä leikki sotaa siinä missä heterotkin. Ei sillä ollut väliä kuka kotonaan pani ketä. Samat tehtävät meillä oli silti intissä.

      Lainaa

    43. Tulos: +59 (59 ääntä)
      Dee: Sotien aikaan suomalaiset homot luikkivat häntä koipienvälissä ruotsiin (josta johtaa myös että suomalaiset pitävät ruotsalaisia homoina) joten millä perusteella niiden pitäisi nyt päästä herrojen juhliin?millä perusteella “herrat” jotka siellä juhlivat saavat ylipäätään viettää itsenäisyys päivää tällä maaperällä kun lahjoittivat myös itsenäisyytemme EUvostoliittoon?
      Höpön löpön. Kyllä sodassa taisteli homojakin. Siihen aikaan vaan suurin osa seksuaalivähemmistöistä piti suuntautumisensa visusti omana tietonaan, olihan se silloisen lainsäädännön mukaan vielä rikos. Touko Laaksonen, varmasti Suomen kansainvälisesti tunnetuin homo - jollei jopa Suomen maailmalla tunnetuin sotaveteraani - puolusti muuten Suomea 1940-1944. Sai vänrikin arvon vuonna 1941, luutnantin arvon 1943 ja 4lk. vapaudenristin ansioistaan vuonna 1944. Mut hei leikitään vaan että Tomppakin luikki sinne Ruotsiin kun se sopii paremmin sun maailmankuvaan. Ällöttää muutenkin tää sotaveteraanien käyttö keppihevosena jolla ratsastetaan milloin minkäkin asian puolesta. Ihmisiä ja yksilöitä ne hekin ovat ja olivat.

      Lainaa

    44. Tulos: -18 (18 ääntä)
      Ennen ne oli Linnanjuhlat, nykyään vain "linnanjuhlat". Hyvä asia siinä kuitenkin on ettei enää käytetä verovaroja juhlien järjestämiseen, koska ns. sisäänpääsymaksu oli kai 400€ luokkaa? Tosin Veteraanien tulisi kyllä päästä ilmatteeks koska heidän ansiosta k.o juhlaa ja itsenäisyyspäivää on voitu juhlia.

      Lainaa

    45. Tulos: -74 (82 ääntä)
      muna + pillu = sopii muna + muna = ei sovi pillu + pillu = ei sovi

      Lainaa

    46. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Yli öpistö hörhö: Ja mitä toi “yms” tarkoittaa? Tietääkseni ei ole kuin homoja, lesboja ja bi-seksuaaleja, mutta tuosta sai sen käsityksen että olisi useampiakin samaan asiaan rinnastettavia..
      Homoseksuaali, biseksuaali, transseksuaali, aseksuaali...

      Lainaa

    47. Tulos: +22 (28 ääntä)
      Wääk: Homoseksuaali, biseksuaali, transseksuaali, aseksuaali…
      Korrekti termi on transsukupuolinen, eikä se muutenkaan kuulu samaan ryhmään noiden muiden kanssa (sukupuoli-identiteetti, ei seksuaali-identiteetti). Ei tosin aseksuaalisuuskaan ole läheskään kaikkien määritelmien mukaan seksuaalinen suuntautuminen. Oletan siis, että tarkoituksesi oli jatkaa lainaamasi kohdan listaa seksuaalisista suuntauksista.

      Lainaa

    48. Tulos: +55 (59 ääntä)
      gg: muna + pillu = sopii muna + muna = ei sovi pillu + pillu = ei sovi
      No sovittele sinä niitä vehkeitäsi ihan rauhassa yhteen sinulle sopivien vehkeiden kanssa, kukaanhan ei sitä onneksi ole kieltämässä. Seksuaalisuus lähtee kuitenkin aina ensin korvien välistä, ja jos minä naisena en tunne mitään seksuaalista vetoa miehiin tai en kiihotu miehistä, niin ei siitä ole pienintäkään iloa jos sellaisen housuista löytyy jotain jonka voisi minuun tökätä. On tää maailma täynnä kummallisia asioita, varsinkin jos on elänyt pienen elämänsä tynnyrissä tai ei muuten vaan satu olemaan pienintäkään taitoa käsittää omistaan poikkeavia ajatuksia, haluja tai tarpeita.

      Lainaa

    49. Tulos: -44 (46 ääntä)
      Kati: Tuo oli loukkaava ja asiaton kommentti. Suomi taisi taistella myös TASA-ARVOn puolesta. Itsenäisyys tarkoittaa monia asioita kuten vapautta, vapautta olla ja antaa toistenkin olla omia itsejään. Erilaisuus (kaikilla tahoilla) on rikkaus! Sen takia Itsenäisyyspäivä oli todellakin Itsenäisyyspäivä! Hyväksytään kaikki sellaisina kuin olemme. Kyllä maata saa juhlia kuka vain tahtoo ^___^
      eli mielestäsi on ihan okei jos linnaan tulee tanssimaan pedofillit ja eläimiinsekaantujat lampaidensa kanssa. Viestisi perusteella pedarit ja eläimiinsekaantujat ovat ok.

      Lainaa

    50. Tulos: -48 (48 ääntä)
      Esa M: Perussuomalainen päässyt taas kommentoimaan eli ei tiedä puhuuko pää vai perse. Juuri näistä syistä olen ex-persu. Jos ovat luikkineet silloin karkuun niin hyvin noita 2000-luvun armeijasta löytyy. Ollessani intissä 2002, homot siellä leikki sotaa siinä missä heterotkin. Ei sillä ollut väliä kuka kotonaan pani ketä. Samat tehtävät meillä oli silti intissä.
      Jep intissä mutta miten jos joudumme taas sotatilaan taitavat luikkia penis persvakosessa taas ruotsin puolelle... Mainittakoon vielä että suomi olisi jo huomattavasti parempi paikka mikäli helsinki, espoo, kauniainen ja vantaa poistettaisiin maailman kartalta ihmisineen jotka niin suvaitsevaisia tällä alueella ovat kyllähän sitä joutuu tietysti suvaitsevainen näillä alueilla olemaan jos meinaa ikinä peiliin vilkaista..

      Lainaa

    51. ensio, pop-laulaja 16.12.2011 10:52
      Tulos: +16 (16 ääntä)
      Älkä sotkeko Hakkaraista aikuisten keskusteluun.

      Lainaa

    52. Mursutovathauskojaeläimiä 17.12.2011 18:18
      Tulos: +30 (32 ääntä)
      Dee: Sotien aikaan suomalaiset homot luikkivat häntä koipienvälissä ruotsiin (josta johtaa myös että suomalaiset pitävät ruotsalaisia homoina) joten millä perusteella niiden pitäisi nyt päästä herrojen juhliin?millä perusteella “herrat” jotka siellä juhlivat saavat ylipäätään viettää itsenäisyys päivää tällä maaperällä kun lahjoittivat myös itsenäisyytemme EUvostoliittoon? Tässä välissä on aivan selvästi ollut poliittinen kusetus kun sotien aikaan täällä oli suomalaiset ja tätä nykyä kaikki somalit, romanit, homot yms eiköhän tässä kohtapuoliin jo eu:n päätöksestä ruveta tänne työntämään jo ihmisiä joilla on rutto, hiv, sikainfluenssa tai muuta pandemian aiheuttavia tauteja…. Kiitos ja hyvää viikonloppua (tietylle kansanryhmälle).
      Saisko todisteita siitä että "Homot loikki häntä koipienvälissä Ruotsiin" ? Vai itekkö siellä sodassa olit sen näkemässä?

      Lainaa

    53. Tulos: +21 (21 ääntä)
      ja sotien aikaan kaikki miehet olivat raavaita naisia rakastavia heteroita? jaa, enpä usko. miten homous ylipäätään liittyy linnanjuhliin, kysympähän vaan. eri asia olis jos sinne tosiaan lampaita kutsuttais.

      Lainaa

    54. jossain vaan 2.5.2012 17:09
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      pitäisi keskustella kohteliaasti, hyväksyy sitten homot tai on hyväksymättä tässä ihan asiallista uskovaisten kommentointia asiasta: http://www.kotimaa24.fi/blogit/article/?bid=25&id=5772#kommentit

      Lainaa

    55. Tulos: -28 (30 ääntä)
      Pöö: Ja taas on homofobistisia ihmisiä liikenteessä -.-
      Eiköhän se oo homofobisia, ja kaikki nyt ei vaan tykkää.. ei tykänny lähes kukaan noin 2 vuotta sitten, mutta nykyään se on vaan niin hemmetin mediaseksikästä olla homo, tai homojen ylin ystävä.

      Lainaa

    56. Tulos: +28 (32 ääntä)
      gg: muna + pillu = sopii muna + muna = ei sovi pillu + pillu = ei sovi
      muna + perse = sopii

      Lainaa

    57. Tulos: +1 (1 ääni)
      Muuteskin, Hakkarainenhan on "hälläväliä" -asenteella kommentoimassa, kun taas tätä Persu-Penttiä alias Williamia nimenomaan kismittää kyseinen homojen tanssiminen. Btw, jolleivät ne homot toisiaan nuoleskelleet niin ketä kiinnostaa?

      Lainaa

    58. Tulos: -11 (11 ääntä)
      gg: muna + pillu = sopii muna + muna = ei sovi pillu + pillu = ei sovi
      Olet ymmärtänyt asian aivan oikein!

      Lainaa

    59. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Hölmöä lukea näitä vanhoja 2017-luvulla ja ajatella, että tostakaan ei oo ku kuus vuotta, että kauhisteltiin homojen tanssia linnanjuhlissa. Hyvä, kun ollaan menty reilusti suvaitsevaisempaan suuntaan.

      Lainaa

    60. Tulos: +5 (5 ääntä)
      On juuri Suomen itsenäisyyden ansiota että homot ja lesbot saavat tanssia Presidentinlinnassa. Jos olisimme jääneet Venäjän alaisuuteen ja olisimme päätyneet osaksi Neuvostoliittoa niin voi arvata miten siellä homoille ja lesboille olisi käynyt.

      Lainaa

    61. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Amy: En jaksa ymmärtää, mikä juju on noissa “Eivät veteraanit taistelleet sen puolesta että homot tanssisivat linnanjuhlissa” -jutuissa? Joo, eivät taistelleet; he taistelivat Suomen itsenäisyyden puolesta.
      Itse asiassa tavallaan juuri sen vuoksi he taistelivat. Ajatelkaa nyt miten homoille ja lesboille olisi käynyt jos Neuvostoliitto olisikin valloittanut Suomen.

      Lainaa

    62. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Juuri tällaiseen idioottien takia prideä tarvitaan vielä pitkään.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: itsenäisyyspäivä, itsenäisyys, homot, lesbot, teuvo hakkarainen