Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Itku lyhyestä ilosta

"Vuokatti!"
laskettelija

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 17 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +234 (268 ääntä)
      Voi raukkaa. Tästä syystä en mene kahta metriä korkeampaan mäkeen edes pulkalla :)

      Lainaa

    2. Mr. Ällö 6.12.2011 8:18
      Tulos: +330 (516 ääntä)
      Laskettelu on mukavaa. Ensin vehkeet ylös, sitten tullaan lentäen. Nam nam.

      Lainaa

    3. Tulos: +61 (77 ääntä)
      "sori" :DDDDDD

      Lainaa

    4. Tulos: +198 (204 ääntä)
      Ei sillä mäen korkeudella ole mitään merkitystä, jos onnistuu kaatumaan tasasellakin.

      Lainaa

    5. Tulos: +56 (90 ääntä)
      Ei ilmeisesti kovin kokenut laskettelija? En nää tässä mokaa enkä helmeä.

      Lainaa

    6. Tulos: +54 (56 ääntä)
      xXx: ei tarvitse olla kokematon kaatuakseen ja murtaakseen ranteensa, tosin hyvin kokenut laskija luultavasti ei kaatuessaan olisi ottanut kädellä vastaan. (ainakaan itse en 5-vuotiaasta asti laskeneena nykyään enää ota käsillä vastaan vaan automaattisesti kaatuessa en jännitä lihaksia, yleensä tuloksena on pyllähtäminen :D )

      Lainaa

    7. Tulos: -49 (77 ääntä)
      Heikot luut tai huono kaatuja ja kehonhallitsija? Mua on autot murjonu liikenteessä kovaa vauhtia useastikin, kaatuillu olen kovista vauhdeista laskettelurinteillä ja paljon muuallakin. Ikinä ei ole yksikään luu murtunut tai katkennut. Ihmettelen näitä joilla murtuu heti luu kun vähän kupsahtaa... Ikäihmisillä ymmärtäisi, mutta 15-vuotiaalla..

      Lainaa

    8. Tulos: +55 (73 ääntä)
      Kuten jo sanottua, miksi tämä on tänne postattu? Tässä ei todellakaan ole mitään mokaa tai helmeä. Ei hymyilytä, naurata, ihmetytä, shokeeraa tai aiheuta oikeastaan yhtään minkäänlaista reaktiota. Vähän ehkä harmittaa tytön puolesta. Lisää tuollaisia mielenvikaisten " Teen tatuoinnin mustekynällä " -juttuja.

      Lainaa

    9. Tulos: -22 (32 ääntä)
      Mitähän se on tehny että saa tasasella murrettua ranteensa? LOLOLOLOLOLOLOL kaivanu persettään ja lentäny selällee murtaen ranteensa

      Lainaa

    10. Tulos: +14 (16 ääntä)
      roller: Mitähän se on tehny että saa tasasella murrettua ranteensa? LOLOLOLOLOLOLOL kaivanu persettään ja lentäny selällee murtaen ranteensa
      Itse onnistuin joskus jäisellä maalla ihan kävelyllä murtamaan ranteen (taitoa) kaatuu vaan ja ottaa väärin vastaan vaikka koko kropan tai vain paljon painoa käden varaan niin kruts. Tosin en tiedä vaikuttaako ikä, olin silloin yhdeksän.

      Lainaa

    11. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Vissiin ollaan takasivulla, jossa ei liiemmin laadunvalvontaa ole...

      Lainaa

    12. Tulos: -9 (11 ääntä)
      Asfaltillako se on yrittänyt lasketella vaiko kalsiumin puutetta ilmassa?

      Lainaa

    13. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Vähän kyllä ihmetyttää miten kyseinen neiti on voinut ranteensa murtaa tasaisella, mutta ei kait se vaadi sen kummempaa kuin vähän huonossa kulmassa käden päälle kaatumista. Ei sitä aina kaatuessaan tule ajatelleeksi, että otampa nyt käden alta pois.

      Lainaa

    14. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Mulla on lapsuuteni ajan murtunut enemmän luita kuin moni uskoo, molemman ranteet kaksi kertaa, nilkat kaksi kertaa, 4 kylkiluuta, käsivarsi poikki kahdesta kohtaa. Ja vasta aikuisena lääkärit rupesivat epäilemään osteoporoosia. Joka mulla sitten olikin. Ja ihmettelen näitä, miten ranne voi murtua kun kaatuu tasaisella. Esim. kädessä olvea veneluu murtuu helposti ja on vaikea paranemaan. Eikä luut ole kaiken kestäviä, luita suojaa lihakset tiettyyn pisteeseen asti. Myös käden asento kaatuessa vaikuttaa. (kierteellä oleessa murtuu helpommin) yksinkertaista eikö?

      Lainaa

    15. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Eipä se tarvi kuin kaatua tasaisella maalla, jos ottaa ranteella vastaan, niin voi napsahtaa. Ranne on hankala korjata, että toivottavasti tosiaan ei joudu leikkaukseen, harvemmin leikkaamalla hyviä tuloksia ranteiden kanssa. Ei tää juttu kyllä feissarimokiin kuulu.

      Lainaa

    16. Tulos: -3 (3 ääntä)
      niin ku käsi murtuu siihen tartteeki leikkauksen... PS.itellä vasen ranne murtunu 3 kertaa

      Lainaa

    17. irokeesiankka 21.10.2014 18:44
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Mä opin nuorempana laskettelemaan, kun kaverit lupas opettaa minua, joka en ollut ikinä lasketellut, eikä ollut hajuakaan tekniikasta. Paikan päällä hylkäsivät minut ja lähtivät keskenään. Olin jo maksanut kaiken, joten en enää viitsinyt jäädä vain istumaan. Otin sitten mallia lähimmästä laskijasta (aha, sehän pujottelee mäen laidasta laitaan, kokeilempa sitä) ja laskettelin muistaakseni niistä jyrkimmistäkin vain yhdellä kaatumisella. Netistä katoin, taisin olla Meriteijossa. Nyt kun katselee noita Meriteijon rinteitä niin enpä uskaltaisi laskea edes kaverin kanssa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Vuokatti, lasketella, murtuma, kipsi, ranne, vamma, onnettomuus

  • Uusimmat

  • Kategoriat