Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Halpa ehkäisy

"Kulta, voisitko hakea minulle e-pillereitä?"
halpa ehkäisy

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +558 (694 ääntä)
      Kuvottavaa edelleen että ihmiset jakaa seksijuttujaan facebookissa, aikuinen nainen eikä opi ei millään

      Lainaa

    2. Tulos: -146 (360 ääntä)
      Se on hienoa kuinka nämäkin henkilöt ovat tietoisia siitä että ei mies seksin aikana mitään esispermaa eritä vaan riittää kun ottaa ajoissa pois.. pillereiden valmistajien propagandaa

      Lainaa

    3. Tulos: +282 (466 ääntä)
      Pinja, kerro miehellesi terveisiä, että myös minun naamallani on tilaa. Andersin ehdottama vessapaperinsäästöohjelma käy myös. Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +439 (457 ääntä)
      Aina tihuttaa ennen varsinaista sadetta

      Lainaa

    5. Hölöhölö 10.12.2011 5:53
      Tulos: +115 (155 ääntä)
      Onhan se muutenkin fiksua syödä niitä pillereitä miten sattuu.

      Lainaa

    6. Tulos: +78 (126 ääntä)
      Tämän kukkahattutädin järkeen ei käy mitenkään nämä seksiasioistaan FB:ssä kertovat ihmiset. Eivätkä he (tällä kertaa ainakin 41), jotka ovat asiasta kiinnostuneita. Kääk!

      Lainaa

    7. Tulos: -25 (175 ääntä)
      Meillä on kolme lasta ja varokeinona käytetään vaseliinia. Sillä kun voitelee makkarin oven kahvan, niin ei pääse lapset häisitsemään nusutusta.

      Lainaa

    8. Tulos: +140 (158 ääntä)
      Aramis: Se on hienoa kuinka nämäkin henkilöt ovat tietoisia siitä että ei mies seksin aikana mitään esispermaa eritä vaan riittää kun ottaa ajoissa pois.. pillereiden valmistajien propagandaa
      Jep ja sitten sitä jälkeenpäin itketään kun huomataankin olevansa neljännellä kuulla raskaana vaikka niin oikein käytettiin keskeytettyä yhdyntää ja ajateltiin ettei se raskaus omalle kohdalle kuitenkaan osu ilman ehkäisyä panemalla. Joopajoo, on se niin hyvä ku tämä ihmisten älyllinen pohjasakka lisääntyy siinä missä fiksut osaa sen välttää.

      Lainaa

    9. Tulos: +110 (132 ääntä)
      Aa, tämä selittää monta asiaa tässä yhteiskunnassa. Tää kuulostaa just siltä et toi tyyppi luulee, et e-pilleri täytyy ottaa vaan sillon kun harrastaa seksiä. Mutta jos ei osaa lukea niitä käyttöohjeita eikä ole ymmärtänyt mitä lääkäri on reseptiä määrätessään kertonut, niin ei voi mitään. Ei voi kauhalla ottaa jos on lusikalla annettu.

      Lainaa

    10. Tulos: +73 (129 ääntä)
      Itehän en antais tollaselle miehelle.

      Lainaa

    11. Tulos: +49 (69 ääntä)
      Miks Peten etunimikin on sensuroitu? Feissarimokien tiimin jäsen? :) Mut joo, naamalle tulo on kivaa

      Lainaa

    12. Tulos: -32 (108 ääntä)
      Neiti: Itehän en antais tollaselle miehelle.
      Vai ei huumorintajuiset miehet kelpaa, tosikkoako etsit?

      Lainaa

    13. Tulos: +71 (133 ääntä)
      perus nainen: kertoo alatyylisen jutun, kun miehet kommentoi sitä samalla tavalla, on ne sikoja. "Itehän en antais tollaselle miehelle."- ehkei se jätkä tosissaan heittänyt? ehkä vihjas että muija vois hakea pillerit? varmaan tulee joku 1000 miinusta, ku tytöt ottaa nokkiinsa

      Lainaa

    14. Tulos: +85 (101 ääntä)
      Mua hämää tässä sekin, että eihän pillereitä voi toiselle hakea, kun ne on reseptilääke. Vai pitikö ne pillerit vaivauta hakemaan vain lipaston laatikosta? Meillä kyllä mies osallistuu pillerien kustantamiseen - onhan siinä ihan yhtä paljon hänenkin ehkäisystään kyse.

      Lainaa

    15. Tulos: +26 (80 ääntä)
      dock: perus nainen: kertoo alatyylisen jutun, kun miehet kommentoi sitä samalla tavalla, on ne sikoja. “Itehän en antais tollaselle miehelle.”- ehkei se jätkä tosissaan heittänyt? ehkä vihjas että muija vois hakea pillerit? varmaan tulee joku 1000 miinusta, ku tytöt ottaa nokkiinsa
      annoin peukkua koska joskus minuakin hävettää olla nainen :<

      Lainaa

    16. Tulos: +95 (101 ääntä)
      Minua häiritsee eniten että joskus katsoin ehkä pari vuottta sitten seksivalistusohjelmaa (joka oli K-15, miksi?) siinä opetettiin sellasille 12-vuotiaillekkin että vaikkei laukea sisään niin voi tulla raskaaksi (kiimatipat) ja sitten löytyy oikeastikkin aikuisia ihmisiä jotka ei tätä tiedä.

      Lainaa

    17. Tulos: -90 (116 ääntä)
      Mr. Ällö: Pinja, kerro miehellesi terveisiä, että myös minun naamallani on tilaa. Andersin ehdottama vessapaperinsäästöohjelma käy myös. Nam nam.
      onko mr ällöllä jtn onglemia? vitun perverssi

      Lainaa

    18. Tulos: +59 (63 ääntä)
      Rose: Minua häiritsee eniten että joskus katsoin ehkä pari vuottta sitten seksivalistusohjelmaa (joka oli K-15, miksi?) siinä opetettiin sellasille 12-vuotiaillekkin että vaikkei laukea sisään niin voi tulla raskaaksi (kiimatipat) ja sitten löytyy oikeastikkin aikuisia ihmisiä jotka ei tätä tiedä.
      Nämä, joille ehkäisyn hankkiminen on ylitsepääsemättömän haastavaa, perustelevat yleensä tätä sillä silloin ehkä vuosi sitten ilmestyneellä uutisella jossa peräti hurjalla 12 henkilön miesmäärällä tehdyssä kokeessa kiimatipoista ei löytynyt siittiöitä. Pakkohan sitä on uskoa kun niin monella testattiin hei. Niin, ja toinen perustelu on se että "en oo ennenkään tullu raskaaksi nii en varmaan nytkään". Joo.

      Lainaa

    19. Tulos: +133 (137 ääntä)
      Tästä tuli mieleen teiniaikojen poikakaveri, joka ihmetteli kun parin kuukauden välein piti ostaa ehkäisypillereitä: "30 pillerin laattahan kestää ihan törkeen kauan!" sanoi hän. "Niin, se kestää sen kuukauden", vastasin minä. "Ei kai me nyt joka päivä seksiä harrasteta !?" hän kysyi. Johon minä: " ?! ?! ?! " Kaveri luuli tosissaan, että pilleri heitetään huuleen aina hieman ennen aktia.... : D

      Lainaa

    20. Tulos: +87 (91 ääntä)
      jr: Miks Peten etunimikin on sensuroitu?Feissarimokien tiimin jäsen?
      Koska Peten oikea nimi on liian harvinainen. Se ei siis tule esim. Petristä.

      Lainaa

    21. Tulos: +42 (46 ääntä)
      yksi vain: Mua hämää tässä sekin, että eihän pillereitä voi toiselle hakea, kun ne on reseptilääke. Vai pitikö ne pillerit vaivauta hakemaan vain lipaston laatikosta? Meillä kyllä mies osallistuu pillerien kustantamiseen – onhan siinä ihan yhtä paljon hänenkin ehkäisystään kyse.
      Tietenkin reseptilääkkeen voi hakea toinen henkilö. Jos se on kelakorvattava (pillerit eivät yleensä ole), niin tarvitsee vain ottaa sen henkilön kela-kortti mukaan. On ihan normaalia, että puoliso hakee lääkkeet...

      Lainaa

    22. Tulos: +39 (43 ääntä)
      yksi vain: Mua hämää tässä sekin, että eihän pillereitä voi toiselle hakea, kun ne on reseptilääke. Vai pitikö ne pillerit vaivauta hakemaan vain lipaston laatikosta? Meillä kyllä mies osallistuu pillerien kustantamiseen – onhan siinä ihan yhtä paljon hänenkin ehkäisystään kyse.
      Tietysti reseptilääkkeet voi hakea joku muukin kuin se henkilö, jolle resepti on määrätty. Ei ne henkkareita kysele apteekissa, ainakaan tavallisista reseptilääkkeistä. Kelakorvauksen saa, jos on kelakortti mukana. Millä meinasit, että esim vanhukset tai liikuntakyvyttömät hakee lääkkeensä? :)

      Lainaa

    23. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Yleensä olen ensimmäisenä vetämässä hernettä nenään ja tekemässä johtopäätöksiä tyhjästä. Mutta kyllähän tämä pitäisi tajuta ottaa huumorilla. Ja mistä ihmeestä te päättelitte, että Pinjalla on pillerit loppu, eikä vaan pyydä poikaystävää hakemaan niitä ennakkoon?

      Lainaa

    24. Tulos: -8 (58 ääntä)
      En tajua, mitä pahaa siinä on jos mies laukeaa naamalle? Sehän on just seksikästä. Ja olen sit nainen.

      Lainaa

    25. kiimatipoista 11.12.2011 19:05
      Tulos: -33 (53 ääntä)
      Touhutippahan ei oikeasti sisällä yhtäkään siittiötä, jos edellisen siemensyöksyn jälkeen on peseytynyt. Ihmettelen, miten moni täällä marajaa, että kyllä touhutippa tekee raskaaksi, mutta eihän se nykytiedon valossa niin ole. Sehän on vain liukaste. Ja tää oli selvästi hauska juttu, poika vitsaili, tyttö vitsaili. Eikä se noille kavereilleenkaan tosissaan herneitä nenään ottanut. Huumorintajua ja lisä sivistystä ihmiset!

      Lainaa

    26. Tulos: +51 (53 ääntä)
      kiimatipoista: Touhutippahan ei oikeasti sisällä yhtäkään siittiötä, jos edellisen siemensyöksyn jälkeen on peseytynyt. Ihmettelen, miten moni täällä marajaa, että kyllä touhutippa tekee raskaaksi, mutta eihän se nykytiedon valossa niin ole. Sehän on vain liukaste.
      Peseytyminen auttaakin todella paljon peniksen sisällä oleviin siittiöihin.
      brasilia: En tajua, mitä pahaa siinä on jos mies laukeaa naamalle? Sehän on just seksikästä. Ja olen sit nainen.
      Kukaan ei varmaan ole väittänyt että naamalle laukeaminen itsessään olisi mitenkään pahaa, vaan että paljaaltaan nussiminen ei ole ehkäisy.

      Lainaa

    27. Tulos: -3 (19 ääntä)
      Olenko jäänyt henkisesti 14-vuotiaan tasolle kun repesin tälle? Ja vieläpä pahasti? :D

      Lainaa

    28. Tulos: +81 (83 ääntä)
      ooooz: onko mr ällöllä jtn onglemia? vitun perverssi
      Tervetuloa Feissarimokiin, tulokas.

      Lainaa

    29. Tulos: 0 (26 ääntä)
      Te ootte kaikki ihan hassuja kun vedätte näitä kaikenmaailman johtopäätöksiä. Tää koko status on pelkkä vitsi, ja itseasiassa vielä tosi hauska. :)

      Lainaa

    30. Tulos: +20 (20 ääntä)
      jansku: Te ootte kaikki ihan hassuja kun vedätte näitä kaikenmaailman johtopäätöksiä. Tää koko status on pelkkä vitsi, ja itseasiassa vielä tosi hauska.
      Internetissä johtopäätökset vetävät sinua. Vai oliko se "in Soviet Russia.."

      Lainaa

    31. Tulos: +19 (29 ääntä)
      helic: “Ei kai me nyt joka päivä seksiä harrasteta !?” hän kysyi. Johon minä: ” ?! ?! ?! ”
      No älä, ihme hiippari jos ei joka päivä kelpaa...

      Lainaa

    32. Tulos: +6 (26 ääntä)
      http://www.mtv3.fi/helmi/viikonvaihde/artikkeli.shtml/453106?viikonvaihde-viihdetta-kolumnit saan varmasti valtavan miinusryöpyn niskaani kun tämmöistä rohkenen tänne linkittää mutta linkitänpä kumminkin! siitä voi sitten sitä alkuperäistä tutkimusta lähteä tutkimaan jos haluaa. itselläni ei suurempaa kantaa juuri tähän kyseiseen touhutippa-hommaan ole mutta sen voin kyllä sanoa että asioita pitää uskaltaa joskus vähän kyseinalaistaakin (varsinkin konkreettisten todisteiden uupuessa). voisin lainailla buddhaa tässä mutta se olisi ehkä turhan kaukaa haettua. :) täällä päässä ehkäisystä ei stressata niin paljon: lapsia ei olla tarkoituksenomaisesti _tekemässä_ mutta jos sieltä on meille tahvo tai tiina tulossa niin sitten olemme iloisia. ja aikuisia ja vastuuntuntoisia. :) aktiivisesti harrastellaan ja noin vuosi takana keskeytettyä yhdyntää ja maailma ei ole vielä ainakaan mullistunut. ja ne jotka nyt aikovat tästä jotain sanoa: miksi? mitä me teemme väärin näin toimiessamme? vastuun otamme tilanteen sitä vaatiessa, tietenkin. hölmöjä ovat he jotka eivät niin tee ja ilmeisesti heitä on jonkin verran.

      Lainaa

    33. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Mä en tajua, miks ihmiset on tästä päätelly, et toi nainen ei osaa käyttää pillereitä oikein, vaan ottaa niitä vaan just ennen paneskelua. Luin tän monta kertaa, enkä millään saa tästä sellaista käsitystä. Itse käsitin tän niin, että naisella on pillerit loppu (useinhan siinä pidetään sellainen viikon tauko ennen seuraavan liuskan aloittamista, joten siinä välissä ne uudet pillerit ehtii ostaa.) ja pyytää miestään hakemaan uudet pillerit apteekista. En mä saa tästä sellasta käsitystä, et ne ois naimassa ja nainen kesken kaiken pyytää hakemaan pillerin, vaan että nainen on pyytänyt muuten vaan ja mies läpällä vastannut noin, kun ei ole jaksanut lähteä apteekkiin.

      Lainaa

    34. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Kyllä nää ihmiset nyt tuntuu sen tietävän että pillereitä pitää syödä koko ajan ja että keskeytetty yhdyntä ei ole ehkäisykeino. Tyttö huomasi että ehkäisypillerit ovat loppumassa ja pyysi poikaystävää hakemaan niitä lisää, ja poikaystävä keksi repiä tilanteesta huumoria. Eikä tässä nyt todellakaan kerrottu mitään yksityiskohtia omasta seksielämästä, jos tällainen vitsi olisi kerrottu esimerkiksi TV-sarjassa, sen sisältävän YouTube-videon olisi hyvin kehdannut linkittää FB:hen. Miksi on ookoo kertoa Jari Sillanpää ja nelivetotraktori -vitsejä sosiaalisessa mediassa, mutta omakeksimiä hauskoja keskustelunpätkiä ei saa? Ja kyllä toisen ihmisen reseptillä voi lääkkeitä hakea. Jösses.

      Lainaa

    35. Tulos: -5 (15 ääntä)
      Siis ettekö te nyt ymmärrä, se heebohan tulee ton Pinjan feissille, siis sen feisbuuk-sivulle. Ei niitten tartte edes koskea toisiinsa. Kyllä tekniikka on ihmeellistä!

      Lainaa

    36. Tulos: +3 (13 ääntä)
      mitä pahaa siinä on jos kertoo seksiasioistaan muille?ketä sen pitäs häiritä

      Lainaa

    37. Tulos: -8 (12 ääntä)
      Tege: Kuvottavaa edelleen että ihmiset jakaa seksijuttujaan facebookissa, aikuinen nainen eikä opi ei millään
      haha sua vaan vituttaa ku et saa tussua :)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ehkäisy, e-pillerit, vessapaperi, raskaus