Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sydämet kiertoon

"Laita sydän seinällesi, ilman kommentteja ---"
sydämet kiertoon

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +517 (529 ääntä)
      Semmoinen sydännappula olisikin kiva <3

      Lainaa

    2. Tulos: +62 (496 ääntä)
      Sydämiä seinillä. Sisustus minun makuuni. Nam nam.

      Lainaa

    3. Tulos: +143 (171 ääntä)
      Jaahas, vai tämän takia kaikilla on random sydämmiä seinillä ;D

      Lainaa

    4. Tulos: -47 (209 ääntä)
      <3 näyttää pierulta.

      Lainaa

    5. Tulos: +234 (358 ääntä)
      Vittu et nää akkojen kotkotukset on syvältä.. Voisko miehet tuuppaa persemerkin (Y) sen kunniaks ku kaljakin on hyvää. Älä kerro tästä sit kellee naiselle. Hyshys.

      Lainaa

    6. Tulos: +325 (329 ääntä)
      miten tää lisää tietoisuutta rintasyövästä, ku nii harva tietää mistä on kysymys?? :D

      Lainaa

    7. Satunnainen 12.11.2011 9:29
      Tulos: +249 (255 ääntä)
      Ja eikö se rintasyöpä-tietoisuuskuukausi ollut jo lokakuussa? Edelleen, mitä hittoa joku sydän jonkun seinällä auttaa tietoisuuden levittämisessä? Asiasta tulisi puhua avoimesti, tietoa jakaa, keskustella potilaiden kanssa, tukea rahallisesti tutkimusta.

      Lainaa

    8. Tulos: +159 (175 ääntä)
      Rintasyöpäkuukausi oli lokakuu... Että ärsyttää tällaiset. Väitetään, että levitetään tietoisuutta jostain hyvästä asiasta ja todellisuudessa yritetään vain tehdä itseä kauhean tärkeäksi ja saada ihmiset kummastelemaan, mistä on kyse. Erityisesti ärsyttää vielä se, että tämä on naisten helmasynti, niin aina saa hävetä omaa sukupuoltaan.

      Lainaa

    9. Tulos: +117 (129 ääntä)
      Naistenlogiikalla mennään taas. Asioista pitäisi tosiaan puhua kaikille avoimesti, eikä tyyliin "keksitään tämmönen salajuttu et miehet ihmettelee mikä se on". Ja rintasyöpää voi olla myös miehillä.

      Lainaa

    10. Tulos: -20 (56 ääntä)
      poeka: miten tää lisää tietoisuutta rintasyövästä, ku nii harva tietää mistä on kysymys?? </block Kaikki, jotka ovat saaneet tuon viestin, eli suuri osa Facebookissa olevista naisista, tietävät mistä on kyse. Naisia tuolla halutaan muistuttaa. Kävin itsekin heittämässä ♥-kuvion seinälleni ja sen jälkeen googlasin rintasyöpätietoisuuden kuukauden. Näin se keskustelu saadaan alkamaan.

      Lainaa

    11. Tulos: +35 (101 ääntä)
      VOI APUA! Ei tää olis saanut tänne päätyä! Nyt pojat saa niinq tietää, mistä näissä sydämissä on kyse!!!!!! EI OLE HYVÄ TÄMÄ!!!!

      Lainaa

    12. Tulos: +42 (48 ääntä)
      Ahem... pitääkö nyt muistuttaa että tämä menevä kuukausi on leikkimielisesti "movember", jonka aikana miehet kasvattavat viikset muistuttaakseen ihmisiä jostain sairaudesta, en muista enää mistä. Että niin, "naiset..."

      Lainaa

    13. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Muuten hyvä, mutta nyt on movember eikä mikään rintasyöpätietoisuuskuukausi. Harmi, ettei viiksille ole oikein muuta järkevää ilmaisua kuin :-{. ;)

      Lainaa

    14. Tulos: +72 (74 ääntä)
      Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä, miehillä yleisin on kai eturauhassyöpä. Laitettasko meki sit joku peniksen näköne hymiö kaikkien seinälle? 8===D

      Lainaa

    15. Tulos: +13 (13 ääntä)
      timotomi: Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä, miehillä yleisin on kai eturauhassyöpä. Laitettasko meki sit joku peniksen näköne hymiö kaikkien seinälle? 8===D
      Jaa no korjataan nyt heti, että eturauhasen syöpä on miehillä toisiksi yleisin syöpä :D

      Lainaa

    16. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Ai, näistäki kiertää näköjään ainaki pari versiota. Ite sain tuon sellasena, jossa ei pölisty kuukaudesta mitään vaan tarkotus oli muistaa rintasyöpä tässäki kuussa, ts.tarkistaa rinnat myhkyjen varalta tjsp. Mutta en osallistu en. Pari on tullu ja kumpaanki tekis mieli vastata että hankkikaa prkl mies, tutkii ilomielin vaikka millimilliltä.

      Lainaa

    17. Tulos: +2 (40 ääntä)
      Hmmm: Erityisesti ärsyttää vielä se, että tämä on naisten helmasynti, niin aina saa hävetä omaa sukupuoltaan.
      Word. Mutta toisaalta minusta tuollaisessa harmittomassa sydän-statuksessa ei voi olla mitään haittaa, eli ärsyttää ehkä vieläkin enemmän tää "vähä ootte tyhmii ja toi on turhaa!!11" -marmatus.

      Lainaa

    18. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Ite aina skippaan suosiolla tällaiset. Tuli niihin joskus osallistuttua mutta pianpa siinä meni kiinnostus kun tajusi että tämä on ihan typerää touhua. :D Kiertäviä statuspäivityksiä kyllä laitan silloin tällöin, tunnustan tämän synnin o/

      Lainaa

    19. Tulos: +31 (35 ääntä)
      kukakohan ton on keksinyt, ettei miehiä messiin tohon rintasyöpätietoisuus-kuukauteen? varmasti on tuettu miestenkin puolesta rintasyöpää sairastavia. naiset...

      Lainaa

    20. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Nyt mä sen sain sitten tietää! Vielä pari tällästä kun joku valaisis, kuten se että tyypit laitteli niitä "Moi olen Marja-Petteri ja hiukseni ovat siniset/pinkit/jne" niin kelpais. Ja mistä näkee etten ole turhan naismainen kun en älyä näistä?

      Lainaa

    21. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Eikö miehet saa tukea rintasyöpä tietoisuutta?

      Lainaa

    22. Tulos: +33 (37 ääntä)
      ihan ok juttuja, mut toi "vain tytöille ei pojille" on aika lapsellista.

      Lainaa

    23. Tulos: -11 (21 ääntä)
      Ja milläköhan ihmeen tavalla se nyt kuuluu kenellekään, laittaako joku tuntematon omalle seinälleen sydämiä vai persiöitä. Tai tutkiiko OMIA tissejään. Teitaa olla joku lauta toi vinkuja.

      Lainaa

    24. Tulos: +14 (38 ääntä)
      <3 näyttää paskalla olevalta tontulta

      Lainaa

    25. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Mitäihmettä. movember. Viiksien kasvatuskuukausi. Olen ollut mukana tietämättäni tässä. En siis ole jaksanut naamakarvojani ajaa. Jätämpä vielä ajamatta.

      Lainaa

    26. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Ja sitten kun naiset tajuais, että ei noilla sydämillä mitään syöpiä paranneta. Sen sijaan kun jokainen ennemmin lahjottaisi edes pari euroa rintasyöpää tutkiville tahoille ni tässä hommassa ois jotain järkeäkin.

      Lainaa

    27. lähettäjä 13.11.2011 23:16
      Tulos: -10 (16 ääntä)
      Ilmeisesti <3 (!!!) toimii, kun aiheuttaa näin paljon keskustelua ;) Ja tosiaan homman pointti on muistuttaa naisia rintasyövästä joka kuukausi, eikä vaan kerran vuodessa, ei varmaan kukaan ajattelekaan, että maailma pelastuu facebookin välityksellä? :)

      Lainaa

    28. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Luu: Ja sitten kun naiset tajuais, että ei noilla sydämillä mitään syöpiä paranneta. Sen sijaan kun jokainen ennemmin lahjottaisi edes pari euroa rintasyöpää tutkiville tahoille ni tässä hommassa ois jotain järkeäkin.
      Ideanahan ei ole, että kukaan parantaisi syöpää facebookin tai sydämen avulla. Ideana on se, että jokainen nainen, joka saa tuon viestin, muistaa rintasyövän olemassa olon, istuu kotonaan koneen äärellä ja puristelee rintojaan. Operaation jälkeen hän laittaa sydämen merkiksi kaikille ystävättärilleen, "Hei, olen puristellut rintojani, minulla ei ole syöpää". Kaverin seinälle sydän laitetaan, koska olihan se hyvä, että kaveri muistutti siitä syövästä. Lisäksi sydämet vaan sattuu olemaan kivan näköisiä.

      Lainaa

    29. Tulos: +13 (17 ääntä)
      timotomi: Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä, miehillä yleisin on kai eturauhassyöpä. Laitettasko meki sit joku peniksen näköne hymiö kaikkien seinälle? 8===D
      Mun tissit ei oo kyllä sydämen muotoset. OU NOU!

      Lainaa

    30. Tulos: +4 (10 ääntä)
      naiset: hihhihhihhih laitetaanpas miehet taas ajattelemaan et mitähän ihmettä varten naisilla on juttuja seinällä miehet (tai ainakin luulisi jo tähän mennessä): jaa naisilla taas hauskaa...

      Lainaa

    31. Tulos: -6 (18 ääntä)
      Tantta, viet sanat suustani! En käsitä miten tuo "laitetaan mekin penis seinälle, hehhe" liittyy mihinkään.

      Lainaa

    32. voittoraati 12.4.2012 18:36
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Mr. Ällö: Sydämiä seinillä. Sisustus minun makuuni. Nam nam.
      mr ällö on juuri saavuttanut tittelin; maailman paskin juttu, onnea paljon voittajalle!

      Lainaa

    33. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Olenko ainoa, joka näkee tässä (♥) jalat ristissä seisovan naisen alapään, jolla on mielenkiintoisesti muotoiltu karvoitus?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: sydän, kiertoviesti, syöpä, rintasyöpä