Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kunnianloukkaus

"Tunteeko kukaan nimimerkkiä 'haaveissa cotton'?"
kunnianloukkaus Lähettänyt: LH

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 81 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1007 (1023 ääntä)
      Onnea vaan Seijalle oikeusjuttuun. Ja sympatiat rikosilmoituksen vastaanottaville poliiseille.

      Lainaa

    2. Tulos: +278 (298 ääntä)
      voi huokaus -.-

      Lainaa

    3. Tulos: +517 (523 ääntä)
      Oikeesti, nykyään kuulee ala-asteen leikkikentälläkin pahempaa. Hullukshan siinä tulis jos kaikki netis kuulemat jutut ottais noin henkilökohtasesti ..

      Lainaa

    4. Tulos: +238 (428 ääntä)
      "Anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos."
      Enkö minä juuri sanonut, ettei se korvaseksi toimi? Nam nam.

      Lainaa

    5. nora roberts 29.11.2011 6:21
      Tulos: +169 (219 ääntä)
      Koirien kasvattajat ovat kaikkiaan aika omalaatuista porukkaa, luulevat pitkälti, että hallitsevat maailmaa ja pitävät itseään Jumalana, koska jalostavat suurella viisaudellaan elämää. Tätä tapausta tuntematta, kasvattajat kärsivät lähes poikkeuksetta vääristyneestä minä-kuvasta sekä vainoharhoista, jolloin kaikki yksittäiset sattumanvaraiset vastoinkäymiset ovat heidän mielestään hyökkäys heitä vastaan henkilönä. Tunnen todella monia kasvattajia enkä ole vielä poikkeusta tavannut.

      Lainaa

    6. Tulos: +142 (144 ääntä)
      Aika paljo ois maailmas turhia rikosilmotuksii jos kaikki tekis samalla tavalla.

      Lainaa

    7. Tulos: -95 (275 ääntä)
      Siellä taas yksi nainen joka on päässyt keittiöstä karkuun. Ei, kyseisellä palstalla oleva teksti ei anna minkäänlaista syytä kunnianloukkaukseen. Kaikkihan me tiedämme mitä siihen vaaditaan joten en ala sitä erikseen kertomaan. Varokaa kommentoijat ja feissarimokat! Kohta on kunnianloukkaussyytteet meille kaikille, kun täällä peräti soimaamme tätä idioottia koiraihmistä. Koiratytöt on ihmiskunnan suurin vitsaus.

      Lainaa

    8. Tulos: +226 (280 ääntä)
      Tege, alkaa noi keittiöläpät olla jo aika loppuunkulutetut...

      Lainaa

    9. Tulos: +80 (146 ääntä)
      tege: et sitte voi enää pellempi olla? sain susta niin idiootin kuvan, että onneks olkoon.

      Lainaa

    10. Tulos: +96 (98 ääntä)
      Voi kamala mikä loukkaus, varsinkin kun kyseessä ei ollut suora hänelle osoitettu...

      Lainaa

    11. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Ja tässä mokasta poikinut ketju. Onnea vain Seijalle! http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/373715.html

      Lainaa

    12. Tulos: +65 (67 ääntä)
      Kirjoittaja tosiaan uhkaili Facebook-sivuillaan laittavansa haukkujan nimen julkiseen jakoon. No voi "tampio" On se kyllä aika pahasti sanottu. :D Haha...

      Lainaa

    13. Rainbow-Crash 29.11.2011 11:39
      Tulos: +75 (83 ääntä)
      Seija, welcome to the internet.

      Lainaa

    14. Rainbow-Crash 29.11.2011 11:47
      Tulos: +59 (63 ääntä)
      Ja nyt haastetaan FM oikeuteen kun levitellään tätä?

      Lainaa

    15. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Kävin lukemassa alkuperäistä viestiketjua. Seija oli helppo tunnistaa, ja sitten ihmettelinkin, että miten selvisi "näinkin helpolla" ... http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/373205-3.html Aijoo, taitaa tulla nyt syyte mullekkin...

      Lainaa

    16. Tulos: +70 (86 ääntä)
      Seija on varmaan yksi niistä joka haastaisi kahvinvalmistajan ja -myyjän oikeuteen, jos sattuisi läikyttämään kuumaa take away -kahvia päällensä ilman, että kannessa olisi varoitustekstiä. Ameriikan malliin ihmiset, ameriikan malliin..

      Lainaa

    17. Tulos: -43 (101 ääntä)
      Hyvä Tege! Älä anna noiden keittiöstä karanneiden luusereiden haitata.

      Lainaa

    18. Tulos: -76 (88 ääntä)
      Tampio = nykysuomen sanakirjan mukaan tarkoittaa idioottia ja jos kyseessä ei ole jälkeenjäänyt ihminen, kyseessä on kunnianloukkaus tai herjaus.

      Lainaa

    19. Tulos: +53 (53 ääntä)
      No ja höpö höpö taas. HC:lla ei ole mitään hätää, tuollaisesta ei nouse kunnianloukkaussyyte kuin korkeintaan Ankkalinnassa.

      Lainaa

    20. Tulos: -51 (117 ääntä)
      Vai että musta idiootin kuvan on joku saanut :D keittiöläppä on hauska, koska sillä saa aina aiheutettua peppukipeyttä feministisiä piirteitä omaavien naisten keskuudessa. Ja totta, ei se ole edes hauska läppä, hauskempaa on katsella kun joku provosoituu. Mutta siis oikeasti, tuo Seija.. Huh huh mitä menoa, nyky-yhteiskunnassa ei saa edes pieraista kun jo joku kokee kunniansa tulleen loukatuksi. Toivokaamme, että luonnon valinta osuu kohdalle näille turhille tärkeilijöillekin.

      Lainaa

    21. Tulos: +31 (75 ääntä)
      Jep, yhdyn Tegeen siinä, että nuo koiraihmiset on melko ärsyttävää porukkaa monesti. Lukioaikoina muinoin luokallani oli pari todella innokasta koiratyttöä ja heitä kutsuttiinkin aina selän takana lisäliitteillä Koira-ja sitten kyseisen henkilön nimi esim. Koira-Liisa. Tästähän tuli kumminkin lukion lopussa kunnon juttu, kun toinen näistä sattui olemaan juuri samanlainen herkkähipiä ja ylimielinen kuin tämän mokan Seija. Tyyppi itki sitte sitä, kun ihmisille ei ole jäännyt siitä mieleen mitään muuta koko lukion jälkeen kuin se koiraelämä. No, oma vikansa. Kattelee jotai Facebookin päivityksiä niin 10 viimeisimmän joukossa voi olla 9 koirapäivitystä. Onhan koiraihmisissä varmastikin hyviäki tyyppejä, mutta itse en voi sietää. Tunnen oikein suurta inhoa tätä Seijaakin kohtaan, halveksin häntä suunnattomasti. En pelkästään tämän mokan takia, vaan tuolta nettisivultakin lueskelin ihmisten kokemuksia hänestä. Aivan älytön persoona.

      Lainaa

    22. Tulos: +3 (15 ääntä)
      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd eivittu hajosin

      Lainaa

    23. Tulos: +5 (47 ääntä)
      Tämmösiä nuo koiraihmiset on.

      Lainaa

    24. Tulos: +5 (35 ääntä)
      Saara: Tämmösiä nuo koiraihmiset on.
      Älä muuta sano..

      Lainaa

    25. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Olen nyt kuullut tästä Seijasta aka gbkoirat nimimerkistä todella paljon juttua ja enpä kyllä mitään positiivista voi kyseisestä ihmisestä taikka hänen touhuistaan todeta.

      Lainaa

    26. Tulos: -60 (78 ääntä)
      no niin juttu on edennyt poliisitutkintaan saakka, ei ollut kivaa ei. Tunnen ihmisen, on vähän herkkähipiäinen mutta ehdottoman oikeudenmukainen ja pitää kiinni kyllä omasta asiastaan mikäli kokee sen oikeutetuksi.

      Lainaa

    27. Tulos: +76 (80 ääntä)
      "En todellakaan suostu olemaan tampio joka sikiää". Kannattaa ehkä jättääkin se sikiäminen väliin, jos on noin herkkähipiäinen.

      Lainaa

    28. Tulos: +20 (22 ääntä)
      ei hitto, tollasen sikiävän tampion pitäis hävetä itteään.

      Lainaa

    29. Tulos: +42 (50 ääntä)
      eikö oikeesti keski-ikäset tajua ettei joka vitun asiasta voi haastaa oikeuteen? sama pätee 112 pommittamiseen, ei joka pikku asiasta (tampioksi nimittely/mustelma polvessa) tarvii vaivata muita.

      Lainaa

    30. Tulos: +27 (33 ääntä)
      Haastatteko työ mut oikeuteen jos mä sanon Mr. Ällöä höpsöksi

      Lainaa

    31. Tulos: -8 (18 ääntä)
      höpöli, olisit voinut pitää tiedon siitä kuka seija oikeasti on vain itselläsi. jokaisella on kuitenkin omat mielipiteensä, eikä aina tarvitse kivittää ihmisiä jotka ovat eri mieltä. omasta mielestäni toi koko oikeus hössäkkä on aivan naurettava ja ihmettelen itsekkin seijan herkkyyttä tästä asiasta. mutta nimettömäksi olisi voinut silti jättää..

      Lainaa

    32. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Kävin lukemassa ton viestiketjun. Kasvattajako osaa sanoa mikä pentu sopii kenelle...? Tuntematta ihmistä..? En kyllä ite antais kasvattajan päättää!

      Lainaa

    33. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Niin olisin, mutta nyt huvitti jakaa se kanssanne. Tyhmät ihmiset saa ja pitää kivittää.

      Lainaa

    34. Tulos: +23 (29 ääntä)
      Saara: Tämmösiä nuo koiraihmiset on.
      Ei kaikki. Toki tunnen itsekkin sellaisia jotka on 24/7 koira-asialla. Mutta ne jotka ei ole harvemmin edes tunnistetaan koiraihmisiksi (paitsi ehkä koirankarvoista). Harvempi edes on rekisteröinyt päähänsä että esimerkiksi minulla on koiria, koska koen että ne nyt vaan on elämässä, eikä tuulettamisen arvosia. (Ehkä vaikuttaa että löytyy muitakin elukoita.)

      Lainaa

    35. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Vois mennä vähän provosoimaan seijaa sinne keskustelupalstalle ja sitten ku se erehtyy sanomaan jotain niin kunnianloukkaussyyte sille. Ihan vaan huvikseen

      Lainaa

    36. Tulos: +128 (128 ääntä)
      Tämä tuli tänään Seijalta:
      Tähän lähetettyyn "feissarimokaan" liittyy poliisille jätetty tutkintapyyntö Kennelini halventamisesta. Mikäli haluatte olla osana tätä tutkintapyyntöä, jätätte tämän mokan sivuillenne, ihmiset siellä on kyllä tunnistettavissa vaikka sukunimet onkin poistettu. Jos taas haluatte päästä helpommalla, voitte myös poistaa tämän mokan. Mokan on lähettänyt siis jutun vastapuoli, ja mikäli tämä ei poistu, tulette lähiaikoina saamaan yhteydenoton poliisilta ja ip osoite joka on mokan lähettänyt tullaan selvittämään, osana todistusaineistoa. Ystävällisin terveisin Seija *********** Kennel **************
      (Seijalle tiedoksi, että seinäsi on julkinen. Lisäksi materiaalin lähettäjiä suojaa lähdesuoja. Ei sillä, että juttu edes koskaan menisi niin pitkälle, että joutuisimme näihin seikkoihin vetoamaan.)

      Lainaa

    37. Tulos: +44 (44 ääntä)
      toi kruunas jo kaiken.. :D voi seija parkaa, huspois tommoset mun internetistä >:D

      Lainaa

    38. Tulos: +28 (32 ääntä)
      FMteam: Tämä tuli tänään Seijalta: ...
      Sanotaan se nyt vielä kerran: Ameriikan malliin! Että voikin joillakin ihmisillä olla lakitieto hukassa.. Ja tästä kommentista seurannee haaste sanottuani "hukassa", koska koiraihmiset ym ym. Ja muistakaa lapset sekin, että sika on rasistinen ilmaus! Täytyy sanoa "possu". Taidankin mennä haastamaan Juicen oikeuteen kunnianloukkauksesta. Oh, wait... Ps. Seijalle tsemppiä!

      Lainaa

    39. Tulos: +47 (49 ääntä)
      Mikä helvetti tuota ihmistä vaivaa? Tällä sivustolla olen nähnyt monta erittäin tyhmää ihmistä, mutta tämä taistelee kärkipaikasta.

      Lainaa

    40. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Taitaa Seija olla rahan tarpeessa, kun koko ajan pitää oikeuteen asti päästä.

      Lainaa

    41. Tulos: +6 (6 ääntä)
      leenu, on tainnu jättääkin

      Lainaa

    42. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Ihmiset katsova liika televisiota jos luulevat, että joka asiasta voi haastaa oikeuteen! Ei se nyt niin Suomessa mene.

      Lainaa

    43. Tulos: +44 (44 ääntä)
      Mikä aikuista ihmistä tosiaan vaivaa, jos ei osaa joko a. jättää lievää nimittelyä omaan arvoonsa tai b. selvittää välejä muulla tavalla kuin oikeusteitse?

      Lainaa

    44. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Ja jos on lukenut tuon koko lemmikkipalstojen jutun niin saa sellaisen kuvan, ettei tuota lainattua tampio kohtaa ole suoraan kohdistettu Seijalle, vaan kirjoitettu yleisesti. Jostain syystä alku, joka selvästi oli osoitettu on jätetty tuosta pois. Mutta siitähän ei olisi voinut nostaa tällaistä meteliä.

      Lainaa

    45. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Mikä ihme näitä keski-ikäisiä ihmisiä oikein vaivaa? Tässä on nyt viime aikoina saanut seurata kahden pöhlöilyä. Tämäkin jupakka olisi unohtunut täydellisesti jos asianomainen itse ei olisi sitä jatkuvasti esille tuonut. Tulee mieleen ala-asteen aikainen ystäväni, joka oli jatkuvasti haastamassa kaikkia oikeuteen. Ihan joka asiasta. Opettajaakin, jos ope käski tyyppiä olemaan hiljaa. Tähän tyyppiin osattiin suhtautua huumorilla, mutta kun samanlaista paskanlänkytystä tulee aikuisilta ihmisiltä joilla PITÄISI olla jonkinlainen tolkku ja käsitys... ei voi kun huokailla syvään.

      Lainaa

    46. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Tampio !!

      Lainaa

    47. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Yksi ketju poistettiin, toinenkin meni lukkoon. Tosin lemmikkipalstalla syntyi mainio idea t-paidasta, jossa lukee "älä ole Seija". :D Toistaiseksi olemassa oleva, lukkoon mennyt ketju: http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/373833.html

      Lainaa

    48. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Parastahan tässä on se, että kyseinen keskustelu on käyty "Päivän peili" palstalla. Ja tarkennuksena lukee: "Yleistä lemmikkeihin liittyvää keskustelua. Ei tosikoille." (Y)

      Lainaa

    49. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Kävin katsomassa foorumin. Viesti ei ollut edes osoitettu Seijalle joten letkautuksen sanonutta henkilöä voisi haastaa mihinkään. Seija ei ole foorumilla myöskään omalla nimellä. Voiko käyttäjänimeä joka on eri kuin oikea nimi, edes haastaa. Kukaanhan ei edes tietäisi Seijasta jos hän ei olisi itse nostanut meteliä. Muu etenkin vaikka letkautuksen heittänyt cotton olisi osoittanut viestin Seijan KÄYTTÄJÄNIMELLE niin sitä ei voisi nostaa meteliä mielestäni eikä varsinkaan nyt kun sitä ei edes osoitettu Seijalle. Sitäpaitsi Suomessa on sananvapaus eli jokainen saa olla omaa mieltä asiasta. Liekkö vaan löytäny/tunnistanut itsensä cottonin heitosta? Uskaltaako netissä enää kirjoittaa mielipide asioita tai väitellä yleisesti kun vielä joku random tyyppi löytää mun viestistä itsensä ja tekee rikosilmoituksen. Tätä viestiä saa arvostella ja mielipidettäni pitää perseestä olevana. En tee rikosilmoitusta. Paitsi jos tulee miinusta ;) Se halventaa mua :D Ei vaiskaa :D

      Lainaa

    50. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Kylläpäs on jollakin uponnut palkokasvi syvälle paikkaan mistä pahanhajuinen ilma tulee ulos.

      Lainaa

    51. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Viestiketjun viestit niille jotka ei niitä jaksa etsiä: gbkoirat (Seija): Otan aina varausmaksun joka on 10% pennun hinnasta. Mutta olen kyllä siinä vaiheessa joko tavannut ostajan tai hän on tuttuni tai kaverin tuttu. Meillä ei saa myöskään itse valita pentua kuin korkeintaan ne joille tämä asia on henki ja elämä,eli yleensä ykkösvaraajat jotka ovat odottaneet ehkä vuoden pentueen toteutumista. Muut valinnat teen minä ihan sillä perusteella minkä pennun kuvittelen sopivan kenellekin. Nämä "mun oloinen pentu" kommentit jää kyllä täysin huomioimatta, paras asiantuntija omien pentujensa suhteen on ihan varmasti kasvattaja. haaveissa coton: ^Sä varmaan sit tulet myös hinnassa vastaan, jos koira ei aikuisena vastaa ostajan käsitystä koiran luonteesta? En lakkaa ihmettelemästä, mistä noita tampioita sikiää. Se, että osaa kattoa synnyttävää koiraa vierestä, tuntuu pätevöivän kaikkeen kummalliseen ja koiranpentuihin liittymättömään. Kuka tahansa psykologi olis kateellinen koiran kasvattajien ammattitaidosta ihmisten persoonallisuuden arviointiin yhden lyhyen tapaamisen jälkeen. Ja sit tämän diagnoosin perusteella valitaan ihmiselle koiranpentu, josta voi kasvaa mitä vaan ja ihan minkälainen vaan. Jokaisessa lauseessa kuitenkin korostetaan, ettei voi tietää, millanen pennusta kasvaa. Tämä paska on sit vissiin sitä kasvattajan ammattitaitoa. Itekin uskotaan omaan erinomaisuuuteen täysin huuhaan kohdalla, mutta koiranpennuista ei sit tiedetäkään mitään. Totta, kukaan ei voi tietää, mitä pennuista kasvaa. Päättää nyt kuitenkin etukäteen, onko tietävinään vai eikö ole. Melko kahelin kuvan saa ihmisestä, joka selittää typeriä sopivan koiranpennun valinnasta, kun seuraavassa lauseessa korostaa, ettei tiedä, mitä niistä tulee. Joo, en todellakaan ostais pentua varausmaksulla tai ilman kasvattajalta, joka selittää jotain noin typerää. Enkä ylipäänsä ostais mitään pentua, jos laatikossa ei sellasta ole joka mua miellyttää. Se on kasvattajan ongelma, jos väkisin yrittää myydä jonkun muun kuin jonkun niistä, jotka mä haluan. gbkoirat (Seija): Paras (tai pahin) pennunostaja nosti pennun päänsä korkeudelle ja yritti saada kosmisen yhteyden pentuun ja sillä tavoin olisi valinnut pennun. Jäi kyllä saamatta koko pentu. Laittaisko nimimerkki "haaveissa Coton" mulle sähköpostia. Olisi asiaa.

      Lainaa

    52. Tulos: 0 (2 ääntä)
      ops, näköjään myös vahingossa eksyi edellisen viestiketjulaisen ip joukkoon.

      Lainaa

    53. Tulos: +22 (24 ääntä)
      höpöli: Mikä helvetti tuota ihmistä vaivaa? Tällä sivustolla olen nähnyt monta erittäin tyhmää ihmistä, mutta tämä taistelee kärkipaikasta.
      Varo, kohta se haastaa sutkin!

      Lainaa

    54. Tulos: -14 (24 ääntä)
      iippo: Kylläpäs on jollakin uponnut palkokasvi syvälle paikkaan mistä pahanhajuinen ilma tulee ulos.
      yleensä sanotaan että vetää herneet nenään, ei perseeseen. ellei sulta tule nenästä paskaa

      Lainaa

    55. Tulos: +4 (8 ääntä)
      http://gifs.gifbin.com/4mceko5.gif

      Lainaa

    56. EpäkohteliasÄrsyttäjä 30.11.2011 21:31
      Tulos: +25 (29 ääntä)
      Eipä tuo tampio Seija taida ymmärtää, että mistä netissä on kysymys. Ja muutenkin, joku haaveissa cotton, sen henkilöllisyyttä tuskin tullaan tietämään. Joten minäpä vittuilen sinulle, Seija, tässä ja nyt! Tampio tampio tampiotampio Tare ja Takakaupungin Tanska!

      Lainaa

    57. Tulos: +15 (15 ääntä)
      EpäkohteliasÄrsyttäjä: Eipä tuo tampio Seija taida ymmärtää, että mistä netissä on kysymys. Ja muutenkin, joku haaveissa cotton, sen henkilöllisyyttä tuskin tullaan tietämään. Joten minäpä vittuilen sinulle, Seija, tässä ja nyt! Tampio tampio tampiotampio Tare ja Takakaupungin Tanska!
      Sain käsityksen että "haaveissa cotton" on ilmoittanut Seijalle itsestään :D

      Lainaa

    58. Tulos: +15 (21 ääntä)
      dock: yleensä sanotaan että vetää herneet nenään, ei perseeseen. ellei sulta tule nenästä paskaa
      Josko se herne meni nenästä aivokuoren kautta niin syvälle että upposi peräsuoleen asti. Ja kuulee muuten myös käytettävän termiä "herneitä perseessä".

      Lainaa

    59. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Syytteitä kaikille! Noutakaa Seijalta!

      Lainaa

    60. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Kyllä nyt Seijalla on niin paha mieli että jollainhan lailla tähän täytyy hyvitys saada. Kun nyt Seija on ihmisten mielestä vähän reppana, huumorintajuton ja itsensä turhan vakavasti ottava... no, tampio. Onneksi poliisisetä tulee ja sanoo ettei meidän Seijaa saa kiusata.

      Lainaa

    61. Tulos: +28 (34 ääntä)
      Seija hyvä, maailma ei pyöri sinun napasi ympärillä. Luulisi tuohon ikään mennessä sen jo painuneen paksuun kalloosi. Voin ihan sisäpiiriläisenä kertoa, että poliisia ei kiinnosta sinun ongelmasi. Tämä tapaus ei täytä kunnianloukkauksen kriteereitä muuta kuin ehkä sinun pikku pumpulikuplassasi, joten mitäpä jos kasvaisit aikuiseksi ja lakkaisit olemasta lapsellinen. Mielelläni kyllä haluaisin tietää kennelisi nimen, jotta voin sitten kaikille kertoa, mistä koiriaan EI KANNATA ainakaan hakea. Terveisin, Maya.

      Lainaa

    62. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Kennelin nimen löytää googlaamalla vaikkapa etunimellä ja keskustelunimimerkillä.

      Lainaa

    63. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Ahahaha, tää on vaan niin ihana!!! :DD Voi Seija, Seija.... TAMPIOT POIS INTERWEBISTÄ!

      Lainaa

    64. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Seijan kennelille kävi kuin hiihtoliitolle kauan sitten, maine meni kerralla ja sitä ei takaisin saa.

      Lainaa

    65. Tulos: +6 (16 ääntä)
      http://www.graugeboren.net/ Nettisivujen linkittäminen ei ole millään tavoin asiatonta, joten tässähän tuo kun joku kyseli.

      Lainaa

    66. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Mitenköhän oikeusjuttu etenee? Hienoa kun poliiseilla on nyt jo resurssipula, niin kuormitetaan vielä tällaisilla. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011120414874282_uu.shtml

      Lainaa

    67. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Seija, olet varmaan uusi täällä Internetissä.

      Lainaa

    68. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Voi herraisä ku Internetti pitää ottaa niin vakavasti, että taidanpas viedä tämän ja sitten vielä tuonkin asian oikeuteen :|

      Lainaa

    69. koiraharrastaja 30.3.2012 11:16
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Joo, täytyy kyllä todeta että on herkkähipiäistä jengiä koiramaailmassa muitakin. Oman rotuni parissa mua on varoiteltu kunnianloukkaussyytteillä kun olen julkisesti sanonut jonkun toisen omistaman koiran sairaudesta (joka siis alunperinkin omistajan kertomaa). Onhan se tottatoki omistajan kunniaa alentavaa, jos sen omistamalla eläimellä ei ole priima terveys - NOT. No, mä sain siitä kuitenkin niin pahat huudot, että jatkossa annan heidän pitää kunniansa ja lakaista eläintensä salassapidettävät puutteet maton alle. Itse sensijaan osaan erottaa itseni koiristani - ja ne koirat tuskin nostavat kunnianloukkaussyytteitä yhtään mistään. Koiraihmiset on kyllä sekaisin joskus.

      Lainaa

    70. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Vieläkin yhtä hauska. :D

      Lainaa

    71. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Tervetuloa Internettiin

      Lainaa

    72. Tulos: +10 (14 ääntä)
      nora roberts: Koirien kasvattajat ovat kaikkiaan aika omalaatuista porukkaa, luulevat pitkälti, että hallitsevat maailmaa ja pitävät itseään Jumalana, koska jalostavat suurella viisaudellaan elämää. Tätä tapausta tuntematta, kasvattajat kärsivät lähes poikkeuksetta vääristyneestä minä-kuvasta sekä vainoharhoista, jolloin kaikki yksittäiset sattumanvaraiset vastoinkäymiset ovat heidän mielestään hyökkäys heitä vastaan henkilönä. Tunnen todella monia kasvattajia enkä ole vielä poikkeusta tavannut.
      Nimenomaan koirankasvattajat, mutta toivottavasti et laske tavallisia koiranomistajia tähän luokkaan? En itekkään ymmärrä jalostusta ja mieki oon törmänny pariin juuri tähän kuvaukseen sopivaan koirankasvattajaan.

      Lainaa

    73. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Seija ei taida tietää sikiää-verbin merkitystä :"D Lisäks, tälläsissä asioissa ihan tosissaan joko otetaan yhteys nettisivun ylläpitäjään tai sitten suoraan poliisiin, jotta saa käyttäjän yhteystiedot. Koska poliisi ne viimestään saa ylläpitäjältä, ja vaikka siellä olis väärät tiedot niin ip ei valehtele. Siis mennään suoraan poliisin tai ylläpitäjän puheille, ei huudella facebookissa sattuuko joku tietää kuka tän nimien käyttäjä on. fail

      Lainaa

    74. Tulos: +3 (3 ääntä)
      nora roberts: Koirien kasvattajat ovat kaikkiaan aika omalaatuista porukkaa, luulevat pitkälti, että hallitsevat maailmaa ja pitävät itseään Jumalana, koska jalostavat suurella viisaudellaan elämää. Tätä tapausta tuntematta, kasvattajat kärsivät lähes poikkeuksetta vääristyneestä minä-kuvasta sekä vainoharhoista, jolloin kaikki yksittäiset sattumanvaraiset vastoinkäymiset ovat heidän mielestään hyökkäys heitä vastaan henkilönä. Tunnen todella monia kasvattajia enkä ole vielä poikkeusta tavannut.
      Olet kyllä erittäin oikeassa, tosin tuo sama pätee myös moniin koiranomistajiin, ei suinkaan kaikkiin.

      Lainaa

    75. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Pahis: Mikä ihme näitä keski-ikäisiä ihmisiä oikein vaivaa? Tässä on nyt viime aikoina saanut seurata kahden pöhlöilyä. Tämäkin jupakka olisi unohtunut täydellisesti jos asianomainen itse ei olisi sitä jatkuvasti esille tuonut. Tulee mieleen ala-asteen aikainen ystäväni, joka oli jatkuvasti haastamassa kaikkia oikeuteen. Ihan joka asiasta. Opettajaakin, jos ope käski tyyppiä olemaan hiljaa. Tähän tyyppiin osattiin suhtautua huumorilla, mutta kun samanlaista paskanlänkytystä tulee aikuisilta ihmisiltä joilla PITÄISI olla jonkinlainen tolkku ja käsitys… ei voi kun huokailla syvään.
      Niinpä, lapsi on kuitenkin "hieman" eri asia kuin keski-ikäinen ihminen.

      Lainaa

    76. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Totuus sattuu...

      Lainaa

    77. Tiedontuoja 5.3.2014 21:25
      Tulos: +16 (16 ääntä)
      No yllättäen ei mennyt sitten eteenpäin tämä juttu. Seijan itsensä sanoin (tai ainakin oletan, että kyse on tästä asiasta ellei Seija ole sitten enemmänkin vienyt asioita eteenpäin): "Olen yhden asian vienyt eteenpäin, eli kyseessä oli netissä julkaistu nimittely. Tein tutkintapyynnön asiasta ja kopsasin todisteet mukaan tuosta kirjoittelusta. Asia jätettiin syyttämättä koska katsottiin minun kasvattajana joutuvan "kestämään" enemmän arvostelua kuin mitä yksityishenkilönä joutuisin sietämään. Mikäli olisin ollut ns yksityishenkilö, olisi tulos ollut aivan eri." http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/422458-2.html

      Lainaa

    78. Tulos: +15 (15 ääntä)
      NO Varmasti jos olisi Seija "yksityishenkilö ilman koirien parittamisia", olisi tullut tälle kauhealle haukkujalle ainakin viisi vuotta linnaa! Aivan oikeusmurha kyllä tapahtui kun jätettiin syyttämättä.

      Lainaa

    79. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Voi ei, taas on mahdollisesti herjattu ja lisää haasteita on tulossa: http://aijaa.com/njStJB

      Lainaa

    80. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Nyt on ao. kuulemma bannattu Lemmikkipalstoilta: http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/427308.html . Mitäköhän tämä tuorein "oikeuteen haastettava" oli mennyt sanomaan?

      Lainaa

    81. Tulos: +1 (1 ääni)
      Kaikesta sitä kunnianloukkaussyytettä yritetäänkin nostaa... Itkeeköhän ne näitä vastaanottamassa olevat poliisisedät, vai nauraako?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lemmikkipalstat, kunnianloukkaus, syyte, tampio

  • Uusimmat

  • Kategoriat