Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Erotaan ystävinä

"Löysin netistä jonku jakorasian"
Suurenna näkymä
Erotaan ystävinä
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1040 (1114 ääntä)
   En ymmärrä noita pentujen käsityksiä naisten anatomiasta.. Ei useiden miesten/poikien kanssa yhdynnässä oleminen (tässä tapauksessa kai yhden useamman kuin poikaystävä) tee sitä tavaraa yhtään löysemmäksi. Eihän munakaan terotu käytössä?

   Lainaa

  2. Tulos: +215 (279 ääntä)
   Miksi ihmisrt jakaa tommosiä älyttömyyksiä fbssä, ja miksi se on vielä tännepitänyt laittaa? :o

   Lainaa

  3. Tulos: -306 (490 ääntä)
   voi kuule, kyllä se torttu löystyy ku tarpeeks isolla lekalla mäiskii usemman vuoden menemään. aivan varma. löystyyhän se ruttu synnytyksenkin jälkeen, ja eikö niitä saa nykyään jollakin leikkauksilla "kiristettyä" ?

   Lainaa

  4. Tulos: +257 (287 ääntä)
   Käy sääliks Jonia kun meni tommosia epämääräsiä selittämään, tohon oikea vastaus olis ollu "kyllä mä kuitenki veikkaan että se sun jakarivittus on liian iso mun munalle :)))" Ja muistella ääneen että pitääki käydä teisteissä. Tai sitte ihan vaan jättää tommoset asiat kokonaan facen ulkopuolelle. Eihän 18v mikään mies vielä ole mutta luulis ainakin että lähempänä miestä ku 9v pikkukakaraa -.-

   Lainaa

  5. Tulos: +175 (203 ääntä)
   Se torttu kiristyy ihan normaaliksi synnytyksen jälkeen. Toisinaan lasta ulos pungertaessa se saattaa hiukan "revähtää" tai muuten vahingoittua (esim. kätilö leikkaa välilihan halki jos ei pentu mahdu tulemaan ulos), ja silloin tarvittee leikkausta.

   Lainaa

  6. Tulos: +363 (383 ääntä)
   Näiltä ei oikein väittely suju. Joni pätee pienellä pelillä ja Sonja leveällä letulla. Missä meni vikaan?

   Lainaa

  7. Mr. Ällö 1.12.2011 6:11
   Tulos: +327 (539 ääntä)
   Mua vituttaa tässä eniten "1 € per päivä". Siis mikä tää huorien palkankorotus on? Mitä tapahtui vanhalle kunnon 10 pennin katuhuoralle? Sille nam nam.

   Lainaa

  8. Issalmenmiäs 1.12.2011 6:49
   Tulos: +98 (104 ääntä)
   Ironista että muuan tutut täältä iisalmen suunnalta samoilla nimillä erosivat toissapäivänä, oli jo pakko käydä kattelemassa fb läpi ettei vaan ois samat henkilöt kyseessä. Rispektit vaan paikallisille Sonjille ja Joneille.

   Lainaa

  9. Tulos: +62 (78 ääntä)
   Voi älyttömyys sentään... Ja jabba voisi mennä opiskelemaan vähän sitä anatomiaa ynnä biologiaa niin tietäisi miten asiat oikeasti menee ;)

   Lainaa

  10. Tulos: +146 (154 ääntä)
   jabba: voi kuule, kyllä se torttu löystyy ku tarpeeks isolla lekalla mäiskii usemman vuoden menemään. aivan varma. löystyyhän se ruttu synnytyksenkin jälkeen, ja eikö niitä saa nykyään jollakin leikkauksilla “kiristettyä” ?
   Voi aasi, lihaksilla se kireys tehdään. Synnyttäneellä voi olla ihan yhtä "kireä" kuin jollain 16 vuotiaalla teinitoosalla, tai jopa kireämpi. Alapään lihaksia kun voi myös harjoittaa, jos et sattunut tietämään..

   Lainaa

  11. Tulos: +131 (141 ääntä)
   Jaa että 16-vuotiaalla tytöllä on jo niin paljon kokemusta miesten elimistä, että tietää jo, mikä on kooltaan sopiva. Ja kertoo sen FB:ssä. Sori, taasen menee kukkahattu päähän ja kerron, että nämä asiat ovat niitä omana tietona pidettäviä. Urpåt!

   Lainaa

  12. Tulos: +69 (69 ääntä)
   Nuri: Se torttu kiristyy ihan normaaliksi synnytyksen jälkeen. Toisinaan lasta ulos pungertaessa se saattaa hiukan “revähtää” tai muuten vahingoittua (esim. kätilö leikkaa välilihan halki jos ei pentu mahdu tulemaan ulos), ja silloin tarvittee leikkausta.
   No ei siinä kyllä jälkeenpäin episiotomian tai normaalin repeämän jälkeen mitään leikkauksia tarvitse, jos on oikein kursittu ennalleen. Sitten jos tulee isompaa repeämää (ehkä kansankielellä sanottuna repeää perseeseen asti), niin ne ommellaan leikkaussalissa ja niiden vuoksi nyt voi pahimmillaan jotain ulosteinkontinenssiakin jäädä. Niihin liittyen ehkä korjausleikkauksien todennäköisyys on suurempi, mutta ei niissäkään sitä tavaraa kiristetä. Lihaskunnosta se on kiinni, kuinka kireältä paikat tuntuu. Ja siitä millainen vagina nyt kenelläkin sattuu syntyjään olemaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +14 (58 ääntä)
   en kyllä tajua tässä mitään osapuolia. ensinnäkin vähänxxx ssiiistiii siiis herutella meidän sexi elämäl feissis!?! vähänx ollaa feimei!?! ja toiseksi poliisia ei varmaan kiinnosta vittuakaan joidenki teinien seksielämä, varsinkin kun sonja ei edes ole enään sakkolihaa! ja juu sonjan pitäis ottaa tuo vaan kohteliaisuutena! miltä olis tuntunu jos joni olis sanonu että "no tuntu ku ois heilutellu patonkia messuhallissa!" olisko sitte ollu kivaa?! NII!?!?

   Lainaa

  14. Tulos: +14 (52 ääntä)
   NOLOO JONI.

   Lainaa

  15. Tulos: +207 (209 ääntä)
   Täysi-ikäinen Joni käyttäytyy kuin viisivuotias ja hädin tuskin peruskouluiän ylittänyt Sonja puhuu kuin vanha huora. Loistavaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +62 (68 ääntä)
   nojuu: en kyllä tajua tässä mitään osapuolia. ensinnäkin vähänxxx ssiiistiii siiis herutella meidän sexi elämäl feissis!?! vähänx ollaa feimei!?! ja toiseksi poliisia ei varmaan kiinnosta vittuakaan joidenki teinien seksielämä, varsinkin kun sonja ei edes ole enään sakkolihaa! ja juu sonjan pitäis ottaa tuo vaan kohteliaisuutena! miltä olis tuntunu jos joni olis sanonu että “no tuntu ku ois heilutellu patonkia messuhallissa!” olisko sitte ollu kivaa?! NII!?!?
   Eiköhän äiti ole meinannut enemmänkin kunnianloukkaussyytettä kuin ala-ikäiseen sekaantumista.

   Lainaa

  17. Tulos: +133 (137 ääntä)
   Miks mies valittaa kireestä toosasta?

   Lainaa

  18. Tulos: -19 (99 ääntä)
   Tää on tää tyypillinen. Naiset: Torttu ei löysty. Miehet: koolla ei ole väliä. Paskapuhetta molemmat !!

   Lainaa

  19. Tulos: +30 (50 ääntä)
   Kössi: Tää on tää tyypillinen. Naiset: Torttu ei löysty. Miehet: koolla ei ole väliä. Paskapuhetta molemmat !!
   Löystyy, mutta palautuu treenatessa. Mikä on epäselvää?

   Lainaa

  20. Tulos: +54 (64 ääntä)
   Mitä vittua mä just luin?

   Lainaa

  21. Tulos: +87 (115 ääntä)
   Ihana eukko, eka menee pettämään ja sitten yrittää vielä pönkittää itsetuntoaan haukkumalla toisen sukuelimiä julkisesti. Hohhoi, mitenköhän Joni edes on päätyny noin halvan ihmisen kanssa yhteen, pelkän toosan vuoksi?

   Lainaa

  22. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Tällästä jälkeähän siinä tulee kun ollaan kuusitoistavuotiaina niin aikuisia ja pannaan jokaista kolmen päivän poikaystävää. Lapsellista touhua molemmilta...

   Lainaa

  23. Tulos: +53 (63 ääntä)
   xXx: Eiköhän äiti ole meinannut enemmänkin kunnianloukkaussyytettä kuin ala-ikäiseen sekaantumista.
   äiti on nostamassa syytteen :D ? jonin penistähän tässä haukutaan

   Lainaa

  24. Tulos: -12 (48 ääntä)
   Kössi: Tää on tää tyypillinen. Naiset: Torttu ei löysty. Miehet: koolla ei ole väliä. Paskapuhetta molemmat !!
   Mitenni koolla ei ole väliä? Tuntuuko pikkurillin kokoinen mikromuna juurikaan vaikka olisi kireä toosa?

   Lainaa

  25. jokuvaaaaaaan 1.12.2011 16:43
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Sonjan äiti varmaa laittanu tänne :D

   Lainaa

  26. Tulos: +58 (68 ääntä)
   Ja siellä taas joku kukkahattutäti heti haastamassa oikeuteen kun omalle kullannupulle sanottu pahasti. Mistä näitä aina löytyy??

   Lainaa

  27. Tulos: +16 (24 ääntä)
   eiks se tiukka oo just hyvä?

   Lainaa

  28. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Jos synnytyksen jälkeen onkin torttu löysä, se johtuu siitä että siinä odotusaikana lantionpohjalihakset saattaa päästä veltostumaan. Siksi monelle synnyttäneelle neuvotaan, että kannattaa aloitaa lihasten treenaus tosi aikaisessa vaiheessa. Ja ihan pidätys- yms. asioiden takia. Jos äiti treenaa lantionpohjalihakset kuosiin niin mitään tortun levähtämistä ei tapahdu :D Välilihaa kursittaessa aika monelle on käynyt niin, että kulkuaukko herkuille saattaa olla jopa entistä kireämpi. On tuikattu yksi tikki liikaa.

   Lainaa

  29. Jonin tuttu 1.12.2011 17:57
   Tulos: +5 (27 ääntä)
   Ei tolla Jonilla oo vissiin muutenkaa kaikki inkkarit kanootissa....

   Lainaa

  30. Tulos: +33 (45 ääntä)
   Toosa on tyhmä sana pillulle. Ei se mikään boksi oo

   Lainaa

  31. Tulos: +34 (34 ääntä)
   halpa temppu jonilta, mutta toi sonjan comeback on niin peruskauraa, sanoa julkisesti että miehellä on pieni vehje. no ei kai muuta joni voinu odottaakaan

   Lainaa

  32. Tulos: +9 (23 ääntä)
   Rakkauden ja vihan ero on olematon.

   Lainaa

  33. どどーん! 1.12.2011 22:43
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Whattis: Mitä vittua mä just luin?
   Sitä nimenomaan.

   Lainaa

  34. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Hyvä uoja, kaverini on 13 (saatto olla vielä 12 kun sen tyttöystävä sitä petti) mutta oikeasti, niillä oli paljon järkevämmät keskustelut ja rakentavat verraten näihin :D Nuoret ja varsinkin n. 13-15 vuotiaat sitten haukutaan lyttyyn.

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (53 ääntä)
   Paska akka, jos pettää niin kyllä sitä varmaan voi odottaakin jonkin sortin haukkumista siitä. Nielis vaan kunnialla sen faktan että kävi vieraissa eikä enää päälle pahentaisi tilannetta jauhamalla paskaa pienistä kikkeleistä. Kyllä tossa tilanteessa jätkällä on ihan oikeus käyttäytyä noin, vaikka se kuinka harkitsematonta olisikin.

   Lainaa

  36. Tulos: +12 (24 ääntä)
   jygge: äiti on nostamassa syytteen ? jonin penistähän tässä haukutaan
   Umm. Jos et huomannut niin homma lähti siitä että Joni haukkui Sonjaa ensin kuvan kera jakorasiaksi. Että sitä perustana käyttäen. Ja eihän kokoon viittaminen ole haukkumista. Helppona esimerkkinä: henkilö joka on 170 cm on 150 cm mielestä pitkä ja 190 cm mielestä lyhyt. Eipä sillä, että itse näkisin tuossa aihetta poliisille ilmoitamiseen. Loukatut ihmiset sanoo kaikenlaista.

   Lainaa

  37. Tulos: -7 (21 ääntä)
   xXx: Löystyy, mutta palautuu treenatessa. Mikä on epäselvää?
   Aivan, eikä koolla ole väliä vaan sillä tekniikalla ....

   Lainaa

  38. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Mitähän poliisiasiaa tässä muka olis, ei mitään. Molemmat kirjoittaa toistensa yksityiselämästä eikä edes ilmaisseet haluaan poistaa juttuja fb:stä.

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (32 ääntä)
   Pointtihan oli varmaankin Sonjan äidin jutussa se, että tyttären fb profiilia linkitetään sanalla JAKORASIA. Kaikki tollanen toisen profiilin linkittely ja silleen haukkuminen on niin lapsellista, huhhuh.. joo toki Sonjakin oli lapsellinen, mut Joni on sentään täysikänen jo.

   Lainaa

  40. Tulos: +11 (33 ääntä)
   ihan pakko nyt tähän yleiseen höpönpöppöön sotkeutua :D "ei koolla ole väliä, vaan tekniikalla"... siis ihan oikeasti, kai sen nyt herranen aika tajuaa, että jos on pieni, niin ei se tekniikka siinä hurjasti auta. jos se on niin pieni, että hyvä ku sisään menee tai ettei tunnu missään, ku ei ole tarpeeks paksu. toki jokaselle pimpille sopiva kaveri löytyy, mutta kyllä sen pitää olla sen kokonen, että se sopivasti painaa oikeista kohdista ym., ja silloin sillä tekniikallakin on väliä. mut jos on pikkunen minimuna, niin ei siitä ole iloa ollenkaan.

   Lainaa

  41. Tulos: +14 (56 ääntä)
   tunnen ton jonin ja se on oikiasti ihan älyttömän fiksu ja näin mutta toi soja taas armoton huora.. joni on myös pyytänyt anteeksi julkisesti sonjalta mutta sonja ei myönnä mitään.

   Lainaa

  42. EpäkohteliasÄrsyttäjä 2.12.2011 22:02
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   Ei vittu kun nuo Joni- ja Sonjahuorat vaan jaksaa facebookissa julkisesti tuommoista sepittää. Eikö ne tajua miten ääliöksi ne tekee ittensä? Piis.

   Lainaa

  43. Tulos: -8 (20 ääntä)
   zxcv: Täysi-ikäinen Joni käyttäytyy kuin viisivuotias ja hädin tuskin peruskouluiän ylittänyt Sonja puhuu kuin vanha huora. Loistavaa.
   se että on täysikänen, ei takaa onko henkilöllä henkistäkypsyyttä. 18-25 vuotiailla ei ole.

   Lainaa

  44. Tulos: +20 (24 ääntä)
   16-vuotias jakorasia? Voi hellurei.

   Lainaa

  45. Tulos: +28 (34 ääntä)
   peku: se että on täysikänen, ei takaa onko henkilöllä henkistäkypsyyttä. 18-25 vuotiailla ei ole.
   Kommenttisi paljastaa sinun olevan 26 vuotias. Onneksi olkoon, olet varmasti henkisesti tosi kypsä.

   Lainaa

  46. Tulos: -12 (60 ääntä)
   huvittavaa lukee näitä ja huomata et kukaa ei tiiä asioista mitää! norron sano että "joni on myös pyytänyt anteeksi julkisesti sonjalta mutta sonja ei myönnä mitään." niin tiedoksi et oon sopinut asiat jonin kans ja molemmat pyysi toisiltaan anteeks. sitten se, että ku mun äitee laittoi ton kommentin, niin ei se ollu oikeesti mitään poliisille ilmottamassa. se vaan sano niin, koska halus et joni poistas ton jutun. kyllä mä toisaalta ymmärrän miks joni reagoi noin voimakkaasti ja kirjoitteli tollasii, mut sillon olin tottakai nii loukattu et puhuin takasi iha mitä sattuu. tiietään jonin kans et oltii molemmat tosi lapsellisia ja tyhmiä, mut nyt toi asia on meidän puolesta loppuun käsitelty ja ollaan ihan puheväleissä.

   Lainaa

  47. Tulos: -7 (21 ääntä)
   blabla: jos on pikkunen minimuna, niin ei siitä ole iloa ollenkaan
   Taidatkin olla juuri sellainen lerppatorttu !!

   Lainaa

  48. Tulos: +17 (37 ääntä)
   sonja: huvittavaa lukee näitä ja huomata et kukaa ei tiiä asioista mitää! norron sano että “joni on myös pyytänyt anteeksi julkisesti sonjalta mutta sonja ei myönnä mitään.” niin tiedoksi et oon sopinut asiat jonin kans ja molemmat pyysi toisiltaan anteeks. sitten se, että ku mun äitee laittoi ton kommentin, niin ei se ollu oikeesti mitään poliisille ilmottamassa. se vaan sano niin, koska halus et joni poistas ton jutun. kyllä mä toisaalta ymmärrän miks joni reagoi noin voimakkaasti ja kirjoitteli tollasii, mut sillon olin tottakai nii loukattu et puhuin takasi iha mitä sattuu. tiietään jonin kans et oltii molemmat tosi lapsellisia ja tyhmiä, mut nyt toi asia on meidän puolesta loppuun käsitelty ja ollaan ihan puheväleissä.
   No oliko kiva pettää?

   Lainaa

  49. Tulos: +7 (17 ääntä)
   sonja: että ku mun äitee laittoi ton kommentin, niin ei se ollu oikeesti mitään poliisille
   Nolointa oli kun Sonjan äiti tuli kommentoimaan

   Lainaa

  50. Tulos: -3 (15 ääntä)
   Nolointa oli kun Sonjan äiti tuli kommentoimaan
   no aijaa :'DD

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (9 ääntä)
   jygge: äiti on nostamassa syytteen ? jonin penistähän tässä haukutaan
   :DDDDDDDDDD

   Lainaa

  52. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Whattis: Mitä vittua mä just luin?
   Jos Jonia on uskominen niin kireetä vittua.

   Lainaa

  53. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Onse...

   Lainaa

  54. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Tää sonja on muuten nykyään paksuna....... way to go

   Lainaa

  55. Tulos: +9 (11 ääntä)
   en tajuu sitä et jos halutaa vaa henkilö joka parempi sängys miks ei vaa jätetä sitä edellistä henkilöä nii ei tulis mitää pettämistä

   Lainaa

  56. Tulos: +8 (20 ääntä)
   sonja: huvittavaa lukee näitä ja huomata et kukaa ei tiiä asioista mitää! norron sano että “joni on myös pyytänyt anteeksi julkisesti sonjalta mutta sonja ei myönnä mitään.” niin tiedoksi et oon sopinut asiat jonin kans ja molemmat pyysi toisiltaan anteeks. sitten se, että ku mun äitee laittoi ton kommentin, niin ei se ollu oikeesti mitään poliisille ilmottamassa. se vaan sano niin, koska halus et joni poistas ton jutun. kyllä mä toisaalta ymmärrän miks joni reagoi noin voimakkaasti ja kirjoitteli tollasii, mut sillon olin tottakai nii loukattu et puhuin takasi iha mitä sattuu. tiietään jonin kans et oltii molemmat tosi lapsellisia ja tyhmiä, mut nyt toi asia on meidän puolesta loppuun käsitelty ja ollaan ihan puheväleissä.
   Olit loukattu...?! Yhyyy petin poiccistani ja se suuttu ja haukku, miten se kehtaaki loukata mua noin pahasti!!!11 Ei Joni kovin asiallisesti tehnyt nimitellessään sinua, mutta suottakoot se hänelle. Petetyksi tuleminen ei ole mikään kovin iloinen tapahtuma. Mietippä siis uudestaan kuka loukkasi ja ketä.

   Lainaa

  57. Tulos: -16 (24 ääntä)
   Pfs: No oliko kiva pettää?
   miks ei ois ollu? ja ei se ole teidä asia mitä mä teen mun elämässäni. JOTEN OLKAA HILJAA!

   Lainaa

  58. aitojaoikeaxd 11.2.2013 22:45
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   sonja: miks ei ois ollu? ja ei se ole teidä asia mitä mä teen mun elämässäni. JOTEN OLKAA HILJAA!
   hmmm... feikkisonja :) kivaa. vähänkö mä kirjotan tolla tyylillä ees :D

   Lainaa

  59. irokeesiankka 17.1.2014 0:46
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Tuli tosta mieleen Sonja O.

   Lainaa

  60. Miehevä maito 26.6.2020 7:04
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   "sul onki nii pieni pili" -NO SUL ONKI NII KIREE ET EI SINNE MAHU KYL ISOMPAA!!! Kivastihan tuo mies kehuu teiniä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: parisuhde, ero, riita, pettää