Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Väärä osoite

"Melkoinen viesti tuli postilaatikkoon"
random viesti

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 83 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +161 (259 ääntä)
   juho-pekka hahaha

   Lainaa

  2. Tulos: +493 (507 ääntä)
   Siinä vasta draamaa kerrakseen! Haluaisin nähdä Kirsin ilmeen, kun se löytää kaiken tämän täältä...

   Lainaa

  3. Tulos: +714 (736 ääntä)
   Tuliko kaikille selväksi että meininki on raskasta ja Kirsi, varmaan ihan ainoana ihmisenä, inhoaa pettäjiä?

   Lainaa

  4. Tulos: +455 (467 ääntä)
   toivottavasti Juhpen tyttöystävä lukee feissarimokia..

   Lainaa

  5. Tulos: +711 (747 ääntä)
   Jumalaton selitys ja mitä se sai sanottua? Juho-Pekka on kerjännyt seksiä ja poltti mattoon reijän. Oliko jotain muutakin? Ei tainnut.

   Lainaa

  6. Tulos: +163 (243 ääntä)
   Luin kolme kappaletta ja totesin; Lukematta paska.

   Lainaa

  7. Tulos: +184 (282 ääntä)
   Ei tainnut Kirsiä oikeasti vonkaaminen ärsyttää, koska ei heittänyt Juho-Pekkaa ulos. :D Kerrankos mies hairahtuu vieraaseen sänkyyn. En hyväksy pettämistä minäkään, mutta Kirsin vuodatus ärsytti silti.

   Lainaa

  8. Tulos: +192 (198 ääntä)
   eh... Niin... Itsehän haluaisin nähdä Juho-Pekan ilmeen jos näkee tämän... Mutta tosiaan, miksi Kirsi ei ollut heittänyt miekkosta ulos? Toisaalta, jouduin itsekin aikanaan soittamaan miespuolisen tutun paikalle heittämään asunnostani vonkaajan hitolle, kun ei suostunut lähtemään muuten (oltiin tunnettu koko peruskoulu, joten ei tullut mieleen että alkaisi vonkaamaan jos sen kotiini laskisin.)

   Lainaa

  9. Tulos: +207 (253 ääntä)
   Mä ainakin haluaisin, että mulle kerrottaisiin jos mun kumppani pettää mua. Ehkä oli vähän huonosti ilmaistu kirsiltä, mutta muuten järkevä, että kertoo! Oikein Kirsi teki.

   Lainaa

  10. Tulos: +376 (384 ääntä)
   Ton saman vois tiivistää kolmeen lauseeseen.

   Lainaa

  11. Tulos: +239 (251 ääntä)
   jooh: Mä ainakin haluaisin, että mulle kerrottaisiin jos mun kumppani pettää mua. Ehkä oli vähän huonosti ilmaistu kirsiltä, mutta muuten järkevä, että kertoo! Oikein Kirsi teki.
   Muuten teki oikein, paitsi lähetti sen väärälle ihmiselle.

   Lainaa

  12. Tulos: +221 (263 ääntä)
   Juho-Pekka x 31. Ellen väärin laskenut. Kuulostaa aika jälkeen jääneeltä tuo Kirsi sepustuksiensa perusteella. Helkkarin hyvä heitto toi "Suolistosairaus MY ASS" Hahahahaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +49 (101 ääntä)
   kuka lähettää tällasen viestin tuntemattomalle, eisaatana. yrittää vaan saada tol muijalle huonoa fiilistä jatkuvalla toistolla

   Lainaa

  14. Tulos: +141 (167 ääntä)
   Vau, tota ei varmaan ois pystynyt sanomaan yhtään lyhyemmin tai vähemmällä toistolla... Vaikuttaa siltä että Kirsi hyvinkin saa kiksejä "soran heittämisestä toisten suhteisiin" tai miten se nyt menikään, koska jos ois halunnut vaan ilmottaa että juho-pekkaan ei oo luottaminen, niin siitä ei ois varmaan tarvinnut kirjottaa ihan noin pitkästi ja yksityiskohtaisesti.

   Lainaa

  15. Tulos: +164 (236 ääntä)
   voi luoja voiko aikuinen nainen kirjottaa tollasta :D rivien välistä luettavissa : koska olet niin paska tyttöystävä niin sun poikaystävä tuli MUN luo. tekstiä järkyttävä määrä ja sanottavaa muutama lause :--DDDD

   Lainaa

  16. Tulos: +191 (207 ääntä)
   Tää sama viesti on tullut mun kahdelle kaverillekin. Taitaa olla joku pipipää tämä kirsi.

   Lainaa

  17. Tulos: +159 (165 ääntä)
   Niin ja siis todellakaan kumpikaan ei seurustele Juho-Pekan kanssa.

   Lainaa

  18. Tulos: +108 (116 ääntä)
   ottaa päähän tuo tekstin laatu ja saman jankkaaminen

   Lainaa

  19. Tulos: +313 (315 ääntä)
   Tsemppiä Juho-Pekalle! Itsekin tiedän, että suolistovaivat aiheuttaa aina hillitöntä vonkaamista. Jälkeenpäin hävettää, kun on tullut poltettu kimuleiden matot!

   Lainaa

  20. Tulos: +169 (175 ääntä)
   öylätti: Tää sama viesti on tullut mun kahdelle kaverillekin. Taitaa olla joku pipipää tämä kirsi.
   Jos se on varmuuden vuoksi lähettänyt sen facen jokaiselle kaksikymppiselle Sannille? :D

   Lainaa

  21. Tulos: -17 (75 ääntä)
   Miiks tuli semmonen olo et kirsillä on oma lehmä ojassa ja yrittää saada kaikki syyt jp:n niskoille että säästyis jp:n tyttö ystävän raivolta ku saa kuulla pettämisestä ::D

   Lainaa

  22. Tulos: +122 (138 ääntä)
   Kuulostaa ihan naapurin 22 ja 26vee Barbie & Ken -pariskunnalta. Tai no se äijä on enemmänkin sellainen rekkakuski-Ken mutta se muija on ihan totaalinen meikkibimbobarbie. Niin siis herra 26v yrittää iskeä melkein joka vkl baarista jonkun sutturan ja päästä sen pöksyihin (pieni paikkakunta, 3 baaria ja paljon juoruja!) ja neiti 22v saa siitä kamalat raivarit ja heidän suhteensa menee jatkuvasti pa*kempaan suuntaan. Muutaman kerran herra 26veen kanssa saunan lauteilla aiheesta keskustellut henkevästi ja holtittomalle baarikäytökselle syy on se tavallinen "no menee tyttöystävän kanssa vähän huonosti" :D Mistähän se huonosti meneminen voisi johtua?

   Lainaa

  23. Tulos: -45 (87 ääntä)
   Minun mielestäni tämä oli just hyvä viesti, eikä toisto haitannut. Liekö minulla(kin) sitten jotain assburger-taipumuksia. (Kirsillä veikkaisin olevan pitkästä jankkaavasta monologista päätellen)

   Lainaa

  24. eikös niin että 29.10.2011 17:31
   Tulos: -46 (74 ääntä)
   Monet pettäjäthän voivat olla myös suloisia!!

   Lainaa

  25. Tulos: +97 (107 ääntä)
   Tän takia en tule ikinä nimeämään lastani kaksoisnimellä. Juho-Pekka sitä ja Juho-Pekka tätä... Rassaavaa.

   Lainaa

  26. Yli öpistö hörhö 29.10.2011 18:54
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   No mutta onhan se ikävää jos suolistosairaus muuttaa sinua ihmisenä huonommaksi "Ei nimi miestä pahenna" mut tässä tapauksessa tuntuu kyllä että poika on aikamoinen "juho-pekka". Ihan hauska tarina

   Lainaa

  27. Tulos: +138 (148 ääntä)
   Wääk: Jumalaton selitys ja mitä se sai sanottua? Juho-Pekka on kerjännyt seksiä ja poltti mattoon reijän. Oliko jotain muutakin? Ei tainnut.
   Kiitos että kerroit tarinan oleellisimmat kohdat. En mitenkään jaksanut lukea.

   Lainaa

  28. Tulos: +79 (87 ääntä)
   Vähän erikoista on meininki, kun muutaman lauseen juttua pitää vaan jauhaa ja jauhaa kappaletolkulla. Vähän oli sellaista toiston meininkiä tässä. Kirjoittajastahan en tiedä mitään muuta kuin mitä tämän viestin perusteella voi päätellä, mutta melko raskasta meininkiä tuntuu olevan.

   Lainaa

  29. Tulos: +10 (44 ääntä)
   Ihan oikein Kirsi kyllä teki!

   Lainaa

  30. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Voivoi, raskasta meininkiä..

   Lainaa

  31. Tulos: +57 (75 ääntä)
   Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka, Juho-Pekka,

   Lainaa

  32. starry_eyes 29.10.2011 22:27
   Tulos: +37 (47 ääntä)
   ARGH... EI VOI olla 34 vuotias.... OMG.

   Lainaa

  33. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Jaksoinpa lukea. Ja no o__O mitä helvettiä?

   Lainaa

  34. Tulos: +68 (78 ääntä)
   Kuulostaa ihan Johanna Tukiaisen sepostuksilta.

   Lainaa

  35. Tulos: +117 (121 ääntä)
   Niin mikäs se äijän nimi olikaan?

   Lainaa

  36. Tulos: +28 (82 ääntä)
   ISO virtuaalinen peukalo ylöspäin Kirsille (hänen pitkästyttävän pitkistä sepustuksista huolimatta)!! Mikäli on tietämättään joutunut kolmanneksi pyöräksi toisten parisuhteeseen olisi yhtälailla mukanapettämistä olla kertomatta asioiden todellista laitaa parisuhteen toiselle osapuolelle ja jättää tämä oman onnensa nojaan auvoisan tietämättömänä meiningistä. Lisäksi pettäjät ansaitsevat julkisen nolaamisen tekojensa seurauksena - sehän on selvää, ja eduksi kenties petturin tuleville tyttöystäväehdokkaille kun on ikuinen pettäjänleima otsassa. Olen itsekin paljastanut petturin eräälle lähes tuntemattomalle henkilölle, ja tämä pelkästään kiitti minua, ja pettäjämies ei kerennytkään särkeä hänen sydäntään.

   Lainaa

  37. Tulos: +49 (65 ääntä)
   W-: ISO virtuaalinen peukalo ylöspäin Kirsille (hänen pitkästyttävän pitkistä sepustuksista huolimatta)!! Mikäli on tietämättään joutunut kolmanneksi pyöräksi toisten parisuhteeseen olisi yhtälailla mukanapettämistä olla kertomatta asioiden todellista laitaa parisuhteen toiselle osapuolelle ja jättää tämä oman onnensa nojaan auvoisan tietämättömänä meiningistä. Lisäksi pettäjät ansaitsevat julkisen nolaamisen tekojensa seurauksena – sehän on selvää, ja eduksi kenties petturin tuleville tyttöystäväehdokkaille kun on ikuinen pettäjänleima otsassa. Olen itsekin paljastanut petturin eräälle lähes tuntemattomalle henkilölle, ja tämä pelkästään kiitti minua, ja pettäjämies ei kerennytkään särkeä hänen sydäntään.
   ja edelleenkin se laittoi väärälle henkilölle viestiä..

   Lainaa

  38. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Lääkkeet!

   Lainaa

  39. Tulos: +40 (52 ääntä)
   Suolisairaus MY ASS! :D Kirsi tekee tunnustuksia. :D

   Lainaa

  40. Tulos: +60 (70 ääntä)
   Mulle nyt jäi epäselväks, että onnistuko Juho-Pekka vonkauksessaan ja pettikö se loppujen lopuks tyttöystäväänsä ton naikkosen kanssa vai ei..? :D

   Lainaa

  41. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Suolistosairaus MY ASS :D:D

   Lainaa

  42. Tulos: +14 (50 ääntä)
   heidii: ja edelleenkin se laittoi väärälle henkilölle viestiä..
   Nii...sitte? Aivan sama kelle laittoi oikealle vai väärälle, mutta kuten kommentoinnistani käy ilmi annoin pointsit viestin lähettäjälle, Kirsille, jolla selvästikin oli aie paljastaa pettäjämies. Oikein! Toivoisin myös itseni kohdalle kenties joskus löytyvän yhtä rehellisiä ja vilpittömiä ihmisiä.

   Lainaa

  43. Tulos: +51 (71 ääntä)
   Mun mielestä tässä ei ole mitään kiittämistä tai kehumista, tuo kirsi on siis laittanut tämän saman viestin vaikka kuinka monelle eri ihmiselle, jotka on lisäks eri nimisiä ja eri ikäisiä. :D Ja viestissäänhän se painottaa kuinka itse on haluttava ja ihana, tyttöystävä paskamainen ja juho-pekka säälittävä.

   Lainaa

  44. Tulos: +66 (68 ääntä)
   Onks kaikille nyt selvää et tässä puhutaan Juho-Pekasta? Niin siis nimi oli Juho-Pekka. Kyllä, luit oikein, Juho-Pekka.

   Lainaa

  45. Tulos: +47 (55 ääntä)
   Toistan itseäni. Toistan, toistan itseäni -.-

   Lainaa

  46. pakene vuorille JP 30.10.2011 18:30
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Vai että _Juho-Pekan onneksi_ halpa matto... Kyllä Juho-Pekka olisi NIIN kusessa, jos olisi kalliin maton mennyt pilaamaan :D

   Lainaa

  47. Tulos: -44 (60 ääntä)
   Onkohan tämä nyt sama kun kertois lapselle ettei joulupukkia ole olemassa... No kokeillaan. Tuo ei ole totta. Älkää lyökö mua vaikka paljastinkin tän "suuren" salaisuuden. Mistä lähtien postilaatikkoon tulleista viesteistä on voinut 8 ihmistä tykätä? Käyttäkää aivojanne ihmiset! Tämä on muistiinpano, ei viesti. Käytä itse aivojasi. – Ylläpito / FMteam

   Lainaa

  48. Tulos: -32 (36 ääntä)
   nöf nöf: Onkohan tämä nyt sama kun kertois lapselle ettei joulupukkia ole olemassa… No kokeillaan. Tuo ei ole totta. Älkää lyökö mua vaikka paljastinkin tän “suuren” salaisuuden. Mistä lähtien postilaatikkoon tulleista viesteistä on voinut 8 ihmistä tykätä? Käyttäkää aivojanne ihmiset!
   Mä mietin ihan samaa, et miten chatti kommentist voi tykätä? :DD Tämä on muistiinpano, ei chat. – Ylläpito / FMteam

   Lainaa

  49. Tulos: +103 (107 ääntä)
   Tuosta tekstistä voi tykätä, koska se on laitettu muistiinpanoksi. Oikein. – Ylläpito / FMteam

   Lainaa

  50. Tulos: +32 (34 ääntä)
   nöf nöf: Mistä lähtien postilaatikkoon tulleista viesteistä on voinut 8 ihmistä tykätä? Käyttäkää aivojanne ihmiset!
   Hmm, ja jos nöf nöf käyttäisi aivojaan ymmärtäisi, että postilaatikkoon tulleesta viestistä on viestin vastaanottaja tehnyt muistiinpanon, josta ihmiset ovat tykänneet.

   Lainaa

  51. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Sairasta meininkiä, raskasta meininkiä, erikoista meininkiä

   Lainaa

  52. Tulos: +22 (26 ääntä)
   vai että ihan meni Juho-Pekka mattoonkin polttamaan reiän. voi voi..

   Lainaa

  53. T.W. Mangrove 31.10.2011 8:29
   Tulos: +25 (33 ääntä)
   Jos paranoidi skitsofrenia ei ole tuttu ilmiö, olisin valmis lyömään vetoa, että tässä saattoi olla sitten se ensikohtaaminen. On vähän semmoinen nuotti tuossa.

   Lainaa

  54. Tulos: +76 (78 ääntä)
   Repesin FM-tiimille!! Mahtavaa!! :D

   Lainaa

  55. Tulos: -27 (31 ääntä)
   Juu myönnettäköön, tajusin asian kirjoitettuani viestin. Silti musta on hassua että ihmiset uskoo että tuon viestin lähettäjä on tosissaan, varsinkin kun niin moni täälläkin on jo kertonut tietävänsä ihmisiä jotka on saaneet saman viestin... :D Mut ei se mitään. Uskokaa pois. Joulupukkikin tulee taas kohta!

   Lainaa

  56. Tulos: -2 (8 ääntä)
   W-: Nii…sitte? Aivan sama kelle laittoi oikealle vai väärälle, mutta kuten kommentoinnistani käy ilmi annoin pointsit viestin lähettäjälle, Kirsille, jolla selvästikin oli aie paljastaa pettäjämies. Oikein! Toivoisin myös itseni kohdalle kenties joskus löytyvän yhtä rehellisiä ja vilpittömiä ihmisiä.
   selevä, mutta se että se ei voinut kirjottaa sitä yksinkertaisesti..vaan pitkäveteisesti..

   Lainaa

  57. Tulos: +43 (55 ääntä)
   Ensin toi lähettäjä oli silleen " hän halusi seksiä,vonkasi, halusi, vonkasi, minua ei missään nimessä kiinnostnut vlksdjflsdf" ja lopussa: "tuskin olen ainoa, jonka kanssa hän on sinua pettänyt". Eli siis mitäääh?

   Lainaa

  58. Tulos: +35 (47 ääntä)
   Anuanu, itsehän ainakin laskisin vonkaamisenkin pettämikseksi...

   Lainaa

  59. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Hajosin aivan täysin noille ylläpidon kommenteille :D

   Lainaa

  60. Tulos: +8 (12 ääntä)
   kyllä, kirsi teki oikein kun kertoi, mutta ei ihan ehkä ois järkevää puhua siitä miten juho-pekka on yrittänyt saada kirsiä tyydyttämään käsillä...ittelle tulis lähinnä paskempi fiilis siitä mutta kukin tyylillään.
   _me_: Tuliko kaikille selväksi että meininki on raskasta ja Kirsi, varmaan ihan ainoana ihmisenä, inhoaa pettäjiä?
   ja niin. tuossapa se tärkein osuus tästä tulikii.

   Lainaa

  61. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Hetkone hei, muija selittää saman asian monta kertaa? Tehny vissii mieli kuiteki jotain niillä sormilla näprätä.

   Lainaa

  62. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Wääk unohti sen tärkeimmän: suolistosairaus in my ASS!

   Lainaa

  63. Tulos: +6 (12 ääntä)
   tais jotai olla tapahtunu kuitenki tämän kirsin ja juho-pekan välillä. vissiin. samaa jankutti koko ajan o.O

   Lainaa

  64. Tulos: +48 (54 ääntä)
   Olenko ainut, jota ihmetyttää, miksi tämä Kirsi on ylipäänsä kutsunut Juho-Pekan luokseen "katsomaan uutta sisustusta", jos Kirsi on jo aikaa sitten poistanut Juho-Pekan fb-kavereistaankin?

   Lainaa

  65. Tulos: +54 (58 ääntä)
   "Mennään meille katsomaan mun uutta sisustusta."

   Lainaa

  66. Tulos: +3 (11 ääntä)
   "suolistosairaus MY ASS" ... anyone?

   Lainaa

  67. Tulos: +43 (45 ääntä)
   SIIS KUINKA MONELLE SE TÄN ON LÄHETTÄNY ? :d MÄ SAIN AIVAN SAMAN VIESTIN"!

   Lainaa

  68. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Lähettäjähän ei tuossa alussa väitä, että vastaanottaja on tämän J-P:n tyttöystävä, vaan arvelee, että "mahdatko olla...?" Ehkä hän on vain heittänyt verkot vähän laajemmalle. Ja ties vaikka laajentaisi piiriä koko ajan, jos vielä ei ole tärpännyt. Melkoista aloitteellisuutta kyllä, ja ihan ihmisystävällisin motiivein, kuten tekstistä ilmenee...

   Lainaa

  69. Tulos: +41 (89 ääntä)
   Joku kyseli, mikä on ilmeeni, kun näen tämän tekstin täällä. No, ei sitten minkäänlainen. Pari ystävää minua tästä informoi. MINÄ olen tämän tekstin kirjoittaja. Lähetin saman viestin kaikille Juho-Pekan kaverilistan naisille (paitsi niille, joiden sukunimi on sama kuin Juho-Pekan). Tarkoitukseni oli paljastaa tyttöystävälle kumppaninsa puuhat ja ONNISTUIN. Se vain vaati tätä haja-ammuntaa, kun en nimeä tiennyt. Nyt kyseinen nuori nainen on kuulemma katkaissut suhteen. Ihan fiksua minusta. En olisi uskonut. Tämän viestin ei ole tarkoituskaan olla erityisen viihdyttävä tai julkisesti kaikille osoitettu. Kirjoittaessani olin vielä todella ärtynyt miehen puuhista. Joten teille kaikille, jotka minua kritisoitte; toivottavasti se teidän äijänne löytyy joku yö minun luotani vieraasta sängystä, niin lupaan olla kertomatta, jottei tule teille paha mieli tai että ei tule "tylsää tekstiä" omaan Inboxiin. :D Itse kun haluaisin mieluummin aina saada totuuden selville kuin ainakaan olla suhteessa se naivi osapuoli, joka ei tiedä lainkaan kumppaninsa ei-niin-miellyttävistä puuhista. :) t: Kirsi PS: Vaati vielä vaivaa tuon blokkaamisen jälkeen löytää tämä Juho-Pekan kaverilista, mutta onnistuin. Eikä ole muuten skitsofreniadiagnoosia. :D Ja aivan turha jauhaa täällä, kuinka on "liian pitkä" ja "liian tylsä" teksti. Ei tätä useimmille teistä ole tarkoitettukaan. Ja jos ei kiinnosta, kannattaako lukea? Luitte kuitenkin. :)

   Lainaa

  70. Tulos: +6 (54 ääntä)
   Tuli vielä mieleeni, että minusta on erikoista, että Juho-Pekan kaverilistalta löytyvä nainen julkaisee tällaisen tekstin avoimesti netissä. Ko. Sanni on tehnyt minusta ns. karhunpalveluksen ystävälleen. Minusta tällainen julkisuus ei ole hyväksi Juho-Pekalle, josta viesti sisältää vähintäänkin ikävähköä infoa. Minutkin kuitenkin ystäväni tästä kirjoittamastani viestistä tunnistivat, vaikka en viestissäni valtavasti itsestäni kerrokaan. (Minähän siis alun perinkin ihan omalla nimelläni ja kuvallani lähetin tämän viestin ja ystävilleni puhuin tapahtuneesta. ). Itse en julkaisisi missään Inboxiini tullutta, (FB-)ystävästäni ikäviä asioita sisältävää viestiä. Toki minua Juho-Pekan "huono julkisuus" ei haittaa, kun en halua enää olla tekemisissä käytöksensä takia: Sen osa täällä ehkä käsittikin pelkän alkuperäisviestini perusteella, vaikka kovasti osalla tätä koko episodia kommentoineilla näyttikin olevan ongelmia luetun ymmärtämisen kanssa. Koko juttu osoitti, että hämmentävän moni näkyy jaksavan spekuloida viestiä, jonka kirjoittaja (minä) ja muut osapuolet ovat itselle oletettavasti aivan vieraita. Enää en ihmettele yhtään, miten joku vaikka televisiossa ollut ihminen voi ohjelman julkaisun jälkeen saada kotiinsa ns. vihapostia ja kuinka netin anonyymit keskustelupalstat ovat täynnä p***aa itselle vieraista ihmisistä. Itsestäni tuollainen anonyymi p***anjauhanta vielä itselle umpivieraista ihmisistä on halveksuttavaa. Niille, joista minun olisi pitänyt kiteyttää sanomani pariin lauseeseen, sanon, että en pitäisi kovin vakuuttavana itse viestiä tyyliin "Moi! Olen Kirsi. Poikaystäväsi muuten pettää Sinua. Heippa! ". Minusta tuollainen kuulostaa epäuskottavalta verrattuna yksityiskohtaiseen kuvaukseen. Enää ei muuten tarvitse spekuloida täällä anonyymisti minusta. JOS ON ASIAA / KYSYTTÄVÄÄ, niin löydyn täältä nimellä Kirsi Mönkö. Voidaan keskustella vaihteeksi ihan suoraan asioista. Jään mielenkiinnolla odottamaan, kuinka monella on ns. pokkaa kertoa minulle suoraan noita asioita, mitä tässä viestiketjussa aiemmin ilmeni. Voidaan sitten vaikka väitellä noista minuun liitetyistä adjektiiveistä. :)

   Lainaa

  71. tätä mieltä... 6.11.2011 10:29
   Tulos: +30 (42 ääntä)
   Entäpä jos Kirsi olisikin pokannut kyseisen miehen, tehnyt sen kanssa yön kaikkea mitä äijä olisi halunnut ja ollut ihan hiljaa? Silloinhan Kirsi olisi vosu,huora,ämmä,lehmä, yms.jos asia olisi vaikka miehen suusta, sen näkökulmasta ilmi. Nyt Kirsi sitten on muuten vaan sekopää, kun vähän pidemmän kierroksen tekevänä sai kuitenkin jätätettyä äijän kiinni. Kyl se vaan niin on, että nainen on naiselle susi, teki toinen nainen oikein tai väärin, mutta lopputulos on väärin. Itse ainakin kunnioitan Kirsiä, että näki näinkin paljon vaivaa, ja etenkin tämä, että kaikkien spekulointien jälkeenkin uskaltaa tulla nimellään julki. Ja kuinka kertoa moisesta asiasta hienovaraisesti ja lyhyesti? Itse Juho-Pekan tyttöystävänä olisin tyytyväinen yksityiskohtaiseen kerrontaan, niin olisi helpompi tiukata mieheltä asioista ja katsoa, kuinka yhteneväiset tarinat on. Mutta pisteet Kirsille, harvalla naisella on oikeasti rohkeutta ja voimaa tällaiseen. Jaa miksikö? Kahtokaapa nuita kaikkia kommentteja.

   Lainaa

  72. Juho-pekka 9.11.2011 2:59
   Tulos: -3 (21 ääntä)
   Kyl mie olisin Kirsiä ansainnu

   Lainaa

  73. Tulos: +34 (38 ääntä)
   No nyt kun luin Kirsin selitykset täältä, niin muuttui mielipiteenikin hänestä positiiviseen suuntaan. Tuosta suuresta inbox-viestistä ei oikein tuntunut saavan tolkkua. Sitä sen "mitä helvettiä"-kommenttini koskikin, tilanne vaikuttaa uskomattomalta. o_O. Mutta no, mieluummin minäkin kuulisin asian laidan, kuin uskoisin että elän hyvässä parisuhteessa :D varsinkin jos vonkaamisen peruste on suolistosairaus.

   Lainaa

  74. Marissa Bootman Wabmerku 31.5.2012 21:08
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Maatessani hetki sitten saunan lauteilla olin aivan vakuuttunut siit

   Lainaa

  75. Tulos: -13 (27 ääntä)
   Rupes vituttaan koko Kirsi ja loputon jauhaminen koko asiasta + "poltti tupakilla mattoon reijän" kuuluu asiaan. Ristus ämmä turpa kiinni!

   Lainaa

  76. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Nii mikä sen jätkän nimi olikaan? Joku Jussi-Petteri..?

   Lainaa

  77. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Tuota, olenko ainut joka on nähnyt tismalleen saman viestin jo joskus 5 vuotta sitten jossain riemurasiassa/naurunappulassa?

   Lainaa

  78. Tulos: -2 (8 ääntä)
   hehheh.. Sekopäitten touhua, valitettavasti olen ite joutunut lukemaan samantyylisiä viestejä exäni naisystävältä (jotka siis ei olleet yhessä meijän seurustellessa..) oli kyllä niin sekopäistä puhetta siltä muijalta, et ei mitää järkeä...

   Lainaa

  79. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Siis toi kirsi (kerto koko nimensäkin täällä) on joku ihme psykoosipotilas, tsekkasin faceprofiilinsa.. Ihan sekasin vaikuttas olevan. Että silleesti..

   Lainaa

  80. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Niin, kun minulle exän toisen naisen mies laitteli facessa viestiä pettämispuuhista, niin varmisti hän, että varmana olen oikea nainen ihan kysymällä, että satutko seurustelemaan henkilön X kanssa? Ja kun vastasin, että kyllä, niin sitten avautui.

   Lainaa

  81. Neiti Knatterton 8.9.2017 16:28
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Tseh: Siis toi kirsi (kerto koko nimensäkin täällä) on joku ihme psykoosipotilas, tsekkasin faceprofiilinsa.. Ihan sekasin vaikuttas olevan. Että silleesti..
   Ei Kirsi ole kertonut koko nimeään täällä... Ei ole ainakaan enää näkyvissä.

   Lainaa

  82. Bensansniffaaja 20.9.2017 19:35
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   30 kertaa mainittu Juho-Pekka. Ei saatana.

   Lainaa

  83. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Neiti Knatterton: Ei Kirsi ole kertonut koko nimeään täällä… Ei ole ainakaan enää näkyvissä.
   Kyllä on kertonut.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: viesti, tilitys, tyttöystävä, pettää

 • Uusimmat

 • Kategoriat