Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uhmaikäinen mies, osa 2

"Tämä ei jää tähän"
******************************************************************************************************** Jutussa esiintyvä Niko on kuollut 17.12.2011. R.I.P. ******************************************************************************************************** * * * * * * * * Alkuperäinen julkaisu: ******************************************************************************************************** Taustatietoja: Tämä on jatkoa julkaisulle Uhmaikäinen mies. Suosittelemme sen lukemista ensin. Uhmaikainen mies, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 200 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +701 (717 ääntä)
      Nikon piti lynkata suunninpiirtein meikäläinen, missä hän viipyy? :(

      Lainaa

    2. Tulos: +485 (491 ääntä)
      Mee Pege Ogeliin, Niko on ilmeisesti tunnistettavaa sorttia, kun pelkän kaupunginosan perusteella löytää.

      Lainaa

    3. Tulos: +479 (693 ääntä)
      Niko, mun numero on 69. Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +454 (460 ääntä)
      Odotellaan "Uhmaikäinen mies, osa 3" jos se vaikka kertois koko osoitteen. :D

      Lainaa

    5. Tulos: +315 (325 ääntä)
      No ainakin on todisteita jos toi jollekkin jotain oikeesti tekee! Ja kuten viimeksi sanoin, aika turha jätkä kyl.

      Lainaa

    6. Tulos: +188 (196 ääntä)
      Vois kertoa sukunimen.

      Lainaa

    7. Tulos: +375 (377 ääntä)
      Ilmeisesti taas näitä surullisia ressukoita jotka uhoaa netissä että hakkaatapppaaraiskaamurhaatuhoaa kaikki. Ja helppohan se on niitä autoja kenkiä ku ketään ei ole paikalla. Pelle mikä pelle.

      Lainaa

    8. Tulos: +427 (433 ääntä)
      "Auton peilit on eri asia kun monen sadan euron kannusto"... Montako auton peiliä saa muutamalla sadalla eurolla? yhden ehkä just tai jos potkii jotain Fiat Unon mustia muovipeilejä niin saattaa saada muutaman. Oppiskohan toi Nikopikopoju mitään kun sais kunnolla selkään. Ai että ottaa päähän tollaset uhoojat.

      Lainaa

    9. Tulos: +292 (308 ääntä)
      Tunnen kasvavaa tarvetta lyödä tuota jollain kivuliaalla astalolla suoraan kasvoihin. Enemmän kyllä toivon jonkun muun tekevän niin, etten alennu lähelle samaa tasoa tuon pellen kanssa.

      Lainaa

    10. Tulos: +320 (324 ääntä)
      Ei voi olla totta. Minkälainen ihminen sanoo vetävänsä kaveriltaan kurkun auki? Ja onko hieman lapsellista ruveta itkee siiä et joku linkitti feissarimokiin? :---D Kantsis ehkä miettii mitä suustaan päästää..

      Lainaa

    11. Tulos: +306 (330 ääntä)
      En uskalla kommentoida.

      Lainaa

    12. Tulos: +193 (197 ääntä)
      Ei voi olla kukaan oikea ihminen noin TYHMÄ. Uskomattoman idiootti tapaus, tyhjää uhoa. Mitä vaille tämä tapaus on jäänyt kasvaessaan?

      Lainaa

    13. niko ota suihin 15.10.2011 9:03
      Tulos: +294 (306 ääntä)
      Toi on just tommonen pelle joka saa joka viikonloppu turpaansa tosta uhoomisesta. Tunnen kyseisen henkilön ja voin kertoo että koko kylä lähinnä naureskelee sille.

      Lainaa

    14. damnwhatatool! 15.10.2011 9:12
      Tulos: +193 (197 ääntä)
      Missähän tynnyrissä tää jätkä on kasvanu? Sääli on sairautta mutta menkööt tän kerran, harmillisen säälittävä kaveri ja ikää 26..Tollasia "vittuperkelesaatana-tyyppejä" on tullu vastaan kyllä muutama tässä meikäläisenki elämän aikana vaan en näin onnettomasta tapauksesta oo koskaan kuullutkaan tätä ennen...Pienenä vinkkinä tälle elämääki suuremmalle tapaukselle että aikas vielä ku jatkat tota uhoamista ja pelleilyä niin noutaja se tulee sullekin, ja siinä vaiheessa en usko että kimpoilet enää mihinkään suuntaan..Sielläki Oulunkylän tienoilla liikkuu kuitenki paljon vaarallisempaa porukkaa kuin joku 26 vuotias auton peilejä potkiva pelle....Sanonpahan vaan et lyhyt tulee tän jätkän elinkaari olemaan jos jatkaa samaan malliin, monia ku ei oo varustettu niillä hyvillä hermoilla..

      Lainaa

    15. Tulos: +93 (107 ääntä)
      Nyt vittu oikeesti xD Mä kuolen tänne päätteen ääreen kohta :D

      Lainaa

    16. Tulos: +146 (152 ääntä)
      Kuulostaa ihan joltain ES huuruissa olevalta jonnelta. Hohhoijaa mikä kakara.

      Lainaa

    17. Tulos: +98 (104 ääntä)
      Siinä on kyllä säälittävä ihmisolento..

      Lainaa

    18. Tulos: +112 (116 ääntä)
      Suosittelen Nikolle vähän etukäteen miettimistä, ennen kuin laittaa kaikkien nähtäville mitään... Tai sitten vihanhallintakurssia. Sitä se selvästi tarvitsee.

      Lainaa

    19. Tulos: +77 (81 ääntä)
      Ei ole pojalla vieläkään lääkitys kohdallaan. Eikä taida tajuta, kuinka säälittävä tapaus on.

      Lainaa

    20. Yli öpistö hörhö 15.10.2011 11:03
      Tulos: +202 (212 ääntä)
      Huoh oivoi niko.. Pakko kai se minun on meidän kaikkien puolesta myönnettävä että pelkäämme sinua henkemme puolesta, olet suomen kovin jätkä ja vaarallisin myös, sen takia emme ole lähteneet oulunkylään (missä se ikinä onkaan) asti vain varta vasten leipomaan sinua lättyyn. Istumme paska housussa kotiemme nurkissa kun pelkäämme että olet jo meidät löytänyt ja tulet kostamaan vääryydet jotka ovat oikeastaan vain totuuksia.

      Lainaa

    21. ApinaKapina 15.10.2011 11:07
      Tulos: +97 (101 ääntä)
      Hahhahaa! Kuinkahan monta otsikkoa on jo ollut että "jäi kiinni facebook-kirjoitusten perusteella" =D Ja missä kaverin aivot, "autonpellit on vähä eri asia ku monen sadan euron rumpusetti.." ?? WHAT? onko jäbällä edes ikää hankkia autoa, kun on nuo kustannusasiat vähän hukassa..

      Lainaa

    22. Tulos: +85 (93 ääntä)
      Ahhaha mä asun Oulunkylässä kans :D Voi kun pääsis tapaamaan tuon Nikon

      Lainaa

    23. Tulos: +144 (150 ääntä)
      Hoh.. Melkein voisin väittää, ettei tämä Niko ole montakaan päivää elämässään töitä tehny. Voitkohan Niko kuvitella miltä autonomistajasta tuntuu, joka on väh.8 tuntia päivässä töissä, että saa ostettua itselleen kenties jopa välttämättömän hyödykkeen, auton. Ja sit sä meet potkii sen paskaks, kun et ilmeisesti osaa kunnioittaa toisen omaisuutta ja paljon se on joutunu tekee duunii sen eteen.. Ite olet varmaan saau kaiken ilmaseks aina sossusta. Sun uhoomisessa ottaa eniten päähän se, että et tunnu edes katuvan tekoasi tai sitä miten pahaa mieltä olet monelle ihmiselle aiheuttanu. Maailmassa on muitakin, kuin sinä ja sun napa.

      Lainaa

    24. Tulos: +96 (106 ääntä)
      Voi Nikoa, sillä on varmaan tosi paha mieli ja petetty olo, kun on joutunut jo toistamiseen näille sivuille. Ei oo oikein, että joutuu näin ankarasti maksaa virheistään joita me kaikki jossan vaiheessa tehdään. Käsi pystyyn nyt, joka ei olisi ikinä tahallaan hajottanut muiden omaisuutta? Ja sitten käsi pystyyn ne, jotka alkaa kannattamaan lobotomian uudelleen käyttöönottoa?

      Lainaa

    25. Tulos: +75 (93 ääntä)
      Monen sadan euron rumpusetti kalliimpi ku auto?! Jos uutena haluut auton ostaa ni ei taija riittää 10 000€ siihen lystiin! Mun tietääkseni 10 000€ saa jo rumpusetin...ellei kaksikin.. Täähän on aivan uskomaton jätkä :D :D

      Lainaa

    26. Tulos: +94 (100 ääntä)
      Ja Mikon mielestä tän epäkypsän paskan ilmianto on alentumista? Myös hyvin ironista kuinka Niko kutsuu tätä feissarimokiin jutun lähettänyttä kaveriaan lapselliseks.. :D

      Lainaa

    27. Tulos: -75 (115 ääntä)
      Suvi: Monen sadan euron rumpusetti kalliimpi ku auto?! Jos uutena haluut auton ostaa ni ei taija riittää 10 000€ siihen lystiin! Mun tietääkseni 10 000€ saa jo rumpusetin…ellei kaksikin.. Täähän on aivan uskomaton jätkä
      mitäh ostaks sä aina uuden auton ko sun peili hajoaa??? vieläpä tollasia kymppitonnin uusia autoja :D tulee kyl kalliiks elämän aikana mut vissii sulla on sit sitä rahaa

      Lainaa

    28. Tulos: +257 (267 ääntä)
      Haha aivan kuule oikein sulle Niko, tiedän että luet tämän täältä ja olen juurikin tämä tyyppi, joka sun "mokailut" feissarimokiin lähetti. En ala henkilöllisyyttäni sulle paljastamaan ja tiedän ettet sitä mitenkään voi selville saada. Ja et sä mikään kova jätkä ole vaikka luulet kovasti olevasi ;) sun kaveripiirissä porukka nauraa sulle ja sun uhmaiälle. Btw jos uhkailut jatkuu mm toi kurkun viiltäminen, nii tapauksesta lähtee rikosilmoitus laittomasta uhkailusta.

      Lainaa

    29. Tulos: +76 (84 ääntä)
      Kiinnostais tietää, mitä tyydytystä Niko toisten autojen peilien potkimisesta saa... Ala-asteikäiseltä pikkupojalta kys. käytöstä voisi odottaa, mutta 26-vuotias mies..... huhhuh.

      Lainaa

    30. Tulos: +92 (96 ääntä)
      paska rumpusetti jos vaan muutaman satasen arvonen

      Lainaa

    31. Tulos: +62 (66 ääntä)
      Just nämä tämmöset tyypit tekee pian jotain ja istuu sitten linnassa. Siinäpähän feissarimokia sitten lueskelee.. Sairas tyyppi. Tekis vaikka itelleen mielummin jotain. Aivojen tilalla vissiin paperia?

      Lainaa

    32. Tulos: +63 (67 ääntä)
      Onhan tämä jo nettivinkattu? Vinkkaan silti varalta minäkin.

      Lainaa

    33. Tulos: +40 (50 ääntä)
      vink'd

      Lainaa

    34. Tulos: +61 (65 ääntä)
      Taidanpa uskaltaa nauraa Nikolle, sillä asun kaukana Oulunkylästä ;) Mikä pelle. Toivottavasti rageilee lisää.

      Lainaa

    35. Tulos: +5 (83 ääntä)
      Toivottavasti toi Niko jää junan alle.

      Lainaa

    36. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Pelotti, vinkkasin

      Lainaa

    37. Tulos: +84 (94 ääntä)
      OLEN NIKO POTKINPA SKOOTTEREITA, TUU OULUNKYLÄÄN, VUORONUMERO SAMPOPANKISTA JA TUU KOITTAA ;)))))));), PÄRISTELEN RUMPUJA, OOTTE KUSIPÄITÄ LÄLÄÄ, pliis..

      Lainaa

    38. Tulos: +35 (39 ääntä)
      joku kovis vaihe kaverilla jääny päälle?

      Lainaa

    39. Tulos: +41 (45 ääntä)
      hoho... ja toi vai 26-vuotias? taitaa olla 10

      Lainaa

    40. Tulos: +54 (54 ääntä)
      Kaveri: Haha aivan kuule oikein sulle Niko, tiedän että luet tämän täältä ja olen juurikin tämä tyyppi, joka sun “mokailut” feissarimokiin lähetti. En ala henkilöllisyyttäni sulle paljastamaan ja tiedän ettet sitä mitenkään voi selville saada. Ja et sä mikään kova jätkä ole vaikka luulet kovasti olevasi sun kaveripiirissä porukka nauraa sulle ja sun uhmaiälle. Btw jos uhkailut jatkuu mm toi kurkun viiltäminen, nii tapauksesta lähtee rikosilmoitus laittomasta uhkailusta.
      Mä tiiän pari muutakin ketä näitä tänne lähettelee :D

      Lainaa

    41. Tulos: +46 (50 ääntä)
      http://www.youtube.com/watch?v=dLkEl576LOA tuli vaan mieleen....

      Lainaa

    42. Tulos: +38 (50 ääntä)
      Jotenkin vaan toivois että tollaselta lapselliselta suunsoittajapelleltä palais talo tai jotain niin oppis arvostamaan toisten omaisuutta ja aikuistuis hieman...

      Lainaa

    43. Tulos: -206 (248 ääntä)
      Tuleeko teille hyvä mieli kun haukutte toisia, ihan tuntemattomia ihmisiä, täällä ? Miten joku jaksaa ? Tämä Nikon lynkkaus on nyt mennyt ihan liian pitkälle ja tollaset reilut kaverit, just joo. Se on helvetin hyvä et ootte kaikki niin parempia ihmisiä. Mulle ei tulis mieleenkään postitella tälläsiä minnekkään ja nauraa aivan tuntemattoman ihmisen idioottimaisuuksille, suuttumuksille, mokille yms. Järkyttävää.

      Lainaa

    44. Tulos: +64 (66 ääntä)
      Pe: Jotenkin vaan toivois että tollaselta lapselliselta suunsoittajapelleltä palais talo tai jotain niin oppis arvostamaan toisten omaisuutta ja aikuistuis hieman…
      Vaikuttaa vaan sen tyyppiseltä jannulta, että jos omalle kohdalle kävisi jotain, niin siitä ei opittas mitään vaan kostoksi hajotettas jotain ensimmäiseltä vastaantulijalta.

      Lainaa

    45. Tulos: +76 (82 ääntä)
      Mää ihmettelen ettei Niko oo tänne vielä tullu uhkailee lynkkauksella ketään :D Niin ja sinulle iii: Voitko aivan oikeasti puolustella tällaista ihmistä joka kehuskelee sillä että on pistänyt asioita paskaksi, ihmisiä turpaan ja uhkailee kaikkea? En itsekkään pidä siitä huutelusta muita ihmisiä kohtaan, mutta tämä alkaa mennä jo oikeasti liikaa yli...

      Lainaa

    46. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Niko istuu yksin himassa ja itkee katkerasti, tai sitten se kulkee tuolla kaduilla *katsoo parvekkeelta* ja tuhoaa peilejä :D Oon muuten itsekkin nähnyt nuo hajotetut peilit, mut nyt sitä ei ole ainakaan tällä kadulla tapahtunut pitkiin aikoihin..

      Lainaa

    47. Tulos: -215 (239 ääntä)
      Voin puolustella ja puolustelen, tälläinen nettikirjottelu ja lynkkaaminen on mielestäni edes jotenkin oikeutettua vain jos henkilö on tehnyt noita asioita huomattavasti raskaampia rikkomuksia. Ja tämä nyt on muutenkin aivan naurettavaa, ketä kiinnostaa vittu lopettakaa jo ja hankkikaa elämä. Tuossa ei nyt ole ihan koko totuus ko. henkilöstä kuitenkaan, melko moni riehuu fb.ssä ja kirjottelee suuttumuksissaan mitä sattuu. Joku saattaa sit hermostuessaan pistää esineitä paskaksi yms et mun mielestä Niko ei ole mikään erityinen poikkeus ja niin ihmeellinen näiden asioiden suhteen et kannattas tämmöstä meteliä täällä pitää. Ettekö oo ennen tommosta nähny ? Voin kertoa että maailmassa on paljon pahempia hulluja ja edelleenkin ihmisiä joista on oikeasti haittaa ulkopuolisille. Ja jos on jonkun kaveri, niin sillon ei tälläisiä postailla salaa, ihan jo tuollaisia periaatteita on. Hyi helvetti teitä, ns paremmat ihmiset !

      Lainaa

    48. Tulos: +18 (42 ääntä)
      ei ole poika saanut kunnon pesää aikoihin kun pitää tolla tavalla paineita purkaa

      Lainaa

    49. Tulos: +54 (58 ääntä)
      http://26.media.tumblr.com/tumblr_lovfyka8pY1qk12nwo1_500.jpg

      Lainaa

    50. Tulos: +103 (105 ääntä)
      Viimeksi kun joku potki mun auton peilit "ihan vaan huvin vuoksi", lasku oli semmonen 600-700e, kun piti siinä samalla vähän muutenkin oikoa ja maalata. Ei ollut jalka ihan sillai siististi noussu pelkästään peiliin vaan ovet oli vähän saanu osansa myös. Ja kun yks ovi maalataan, niin maalataan sit koko kylkikin. Että ei nyt ihan ilmaista hommaa tuokaan.. Tokikaan väheksymättä rumpusetin hintaa.

      Lainaa

    51. Tulos: +48 (68 ääntä)
      iii: Moro Niko!

      Lainaa

    52. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Taitaa Nikon rummut jotain roskis kamaa, tai sitten varastettu jostain. Kuten nitkuil yleensä tapana. Niin ja ainut ketä uhkaillut on Niko ihan itse....Joko FM-Tiimi on saanu uhkailua osakseen Oulunkylän kovimmalta facebook suunsoittajalta. Alias Niko "Ota vuoronumero" GängSTältä?

      Lainaa

    53. ogelilainen 15.10.2011 18:33
      Tulos: -89 (115 ääntä)
      tiiän kyseisen tyypin, sanon vaan että varokaa häntä ja älkää tulko lähellekkään ogelia.

      Lainaa

    54. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Toistan itseäni: Pelle.

      Lainaa

    55. Tulos: +106 (112 ääntä)
      iii: Voin puolustella ja puolustelen, tälläinen nettikirjottelu ja lynkkaaminen on mielestäni edes jotenkin oikeutettua vain jos henkilö on tehnyt noita asioita huomattavasti raskaampia rikkomuksia. Ja tämä nyt on muutenkin aivan naurettavaa, ketä kiinnostaa vittu lopettakaa jo ja hankkikaa elämä. Tuossa ei nyt ole ihan koko totuus ko. henkilöstä kuitenkaan, melko moni riehuu fb.ssä ja kirjottelee suuttumuksissaan mitä sattuu. Joku saattaa sit hermostuessaan pistää esineitä paskaksi yms et mun mielestä Niko ei ole mikään erityinen poikkeus ja niin ihmeellinen näiden asioiden suhteen et kannattas tämmöstä meteliä täällä pitää. Ettekö oo ennen tommosta nähny ? Voin kertoa että maailmassa on paljon pahempia hulluja ja edelleenkin ihmisiä joista on oikeasti haittaa ulkopuolisille. Ja jos on jonkun kaveri, niin sillon ei tälläisiä postailla salaa, ihan jo tuollaisia periaatteita on. Hyi helvetti teitä, ns paremmat ihmiset !
      Kyllähä tuo henkilöstä aika hyvän kuvan antaa. Ja kun nuo ei ole edes mitään vituttaa-päivityksiä, vaan lähinnä "urotöillään" kehuskelua(osa 1), ja myöhemmät kirjotukset rupee täyttämää uhkauksen merkkejä. Ja tuo että suutuksissaan rikkoo jotain. Jos joku laittaa jotai omaa kamaa paskaks, tai potkasee vitutuksissaa kerrai jotai roskista, on eri asia ku et laittaa toistakymmentä peiliä paskaks ja vielä vähä potkii skoottereita. Se ei oo hetken mielijohteesta tehtyä raivonpurkausta vaan tahallista ilkivaltaa, josta ko. jätkä saa ilmeisesti jotai kiksejä. Eli ei en ole samankaltaista nähnyt, vaikka oonki nähny porukan laittavan tahallee jotai pientä paskaks. Ja kyllä, maailmassa on paljon pahempiakin hulluja, mut tälläsestäki jätkästä on haittaa, vai toteaisitko ite "Kas, joku potki peilin ja oven paskaks. Noh, hänellä oli varmasti ymmärrettävä syy tähän"? Ja veikkaan että tolla jätkällä ei kovin montaa kaveria oo.. Hyi helvetti teidänlaisianne, jotka oikeasti kuvittelevat voivansa tehdä mitä vain, kenelle vain.

      Lainaa

    56. Tulos: +70 (88 ääntä)
      Niko, kun luet tätä, niin täytyy sanoo et .. HAISTA VITTU :DD OOT SÄÄLITTÄVÄ JÄTKÄ.

      Lainaa

    57. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Kauhee pelle. Tosi lapsellinen, ei voi ku nauraa tollaselle. Ja oi, tuu vaan vetää tunti turpaan, ei kiinnosta.

      Lainaa

    58. Tulos: +52 (64 ääntä)
      Ja niko muuten, kerro sukunimes ja osottees niin sit voi niit ihmisiä ehkä tulla jo käymään luonas.

      Lainaa

    59. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Voi poika parkaa :D Tasan yhtä naurettava kuin tämä (en yllättyis jos olis sama tyyppi :D :D ) http://www.youtube.com/watch?v=CkJ_PNoiC5Y

      Lainaa

    60. Ällöstalk 15.10.2011 19:16
      Tulos: +24 (52 ääntä)
      Poliisille kuvankaappaukset noista vaan ja syyte uhkailusta. Sitte oliski otsikoissa "Oululaisnuori kävi poliisin kimppuun, taltutettiin tainnutuspistoolilla"

      Lainaa

    61. Tulos: +49 (59 ääntä)
      iii: Voin puolustella ja puolustelen, tälläinen nettikirjottelu ja lynkkaaminen on mielestäni edes jotenkin oikeutettua vain jos henkilö on tehnyt noita asioita huomattavasti raskaampia rikkomuksia. Ja tämä nyt on muutenkin aivan naurettavaa, ketä kiinnostaa vittu lopettakaa jo ja hankkikaa elämä. Tuossa ei nyt ole ihan koko totuus ko. henkilöstä kuitenkaan, melko moni riehuu fb.ssä ja kirjottelee suuttumuksissaan mitä sattuu. Joku saattaa sit hermostuessaan pistää esineitä paskaksi yms et mun mielestä Niko ei ole mikään erityinen poikkeus ja niin ihmeellinen näiden asioiden suhteen et kannattas tämmöstä meteliä täällä pitää. Ettekö oo ennen tommosta nähny ? Voin kertoa että maailmassa on paljon pahempia hulluja ja edelleenkin ihmisiä joista on oikeasti haittaa ulkopuolisille. Ja jos on jonkun kaveri, niin sillon ei tälläisiä postailla salaa, ihan jo tuollaisia periaatteita on. Hyi helvetti teitä, ns paremmat ihmiset !
      joo katotaan ku niko tulee repii sun auton peilit irti, onko vielä hyvä tyyppi :D mitä sä oot ees feissarimokat.com sivustolla nauramassa idiooteille ihmisille, jos tää on kerta niin perseestä? jos et oo vielä tajunnut, tää on sitä varten.

      Lainaa

    62. Tulos: +91 (99 ääntä)
      Ällöstalk: Poliisille kuvankaappaukset noista vaan ja syyte uhkailusta. Sitte oliski otsikoissa “Oululaisnuori kävi poliisin kimppuun, taltutettiin tainnutuspistoolilla”
      Oulunkylä on Helsingissä...

      Lainaa

    63. Tulos: +10 (72 ääntä)
      Tekis mieli painaa Nikon pää mun rinnuksille ja antaa siinä pojan itkeä turhautumisensa pois. Voi pientä reppanaa.

      Lainaa

    64. Tulos: +13 (31 ääntä)
      Ällöstalk, Oulunkylä on Helsingissä.

      Lainaa

    65. Tulos: +28 (36 ääntä)
      Ärsyttävä wnb-pikkukovis.

      Lainaa

    66. Tulos: -5 (43 ääntä)
      V'ttu mikä apina. Tulis sota ja tappais..

      Lainaa

    67. Tulos: -113 (131 ääntä)
      nedi: joo katotaan ku niko tulee repii sun auton peilit irti, onko vielä hyvä tyyppi mitä sä oot ees feissarimokat.com sivustolla nauramassa idiooteille ihmisille, jos tää on kerta niin perseestä? jos et oo vielä tajunnut, tää on sitä varten.
      Tälläiset sivustot ovat olemassa vain koska ihmisillä on hyvin ikävä taipumus ylentää itseään muille nauramalla ja haukkumalla, sellaista en siedä. Se on kuule voi voi siinä vaiheessa, tuollaisten asioiden hoitoon on muut instanssit kuin joku nettiporukka ja mikäli oikein ymmärsin niin Niko kyllä vastaa tekemisistään. Mulla ei muuten ole edes autoa, en tarvitse - kävelen kato ;) Osta elämä, idiootti olet itse :)

      Lainaa

    68. Tulos: -83 (97 ääntä)
      huoh?: Kyllähä tuo henkilöstä aika hyvän kuvan antaa. Ja kun nuo ei ole edes mitään vituttaa-päivityksiä, vaan lähinnä “urotöillään” kehuskelua(osa 1), ja myöhemmät kirjotukset rupee täyttämää uhkauksen merkkejä. Ja tuo että suutuksissaan rikkoo jotain. Jos joku laittaa jotai omaa kamaa paskaks, tai potkasee vitutuksissaa kerrai jotai roskista, on eri asia ku et laittaa toistakymmentä peiliä paskaks ja vielä vähä potkii skoottereita. Se ei oo hetken mielijohteesta tehtyä raivonpurkausta vaan tahallista ilkivaltaa, josta ko. jätkä saa ilmeisesti jotai kiksejä. Eli ei en ole samankaltaista nähnyt, vaikka oonki nähny porukan laittavan tahallee jotai pientä paskaks. Ja kyllä, maailmassa on paljon pahempiakin hulluja, mut tälläsestäki jätkästä on haittaa, vai toteaisitko ite “Kas, joku potki peilin ja oven paskaks. Noh, hänellä oli varmasti ymmärrettävä syy tähän”? Ja veikkaan että tolla jätkällä ei kovin montaa kaveria oo.. Hyi helvetti teidänlaisianne, jotka oikeasti kuvittelevat voivansa tehdä mitä vain, kenelle vain.
      Veikatahan aina saa mitä lystää, se vaan että asiat harvemmin on ihan mustavalkoisia :) murha.info parempi sivusto jos tälläisestä kiinnostaa keskustella, on semmosia juttuja et kun vähän lukee niin saattas tulla suhteellisuutta tohon haukkumiseen joillain. Tosin siellä saa bännin jos kirjottelee, asiattomia :)

      Lainaa

    69. Tulos: +110 (128 ääntä)
      iii, olet saatanan ärsyttävä ja mitä luultavimmin yhtä naurettava vauva kuin Niko. Miksi vitussa puolustelet sitä teoista, joissa ei ole mitään puolusteltavaa? Lopettaisit jo.

      Lainaa

    70. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Nyt pelottaa :I

      Lainaa

    71. Tulos: -100 (118 ääntä)
      jussi: iii, olet saatanan ärsyttävä ja mitä luultavimmin yhtä naurettava vauva kuin Niko. Miksi vitussa puolustelet sitä teoista, joissa ei ole mitään puolusteltavaa? Lopettaisit jo.
      Luepa Jussi uudestaan mitä kirjoitin, ihan ajatuksella - osaatko ? Vähän veikkaan että et kun hukkasit mun pointin meinaan. Ei en puolustele tekoja, missään ei lue niin. Oma elämä kuntoon ensin että on varaa arvostella muita, ja sitä on kuule hyvin hyvin harvalla. Ja kyllä, lopetan tähän. On huomattavasti paljon parempaa tekemistä, toisin kuin teillä ;)

      Lainaa

    72. Tulos: +26 (42 ääntä)
      Missä osa 3? Laittakaa joku lisää nii saadaa nauraa lisää tolle kakaralle.

      Lainaa

    73. Tulos: +68 (80 ääntä)
      iii: Tälläiset sivustot ovat olemassa vain koska ihmisillä on hyvin ikävä taipumus ylentää itseään muille nauramalla ja haukkumalla, sellaista en siedä. Se on kuule voi voi siinä vaiheessa, tuollaisten asioiden hoitoon on muut instanssit kuin joku nettiporukka ja mikäli oikein ymmärsin niin Niko kyllä vastaa tekemisistään. Mulla ei muuten ole edes autoa, en tarvitse – kävelen kato Osta elämä, idiootti olet itse
      Huvittavasti puuhuit isesi pussiin ensimmäisellä ja viimeisellä lauseella. Mutta onneksi olet luultavasti senkin yläpuolella. :D

      Lainaa

    74. Tulos: +29 (39 ääntä)
      Illan naurut irtos taas Nikon ansiosta, linkatkaapa joku tämäkin Nikon luettavaksi :D

      Lainaa

    75. Tulos: +30 (36 ääntä)
      Tää nyt on jo säälittävää... Onneks on tommosia kun Tia jotka ainakin yrittää puhuu järkee päähän ( tosin tää taitaa olla jo menetetty tapaus :D )

      Lainaa

    76. Tulos: -52 (62 ääntä)
      IIIn kanssa samaa mieltä. Illan fiksuin ! Vellu, toisahan vaihtuu kahdessa vikassa lauseessa tyyli kun se kuittaa tolle tyypille. Niko sais tulla kommentoimaan tänne.
      vellu: Huvittavasti puuhuit isesi pussiin ensimmäisellä ja viimeisellä lauseella. Mutta onneksi olet luultavasti senkin yläpuolella.

      Lainaa

    77. Tulos: +39 (43 ääntä)
      kannattais miettii et mitä facebookiin julkasee. Ihan oikein et tä pistettii feissarimokiin. Säälittävä ihminen toi Niko !

      Lainaa

    78. Tulos: -105 (109 ääntä)
      Huomaa nää et on tosiaan jostain landelta tää jäbä... Pysy vaan siellä oulussa prkl! Lahteen ku tuut ni voi käydä huonosti! :D

      Lainaa

    79. Tulos: +85 (89 ääntä)
      Tiia, Oulunkylä on helsingissä.

      Lainaa

    80. Tulos: +30 (40 ääntä)
      *facepalm*

      Lainaa

    81. Tulos: +45 (53 ääntä)
      iii: Tuleeko teille hyvä mieli kun haukutte toisia, ihan tuntemattomia ihmisiä, täällä ? Miten joku jaksaa ? Tämä Nikon lynkkaus on nyt mennyt ihan liian pitkälle ja tollaset reilut kaverit, just joo. Se on helvetin hyvä et ootte kaikki niin parempia ihmisiä. Mulle ei tulis mieleenkään postitella tälläsiä minnekkään ja nauraa aivan tuntemattoman ihmisen idioottimaisuuksille, suuttumuksille, mokille yms. Järkyttävää.
      Jaa, että toisten omaisuuden tuhoaminen/viattomien pahoinpitely on sitten muka oikein? taidat olla samaa tenijengiä ku nuo jannut ku pistivät parisenkymment autoo paskaks tossa kotikadulla, ja syyks nää sankarit kerto, ku heil oli ollu tylsää ja pienes kännis, justjoo, annan kyl varmast selkään vaik millanen porukka ois, hävetkää ny oikeest isot ihmiset, ite hakkasin nuorempana säkkiä ja nostin penkistä, ettei tarvinnu "uhota" tuolla kylillä ja yleensä viel jopa puolt pienemmille ja parhaas tapauksessa sammuneille, hyvähän tolla on sitten leijua, ja Nikolle enpä sinuna paljoo elvistelis, jos muka oot noit kertomiis asioit tehny, itellä ainaki sen verran järkee, etten ny vittu ala missää julkisest leijuu tommosilla, mist tulee seuraumuksii, joten kasva ny vittu aikuseks, tai hakeudu hoitoon narkki. kiitos.. :)

      Lainaa

    82. Tulos: -57 (71 ääntä)
      jussi: iii, olet saatanan ärsyttävä ja mitä luultavimmin yhtä naurettava vauva kuin Niko. Miksi vitussa puolustelet sitä teoista, joissa ei ole mitään puolusteltavaa? Lopettaisit jo.
      Jussilla meni hermo, iii on vetää ihan 10-0 - meette sekasin jutuissanne. Ei tossa puolustella tekoja vaan ihmetellään kommentointia täällä. En kyllä itsekään ymmärrä miksi näitä selvästi sekavien ihmisten juttuja pitää tänne postailla. Joku raja.

      Lainaa

    83. Tulos: +51 (59 ääntä)
      blondi: IIIn kanssa samaa mieltä. Illan fiksuin ! Vellu, toisahan vaihtuu kahdessa vikassa lauseessa tyyli kun se kuittaa tolle tyypille. Niko sais tulla kommentoimaan tänne.
      Mitä merkitystä kirjoitustyyllillä on kun tässä keskustellaan sisällöstä? Jos väittää ettei siedä muiden haukkumista ja lopuksi haukkuu itse, niin eiköhän se kerro kirjoittajan kaksinaismoralismista.

      Lainaa

    84. Tulos: +47 (59 ääntä)
      Sinällään erikoista, kuinka iii ojentaa muita siitä, ettei siedä itsensä ylentämistä.. puhuen alentuvasti muille. Noh, tuppurainen tappuraista takaamassa. Ja itse "mokaan".. 26v, oikeasti? Se peilin potkiminen tai mikä hyvänsä "pieni" pila, voi oikeasti maksaa paljon, ikävää jos ei tuon ikäinen osaa arvostaa muiden omaisuutta, tai sitten yhteistä. Kyllä sitten itketään jos omalle kohdalle sattuu, mut kun ei omaan nilkkaan kopsahda niin mikä siinä, tuhotaan vaan.

      Lainaa

    85. Tulos: +4 (26 ääntä)
      iii: Tuleeko teille hyvä mieli kun haukutte toisia, ihan tuntemattomia ihmisiä, täällä ? Miten joku jaksaa ? Tämä Nikon lynkkaus on nyt mennyt ihan liian pitkälle ja tollaset reilut kaverit, just joo. Se on helvetin hyvä et ootte kaikki niin parempia ihmisiä. Mulle ei tulis mieleenkään postitella tälläsiä minnekkään ja nauraa aivan tuntemattoman ihmisen idioottimaisuuksille, suuttumuksille, mokille yms. Järkyttävää.
      Siinä mielessä olen samaa mieltä, että nämä feissarimokien ja esim. aasiakas.comin kaltaiset sivustot ovat jatkoa keskiaikaiselle jalkapuuperinteelle, mutta joo, ihmiset eivät ole paljon muuttuneet vuosisatojen saatossa ja myönnän ainakin itse olevani moraaliton ihmisraunio, joka saa jotain riemua ihmisten epäonnesta ja tyhmyydestä. Toisaalta tällaiset avohoitopotilaiden edesottamukset voisi suosiolla jättää julkaisematta, mitä enemmän näitä Nikonkin seikkailuja on tässä lueskellut niin on tullut sellainen kuva, että kyseessä on apua tarvitseva henkilö eikä hänen ongelmansa kuulu minulle. Painun lukemaan hauskempia mokia ->

      Lainaa

    86. Tulos: +57 (75 ääntä)
      iii: Voin puolustella ja puolustelen, tälläinen nettikirjottelu ja lynkkaaminen on mielestäni edes jotenkin oikeutettua vain jos henkilö on tehnyt noita asioita huomattavasti raskaampia rikkomuksia. Ja tämä nyt on muutenkin aivan naurettavaa, ketä kiinnostaa vittu lopettakaa jo ja hankkikaa elämä. Tuossa ei nyt ole ihan koko totuus ko. henkilöstä kuitenkaan, melko moni riehuu fb.ssä ja kirjottelee suuttumuksissaan mitä sattuu. Joku saattaa sit hermostuessaan pistää esineitä paskaksi yms et mun mielestä Niko ei ole mikään erityinen poikkeus ja niin ihmeellinen näiden asioiden suhteen et kannattas tämmöstä meteliä täällä pitää. Ettekö oo ennen tommosta nähny ? Voin kertoa että maailmassa on paljon pahempia hulluja ja edelleenkin ihmisiä joista on oikeasti haittaa ulkopuolisille. Ja jos on jonkun kaveri, niin sillon ei tälläisiä postailla salaa, ihan jo tuollaisia periaatteita on. Hyi helvetti teitä, ns paremmat ihmiset !
      Sun kaltaiset kukkahattutädit/sedät on syy, miksi noita idiootteja on olemassa. Kun kukaan ei saa puuttua ja kaikki pitää vaan hyväksyä. Sössötykset siitä, että on paljon pahempaakin, ei tee näitä pieniä tekoja tekemättömiksi.

      Lainaa

    87. Tulos: +48 (60 ääntä)
      Miksi iii väittää ettei puolustele, kun selvästi sanoo että voi puolustella ja puolustelee?

      Lainaa

    88. Tulos: +31 (45 ääntä)
      Niko terveisiä sulle, Oot iha vitun pelle :D:D:D:D:D

      Lainaa

    89. Tulos: +40 (48 ääntä)
      en vaa kykene ymmärtämään miten joku yli 20 vuotias voi olla noin tyhmä.

      Lainaa

    90. Tulos: +29 (43 ääntä)
      Auton peili eri asia kuin monen sadan rumpusetti? En sanoisi. Nekin on monta sataa kappale, oletettavasti kaikki sähköiset maksanee 500e ja siitä ylöspäin töineen. Ja koska varmasti sait muutakin vahinkoa potkimalla (vääntynyttä peltiä, naarmutettua maalipintaa), niin veikkaanpa että vahingot on lähemmäs 15000-20000e tässä tapauksessa. Onnea vaan rumpalistin uralle. Saat hakata ämpäreitä sillan alla. Toivottavasti.

      Lainaa

    91. Tulos: +9 (21 ääntä)
      Oulunkylä on Helsingissä

      Lainaa

    92. Tulos: +37 (45 ääntä)
      Vanhemmat mahtavat olla ylpeitä jälkikasvustaan.

      Lainaa

    93. Tulos: +13 (39 ääntä)
      perss: Jussilla meni hermo, iii on vetää ihan 10-0 – meette sekasin jutuissanne. Ei tossa puolustella tekoja vaan ihmetellään kommentointia täällä. En kyllä itsekään ymmärrä miksi näitä selvästi sekavien ihmisten juttuja pitää tänne postailla. Joku raja.
      ei, vaan siksi että iii on tekopyhä paska. valittelee sitä miksi ihmiset käy ja kirjoittelee tälläisiin sivustoihin ja sit itse siinä vaan itketään ja puolustellaan ja haukutaan ja sitten väitetään ihan toista. toi kakara sais mun puolesta vaikka tappaa ittensä mut muihin elämiin sillä ei ole mitään oikeutta puuttua.

      Lainaa

    94. Tulos: +23 (33 ääntä)
      tämmöset ihmiset pitäs kieltää...

      Lainaa

    95. Tulos: +22 (36 ääntä)
      perss: Jussilla meni hermo, iii on vetää ihan 10-0 – meette sekasin jutuissanne. Ei tossa puolustella tekoja vaan ihmetellään kommentointia täällä. En kyllä itsekään ymmärrä miksi näitä selvästi sekavien ihmisten juttuja pitää tänne postailla. Joku raja.
      "iii on vetää ihan 10-0"? Mitähän mahdat tarkoittaa? Ja en ole menettänyt hermojani, pikemminkin nauran täällä ihmisten yksinkertaisuudelle.

      Lainaa

    96. Tulos: +34 (44 ääntä)
      mihin saa lähettää feissarimokien mokia?? :D

      Lainaa

    97. Tulos: -28 (40 ääntä)
      kashd: ei, vaan siksi että iii on tekopyhä paska. valittelee sitä miksi ihmiset käy ja kirjoittelee tälläisiin sivustoihin ja sit itse siinä vaan itketään ja puolustellaan ja haukutaan ja sitten väitetään ihan toista. toi kakara sais mun puolesta vaikka tappaa ittensä mut muihin elämiin sillä ei ole mitään oikeutta puuttua.
      Missä kohtaa itketään ? En huomannut. Aikamoisen lapsellinen kirjoitus sulla.

      Lainaa

    98. Tulos: -24 (40 ääntä)
      Puolustelee ihmistä mutta ei sen tekoja, eri asia. Kritisoi tätä ryhmää ja kuittaa takas kun joku tuol mollas sitä. Ei se mun mielestä ole tekopyhyttä. Ette oo tarpeeksi misantrooppeja et tajuis xD
      xXx: Miksi iii väittää ettei puolustele, kun selvästi sanoo että voi puolustella ja puolustelee?

      Lainaa

    99. Tulos: +52 (56 ääntä)
      Musta on surullista, että ihminen voi olla noin pihalla omassa elämässään. Jostain tuokin järjetön viha ja agressio kumpuaa, harva ihminen sekoaa syyttä. Kerran kun Niko törmääkin johonkin vielä isompaan, vihaisempaan ja vahvempaan tyyppiin niin voi suunsoitto saada surullisen lopun. Jostain löytyy aina vielä vähän vaarallisempia ihmisiä, sellaisia, jotka eivät tyydy vain uhoamaan.

      Lainaa

    100. Tulos: +4 (28 ääntä)
      Ahahahah :D Oulunkylä edustaa taas ;) Respectii kotiseuduille!

      Lainaa

    101. Tulos: +27 (45 ääntä)
      Haha ironista että tämäkin päätyi feissarimokiin :D tuplahäviö nikolle. kandeeko olla noin vammanen....

      Lainaa

    102. Tulos: +35 (43 ääntä)
      Mäkin asun Oulunkylässä. Hui kyllä nyt pelottaa kun tollanen alfauros hengaa kulmilla.

      Lainaa

    103. Tulos: +62 (74 ääntä)
      iii: Veikatahan aina saa mitä lystää, se vaan että asiat harvemmin on ihan mustavalkoisia murha.info parempi sivusto jos tälläisestä kiinnostaa keskustella, on semmosia juttuja et kun vähän lukee niin saattas tulla suhteellisuutta tohon haukkumiseen joillain. Tosin siellä saa bännin jos kirjottelee, asiattomia
      Tämä on taas näitä kavereita. Miten voit ajatella noin? Nikolla on oikeus pienempiin rikoksiin koska suuriakin rikoksia tapahtuu? Mietippä kuinka monta ihmistä Hitler tappoi. Eikö siis ole aivan oikeutettua että mää tapan parisen kymmentä. Pahempiakin asioitahan on tapahtunut ja tapahtuu. Afrikassa nähdään nälkää, suomalaisilta tuet, sairaalat ja koulut pois, koska muualla on asiat huonommin.

      Lainaa

    104. Tulos: +24 (40 ääntä)
      Hyi saatana mikä ihminen. Toivottavasti joku vielä kostaa, ja tuntuvasti.

      Lainaa

    105. Tulos: +44 (50 ääntä)
      Siis Niko haukkuu sitä lapselliseksi, joka on laittanut mokan tänne, mutta itse heittää seinälleen kommenttia jossa uhkaa tappaa jonkun? Siis todella järkevää, mikähän oli vanhempien motivaatio kasvattaessaan lasta? Harkitsisin edelleenkin vihanhallintakurssia tai mielisairaalaa, kun tuollaista kommenttia heittää, ja vielä ihan 26 vuotias! Huhhuh... Kyllä nuo tollaset ihmiset kuuluis jonnekki aivan muualle. Vielä rikkoo toisten autojen peilejä, missä järki? Pitäiskö nauraa vai itkeä? Jo on jättänyt Nikokin aivot narikkaan..

      Lainaa

    106. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Kohtahan saa alkaa laittaa herrasta nettivinkkiä ilmoille. Uhkailee kurkun auki viiltämisillä. Kas kun ei idiootti kertonut vielä auton rekkarinumeroita, joista on peilit pistäny paskaksi. Todellisuudessahan tuollainen leväperse ei muuta osaa kuin uhota netissä. Tositilanteessa menee sitten pupu pöksyyn. Aina on kovempia jätkiä, ja tämä Niko on jo automaattisesti erittäin kaukana heistä. Ei kuitenkaan edellä.

      Lainaa

    107. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Jukkapalmu: “Auton peilit on eri asia kun monen sadan euron kannusto”… Montako auton peiliä saa muutamalla sadalla eurolla? yhden ehkä just tai jos potkii jotain Fiat Unon mustia muovipeilejä niin saattaa saada muutaman. Oppiskohan toi Nikopikopoju mitään kun sais kunnolla selkään. Ai että ottaa päähän tollaset uhoojat.
      nimenomaan :D ja pellit ne vasta maksaaki. yks ovi lommoille ja maalipinta rikki vähäki uudemmasta autosta, niin 2000€ per ovi voipi tulla siinä pikavoittoa :))

      Lainaa

    108. Tulos: -109 (125 ääntä)
      Kun oon vetäny kaverilta kaulan auki nii voitte tulle ogeliin kattoo mua nii katotaa kuka saa turpaasa. Ootte koviksii tääl netis mut tulkaa ogeliin nii katotaa.

      Lainaa

    109. Tulos: +25 (27 ääntä)
      no eipä olis mun kaverina kauaa...en kehtais myöntää tuntevani tollasta.kyl ihmiset voi sit olla säälittäviä.voi kun sais jollain lailla motattua ihmiselle järkee päähän,tarpeen olis tollekki.harvinaisen naurettavaa touhuu ton ikäseltä.ja uhkailut kurkku auki ku joku laittaa tänne näitä.. luulis olevan tyytyväinen ku pääsee nyt kehuskelemaan kaikil muillekki kun vaan fb-kavereille!

      Lainaa

    110. Tulos: -58 (96 ääntä)
      ensinnäkin,mä en oo postannu tähän pt2 osioo mitään (et kiitos sä feikki "Niko").ja mä jäin kii itseteosta sillo ku monotin niitä peilejä,olin siitä pidätyssellissä ja myöhemmi kuulusteluis et eiköhä sielt oikeudelta tuu sit korvausvaatimus hässäkät yms..ja toi "kurkun auki viiltämis" juttu on nyt vähä väännetty ja käännetty. sanoin vaa et mitä mun frendi oli mieltä asiasta tai sano mulle. mua ei jaksa kiinnostaa enää nää läpät täällä.jatkakaa ihan keskenään asian käsittelyy jos silt tuntuu. i rest my case.

      Lainaa

    111. Mister Homppel 16.10.2011 23:53
      Tulos: +27 (61 ääntä)
      Älkää kiusatko tulevaa aviomiestäni.

      Lainaa

    112. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Huoh, onko pikkasen säälittävä tapaus..

      Lainaa

    113. kuolen naurun 17.10.2011 0:40
      Tulos: +33 (43 ääntä)
      Niko, sä oot niin nolo jätkä että mulla loppuu sanat kesken. Facepalm.

      Lainaa

    114. Tulos: +5 (33 ääntä)
      tehään nyt tästä pellestä joku yleinen nettivitsi, niinkun esim tästä "jonnesta"

      Lainaa

    115. erkkiputkio 17.10.2011 5:22
      Tulos: +4 (28 ääntä)
      täällä ne lapset riitelee :D monesti nämä kommentit on hauskempia kun itse juttu! teitä on niin mukava lukea kun yleensä 10 kommentin sisään porukka syyttää haukkuu toisiaan :D

      Lainaa

    116. Tulos: +47 (53 ääntä)
      Nikon tapaisille henkilöille pitäisi tehdä jotain radikaalia, vaikka laittaa kouluun...

      Lainaa

    117. assasasasadadfa 17.10.2011 8:25
      Tulos: +26 (30 ääntä)
      tää jätkähän on 26 v jonne,jeesus mikä pelle

      Lainaa

    118. Rappion Apostoli 17.10.2011 8:31
      Tulos: +33 (39 ääntä)
      Juma mikä sääliö. Ei taida idiootti tietää, että ne maksaa monta sataa euroa, jopa yli tonnin, nykyajan autojen peilitkin. Niissä kun on sähkösäädöt, lämmitys, automaattinen himmennys, vilkut jne. niin kyllä tulee peilille hintaa. Osan hinnan päälle vielä maalaus auton väriin ja asennus, niin 1500 e on kasassa. Ja tuollainen väkivallalla uhkailu, huh huh. Lopettaisi itsensä, niin ei enää muut kärsisi tuollaisen väkivaltaisen narsistin päänsisäisistä ongelmista. Miten nuo kaikki sen kaverit jaksaa sitä?

      Lainaa

    119. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Tunnen henkilökohtaisesti Pohjanmaalta veljekset jotka ovat aivan samanlaisia 20+v teiniuhoajia. Vanhin on itseasiassa 32v ja jutut on edelleen samaa "vittu tuu tänne sanoon vittu mä vedän sun kurkun auki!!½", ääliömäiset teot on sentään hävinneet jonnekin kun tuli 30vee raja täyteen... Mistä tällaista tyhmyyttä oikein riittää?

      Lainaa

    120. Tulos: +29 (37 ääntä)
      Oiskohan Niko-"parka" jääny vähän jälkeen kun järkee jaettiin... Ensin kertoo kirkkain silmin mitä on hajottanu, sitte alkaa uhoominen ja lopuks on paskat housuissa kun joku sanoo takasin. Eli tyypillinen vasikka....

      Lainaa

    121. Tulos: +28 (34 ääntä)
      Tuommoiset pellet pitäisi saada eristettyä tavallisista ihmisistä ja nopeasti. On niin väärin että lapsellinen idiootti tuhoaa muiden omaisuutta ja uhkailee väkivallallakin. Ei tuommoinen ole normaalin ihmisen käytöstä todellakaan. Ja laittakaa ihmeessä nettivinkkiä jos tunnette ko. henkilön, tuommoinen paska pitää saada vastuuseen "urotöistään".

      Lainaa

    122. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Eiköhän sen ekan osan jutut jo riittäny leimaamiseen. Kannattaiskohan vähän miettiä mtä ihan ekana kirjottelit. Vaikutat meinaan kohtalaisen lapselliselta näissä jutuissa

      Lainaa

    123. Tulos: +35 (45 ääntä)
      jos iltalehteen tai vastaavaan tulee joskus juttu että "oulunkyläläinen mies viilti toiselta kurkun auki" tai vastaavaa niin juoksen helsingin ympäri alasti es tölkki perseessä laulaen kari tapiota

      Lainaa

    124. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Mä en käsitä, miten AIKUINEN mies voi angstata kun pahainen teini. Voiko henkinen kehitys tosiaan stopata sinne 14 ikävuoden tienoille? Eikö jumankauta 26-vuotias MIES vois jo alkaa ottaan vastuuta itsestään ja alkaa käyttäytymään aikuisen tavoin. Lopettaa noi lapselliset autojen potkimiset sun muut kiukuttelut. Hitto mikä kakara! Jos Niko luet tän, niin ota se pääs pois sieltä ahteristas ja opettele oleen ihmisiks! On jo korkea aika. On ollut jo kauan!

      Lainaa

    125. Tulos: +17 (23 ääntä)
      harvinaisen urpo jätkä

      Lainaa

    126. Tulos: -51 (71 ääntä)
      Onko kiva uhota täällä anonyymina? Ois aika monella tänne kirjottaneellakin kasvun paikka.

      Lainaa

    127. Tulos: +37 (49 ääntä)
      nikosta pitää saada oma meemi häviä pasianssissa- potki itku kurkussa autojen ovia kukaan ei ota tosissaan mun uhoamista- uhkaa tappaa joku "viillän sun kurkun auki"- se oli kaverin idea "tapan sen joka laitto mut feissarimokiin"- viime kerralta ei saatukaan tarpeeksi nauruja ok noi on paskoja, mut you get the point

      Lainaa

    128. Tulos: +35 (43 ääntä)
      Taitaa Nikon rummut olla sossurahoilla ostetut.

      Lainaa

    129. Tulos: +20 (30 ääntä)
      tästä äijästä tulee uus Fia

      Lainaa

    130. Tulos: +43 (57 ääntä)
      TAIS OLLA NIKOLLA LAPSENA VAAN 1 LELU JA SEKIN NAULATTU LATTIAAN KIINNI.

      Lainaa

    131. Tulos: +22 (34 ääntä)
      Tajusin juuri että kitarani on kalliimpi kuin tuon rumpusetti... Nauran, räkäisesti nauran.

      Lainaa

    132. Tulos: +7 (25 ääntä)
      Pege: Nikon piti lynkata suunninpiirtein meikäläinen, missä hän viipyy?
      xXx: Mee Pege Ogeliin, Niko on ilmeisesti tunnistettavaa sorttia, kun pelkän kaupunginosan perusteella löytää.
      Myöhemmin: Pege onkin kaappi ja kaiken koristeeksi bondari -> Uutinen jossa kerrotaan jonkun hakanneen Nikon.

      Lainaa

    133. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Pege: Myöhemmin: Pege onkin kaappi ja kaiken koristeeksi bondari -> Uutinen jossa kerrotaan jonkun hakanneen Nikon.
      Esimerkkinä tuo on ihan asiaa, Niko haukkuisi jotain bodaria ja olisi itse kääpiö.

      Lainaa

    134. Tulos: +6 (22 ääntä)
      ei vitttuuu tuo ihminen vankimielisairaalaan ja heti kiitos :) tommosia jos OIKEESTI liikuskelee pihalla niin huhhuijaa sanon minä. ja jos toi Niko tommosia kirjottelee facebookkiin, luuleeko se esim. että joku NAINEN uskaltaa joskus sen kanssa jotain suhdetta kehitellä?! hullu mies, hoitoon!

      Lainaa

    135. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Nina: No ainakin on todisteita jos toi jollekkin jotain oikeesti tekee! Ja kuten viimeksi sanoin, aika turha jätkä kyl. Idioottihan se on ja luulee olevansa maailman ihanin ja vaikutusvaltaisin. Persoonallisuushäiriöinen narsisti ja idiootteja kavereitakin ainakin muutama,et naurettava ääliö vailla kunnon apua.

      Lainaa

    136. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Tästähä viestittelyst vois jo kytät laittaa pyörähtää ovelle, sen verran uhkausta tulee. :) Sit ku tämä Niko-herra vielä enemmä siitä innostuu louskuttaan leukoi nii visiitit vaa tiheneis. Stnan viti ihminen. Mite tollane säälittävä rääpiskö on ees elos viel? Luulis et joku ois jo antanu baaris sille selkää tai se ois yliannostanu tärpättii tai jotai...tullee mielleen räkyttävä pystykorva...

      Lainaa

    137. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Parahin Niko, tiedäthän, että Laiton uhkaus on suomen rikoslain mukaan rikos ja siitä voi seurata vaikkapa 2v linnaa, että jos olisin sinä niin ottaisin sen pään pois perseestä ja alkaisin tarkastelemaan kriittisesti myös sitä omaa toimintaa :) Se on niin yksinkertane asia ku että joku tekee tosta sun tilapäivityksestä ilmotuksen ja herra on kusessa.

      Lainaa

    138. the Susanna 18.10.2011 18:45
      Tulos: +1 (13 ääntä)
      OOOPS ite asun oulunkylässä :DDD

      Lainaa

    139. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Vittu mikä kusipää.

      Lainaa

    140. Tulos: +7 (17 ääntä)
      VOI luoja ... ogeli taas edustaa :) tänäänkin niin suuri tappelu piti olla ja ogelilaiset soitti poliisit paikalle :)

      Lainaa

    141. Tulos: +60 (70 ääntä)
      Asun Tikkurilassa, Vantaalla, mutta oulunkylästä etsin asuntoa. Etsinyt jo 3 vuotta. Missähän Niko mahtaa asua niin tietää etsiä läheltä. En ole anorektikko mies, joten haluaisin tavata hänet. Vastustan väkivaltaa ja olen ihmisoikeuksien puolesta puhuja sekä mielenterveyshoitaja. En halua hakata ketään, Tavata vain Nikon. Tosin jos tapaaminen menisi rähinäksi niin katsotaan miten käy. Niko on mielenkiintoinen tapaus ja kuuluu sopivasti Auroran psykiatrisen sairaalaan piiriin. Nähdäänkö kadulla vai työn merkeissä, Niko?

      Lainaa

    142. Tulos: +4 (14 ääntä)
      Makke: Onko kiva uhota täällä anonyymina? Ois aika monella tänne kirjottaneellakin kasvun paikka.
      "Makke on mies, joka ei virheitä tee. Mä oon Makke." http://www.youtube.com/watch?v=qzW8_6E0PHs

      Lainaa

    143. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Siis IHAN oikeasti. Poliisille tommoisesta kaverista ilmoitusta. Ei mene omilla "teiniuhoamisillaan" pilaamaan kenenkään muun elämää millään muotoa - hajottamalla toisten omaisuutta tms..

      Lainaa

    144. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Ei helvetti mikä urpo. Toivottavasti Niko luet tämän kommentin :)

      Lainaa

    145. Minä vaan. 19.10.2011 18:04
      Tulos: -55 (81 ääntä)
      Antakaa nyt helvetti soikoon jo olla! Turha näitä on tänne koko aikaa postailla. Menkää nyt jo vähän itteenne hei jookosta? Tosi ikävää löytää näitä täältä. terv. Nikon ystävä.

      Lainaa

    146. Tulos: +32 (42 ääntä)
      niko ansaitsee tän, sen kovixen takia mun volvon ovessa on lommo enkä uskalla nukkua yksin :( herään aina huutoihini "nikooo eiii niko lopetAAAAA"

      Lainaa

    147. Tulos: +23 (45 ääntä)
      Minä vaan.: Antakaa nyt helvetti soikoon jo olla! Turha näitä on tänne koko aikaa postailla. Menkää nyt jo vähän itteenne hei jookosta? Tosi ikävää löytää näitä täältä. terv. Nikon ystävä.
      Vitun Urpo :D

      Lainaa

    148. Tulos: +44 (52 ääntä)
      Minä vaan.: Antakaa nyt helvetti soikoon jo olla! Turha näitä on tänne koko aikaa postailla. Menkää nyt jo vähän itteenne hei jookosta? Tosi ikävää löytää näitä täältä.terv. Nikon ystävä.
      Kaverisi on vakavasti sairas ja et välitä? Haluatko sulkea todellisuuden Nikon ulkopuolelle? Hän on sairas. Kaverina velvollisuutesi on auttaa!

      Lainaa

    149. Tulos: -20 (46 ääntä)
      Ihme kotidiagnooseja ja nettipsykologeja täällä. Tuolla joku kirjotti että henkilö on persoonallisuushäiriöinen ja narsisti. Narsismi on persoonallisuushäiriö jo yksistään, niitä on kyllä muitakin mut ei tälläset tekstit riitä siihen diagnoosiin. Jos vaikka tuntee henkilön niin harvalla on semmosta tietoa ja kokemusta mikä riittää tommosiin päätelmiin. Epävakaa hyvinkin mahdollisesti mutta ne diagnoosit tekee lääkäri ette te. Kaikki eivät halua apua, sille ei voi mitään. Elämä on ja se on voivoi.

      Lainaa

    150. Tulos: +8 (16 ääntä)
      http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/vandaalit_rikkoivat_21_auton_peilit_ullanlinnassa/ Eikös ollutkaan tämä tapaus? Tuon tekijät eivät jutun mukaan jääneet kiinni.

      Lainaa

    151. Nettivinkkaaja 20.10.2011 21:51
      Tulos: +35 (41 ääntä)
      Nettivinkkasin Nikon poliisille.

      Lainaa

    152. Tulos: +14 (22 ääntä)
      Tollast se on kun skideillä annetaan energiajuomaa :D Voiko tuollasia idiootteja olla oikeasti olemassa??

      Lainaa

    153. Rooibos Tee 21.10.2011 12:42
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      Haha, voi Nikoa. :D Taas yksi sankari oikein liikenteessä. Uhotaan ja riehutaan, paskotaan toisten autojen peilejä mutta kyllä varmasti tirahtaisi itku miehellä silmäkulmaan jos ARVOKASTA rumpusettiä vähän joku isompi korsto pääsisi muljuttelemaan.

      Lainaa

    154. pimppinella 21.10.2011 15:09
      Tulos: +13 (21 ääntä)
      jonku pitäs vähän läväyttää nikoa ni vois oppia tavoille :) aina löytyy kovempi jätkä

      Lainaa

    155. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Tuo Niko on kauhee psyko :O

      Lainaa

    156. Tulos: -16 (24 ääntä)
      en kyllä jaksa kaikkia kommentteja lukee, mutta -89vm vectran sähköpeili on käytettynä 50€ kappale :D

      Lainaa

    157. Tulos: +7 (15 ääntä)
      Uhmaikä tais jäädä päälle........... <3 raasu.

      Lainaa

    158. Tulos: +64 (72 ääntä)
      Jumankekka. Tää on ihan mielettömän koukuttavaa. Vau. Kaikkia asiantuntevia kommentteja kunnioittaen luulen kuitenkin että tässä asian taustat ovat menneet hieman sekaisin. Luulen ratkaisseeni asian. Kyseinen käytös juontaa juurensa ilmiselvästi valtavasta peniksestä ja hiton kovista nussimistaidoista. Luulen Nikon olevan samaa mieltä kanssani. Valtava penis ja ylivertainen taito bylsiä antavat ihmisille kiistämättömän oikeuden harjoittaa erinäistä valtaväestön normeista käyttäytymistä, kuten juuri autojen peilien potkimista yms. Peniksen koko on myös suoraan verrannollinen hakkaamis- ja turpaanvetämiskompetenssiin, ja tämä reviirinhallintaan liittyvä mittelöinti onkin suuripeniksisten yksilöiden lähestulkoon velvollisuus. Niko, peniksesi on eittämättä suuri. Kunnioitan sinua ja penistäsi. Toivon, että antaisit ihmisille anteeksi kapeakatseisuutensa ja tarjoaisit mahdollisuuden kunnioittaa sinua ja penistäsi asianmukaisella tavalla. Tahtoisin Niko tulla Oulunkylään, halata sinua, ja keskustella kanssasi rumpujen soitosta, toisten elämiin puuttuvista typeristä anonyymeistä (eittämäti pienimunaisista) törpöistä ja turpaanvetämisestä. Luulen että minulla on paljon opittavaa sinulta, vaikka oma penikseni onkin kauniisti sanottuna "lähes keskimittainen". Ystävällisin terveisin Ystäväsi

      Lainaa

    159. Tulos: +10 (12 ääntä)
      sairas tyyppi D:

      Lainaa

    160. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Niko: Kun oon vetäny kaverilta kaulan auki nii voitte tulle ogeliin kattoo mua nii katotaa kuka saa turpaasa. Ootte koviksii tääl netis mut tulkaa ogeliin nii katotaa.
      HAHAHAAHAh "tulkaa ogelii kattoo mua" hahhaha vittu mikä urpo!

      Lainaa

    161. Saint&Sinner 25.10.2011 1:39
      Tulos: +9 (15 ääntä)
      Ei sitten idiootimpi kaveri?? voi lol... taas näitä egopellejä... pitäisi jo pikkuhiljaa pyyhkästä nämä pois maailmasta...

      Lainaa

    162. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Jorma osui asian ytimeen!

      Lainaa

    163. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Vaikuttaa jätkä aika yksinkertaiselta... puhumattakaan siitä että on joku muutenkin vähän vialla päässä. Ei taida olla kaikki muumit iha laaksossa...

      Lainaa

    164. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Tainnut pudota tutti-iässä pinnasängystä vai mikähän ihme siellä pääkopassa kiikastaa? Ei kyllä tällä kaverilla nouse hissi ihan ylös asti. : /

      Lainaa

    165. Tulos: +28 (38 ääntä)
      jaksaako joku muka lukea kommentit tänne asti?

      Lainaa

    166. Tulos: +15 (27 ääntä)
      Niko on sen verran järkevän olonen kaveri, et ihan mielelläni jättäisin tutustumatta kyseiseen "vitsiniekkaan". Otin tässä vuoronumeron, mutta haluaisin kuitenkin, että tämä asiakaspalvelu hoidetaan niin, että Niko tulee itse tänne Säynätsaloon tekeen sitä mitä parhaiten osaa. Jos se tappeleminen nyt ei kuitenkaan luonnistu Nikolta niin lohdukkeeks voisit ottaa vaikka sitten poskeen ;). Ollu viimeaikoina vähän yksinäistä, kun muija lähti toisen miehen matkaan. Persereikäkin kaipais hieman hellyyttä ;), jos ymmärrät :P. T: Hanski

      Lainaa

    167. Tulos: +2 (30 ääntä)
      Miksei tommosista liha-aivoista vois tehä vaikka HK jotain lihaisampia pyöryköitä. Sais olla laitonta olla niin tylsää että hikoilee johonkin Facebookiin tappavansa kaikki. Polttais vaikka pilveä niin ottais iisimmin. 8)

      Lainaa

    168. EpäkohteliasÄrsyttäjä 30.11.2011 19:39
      Tulos: -19 (41 ääntä)
      Vaikka saatat ollakin kova ihminen, jos Niko tulet minulle vittuilemaan, jäät kyllä kovemman jyrän alle, viillän sun kurkun auki, lyön vasaralla sun kädet paskaks ja vedän sua tunnin turpaan. Eikö se ala jo sinullekkin riittämään, häh?

      Lainaa

    169. Haisuvatukka 4.12.2011 19:42
      Tulos: +22 (40 ääntä)
      Luin kaikki kommentit tähän asti

      Lainaa

    170. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Yllätys et Ogelista :DD Sano nyt et sulla on Månsas Cityssä vielä kovii kollei kaverina,, nii tai vaikka keravalla ;) Ei siin mitään, on siel oikeestikki niitä hyvii ja fiksuja tyyppejä, myös niitä kelle ei kannata huudella mitä sattuu joten oleppa poikanen varovainen siellä :)

      Lainaa

    171. Tulos: -22 (104 ääntä)
      Lepää vaan rauhassa Niko. Toivottavasti saat siellä missä ikinä ootkaan hakata ja uhota niin paljon kun sielus sietää.

      Lainaa

    172. Tulos: +21 (101 ääntä)
      Surku lukea miten oli käynyt Nikolle. Ehkäpä nyt loppui tuskat ja angstit :(

      Lainaa

    173. Tulos: -32 (130 ääntä)
      Lepää rauhassa Niko <3

      Lainaa

    174. Tulos: -10 (124 ääntä)
      Lepää rauhassa Niko. Toivottavasti asiat on paremmin nyt.

      Lainaa

    175. Tulos: +135 (217 ääntä)
      :D !!!! Ei äly hoi, älä jätä! Kauhea dissaaminen ja sitten, kun heebo heitti kupit kaakon kautta nurkkaan onkin itku silmässä. Toivon, että te surunvalittajat oikeasti tunsitte Nikon, ettekä ole vain jokaisen kuolleen ihmisen perään itkemässä. Voi olla, että tekopyhyys palkitaan jossain ihan muualla. Pelle oli ja kun kuoli tuon ikäisenä tuskin kyseessä oli vanhuuteen nuupahtaminen. All-in-all.. Maailma on taas vähän parempi paikka. :)

      Lainaa

    176. Tulos: +89 (147 ääntä)
      Vallan mainio lopetus Nikon "sankaritarinalle".

      Lainaa

    177. Tulos: -60 (134 ääntä)
      Minä ainakin tunsin. Oikein mukavaa herjausta sinulta. Noh, ehkä itse vielä saat kokea menetyksen niin opit olemaan hiljaakin..
      r.r.: !!!! Ei äly hoi, älä jätä! Kauhea dissaaminen ja sitten, kun heebo heitti kupit kaakon kautta nurkkaan onkin itku silmässä. Toivon, että te surunvalittajat oikeasti tunsitte Nikon, ettekä ole vain jokaisen kuolleen ihmisen perään itkemässä. Voi olla, että tekopyhyys palkitaan jossain ihan muualla. Pelle oli ja kun kuoli tuon ikäisenä tuskin kyseessä oli vanhuuteen nuupahtaminen. All-in-all.. Maailma on taas vähän parempi paikka.

      Lainaa

    178. Tulos: -32 (48 ääntä)
      shit! mäki asun oulunkylässä :Dja luokalta löytyy niko-niminen tyyppi, tosin pakko ollaeri henkilö.

      Lainaa

    179. Tulos: -18 (50 ääntä)
      rändöm: mitäh ostaks sä aina uuden auton ko sun peili hajoaa??? vieläpä tollasia kymppitonnin uusia autoja tulee kyl kalliiks elämän aikana mut vissii sulla on sit sitä rahaa
      Anteeks mitä ihmeen kymppitonnin uusia autoja? Mistä niitä saa? SIIS AUTOJA. Ei mitää Dacia Dusteria.

      Lainaa

    180. Tulos: -15 (85 ääntä)
      "Jutussa esiintyvä Niko on kuollut" Ei kai vaan feissarimokien porukka ollu liikkeellä?

      Lainaa

    181. Tulos: +66 (120 ääntä)
      Karma, se karma...

      Lainaa

    182. Tulos: +19 (103 ääntä)
      En ole surullinen oikeastaan Nikon poismenosta, mutta aika hm. Miten sitä sanoa, pysäyttihän se pariksi hetkeksi miettimään.Sen jälkeen ajattelin, että todennäköisesti erilaisella asenteella, ja elintavoilla olisi vielä elossa. Mutta mistä minä tiedän, saattoihan Niko kuolla johonkin itsestään täysin riippumattomaankin asiaan.

      Lainaa

    183. Tulos: +22 (172 ääntä)
      Miusta parempi että kuoli, sanonpahan vaan.

      Lainaa

    184. Hei haloo!! 26.1.2012 21:34
      Tulos: -55 (173 ääntä)
      Miten sä voit sanoo noin??!! kyllä helvetin moni jäi kaipaamaan Nikoa! et tainnu ees tuntea koko tyyppiä, mieti vähän mitä suustas päästät!

      Lainaa

    185. Tulos: +75 (103 ääntä)
      Vaikka en kyseistä herraa itse tuntenut,niin.... Häneltä taisi aikanaan noita " aivopieruja " päästä,mut kun lukee kommentteja,niin samalla viivalla taisi ja taitaa vielä tänäkin päivänä moni teistä seisoa.....

      Lainaa

    186. Tulos: -50 (68 ääntä)
      Pe: Jotenkin vaan toivois että tollaselta lapselliselta suunsoittajapelleltä palais talo tai jotain niin oppis arvostamaan toisten omaisuutta ja aikuistuis hieman…
      Toivon robinin isosisko tulee vetää sen olkkariin täydellisen fronside ollien ja korkkaa eeässän ja hajottaa sen voimasta noi rummut :D Itsehän skeittaan ja soitan rumpuja myös :D Kunnon teinijonne!

      Lainaa

    187. Tulos: +6 (140 ääntä)
      Surullinen: Minä ainakin tunsin. Oikein mukavaa herjausta sinulta. Noh, ehkä itse vielä saat kokea menetyksen niin opit olemaan hiljaakin..
      Maailma on edelleen parempi paikaa ja kun sä ja muut uhmapellen narkki-frendit kuolee niin sitten on viellä parempi. Oikea utopia meille normaaleille ihmisille ja teitä paremmille ihmisille. :)

      Lainaa

    188. Tulos: -14 (102 ääntä)
      r.r.: Maailma on edelleen parempi paikaa ja kun sä ja muut uhmapellen narkki-frendit kuolee niin sitten on viellä parempi. Oikea utopia meille normaaleille ihmisille ja teitä paremmille ihmisille.
      Irvaile vaan nyt, mut joskus sinäkin opit olemaan hiljaa kun läheisen menetys sattuu omalle kohdalles.

      Lainaa

    189. Tulos: -12 (34 ääntä)
      Että semmosta tälläkertaa...

      Lainaa

    190. Tulos: -68 (112 ääntä)
      Jossu84: Karma, se karma…
      kyllä se karma sattuu vielä sun kaltaisten ivaajien kohdallekkin......

      Lainaa

    191. Tulos: +40 (116 ääntä)
      Onneksi lähti pois tästä maailmasta.

      Lainaa

    192. Tulos: +56 (64 ääntä)
      Mihin se kuoli?

      Lainaa

    193. Rosepippuri 25.2.2012 13:32
      Tulos: +33 (129 ääntä)
      Kerranki oikeus toteutui (R.I.P), ja toi paskakasa katos maanpäältä. Voiko moisia idiootteja olla ees olemassa?

      Lainaa

    194. Rosepippuri 25.2.2012 13:58
      Tulos: +20 (76 ääntä)
      iii: Tuleeko teille hyvä mieli kun haukutte toisia, ihan tuntemattomia ihmisiä, täällä ? Miten joku jaksaa ? Tämä Nikon lynkkaus on nyt mennyt ihan liian pitkälle ja tollaset reilut kaverit, just joo. Se on helvetin hyvä et ootte kaikki niin parempia ihmisiä. Mulle ei tulis mieleenkään postitella tälläsiä minnekkään ja nauraa aivan tuntemattoman ihmisen idioottimaisuuksille, suuttumuksille, mokille yms. Järkyttävää.
      Mitvit, olllaan joo kuule paljon parempii ihmisii; Kuinka reiluu on hajoittaa toisten omaisuutta? Ja vielä ihmetellä sitä ku joitakin ottaa se aivoon, todistat olevasi vielä ala-arvoisempi henkilö kuin tuo Nikon, puolustelemalla hänen tekojaan, jos et ole hänen äitinsä, niin toivon sulle samaa kohtaloa, Idiootti!!!!!

      Lainaa

    195. Tulos: +67 (93 ääntä)
      No mihin 26v piittaamattoman ja aggressiivisen elämäntavan valinnut tyyppi joka leveilee "kytköksillään" ja tekemillään rikoksilla kuolee? Onhan esim. aggressiivinen leukemia -joka vie ihmisen muutamassa viikossa- ihan mahdollinen mutta en usko tässä tapauksessa käyneen niin... Eiköhän se ollut suomalainen värisuora: ( ) viina ( ) puukko ( ) kirves ( ) viritelty auto ( ) kosto Voitte ruksata haluamanne kohdat.

      Lainaa

    196. Rosepippuri 25.2.2012 14:22
      Tulos: -29 (45 ääntä)
      urso: Oulunkylä on Helsingissä
      Niin ja sen tietää normi Lahtelainenkin!!!

      Lainaa

    197. Rosepippuri 25.2.2012 14:57
      Tulos: +55 (107 ääntä)
      Jaa.: Tuo Niko on kauhee psyko :O
      Säälittävä paskahousu se oli

      Lainaa

    198. Tulos: -77 (109 ääntä)
      Rosepippuri: Säälittävä paskahousu se oli
      Sun kaltaset urpot ne vasta paskahousuja onkin! :D

      Lainaa

    199. ossönsööööö 25.2.2012 22:47
      Tulos: +59 (59 ääntä)
      Voisko joku kertoo mihin tää jätkä kuoli? kiinnostais tietää, oon kuullu tästä jätkästä aika paljon muita juttuja.....

      Lainaa

    200. Tulos: -23 (69 ääntä)
      Eiköhän nämä täällä uhoajat ole niitä paskahousuja........

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hakata, uhkailla, rummut, feissarimokat