Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Tuleva äiti

  "Tuun hulluks jos joudun oleen pois duunista ja himassa jonkun kersan kanssa"
  Suurenna näkymä
  tuleva äiti

  Kelpaako julkaisu etusivulle?

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 104 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +542 (590 ääntä)
   Mikä käytöksessä johti siihen, että mies jätti? :D Joskus on pare katsoa siihen peiliin.

   Lainaa

  2. Tulos: +733 (757 ääntä)
   Jos ei osaa käyttää aktin aikana ehkäisyä, eikä sen jälkeen ymmärrä hakea 72 tunnin sisällä jälkiehkäisypillereitä eikä viä parin ekan viikon aikana tajua pyytää aborttia, voi jo ihan itse katsoa peiliin ja miettiä kukakohan se on elämänsä pilannut.

   Lainaa

  3. Tulos: -313 (669 ääntä)
   Amanda, tule tänne niin fistaan sen ulos. Nam nam.

   Lainaa

  4. Tulos: +283 (295 ääntä)
   Olis oikeen mukava olla karpasena katossa n. 15-18 vuoden paasta jos Amanda kakaransa pitaakin ja sitten tama heppu loytaa taman homman ja tajuaa etta hetkinen tassahan puhutaan musta. :D

   Lainaa

  5. Tulos: +190 (194 ääntä)
   Jotenkin tuntuu, että tuollaisista äideistä tulee niitä, jotka rahalla korvaavat sen ajan, jota ei vietetty yhdessä. Siis sama koskee isiäkin myös, mutta nyt puhutaan vain tuosta tapauksesta. Mä todella toivon, kun uudelleen tuon luin, että tämä 30-vuotias teini kasvaisi - jos ei aikuiseksi niin edes vähän vastuuntoisemmaksi äidiksi.

   Lainaa

  6. Tulos: +83 (125 ääntä)
   no, joo. ei tässä ny oo järkyttävää mielestäni tuo asenne, vaan ennemminkin se että pui facebookissa tota. ei kaikki vaan halua äidiksi ja joskus on ihan oikea ratkaisu antaa pois tai abortoida. ei lapsellekaan olis kivaa jos äiti koko ajan syyttäis elämän pilaamisesta. mielestäni on epäreilua että kaikkien naisten muka automaattisesti pitäis laittaa lapsi etusijalle, jotkut vaan tahtoo keskittyä töihin. sanottakoon nyt vielä että ei, itse en kuulu noihin urakeskeisiin naisiin :DD mutta facebookissa tätä ei kyllä munkaan mielestä kuuluisi puida, kahdestakin syystä. ekakskin vaikuttaa kylmältä akalta, ja toisekseen on ihmisiä jotka ei tahdo saada lasta vaikka miten haluis niin ei ihme jos herättää muissakin tunteita tuo.

   Lainaa

  7. jokuvaaaaaaan 11.10.2011 8:15
   Tulos: +25 (57 ääntä)
   Aborttiki on keksitty -.-

   Lainaa

  8. Tulos: +145 (151 ääntä)
   Mahdollisuus on ollut käyttää ehkäisyä, ottaa jälkiehkäisypilleri ja tehdä abortti. Eikö vaihtoehdot riitä vai mikä on?

   Lainaa

  9. Tulos: +119 (125 ääntä)
   Olisipa vaan kaikilla mahdollisuus yhtä ihanaan ja rakastavaiseen äitiin..

   Lainaa

  10. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Ohhoijaa... Melko huomionhakuista.

   Lainaa

  11. Tulos: +17 (55 ääntä)
   Katohan vaan, tuollakin käyttäjällä on pari sataa kaveria, joista vain ehkä viisi tietää koko totuuden. Ja loput lukijat pitävät itsekeskeisenä ääliönä, joka ei osaa käyttää ehkäisyä. Notta kannattiko avautua Fb:ssä? Edes Mr. Ällö ei saanut tästä aikaiseksi hyvää kommenttia :( .

   Lainaa

  12. Tulos: +33 (59 ääntä)
   Muistetaas taas hyvät ihmiset, että pilleriraskauksia esiintyy, jos luottaa pilsuihin ei tajua hakea jälkiehkäisyä jokaisen akti kerran jälkeen? Kuka edes tekee niin? Tiedän muutaman ihmisen jotka ovat saaneet alkunsa ja ilmoittaneet sitten tulostaan vaikka äiti on e-pillereitä syönyt. Mikään ehkäisy muoto ei ole aukoton, streriilisaatiossakin on joku pienen pieni mahdollisuus prosentti, että jäätkin raskaaksi. Jos ei ole ehkäisyä ko henkilö käyttänyt, sitte voi tosiaan vain katsoa peiliin :D

   Lainaa

  13. Tulos: +4 (24 ääntä)
   Lukihäiriön perkele iski, STERIILISAATIO, ennenku joku alkaa siitäkin natkuttaa :D

   Lainaa

  14. Tulos: +40 (50 ääntä)
   Eikö ihmiset mieti näitä asioita etukäteen, kun alkaa harrastaa seksiä...? Aina mahdollisuus millä ehkäisyllä vaan (ellei sitten käytä niitä kaikkia kerralla), että tulee raskaaksi... Ainoa miten ei varmasti tule raskaaksi on, ettei harrasta seksiä... * syvä huokaus*

   Lainaa

  15. Tulos: +68 (78 ääntä)
   Onks tää nyt se semmonen huomiohuora?

   Lainaa

  16. Tulos: +99 (107 ääntä)
   tontti: Lukihäiriön perkele iski, STERIILISAATIO, ennenku joku alkaa siitäkin natkuttaa
   Psst, se on sterilisaatio, yhdellä iillä. ;)

   Lainaa

  17. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Eikö se tuassa lopussa puhukki abortista? niin ainaki itte käsitin..

   Lainaa

  18. Tulos: +38 (50 ääntä)
   Musta tää on tosi surullista. Pienelle lapselle rakkaus on kaikki kaikessa, mutta epäilen sitä saavan jos äidin asenne pysyy tuollaisena. Eikä stressi raskauden aikana tee lapselle (eikä äidille) hyvää.. Asioita olis pitäny miettii pikkusen aikaisemmin..

   Lainaa

  19. Tulos: +97 (117 ääntä)
   Aivan uskomaton ämmä. Joo, ehkä on tullut sitten vahingossa raskaaksi mutta tekisi sitten sen abortin kaikessa hiljaisuudessa eikä huutelisi tuollaista mielisairasta paskaa ympäri naamakirjaa. Siinä on taas vintti pimeenä ja pahasti.

   Lainaa

  20. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Nimimerkille "mini", parin ekan viikon aikana? Oletkohan ikinä tutustunut raskauteen. Voit helposti olla jo toisella kuulla ilamn että tiedät sitä. Kuukautiset saattavat tulla vaikka olisit raskaana ja mahan kasvun näkee vasta useita viikkoja jälkeenpäin.

   Lainaa

  21. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Miehenä en jättäis mun muijaa yksin jos se tulis raskaaks mut pakko sanoa, Amandan kans ois varmaa mahdotonta elää, ainaki mulle.

   Lainaa

  22. Tulos: +13 (15 ääntä)
   tietää, et tekikö amanda abortin?

   Lainaa

  23. Tulos: +79 (83 ääntä)
   Mä voisin ottaa sen vauvan ilmomielin kun en omia pysty saamaan

   Lainaa

  24. Tulos: +106 (108 ääntä)
   Huh huh, nyt kyllä leuka loksahti ihan kirjaimellisesti. Ei ole todellista. Vaikka olisi tullut vahingossa raskaaksi (ehkäisyäkin käyttänyt) eikä olisi esim. tiennyt raskaudesta ensimmäisen 12 viikon aikana, jolloin abortin voi tehdä, eikä todellakaan halua lasta, niin voisi sitten ihan kaikessa rauhassa ilmoittautua adoptioita hoitavaan yhdistykseen ja ilmoittaa antavansa lapsensa adoptoitavaksi. Eikä AINAKAAN huudella FB:ssä typerästä äpärästä , joka pilaa elämän. Kasva jo aikuseksi, hyvä nainen.

   Lainaa

  25. Tulos: +35 (55 ääntä)
   Akka on 30-v ja täysin epäkypsä Äidiksi! Toivottavasti joku naiset läheisistä tekee ilmoituksen lastensuojeluun, tiedä vaikka ottais vauvan hengiltä sen synnyttyä :(

   Lainaa

  26. Satunnainen 11.10.2011 13:06
   Tulos: +43 (55 ääntä)
   Onko tämä nyt sitä kuuluisaa äidinrakkautta? Oikeastaan tämä moka herättää monenlaisia ajatuksia. Voi olla, että aluksi mukana oli mies, jonka kanssa piti perustaa perhe, mutta jotain tapahtui ja mies lähti - ja ehkä raskaus on jo niin pitkällä, ettei aborttia voi tehdä. Ehkä lapsi oli aluksi toivottu, mutta siitä tuli epätoivottu kertaheitolla. Ei siitä ei-toivotusta lapsesta kuitenkaan tarvitsisi sosiaalisessa mediassa puhua noin paljon ja tuolla sävyllä. Asia hoituisi, jos sen antaa adoptoitavaksi, niin sen saisi hoiviinsa perhe, joilla on aikaa ja rakkautta lapselle antaa. Ja on pakko myöntää, että muutamat kommentit Amandan kavereilta ovat erittäin ärsyttäviä. "Kyllä se mieli muuttuu, kun tutustut vauvaasi", esimerkiksi. Ei sen lapsen läsnäolo välttämättä muuta enää Amandan mieltä, joka ei halua vierasta ihmistä elämäänsä.

   Lainaa

  27. Tulos: +40 (60 ääntä)
   Luuletteko te tosissanne, että edes suurinosa synnytetyistä lapsosista on alunperin suunniteltuja?

   Lainaa

  28. Tulos: +27 (49 ääntä)
   Tuo äiti on selvästi masentunut! Ja hän tarvitsisi apua, esim. psykologin tai muun neuvoja, eikä haukkumista!

   Lainaa

  29. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Kiinnostaisi tietää onko Amandalla ollut ennen raskautta käytössä jokin lääkitys, jonka poisjääminen voisi aiheuttaa tuollaista käyttäytymistä...

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (22 ääntä)
   heti ku ei ole teiniäiti niin ei syyllistetä et pitää ottaa lapsi tollasseelta pois, jos teini olis tämänkin kirjoittanu olis tullu kyllä niin hirveetä kommenttia.

   Lainaa

  31. Tulos: -13 (63 ääntä)
   Vitun mielisairas huora.

   Lainaa

  32. Tulos: +12 (48 ääntä)
   Tekis abortin. Vois samalla abortoida ittesäki.

   Lainaa

  33. Tulos: +42 (44 ääntä)
   tilulii: heti ku ei ole teiniäiti niin ei syyllistetä et pitää ottaa lapsi tollasseelta pois, jos teini olis tämänkin kirjoittanu olis tullu kyllä niin hirveetä kommenttia.
   Ootkohan nyt lukenu näitä kommentteja? Suurin osa tuomitsee käytöksen täysin, ja puolustelijoita löytyy aina niille teineinkin kirjotteluille. Sehän tässä ehkä eniten järkyttääkin, että kyseessä on oikeasti aikuinen nainen, eikä mikään tuittupäinen teini.

   Lainaa

  34. Tulos: +32 (44 ääntä)
   Ja on pakko myöntää, että muutamat kommentit Amandan kavereilta ovat erittäin ärsyttäviä. “Kyllä se mieli muuttuu, kun tutustut vauvaasi”, esimerkiksi. Ei sen lapsen läsnäolo välttämättä muuta enää Amandan mieltä, joka ei halua vierasta ihmistä elämäänsä.
   Vierasta ihmistä elämäänsä? Pointtihan on se, mitä Amandan ystävätkin toitottaa: Lapseen tutustutaan pikkuhiljaa. Enkä usko, että kukaan synnyttänyt mieltää lastaan "vieraaksi ihmiseksi". Eniten vituttaa se, ettei 30v. akka osaa hoitaa asioitaan. Mikäli ei halua tulla raskaaksi, on monta tapaa toimia. Suurinosa tässäkin ketjussa on mainittu. Vaikuttaisi kyllä siltä, että Amanda on vakavasti sairas. Toivon vilpittömästi, että hän saa tarvitsemaansa apua, ennen kuin häneen tai hänen lapseensa sattuu.

   Lainaa

  35. Tulos: +44 (64 ääntä)
   Oma pikkuveli kuoli mahaan vappuna.. ja haudattiin sit pariviikkoo sen jälkee.. vituttaa tämmöset pellet. Kuka voi sanoo, et haluu haudata oman lapsensa.. Jos ei haluu sitä ni on monii ketkä haluu. On lapsettomuutta ja kätkytkuolemii ja tää idiootti tulee huutelee facebookis, et haluu tappaa oman lapsensa (jos oikee ymmärsin on jo yli 12. viikolla, ettei ois enää kyse edes abortista). Tosi ajattelematonta..

   Lainaa

  36. Tulos: +53 (67 ääntä)
   Onhan toi Amanda ääliö, mutta mua ärsytti eniten noi "kyllä mieli sitten muuttuu kun on tuhiseva käärö kainalossa" ja "on suuri rikkaus tulla äidiksi" -kommentit. Yrittäkää nyt hyvät ihmiset tajuta, että kaikki naiset ei niitä lapsia halua ja joillekin se on suorastaan kammottava ajatus kanniskella lasta ensin 9 kk mahassaan ja sitten kärsiä seuraavat 18 vuotta sen kanssa. Ja juuri sen takia kannattaa huolehtia KUNNOLLA siitä ehkäisystä.

   Lainaa

  37. Tulos: +18 (22 ääntä)
   tilulii: heti ku ei ole teiniäiti niin ei syyllistetä et pitää ottaa lapsi tollasseelta pois, jos teini olis tämänkin kirjoittanu olis tullu kyllä niin hirveetä kommenttia.
   Pahempi juttuhan se on, kun kyseessä on aikuinen nainen, eikä 16-vuotias teinityttö.

   Lainaa

  38. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Mä tulin surulliseksi tästä. :/

   Lainaa

  39. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Tällaiset jutut ovat vain niin omiaan muistuttamaan näille "kyllä sinäkin niitä lapsia vielä haluat :) " -tyypeille, että kaikki eivät vain ole koskaan valmiita vanhemmiksi. Kieltämättä myös ärsyttäviä nuo tyypit, jotka adoption tullessa puheeksi kommentoivat "kyllä se sinun mielesi muuttuu kun tutustut lapseesi". Tiedä sitten mikä tässä on ollut taustalla, onko raskaus huomattu vasta kun aborttia ei voi enää tehdä tms. Mutta typerää alkaa puuttumaan toisen päätöksiin. Varsinkin kun tekstistä "lievästi" tulee ilmi, ettei todellakaan halua äidiksi. Tekstin perusteella adoption pitäisi paremminkin olla se suositeltavin vaihtoehto.

   Lainaa

  40. Tulos: +35 (35 ääntä)
   leenu: Onhan toi Amanda ääliö, mutta mua ärsytti eniten noi “kyllä mieli sitten muuttuu kun on tuhiseva käärö kainalossa” ja “on suuri rikkaus tulla äidiksi” -kommentit. Yrittäkää nyt hyvät ihmiset tajuta, että kaikki naiset ei niitä lapsia halua ja joillekin se on suorastaan kammottava ajatus kanniskella lasta ensin 9 kk mahassaan ja sitten kärsiä seuraavat 18 vuotta sen kanssa. Ja juuri sen takia kannattaa huolehtia KUNNOLLA siitä ehkäisystä.
   Näinpä. Ja toisekseen, jos tämä on näitä tapauksia että ehkäisystä on huolehdittu ja lapsi on ilmottanu tulostaan liian myöhään, niin ymmärtäähän tuon katkeruuden. Voi ihan hyvin olla ettei Amanda yksinkertasesti pysty kohdistaan sitä vihaa muuhun ku siihen syyttömään lapseen, koska se siihen putkahti elämän pilaamaan. Ja vielä kun huomioi sen, ettei sitä siellä mahassa piilossa kehittyvää sikiömöykkyä vielä välttämättä edes näe oikeana ihmisenä, vaan pelkästään sen epätoivon ja vihan aiheuttajana. Eipä tuo tietenkään oikeuta tollaseen vihaan syytöntä kohtaan, mutta eipä tuossa taidakkaan enää olla ihan tervejärkinen äiti kirjoittelemassa, niinku joku jo sanoikin. Mutta joo, noiden välttämiseksi kannattais tehdä muutaman kerran vuodessa raskaustesti vaikka ehkäisy oiski oikein hoidettuna.

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Niin, kaikkia ei ole tarkoitettu vanhemmiksi, eikä kaikkien pidäkään kersoja hankkia. Tää vaan hokas sen vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei millonkaan. Kun on tuommonen asenne niin se on oikeesti parempi ettei koko kersaa ehdi syntymäänkään. Säästyy paljolta, sekä äiti että lapsi.

   Lainaa

  42. Tulos: -1 (29 ääntä)
   Saara: Luuletteko te tosissanne, että edes suurinosa synnytetyistä lapsosista on alunperin suunniteltuja?
   Oma lapseni oli ainakin ihan täysin suunniteltu ja onnas vielä heti. :D Luulin, ettei siitä mitään ois tullu, saanut niin monta potkua säkeille ja tippunut tangolle elämän aikana. Mut mitä vielä, kai ne kehitti jonkun armeijan ja hoiti homman hienosti. :D

   Lainaa

  43. Huolestunut 11.10.2011 18:03
   Tulos: +17 (45 ääntä)
   Sosiaaliviranomaisille tästä laitettu vinkkiä, todella huolestuttavan kuulloista touhua. Veikkaan ettei kyseinen "äiti" kovin pitkää äitinä kerkeä touhuta, kun sosiaaliviranomaiset lukee päivitykset.

   Lainaa

  44. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Mä en aluks hiffannut, että toi on n. 30 v. Kuulosti ihan joltain 18v tulevalta teiniäidiltä...

   Lainaa

  45. Tulos: -10 (26 ääntä)
   Samaten täällä onnellisesti raskaana ja suunniteltu on, sekä ihan ekalla tärppäs. Kylläpä näitäkin on aikalailla varmaan yhtäpaljon kuin noita vahinkoja. Mutta tuollaiset joilla ei ole järjenhiventäkään päässä niin pistäis sitten heti putket poikki, kun tietää varmaksi ettei halua lisääntyä niin raskautumisen riski tippuu huomattavasti! Tai tekisivät jo nyt sitten kun vauva tulee ulos miten nyt tuleekaan niin sterilisaation tuolle naiselle!! Tai ottais kohdun kokonaan pois niin lapsettomuus olisi 100 % Hirveätä lukea tuollaista tekstiä ja vois tosiaan kyseinen henkilö miettiä kans, että mitä sitä tuli kirjoiteltua. Tosin tuntuu, että he elävät omassa haavemaailmassa eivätkä ymmärrä näistä asioista yhtään mitään. Mitenkähän tuollekin ennenaikaan olis käyny, kun pahemmin apua ei ollut muuta kuin perunapellon kyntäminen ja karjan kasvattaminen... ja lasten teko, että ihmisiä maailmassa olis.

   Lainaa

  46. Tulos: -6 (18 ääntä)
   muovipussi päähän

   Lainaa

  47. Tulos: -3 (25 ääntä)
   Huolestunut: Sosiaaliviranomaisille tästä laitettu vinkkiä, todella huolestuttavan kuulloista touhua. Veikkaan ettei kyseinen “äiti” kovin pitkää äitinä kerkeä touhuta, kun sosiaaliviranomaiset lukee päivitykset.
   Älkääs nyt hyvät ihmiset lyökö lyötyä, kun ihmisen henkinen tasapaino järkkyy eikä hän ymmärrä suojella itseään niin viimeiseksi hän tarvitsee julkista päällesylkemistä. Onkohan tuo edes raskaana, voi olla että on niin sekaisin, että kuvittelee raskauden.

   Lainaa

  48. Tulos: +4 (22 ääntä)
   joo, no ei kaikki 18v äidit /tulevat äidit noin vajaa älyisiä/itsekkäitä ole... ite sain omani 19 v. ja rakastin ja oli toivottu lapsi!

   Lainaa

  49. Tulos: +6 (18 ääntä)
   säälijä: joo, no ei kaikki 18v äidit /tulevat äidit noin vajaa älyisiä/itsekkäitä ole… ite sain omani 19 v. ja rakastin ja oli toivottu lapsi!
   Tämä "Äiti" on jo 30-v ja itse olen saanut esikoiseni 19-vuotiaana, joten tuntuu todella pahalta lukea. Toivottavasti tämä nainen saa pikaisesti ammattiapua, karmivia esimerkkikohtaloita löytyy väsyneistä vanhemmista, jotka riistävät lapsiltaan hengen

   Lainaa

  50. Tulos: +6 (24 ääntä)
   KOKOA ITTES, NAINEN!!! valintas oot tehny, nyt vaa vittu lopeta valitus, synnytä lapses, ja anna sitte adoptioon jos se on noin kauheeta omata lapsi!!!! ärsyttävää tommonen facebookissa valittaminen, ja sääliksi käy lasta, jonka oma äiti vihaa häntä jo ennen kuin lapsi on syntynytkään!!!!!

   Lainaa

  51. Tulos: +6 (10 ääntä)
   ihanaa varmaa tulevalle lapselle, ku saa tietää miten toivottu olikaa...

   Lainaa

  52. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Ja aika rankka kyllä et pystyy noin kovia sanoja käyttämään omasta jälkeläisestään. Inhoa, katumusta, pakokauhua, jotain tällaista voisi kuvitella epätoivotun tyypin ollessa tuloillaan, mutta ihan suoranainen ja julkinen VIHA. Hyih, vielä aikuinen ihminen pitäis olla. Tiedän 14-vuotiaitakin, jotka toimii kypsemmin. Toivottavasti saa ongelmansa hoidettua kummastakin päästä, eikä todellakaan pidä lastaan. Kukaan ei puhu noin edes leikillään.

   Lainaa

  53. Tulos: -19 (49 ääntä)
   Ei todellakaan ole minkään näköinen helmi eikä moka. Jos minulta kysytään niin tuo Amanda on kyllä käyttäytynyt juuri niin järkevästi kuin tuossa tilanteessa voi tehdä. Välillä se ehkäisy pettää ja sille ei voi mitään. Eikö ole hienoa että Amanda on jaksanut kantaa lasta sisällään vaikka ei sitä halua. Eikö se kerro siitä miten hän arvostaa ihmiselämää? Eiköhän hän olisi muussa tapauksessa valinnut abortin? Itse en todellakaan kehoani ja mielenterveyttäni pilaisi odottamalla lasta jota en halua. Kaikki te jotka kommentoitte Amandaa vastaan, miten on hirveää kun käyttää tuollaisia sanoja omasta lapsesta, miten ei osaa käyttäytyä kuin aikuinen ja miten on valintansa tehnyt. Varmaan olette joskus olleet raskaana tai kärsinyt muusta hormoniaalisesta häiriöstä? Itse sairastan erästä autoimmuunisairautta, kilpirauhasen vajaatoimintaa. Elimistössäni ei ole tyroksiinia nimeksikään. Tämä aiheuttaa jumalatonta väsymystä, kiukkua ja agressiivisuutta. Väitän että moni olisi minun tilassani joko hakannut jonkun tai tappanut itsensä. Sairauttani voi verrata raskauden aiheuttamaan hormoniheittelyyn, ymmärrän Amandaa täysin ja annan kaiken ymmärryksen ja tukeni hänelle. Olen todellakin sitä mieltä että hän on helvetin vahva ihminen kun pystyy kantamaan ei-toivottua lasta sisällään, samalla kun itsellä on noin paska olo ja mieli.

   Lainaa

  54. totuudentorvi 12.10.2011 0:00
   Tulos: +4 (20 ääntä)
   Hirviöltä kuulostaa Amanda itse :S syytön se syntymätön lapsi on.

   Lainaa

  55. Totuus mielen järkkymisestä 12.10.2011 0:59
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   on usein juuri tämän näköinen. Ei mitään mielllyttävää luettavaa, mutta sitä en tajua, kun jollain lähtee elämä näin pahasti luisuun, niin täälläkin huudellaan vain että ristiin naulitse. Tuskin ko. henkilö terveenä ollessaan näin puhuisi, viittaa psykoottisen ihmisen juttuihin, ei tajua edes itseään suojella, vaan laukoo näitä julkisesti. Tuolle naisparalle tarvis nyt kireesti saada ammattiapua. Onhan lapsella( jos nyt ylipäätänsä on raskaana) isäkin. Minkälainen mies jättää ehkäisyn käyttämättä olessaan sevästi mieleltään järkkyneen naisen kanssa punkassa? Mieleeni tulee vaan joku täysin itsekäs hyväksikäyttäjä.

   Lainaa

  56. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Outoa käsitellä asiaa tollasilla sana valinnoilla. Eihän se lapsi hirviö ole ja ite on syypää kun ei ehkäisyä käytä. Munalukko tollasille ja avain kaivoon.

   Lainaa

  57. Not convinced 12.10.2011 1:53
   Tulos: -15 (19 ääntä)
   Tomin ja Amandan välisellä Anjalla ei lue "Noin tunti sitten - Tykkää" Muutenkin vaikuttaa aika trollimaiselta tekstiltä, koska kaikki mitä Amanda sanoo on negatiivista ja provosoivaa. Julistan tarinan epäaidoksi!

   Lainaa

  58. Tulos: +22 (24 ääntä)
   ^ Keskustelu ei mahdu rullaamatta yhdelle ruudulle, joten tuossa on monta screenshottia yhdistettäessä leikkaamalla ja liimaamalla käynyt joko meillä tai jutun lähettäjällä moka. Kokeile vaikka itse yhdistää pitkä keskustelu monesta eri osasta yhteen, niin huomaat, että siinä käy helposti noin.

   Lainaa

  59. Tulos: -2 (46 ääntä)
   Kaikki ei halua lapsia. Mä en ikinä, tekisin mitä tahansa sen eteen ettei mun tarvis pilata elämääni jollain rumalla vauvalla. "yhyy ku saat pitää kääröä sylissäs" joo hajoa. Mä en haluis ees koskee siihen, jos jostain syystä joutuisin sellasen ääliön itteni sisältä puskemaan

   Lainaa

  60. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Vai että kolmekymppinen. Viiden vuoden sisällä se tapaa elämänsä prinssin ja on vakuuttunut että silloin olisi sitten sen lapsen aika....

   Lainaa

  61. Tulos: +3 (9 ääntä)
   "jonkun kersan" kanssa... huoh. Aika julmaa. Toivottavasti ei ole sitä lasta kohtaan sit samanlainen :/

   Lainaa

  62. Tulos: +5 (5 ääntä)
   vihanen: Oma pikkuveli kuoli mahaan vappuna.. ja haudattiin sit pariviikkoo sen jälkee.. vituttaa tämmöset pellet. Kuka voi sanoo, et haluu haudata oman lapsensa.. Jos ei haluu sitä ni on monii ketkä haluu. On lapsettomuutta ja kätkytkuolemii ja tää idiootti tulee huutelee facebookis, et haluu tappaa oman lapsensa (jos oikee ymmärsin on jo yli 12. viikolla, ettei ois enää kyse edes abortista). Tosi ajattelematonta..
   Muuten ihan hyvä mutta abortin saa anottua vielä pitkälti viikoille 20 asti. järkyttävää, mutta totta.

   Lainaa

  63. Tulos: +1 (7 ääntä)
   HYI!!!!

   Lainaa

  64. Onnellinen äiti 12.10.2011 11:43
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   Toivottavasti joku on tajunnu tehdä tuosta tapauksesta jo sossulle ilmotuksen??

   Lainaa

  65. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Ihanaa jeesustelua. <3 Eiköhän jokainen AIKUINEN ihminen saa itse elämästään päättää. Oli se sitten ihan tahaton vahinko tai omaa huolimattomuuttaan.

   Lainaa

  66. Tulos: -20 (64 ääntä)
   Itse varmaan samantyylistä tekstiä suoltaisin, jos jotenkin epäonnisesti raskaaksi tulisin. Pahin painajainen se. "Rikkaus olla äiti", haistakaapa paska. Rikkaus lykkiä rattaissa ja vaunuissa jotain ruikuttavaa ipanaa. En kestä sellaisia ihmisiä, jotka eivät kykene itse persettään pyyhkimään - oli kyseessä lapsi, vammainen tai vanhus. Minä en sellaisia elämääni tahdo. No, onneksi ei tarvitse huolehtia. Minä kun olen siinä onnellisessa asemassa, että en voi tulla raskaaksi.

   Lainaa

  67. Tulos: +18 (40 ääntä)
   En kestä sellaisia ihmisiä, jotka eivät kykene itse persettään pyyhkimään – oli kyseessä lapsi, vammainen tai vanhus. Minä en sellaisia elämääni tahdo.
   Toivottavasti sunkaan persettä ei kukaan pyyhi esim. 50 vuoden päästä vanhustentalossa tai jos joskus vammaudut pahasti, esimerkiksi onnettomuudessa :) Kukaan ei varmaankaan tahdo elämäänsä sun perseen pyyhkimistä.

   Lainaa

  68. Tulos: -1 (29 ääntä)
   Okra: Toivottavasti sunkaan persettä ei kukaan pyyhi esim. 50 vuoden päästävanhustentalossa tai jos joskus vammaudut pahasti, esimerkiksi onnettomuudessa Kukaan ei varmaankaan tahdo elämäänsä sun perseen pyyhkimistä.
   Olen tehnyt läheisilleni selväksi, että jos sellaiseen tilanteeseen joudun, minut täytyy auttaa hengiltä. En tahdo olla taakaksi.

   Lainaa

  69. Tulos: +14 (30 ääntä)
   Hehe: Olen tehnyt läheisilleni selväksi, että jos sellaiseen tilanteeseen joudun, minut täytyy auttaa hengiltä. En tahdo olla taakaksi.
   Ei kukaan varmaankaan sun takia vankilaan halua istumaan :)

   Lainaa

  70. Tulos: -5 (23 ääntä)
   Okra: Ei kukaan varmaankaan sun takia vankilaan halua istumaan
   Luotan siihen, että eutanasia tulee Suomessa hyväksytyksi. Sen olisi hyvä tulla. Tai sitten minut voi joku kärrätä Belgiaan.

   Lainaa

  71. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Armokuolema lailliseksi itsekkäikkelle ihmisille! Ois kiva olla Hehe:n läheinen, apua ei tulis koska hän nyt vaan ei kestä sellaisia ihmisiä. Siinä on kasvatustyö menny hukkaan :(

   Lainaa

  72. Tulos: +11 (25 ääntä)
   mariia: Armokuolema lailliseksi itsekkäikkelle ihmisille! Ois kiva olla Hehe:n läheinen, apua ei tulis koska hän nyt vaan ei kestä sellaisia ihmisiä. Siinä on kasvatustyö menny hukkaan
   Kumpiko sitten on itsekäs - sellainen, joka vaatii, että toisen täytyy elää, vaikka itse tietää olevansa muille taakka, vai se, joka tahtoo pois kärsimyksestä? Niinpä.

   Lainaa

  73. Tulos: +15 (27 ääntä)
   mariia: Armokuolema lailliseksi itsekkäikkelle ihmisille! Ois kiva olla Hehe:n läheinen, apua ei tulis koska hän nyt vaan ei kestä sellaisia ihmisiä. Siinä on kasvatustyö menny hukkaan
   Jännä asenne. Eli kun ihmisellä ei ole minkäänlaista hoivaviettiä (mitää naisilta yleensä suuresti odotetaan) niin on itsekäs?

   Lainaa

  74. Tulos: -10 (28 ääntä)
   Toivottavasti kaadut ja murrat molemmat kätes, siinähän oot paskat perseessä muutaman kuukauden :D tai pyydät sitä eutanasiaa...

   Lainaa

  75. Tulos: +22 (38 ääntä)
   mariia: Toivottavasti kaadut ja murrat molemmat kätes, siinähän oot paskat perseessä muutaman kuukauden tai pyydät sitä eutanasiaa…
   Mulla ei ehkä ole hoivaviettiä (mitäpä minä sillä tekisin - ihmisiä on joka tapauksessa aivan liikaa), mutta niin lapsellinen en ole, että lähden tuntemattomalle tuollaista toivomaan.

   Lainaa

  76. Tulos: +28 (32 ääntä)
   mariia: Toivottavasti kaadut ja murrat molemmat kätes, siinähän oot paskat perseessä muutaman kuukauden tai pyydät sitä eutanasiaa…
   Näin hienoja ihmisiä siis nämä hoivavietilliset ja epäitsekkäät ihmiset siis ovat :)

   Lainaa

  77. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Hehe: Itse varmaan samantyylistä tekstiä suoltaisin, jos jotenkin epäonnisesti raskaaksi tulisin. Pahin painajainen se. “Rikkaus olla äiti”, haistakaapa paska. Rikkaus lykkiä rattaissa ja vaunuissa jotain ruikuttavaa ipanaa. En kestä sellaisia ihmisiä, jotka eivät kykene itse persettään pyyhkimään – oli kyseessä lapsi, vammainen tai vanhus. Minä en sellaisia elämääni tahdo. Tuo raskaaksi tuleminen onkin sitten ainoa asia jonka pystyt itse päättämään, onnettomuus voi tulla kohdalle ja saatat jopa elää vanhaksi.... Jotenkin susta saa sellaisen jääkuningatar- käsityksen, ei millään pahalla No, onneksi ei tarvitse huolehtia. Minä kun olen siinä onnellisessa asemassa, että en voi tulla raskaaksi.

   Lainaa

  78. Tulos: -4 (16 ääntä)
   Ihme tyyppejä nämäkin, ku jotkut yrittävät kunnolla tulla raskaaksi, mutta eivät saa lasta, ja tämä neiti ajattelee jos lapsen tappamista.. Jo on tällä neidillä kaikki kunnossa? Miks hankkia lapsi jos se ei ole tervetullut? Ja tuosta päätellen on ollut aika kauan raskaana, koska puhutaan jo äitiyslomasta. Huhhuh mitä toimintaa..

   Lainaa

  79. Tulos: -2 (34 ääntä)
   Hehe: Itse varmaan samantyylistä tekstiä suoltaisin, jos jotenkin epäonnisesti raskaaksi tulisin. Pahin painajainen se. “Rikkaus olla äiti”, haistakaapa paska. Rikkaus lykkiä rattaissa ja vaunuissa jotain ruikuttavaa ipanaa. En kestä sellaisia ihmisiä, jotka eivät kykene itse persettään pyyhkimään – oli kyseessä lapsi, vammainen tai vanhus. Minä en sellaisia elämääni tahdo. No, onneksi ei tarvitse huolehtia. Minä kun olen siinä onnellisessa asemassa, että en voi tulla raskaaksi.
   Sullakaan ei taida olla kaikki ihan kotona? Itsekkin olet ollu "rääkyvä ipana" rattaissa, ja sinunki persettäsi on pyyhitty. Se olisi varmaan ollu kauhean kiva asia, jos oma äitisi olisi sanonut ettet ollut tervetullut maailmaan, tai että olit pelkkä vahinko, ja sinua ei olisi haluttu? Tai varmaan onkin koska tuollaista kommenttia heitätä :) Rupeaa ärsyttämään tuollainen, koska jokaisen elämä on arvokas, jopa näitten "rääkyvien pikku ipanoiden". Ihmetyttää ihmiset, jotka heittävät tuollaista kommenttia, ovathan itsekkin olleet joskus lapsia :D?

   Lainaa

  80. Tulos: +25 (27 ääntä)
   jaaha: Sullakaan ei taida olla kaikki ihan kotona? Itsekkin olet ollu “rääkyvä ipana” rattaissa, ja sinunki persettäsi on pyyhitty. Se olisi varmaan ollu kauhean kiva asia, jos oma äitisi olisi sanonut ettet ollut tervetullut maailmaan, tai että olit pelkkä vahinko, ja sinua ei olisi haluttu? Tai varmaan onkin koska tuollaista kommenttia heitätä Rupeaa ärsyttämään tuollainen, koska jokaisen elämä on arvokas, jopa näitten “rääkyvien pikku ipanoiden”. Ihmetyttää ihmiset, jotka heittävät tuollaista kommenttia, ovathan itsekkin olleet joskus lapsia ?
   Jännä tuo kommentti "olet itsekin ollut lapsi". Miten se liittyy mihinkään? Onko pointti siis se, että kun itse on kerta ollut lapsi, niin siksi tulisi myös haluta niitä lapsia? Kaikki eivät vain tykkää lapsista, eivätkä omaa jälkikasvua halua. Mikä siinä on niin väärää? Tulisiko mielestäsi siis hankkia lapsia, vaikkei niitä halua ja sitten heittää niille samanlaista kommenttia kuin mokassa on? Sehän se vasta epäitsekästä olisikin :)

   Lainaa

  81. Tulos: +14 (26 ääntä)
   jaaha: Sullakaan ei taida olla kaikki ihan kotona? Itsekkin olet ollu “rääkyvä ipana” rattaissa, ja sinunki persettäsi on pyyhitty. Se olisi varmaan ollu kauhean kiva asia, jos oma äitisi olisi sanonut ettet ollut tervetullut maailmaan, tai että olit pelkkä vahinko, ja sinua ei olisi haluttu? Tai varmaan onkin koska tuollaista kommenttia heitätä Rupeaa ärsyttämään tuollainen, koska jokaisen elämä on arvokas, jopa näitten “rääkyvien pikku ipanoiden”. Ihmetyttää ihmiset, jotka heittävät tuollaista kommenttia, ovathan itsekkin olleet joskus lapsia ?
   Ihanaa, että tiedät minusta asioita, joita en tiedä itsekään. Satutko tietämään myös seuraavat lottonumerot? Joo, olen ollut joskus lapsi. Olen joskus paskonut housuuni ja oksentanut veljeni päälle. Se ei mitenkään pakota minua haluamaan lapsia. Lasten hankkiminen ei ole mikään pakko (eikä se ole edes suositeltavaa nykymaailmassa). Miksi kommenttini ärsyttää?

   Lainaa

  82. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Voi hyvää päivää. Ja minusta tehtiin Lastensuojelu ilmoitus koska olin alle 20-vuotias eli jonkun logiikalla täysin epäkypsä halutun lapseni vanhemmaksi. Toivottavasti älyävät ottaa lapsen heti synnärillä pois...

   Lainaa

  83. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Just.: Voi hyvää päivää. Ja minusta tehtiin Lastensuojelu ilmoitus koska olin alle 20-vuotias eli jonkun logiikalla täysin epäkypsä halutun lapseni vanhemmaksi. Toivottavasti älyävät ottaa lapsen heti synnärillä pois…
   toi on normaalia! mä sain 17v ekan ja 20v tokan lapsen YKSIN, plaaplaaplaa..

   Lainaa

  84. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Hehe: Itse varmaan samantyylistä tekstiä suoltaisin, jos jotenkin epäonnisesti raskaaksi tulisin.
   On eri asia paukuttaa facebookiin tollasta tekstiä, kuin olla haluamatta lapsia. Tuskin sinäkään sitä puolustuskyvytöntä toukkaa ivaisit puolituttujen edessä. Nolaisit vain samalla itsesi. Aloitustekstin Amandahan ei todellakaan ole mieleltään terve (lue. samanlainen kuin valtaväestö), mutta ei mulle silti mene jakeluun, että 30-VUOTIAS ihminen käyttää tollasta kieltä yhtään kenestäkään. Tässä järkyttää vain eniten se, että vihan kohteena on oma syntymätön lapsi. Ja todellakin vain eniten, silkkaa paskaahan tuo on vaikka puhuisi Paavo Lipposesta.

   Lainaa

  85. Tulos: +3 (15 ääntä)
   O.O No johan on. Herran Jumala. Itellä alle 3 kuinen tuhisija, ja synnärillä kauhistelin erästä savuttelijaa. Kävi joka välissä yötäpäivää tupakalla, synnytti, sai koliikkilapsen ja sitten huusi hoitajille kun nämä kehottivat vähentämään tupakointia, ja sen jälkeistä lapsen imetysyritystä. Luulin sitä jo pahaksi, kun mainitsi että turhia tommoset parkujat. Tämän 'artikkelin' herättämää kauhistuksen, pöyristyksen tunnetta en osaa ees kuvailla...

   Lainaa

  86. Tulos: -20 (24 ääntä)
   Nimeni on Chris, olen kolme, silmäni ovat turvoksissa. En näe. Minun täytyy olla tyhmä, Minun täytyy olla paha, mikä muukaan olisi voinut, tehdä isän niin vihaiseksi? Toivon että olisin ollut parempi, toivon etten olisi ollut ruma, sitten ehkä äitini, haluaisi vieläkin halata minua. En voi tehdä väärin, en pysty puhumaan ollenkaan, tai muuten olen lukittuna ylhäällä, koko päivän. Kun olen hereillä, olen aivan yksin, talo on pimeä, väkeni ei ole kotona. Kun äiti tulee kotiin, yritän olla mukava, niin ehkä minä saan vain, yhden selkäsaunan tänä iltana. Kuulin auton, isä on palannut, charlien baarista. Kuulen hänen kirouksen, nimeni on sanottu, painan itseni, seinää vasten. Yritän piileksiä, hänen pahoilta silmiltään, olen niin peloissani nyt, alan itkeä. Hän löytää minut itkemästä, kutsuu minua rumilla sanoilla, hän sanoo, että on minun vikani, että hän kärsii töissä. Hän läimäyttää ja lyö minua, ja huutaa minulle enemmän, pääsen vihdoinkin vapaaksi, ja juoksen ovelle. Hän on lukinnut sen jo, ja minä alan karjua, hän ottaa minut kiinni ja heittää minut, kovaa päin seinää. Minä putoan lattialle, luuni melkein murtuneena, ja minun isäni jatkaa, enemmän huonoja sanoja. 'Olen pahoillani!', minä huudan, mutta se on nyt liian myöhäistä, hänen kasvonsa on kieroutunut, käsittämättömäksi. Se kipu ja loukkaantuminen, uudelleen ja uudelleen, hyvä Jumala, armahda minua! Lopeta se, kiltti! Ja hän viimeinkin lopettaa, ja suuntaa ovelle, sillä välin kun makaan siellä liikkumattomana, loikoillen lattialla. Nimeni on Chris, olen kolme vuotias, tänään isäni, murhasi minut. Jos pitää olla tuolla asenteella, suosittelen antamaan sen lapsen mahdollisiman pian pois synnytyksen jälkeen ettet tee mitään vastaavaa tyhmää.

   Lainaa

  87. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Tohon tietty sopisi äiti isän kohdalle paremmin..

   Lainaa

  88. Tulos: -7 (25 ääntä)
   Hehe: Itse varmaan samantyylistä tekstiä suoltaisin, jos jotenkin epäonnisesti raskaaksi tulisin. Pahin painajainen se. “Rikkaus olla äiti”, haistakaapa paska. Rikkaus lykkiä rattaissa ja vaunuissa jotain ruikuttavaa ipanaa. En kestä sellaisia ihmisiä, jotka eivät kykene itse persettään pyyhkimään – oli kyseessä lapsi, vammainen tai vanhus. Minä en sellaisia elämääni tahdo. No, onneksi ei tarvitse huolehtia. Minä kun olen siinä onnellisessa asemassa, että en voi tulla raskaaksi.
   Olisipa sun vanhemmat ajatellu samallatavalla.

   Lainaa

  89. Tulos: +1 (1 ääni)
   Katja-73:
   Tää on kyllä aika pohjanoteeraus

   Lainaa

  90. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Itse varmaan samantyylistä tekstiä suoltaisin, jos jotenkin epäonnisesti raskaaksi tulisin. Pahin painajainen se. “Rikkaus olla äiti”, haistakaapa paska. Rikkaus lykkiä rattaissa ja vaunuissa jotain ruikuttavaa ipanaa. En kestä sellaisia ihmisiä, jotka eivät kykene itse persettään pyyhkimään – oli kyseessä lapsi, vammainen tai vanhus. Minä en sellaisia elämääni tahdo.
   Kommenttisi antaa sellaisen kuvan, että jos joku läheisesi vaikka loukkaantuisi pahasti onnettomuudessa ja tarvitsisi 24/7-hoitoa, sinä mieluummin hylkäisit heidät kuin olisit heidän tukenaan ja apunaan, ja se tässä on itsekästä. Ketään ei kiinnosta haluatko lapsia vai etkö halua, eikä kukaan yritä kertoa sinulle, että sinun on niitä haluttava.

   Lainaa

  91. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Abortin saa tehdä 20 viikolle saakka, jos on erityinen syy.. ja raskaus usein alkaa näkyä jo noilla viikoilla... erityisiä syitä on mm. sosiaaliset vaikeudet elämässä, kuten rahattomuus, tai miehettömyys... myös on raiskaus ja tälläiset.. siis jos ei ole huomannut vielä viikolla 12 olevansa raskaana.. Mut järkytyin kans, kun luin että kyseessä on 30-vuotias nainen.. jos joku nyt sattuis tunnistamaan tapauksen, voisko tuon toimittaa jonnekki hoitoon, et sais apua tilanteeseensa, oli lähtökohta mikä tahansa.. ja tietoa enemmän adoptiosta, jos on päättänyt elämää sen verta kunnioittaa..

   Lainaa

  92. turnipsitonttu 25.10.2011 1:36
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   En ole aikaisemmin halunnut kirjoittaa, mutta en vain ymmärrä tätä vihan määrää. Itse en voi lääkityksen takia saada lapsia, koskaan. Multa evätään mahdollisuus siihen, että nyytti on sylissä, se on todella siinä, se on meidän ihan ikioma. Missäs ne keskiaikaiset häpeäpaalut nyt olikaan....

   Lainaa

  93. Tulos: -2 (8 ääntä)
   sairas luuseri, pitäs pistää maanrakoo loppu iäks.. että ottaa aivoo noin vastuuton, vetäisin päin näköö jos vastaan kävelis

   Lainaa

  94. Cory Andersson 21.12.2011 20:12
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Viikolla 20 ei voida tehdä aborttia, se on tehtävä ennen kuin 20. viikko alkaa. Lupa on haettava Valviralta, ja lähes poikkeuksetta se saadaan.

   Lainaa

  95. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Tämä kommentti on suunnattu lähinnä ylläpidolle. Hoidan viikot yksin kotona kahta lastani, toinen melkein vuoden, toinen kolme. Arjen pyörittäminen yksin käy välillä todella raskaaksi ja vastapainoksi päivän hulinalle olen muutaman viikon ajan iltaisin käynyt täällä ihan oikeasti nauramassa ihmisten tempauksille, kirohäröille ja yleiselle typeryydelle. Mutta tämä "moka" oli aivan pohjanoteeraus. Pyörittääkö tätä sivustoa joku keskenkasvuinen ääliöporukka, jonka mielestä tämä 30-vuotiaan äidin irvikuvan tilapäivitys kommentteineen oli jossain kohtaa hauska? JA AMANDA HEI, mikäli joskus tätä luet, toivottavasti tajusit antaa sen paskalta haisevan kersahirviöäpäräs pois :)

   Lainaa

  96. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Niin, ei henkisesti sairaita ihmisiä kannata yritä auttaa tai hoitaa, lynkataan vaan.

   Lainaa

  97. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Voi perkele tollasia... Vauvan saaminen on maailman ainoa asia, jonka takia joskus mietin, et lesbous ei ehkä ookkaan parasta maailmassa. (Ei siinä sitten mitään, jos lesboparilla ois adoptio-oikeus, mut koittakaas nyt tällasessa maassa nauramatta sitä...)

   Lainaa

  98. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Mitäköhän kävi pikkuiselle.. :/

   Lainaa

  99. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Sikäli ymmärrän nuo kommentit "kyllä sun mieli muuttuu kun on tuhiseva käärö sylissä..", koska näillä viitataan niihin äidinvaistoihin jotka kuitenkin useimmilla herää viimeistään synnytyksen jälkeen, ihan BIOLOGISISTA syistä. Aivan eri asia siis kuin se että väitetään että kyllä se sinäkin joskus lapsia haluat ja blaa blaa. Mutta tosiaan joo, ei vaikuta mitenkään terveeltä tämä tyyppi. Jos ei ne äidinvaistot herää niin toivon kovasti että laittaa lapsensa adoptioon.

   Lainaa

  100. everydayi'mshuffling 20.3.2012 17:45
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Täydellinen kusipää.

   Lainaa

  101. Henttuliini 3.6.2012 12:57
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Hehe: Itse varmaan samantyylistä tekstiä suoltaisin, jos jotenkin epäonnisesti raskaaksi tulisin. Pahin painajainen se. “Rikkaus olla äiti”, haistakaapa paska. Rikkaus lykkiä rattaissa ja vaunuissa jotain ruikuttavaa ipanaa. En kestä sellaisia ihmisiä, jotka eivät kykene itse persettään pyyhkimään – oli kyseessä lapsi, vammainen tai vanhus. Minä en sellaisia elämääni tahdo. No, onneksi ei tarvitse huolehtia. Minä kun olen siinä onnellisessa asemassa, että en voi tulla raskaaksi.
   Ja ihan pakko oli tulla tänne kommentteihin huomiohuoraamaan?

   Lainaa

  102. Tulos: +1 (1 ääni)
   Abortin saa tehdä "normaalitapauksissa" 12. raskausviikkoon saakka, tietyissä tapauksissa (tässä luultavasti ei) 20. viikkoon asti. Eiköhän sen maha vähän jo pömpötä kun toisen kuun lopussa ollaan.
   Meh: Nimimerkille “mini”, parin ekan viikon aikana? Oletkohan ikinä tutustunut raskauteen. Voit helposti olla jo toisella kuulla ilamn että tiedät sitä. Kuukautiset saattavat tulla vaikka olisit raskaana ja mahan kasvun näkee vasta useita viikkoja jälkeenpäin.

   Lainaa

  103. Minä itte 2.9.2014 19:24
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   WääkItse sairastan erästä autoimmuunisairautta, kilpirauhasen vajaatoimintaa. Elimistössäni ei ole tyroksiinia nimeksikään. Tämä aiheuttaa jumalatonta väsymystä, kiukkua ja agressiivisuutta. Väitän että moni olisi minun tilassani joko hakannut jonkun tai tappanut itsensä. Sairauttani voi verrata raskauden aiheuttamaan hormoniheittelyyn
   Toisaalta jos et ole koskaan ollut raskaana et voi sitä tietää miten hypotyreoosisi vaikuttaa. Ja kukaan oikeasti vakavasti vajaa ei jaksaisi hakata ketään, koska ei ole kestävyyttä tai lihasvoimaa. Kärttyisyyttä se kyllä aiheuttaa koska se vie vähemmän energiaa kuin fyysinen suorittaminen. Itselläni on varsin huonokuntoinen kilpirauhanen, lääkettä menee enemmän kuin parilla keskivertosairaalla, mutta olin raskausaikana varsinainen enkeli VAIKKA arvoni olivat koko ajan ojassa (lääkitystä nostettiin 4 viikon välein, noin perspektiivin vuoksi) ja tein kaksivuorotyötä. Kilpirauhasen vajaatoiminta ei tee ihmisestä sekopäätä, ei myöskään raskaus. Kyllä tässä keississä näin keittiöpsykologina on ollut kyse ihan muusta kuin hormonienn heittelemisestä.

   Lainaa

  104. Tulos: +5 (7 ääntä)
   No nyt kun ollaan päästy tonkimaan vanhoja arkistoja niin kommentoidaanpa. En edes muistanut tätä mokaa, tulipas paha mieli :( Ja sulle:
   Wääk: Sairauttani voi verrata raskauden aiheuttamaan hormoniheittelyyn, ymmärrän Amandaa täysin ja annan kaiken ymmärryksen ja tukeni hänelle. Olen todellakin sitä mieltä että hän on helvetin vahva ihminen kun pystyy kantamaan ei-toivottua lasta sisällään, samalla kun itsellä on noin paska olo ja mieli.
   Ei, sairauttasi ei voi verrata raskauteen. Ensinnäkään raskaus ei ole sairaus, joskin jotkut sen aiheuttamat komplikaatiot ja ongelmat kyllä siihen kategoriaan menevät. Mutta se, että sinä olet lihonut, väsynyt ja masentunut ei ole sama asia kuin raskaus. Sitäpaitsi kukaan ei pakota kantamaan ei-toivottua lasta. Eikä se ole elämän arvostamista, että sen omalla pakollaan tekee vaikkei haluaisi ja sitten pilaa oman ja lapsen elämän. Se ei todellakaan ole mikään sankariteko.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: raskaana, vauva, odottaa, raskaus, äitiys, lapsi, äpärä