Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pleikkari vs. nainen

"Rakkaani, olen kyllästynyt tähän"
PS vastaan nainen Lähettänyt: (tuntematon) ja Turska

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 44 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +40 (566 ääntä)
      Jalka vaimoon. Nam nam.

      Lainaa

    2. Tulos: -188 (250 ääntä)
      Siis. Ei kai nää oikeesti liity toisiinsa nämä jutut? Aika jotenkin eritasoista läppää. Olis kiva tietää taustoja! Ja Kaisan ja kumppaneiden ikä esimerkiksi.

      Lainaa

    3. Tulos: +307 (313 ääntä)
      @Sailas, millä tavalla sä kuvittelet noiden liittyvän toisiinsa? Ensimmäisessä jutussa on pariskunta Kaisa ja Mikko, toisessa Roope ja "muru" :P

      Lainaa

    4. Tulos: +280 (296 ääntä)
      ^ ja lisäksi välissä lukee: "Samaan aikaan toisaalla" Sailas mä nauran sulle.

      Lainaa

    5. Tulos: +59 (77 ääntä)
      Aika hauska moka ^.^ ja kommenteillekkin sai nauraa niikuin yleensä :P

      Lainaa

    6. Tulos: +82 (96 ääntä)
      Sailas: Siis. Ei kai nää oikeesti liity toisiinsa nämä jutut?
      Eipä liity, ei. Eikö sillä surullisenkuuluisalla maalaisjärjellä saa edes näin itsestään selvää asiaa nykypäivänä ratkottua? Silloin vuonna -45...

      Lainaa

    7. Tulos: -16 (48 ääntä)
      Lukemani paras "moka" täällä :DD

      Lainaa

    8. Tulos: -252 (336 ääntä)
      Kaisa sais muuttaa ite vittuun, kun kerran kohtelee plaikkaria kaltoin!! Tai pysyis vaan keittiössä ja olis hiljaa :DD

      Lainaa

    9. Tulos: +163 (169 ääntä)
      Meillä se on vaimoke joka pelaa pleikkaa aina kun on hetkikin aikaa... Pitäisköhän siltä piilottaa pleikka ja mitenhän siinä sitten kävisi? Saattaa olla että ois aika nopeesti omat kamat muuttolaatikossa kanssa.

      Lainaa

    10. Tulos: +208 (226 ääntä)
      Ja ennenku jotku oman elämänsä sankarit tulee vinkumaan akoista ja pirttihirmuista ja voileivistä nii ihan oikeasti miettikää ite kuinka ihanaa ois olla parisuhteessa, jossa toinen _ihan oikeasti_ on niin addiktoitunut johonkin muuhun, ettei huomioi sua yhtään. On eri asia tykätä pelata ku olla oikeasti niin addiktoitunu siihen, että se menee kaiken muun yli.

      Lainaa

    11. Tulos: +75 (87 ääntä)
      Jaa no itelläni vaikka onki pleikkari ni se ei menis parisuhteen edelle. Toisaalt just sen takii voi olla et parisuhdetta ei oo vielä :D

      Lainaa

    12. Tulos: -57 (85 ääntä)
      Kyllähän tosta vois luulla et tarinat menee yhteen.. Kaisa antaa pleikkarin viikoksi jollekkin pois, leikisti vaikka "murulle" (koska tarinoiden välissä lukee että samaan aikaan toisaalla). "murupa" onki niin ilkeä että antaa sen ite etiäpäin? :) Mä en tajua miks ihmiset vetää niin herneen nenään tosta pelaamisesta. Pelaako nämä "tapaukset" sitten kenties 24/7?

      Lainaa

    13. Tulos: +37 (39 ääntä)
      Olis kiva tietää oliko nää Roopen tilapäivitykset vielä saman päivän aikana :D

      Lainaa

    14. Tulos: +93 (99 ääntä)
      minä: Kyllähän tosta vois luulla et tarinat menee yhteen.. Kaisa antaa pleikkarin viikoksi jollekkin pois, leikisti vaikka “murulle” (koska tarinoiden välissä lukee että samaan aikaan toisaalla). “murupa” onki niin ilkeä että antaa sen ite etiäpäin? Mä en tajua miks ihmiset vetää niin herneen nenään tosta pelaamisesta. Pelaako nämä “tapaukset” sitten kenties 24/7?
      Sinulla ei ilmeisesti ole kokemusta oikeasti peliriippuvaisesta ihmisestä. Se voi tosiaan olla sitä, että öisin on parin tunnin välein herätyskello soimassa koska just sillon pitää olla koneella pelaamassa koska tärkeä juttu xyz (mistäkö tiedä, koska olin itsekin joskus tuollainen, tosin ilman parisuhdetta jotein häiritsin vain itseäni). Konsolipelit eivät tietty yleensä ole reaaliaikaisia, joten ei välttämättä ole juuri sekuntilleen milloin niitä pelaa. Mutta kyllä, se pelaamisen määrä saattaa olla ihan älytön. Mieti itse, kuinka kiva olisi olla parisuhteessa henkilön kanssa, joka aina töiden jälkeen istuu pleikkarin ääreen ja nousee siitä seuraavan kerran aamuyöstä mennäkseen nukkumaan.

      Lainaa

    15. Tulos: -107 (121 ääntä)
      pikkasen totista porukkaa... nohh, sainpa ainakin eniten miinuksia =) ootteko muka yhtä kriittisiä J&VG biisin suhteen?? Mä sanon ei, mä tuun pelaa mun pleikkarii All day, every day Nainen nalkuttaa kun se avaa suutaan Sen hobby on ottaa mun hobeist kuumaa Mee sit shoppaa, beibi peli kesken Se sanoo, et tää geimi teki siit lesken

      Lainaa

    16. Tulos: +81 (91 ääntä)
      Kympistä vetoo että Fail Town on all 12v.

      Lainaa

    17. Tulos: +91 (103 ääntä)
      Joo veikkasin kans Fail Townii n. 12 -vuotiaaks. Tai sitten tosi jälkeenjäänyt kaveri muuten. Mut noh, kukin tyylillään. Ja ihan sivuhuomiona, jos perustelee argumenttinsa Jare&VilleGallen biisien sanoituksilla, niin siinä vaiheessa ollaan kyllä jo siellä ja syvällä.

      Lainaa

    18. Tulos: +58 (74 ääntä)
      Ihan hirveä jätkä jos on todella alkanut parisuhteeseen ps3:n takia. O_O Itse olisin vaikka varastanut sen takaisin eron jälkeen.

      Lainaa

    19. Tulos: -28 (40 ääntä)
      Ps3 voiton vie :)

      Lainaa

    20. Tulos: +46 (46 ääntä)
      Se vaa et jos nää kaverit on pelannu käytännös koko ajan ni miten ne on tavannu ees jonku muijan ja kaiken lisäks viel parisuhteeseen päässy?

      Lainaa

    21. Satunnainen 18.10.2011 18:56
      Tulos: -21 (63 ääntä)
      timotomi: Se vaa et jos nää kaverit on pelannu käytännös koko ajan ni miten ne on tavannu ees jonku muijan ja kaiken lisäks viel parisuhteeseen päässy?
      No jos ne ovat olleet sellaisia uniikkeja lumihiutaleita, joita joskus kutsutaan termillä ~*~*~*G4mEr GuRL~*~*~*~*. Ovat tytöt tehneet ensin kamalan haloon siitä, miten pelaavat pelejä ja ovat siten maailman harvinaisin asia, vaikka pelaavatkin vain Facebookissa FarmVilleä. Pojat pettymystään hukuttavat konsoliin.

      Lainaa

    22. Tulos: -39 (59 ääntä)
      totisia ämmiä täällä

      Lainaa

    23. Tulos: +27 (41 ääntä)
      Mulle tuli hauska olo, kun kuvittelin ton Roopen Feissarimokat-Roopeksi.

      Lainaa

    24. Tulos: +16 (34 ääntä)
      Jos muija mulle raahais pleikkarin, tai minkä tahansa konsolin. Ottaisin sen lähinnä vittuiluna.

      Lainaa

    25. Tulos: +45 (49 ääntä)
      Joskus on opiskelija-asuntolaan sulkeutuneella wowittajallakin netti poikki itsestä riippumatta, ja näin tulee houkutelluksi ulos kolostaan ja saattakin tavata Oikeita Ihmisiä. Minä olen taistellut kumppanin peliriippuvuuden kanssa ja selvinnyt voittajaksi (tai oikeammin, hän taisteli, minä kannustin). Tosin kun molemmat pelaa, on ehkä helpompi myös ymmärtää pidemmälle ja löytää ratkaisuja, eikä vain sulkea toista ulos omasta elämästä. Joskus tietenkin pelaaminen voi olla oikeasti vaan sitä, että ei jaksa suhdetta mutta ei jaksa sitä draamaakaan mikä jättämisestä tulee. Mutta joillekin pelaamisen lopettaminen on oikeasti ihan mahdotonta itsekseen. Älkää jättäkö peliriippuvaista yksin! (ja älkää nalkuttako sille loputtomasti, se ei auta mitään) Vaatii tosin kärsivällisyyttä, itsepäisyyttä ja sitä, että tosissaan välittää toisesta. Ei heikkohermoisille tai välitöntä palkintoa kaipaaville.

      Lainaa

    26. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Voisin sanoa että entisenä peliriippuvaisena ihmettelen suuresti ettei tyttöystävä potkinut pellolle (ja tosiaan pelasin 24/7)....

      Lainaa

    27. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Tunnen monia lapsiperheitä, joissa isä pelaa WOW:ta kaiken aikaa ja lasten ja kodinhoito jää kokonaan äidin kontolle PELAAMISEN takia. Mies ei näe eikä kuule mitään muuta kuin pelinsä.

      Lainaa

    28. Tulos: +47 (49 ääntä)
      Ite tiedän kans tyyppejä, jotka ovat peliriippuvaisia eikä silloin tajuta mistään mitään. Ajantaju ensimmäiseksi katoaa ja kun töistä/koulusta tulet kotiin, istut teeveen/tietokoneen ääreen, onkin jo kello mennyt reilusti yli "nukkumaanmeno" ajan. Ja sitten valitetaan, kun parin tunnin yöunilla menet seuraavana päivänä töihin/kouluun. Ja kun tuohon yhdistelmään lisäät parisuhteen, niin siitä on parisuhde kaukana. Parisuhde vaatii aikaa ja työtä. Ei nainen ole sitä varten, että se tuo sulle mäkistä hamppareita nenän eteen. Eikä liioin mieskään. Peliriippuvaiset tarvitsevat hoitoa, vaikka tiedän tapauksia, jotka ovat edes hitusen heränneet tajuamaan maailmaa, kun seurustelukumppani on lähtenyt ja jättänyt. Samahan asia on työnarkomania siltä osin, ettei toiselle jää aikaa suhteessa, kun mieluummin viettää kaiken aikansa töissä/töiden parissa. Silloin on asia edes jollaintasolla ymmärrettävää, että siinä tienaa leipää kotiin - toisin kuin turhanpäiväisessä ajantappo pelaamisessa, jossa saa korkeintaan liikalihavuutta ja wowista nörttikavereita (joiden oikeita nimiä et edes teidä, ellet ole pelannut kyseisten tyyppien kanssa vuosi tolkulla.) Kokemukseni rintaäänella sanon; "ei koskaan enää".

      Lainaa

    29. joensuun elli 20.10.2011 23:21
      Tulos: +13 (31 ääntä)
      Voiiiii meiän roopesta on tullu julkkis :'''D Kyselijöille tiedoksi, nuo kaksi tapausta EIVÄT liity toisiinsa millään muotoa ja Roopen päivityksen ovat saman päivän aikana tehty, muutaman tunnin aika erolla.. Ja oikeastihan pariskunta ei eronnut eikä Roope saanut pleikkariaan, kyseessä oli pila... :*D

      Lainaa

    30. Tulos: -50 (54 ääntä)
      @jeejee: Selvitä vastedes "vaikeiden" sanojen, kuten sulle argumentin, todelliset merkitykset vaikkapa sivistyssanakirjasta ennen kun alat niin käyttää. @ Ivory: Oot kympin velkaa kaikille kenen kanssa oot lyönyt vetoa. Ite voin lyödä vaikka tonnista vetoa, et omaan korkeamman ÄO:n kuin 95% tänne kommentoivista, enkä pelkästään siks et oon korkeakoulutettu. Se, että heittää herjaavaa seksistä kommentia ei välttämättä tee ihmisestä jälkeenjäänyttä, mutta se et muut sen ottaa tosissaan tekee muista tosikkoja. (esimerrki argumentista 4 jeejee)

      Lainaa

    31. Tulos: +22 (32 ääntä)
      @Fail Town: Esim. Mensan käyttämä testi on pelkkää kuviopäättelyä. Joten onneksi olkoon, kaikesta päätellen olet todella hyvä rakentamaan palikoilla.

      Lainaa

    32. Tulos: -39 (47 ääntä)
      Puhuinko missään vaiheessa Mensan testistä? Ja kyllä, olen siinäkin asiassa todella hyvä, joten kiitos.

      Lainaa

    33. Tulos: +24 (30 ääntä)
      nojuu, aika pienestä sinäkin kiihdyit. onhan noita tosikkoja.

      Lainaa

    34. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Mikko on talipää! Ties mitä kaikkea Kaisa suunnitellut, ja Mikko tekee noin.... Ties vaikka olisi ollut paljon parempaakin luvassa kuin pelaaminen.

      Lainaa

    35. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Fail Town: Puhuinko missään vaiheessa Mensan testistä? Ja kyllä, olen siinäkin asiassa todella hyvä, joten kiitos.
      Puhuit ÄO:stasi, jonka selvittääksesi sinun pitäisi tehdä testi. Mensa on kuitenkin arvostetuin ja suurin älykkyyttä tutkiva järjestö, joten tästä syystä otin asian esille.

      Lainaa

    36. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Mutta, hyvä Fail Town, mikäli sinua noin paljon loukkaa se, että kommenteistasi älykkyytesi ei paista läpi toivotulla tavalla ja ihmiset siten luulevat sinun olevan ala-asteelaisen tasolla, niin mene lukemaan mokaa "Kovaa kyytiä". Saatat löytää sieltä Jonilta vertaistukea.

      Lainaa

    37. Tulos: -19 (25 ääntä)
      Ite tiedän kans tyyppejä, jotka ovat peliriippuvaisia eikä silloin tajuta mistään mitään. Ajantaju ensimmäiseksi katoaa ja kun töistä/koulusta tulet kotiin, istut teeveen/tietokoneen ääreen, onkin jo kello mennyt reilusti yli “nukkumaanmeno” ajan. Ja sitten valitetaan, kun parin tunnin yöunilla menet seuraavana päivänä töihin/kouluun. Ja kun tuohon yhdistelmään lisäät parisuhteen, niin siitä on parisuhde kaukana. Parisuhde vaatii aikaa ja työtä. Ei nainen ole sitä varten, että se tuo sulle mäkistä hamppareita nenän eteen. Eikä liioin mieskään. Peliriippuvaiset tarvitsevat hoitoa, vaikka tiedän tapauksia, jotka ovat edes hitusen heränneet tajuamaan maailmaa, kun seurustelukumppani on lähtenyt ja jättänyt. Samahan asia on työnarkomania siltä osin, ettei toiselle jää aikaa suhteessa, kun mieluummin viettää kaiken aikansa töissä/töiden parissa. Silloin on asia edes jollaintasolla ymmärrettävää, että siinä tienaa leipää kotiin – toisin kuin turhanpäiväisessä ajantappo pelaamisessa, jossa saa korkeintaan liikalihavuutta ja wowista nörttikavereita (joiden oikeita nimiä et edes teidä, ellet ole pelannut kyseisten tyyppien kanssa vuosi tolkulla.) Kokemukseni rintaäänella sanon; “ei koskaan enää”.
      Ehkäpä parisuhteessa ei ole kaikki kohdallaan jos toinen osapuoli viettää suurimman osan ajasta mieluummin pelaamassa/töissä... Ehkäpä itsessäkin saattaa silloin olla jotain vikaa...

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (0 ääntä)
      ahhhahhaa : D hieman nauroin.. aivan hulvaton ..

      Lainaa

    39. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Oon lukenut kaikki tän paikan mokat, ainakin jos ne on ne etusibun yli 60 sivua mokia vai paljon niitä olikaan? No mutta silti, lueskelen näitä nykyään ihan vain kommenteiden takia, musta ne on ehkä vähän huvittavempia..

      Lainaa

    40. Rotta−Nuorgam 15.1.2012 13:23
      Tulos: +11 (21 ääntä)
      Kaiken takana on nainen. Naisen takana on mies. Loppu onkin vain mr Allolle sopivaa.

      Lainaa

    41. jukkapalmu 15.7.2012 9:21
      Tulos: +8 (16 ääntä)
      ai pleikkari on tärkeempi kun nainen? kusipää.

      Lainaa

    42. Asennevamma 21.5.2014 18:52
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Vanha juttu jo, mutta joku sanoi että parisuhteessa lienee jotakin vikaa, jos toinen tekee töitä tai pelaa mieluummin... Entisessä kaukaisessa suhteessani homma meni niin, että minä kävin töissä ja toinen osapuoli pelasi. Aina kun olin töissä, kaveri halus tehdä mun kanssa jotakin (mun rahoilla) ja sitten taas kun minä olin vapaalla ja valmis kaikenlaiseen niin sitten tyyppi ei jaksanutkaan enää vaan pelasi mieluummin, vaikka olisin jo ollut hänen luonaan ja ehdottanut jotakin yhteistä tekemistä. Oliko vika sitten minussa ja minun työnteossani, sitä en tiedä.

      Lainaa

    43. Kloorattu kenguru 23.12.2020 18:55
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Kaisa kuuluu tähän naisten kastiin, joka käyttää valtaa hallitakseen miehensä tekemisiä ja mikäli vallankäyttö ei onnistu, lopettaa lyhyeen. Tuollaiset naiset eivät kumppania ansaitse.

      Lainaa

    44. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Eikai se oikeen ole jalkavaimo jos asuvat samassa kämpässä?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: PlayStation, pleikkari, parisuhde, ero, suhde, pelata