Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kovaa kyytiä

"Laskeskelin, että se mun onnettomuus vastasi 45 metrin pudotusta"
Taustatietoja: Longboard on normaalia rullalautaa pidempi mäkirullalauta. lujaa laudalla

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 94 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +271 (645 ääntä)
   Täältä saisi sitä toisenlaista kovaa kyytiä. Nam nam.

   Lainaa

  2. Tulos: +215 (237 ääntä)
   Hyvä Sami! :D

   Lainaa

  3. Tulos: +182 (226 ääntä)
   Aika hyvä :D Mikähän tuo kieli on lärvikirjassa mikä jutun lähettäjällä käytössä?

   Lainaa

  4. Tulos: +68 (112 ääntä)
   ^ Mietin ihan samaa, kuin Alskupää, se on hauska (: Nii ja siis tokkopa kyseessä on kieli, vaan joku lisäohjelma. (:

   Lainaa

  5. Ilona Ofelia 18.10.2011 7:23
   Tulos: +170 (176 ääntä)
   kattokaa kielistä english (pirate).

   Lainaa

  6. Tulos: +57 (73 ääntä)
   Alsku, se on English (Pirate)

   Lainaa

  7. Tulos: +30 (54 ääntä)
   Alskupää: Aika hyvä Mikähän tuo kieli on lärvikirjassa mikä jutun lähettäjällä käytössä?
   English(Pirate) eli merirosvokieli :)

   Lainaa

  8. Tulos: -5 (49 ääntä)
   Ah ihanaa tuo ARRR Pirate kieli ♥ Toi on aivan loistava samoin L33T vai mikä nyt onkaan :_D

   Lainaa

  9. Tulos: +124 (148 ääntä)
   Mokaa lukiessa arvasin, että vähintään puolet kommenteista täällä on merirosvoenglannista.

   Lainaa

  10. Tulos: +37 (199 ääntä)
   hei oikeesti, en voi lukee enää näitä kommentteja ku pelkään aina näkeväni ton mister ällön NIIN ÄRSYTTÄVÄN "nam nam"-kommentin. yritän aina skippaa sen mut..... verisuonet katkeilee päässä aina ku nään ton, argh.

   Lainaa

  11. Tulos: +112 (130 ääntä)
   Noh, 45 metriä ja 3,5 metriä. Eihän tossa niin suurta eroo ole, yks pilkku ja numero vaan eroo.. Eikö niin?? Anyone??

   Lainaa

  12. Tulos: +15 (35 ääntä)
   täh??? "bout 2 turns o' ye hourglass ago" ... "58 shots o' rum ago"... "Arrr this be pleasin' to me eye".... "Blabber t' ye mates"... mäki haluun merirosvo facebookin!

   Lainaa

  13. Tulos: +49 (57 ääntä)
   Joni yrittää vähän päteä, kauheet raivarit kun kukaan ei usko ja sit, "oho, olinkin väärässä, HEHHE" :D

   Lainaa

  14. Tulos: +53 (75 ääntä)
   No, onneksi on sentään rehellinen :D Tollasta litaniaa olisi tuskin kukaan jaksanut/osannut huvikseen tarkistuslaskea, ihan hyvin olisi voinut jättää sen 45 m sinne :D

   Lainaa

  15. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Ah. Piraattienglannin perusteella tunnistin lähettäjän ja tämä jonikin on tuttu. Voi sitä riemua kun päästään huomenna nauramaan sille :)

   Lainaa

  16. Randomtalker 18.10.2011 16:01
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   ... Vasta kommenteista huomasin, että koko juttu edes oli piraattienglannilla. Liian tottunut? :D

   Lainaa

  17. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Hieno Longboard kun on nopeusmittarikin.

   Lainaa

  18. mites toi kieli homma? 18.10.2011 17:16
   Tulos: +11 (23 ääntä)
   Jos minä valitsen kieleksi vaikka "US English" ja kirjaudun sisään niin kieli muuttuu automaattisesti takas Suomeksi. Puhumattakaan, että listassa ois mitään "piratea". Eli mikä siinä mättää? :D EVO kommentit voi jättää suosiolla pois, koska mitä siitä tulis jos maailmassa kaikki osaisivat kaiken? ;)

   Lainaa

  19. Tulos: -6 (40 ääntä)
   undefined: Jos minä valitsen kieleksi vaikka “US English” ja kirjaudun sisään niin kieli muuttuu automaattisesti takas Suomeksi. Puhumattakaan, että listassa ois mitään “piratea”. Eli mikä siinä mättää? EVO kommentit voi jättää suosiolla pois, koska mitä siitä tulis jos maailmassa kaikki osaisivat kaiken?
   EVO

   Lainaa

  20. Tulos: +11 (13 ääntä)
   anonyymi: Ah. Piraattienglannin perusteella tunnistin lähettäjän ja tämä jonikin on tuttu. Voi sitä riemua kun päästään huomenna nauramaan sille
   haahahahaha mäki olin lähettämäs tätä tänne mut joku ehti ennen. Tää oli kyl aika hauska :)

   Lainaa

  21. Tulos: +19 (29 ääntä)
   btw. 45m jos tippuis niin salee kuolis muutenkin :D

   Lainaa

  22. Tulos: -12 (34 ääntä)
   mites toi kieli homma?: Jos minä valitsen kieleksi vaikka “US English” ja kirjaudun sisään niin kieli muuttuu automaattisesti takas Suomeksi. Puhumattakaan, että listassa ois mitään “piratea”. Eli mikä siinä mättää? EVO kommentit voi jättää suosiolla pois, koska mitä siitä tulis jos maailmassa kaikki osaisivat kaiken?
   EVO :D

   Lainaa

  23. Tulos: -4 (44 ääntä)
   Anonyymi kerro lähettäjä, koska ite en oo varma vielä siitä ja ois hauska tietää. Erästä Tappia epäilen, ku samilla ei englannin kielen taidot riitä pirateen.... Ja naurakaa vaan :D
   hannalotta: haahahahaha mäki olin lähettämäs tätä tänne mut joku ehti ennen. Tää oli kyl aika hauska
   Kiitti kulta, että säki oisit tehny musta feimin :D
   anonyymi: Ah. Piraattienglannin perusteella tunnistin lähettäjän ja tämä jonikin on tuttu. Voi sitä riemua kun päästään huomenna nauramaan sille
   On mullaki hauskaa, ku toi on aika perusvirhe unohtaa muuttaa km/h muotoon m/s, eikä toi 45 metriäkään kuitenkaa mahdoton oo, ku oon jo kolmatta viikkoo paikat kipeenä kolmiolääkkeitä välillä napsien... Tollasessa onnettomuudessa kun kuitenki energiaa katoo aika paljo kaikkialle muualle. Ylpein terveisin Joni Mäkinen Lukio-opiskelija

   Lainaa

  24. OIKEA Hannalotta 18.10.2011 23:20
   Tulos: -58 (74 ääntä)
   Hei sinä, joka käytät nimeäni täällä, olisin kiitollinen, että kertoisit oikean henkilöllisyytesi, jotta voimme keskustella asiasta kahden kesken. Joni kyllä pääsee mukaan keskusteluun. On loukkaavaa ja lain vastaista esiintyä toisena henkilönä. Suomessa on vain kaksi Hannalottaa, ja joni ei tunne toista, joten ilmoitan tästä ylläpidolle. Ja pahimmassa tapauksessa laitan hakkerikaverini perääsi :) Joni voi todistaa, että mulla on niitä, ja paljon. Joni siis en todellakaan oo kommentoinut tänne aikasemmin. :( Sillä 45 metriä ei ole pakolla tappava. Todennäköisesti kyllä, mutta on 50 metrin pudotuksistakin hengissä selviytyneitä.

   Lainaa

  25. Tulos: +59 (63 ääntä)
   OIKEA Hannalotta: Hei sinä, joka käytät nimeäni täällä, olisin kiitollinen, että kertoisit oikean henkilöllisyytesi, jotta voimme keskustella asiasta kahden kesken. Joni kyllä pääsee mukaan keskusteluun. On loukkaavaa ja lain vastaista esiintyä toisena henkilönä. Suomessa on vain kaksi Hannalottaa, ja joni ei tunne toista, joten ilmoitan tästä ylläpidolle. Ja pahimmassa tapauksessa laitan hakkerikaverini perääsi Joni voi todistaa, että mulla on niitä, ja paljon. Joni siis en todellakaan oo kommentoinut tänne aikasemmin. Sillä 45 metriä ei ole pakolla tappava. Todennäköisesti kyllä, mutta on 50 metrin pudotuksistakin hengissä selviytyneitä.
   Haha, joku esiintyy nimellä hannalotta täällä, aika vakava rikos tosiaan XD, reps

   Lainaa

  26. Tulos: -12 (24 ääntä)
   Siis ei mitään toisena henkilönä esiintymistä ja henkistä pahoinpitelyä vakavampaa... Mutta nehän voi saada jopa oikeuteen asti. Kun kyseinen nimi loukkaa kuitenkin pahasti henkilöä ja käyttäjä oletettavasti tietää sen. Terveisin sama Joni vähän tuohtuneempana..

   Lainaa

  27. Tulos: -22 (26 ääntä)
   hannalotta: btw. 45m jos tippuis niin salee kuolis muutenkin
   Itse asiassa ei kuolis.. Ota hyvä ihminen asioista selvää ennen kuin höpötät juttujas:) Mun appiukko putos katolta n. 60m ja aika elävän oloinen "kuollut" on.. :)

   Lainaa

  28. Tulos: +61 (73 ääntä)
   Minun nimeni on Hannalotta Oikea. Teen syytteen että esinnyt minuna. Tai sitten lähetän mun pikkuveljen sun perään. Se osaa tehdä DSillä animaatioita

   Lainaa

  29. Tulos: +28 (44 ääntä)
   Mokaaja: Siis ei mitään toisena henkilönä esiintymistä ja henkistä pahoinpitelyä vakavampaa… Mutta nehän voi saada jopa oikeuteen asti. Terveisin sama Joni vähän tuohtuneempana..
   Voi lapset. Onko nimimerkkejä koskeva laki säädetty jossain? Ja miksi joku antaisi lapselleen nimeksi Joni? Sehän on koiran nimi!

   Lainaa

  30. Joni Johannes Mäkinen 19.10.2011 0:18
   Tulos: -30 (40 ääntä)
   Sinä väärä Hannalotta oletko varma, että haluat lähteä testaamaan miten lainsäädäntö soveltuu nettiin? Koska tuo on oikeasti vaarallista oman rikosrekisterisi kannalta. Joni-kommenttisi oli kunnianloukkaus, joka oli kohdistettu aika selvästi minulle ja koskee noin 15 tuhatta suomalaista... Eli mieti ennen kuin jatkat. Terveisin Joni lukiolainen opiskelija aka. Mokaaja

   Lainaa

  31. Tulos: +85 (87 ääntä)
   Mitä helvettiä täällä kommenttiosiossa tapahtuu.

   Lainaa

  32. HannaWÄÄKlotta 19.10.2011 0:39
   Tulos: +52 (62 ääntä)
   Ja oletko sinä OIKEA Joni ja OIKEA Hannalotta varmoja, että halutte lähteä testaamaan miten kovasti koko poliisilaitois teille nauraa jos menette tekemään "rikosilmoituksen". Koska tuo on oikeasti vaarallista oman itsetuntosi kannalta. Menkääpä opiskelemaan lakia ja tulkaa sitten pätemään. Ps. Hannalotta olen hyvin pahoillani, että omaperäistä nimeäsi on käytetty näin ikävästi hyväksi. Toivottavasti tunnet itsesi yhä yksilöksi, etkä kuuluvaksi tähän massaan. Jospa keksisit uuden keinon olla omalaatuinen, kuin käyttämällä hyväksi nimeäsi. Pps. Mun toista nimee ei oo Suomessa ku neljällä, nii voin kyllä olla varma jos käytätte tätä adjektiivia teijän lauseissa. Eli kattokaapa tarkkaan missä sitä sanaa käytätte! Jos käytätte väärässä tilanteessa niin oikeudessa tavataan! Ppps. En varmana kerro mikä mun toinen nimi on! Se on niiiin yksilöllinen. Iiiiiiiih.

   Lainaa

  33. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Ihmettelen tasan samaa kuin visukinttu tuossa ylempänä.

   Lainaa

  34. Tulos: +71 (73 ääntä)
   Hei Hannalotta, viitsitkö kertoa niiden hakkerikavereidesi nimet täällä, ettei vahingossa kukaan käytä niitä.. Oi aikoja, oi tapoja. Kun minä olin nuori (tuossa pari viikkoa sitten) niin uhkailtiin sentään prätkäjengikavereiden hirmuisella kostolla, nykyisin pelotellaan nörteillä.

   Lainaa

  35. Joni Johannes Mäkinen 19.10.2011 0:56
   Tulos: -35 (51 ääntä)
   HannaWääkLotta Hannalottia on suomessa tasan kaks kun kirjotetaan ilman väliviivaa että on huomattavasti harvinaisempi kuin oikeen mikään muu "harvinainen nimi", joten tilanteen hyvin tietäen ja lakiopisa kiinnostuneena tiedän että rikoksen tunnusmerkit täyttyy ihan kunnolla. Joni kohta oli liioittelua vaikka sekin totta... Ja kiitos kun yritit nostaa tyttöystäväni pohjalle romahtanutta itsetuntoa, vaikkei se korkeella ole ollutkaan. Itselleni tekee vaan pahaa katsoa, kun tyttöystäväni romahti kaiken taakkansa alla, kun Hannalotta löi viimeisen iskun. On taas se Joni...

   Lainaa

  36. Joni Johannes Mäkinen 19.10.2011 0:58
   Tulos: -33 (39 ääntä)
   O tempora, o mores... Hannalotalla oli varmaan mielessä "Veni, vidi, vici", mutta nyt joku voisi sanoa errare humanum est. Kyllä olen opiskellut myös hiukan latinaa, vaikka nuo kyllä voisi googlatakkin.

   Lainaa

  37. Tulos: +63 (75 ääntä)
   "tyttöystäväni romahti kaiken taakkansa alla, kun Hannalotta löi viimeisen iskun" - Joni Ethän sää nyt oo ees tosissaan, herranjumala mitä paskaa sää suollat. Tyttöystävällesi suosittelen lääkäriin menoa. Ja sinulle ystävä rakas hiukan lisää sitä lakioppia. Se että esiinnyn vaikka nimellä Riikka ei tee musta yhtään rikollisempaa kuin esiintyä nimellä Hannalotta. Oli kuinka harvinainen tahansa. Mistä helvetistä minä voin tietää montako Hannalottaa Suomessa on? Netissä saan esiintyä vaikka Kekkosena jos niikseen tulee. (Sanoi Matti Niikseen.) Sinulla, eikä yhdelläkään Hannalotalla ole oikeutta tulla minulle siitä märehtimään. Ja jos ihan todella viranomaisilta kysytään niin luulen että he suosittelevat OLEMAAN KÄYTTÄMÄTTÄ omaa nimeään. Voisinpa huvikseen facesta etsiä tämän Hannalotan niin tiedän kuinka erikoinen ihminen hän on. Lopettakaa nyt saatana tuo paska tai alan esiintymään joka sivustolla Hannalottana. Ja ei. Te ette voi tehdä asialle mitään.

   Lainaa

  38. Tulos: +49 (59 ääntä)
   Ps. Laitanpa tulevan lapseni nimeksi Hannalotta!

   Lainaa

  39. Joni Johannes Mäkinen 19.10.2011 3:27
   Tulos: -46 (54 ääntä)
   Wääk: “tyttöystäväni romahti kaiken taakkansa alla, kun Hannalotta löi viimeisen iskun” – Joni
   Toi kommentti oli hiukan karrikoitu mutta kyllä se oli piste I:n päällä ja mukana oli kaikkea muuta suurempaakin. Perhe, koulu, ihmissuhteet yms.
   Ja sinulle ystävä rakas hiukan lisää sitä lakioppia. Se että esiinnyn vaikka nimellä Riikka ei tee musta yhtään rikollisempaa kuin esiintyä nimellä Hannalotta. Oli kuinka harvinainen tahansa. Mistä helvetistä minä voin tietää montako Hannalottaa Suomessa on? Netissä saan esiintyä vaikka Kekkosena jos niikseen tulee. (Sanoi Matti Niikseen.)
   Jos tilanteesta voi selvittää helposti ketä henkilö esittää ja hän ei ole yleisesti tunnettu henkilö niin se jo alkaa täyttää rikoksen piirteet. Tässä tilanteessa kun henkilö vielä oletettavasti tietää, että henkilön nimi on juuri tämä ja että se on harvinainen ja sen käyttö loukkaa todella kovasti kyseistä henkilöä, koska hän ei useista syistä siedä nimeään, muutamakin rikosnimike täyttyy ainakin joten kuten. Ja mitä lakiopin lukemiseen tulee niin minun back up planina on lukion jälkeen oikis, joten laki kiinnostaa ja sitä myös luen jos eteen sattuu tai lakiteknisiä kysymyksiä tulee vastaan. Finlex.fi on TODELLA hyvä ystävä, koska sielä on ajantasaiset lait. Olen myös lukenut kokonaan järjestyslain läpi koska on ollut pitkään tapana kantaa mukana linkkuveistä, (sillä tykkään korjailla asioita) vaikka sekin harmillisesti on laitonta, jos lakia aletaan pilkulleen lukea, kun eihän pesariakaan tai siihen verrastettavaa esinettä saa julkisesti kannella. Olen myös lueskellut lain porsaanrei'istä kuten esim hätävarjelusta ja tutkinut lakitapauksia, joista saa osviittaa hätävarjelun ja hätävarjelun liioittelun rajaan vetoon oikeudessa ja syyntakeettomuudesta ynnä muusta sellaisesta. Rikoslakikin on kiinnostava mutta turhan pitkä luettavaksi sellaisena kokonaan.
   Sinulla, eikä yhdelläkään Hannalotalla ole oikeutta tulla minulle siitä märehtimään. Ja jos ihan todella viranomaisilta kysytään niin luulen että he suosittelevat OLEMAAN KÄYTTÄMÄTTÄ omaa nimeään.
   Märehtiminen ei ole laitonta ja kukaan ei pakota sinua lukemaan avautumistani. Ja taas mitä minun oman kokonimen käyttöön tulee saan käyttääs itä vapaasti ja miten halua, eikä mua ei voisi oikeasti VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA, vaikka joku yrittäisi tonkia minun koko elämäni läpi noilla tiedoilla, koska minun nimeni on sitten taas sieltä yleisimmästä päästä, (Mäkinen on suomen 4. yleisin sukunimi ja Jonejakin on varmasti reilusti yli kymmenentuhatta Suomessa plus kaikki ulkomaalaiset, kun taitaa naisen nimenäkin olla käytössä ulkomailla.)
   Voisinpa huvikseen facesta etsiä tämän Hannalotan niin tiedän kuinka erikoinen ihminen hän on.
   Ei kannata, koska voisit hyvinkin epäonnistua ja vaikka löytäisit hänet niin et saisi siitä paljoa irti, koska hänellä ei pitäisi sielä paljo julkista tietoa olla.
   Lopettakaa nyt saatana tuo paska tai alan esiintymään joka sivustolla Hannalottana. Ja ei. Te ette voi tehdä asialle mitään.
   Ei kannata koska tämän jälkeen se helposti täyttäisi jonkin rikoksen tunnusmerkit... Eipä taitaisi Marko Forss aka. Fobba tykkää, jos niin tekisit ja suomen poliisilla alkaa olla jo resursseja kunnolla ja perinpohjin puuttua netissä tapahtuviin rikoksiin ja myös niillä uhkailuun. Turhauttaa ja kyllä tekstini on pääasiassa avautumista, että pää kestää tän paskan, jonka ensimmäinen hannalotta ja copycatit + muut provosoituneet (minä mukaanlukien) ovat laittaneet liikkeelle ja kasvattaneet... T.Joni

   Lainaa

  40. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Asiaan. Luuleeko tou rullalautailija että on sama putoaako 30 km/h alaspäin jai kaatuuko 30km/h vauhdista asfalttiin? Senhän olis pitäny ajaa sillä ponglordilla 30 km/h seinää päin niin olis ollu lähempänä. PS. Mun oikea nimi on Toni ja olen nähnyt muitakin Toneja keskustelupalstoilla enkä ole nostanut meteliä koska ymmärrän että ihmisiä on enemmän kun nimiä, joten samannimisiä on oltava jopa samassa kaupungissa.

   Lainaa

  41. Tulos: +72 (74 ääntä)
   Kommentit on hauskempia kuin itse moka. "Laitan mun hakkerikaverit sun perään", voi herramunjee. :D

   Lainaa

  42. jonnet pätee 19.10.2011 11:24
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Mä perustan sellasen nettisivun kuin feissarimokakämmääjät ja tää kommenttikeskustelu on siellä ekana. Aivan loistavaa.

   Lainaa

  43. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Mikä teitä nykyäjan lukiolaisia vaivaa. Perkele. Meidän aikana lukiossa opittin ainankin se, että ei tiedetä mitään. Nykyajan lukiolaiset luulee olevansa lakimiehiä. Todellakaan minkään rikoksen tunnusmerkistö ei täyty hannalotta nimimerkin käytössä.

   Lainaa

  44. Tulos: +42 (50 ääntä)
   Ps. Joni. Menen mielelläni vaikka vankilaan, jos todellakin saat jonkun poliisin etsimään minut käsiini siksi, että olen käyttänyt nimimerkkiä Hannalotta. (itseasiassa HannaWÄÄKlotta, mutta joka tapauksessa) Viime keväänä ystäväni katosi ja häntä etsittiin vasta monen vuorokauden jälkeen muutaman poliisin voimin, kun ei ollut resursseja etsiä suuremmalla porukalla. Väittäisin, että jos poliiseilla ei ole resursseja etsiä väkivaltaisasti kadonnutta henkilöä, niin ei heillä ole resursseja alkaa etsiä minua siksi että olen, herregod, käyttänyt nimimerkkiä joka ei ole oikea nimeni. En tiedä yritätkö provosoida, trollata vai oletko peräti tosissasi, mutta sen tiedän että naurettava sinä olet. (Kunnianloukkaus! Nosta ihmeessä syyte. )

   Lainaa

  45. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Tukehdun nauruun! :'D Siis sivullisille tiedoksi: Koko Hannalotta-taistelu lähti siitä, että joku satunnainen kävijä käytti Hannalotta-nimimerkkiä, siitäkös tämä _oikea_ Hannalotta repi pelihousunsa.

   Lainaa

  46. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Iih, kauheeta settiä! Mäkään en tykkää mun nimestä, mut ei oo vielä tullu tarvetta nostaa kunnianloukkaussyytettä, jos joku sitä käyttää. Vaikka omanaankin. Ei meillä tietääkseni etuoikeutta ole nimiimme, olivat kuinka harvinaisia tahansa. Eikä se ensimmäinen (menee jo sekasin, et kuka on kuka:D) Hannalotta vissii väittänyt olevansa mokaajan tyttöystävä, tai muutenkaan esiintynyt halventavasti. Että oikean Hannalotan kannattaisi ehkä vaihtaa nimensä, jos se on nyt pilalla, ja Jonin keskittyä lukioon, jotta pääsee sinne oikikseen. Ette te ainakaan oikeudenkäyntikorvauksilla tule elämään...:)

   Lainaa

  47. Joni Johannes Mäkinen 19.10.2011 17:26
   Tulos: -44 (52 ääntä)
   Ongelma vaan on vieläkin se, että lähes varmasti kysessä ei ole satunnainen käyttäjä, vaan joku tuttu joka tiesi nimen merkityksen. Tätä on vaan vaikeeta takoa teidän päihinne, koska se on niin kovasti teidän (tässä tilanteessa) vääriä sisäisiä mallejanne vastaan...
   MyyTii: Että oikean Hannalotan kannattaisi ehkä vaihtaa nimensä, jos se on nyt pilalla, ja Jonin keskittyä lukioon, jotta pääsee sinne oikikseen. Ette te ainakaan oikeudenkäyntikorvauksilla tule elämään…:)
   Jos oisit lukenut kunnolla, mitä et selvästikkään tehnyt, oisit huomannut että se oli back up plan. Ja mitä tulevaisuuden suunnitelmiin tulee niin se on lääkis, jonne lakitietoa ei pakolla tarvitse. Fysiikkaa tarvitsee, mutta mitä siihen tulee niin kaikki tekevät virheitä; virheitä tapahtuu erityisesti yksiköissä, jos ei ole huolellinen. Ainiin ja verottomana lääkärien palkat voi nousta helposti yli 7000 euroonkin, jos on ahkera tai/ja erikoistunut lääkäri taikka omistaa yksityispraktiikan... Kaikista ei vain ole opiskelemaan niin paljoa ja työskentelemään ihmisten terveyden ja henkien(, enkä tarkota mitään yliluonnollista) parissa. Ja Jukkapalmu EN TODELLAKAAN väitä että ne ovat samat tilanteet, mutta kun lensin suoraan perseelleni kääntymisestä, niin ne antavat osviittaa ja ovat jo jossain määrin vertailukelpoiset, vaikka vammamekanismit hiukan eroavat ja ns. hyötysuhde on eri. Eihän koskaan todellisia onnettomuuksia voi laskea paperilla ilman, että voimia on mitattu onnettomuustilanteessa. Ja LottaHanna nimimerkkisi on provoava keskustelun henken huomioon ottaen, joten en arvosta juuri kommenttiasi. Silti vastaan edelleen "Errare humanum est..." eli erehtyminen on inhimillistä ja että en ole koskaan väittänyt itseäni lakimieheksi tai lakiasioiden suhteen päteväksi. Omaan vaan aika syvän ja tarpeeksi kattavan sivistyksen kyseisellä osa-alueella. Terveisin Joni aka. Mokaaja....

   Lainaa

  48. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Apua:D parhaat kommentit ikinä!

   Lainaa

  49. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Jonille (joka sitten tyylistään päätellen ainakin on ihan oikea ja alkuperäinen mokan Joni, terkkuja sinne!) tiedoksi, että mokan lähetti eräs sinua alemmalla luokalla oleva maailmanvalloittaja. (Näin en kai loukkaa kenenkään yksityisyyttä, right? ;))

   Lainaa

  50. huolestunut 19.10.2011 19:52
   Tulos: +38 (48 ääntä)
   Toivon sydämeni pohjasta, että lääketieteellisen tiedekunnan valinnoissa painotetaan laskupäätä ettei tulevaisuudessa nimim mokaajan kaltaiset rahan perässä juoksevat puuhastelijat pääse riskeeraamaan kenenkään terveyttä. Kun ystäväpiiriin kuuluu hakkereita ja muita pikkurikollisia on päivänselvää, että tämän hämärähemmon paikka ei ole leikkauspöydän takana.

   Lainaa

  51. hannalortto 19.10.2011 20:02
   Tulos: +34 (42 ääntä)
   who the fuck is hannalotta?

   Lainaa

  52. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Joni Johannes Mäkinen, lopeta jo.

   Lainaa

  53. Tulos: -5 (17 ääntä)
   haha loistava :) kyllä lukiolainen osaa! =) hyvä lukio !!

   Lainaa

  54. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Enpä haluaisi Joni sinua lääkärikseni näillä puheilla. Ps. Väestörekisterikeskuksen mukaan Hannalottia on alle viisi, sekä miehiä että naisia. Mutta näin yhtä lainoppineena kuin Jonikin, niin sori vaan, ei oo keissii. Joten Joni: Audi, vide, tace.

   Lainaa

  55. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Tosin se väestörekisterikeskus voi näyttää nimen molempien sukupuolten nimenä silloin kun tapauksia on vähän, en ole varma. Mutta olisihan se silti hauskaa jos toinen niistä olisi poika.

   Lainaa

  56. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Ai niin. Yoni, josta voidaan käyttää myös kirjoitusasua joni, on sanskritia ja tarkoittaa naisen synnytyselimiä. Joten Hannalotalle terveisiä, että hyvä ja nätti on nimi.

   Lainaa

  57. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Mä en nyt ihan ymmärrä miksi Hannalotta teki tästä niin suuren numeron? Tuskin kukaan olisi kiinnittänyt mitään huomiota koko asiaan, jollei hän olisi itse tullut tänne riehumaan. Eihän tuossa feikkilotan kommentissa edes ollu mitään ihmeellistä? Mikä multa meni ohi?

   Lainaa

  58. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Toi Joni on ihan järkyttävän typerä sekä fysiikan että oikeustieteen tiedoiltaan. Ei edes naurata.

   Lainaa

  59. jonnet pätee 20.10.2011 8:02
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Suuresti huvittaa mut alkoi jo vähän käymään sääliksi. Joni, nyt kannattais olla ihan hiirenhiljaa. Ei yhtään kommenttia enää, kaivat itsees vaan syvemmälle paskaan. Ihan totta, zip it.

   Lainaa

  60. Tulos: +8 (44 ääntä)
   Itse romahdin täysin henkisesti nimeni väärinkäytöstä ja nyt joudun myymään itseäni maksaakseni sekä masennuslääkitykseni että terapeuttini laskut.

   Lainaa

  61. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Hattu: Mä en nyt ihan ymmärrä miksi Hannalotta teki tästä niin suuren numeron? Tuskin kukaan olisi kiinnittänyt mitään huomiota koko asiaan, jollei hän olisi itse tullut tänne riehumaan. Eihän tuossa feikkilotan kommentissa edes ollu mitään ihmeellistä? Mikä multa meni ohi?
   No ilmeisesti Joni ja Hannalotta seurustelee. Joku käytti Hannalotta -nimimerkkiä, mahdollisesti tahallaan jotta Joni luulisi tyttöystävän aikoneen ilmiantaa hänet, tai ehkä siksi että on hyvä nimi (mahdollistahan se on sekin). Sen sijaan että Joni olisi ollut hiljaa ja keskustellut ensin Hannalotan kanssa asiasta, hän päättikin "kiittää kultaa" täällä, ja ilmeisesti jälkeen päin tämä itsensä ainoaksi oikeaksi (tai siis toiseksi ainoaksi oikeaksi) Hannalotaksi itsensä mieltävä tuli avautumaan nimensä käytöstä. Joni ei vieläkään voinut antaa asian olla, vaan päätti kertoa koko nimensä täällä, ärsyttää kaikkia epäoleellisella pätemisellä, ja helpotti siten tapaa löytää sekä hänet että hänen tyttöystävänsä, jos joku sen haluaisi tehdä.

   Lainaa

  62. Cory Andersson 20.10.2011 13:43
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Tässä sitä taas nähdään miten teinit luulee itsestään liikoja - ilmeisesti neiti Hannalotta hakkerienystävälle on koko elämänsä ajan painotettu kuinka erikoinen ja ainutlaatuinen nimi hänellä on kun noin suuret herneet nenäänsä veti siitä että joku jossain Feissarimokissa käyttää hänen harvinaista nimeään. Nauraahan tälle pelleilylle jo naurismaan aidatkin. Ja mitä tulee herra Joni ylifyysikkomelkeinvalmislukiolakimies, jospa nyt keskittyisit ihan sen fysiikan lukemiseen ja lopettaisit viisastelun asioilla joista tiedät vain pintapuolisia juttuja, viisastele sitten kun oikeasti tiedät niistä jotain. Ihailut ja kumarrukset vielä siitä että olet lukenut järjestyslain kokonaan, mahtavaa, pitääkö myöntää jokin palkinto? Pieni vinkki vielä, lain tuntemiseen tarvitaan muutakin kuin se, että olet lukenut Finlexistä lakipykäliä ja tutkinut muutamia oikeustapauksia. Ainiin, etsin Iltalehden taannoisen artikkelin ja tässä nyt Feissarimokien lukijoille lista nimistä, joita ei kannata käyttää nimimerkkinä jos ei halua niskaansa suurta paskamyrskyä, jonka seurauksena kaikenlaiset hannalotat ovat lähettämässä Viljamin veljiä ja muita mörköjä kimppuunne: Kookos (alle 5) Cosmo (15-46) Eden (140-33) Nanso (alle 10) Nokia (alle 10) Nöyrä (alle 10) Hali (20-20) Lada (kaikki naisia) Puuma (alle 10) Kalja (alle 10) Sony (20-10) Heppu (10-38) Keiju (141-15) Merikeiju (alle 10) Cola (alle 10)

   Lainaa

  63. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Voi apua. Joni, jos Hannalotta-nimimerkin käyttö kerran täyttää rikoksen tunnusmerkit, niin entäpäs AIDON Hannalotan uhkaus tuolla ylempänä usuttaa hakkerikaverit perään? (En ole hälyttämässä nettipoliisia peräänne, en ole niin todellisuudesta vieraantunut, joten älkää romahtako enempää, mutta kuitenkin.) Mahtaakohan tämä kaksikko olla niitä nuoria, joille isi ja äityli on jo pienestä pitäen opettanut, että aina jos joku ei mee silleen kun tykkää, voi aina uhata opettajaa/ kaveria/ liikuntaharrastuksen ohjaajaa oikeusjutulla. "Jos meidän Joni ei saa fyssan kokeesta vähintään kymppiä, niin rikoksen tunnusmerkistö täyttyy, oikeudessa tavataan!" Ja tottakai kaikkiin muihin nähden ylivertainen kultimussu lukee isona ittensä juristiksi/ lääkäriksi/ kauppaneuvokseksi tms. jotta varmasti saa vähintään 7000e/kk, jotta on edelleen varaa haastaa toisia oikeuteen, sillon kun hommat ei mee just niin kun JONI haluu. Osuivatko spekulaationi oikeaan? Huh, vaikutat erittäin rasittavalta teiniltä.

   Lainaa

  64. Tulos: +16 (20 ääntä)
   ^^ Samaa mieltä, raskas tapaus. En varmaan kauheen kauaa jaksaisi samassa kahvipöydässä istua..... Ja juu, laskupäähän se aika paljon lääkikseen pääsyyn vaikuttaa (ja nimenomaan fysiikka:)). Ja tossa 7000 palkassa merkkaa tooooosi paljon kutsumus, se on sit pitkää päivää ja älyttömästi oheistoimintaa. Ja tämän tiedän erikoisylilääkärin tyttärenä. Nettikommentointi ja lakiharrastukset jää kyl sit pois.. :D

   Lainaa

  65. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Toivottavasti nää sivut säilyy pitkään, niin Jonin tulevat työnantajat voi googlata nää kommentit ja huomata hänen ylivertaisen älyttömyytensä. Tosin en osaa sanoa, miltä alalta se työpaikka olisi, koska noiden kommenttien perusteella lääkis ja oikis pysyvät hyvin kaukaisina haaveina.

   Lainaa

  66. Tulos: 0 (2 ääntä)
   xXx: hahah! :D

   Lainaa

  67. Tulos: +28 (34 ääntä)
   FM-team! VAADIMME FEISSARIMOKAT-MOKAT SIVUSTON! Tikahdun nauruun! :D

   Lainaa

  68. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Wääk: FM-team! VAADIMME FEISSARIMOKAT-MOKAT SIVUSTON! Tikahdun nauruun!
   Ehdottomasti! Aivan koukussa näihin kommentteihin, oikeestaan välillä unohtuu alkuperäinen moka täysin! Parasta on, kun mokaaja tulee puolusteleen kämmiään itku silmässä...:D

   Lainaa

  69. Tulos: +19 (23 ääntä)
   tää itse moka oli aika tylsä.. mutta tämä keskustelu sai kyllä nauramaan ääneen. sitä en epäile että hannalotalla on varmasti paljon taakkaa, jos hän joka pikkuasiasta alkaa kitisemään ja uhkailemaan nörttikavereillaan.

   Lainaa

  70. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Moi, rupean tästä lähtien käyttämään täällä nimimerkkiä Hannalotta. U mad? Pistäppä vaikka pari hakkerikaverias mun perään?

   Lainaa

  71. Pirate English 21.10.2011 15:52
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Merirosvoenglannin saa sieltä ku kirjautuu sisään, ja menee omaan profiiliin. Mene ihan alas ja siellä lukee jossain kohtaa ''Suomi''. Klikkaa sitä ja pääset valitsemaan uuden kielen.

   Lainaa

  72. Absolutisti 22.10.2011 23:30
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Meinasin tulla kirjoittamaan, että arvostan, kun Joni pystyi myöntämään virheensä. Kaikki niitä tekee, mutta toiset ei pysty myöntämään millään. No. Nyt on pakko kommenttien lukemisen jälkeen lisätä, että Jonin plussat katosivat miinuspuolelle aika huolella näiden kirjoitustensa perusteella.

   Lainaa

  73. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Tuolle tyypille suosittelisin oikeasti hyppäämään 45 metristä, nyt kun on jo todistettu, että tyyppi kestää sen hyvin... ;)

   Lainaa

  74. Tulos: +2 (14 ääntä)
   hannalotta: Itse romahdin täysin henkisesti nimeni väärinkäytöstä ja nyt joudun myymään itseäni maksaakseni sekä masennuslääkitykseni että terapeuttini laskut.
   No olipas hienosti tehty feikkihannalotta taas. Et edes isolla kirjoittanut nimeäsi, kuten "Oikea Hannalotta". Nimimerkiksi netissä saat laittaa norminimen, esim Jack, vaikket sen niminen halua olla. Tosin jos esiinnyt toisena henkilönä tämän etu- ja sukunimellä, ja yrität nolata hänet tms taitaa jonkunlainen rikos tapahtua? En sanoisi kovin vakavaksi rikokseksi tätä, vrt murhaan, mutta jos identeettivarkaan riehumiset oikeasti haittaavat henkilön elämää, esim. vittuilu työnantajalle facebookissa :D.. Joni ja Hannalotta: 0 Wääk: 1

   Lainaa

  75. Tulos: +5 (7 ääntä)
   vaikket sen niminen halua olla
   Korjaus: ole

   Lainaa

  76. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Leikitään että olisi olemassa kuvitteellinen henkilö nimeltä Hannalotta Teinilumppu. Jos esiintyisin tämän Teinilumpun nimellä netissä, niin ei se yksitään ole rikos. Eräs Joni opetti minulle, että esiintymisen pitää tuottaa myös vahinkoa (tai hyötyä) jotta se on rikos.

   Lainaa

  77. Tulos: +14 (14 ääntä)
   On sillä kova peppu!

   Lainaa

  78. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Taitaa olla Jonin parasta etsiä uutta back up plania oikiksen tilalle. Voin sanoa, että tässäkin kommentiketjussa varmaan kymmenen ihmistä selittänyt, miksi tuo Hannalottana esiintyminen ei ole rikollista. Mutta jos jätkä on niin vatussi ettei mene jakeluun niin saattaa olla turha oikiksen luennoillekaan mennä maatumaan. :)

   Lainaa

  79. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Ei näin :o

   Lainaa

  80. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Joni & Hannalotta: Nolaatte ittenne täysin! Ketä muka kiinnostaa joku rändömi kommentti palsta jossa käytetään SATUNNAISIA Nicknameja?! Ei jestas en mäkään nyt esim vedä hernettä nenään ja kalsareita vakoon jos joku on vaikka Sibba- ! -.-" Voi kuinka vakavaah!

   Lainaa

  81. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Hannalotta: Leikitään että olisi olemassa kuvitteellinen henkilö nimeltä Hannalotta Teinilumppu. Jos esiintyisin tämän Teinilumpun nimellä netissä, niin ei se yksitään ole rikos. Eräs Joni opetti minulle, että esiintymisen pitää tuottaa myös vahinkoa (tai hyötyä) jotta se on rikos.
   Re-pe-sin, teinilumppu xD

   Lainaa

  82. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Joo-o on vähän turhan suuri numero kenties tehty tosta Hannalotta-nimellä esiintymisestä, mutta pointti tässä ei käsittääkseni ollut se, että "yhyy joku käytti nimimerkkinään mun harvinaista nimeä, joka on vain yhden muun henkilön nimi, vedän sen kusipään oikeuteen!" Pointti oli siinä, että joku esitti nimenomaan tätä kyseistä Hannalottaa, siis Jonin tyttöystävää. Tämä oikea Jonin tyttöystävä Hannalotta sitten tuli ilmoittamaan (tosiaan aika radikaalisti...), että hän ei ollut Hannalotta-nimimerkillä aiemmin kommentoinut henkilö. Sitä nyt en usko, että tuo siltikään rikosnimikettä täyttäisi, mutta vituttaahan se jos joku saa kaikki tuttavat ja tuntemattomat kirjoituksillaan uskomaan, että hän on sinä ja kirjoittelee sinun nimissäsi ties mitä scheibeä.

   Lainaa

  83. Tulos: -4 (6 ääntä)
   En tajunnu sanaakaan toiseksi viimisestä kommentista :D mutta ihan hauska

   Lainaa

  84. Naamallasi on kirja! 20.8.2012 21:20
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Alskupää: Aika hyvä Mikähän tuo kieli on lärvikirjassa mikä jutun lähettäjällä käytössä?
   Piraattikieli.

   Lainaa

  85. LasseViren 29.8.2012 0:24
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   En oo saanu Virenin hakkerikamui perääni

   Lainaa

  86. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Cory Andersson: Ainiin, etsin Iltalehden taannoisen artikkelin ja tässä nyt Feissarimokien lukijoille lista nimistä, joita ei kannata käyttää nimimerkkinä jos ei halua niskaansa suurta paskamyrskyä, jonka seurauksena kaikenlaiset hannalotat ovat lähettämässä Viljamin veljiä ja muita mörköjä kimppuunne: Kookos (alle 5) Cosmo (15-46) Eden (140-33) Nanso (alle 10) Nokia (alle 10) Nöyrä (alle 10) Hali (20-20) Lada (kaikki naisia) Puuma (alle 10) Kalja (alle 10) Sony (20-10) Heppu (10-38) Keiju (141-15) Merikeiju (alle 10) Cola (alle 10)
   Tonne sopis myös mun veljen nimi, jota nyt en lähde julkistamaan mutta sitä on 10-20 . tai oli v. 2010 enkä nykytilannetta kalsa nyt tarkistaa

   Lainaa

  87. Tulos: +13 (17 ääntä)
   "Norsu söi tietokantamme, joten torstain päivitykset jäävät valitettavasti välistä! Pahoittelemme, mutta syyttäkää norsua." Onko Hannalotan hakkerikaverit vihdoin saaneet kostonsa?

   Lainaa

  88. Tulos: -1 (1 ääni)
   moonie: ↑ Mietin ihan samaa, kuin Alskupää, se on hauska (: Nii ja siis tokkopa kyseessä on kieli, vaan joku lisäohjelma. (:
   Se on kieli, 'english (pirate)' löytyy facen kieliasetuksista.

   Lainaa

  89. Tulos: +1 (1 ääni)
   moonie: ↑ Mietin ihan samaa, kuin Alskupää, se on hauska (: Nii ja siis tokkopa kyseessä on kieli, vaan joku lisäohjelma. (:
   Se on skottienkkua

   Lainaa

  90. Tulos: +1 (1 ääni)
   "Elämäm koulu haiskahtaa vahvasti täällä!!! Menkää töihin , heikko aines, luonto korjaa, kokoomus jne!!!!!!!!!!"

   Lainaa

  91. Pesunkestävä alligaattori 23.12.2020 19:01
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Tässä huomataan, että taito laittaa fysiikassa tai matematiikassa kaavat oikein ei tee ketään älykkääksi. Älykäs ihminen olisi osannut tarkistaa ensimmäisen laskutoimituksen saatuaan siitä järjettömän vastauksen.

   Lainaa

  92. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Pesunkestävä alligaattori: Tässä huomataan, että taito laittaa fysiikassa tai matematiikassa kaavat oikein ei tee ketään älykkääksi. Älykäs ihminen olisi osannut tarkistaa ensimmäisen laskutoimituksen saatuaan siitä järjettömän vastauksen.
   Niinpä. Vaikka kyllä tuo järjettömien vastausten tarkastelu on ihan perusjuttuja mielestäni, ei siinä tarvitse olla suurempi nero. Toivottavasti Joni on jo tähän päivään mennessä viisastunut :)

   Lainaa

  93. Vyölaukkuun pukeutunut ananas 4.12.2022 21:52
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Minusta tuossalaskussa on yhä virhe. 30km/h on noin 8.33m/s. 0.5*8.33m/s 0n 4.167m/s ja tämä toiseen potenssiin on 17,36m²/s² ja tämä jaettuna putoamiskiihtyvyydellä 9,81m/s² niin tulee 1.78 metriä. Joka on noin puolet 3,5 metristä. Kyllä tuo korkeus käy perseeseen jos tulee alas.

   Lainaa

  94. Lepsu hyönteinen 21.7.2024 13:02
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mitähän mieltä Joni Mäkinen on tästä "feimiydestään" tänään? Entä onko Hanskilotskun hakkerikaverit (joita on paljon, kysykää vaikka Jonilta) väärien Hanskilotskujen perässä vielä tänäkin päivänä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: rullalauta, skeitti, longboard, mäkirullalauta