Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

VR vastaan asiakkaat

"Suomi: Ainoa maa, jonka pääkaupunkiseudulla voi oikeasti ---"
VR

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 23 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Mr. Ällö 22.9.2011 6:47
      Tulos: +259 (495 ääntä)
      VR polkee asiakkaitaan. Nam nam.

      Lainaa

    2. Tulos: -82 (188 ääntä)
      ^ vähän mä kelasin kauan et mitä ällöö tos on. sit *naks* ja *reps*

      Lainaa

    3. Tulos: +219 (221 ääntä)
      Eihän sen muijan olis saanut edes koittaa käyttää tollasia kortteja joissa lukee jonkun miehen nimi ja toisen kortin kerran myönsi kaverinsa kortiksi. Ihme toimintaa konnarilta. Sentään otti kortit haltuunsa.

      Lainaa

    4. Tulos: +102 (106 ääntä)
      Korjaan, tarkastaja. Mutta enivei, luulisi senkin tietävän että ei ihan kenen tahansa korttia saa antaa vinguttaa menemään.

      Lainaa

    5. Tulos: +135 (151 ääntä)
      Kuulin muuten, että jollain kaukojunamatkalla oli useampikin asiakas päässyt koko matkan ilmaiseksi, koska lipunmyynti ei jostain syystä toiminut edes junassa. Vr on kyllä niin vitsi, mutta sellainen, mikä ei ees naurata. Pitäs saada kilpailutusta tai koko johtoporras vaihtoon.

      Lainaa

    6. Tulos: +74 (92 ääntä)
      Oon kyllä aika tyytyväinen, että ei tarvitse itse kulkea juuri koskaan junalla.. On kyllä tosiaan VR:n touhu niin naurettavaa. "VR, kävellen olisit jo perillä"

      Lainaa

    7. Tulos: -17 (151 ääntä)
      Mr.Ällö vois paremminkin olla Mr. Mukahauska tai Mr. Tylsimys. -_-

      Lainaa

    8. Tulos: +123 (127 ääntä)
      stondis: Kuulin muuten, että jollain kaukojunamatkalla oli useampikin asiakas päässyt koko matkan ilmaiseksi, koska lipunmyynti ei jostain syystä toiminut edes junassa.
      Hki-Tre välillä tätä tapahtui ainakin viime perjantaina. Oli muuten ekaa kertaa VR:llä hinta/laatu-suhde kohdallaan!

      Lainaa

    9. Tulos: -21 (49 ääntä)
      Ensimmäisen kerran halkesin Mr.Ällön kommentille.. :'DDD AHahha.

      Lainaa

    10. Junamatkaaja 22.9.2011 13:21
      Tulos: +52 (60 ääntä)
      Sitten kun tästä farssista on päästy, on jo talvi ja sitten junat liukastuvat lumipenkkaan eivätkä ole koskaan ajoissa. :'(

      Lainaa

    11. Tulos: -16 (48 ääntä)
      kylläpä ihmiset jaksaa valittaa..

      Lainaa

    12. Tulos: +31 (37 ääntä)
      en kai matkusta tarpeeksi usein junalla, ku mitään ongelmia ei oo ollu ku se et miten saa kulutettu aikaa 5 tunnin junamatkalla...

      Lainaa

    13. Tulos: -17 (27 ääntä)
      VR... we love you... <3 NOT! Ja vaikka olenkin melko kaksimielinen persoona, en silti tajua Mr. Ällön kommenttia. Onko polkemisella kenties joku toinenkin merkitys? :D

      Lainaa

    14. Tulos: -9 (23 ääntä)
      Onneksi Urbaani Sanakirja auttoi <3 Tällä kertaa melko hauskakin vitsi! :'DDD

      Lainaa

    15. Tulos: +41 (49 ääntä)
      VR - venaa rauhassa.

      Lainaa

    16. Tulos: -27 (35 ääntä)
      Täh? Konnari takavarikoinu maksu/luottokortit pantiksi? Ymmärsinkö oikein? Ihan kun olis valtuudet moiseen! Eikä paljon muuhunkaan. Eikö ihmiset tiedä oikeuksistaan mitään?

      Lainaa

    17. Tulos: +35 (37 ääntä)
      T.S: Täh? Konnari takavarikoinu maksu/luottokortit pantiksi? Ymmärsinkö oikein? Ihan kun olis valtuudet moiseen! Eikä paljon muuhunkaan. Eikö ihmiset tiedä oikeuksistaan mitään?
      Siis kyllähän niillä on kun on tietyn monta kertaa mennyt tunnusluku väärin niin heillä on tietääkseni peräti velvollisuus takavarikoida kortit. Liekö sitten konnari säälinyt naista kun antoi mahdollisuuden korttien palautukseen..

      Lainaa

    18. Tulos: +40 (48 ääntä)
      Aaaah. Ei nämä ongelmat ole Vr:n vikoja, vaan rahoituksen! Radat on jäässä ja tietoliikenne tukossa, kun ei ole rahaa laittaa kunnon vehkeitä, kun valtio säästää kaikessa mahdollisessa. Naurettavinta mitä olen kuullut on että "Vittu mikä kuski ku juna on myöhässä 2h" Argh. Ihan niin kun sitä veturinkuljettajaa jäätäisiin odottamaan jos se on myöhässä. Kyllä sinne menee kuskiksi seuraava jonosta ja juna lähtee aikataulussa liikkeelle. Myöhässä ne ovat siksi että jossain on ratarikko tai muita ongelmia joka aiheuttaa jonkun junan myöhästymisen jota muut sitten joutuvat odottamaan ja näin on koko liikenne tukossa. Ja kyllä, tiedän näistä asioista sillä isäni on veturinkuljettaja. Nimim. Lentäjän poika

      Lainaa

    19. Tulos: -8 (12 ääntä)
      Random huomio: Kirjottiko toi oikeasti kommenttiaan 7 minuuttia :D

      Lainaa

    20. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Neppiina, kokeileppa itse kirjottaa sama kommentti. Olen aika nopea kirjottaja ja silti sain kulutettua siihen aikaa n. 3 min, kun kopioin tuon tekstipätkän... Sitäpaitsi tuon piti kirjoituksen yhteydessä myöskin kehitellä, että mitä siihen kirjottelee.

      Lainaa

    21. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Rankeli: VR… we love you… <3 NOT! Ja vaikka olenkin melko kaksimielinen persoona, en silti tajua Mr. Ällön kommenttia. Onko polkemisella kenties joku toinenkin merkitys?
      Kyllähän sitä suomalaismiehetkin käyvät polkasemassa Thaimaan tyttöjä ja kyse ei ole yhteisestä pyöräilyretkestä Bangkokin kaduilla.

      Lainaa

    22. Tulos: +27 (29 ääntä)
      T.S: Täh? Konnari takavarikoinu maksu/luottokortit pantiksi? Ymmärsinkö oikein? Ihan kun olis valtuudet moiseen! Eikä paljon muuhunkaan. Eikö ihmiset tiedä oikeuksistaan mitään?
      Niin no, myyjän (tässä konnarin) pitää ottaa pois kortit, jotka eivät ole maksajan. Sellaisia oikeuksia heillä. Vai mitä itse tykkäisit olla tarinan Jarkko, jonka kortti on varastettu? Ja joku eukko ostelisi sillä matkoja? Ehkä mieluummin toivoisit, että konnari ottaisi kortin pois ja lähettäisi pankkiin...

      Lainaa

    23. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Eipä suoraansanoen yllätä. Tänään yritin epätoivosesti sille konnarille joka pysäkille sanoo että ''Yks lippu kiitos'' mutta ei huomannu.. : D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: VR, juna, liput, uudistus, lippu-uudistus, automaatit