Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Riittävät onnittelut

"Ei taas löydy sanoja"
onnittelut

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 74 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1009 (1087 ääntä)
   tuli mieleen joku mtv:n my sweet sixteen ja teini naama punasena kiljuu vanhemmilleen uudesta hienosta urheiluautosta että "AUTO ON VÄÄRÄNVÄRINEN :((((("

   Lainaa

  2. Mr. Ällö 6.9.2011 3:40
   Tulos: -32 (466 ääntä)
   Onneksi olkoon, Salla! Minulla on sinulle paketti. It's a nice, big package. Yum yum.

   Lainaa

  3. Tulos: +390 (580 ääntä)
   Tollanen kiittämätön lortto mitään lahjoja ansaitsekaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +486 (594 ääntä)
   Ja on muuten aivan uskomatonta kuinka 25 vuotias osaa käyttäytyä kuin mikäkin 15v teinidraamaqueen. Itse täytin juuri 22 ja synttärijuhlat mulla on tainnu olla viimeksi joskus... 13 vuotiaana?

   Lainaa

  5. Tulos: +216 (276 ääntä)
   Ahahah onpa urpo teini. Ei uskoisi että 25v. Tuollasta käytöstä, mm. äitille vittuilua, en sietäisi edes 12 vuotiaalta. Kotona ehkä kahdestaan saattaisin joitakin asioita katsoa läpi sormien mutta muuten en.. juntti!

   Lainaa

  6. Tulos: +234 (290 ääntä)
   Mitä vittua? Salla tainnut jäädä siihen 12 vuotiaan pikkutytön tasolle, joka automaattisesti olettaa että porukat antaa jotain rahaa ja lahjoja aina kun tulee vuosia lisää. Ei helvetin helvetti, "Kiitti lahjoistakin! Paitsi että niitä ei oo näkyny?". Saatanan pilalle lellitty kakara.

   Lainaa

  7. Tulos: +122 (144 ääntä)
   Niin no, viimeksi kun minulla oli synttärit, veljeni ei onnitellut mitenkään, äitini laittoi tekstiviestin (yleensä tullut vähintään puhelu! :OOOmg), ja isäni soitti ja oli aiemmin antanut pienen lahjankin. Muut sukulaiset ei muistaneet, paitsi muutama fb:ssä. En silti ajattele, ettei mun sukulaiset muista mua tai välitä musta yhtään. Enpä mä itsekään aina anna lahjoja tai pistä tekstaria kummempaa. Se on vaan yks päivä muiden joukossa.

   Lainaa

  8. Tulos: +107 (133 ääntä)
   Se on se "minä-minä-minä, eikä kukaan muu" -asenne vaan jännä juttu nykypäivänä aika monella ihmisellä.

   Lainaa

  9. Tulos: +330 (346 ääntä)
   Minusta on jotenkin surullista, että vielä 25-vuotiaana pitää olla saldoraja puhelimessa.

   Lainaa

  10. Tulos: +51 (75 ääntä)
   Taitaa tuossa iässä olla virhe? Ei kuulosta yhtään 25v jutuille nuo....

   Lainaa

  11. Tulos: +67 (75 ääntä)
   ^Tai sitten prepaid-liittymä.

   Lainaa

  12. Tulos: -14 (96 ääntä)
   Kyllä mua kieltämättä ottais päähän, oon määki nimittäin aika minäminä ihminen. En tosin valittais siitä fb:ssä :D

   Lainaa

  13. Tulos: +77 (99 ääntä)
   Haha, kylläpä ihmiset tekevät asioista vaikeita. Mun mielestä on vähän kohtuutonta odottaa, että kaikki kohtelevat kuin prinsessaa syntymäpäivän takia ja antavat lahjoja ja ties mitä. Eikö se ole jo riittävästi että ylipäätään muisti ne synttärit ja onnitteli jollain tapaa? Ja mitenhän Salla itse onnittelee omia perheenjäseniään heidän syntymäpäivänä?

   Lainaa

  14. Äijäukkeli 6.9.2011 11:11
   Tulos: +60 (70 ääntä)
   Kun minä täytin 40, Äiti vei mut ja perheeni Intiaan kahdeksi viikoksi :)

   Lainaa

  15. Tulos: +98 (98 ääntä)
   Ikää yli 30, juhlin kaikkia synttäreitä... En muista kenenkään synttäreitä, mutta aina sitä jostain saa sopivan vihjailun, että voi kehitellä jotain kieroa lahjusta... Lahjojen ei tarvi olla kalliita vaan näppäriä... Esim. tikkari, muumilimu ja kaikki muu lapsekas on aina ajankohtainen lahjus n. kolmikymppiselle :-D

   Lainaa

  16. Tulos: +31 (31 ääntä)
   täytyypi tämä muistaa ens vkolla jollen saa riittäviä onnitteluja > :D

   Lainaa

  17. Tulos: +44 (54 ääntä)
   pppee: Taitaa tuossa iässä olla virhe? Ei kuulosta yhtään 25v jutuille nuo….
   Kyllä varmaankin oli virhe, kyllähän joku teini-ikäinenkin voi juhlia neljännesvuosisatasynttäreitään ;)

   Lainaa

  18. Tulos: +14 (78 ääntä)
   Kyllä itelle ainakin tulis paha mieli, jos ei sais 25-vuotissynttäreinä kunnon onnitteluja perheenjäseniltä. Joillekin pienetkin juhlat on iso juttu, meillä muistetaan yleensä aina nimipäivinäkin (joskus jopa lahjan kera). Kissan ristiäisissä en ole koskaan ollut, mutta kyllä mielläkin tuli vieraita kylään kun uusi koiranpentu tuli perheeseen. En tosin itse kuitenkaan olisi tuota asianselvittelyä Fb:ssa hoitanut...

   Lainaa

  19. Tulos: +8 (38 ääntä)
   Ei nyt enää tuon ikäiselle pitäisi synttärit olla niin iso asia että pitäisi noin kiehua kun joku ne unohtaa. Ei vaikka kuinka olisi perheenjäsenet kyseessä. Eikä tässä ilmeisesti edes unohdettu vaan onniteltiin "vaan" naamakirjassa tai puhelimitse.

   Lainaa

  20. Tulos: -31 (103 ääntä)
   Kyllä minua ainakin suututtaa älyttömän paljon jos joku minulle tärkeä ihminen unohtaa onnitella. Ei fb:tä lasketa. Tämä on moka ennemmin tuolta äidiltä, kehtaakin olla tolleen "Turha vinkua", jos on itse unohtanut onnitella. Nii! %&#%@8

   Lainaa

  21. Tulos: +39 (53 ääntä)
   Jännä että viesti kännykkään on jotenki parempi ku viesti facebookissa.
   Roosa: Kyllä minua ainakin suututtaa älyttömän paljon jos joku minulle tärkeä ihminen unohtaa onnitella. Ei fb:tä lasketa. Tämä on moka ennemmin tuolta äidiltä, kehtaakin olla tolleen “Turha vinkua”, jos on itse unohtanut onnitella. Nii! %&#%@8
   Eihän ole unohtanut onnitella kun on sen hoitanut fb:ssä. Mikä ero sillä on minkä kautta onnittelee, kun kuitenki onnittelee? Fb on liian nykyaikainen aitoon onnitteluun? Kenties myös lankapuhelin on aidompi onnittelun väline ku kännykkä?

   Lainaa

  22. Tulos: +40 (58 ääntä)
   Hauskaa, että joidenkin pitäisi saada joka vuosi palkinto siitä, että ovat onnistuneet joskus syntymään.

   Lainaa

  23. Tulos: +32 (66 ääntä)
   kyllä mun mielestä perheenjäsenten nyt sentään pitäis edes soittaa synttärionnittelut, jos ei kasvotusten ehdi näkemään.. kyllä sen verran pitää aikaa irrota, että siskolleen/tyttärelleen soittaa ja onnittelee. fbssä onnittelee vaan jotkut randomit, jotka ei oikeesti edes tiedä syntymäpäivää ja vaan huomaa sivupalkista tai siitä, ku muut onnittelee.

   Lainaa

  24. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Ihme raivari... mä ainakin tykkään (ainakin salaa) ihan sikana kun FBsen tulee synttäri toivotuksia :D

   Lainaa

  25. Tulos: -12 (34 ääntä)
   Joskus häpeän nykynuorisoa...

   Lainaa

  26. Blackcrow85 6.9.2011 22:21
   Tulos: +4 (30 ääntä)
   Ei voi 25 vuotias olla noin lapsellinen :D ei voi...

   Lainaa

  27. Minävain 7.9.2011 8:06
   Tulos: +6 (24 ääntä)
   Oioi mikä urpo. :D Miten tuo ees kehtaa tommosesta valittaa?! Jospa perheenjäseniä ei oo huvittanut onnitella tuollaista kiittämätöntä kakaran tasolle jäänyttä niin mitäpä sitten? Ja toiseksi, jos joku HALUAA toista muistaa sen merkkipäivänä, ihan jees, mutta pakollista se ei ole. En mä ainakaan mieltä pahoita jos joku unohtaa. Saatanhan itekin unohtaa jonkun muun merkkipäivän.

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (28 ääntä)
   Tuli ihan mieleen 21v serkkutyttö joka on jäänyt henkisesti jonnekin Pissaliisa 14vee tasolle, kaikki pyörii vaan oman navan ympärillä, jos ei saa tahtoaan lävitse jossain asiassa tai joutuu luopumaan omista eduistaan jossain tilanteessa niin yleensä tulee heti kamala teiniraivari tyyliin "VITTU HELVETTI ANNA SE TÄNNE MUN VUORO ON EKAX!!½" ja muutenkin kaikki on minä ensin/mulle ensiks/mä haluun jne. Ja sitten tietenkin ikuinen Sitten Kun Minä -litania tyyliin "Sitten kun pääsen ylioppilaax niin äiti on luvannu että pääsen Thaimaaseen viikox!"

   Lainaa

  29. Tulos: -6 (22 ääntä)
   Varmasti ollut onnensa kukkuloilla kun karaoke laulajat tuli jopa halaamaan. Huomaan pientä huomionhakua, ikää kuitenki 25v?

   Lainaa

  30. Tulos: +16 (32 ääntä)
   Ei mikään ihme, että perhe ja sukulaiset haluaa vähän hajurakoa tommoseen

   Lainaa

  31. Tulos: +30 (50 ääntä)
   Muistaminen on tärkeintä, mutta kyllä ne lahjatkin siihen syntymä'päivään kuuluu ainakin perheen kesken. Mitään isoahan sen ei tarivtse olla, mutta jotain tarpeellista, hauskaa, viihdyttävää.... Itse ainakin muistan aina lahjoilla. Itsestäkin on mukava suunnitella lahjaa/lahjoja jollekulle läheiselle ja sitä aitoa iloa jonka he saavat muistamisesta. Siinä mielessä en näe mitään erikoista tässä 'mokassa'. Oikeastaan olen hämmästynyt ihmisten piittaamattomuudesta. Eikö merkkipäivinä muka enää saisikaan nauttia huomiosta? Outoon suuntaan on maailma ja ihmiset menossa....

   Lainaa

  32. Tulos: +12 (30 ääntä)
   Lapset odottavat jouluna joulupukkia ja lahjasäkkiä. Synttäreillä täytyy olla kakku ja lahjoja. Lapset pitävät siitä. Aikuisena tilanne on toinen. Minä sain hopeisen solmioneulan vanhemmilta ja mummilta yhteislahjana 25 veenä ja en edes odottanut sitä. Kavereilta sain onnittelut, kun tulivat pitämiini juhliin viettämään lauantaita. Sainpahan tekosyyn vetää booliöverit. Mitään en odottanut enkä odota. Lapset juhlivat ja nautitaan me aikuiset heidän ilostaan nähdessään lahjapaketteja.

   Lainaa

  33. Ei oikeesti 8.9.2011 7:25
   Tulos: -6 (26 ääntä)
   Hei MR. Ällö kyl tajuun et oot vähä huomionkipee ja matkit aitä Roopee joka tääl joskus laitto niit sen riimei näihi mokiin, mut koita keksii loppuun joku muu ku toi nam nam. Oot btw paska trolli

   Lainaa

  34. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Mä en edes vietä synttäreitä..

   Lainaa

  35. Tulos: +22 (32 ääntä)
   kävi vähän sääliks kyllä :( jos äiti onnittelis vaan facebookissa D:

   Lainaa

  36. seppo seilori 8.9.2011 9:46
   Tulos: +28 (48 ääntä)
   Tällä kertaa olenkin yllättäen "vinkujan" puolella. Vaikka itse en olekaan juuri synttärikemuista tai muistakaan välittänyt 20 vuoden täyttämisen jälkeen niin kyllähän se on aika persauksesta onnitella jonkun feisbjyykin kautta. Ymmärrän toki jos on välimatkaa tms syitä ettei muu oikein onnistu, mutta itselläni nuo puoliväkiset "onnea"-viestit feisbuukissa vain ärsyttävät ja oikeiden ystävien ja perheen olisi aina kivempi onnitella vaikka kortin kautta. Vai onko liian vanhanaikaista nykyihmisille? Vaivaa ehkä nostaa joskus persaus ylös sohvalta bb:n seuraamisen lomassa? Niitä feisbuuk onnittelujakin on "pakko" aina laittaa ja saada tyypeiltäkin joista ei vähempää voisi olla kiinnostunut mutta kun jotain kautta on kaverilistalle tulleet niin.. En anna arvoa kyseisille "onnitteluilla" minkään vertaa. Enkä sen tähden jaksaisi itsekään onnitella kyseisen "viestimisvälineen" kautta.

   Lainaa

  37. Rauno-Annikki 8.9.2011 9:52
   Tulos: +31 (41 ääntä)
   Henkilökohtaisesti arvostan kyllä kaikkia onnitteluja, mutta myönnän että ehkä hieman loukkaantuisin jos minulle rakas ihminen laittaisi onnittelut 'vain' facebook-seinälle monien puolituttujen tapaan. MUTTA järjestää siitä nyt julkinen riita, tai mikään riita ylipäätään, ja valittaa että on unohdettu kokonaan, huhhuh! Entä jos ennemmin muistaisi omia läheisiään heidän syntymäpäivinään kuten haluaisi itseään muistettavan omanaan? ; )

   Lainaa

  38. Tulos: -6 (28 ääntä)
   No voi itku sentään ku äiti ei ostanukkaan mulle sitä heppaa jota mä NIIN toivoin! Ei 25 vuotiaan pidä olettaa että saa kasan lahjoja synttärinä, nimipäivänä, jouluna ja mitä vielä keksiikään. Itsekeskeinen materialisti, yäk. Onneksi olkoon vaan.

   Lainaa

  39. Tulos: -2 (18 ääntä)
   Hmm,25v. ja suuttuu kun ei saa lahjoja. Hmm, 25v. kiukuttelee kun ei onnitella. Ja ennenkaikkea hmm, 25v. jolla on SALDORAJOITUS.....?!? wtf mikä ikiteini....

   Lainaa

  40. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Synttärit on vaan kerran vuodessa.

   Lainaa

  41. pauliina♥ 12.9.2011 17:13
   Tulos: +15 (31 ääntä)
   kieltämättä kyrpiis jonku verran, jos äiti ei onnittelisi. tietysti eri tilanne ku kotona asun ja oon 'vaan tämmöne teini' jota kaikki dissaa mokissaki. ei kaikki 13-19-vuotiaat saa poneja synttärilahjaks. :b ei pitäis miettii, et kaikki tän ikäset on lellipentuja, kun ei kaikki todellakaan ole. ei kaikki nelikymppiset oo äidin kotona asuvia alkoholisteja, tai kaikki kauniit naiset huoria.

   Lainaa

  42. Tulos: +40 (52 ääntä)
   Miks näin monet kilahtaa ton Sallan käytöksestä, mun mielestä todellakin täytyy onnitella muutenkin kun fb:ssä joka synttäreinä riippumatta siitä täyttäkö 5 vai 105. Tosi törkeetä tolleen ignoorata, mulle ainakin tulis tosi paha mieli ja en varmaan puhuis pariin viikkoon mun perheelle. Kaikki meiän perheessä ja viel mummiki unohti yhten vuonna iskän synttärit (se täytti siis jotain 47 tms) ja se oli tosi pahal tuulel viikon ja ihmeteltiin miks, ja sit tajuttiin mitä oltiin missattu :( Mut näköjään suurin osa kommentoijista täällä on sitä mieltä että yli 15 tai ainakaan yli 18 vuotiaat ei saa haluta juhlia synttäreitä eikä saa haluta kunnollisia onnitteluja perheenjäseniltä. Toivottavasti kukaan teistä ei oo mun perheenjäsen.

   Lainaa

  43. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Pdsfas: Jännä että viesti kännykkään on jotenki parempi ku viesti facebookissa. Eihän ole unohtanut onnitella kun on sen hoitanut fb:ssä. Mikä ero sillä on minkä kautta onnittelee, kun kuitenki onnittelee? Fb on liian nykyaikainen aitoon onnitteluun? Kenties myös lankapuhelin on aidompi onnittelun väline ku kännykkä?
   Kirjekyyhkyhän sen olla pitää!

   Lainaa

  44. pauliina♥ 12.9.2011 18:18
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   ^ Morsetuskin voisi olla vaihtoehtolistalla?

   Lainaa

  45. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Eihän 25-vuotiaana enää vanhemmilta lahjoja saada? Pyöreitä täyttäessä voi saada. Olis elämä kyl rankkaa ku tämmösistä asioista kans loukkaantuis. Käy hiukan tonki mimmin vanhempia sääliksi.

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (22 ääntä)
   "Mut näköjään suurin osa kommentoijista täällä on sitä mieltä että yli 15 tai ainakaan yli 18 vuotiaat ei saa haluta juhlia synttäreitä eikä saa haluta kunnollisia onnitteluja perheenjäseniltä. Toivottavasti kukaan teistä ei oo mun perheenjäsen."
   Ei kai täällä kukaan sitä mieltä ole, ettei saisi juhlia ja etteikö lahjoja saisi antaa ja ottaa, mutta se, että aikuinen ihminen suuttuu, kun ei saa syntymäpäivälahjaa on naurettavaa. Synttäreiden juhliminen on kuitenkin lapsuuteen ja nuoruuteen liittyvä juttu - aikuisena sitten tuoppi työpäivän jälkeen riittää syntymäpäiväjuhlaksi.

   Lainaa

  47. Tulos: +30 (34 ääntä)
   hanna: Eihän 25-vuotiaana enää vanhemmilta lahjoja saada? Pyöreitä täyttäessä voi saada. Olis elämä kyl rankkaa ku tämmösistä asioista kans loukkaantuis. Käy hiukan tonki mimmin vanhempia sääliksi.
   Häh, ai miten niin "ei saada"? Onko tähänkin asiaan jo olemassa joku direktiivi, milloin kuuluu lakata saamasta lahjoja (vanhemmilta)? :D Minä olen 27, ja olen saanut joka ainoana syntymäpäivänä ja jouluna lahjoja (ystävien lisäksi myös) vanhemmiltani, samoin myös itse annan heille aina lahjoja heidän merkkipäivinään. Eikä muuten ole aikomustakaan sitä tapaa lopettaa, lahjoja kun on mukavaa sekä antaa että saada. Tärkeintä ei ole se itse lahja eikä etenkään sen hinta vaan ajatus sen takana - itse olen aikuisiällä saanut omilta vanhemmiltani lahjoja uudesta söpöstä kahvimukista Japanin matkaan ja kaikki ovat olleet mieluisia. Ja joo, pitäisin outona jos yhtenä vuotena tulisikin pelkkä onnittelu fb:ssa (puhelu tai vaikka ihan perinteinen syntymäpäiväkortti olisi paljon henkilökohtaisempi ja mieluisampi tapa), mutta en siitä toki alkaisi kenellekään avautua, fb:ssa tai muutoinkaan.

   Lainaa

  48. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Pdsfas: Jännä että viesti kännykkään on jotenki parempi ku viesti facebookissa. Eihän ole unohtanut onnitella kun on sen hoitanut fb:ssä. Mikä ero sillä on minkä kautta onnittelee, kun kuitenki onnittelee? Fb on liian nykyaikainen aitoon onnitteluun? Kenties myös lankapuhelin on aidompi onnittelun väline ku kännykkä?
   Fb tosin saattaa olla joillekkin loukkaavaa, että muistaa vaan siellä. Nykyään fb on niin arkipäiväinen asia, että siellä ihmiset käyvät melkein joka päivä, ja ns. onnittelee ketä vaan. Joillekkin tekstari tai soitto on mm. parempi tapa onnitella, ja siinä näkee ketkä vaivautuu edes vähän näyttämään että välittää ;) En tarkoita, etteikö silloin välittäisi jos lähettäisi fbssä viestin, vaan sitä että soitossa kuulee äänen, ja se on jotenkin läheisempi kontakti kuin fb :) Itse en kyllä olisi tuosta loukkaantunut, enkä varsinkaan osoittaisi mieltäni siitä fbssä :D

   Lainaa

  49. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Minä onnittelen ystäviäni aina savumerkeillä.

   Lainaa

  50. Tulos: -9 (23 ääntä)
   25 -vuotias ja kinuaa lahjoja kuin mikäkin kakara? Jumalauta, meikäläinen on 19 -vuotias enkä ole lahjoja saanut enään moniin vuosiin.. - enkä ole edes halunnut. Mielestäni ei tämän ikäinen niitä enään tarvitse. Syntymäpäivät päiviä siinä missä muutkin. Jos ohimennen joku sattuu onnittelemaan niin kivahan se on, mutta ei ne onnittelutkaan mitään tärkeitä ole. Vuosiahan siinä vaan tulee lisää kuten aina, ei se ole millään tavalla ihmeellistä. Pikemminkin suruvalittelut pitäisi esittää kun taas vanhetaan vuodella.

   Lainaa

  51. Tulos: +22 (36 ääntä)
   On se hienoa, että teillä on täällä pokkaa haukkua ko. henkilöä tietäen esim. todella MITÄÄN tämän henkilön perhetaustoista.. Jos tietäisitte, tuskin sanelisitte mitä ko. 25 - vuotias upea, ihana, rempseä ihminen saa sanoa fb:ssä loukkaantuneista tunteistaan ja mitä ei.. Mutta se on hyvä, että teillä kaikilla on perhesuhteet kunnossa ja kaikki kommunikaatio perheen kesken on just vitun jees, vaikka se olisi pelkän naamiksen välityksellä!! Lisäksi se ihminen, joka ko. henkilön ystäväpiiriin kuuluu, vaikkakin vain fb:ssa, on melko kusipää laittaakseen tällaisen tänne ja sen jälkeen vielä kehtaa väittää itseään ystäväksi. Jos olisit ystävä, tietäisit jotain taustoista ja tuntisit myötätuntoa, etkä laittaisi tätä tänne toisten mulkkujen haukuttavaksi. Huhhuh!

   Lainaa

  52. Tulos: +2 (4 ääntä)
   25v. Ja saldo..?

   Lainaa

  53. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Aissu: Kirjekyyhkyhän sen olla pitää!
   Pöllö on parempi, se jaksaa kantaa lahjankin! XD

   Lainaa

  54. Tulos: +16 (20 ääntä)
   ymmärräb kyllä tuon likan "angstin" ite huostassa ollut kohta 18-vuotta ja mun biologiset vanhemmat unohtaa mut tuon tuosta ehkä päiväks-kuukaudeks kaheks. Oli sovituu tapaaminen tai ei. Ja en kyllä muista kuin yhdet synttärit jolloin onnitelleet.

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Miks tässäkin Mr. Ällö oli saanut noin paljon miinuksia..? Ainoa kommentti mille naurahdin :D

   Lainaa

  56. Tulos: -10 (10 ääntä)
   Kuka ihme antaa lapselleen nimeksi Tipi? :'''D Kuulostaa siltä lastenohjelman linnulta, eikun mikä se on.

   Lainaa

  57. Tulos: -2 (2 ääntä)
   jjuu tipi ja sylvesteri oli joskus vuonna pahvilaatikko.

   Lainaa

  58. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Mitä vikaa saldorajassa on? Sillä pystyy hyvin säätelemään omaa puhelinlaskuaan omaan tilanteeseen sopivaksi - varsinkin jos on vaikka vähävarainen. Ihmettelen vain..

   Lainaa

  59. Tulos: +19 (23 ääntä)
   kumma kun täällä ihmiset avautuu kuinka 25-vuotias ei saisi saada onnitteluja tai lahjoja :D Itse en pidä facebook onnitteluja minään ja jos hyvä kaveri tai sukulainen on vuosia täyttämässä, niin kyllä ite ainakin ihan naamatusten tahdon onnitella ja jos se ei onnistu niin ainakin soittaa. Ja tiedän että äitini itse suuttuisi jos en häntä synttäreinä onnittelisi vähintään puhelimitse ja suuttuisin kyllä itsekin jos lukisi vaan facebookissa että onnea ja samaan lauseeseen valitusta jotain omasta iästä???? ja prepaid liittymät erittäin käteviä ihmisellä joka ei käytä puhelinta paljon, ei tarvitse joka kuukausi maksaa jos ei joka kuukausi puhu! :)

   Lainaa

  60. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Tais jäädä uhmaikä päälle :D

   Lainaa

  61. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Jokaisessa suvussa omat "tavat" käsitellä perhejuhlia. Niitä on turha lähteä arvostelemaan, kun jokaisen suvun "tapa" on juuri heille se oikea. Osa perheistä juhlii, ostelee lahjoja, pitää juhlia ja ruokailee hyvin jokaisen perheenjäsenen syntymäpäivänä. Osa taas ei tietyn rajan jälkeen enää mitenkään huomioi syntymäpäiviä tai sitten onnitellaan ihan pienesti. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää sen verran enemmän taustaa, kuinka tämä tarinan päähenkilö(Salla) on muistanut äitiään hänen syntymäpäivänä niin pääsisi arvoisa arvostelijaraati täällä avautumaan.

   Lainaa

  62. Tulos: +9 (9 ääntä)
   kisu: Jokaisessa suvussa omat “tavat” käsitellä perhejuhlia. Niitä on turha lähteä arvostelemaan, kun jokaisen suvun “tapa” on juuri heille se oikea. Osa perheistä juhlii, ostelee lahjoja, pitää juhlia ja ruokailee hyvin jokaisen perheenjäsenen syntymäpäivänä. Osa taas ei tietyn rajan jälkeen enää mitenkään huomioi syntymäpäiviä tai sitten onnitellaan ihan pienesti. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää sen verran enemmän taustaa, kuinka tämä tarinan päähenkilö(Salla) on muistanut äitiään hänen syntymäpäivänä niin pääsisi arvoisa arvostelijaraati täällä avautumaan.
   Ylipäätään hankala sanoa mitään, kun ei tiedä ihmisten taustoja. Mäkin taidan olla kiittämätön kakara monen mielestä, kun en omaa kovin kauniita ajatuksia äitiäni kohtaan, mutta sille on syyt. Tossakin voi olla vaikka mitä takana, ei aloittaja välttämättä ole kiittämätön ja hemmoteltu kakara, jolle mikään ei riitä - joskaan ehkä FB-avautuminen tuolla tavoin ei osoita kovin suurta kypsyyttä.

   Lainaa

  63. Tulos: +6 (6 ääntä)
   mul on kohta synttärit! muistakaa onnitella!!! :DDDD

   Lainaa

  64. Tulos: -9 (15 ääntä)
   25 vuotias oottaa jotain lahjoja vielä? Just....

   Lainaa

  65. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Garza: mul on kohta synttärit! muistakaa onnitella!!! DDD
   Onnea nyt valtavasti, varaveli!! :D Jos haluat OIKEAT onnittelut (ja LAHJOJA), etkä epäaitoja feissarimokien kautta lähetettyjä, niin tule käymään! :D

   Lainaa

  66. Tulos: +7 (7 ääntä)
   SaTy: Onnea nyt valtavasti, varaveli!! Jos haluat OIKEAT onnittelut (ja LAHJOJA), etkä epäaitoja feissarimokien kautta lähetettyjä, niin tule käymään!
   :DDDDDDDDDD

   Lainaa

  67. Tulos: -3 (7 ääntä)
   mutta että 25 v ja saldoraja...??? WTF.

   Lainaa

  68. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Mr. Ällö: Onneksi olkoon, Salla! Minulla on sinulle paketti. It’s a nice, big package. Yum yum.
   It's a dick in a box ♬♪

   Lainaa

  69. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Athaleia: Kyllä itelle ainakin tulis paha mieli, jos ei sais 25-vuotissynttäreinä kunnon onnitteluja perheenjäseniltä. Joillekin pienetkin juhlat on iso juttu, meillä muistetaan yleensä aina nimipäivinäkin (joskus jopa lahjan kera). Kissan ristiäisissä en ole koskaan ollut, mutta kyllämielläkin tuli vieraita kylään kun uusi koiranpentu tuli perheeseen. En tosin itse kuitenkaan olisi tuota asianselvittelyä Fb:ssa hoitanut…
   huhhuh , nimipäivälahjoja ja pitäis muistaa onnitella ? päiviä ne on muide joukossa , ei voi vaatia / odottaa onnitteluja jokaiselta perheenjäseneltä . mä oon 15 enkä koskaa saa onnitteluja tai lahjoja nimipäivänä ja synttärinä parilta kaverilta ja joskus porukoilta , eikä mun maailma oo romahtanu tai uskonnolline vakaumus oo siitä muuttunu (:

   Lainaa

  70. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Mie en ehkä niin tarttuis tässä avautumisessa nyt tuohon lahjoista mainihtemiseen, loukkaantuminen tästä nyt paistaa läpi lähinnä siitä, että tytölle 25v oli selkeesti vähän isomman tuntunen asia, niin kuin täyttäis pyöreitä. Ootti ehkä siks enemmän ku normaalisti, mitä sukulaiset ei tajunneet. Kyllä miekin aattelen 25-päivää jotenki isompana ku "tavan" synttäriä, itekki kuitenkin vielä sen verran nuori, ettei ole kovin montaa "pyöreää" vielä ehtiny täyttää. Ehkä mie sitten oon vielä lapsukais-asteella tässä 21v:nä, mutta kyllä miekin nyt loukkaantuisin jos perhe ei järjestäis onnittelutilaisuutta kasvokkain - tulis käymään miun kämpällä tai kutsuis minnuu käymään kotona ja tarjois kahvipöydässä jotain herkkua. Ja kyllä, yleensä perheen kesken ostetaan aina synttärisankarille joku yhteislahjaki, vaikka ruusu tai kirja tai jtn. Tosiaan varmaan riippuu ihan perheestä, millaiset perinteet on. Miusta se on kivaa, että läheisimmät tekee siitä päivästä vähän spesiaalimman, kerran vuoteenhan se vaan on.

   Lainaa

  71. Neiti Knatterton 23.3.2018 9:53
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Mursuli: Mie en ehkä niin tarttuis tässä avautumisessa nyt tuohon lahjoista mainihtemiseen, loukkaantuminen tästä nyt paistaa läpi lähinnä siitä, että tytölle 25v oli selkeesti vähän isomman tuntunen asia, niin kuin täyttäis pyöreitä. Ootti ehkä siks enemmän ku normaalisti, mitä sukulaiset ei tajunneet. ...kyllä miekin nyt loukkaantuisin jos perhe ei järjestäis onnittelutilaisuutta kasvokkain – tulis käymään miun kämpällä tai kutsuis minnuu käymään kotona ja tarjois kahvipöydässä jotain herkkua.
   Se kenellä on syntymäpäivä ja haluaa sitä juhlistaa & saada jotain lahjojakin, järjestää ITSE ne juhlat. Ensin mietitään sopiva päivä, sitten valmistetaan ja ostetaan tarjottavia herkkuja ja juomia, siivotaan ja lähetetään kutsut. Olen itse järjestänyt juhlat itselleni joka vuosi siitä asti, kun täytin 18 vuotta. Äiti ja isä tosin haluavat yleensä tulla ennen tai jälkeen kuin muut vieraat, tai pyytävät että tulen ennemmin käymään kotona. Kuinka moni järjestää yli 18-vuotiaan synttärisankarin juhlat tämän puolesta, niin että sankari itse vain odottelee omia juhliaan tuppisuuna ja kädet taskussa? Ja sitten vielä loukkaantuu, kun "ette järjestäneet mitään minun kunniakseni".

   Lainaa

  72. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Sallalla on nyt vähän väärä asenne. Ei kukaan ole hänelle mitään onnitteluja velkaa. Ihmiset onnittelevat toisiaan syntymäpäivinä hyvästä hyvyydestään. Minulle FB-onnittelut riittävät ihan hyvin. Tai puhelinsoitto tai tekstiviesti.

   Lainaa

  73. Pesunkestävä alligaattori 23.12.2020 23:38
   Tulos: -1 (1 ääni)
   25v-synttärit on aika iso juttu nuorelle. Perheen asenne ylimielinen ja vittumainen. Toisaalta luulenpa, että tässä voi olla jotain muuta takana, miksi eivät viitsineet kunnolla muistaa.

   Lainaa

  74. Pesunkestävä alligaattori 23.12.2020 23:39
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Mursuli: Mie en ehkä niin tarttuis tässä avautumisessa nyt tuohon lahjoista mainihtemiseen, loukkaantuminen tästä nyt paistaa läpi lähinnä siitä, että tytölle 25v oli selkeesti vähän isomman tuntunen asia, niin kuin täyttäis pyöreitä. Ootti ehkä siks enemmän ku normaalisti, mitä sukulaiset ei tajunneet. Kyllä [...]
   Onko aivan pakko käyttää tuollaisia typeriä "kansanomaisia ilmaisuja", jos niitä pitää väkisin korostaa lainausmerkeillä että kaikki varmasti ymmärtävät että on ilmaisusta kyse? Sitä paitsi tuo on ihan typerä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: syntymäpäivä, synttärit, onnittelut