Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Päivi tahtoo telkkarin

"Tarviiko joku telkkaria?"
telkkari

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +316 (396 ääntä)
   Kaupankäynnin perussääntö, eniten tarjoava myös saa tuotteen :D Tai niin olisin itse tehnyt jos myymässä oisin ollut :D

   Lainaa

  2. Tulos: +423 (449 ääntä)
   Paivi = DRAMA QUEEN

   Lainaa

  3. Tulos: +58 (158 ääntä)
   Mielestäni myyjä on velvollinen myymään huutokaupassa ensin eniten tarjoavalle tavaran.

   Lainaa

  4. Tulos: +223 (231 ääntä)
   Vissiin hyvä telkkari..

   Lainaa

  5. Tulos: -94 (268 ääntä)
   Päivi tais tulla menkkapäissään hysteeriseksi.

   Lainaa

  6. Tulos: +155 (173 ääntä)
   vielä tollane vittuileva hymiö aina kommenttien perään.. :D ( :) )

   Lainaa

  7. Tulos: +250 (266 ääntä)
   Mistä te nyt päättelitte että kyseessä oli huutokauppa? Ehkä Tuijalla vaan oli tietty hintapyyntö ja sit eka joka maksais sen verran niin sen myös sais. Jestas tota Päivin lapsellista vonkumista.

   Lainaa

  8. Tulos: +55 (67 ääntä)
   joo eniten tarjoavalle taikka nopeimmalle jos muut ei tarjoo enempää :D mut kyl tätä oli hauska lukee ;D

   Lainaa

  9. Tulos: +135 (159 ääntä)
   Kyllä se nopeimmalle menee. Eihän kaupassakaan myydä eniten tarjoavalle myydä, vaan sille kuka ensin ehtii.

   Lainaa

  10. Tulos: +154 (164 ääntä)
   Tämmöisissä tilanteissa minä kyllä myyn yleensä sille, jolle huvittaa, eli useimmiten lähimmälle tutulle. Joku aika sitten annoin ennen kirpparille viemistä välistä joitain tavaroita hyvälle, pitkäaikaiselle ystävälleni, jolla on vähän taloudellisia vaikeuksia. Ehkä Joni vaan on kivempi tyyppi kuin Päivi, ja tämän perusteella en sitä edes yhtään epäile. :D

   Lainaa

  11. Tulos: +89 (97 ääntä)
   "PÄIVI nyt suu poikki" :D

   Lainaa

  12. Randomtalker 20.8.2011 11:31
   Tulos: +21 (39 ääntä)
   AAAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAAAHAHAHAH *Kröhkröhköhköh*. Hihhii.

   Lainaa

  13. Tulos: +110 (122 ääntä)
   Voi luoja toi Päivi on idiootti :D kohtuullisen epävakaa päästään. Päivi tahtoo telkkarin :D

   Lainaa

  14. Tulos: +89 (95 ääntä)
   Joo eihän tässä mitään huutokaupasta mainittu. Tuija halus myydä telkkarin ja se myi se sille kenelle tahtoi, Päivi veti herneet nenään ku Tuija ei halunnu myydä sille kun oli jo luvannut telkkarin Jonille! So simple!

   Lainaa

  15. Tulos: +39 (47 ääntä)
   Loistava :DD Ja loistavaa kun Päivi on yksin se joka räyhää ja Tuija ottaa vain huumorilla koko asian. On meinaan niitäkin nähty, jotka tappelee ihan tosissaan fb:ssä. Ja eräässä isossa riitatilanteessa kauhee haukkuminen ja riehuminen MUN TILAPÄIVITYKSESSÄ. Sit kun yritin sovitella riitaa, niin toinen suuttui mulle :P Mutta siinä riidassa oltiin niin henkilökohtaisuuksissa, etten voi sitä tänne lähettää :) Muuten ei tienny, itkenkö vai nauranko :D

   Lainaa

  16. Tulos: -30 (58 ääntä)
   En tajunnu miks toi Joni tarttu tuohon pohjalaaset geenit juttuun.. Vaasa on Pohjanmaata ja Töysä Etelä-Pohjanmaata. Vai mitä se oikein sillä haki, ärsyttää! :D

   Lainaa

  17. Tulos: +28 (30 ääntä)
   olipas loistava :D vaikea kyllä uskoa tuota päivin ikää, mut tietty ku on pakko saada telkkari niiin :D

   Lainaa

  18. Tulos: +88 (94 ääntä)
   Eih! Oliko pakko häpäistä ne pohjalaiset geenit tällä tavalla?

   Lainaa

  19. Tulos: +38 (40 ääntä)
   tää on FB eiköhän se ku kaveripiiriin tarjoo ni mene sille ko tulee ensimmäisenä kyselee eikä sille kuka tarjoo eniten

   Lainaa

  20. Tulos: +74 (76 ääntä)
   Onhan se mukava pilata muiden pohjalaisten maine perustelemalla omaa lapsellista kiukutteluaan pohjalaisuudella.

   Lainaa

  21. Tulos: -8 (22 ääntä)
   Itse olisin vähän neuvotellut ostajien kanssa hinnoista. Siis olisin myynyt tietenkin eniten tarjoavalle. :D

   Lainaa

  22. Tulos: +21 (51 ääntä)
   Onko tämä uusikin nimi tämä JOni?

   Lainaa

  23. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Se sitten kilahti, Päivi meinaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Päivi TOSISSAAN halusi television ja taisteli loppuun asti xD

   Lainaa

  25. Tulos: +41 (41 ääntä)
   jos kaupassa on tajous tyyliin 500 ensimmäiselle niin ei siinä auta päivinkään polkee jalkaa lattiaan myyjälle kun päivi oli 501 ja jää ilman tuotetta. Perus säännöt ensimmäiselle joka ostaa myydään. Turha päivin on kiukutella

   Lainaa

  26. minussako_muka_vika? 21.8.2011 18:15
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Hieman kyllä ärsytti lukea tuommosta oikuttelua aikusilta ihmisiltä, mutta siltikin piti lukea loppuun :D huhu ja hellät tunteet

   Lainaa

  27. Tulos: +15 (17 ääntä)
   notta perkeles.

   Lainaa

  28. Tulos: -43 (69 ääntä)
   Mä olisin myynyt tuolla Päiville, kun kerran käteisellä oli valmis ostamaan. Tämä Jouni taas itsekseeen pähkäili itsellleen sopivat osamaksuerät ja sitten kommentoi tyyliin "kaupankäynnin perussääntö, .ensimmäinen mahdollinen ostaja myös huomioidaan ensin." No huomioidaan sitten, mutta kyllä itse myisin käteisostajalle ehdottomasti aiemmin kuin tällaiselle osamaksusäätäjälle.. Ja haluaisinpa nähdä mustaa valkoisella missä tällainen "kaupankäynnin perussääntö" lukee.

   Lainaa

  29. pierupää 22.8.2011 1:24
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   päivin kaltaiset ihmiset on perseestä.

   Lainaa

  30. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Päivi oli sen verran vittumainen et ehkä sille ei tehnyt mieli myydä mitään. Kaupat oli jo sovittu ennen kuin se tuli tuohon tarjouksineen. Ehkäpä toi kaupankäynnin perussääntö oli vitsi ;)

   Lainaa

  31. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Taitaa päivi nyt kirjoitella itsestään toisessa persoonassa ? (Whatever) Ainut joka puolustaa :D Ja kyllähän se vitun telkkari kuuluu sille jonille... kun kerta ekana sitä kysyi... ja tuija oli myynyt jo telkkarin ennenkuin päivi veti kilarit... siis naurettavia kommentteja päivin suusta... liekkö jääny aamulääkkeet sit ottamatta ? en tiedä, mutta weird shit.

   Lainaa

  32. Tulos: -44 (56 ääntä)
   Ethwaver; Voisin melkein syyttää kunnianloukkauksesta =) Joo eli en ole Päivi, mutta ite kun olen kauppoja tehnyt niin kyllä ne on yleensä mennyt eniten tarjoavavalle ja mahdollisesti jopa käteisellä maksavalle - eikä suinkaan sille joka ensimmäisenä ehtii avata suunsa ja kysyä "Paljonko maksaa?". No toivottavasti myyjä saa jokaisen osamaksueränsä kuitenkin.

   Lainaa

  33. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Tarjous ylitti aijotun myyntihinnan kuten tuolla lukee ja jokaisella on oma tapansa myydä - ehkä myös sen mukaan miten ostaja käyttäytyy ;)

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Juuh varmasti toimii noinkin JOS siinä on huutokaupasta kysymys. Mutta kun tuijalla ei ilmeisesti ole tommosta fobiaa kun päivillä. (Jää saamatta rahat) ei kaikki tosiaankaan jätä maksamatta ostoksiaan, kunnollisia ihmisiä on vielä olemassa. Ja mistäs tossa keskusteluusa käy ilmi että se oli päivi joka korkeimman tarjouksen teki ? Kun ei lue... Ei sitä voi tietää paljonko toi joni tarjosi... että näin. Syyttää kunnianloukkauksesta ? what ? :D ja liekkö tuolla nyt väliä et saako käteisenä vai tilisiirtoina ? kuhan saa. ja kyllä se on yleensä niin että nopeammat syö hitaat meiningillä noita kauppoja tehdään,JOS ei ole huutokaupasta kysymys.ja myyjä tyytyväinen ensimmäiseen tarjoukseen ja lupaa myydä, niin ei sitä kauppaa sillo enää voi purkaa, tarjois vaikka 5000e, tai voihan sen mutta mulkku pitää olla.

   Lainaa

  35. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Käteinen on lisäksi hankalaa mielummin tilillepano

   Lainaa

  36. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Ei kyllä enää harmita yhtään että on maanantai ja täytyy lähteä töihin. Mullahan taitaa kaikki sittenkin olla ihan okei. :D

   Lainaa

  37. Tulos: +19 (31 ääntä)
   Whatever, millähän perusteella sä voisit edes melkein syyttää kunnianloukkauksesta? :DDD Nimimerkin kunniaa kun ei edes voi loukata, eikä Ethwaver kyllä minun mielestä edes kirjoittanut mitään loukkaavaa?!

   Lainaa

  38. Tulos: -34 (42 ääntä)
   Erittäin huonoa kaupankäyntiä Tuijalta. Kunnon kaupantekijä myy eniten tarjoavalle ja jos tarjoukset on tasan niin sitten käteisostajalle, olipa nää ihmiset sitten kavereita tai ei. Noh, eihän kaikki tietysti mitään mestari kauppamiehiä tai naisia voikkaan olla.

   Lainaa

  39. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Missäs JP on kunnon kaupantekijän ohjeet, haluaisin itsekin ne nähdä ja mikäs sä oot tommosia neuvomaan:D Eiköhän tässä maailmassa ihminen myy kenelle sattuu huvittamaan oli sitten hyvä tai ei pääasia et tilanne miellyttää myyjää - käteinen on jossain tapauksissa hankalampi itsekin pidän tilisiirroista-

   Lainaa

  40. Tulos: -24 (38 ääntä)
   no kaupankäynnin tärkein perusperiaate kyllä on tehdä itselle tai sille mitä ikinä edustaakaan, olipa kyseessä sitten yritys, yhdistys yms. mahdollisemman paljon voittoa siitä kaupankäynnistä, olipa kaupantekemisen kohteena mikä tahansa. jos näin ei menetellä on se oikeestaan miltä kantilta tahansa katsottuna huonoa kaupankäyntiä.

   Lainaa

  41. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Tässä tapauksessa myyjä tuntui haluavan eroon telkkarista uuden tieltä ;) Ja myynti tuntui menevän sen veran sutjakkaasti et eipä tuota huonoksi voi sanoa miltään kantilta katsottuna. Päiville en olisi itsekkään myyny vaikka mitä ois tarjolla, sen verran törkee akka.

   Lainaa

  42. Tulos: -33 (43 ääntä)
   Noh, ensinnäkin, jaksan epäillä että se telkkarista eroonpääsy olis viivästyny yhtään jos olis pistäny pienen tarjouskilpailun pystyyn ja toiseksi, kauppaa tehdessä ei ajatella sitä onko joku törkee tai mulkku, kauppaa tehdessä riittää vaan se, että tekee parhaan tarjouksen, olipa se tarjouksen tekijä sitten millanen kusipää tahansa. Money talks, shit walks ja pullamössöihmiset itkee kun ei oo rahaa :P ihmekkös tuo kun tämmönen kirpputorityylinen kaupantekokin on näin mitäänsanomattoman löysää.

   Lainaa

  43. Tulos: +21 (27 ääntä)
   No se lienee ihan sun oma ongelmasi sitten xD Mä en ainakaan myis kusipäille, sellaiseen ei tarvi alentua jotkut asiat menee kaiken jopa rahan yläpuolelle - katos. Melko löysältä näyttää joo - kun on tänne sivulle tämä juttu päätynyt tosi löysää ;)

   Lainaa

  44. Tulos: -33 (43 ääntä)
   No se on kyllä ihan jokaisen oma valinta, siinä oot oikeessa. Jotkut nauttii periaatteistaan ja jotkut paremmasta elintasosta ;)

   Lainaa

  45. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Ehkä jonkun telkkarin myyminen ei korreloi elintason kanssa yhtään - varsinkaan kun ei ollu hinta se tärkein vissiin tässä ;) Jos sä elät vaan rahalle, et ole mitään - se on mun mielipide mut jokaisella on omansa.

   Lainaa

  46. Tulos: -25 (27 ääntä)
   Sana käteinen tarkoittaa näissä kauppa-asioissa heti maksamista, eli ei ainoastaan kolikot/setelit käteen vaan myöskin tilisiirtoa...

   Lainaa

  47. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Kas, tännehän ilmaantui paikalle vallan talouskurssin priimus. :D Sitäpaitsi, jos on varaa valita, kenelle televisionsa myy hinnasta huolimatta, niin eikös se nimenomaan tarkoita, että elintaso on enemmän kuin kohdallaan? Että silmäniskuhymiöitä vaan sullekin, serloG.

   Lainaa

  48. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Ehkäpä tämän jutun julkaisemisen pääasiana oli se, että AIVAN SAMA kenelle nyt kannattaa myydä ja millä hinnalla, mutta miten voi AIKUINEN IHMINEN reagoida "häviöönsä" noin :D. Oli "kaupankäynnin säännöt" sitten ihan mitkä vaan. Nyt ne pikkarit pois sieltä vaosta ja vähän huumoria kehiin!

   Lainaa

  49. Absolutisti 23.8.2011 17:26
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Oletan, että en ole ainoa mielipiteineni. Päivin käytös sai epäilemään paljonkin tuota luotettavuutta. Voihan sekopää olla luotettava, mutta epäilemään sekoilu ainakin pistää.

   Lainaa

  50. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Päivi sanoo Jonin reagointia naurettavaksi? Hmm.

   Lainaa

  51. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Päivi on varmasti tosi kiva työkaveri. :)

   Lainaa

  52. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Toi Päivi on rasittavuuden ruumiillistuma...

   Lainaa

  53. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Onneksi Tuija pisti ihan viileänä takaisin, oli niin ärsyttävä tyyppi tuo Päivi että oksat pois :O Jos tuollainen kilahtaminen on Päivillä yleistäkin, niin ei varmaan kovin kauaa minun Fb- kavereissani roikkuisi :D

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ihme piikittelyä Paivilta..

   Lainaa

  55. Tulos: +6 (6 ääntä)
   älä nyt joni suutu, naurettavaa ------> :D:D:D:D:D Tipuin tuolilta ja herätin kuorsaavan isäni... :( Sattui.

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Onkohan sen nimi Päivi vai Paivi :D

   Lainaa

  57. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Aikuisetkin ihmiset näköjään kertoo puhuvansa veispuukissa.

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Jonilta meleko säätämistä jos pittää muutaman satasen telkkari ostaa osamaksulla. Voisi sitä varmaan säästää etukäteen ja sitten ostaa käteisellä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: telkkari, tv, televisio, lg, taulu-tv, 3d, myynti-ilmoitus