Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kyllästynyt suoramarkkinointiin?

"4 ilmaista Aku Ankkaa"
Aku Ankka

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +606 (646 ääntä)
   Kerrankin hyvä!

   Lainaa

  2. Tulos: +522 (536 ääntä)
   Totuuden siemen.

   Lainaa

  3. Tulos: -515 (583 ääntä)
   Huonoin pitkään pitkään aikaan. Eihän tuo vastaus ole edes mitenkään kekseliäs, omaperäinen, saatikka hauska!

   Lainaa

  4. Paperipää 1.9.2011 8:08
   Tulos: -137 (203 ääntä)
   Ei paperikassia saa laittaa paperinkeräykseen...

   Lainaa

  5. Tulos: +254 (294 ääntä)
   "Paperista joka ei pala helvetin tulessakaan" Hajosin näin aamutuimaan aika huolella. Muuten juttu olikin suht tylsä.

   Lainaa

  6. Tulos: +174 (184 ääntä)
   Sailas: Huonoin pitkään pitkään aikaan. Eihän tuo vastaus ole edes mitenkään kekseliäs, omaperäinen, saatikka hauska!
   Niin, en tiedä piileekö vastauksessa provosointi, vähän huonohko sarkasmi, vaiko ihan oikea mielipiteesi. Jos sarkasmi, niin muistathan, että se on taitolaji - ihan niinkuin piilolinssin laitto ilman peiliä.

   Lainaa

  7. Tulos: +91 (107 ääntä)
   Paperipää: Ei paperikassia saa laittaa paperinkeräykseen…
   Miten niin ei saa? :o

   Lainaa

  8. Tulos: +57 (83 ääntä)
   ilmeisesti on tullu muutama tilattua jos joudut kantaan niitä selkä vääränä keräykseen? :D Ihan tälleen lehtimyyjän vinkkinä ni kannattee hankkia se markkinointikielto siihen puhelimeen ni ei tuu soittoja :)

   Lainaa

  9. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Amen to that!

   Lainaa

  10. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Ihan hauska sepittelyhomma, joka voisi joissain tapauksissa olla edes lähellä oikeaa. Kuitenkin tuo Aku Ankka tarjous, jota tulee muutaman kuukauden välein, on ihan riskitön kun siitä voi ruksia pois kohdan jossa kieltää suoramarkkinoinnin ja yhteystietojen jakamisen kolmansille osapuolille. Olen tilannut aina ne 4 lehteä kun niitä on saanut, eikä ole edes kysytty että jatketaanko kestotilaukseksi, eikä ole puhelinmyyjät normaalia enempää soitellut :)

   Lainaa

  11. Tulos: +44 (46 ääntä)
   damdaam: ilmeisesti on tullu muutama tilattua jos joudut kantaan niitä selkä vääränä keräykseen? Ihan tälleen lehtimyyjän vinkkinä ni kannattee hankkia se markkinointikielto siihen puhelimeen ni ei tuu soittoja
   Muuten hyvä, mutta kun tuommoseen tilaukseen annat yhteystietos ni ne soittelee vaikka ois miten markkinointikielto päällä. Asiakasrekisterissä olevia kun ei koske tuo markkinointikielto, omakohtasesti todettu seikka :S

   Lainaa

  12. Tulos: +64 (72 ääntä)
   nanna: paperikassia ei saa laittaa paperinkeräykseen koska se on liian paksua materiaalia, se kuuluu pahvi/kartonkikeräykseen. ja mun mielestä kyllä oli erittäin asiallinen ja hauska toi purkaus :D niin totta!

   Lainaa

  13. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Muuten aivan totta, mutta ei näiden Akujen kohdalla. Pari kertaa aikaisemmin olen tuon tarjouksen ottanut eikä ole tullut mitään kestotilausta, vaan pelkästään nuo 4 numeroa ja that's it. Mainoksia tai puheluitakin on tullut sen jälkeen korkeintaan kaksi vuodessa ja se on oikein halpa hinta neljästä hyvästä lehdestä.

   Lainaa

  14. Tulos: -64 (66 ääntä)
   Ei helvetti.. eihän tommosta bullshittiä jaksa millään lukea

   Lainaa

  15. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Valkoisen paperikassin saa kyllä ymmärtääkseni laittaa paperinkeräykseen, paksumpaa ruskeaa ei (se pahvinkeräykseen). Jaanalla kyllä pointti vaahtoamisessaan, juuri näinhän siellä myyntipäässä tunnutaan toimivan. Ja kyllä minäkin olen siihen halpaan mennyt, että olen jotakin tilannut halvalla määräaikaistilauksella, ja määräaikaisuuden loppumisen jälkeen tilaus onkin muuttunut kalliiksi kestotilaukseksi, jota ei tunnu saavan poikki niin millään! Että sympatiat kyllä Jaanalle. (Vai ehkä Miralle, jos meinaa tuohon ansaan langeta?)

   Lainaa

  16. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Parasta oli Hautaan asti -kestotilaus ja (Get-A-)Lifestyle-lehti.

   Lainaa

  17. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Sanokaa mitä sanotte, mutta mä ainakin repesin :D

   Lainaa

  18. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Hirmu hyvä juttu, ei olekaa hetkee tullu naurettuu näil äänee :D

   Lainaa

  19. Tulos: -47 (49 ääntä)
   Ja mikäs se moka oli?

   Lainaa

  20. Tulos: +119 (119 ääntä)
   ^ Se, että et ole tajunnut sivuston ideaa tai lukenut otsikkoa kunnolla.

   Lainaa

  21. Tulos: +103 (105 ääntä)
   Purkaus jossa ei mainita vittua kertaakaan ja vain yksi lause on capslockilla. Highclass.

   Lainaa

  22. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Mä olen aina tilannut nää Akut meidän koiran nimellä. Ei ne ainakaan sille oo sitten soitelleet...

   Lainaa

  23. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Valkoiset paperikassit saa laittaa paperinkeräykseen.

   Lainaa

  24. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Hajosin :''''D

   Lainaa

  25. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Hauska vuodatus, naurahdin Feng Hyi-sisustukselle ja Get-A-Lifestyle-lehdille. On sana(nvääntö) hallussa! =D

   Lainaa

  26. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Ymmärrän ärsytyksen! :) Sama homma jos lankeaa osallistumaan johonkin voita vuoden vuokrat yms arvontaan... Ensin pitää vastata 30:een kysymykseen, joista jokaisessa on joku "haluatko tilata nyt erikoistarjouksella sitä sun tätä" ja pakko suostua luovuttamaan tiedot suoramarkkinointiin, jos siis haluaa osallistua arvontaan. Okei, pieni vaiva, MUTTA... Sitten alkaa tulla sähköpostiin 40 mainospostia päivässä. Huvittavinta näissä posteissa on se, miten yritetään huijata postin olevan jotain tärkeää, että sen avaisi eikä siirtäisi suoraan roskakoriin. Lähettäjänä on aina jonkin ihmisen nimi, esim. Aila Nieminen, eikä yrityksen nimeä, koska silloin sitä luulee, että lähettäjä on joku "oikea henkilö" jolla on oikeasti jotain asiaa. Otsikkona on aina "onneksi olkoon, olet voittanut!" Kun postin avaa, siellä lukeekin "sähköpostisi on valittu miljoonien joukosta fiinaaliin, jossa arvotaan jotain paskaa". Eli todellisuudessa en ole voittanut mitään, kuten otsikosta voisi luulla. Toinen vaihtoehto on, että otsikko on jotain tyyliin "varaus numero 446", eli sinut saadaan luulemaan että olet varannut vahingossa jotain ja avaat postin, jossa onkin taas joku "osallistu nyt arvontaan ja tilaa kaikkea paljon!" Otsikko voi olla myös "koskien vuokranmaksuasi", eli luulet että olet unohtanut maksaa vuokran, mutta siellä onkin taas samat huimat huippuedulliset tarjoukset.... Ja nämä huippitarjouksetkin on sitä luokkaa, että ensin mainostetaan kissan kokoisilla kirjaimilla että saat ilmaisen 5 euron lahjakortin!!! kun linkin avaa, paljastuu, että lahjaortin saakin vasta kun tilaa 1000 eurolla jotain... Ihan selvää harhaanjohtamista, jos ei nyt suoranaista huijausta... Tarkkana saa olla, kyllä rahoistaan pääsee jos jokaiseen huippusupermega tarjoukseen lähtee mukaan. Kyllä ärsyttää!!!!! :D

   Lainaa

  27. Tulos: +9 (9 ääntä)
   damdaam: ilmeisesti on tullu muutama tilattua jos joudut kantaan niitä selkä vääränä keräykseen? Ihan tälleen lehtimyyjän vinkkinä ni kannattee hankkia se markkinointikielto siihen puhelimeen ni ei tuu soittoja
   Suoramarkkinointi kielto ei päde, jos oot lehen joskus tilannut. Olet silloin sanoma magazine listoilla ja niillä on oikeus tajota puhelimitse "asiakasetuja" ja jatkotilaus tarjouksia.

   Lainaa

  28. Tulos: +17 (17 ääntä)
   NIIIIIIIIIIIIN totta, tilasin joskus jonku Cosmopolitanin ja sit se jatku suoraan siitä kestotilauksenä vaikka piti olla määräaikainen. Sit soittelin ja soittelin sinne asiakaspalveluun mut kukaan ei ikinä vastannu. Sit jouduin vielä maksamaan ne ylimääräiset lehdet >:O Oikein vittumainen muija oli siellä. Suosittelen, älkää tilatko cosmoa..

   Lainaa

  29. Tulos: +2 (6 ääntä)
   no hei, ei kai kukaan ihan OIKEESTI kuvittele, että noissa tuollasissa SuperHyperErikoisMahtavissa tarjouksissa ei olis mitään jujua takana? :D Totta kai niissä on! Itse olen monta kertaa tilannut pieniä pätkiä lehtiä täysin tietoisena siitä, että tilaus muuttuu kestotilaukseksi. Se kannattaa vaan käydä sitten perumassa, ei siinä mitään sen kummempaa. Ainakin Sanoma Magazinesin lehdet voi perua netissä parilla napin painalluksella. Turha sitä on niin kauheen järkyttyneenä kauhistella sitä, kun se pieni pätkä muuttuu kestotilaukseksi, kun se on kyllä kaikkien tiedossa jo valmiiksi :D

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kauhulla muistelen 90 lukua... sillon tälläset oli viellä pahempia loukkuja... mut joo, ihan hauska ja TOTTA.

   Lainaa

  31. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Erittäin hyvä ja naseva kirjoitus. Välillä suorastaan verbaalista ilotulitusta. Vielä aika lailla oikeaan osuvakin. Mukava nähdä joskus harvoin nettiin kirjoittelevan semmoistenkin ihmisten, joilla leikkaa ja joilla on ihan oikeasti huumorintajua.

   Lainaa

  32. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Olisin halunnu tykätä Jaanan kommentista x)

   Lainaa

  33. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Minski: Ymmärrän ärsytyksen! Sama homma jos lankeaa osallistumaan johonkin voita vuoden vuokrat yms arvontaan… Ensin pitää vastata 30:een kysymykseen, joista jokaisessa on joku “haluatko tilata nyt erikoistarjouksella sitä sun tätä” ja pakko suostua luovuttamaan tiedot suoramarkkinointiin, jos siis haluaa osallistua arvontaan. Okei, pieni vaiva, MUTTA… Sitten alkaa tulla sähköpostiin 40 mainospostia päivässä. Huvittavinta näissä posteissa on se, miten yritetään huijata postin olevan jotain tärkeää, että sen avaisi eikä siirtäisi suoraan roskakoriin. Lähettäjänä on aina jonkin ihmisen nimi, esim. Aila Nieminen, eikä yrityksen nimeä, koska silloin sitä luulee, että lähettäjä on joku “oikea henkilö” jolla on oikeasti jotain asiaa. Otsikkona on aina “onneksi olkoon, olet voittanut!” Kun postin avaa, siellä lukeekin “sähköpostisi on valittu miljoonien joukosta fiinaaliin, jossa arvotaan jotain paskaa”. Eli todellisuudessa en ole voittanut mitään, kuten otsikosta voisi luulla. Toinen vaihtoehto on, että otsikko on jotain tyyliin “varaus numero 446″, eli sinut saadaan luulemaan että olet varannut vahingossa jotain ja avaat postin, jossa onkin taas joku “osallistu nyt arvontaan ja tilaa kaikkea paljon!” Otsikko voi olla myös “koskien vuokranmaksuasi”, eli luulet että olet unohtanut maksaa vuokran, mutta siellä onkin taas samat huimat huippuedulliset tarjoukset…. Ja nämä huippitarjouksetkin on sitä luokkaa, että ensin mainostetaan kissan kokoisilla kirjaimilla että saat ilmaisen 5 euron lahjakortin!!! kun linkin avaa, paljastuu, että lahjaortin saakin vasta kun tilaa 1000 eurolla jotain… Ihan selvää harhaanjohtamista, jos ei nyt suoranaista huijausta… Tarkkana saa olla, kyllä rahoistaan pääsee jos jokaiseen huippusupermega tarjoukseen lähtee mukaan. Kyllä ärsyttää!!!!!
   Äläkä unohda "olet voittanut 100 000 sveitsiläisessä lotossa" ja ainoostaan pitää antaa henkilötunnus, pankkitilin nro ja lähettää 100e siirtomaksua. Mun ainakin täytyy sanoa että olen tosi onnekas... voitan vähintään kerran viikossa lotossa, olen jo voittanut lukuisia kameroita, tietokoneita ja pari autoa. muutaman kerran vuoden vuokrat ja monia satoja ruokarahaa. Ja näin naisena mikä parasta, muutamat miehen bokserit ja peniksen pidentimen, lähes käyttämättömiä, tottakai. Lisäksi minut on kerran valittu kunnanjohtajan virkaan. Onniin onnekas olo.

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Ite tilasin kyseiset 4 aku ankkaa. Neljä niitä tuli eikä yhtään enempää, saati sitten mitään kestotilausta :)

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Hyvin sanottu.

   Lainaa

  36. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Jaw: Niin, en tiedä piileekö vastauksessa provosointi, vähän huonohko sarkasmi, vaiko ihan oikea mielipiteesi. Jos sarkasmi, niin muistathan, että se on taitolaji – ihan niinkuin piilolinssin laitto ilman peiliä.
   Piilolinssien laittaminen onnistuu kyllä ihan yhtä hyvin ilman peiliäkin. T. piilarien käyttäjä

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (2 ääntä)
   nanna: Miten niin ei saa?
   Siten kun voimapaperia ei saa panna keräykseen. En tiedä, miten se pitäisi hävittää, puoliintumisaika kun hakkaa useimmat uraani-isotoopit mennen tullen.

   Lainaa

  38. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Sailas: Huonoin pitkään pitkään aikaan. Eihän tuo vastaus ole edes mitenkään kekseliäs, omaperäinen, saatikka hauska!
   Joku on tilannu kans 4 ilmaista aku ankkaa... :)

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Tuosta unohtui mainita se, kuinka LEHDET ovat ilmaisia mutta POSTIMAKSUT sitten aivan helvetillisiä ja kattavat siinä sivussa mukavasti sen lehdenkin hinnan.

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Eikä pidä unohtaa että nää lehdethän on "kiitos ja palkinto uskolliselle asiakkaalle", mitä siitä että tästä kiitollisuuden osoituksesta saa ite maksaa ittensä kipeeks

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Hande: Siten kun voimapaperia ei saa panna keräykseen. En tiedä, miten se pitäisi hävittää, puoliintumisaika kun hakkaa useimmat uraani-isotoopit mennen tullen.
   ruskeat paperikassit tulee laittaa pahvinkeräykseen

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Aku Ankka, lehti, puhelinmyyjä, lehtimyyjä, suoramarkkinointi, tilaus