Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Selkeä plagiaatti

"Tom Cruise ja Brad Pitt näyttelee vampyyreitä"
Twilight-kopio

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 84 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -478 (634 ääntä)
      Missä moka?

      Lainaa

    2. Tulos: -347 (465 ääntä)
      .. Pitääkö kaikissa muka olla. Eikö riitä, se et se on hauska? (Mitä tää pakko sanoo, ei kyllä oikeen ollu..)

      Lainaa

    3. Tulos: +846 (908 ääntä)
      ^^ No mä nauran vähintään teille kahdelle ylemmälle, jos ette tajunneet mokaa...

      Lainaa

    4. Tulos: +924 (962 ääntä)
      Siinä että toi pittin ja cruisen vampyyri-leffa (Veren vangit, 1994) on tullut "pikkuisen" aikasemmin kuin esim toi teiniroska twilight.

      Lainaa

    5. Tulos: +556 (572 ääntä)
      Niin, eli kyseessä on tietenkin loistava elokuva "Interview with the Vampire" (suom. Veren vangit), joka on valmistunut vuonna 1994... Twilight (ja Sweeney Todd) tuli 14 vuotta myöhemmin. Että aika hyvin oli kopioitu.

      Lainaa

    6. Tulos: +258 (280 ääntä)
      Veren vangit v. 1994 -> Twilight & kumppanit +2000 luku. Got it?

      Lainaa

    7. Tulos: +214 (286 ääntä)
      Vaikkakin tytöt selkeästi tarkoittavatkin Burtonin elokuvaa, niin teille kommentoijille kuitenkin tiedoksi että Sweeney Todd on alunperin musikaali vuodelta 1979.

      Lainaa

    8. Tulos: +310 (330 ääntä)
      Tääon tätä Twilight-sukupolvea, joka ajattelee, että se on eka vampyyrileffa, joka on tehty. Luulis, että huomaisi siitä filmin laadusta ja vaatteista, että on vähän vanhempi pätkä kyseessä.

      Lainaa

    9. Tulos: +160 (182 ääntä)
      Nuo kaksi ekaa kommenttia sopisivat tänne sivuillesinällään itsekin. Voiko noin clueless ihmisiä olla?

      Lainaa

    10. Tulos: +111 (119 ääntä)
      Voiko noin noloja ollakkaan :DD Ja sokeita kun ei huomaa jo kuvan laadusta ettei oo ihan eilen tehty. Ja tyhmiä kun ei tajua että jos toi leffa ois tehty joskus Twilightin jälkeen niin se tuskin tulis maikkarilta vielä moneen vuoteen.

      Lainaa

    11. Tulos: +243 (309 ääntä)
      Twilight, näkemättä paskaa. Twilightsukupolvi, tuntematta idiootteja.

      Lainaa

    12. Tulos: +125 (169 ääntä)
      Vaikkakin tytöt selkeästi tarkoittavatkin Veren vangit elokuvaa, niin teille kommentoijille kuitenkin tiedoksi, että Veren vangit on alunperin kirja vuodelta 1976. Narf.

      Lainaa

    13. Tulos: +65 (75 ääntä)
      Ja sitten voi ottaa vielä huomioon, että kirja; johon elokuva Veren Vangit perustuu, julkaistiin jo 1976... on ehkä _pikkuisen_ vanhempi teos. :D

      Lainaa

    14. Tulos: -49 (73 ääntä)
      joo-o.. taitaa olla tytöillä vähän hakusessa toi juttu :D jos joku ei mokaa tajunnu nii tää kyseinen leffa on ilmestyny ennen Twilightii :---D jos nyt on sama leffa kyse minkä itse tiiän

      Lainaa

    15. Tulos: -132 (340 ääntä)
      lol :D::D kuka jaksais jotai vanhaa vampyyri leffaa ku on uuempiki toi twi light twi lightis on paremmat efektit ja näytteliät ku jossai 70 luvun leffas jengi oli sillo vitu köyhää nii ei ollu varaa hyvii leffoihi :D:D:D

      Lainaa

    16. Tulos: -100 (142 ääntä)
      IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH TWILIGHT!!!!!!!!1111!!!!! <33<33<3<33<3<<33<3<33<33<

      Lainaa

    17. Tulos: +47 (85 ääntä)
      ^ Oh god no

      Lainaa

    18. Tulos: +51 (61 ääntä)
      Tuo on kyllä erittäin noloa! :D Toivottavasti tytöt huomaatte tän mokan täällä!

      Lainaa

    19. Tulos: +92 (110 ääntä)
      Oonksmää tyhmä vai mitä mutta Sweeney Todd ei oo vampyyrileffa vai häh?? O_o Miten ne ees voi verrata sitä mihkää vamppyyristooriin? :D

      Lainaa

    20. Tulos: +81 (99 ääntä)
      Sweeney Toddia jos lähdetään hifistelemään niin ko tarina on vanha kuin taivas, eikä se 70-luvulla ilmestynyt leffa ole siis alkuperäinen juttu. Paholaisparturin legenda on jostain 1800-luvulta.. ;) No, nuoret eivät jaksa ottaa asioista selvää. Törmäsin joskus teiniin joka luuli että Greendayn _vanhin_ albumi on American idiot. Epäilen kovasti että nykynuoret eivät klassikkoelokuvia osaa vuokrata saatika katsoa. Niille varmaan Bram Stokerin Dracula (uusin, ei mustavalkoinen versio) on plagiaatti..

      Lainaa

    21. Tulos: +95 (101 ääntä)
      Niin ja kirsten Dunst on bauttijarallaa 12v vanha tossa veren vangit leffassa... voihan se olla jo joku vinkki...

      Lainaa

    22. Tulos: +104 (124 ääntä)
      Veren vangit on ihana elokuva, toisin kuin joku tylsä Twilight. (Tom Cruise ja Brad Pitt näyttelemässä vampyyreita... kurrrnau ja nam!)

      Lainaa

    23. Tulos: +10 (42 ääntä)
      nanna: eiköhän tyttö tarkoittanut tuota mainitsemaansa päiden leikkausta ja siksi vertasi myös sweeney toddiin :)

      Lainaa

    24. Tulos: +27 (35 ääntä)
      *facepalm*

      Lainaa

    25. Tulos: +68 (74 ääntä)
      Tytöt ajatteli, että tulee livenä...

      Lainaa

    26. Tulos: +83 (99 ääntä)
      Nii-i Roope, kyl on Twilightissä salee hyvät effektit ^^ Saanut jopa niin hyvät effektit että näyttää siltä ettei pääosien näyttelijät osais näytellä laisinkaan.. mistäköhän johtuu?

      Lainaa

    27. jussi mokela 19.7.2011 17:48
      Tulos: -22 (32 ääntä)
      hahahahaha:DDDD.......ööö... en tajunnu

      Lainaa

    28. Tulos: +15 (41 ääntä)
      Normaalisti tykkään Roopen kommenteista mutta Twilight on semmosta paskaa että...

      Lainaa

    29. sotilasvauva 19.7.2011 18:25
      Tulos: +80 (90 ääntä)
      isompi moka mun mielestä on veren vangit elokuvan ja pittin ja cruisen dissaus jos vertauksena on twilight, eikä niinkään kopioinnista syyttäminen.

      Lainaa

    30. Tulos: +93 (109 ääntä)
      Veren vangit on yks parhaimmista vampyyrielokuvista ja erityisesti ne kirjat. Hieman ovat toista luokkaa kun Twilight... Ja "hieman" muuten näyttelevät paremmin kun joku koomapotilas Pattinson....

      Lainaa

    31. Tulos: -11 (15 ääntä)
      just näi tää meneeki !

      Lainaa

    32. Tulos: +49 (57 ääntä)
      Itken verta, miksi näin typeriä ihmisiä on olemassa?

      Lainaa

    33. Tulos: +46 (74 ääntä)
      Tolle Roopelle tiedoks ett Twilighthan on semmosta kuraa että huhhuh... Ja juuri tuolloin 80-luvulla ja sitä aikasemmin ne klassikot syntyivät. Ne oli niitä aikoja kun vamppyyrit tappoivat ihmisiä (tai tekivät heistä vamppyyrejä), olivat pelotavia, eivätkä TODELLAKAAN kimaltaneet

      Lainaa

    34. Ira the Kid 19.7.2011 22:25
      Tulos: +68 (82 ääntä)
      Nyt on kyllä pakko sanoa että vaikka näitten tyttöjen moka oli nolo, samoin kuin ensimmäiset kommentoijat jotka eivät nähneet mokaa, niin ärsyttää se että jokaisessa mokassa joku kommentoija yleistää jotakin kohderyhmää idiootiksi, useimmiten naisia, tässä tapauksessa nykynuoria. esim.
      "Epäilen kovasti että nykynuoret eivät klassikkoelokuvia osaa vuokrata saatika katsoa."
      Itse olen 18 vuotias tyttö, niinkuin nähtävästi ainakin yksi henkilö myös tuosta mokasta. Tämä sivusto perustuu tietämättömiin ihmisiin, joten tänne tullessasi tottakai näet vain ne ihmiset jotka ovat osa juuri tätä kastia. Niin että mitä jos jätetään se arvostelu ihan vain niihin ihmisiin ketkä ovat olleet tietämättömiä, lapsellisia tai muuten vain naurettavia, kuin että lähdetään yleistämään koko ikäryhmää. Varmastikkaan jos mokan tekisi keski-ikäinen (ja sielläkin on yksinkertaisia ihmisiä) niin kukaan ei alkaisi yleistämään koko sitä ikäryhmää idiooteiksi. Miksi siis tehdä niin millekkään muullekkaan ryhmälle? Loppukevennykseksi vielä että "Tytöt ajatteli, että tulee livenä.." -kommentti sai kyllä naurahtamaan ääneen. :D

      Lainaa

    35. Tulos: +86 (100 ääntä)
      Tän takia vihaan Twilight-kirjoja ja -leffoja........ Olen nainen ja ennen saatoin sanoa pitäväni vampyyrikirjoista ja -leffoista ja kaikki ties millasia kirjoja ja leffoja tarkotin. Nyt jos sanon pitäväni vampyyrikirjoista ja -leffoista, ni kaikki olettaa heti et puhun Twilightista. Huoh!

      Lainaa

    36. Tulos: -9 (63 ääntä)
      Itseni on kyllä pakko sanoa (näin 21-vuotiaana naisena), että oikeastaanhan Twilight -sagassa on ihan kaunis tarina. Tottahan leffat ovat ihan hirveää katseltavaa ja tarinassa aukkoja, on epäloogisuutta ja oikeastaan ihan mahdottomuuksiakin (siitäkin huolimatta, että kyseessä on fantasiatarina), mutta onhan se kaunis tarina. Kyllä mä käsitän, että se porukkaan vetoo. Sitä mä en käsitä, että joku viitsii niitä leffoja katsoa (tosin Carter Burwellin musiikit kyllä pelastaa paljon), faktahan se on, ettei pääosaesittäjät oikein osaa näytellä (,- ja Jaakoppikin on susiruma, kirjaimellisesti). Mutta että joo, onhan nuo ihan eri kategoriassa keskenään,- noin niinkun Twilight -saga ja Veren vangit (itse en tosin pidä kumpaisestakaan. Veren vangit vieköön hienoisen voiton) ja jo yleissivistyksen puutteessa tää on ihan hauska moka (no ei, säälittää lähinnä). Kommentti “Tytöt ajatteli, että tulee livenä..” nauratti.

      Lainaa

    37. Tulos: +21 (35 ääntä)
      WHY GOD WHY. Ei tämmöstä sakkia voi olla olemassa.... -.- kylläpä vain alko kiehumaan. Twilight on muutenki niin paska että en usko että sitä kukaan haluais edes kopioida :D

      Lainaa

    38. Tulos: -26 (26 ääntä)
      Lähinnä tossa on kyse nuista näyttelijöistä, mutta iha sama..

      Lainaa

    39. Tulos: -7 (29 ääntä)
      veren vangit on vitun hyvä, twilightit sux dix. tekis mieli polttaa noi pimatsut elävältä. twilightit ja veren vangit yhdistää pelkät vampyyrit, muuten niis on ihan eri teemat.

      Lainaa

    40. Tulos: -22 (36 ääntä)
      ^^ älä turhaan lausu herrran, sinun jumalasi nimeä. (jeesus) Mutta kun puhutaan nykyräpin tilanteesta niin jokaikinen, jopa tom kruise tai edward twilight pärjäisi siellä.

      Lainaa

    41. Tulos: +2 (10 ääntä)
      leffa on peräisin 90 luvulta

      Lainaa

    42. jorma ollila 20.7.2011 19:40
      Tulos: 0 (20 ääntä)
      Nenelle tiedoksi, lähes kaikki elokuvat uudelleen kirjoitetaan jo olemassa olevien kirjojen pohjalta... tosin täällä näemmä itsestäänselvyyksiäkin pitää ihmisille kertoa

      Lainaa

    43. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Sweeney todista vielä: Siitä on tehty monen monta elokuvaa vuosisadan aikana, ensimmäiset on 1920-1930 -luvuilta. Vampyyreistä ei onneksi tarvitse edes sanoa yhtään mitään... 3. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (1936) aka "The Demon Barber of Fleet Street" - USA aka "Sweeney Todd" 4. Sweeney Todd (1928) 5. Sweeney Todd (1926) Lähde: IMDB.com

      Lainaa

    44. Tulos: +53 (63 ääntä)
      Vähän ehkä itkettää kun Twilight-buumin jälkeen ei oo oikein kehdannut kellekään enää myöntää että tykkää vampyyrijutuista.

      Lainaa

    45. Tulos: +52 (66 ääntä)
      Surullista, että joidenkin teinien (kuten näiden) ymmärryksessä Twilight -hömppä on ensimmäinen vampyyrileffasarja (kuin myös kirjasarja) mitä on ikinä tehty. Surullisinta tässä on se, ettei Twilight ole vampyyreitä nähnytkään. On vampyyreitä ja sitten on auringossa kimaltavia hampaattomia keijukaisia, joista erheellisesti käytetään nimitystä "vampyyri" ja täten julmasti raiskataan kyseinen sana.

      Lainaa

    46. Tulos: +36 (50 ääntä)
      Olen lukenut Twilight-kirjat, pari ensimmäistä ihan hyviä, mutta sitten alko menemään siihen suuntaan että... Elokuvista olen nähnyt kaksi, ja se riittää. Tosta plagioinnista sen verran, muistan aikoinaan että Twilight-fanit syyttivät J.K Rowlingia plagioinnista!!! Se on jo kaiken huippu :D

      Lainaa

    47. Randomtalker 21.7.2011 14:26
      Tulos: +13 (33 ääntä)
      Tykkään molemmista, Twilightista ja Veren vangeista. Piste. Pilkku. Riippulukko.

      Lainaa

    48. Tulos: +23 (27 ääntä)
      Käykää kiltti joku joka tuntee nuo valaisemassa vähäsen. ja ennenkaikkea kertomassa miten porukka naamapalmuttaa niille.

      Lainaa

    49. Tulos: +15 (37 ääntä)
      Twilight kirjasarjana on ihan ok, mitä nyt kirjailijan oma ajatusmaailma paistaa jopa turhan kirkkaasti tarinan läpi. Alkuperäiskielellä olen lukenut, käännöksiä en enkä tule lukemaankaan. Leffat on taas järkyttävää kuraa, myötähäpeäkään ei riitä enää niitä kattelessa (tosin, olen nähnyt n. 1,5 leffaa, ensimmäisen katsoin, toisen puoleen väliin kunnes riitti). Veren vangit ja muut Ricen kirjat on hyviä, ko. kirjoista tehdyt leffatki suurimmilta osin hyviä (The queen of the damned-leffa ei imo aivan niin hyvä ollut). Vaan eipä Twilight ole ensimmäinen eikä myöskään viimeinen "vampyyri"-kirjasarja, josta tehty sarja/leffa/muu on aivan hanurista. Myönnän myös avoimesti olevani ihan aikuisiässä, ja myönnän myös Harry Potter-kirjasarjan olevan viihdyttävää luettavaa. Leffat on kylläkin ensimmäisestä viimeiseen aivan älytöntä roskaa.

      Lainaa

    50. Jaro Pissi 22.7.2011 1:15
      Tulos: -30 (44 ääntä)
      Ei jumalauta, te ootte suurin osa ihan vitun tyhmiä! Lukekaa tämä ketju läpi ja ampukaa itseänne vaikka kaulaan.

      Lainaa

    51. Tulos: +36 (62 ääntä)
      No. Ero twilightin ja vanhojen vampyyrielokuvien välillä on se, että vanhoissa vampyyrielokuvissa imetään verta ja näytetään vampyyreilta. Twilightissa näytetään puppeleilta ja imetään munaa. "Back in my day, vampires sucked blood, not dick"

      Lainaa

    52. Tulos: -21 (37 ääntä)
      Onko se nyt oikeasti noin paha, jos ei ole kuullut jostain leffasta? Itsellä on ikää se n. 10 vuotta enempi, mut en mä silti osaa nimetä kuin pari Cruise-leffaa enkä niistäkään tiedä, että koska ne on tehty.

      Lainaa

    53. Tulos: -16 (16 ääntä)
      Niin kumpi olikaan eka? Veren Vangit tuli 90-luvul :DDDD Ei ollu tietookaan Twilightista tai Sweeney toddista.

      Lainaa

    54. Tulos: -8 (20 ääntä)
      ..Tosin en kyllä hehkuttaisi Tom Cruisea ja Brad Pittiäkään minään vampyyriaatelina. Luin kirjan ja petyin suunnattomasti, kun tajusin että siitä on tehty elokuva missä nämä herrat esiintyvät. Toki se muuten on parempi kuin tämä ihanainen Houkutus.

      Lainaa

    55. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Mor kirjoitti:
      "Vaan eipä Twilight ole ensimmäinen eikä myöskään viimeinen “vampyyri”-kirjasarja, josta tehty sarja/leffa/muu on aivan hanurista. Myönnän myös avoimesti olevani ihan aikuisiässä, ja myönnän myös Harry Potter-kirjasarjan olevan viihdyttävää luettavaa. Leffat on kylläkin ensimmäisestä viimeiseen aivan älytöntä roskaa."
      Sama huomattu. Kirjat olen läpi selaillut ilman sen suurempaa keskittymistä, mutta eivät kyllä nekään mitään järin suurta vaikutusta tehneet. Vannoutuneena Vampyyrikronikoiden fanina jouduin olemaan pari kuukautta aivan hiljaa mistään vampyyreihin liittyvästä, valitettavasti. Sekä Interview with a vampire että Queen of the damned olivat leffoina aika huonoja vetoja, mutta eivät olleet ainoat leffaversiot kirjoista jotka eivät onnistuneet. Potterit tästä yksi esimerkki, paljon tärkeitä asioita poisteltu (esim. Hal-Blood Prince) joiden takia jouduttu myöhemmin korjailemaan vielä pahemmin (Deathly Hallows pt. 2)

      Lainaa

    56. Tulos: +16 (26 ääntä)
      Voisin kuolla häpeään noiden teinityttöjen puolesta. Sitäpaitsi Veren vankeja ja Twilightiä ei edes pitäisi mainita samassa lauseessa, jos vampyyri-leffoista puhutaan. En koe Twilight "vampyyrien" missään määrin muistuttavan sitä käsitystä minkä olen kunnon vanhanajan vampyyreista saanut.

      Lainaa

    57. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Tämä on huvittavin moka sen sielunsiskon jälkeen, joka luuli The Beachin näyttelijää Leonardo Di Caprion kaksoisveljeksi Leon itse kuoltua Titanicin lopussa. ^^

      Lainaa

    58. Tulos: +17 (29 ääntä)
      "When I was a kid Vampires burned in the sun - not glitter like fucking fairies!" Joku facebook -ryhmä, johon oli pakko liittyä aikoinaan.:)

      Lainaa

    59. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Jos jengi jaksaisi lukea kommentit ennen kuin kirjoittaa niitä, ei tarvitsisi lukea samoja juttua kymmeniä kertoja. Monessakohan kommentissa mainittiin, että Veren Vangit on tehty ennen Twilight-leffoja? Pitäisiköhän epäselvyyden välttämiseksi sanoa se vielä kerran?

      Lainaa

    60. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Lähes epätoivoisesti etsin Anne Ricen nimeä kommenttien joukosta, mutta olihan se edes mainittu, kiitos Mor

      Lainaa

    61. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Onneks oon wanha ja tiiän kunnon kirjat ja kunnon lehvat. <3 Anne Rice.

      Lainaa

    62. Tulos: +19 (29 ääntä)
      Twilight-faneja taas? Alkavat jo suomalaisetkin Twinkut vaikuttaa yhtä tyhmiltä kuin amerikkalaiset toverinsa. Kuten se ihme ämmä joka väitti että Stephen King on kateellinen Stephenie Meyerille tämän "kirjoitustaitojen" takia. Jaha. Anteeksi vaan, mutta King on kauhun kuningas. Katsoin muuten tuon Veren vangit -leffan muutama vuosi sitten. Hemmetin pelottava, Dracula-leffatkin ovat kesympiä. ...Allekirjoittanut lähtee seuraamaan Trinity Bloodia.

      Lainaa

    63. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Tän takia vihaan Twilight-kirjoja ja -leffoja…….. Olen nainen ja ennen saatoin sanoa pitäväni vampyyrikirjoista ja -leffoista ja kaikki ties millasia kirjoja ja leffoja tarkotin. Nyt jos sanon pitäväni vampyyrikirjoista ja -leffoista, ni kaikki olettaa heti et puhun Twilightista. Huoh!
      ^ Veit sanat suustani. Itseni kohdalla on käynyt aivan sama juttu. -_-

      Lainaa

    64. Tulos: +1 (13 ääntä)
      newfags don't get it :::::::D miten pystyy vertaamaan klassikkoon mitään keijukaisdraamaa aaaargh :''''DDD

      Lainaa

    65. Tulos: -3 (13 ääntä)
      Ketä idiootti kehtaa mollata Veren vankeja? Yks parhaimmista vampyyri-leffoista mitä ikinä o tehty! Twilight o jotain aivan käsittämätöntä skeidaa!

      Lainaa

    66. Tulos: -10 (12 ääntä)
      Twilight menestyy "R_o_p_s_u_n <3 " ja Taylorin ulkonäön takia. "I know what you are" Say it. Say it out loud!" NYT VITTU OIKEESTI!

      Lainaa

    67. Tulos: -6 (12 ääntä)
      gd: Missä moka?
      vaikka siinä moka et kyseinen leffa missä brad pitt ja tom cruise näyttelee vampyyreitä on tehty aikasemmin ku paska Twiligt ...

      Lainaa

    68. höppänät 14.9.2011 23:00
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      Kun halvoista kopioista puhutaan, niin pääosiin ei taideta Brad Pittiä ja Tom Cruisea saada..

      Lainaa

    69. MonkeyWrench 9.1.2012 16:14
      Tulos: -4 (12 ääntä)
      Nini: Tän takia vihaan Twilight-kirjoja ja -leffoja…….. Olen nainen ja ennen saatoin sanoa pitäväni vampyyrikirjoista ja -leffoista ja kaikki ties millasia kirjoja ja leffoja tarkotin. Nyt jos sanon pitäväni vampyyrikirjoista ja -leffoista, ni kaikki olettaa heti et puhun Twilightista. Huoh!
      I feel you, bro Twilight on todennäköisesti huonoin leffa mitä olen ikinä koittanut katsoa (huom, koittanut) katsoin ensimmäiset 25min, vaihdoin kanavaa ja 40-50min päästä koitin taas, katsoin 10min ja totesin että pahinta paskaa ikinä! Underworld-leffat hakkaa mennen tullen jonkun twilightin, vaikkeivat parasta mahdollista tavaraa olekkaan :)

      Lainaa

    70. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Noh, oli tyttö sentään tunnistanut Pittin ja Cruisen..

      Lainaa

    71. ikäloppuko? 14.2.2012 15:24
      Tulos: -2 (12 ääntä)
      Repesin :) Veren vangit sentäs on laatuleffa verrattuna twilight **skaan :D ja juu.. jotku ei oikein ole kärryillä... mutta ompa meillä muilla hauskempaa :D

      Lainaa

    72. Tulos: +20 (24 ääntä)
      ehkä se on se moka, ku sanoo että HALPA twilight kopio, jossa näyttelee BRAD PITT JA TOM CRUISE!! tuskin tulee kovin halvaksi nuo miehet!!

      Lainaa

    73. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Hei se jotka ette tienneet twilightin vampyyrit eivät ole vampyyreita vaan menninkäisiä. kirjoittaja ei tiennyt eroa ja kaikik luulee niitä vampyyreiksi

      Lainaa

    74. Tulos: -17 (37 ääntä)
      Kuka määrittellee minkälaisia ja näkösiä vampyyrit on ? : D Meyerin mielestä vampyyrit on semmoisia ku ne Twilightissa on ! Kestäkää vaan se :) ps. oon 20-vuotias, tykkään twilightista(kirjoista), enkä oo nähny noita teidän mainitsemia elokuvia, saati tienny ketä niissä näyttelee :D so ?

      Lainaa

    75. heliumpallo 13.5.2012 0:40
      Tulos: +14 (30 ääntä)
      angst: Kuka määrittellee minkälaisia ja näkösiä vampyyrit on ? : D Meyerin mielestä vampyyrit on semmoisia ku ne Twilightissa on ! Kestäkää vaan se ps. oon 20-vuotias, tykkään twilightista(kirjoista), enkä oo nähny noita teidän mainitsemia elokuvia, saati tienny ketä niissä näyttelee so ?
      Miksi pitää mennä tuhomaan vuosisatoja vanhoja taruja? Miksi? Kirjailija ei ole tehnyt yhtään taustatyötä kirjojensa hyväksi, vaan kirjoittanut virheitä pursuilevan kirjan. Jos hän olisi edes hieman vaivautunut käyttämään Googlea, hän tietäisi, etteivät vampyyrit hitto vie kimaltele eivätkä ihmissudet noin vain muutu ihmissusiksi ja mitä vielä... Että kyllähän tässä kateus pikkusen nousee kun joku voi sellaisella paskalla tulla kuuluisaksi ja myydä miljoonia kappaleita kirjoja, joiden juonessa ei ole päätä eikä häntää.

      Lainaa

    76. chroniclesfan4ever 9.8.2012 23:01
      Tulos: +3 (11 ääntä)
      Silmät ja sydän vuotaa verta koska toi sattuu oleen lempileffa... Hemmetti miten osaakaan ärsyttää kun ei porukka tiedä klassikoita.

      Lainaa

    77. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Kal: Vaikkakin tytöt selkeästi tarkoittavatkin Burtonin elokuvaa, niin teille kommentoijille kuitenkin tiedoksi että Sweeney Todd on alunperin musikaali vuodelta 1979.
      Ja noi teinithän sen todellakin tietää.... Asian vierestä ja vähän ohi.

      Lainaa

    78. Lentohärveli 17.11.2012 17:58
      Tulos: +2 (14 ääntä)
      heliumpallo: Miksi pitää mennä tuhomaan vuosisatoja vanhoja taruja? Miksi? Kirjailija ei ole tehnyt yhtään taustatyötä kirjojensa hyväksi, vaan kirjoittanut virheitä pursuilevan kirjan. Jos hän olisi edes hieman vaivautunut käyttämään Googlea, hän tietäisi, etteivät vampyyrit hitto vie kimaltele eivätkä ihmissudet noin vain muutu ihmissusiksi ja mitä vielä… Että kyllähän tässä kateus pikkusen nousee kun joku voi sellaisella paskalla tulla kuuluisaksi ja myydä miljoonia kappaleita kirjoja, joiden juonessa ei ole päätä eikä häntää.
      Epäloogisuuksia on kyllä muutenkin kuin juonen kannalta. En siis ole kirjoja lukenut tai leffoja nähnyt, mutta internetin ihmeellisestä maailmasta olen lukenut että mm. kaunispoika-Edward väittää omistavansa asunnon Brasilian länsirannikolla. Ensimmäinen lukija, joka löytää kartalta Brasilian länsirannikon, huutakoon "hep!". Ja tarkistakoon karttansa paikkansapitävyyden niin kuin olisi jo.

      Lainaa

    79. Tulos: +15 (21 ääntä)
      heliumpallo: Miksi pitää mennä tuhomaan vuosisatoja vanhoja taruja? Miksi? Kirjailija ei ole tehnyt yhtään taustatyötä kirjojensa hyväksi, vaan kirjoittanut virheitä pursuilevan kirjan. Jos hän olisi edes hieman vaivautunut käyttämään Googlea, hän tietäisi, etteivät vampyyrit hitto vie kimaltele eivätkä ihmissudet noin vain muutu ihmissusiksi ja mitä vielä… Että kyllähän tässä kateus pikkusen nousee kun joku voi sellaisella paskalla tulla kuuluisaksi ja myydä miljoonia kappaleita kirjoja, joiden juonessa ei ole päätä eikä häntää.
      Huomaa että kommentoija itse ei ole kyseisiä kirjoja lukenut saati elokuvia kokonaan katsonut (kuten ei näköjään suurin osa täällä parjaavista). Kirjassa ei ole ihmissusia vaan muodonmuuttajia jotka nyt sattuu olevan susia. Fantasia kirjallisuudessa sattuu olemaan se ihastuttava ja vihastuttava piirre että kirjailijoilla on valta muokkailla jo olemassa olevilla nimikkeilla olevia hahmoja omanlaisiksiin. Jos se ärsyttää lue vaikka dekkareita. Parhaan vampyyrikirjat on muuten lapsena luetut pikku vampyyrit =)

      Lainaa

    80. Tulos: +15 (21 ääntä)
      heliumpallo: Miksi pitää mennä tuhomaan vuosisatoja vanhoja taruja? Miksi? Kirjailija ei ole tehnyt yhtään taustatyötä kirjojensa hyväksi, vaan kirjoittanut virheitä pursuilevan kirjan. Jos hän olisi edes hieman vaivautunut käyttämään Googlea, hän tietäisi, etteivät vampyyrit hitto vie kimaltele eivätkä ihmissudet noin vain muutu ihmissusiksi ja mitä vielä… Että kyllähän tässä kateus pikkusen nousee kun joku voi sellaisella paskalla tulla kuuluisaksi ja myydä miljoonia kappaleita kirjoja, joiden juonessa ei ole päätä eikä häntää.
      Siis kirjailijahan on luonut omat hahmonsa ja hän on halunnut, että vampyyrit eivät palakkaan tuhkaksi vaan kimaltelevat auringossa. Ei tässä varmasti ole kyse siitä, että eikö kirjailija tietäisi vampyyreistä mitään. Itse tykkään niin Veren vangeista kuin Twilight-sarjastakin. Elokuvamakuni on laaja ja ikää on liki 30. Eli en ole mikään teini, mutta mielestäni Twilight on kaunis ja omanlaisensa vampyyritarina. Ja miksi te kaikki dissaajat muodostette ihmisestä kuvan vai ja ainostaan sen perusteella minkälainen elokuvamaku ihmisellä on? Myönnetään, että mokan työtöt nyt sattuivat olemaan melko typeriä tai ainakin tietämättömiä, mutta ei se tarkoita, että kaikki muutkin Twilightista pitävät olisivat tätä samaa kastia.

      Lainaa

    81. Tulos: -3 (3 ääntä)
      tööt: Veren vangit v. 1994 -> Twilight & kumppanit +2000 luku. Got it?
      1994➕ 14? Got it ?

      Lainaa

    82. Erkki-sedän tarina 2.10.2015 12:16
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Tpi: Nuo kaksi ekaa kommenttia sopisivat tänne sivuillesinällään itsekin. Voiko noin clueless ihmisiä olla?
      En kyllä itekkään oo kuullu... mikä Veren vangit?

      Lainaa

    83. Sweeney Todd 27.10.2015 11:40
      Tulos: -1 (1 ääni)
      minävain: nanna: eiköhän tyttö tarkoittanut tuota mainitsemaansa päiden leikkausta ja siksi vertasi myös sweeney toddiin
      Eihän täs kyseises elokuvas pahemmin päitä leikattu, pelkästään kurkut leikattiin auki... Jos ei lasketa sitä et ruumiit paloiteltiin kivasti ennen kun jauhettiin piirakoihin XD Että ei nyt välttämättä ihan paras vertailukohde siltikään. ^^

      Lainaa

    84. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Artsi: Twilight, näkemättä paskaa. Twilightsukupolvi, tuntematta idiootteja.
      Hails!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Tom Cruise, Brad Pitt, Twilight, sweeney todd, Veren vangit, vampyyri, kopio, elokuva