Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Oikea kysymys

"Otaniemessä virolainen auto kysyi multa tietä Vantaan keskustaan"
kysymyksiä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 47 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +91 (181 ääntä)
      tajusin :D vaikkain "maalta" olen, eli kehä3 ulkopuolta. mut älyttömän hauska :D

      Lainaa

    2. Tulos: +208 (220 ääntä)
      aika hyvä, itellä ainakin ensin tuli mieleen puhuvat autot.

      Lainaa

    3. Tulos: +53 (63 ääntä)
      ahaha :D loistava!

      Lainaa

    4. Tulos: +109 (265 ääntä)
      Hei, olisiko mahdollista että kommentit joissa yli 30. miinusta piilotettaisiin /poistettaisiin?

      Lainaa

    5. Tulos: +26 (120 ääntä)
      SS hyvä ehdotus!! toivottavasti fm-tiimi on mun kaa samaa mieltä!

      Lainaa

    6. Tulos: -76 (142 ääntä)
      Tikkurila on vantaan keskusta, tiedoksi tolle Rasmukselle..

      Lainaa

    7. Tulos: +56 (358 ääntä)
      salee ei autot puhu :D:D:D mut josku tulevaisuues voi puhuu ku nykyää o paljo proffii ja viisait nii ne voi kehitel vaik mitä niiku iphone joskus vitu kaua aikaa sit jengi oli vitu tyhmää nii ei ollu ees telkkareit tai käänyköit :D:D:D

      Lainaa

    8. Tulos: +418 (514 ääntä)
      Tämä oli viimeinen roope. Aikani ei riitä enää jatkuvaan kommentointiin uusiin kuviin, kuten jotkut viisaav ovat viimeaikoina varmaan huomanneetkin. Koen tarvetta selitellä nyt muutamia asioita, jopa sillä uhalla että ylläpiton nyt sitten poistaa kaikki kommenttini, kun myönnän että olen kirjoittanut viestini tahallisesti "huonosti". Pyydän ylläpitoa kuitenkin muistamaan, että olen moninkertaistanut kävijämäärän tälläkin sivustolla. Ensinnäkin, en ole trolli. Tarkoitukseni ei ole suututtaa ketään, tai aiheuttaa kellekään pahaa mieltä. Olen luonnut eräänlaisen humoristisen hahmon, jolla olen kirjoitellut humoristisia viestejä. Kyllä vain, aikomuksenani on naurattaa. Ihmisten huumorintaju vaihteleepi aina ihmisestä riippuen. Toiset pitää kuollut vauva-vitseistä, toiset eivät vitseistä lainkaan. Toiset pitää kummelista, toiset putouksesta jne. Tämä on ihan ymmärrettävää eliölle jolla on vapaa tahto. Sitä en kuitenkaan ymmärrä, että toisenlaisen huumorintajun omistavia henkilöitä mollataan. Se että sinä et pidä jotain hauskana, ei tee siitä asiasta yhtään sen huonompaa muiden kuin sinun mielestäsi. Jos näette kommentin josta ette pidä, niin paraneeko asia tosiaan valittamalla? Paraniko se minun kohdalla? Ei. Mikäli minua ei oltaisi huomioitu millään tavalla, niin olisin lähtenyt aikaa sitten jo pois; turhaan minä täällä kirjoittelen jos minua ei noteerata ollenkaan. Tarkoituksenani ei ole myöskään ollut aiheuttaa mitään uutta tulvaa täällä. Harkistin kirjoittamisen lopettamista jo aikaisemmin, kun uusia kaltaisiani käyttäjiä tuli kymmenittäin lisää. Koomikko joka varastaa vitsinsä muilta ei ole hauska. Toivottavasti Irate gamer joskus tämän tajuaa. Vaikka pitää toki myöntää, että olen itsekin tyylini matkinut naurunappulan peletti-nimiseltä käyttäjältä. Minä en häntä kuitenkaan matki naurunappulassa, vaan tulin kirjoittelemaan uudelle sivustolle joka kaipaa hänen tapaistaan koomikkoa. Siinä on mielestäni vissi ero. En ole hyvä kirjoittamaan, muuten kuin tahallisesti huonosti, joten tämä "puhe" selvästi hieman takkuileepi. Nyt loppuun kuitenkin toivotan hyvät jatkot feissarimokien käyttäjille, paitsi teille tylsille tosikoille ja plagioijilleni. Minulle tuotti suurta hupia kirjoitella tänne kommentteja, mutta aika ei tosiaan siihen enää riitä, eikä oikein ajatuskaan enää kulje niin hvyin kuin ennen. Parempi lopettaa huipulla, toivottavasti Putouksen tiimi tämän nyt tajuaisi. Kiitoksia.

      Lainaa

    9. roopeonkuninkas 26.7.2011 16:48
      Tulos: +70 (102 ääntä)
      sivuston helmi

      Lainaa

    10. kohtuukäyttäjä 26.7.2011 17:18
      Tulos: +95 (127 ääntä)
      Älkää nyt ihmeessä poistako kommentteja sillä perusteella että ne saavat miinusta! Nehän täällä juuri ovat hauskinta luettavaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +61 (137 ääntä)
      no voi *..... Roopen jutut oli ainoo syy miks täällä jaksoi käydä ;( voi kuinka me sinua kaivataan!!!

      Lainaa

    12. Tulos: +191 (227 ääntä)
      Nyt kaikki jotka meni Roopen ansaan tuijottaa näyttöään suu ammollaan. "Miten se noin hyvin osaa kirjoittaa??"

      Lainaa

    13. Tulos: +76 (128 ääntä)
      R.I.P. roope, we will miss you )=

      Lainaa

    14. Tulos: -61 (107 ääntä)
      Tajusko kukaan just olleensa ihan ÄLYTTÖMÄN tyhmä, kun ei tajunnu et roopee ei oikeesti olekaan...? Sh*t. Olenpas ollut taas fiksu. ;D

      Lainaa

    15. Tulos: +20 (32 ääntä)
      oon non-kaupunkiseutulaine ni nää kehä kolmoset ja otaniemet menee ihan ohi :D

      Lainaa

    16. Tulos: +103 (127 ääntä)
      Kiitos, Roope, aluksi meninkin viesteihisi lankaan, mutta lopulta otin ne huumorilla, ja jopa pienenä mokan piristäjänä.

      Lainaa

    17. Tulos: +27 (49 ääntä)
      Ja just kun mä keksin mennä katsomaan, joko roopella on fanisivu fb:ssä... :-(

      Lainaa

    18. Tulos: +72 (98 ääntä)
      Kyllähän sen aika selvästi huomasi, että "Roope" tahallisesti kirjoitti tuolla tavalla. "Roope" olikin varsin viihdyttävä, vaikka moni ottikin hänet liian vakavasti. "Roope piristi kuitenkin montaa mokaa, kiitos siitä :)

      Lainaa

    19. Tulos: +82 (116 ääntä)
      Roopea tulee kyllä ikävä. :( Jos moka/helmi ei ollutkaan niin hyvä, niin roopen kommentti aina pelasti. Roope oli kuin rusina pullassa, toisten mielestä se kuuluu sinne, toiset halusi sen pois.

      Lainaa

    20. Tulos: +40 (64 ääntä)
      Roopella on muuten fanisivu, "Feissarimokien Roope".

      Lainaa

    21. Tulos: +60 (88 ääntä)
      Oikea päätös, Roope. Olen jo jonkun aikaa miettiny, että sun jutut takkuaa ja toistaa itseään eikä niissä enää oikein oo ollu kunnon punch linea. Mutta luomassasi hahmossa on kieltämättä jotain ja parhaimmillaan joskus kuukausi tai puoltoista sitten juttusi oikeesti jopa toimivat. Uskomattominta musta on ollut, kuinka monet kommentoijat "Roopeen" ovat viikko toisensa jälkeen ovat menneet lankaan. Se kertonee kai siitä, että Facebook-mokat saa jatkuvasti uusia käyttäjiä ja kommentoijia, joille vanha vitsi on uusi. Jatka jollain toisella foorumilla, esim. omassa blogissa? Vitsi kerran viikossa vois irrotakin, vai mitä?

      Lainaa

    22. Tulos: +35 (101 ääntä)
      Roopen kommentit oli kyllä ihan helmiä niin kauan kun sitä kesti :D Mutta tämä kommentti: "Pyydän ylläpitoa kuitenkin muistamaan, että olen moninkertaistanut kävijämäärän tälläkin sivustolla." Mahtaako Roope luulla kuitenkin hieman liikaa itsestään :D

      Lainaa

    23. Tulos: +50 (62 ääntä)
      @Carter: Mun on vaikea uskoa, että roope on tuotakaan kommenttia ihan vakavalla naamalla kirjoittanut, vaan sekin on eräänlainen vitsi. Tai jos ei ole niin roope on kyllä kunnolla omistautunut tälle trollailulleen :D Mutta jooh, kävijämäärä on kyllä lisääntynyt roopen myötä mutta moninkertaisutunut? Tuskimpa tosiaan

      Lainaa

    24. Tulos: +31 (57 ääntä)
      Enpä ois uskonu että tuntuu tyhjältä ku Roope lähtee :< Huvittaako sitä enää kommenttejakaa lukea, ootin aina Roopen kommentteja (mokat tietysti vielä luen). Myönnän, että alussa inhosin Roopea ja pistin miinusta tai hyppäsin kommentin yli, mutta lopulta se huumori uppos. Tokihan ymmärsin, että läpästä oli kyse. We will miss you, Roope <3

      Lainaa

    25. Tulos: +54 (64 ääntä)
      Katoin kyllä, että "Mitä helvettiä?" kun näin pitkän ja kaikin puolin siististi kirjoitetun kommentin Roopelta. :D

      Lainaa

    26. Tulos: +8 (26 ääntä)
      Tikkurila Vantaan keskusta? Länsi-Vantaalaisena olen kyllä eri mieltä ja esitän saman kysymyksen kuin Rasmus.

      Lainaa

    27. Tulos: +35 (51 ääntä)
      Toi Roopen sivistynyt kommenti oli niin elokuva-moment. Harmi että lähet D: Olet tehnyt feissarimokista paremman paikan

      Lainaa

    28. Tulos: +14 (34 ääntä)
      Jään kaipaamaan roopea. Olen seuraillut Feissarimokia silloin tällöin, ja myös kiinnittänyt huomiota roopen kommentteihin. En muista mitä niistä aiemmin ajattelin, taisivat jollain tavalla ärsyttää minua. Viime aikoina läppä on kuitenkin ollut todella hyvää, ja olen selannut juttuja ihan siinä toivossa että sieltä löytyisi roopen kommentti. Nyt muutamissa etusivun jutusssa oli niin hyvää läppää, jolle nauroin vedet silmissä. Aloin etsiä lisää roopea muista jutuista, mutta törmäsin heti tähän. Harmi. Hyvästi roope.

      Lainaa

    29. Tulos: +30 (56 ääntä)
      Kun huomasin että Roope on kirjoittanut noin pitkän ja oikein jaotellun tekstin, tiesin heti että tässä on loppu. Hyytävä kokemus kyllä, aivan kuin huomaisi monen vuoden päästä että ystäväsi onkin jokin aivan muu kuin olet kuvitellut. Roopen vitsit kyllä aluksi suututti ja monet mielipiteet olivat ärsyttäviä, mutta loppua kohden sitä jo alkoi etsiä kommenteista vain Roopen väläytykset. Kauan olen sinua jaksanut puolustaa ja toivon että sinulle jäi hyvä mieli julkisuudestasi! Kaikkea hyvää sinulle Roope! Ps. Voisit alkaa kirjoittamaan moderneja runoja

      Lainaa

    30. Tulos: -12 (32 ääntä)
      Alussa "roopen" jutut olivat hauskoja, mutta lopussa se oli lähinnä ärsyttävää ja teennäistä. Hyvän päätöksen teit, ja toivottavasti muut vastaavat lopettavat myös.

      Lainaa

    31. Tulos: +3 (17 ääntä)
      Mona: Olisko Tikkurila vantaan keskus, ja myrtsi länsivantaan? Wikipediasta:
      "[Tikkurila] on Vantaan hallinnollinen keskus ja merkittävin taajama Myyrmäen ohella. Tikkurilasta ei ole kehittynyt selkeää keskustaa Vantaalle, Lentokentän kaupunginosa jakaa Vantaan kahtia. Länsi-Vantaan keskuksena toimii Myyrmäki"
      No tos kyl lukee että Tikkurila ei ole selkeä keskusta, mutta hallinnollinen. Jos sitä ei vois kutsua vantaan keskustaksi, niin mitä sitten vois? Vai eikö vantaalla muka ole keskustaa?

      Lainaa

    32. Tulos: +23 (35 ääntä)
      Roopelle iso RESPECT minunkin puolestani

      Lainaa

    33. Tulos: +21 (37 ääntä)
      Vetää hiljaseksi niun erinomaisen hauska kaveri, joka päättää uransa erittäin hienoon viestiin.

      Lainaa

    34. Tulos: +23 (33 ääntä)
      ROOPE: kuuluin aluksi niihin jotka vihasivat juttujasi, sitten vain ohitin ne lukematta...mutta lopulta ne alkoivat kasvamaan minuun, ne kuuluivat SALEEN feissarimokiin! Täysin ymmärrettävää että sinulla on muutakin elämää kun feissarimokat, mutta toivon että silti silloin tälllöin myös "roope" piipahtaa kommentoimassa täälä edes osaa jutuista! tänks! :D

      Lainaa

    35. Tulos: +19 (35 ääntä)
      Voi roope, roope, roope... tulethan joskus vielä käymään täällä? :<

      Lainaa

    36. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Tää oli kyllä loistava, vaikkakin meillä espoossa on puhuvia autoja, niin toisin kuin tässä väitetään ne eivät ole virolaisia..

      Lainaa

    37. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Arvelinkin Roopen olevan joku tuon kaltainen tyyppi :) En noteerannut viestejäsi ollenkaan, mutta kiinnitin huomiota siihen, miten sait huomiota. Kuulostaa ehkä kummalta, mutta tulin iloiseksi siitä, että joku ilahtui niin kovin Roopen yksinkertaisista kommenteista. Se on vaihtelua siihen (feissarimokien -ei roopen kommentointien) negatiiviseen kommentointiin, johon itsekkin saatan välillä langeta - niinhän me suomalaiset teemme. Sen sanon, että yllätyin vedostasi. Ajattelin sinun vain kyllästyvän ja "katoavan", mutta hyvä niin kun viestin jätit :) Eipä ole kommenttipoksit täynnä "missä roope?" -viestejä, jotka jo itsessään häiritsisivät kommenttien lukemista sekä poikeisivat liikaa aiheesta. Löysin tämän "jäähyväistäviestin" FMteamin kommenttina julkaisusta http://www.feissarimokat.com/2011/07/fian-paluu-hapean-ja-kadun/#comments

      Lainaa

    38. Tulos: -9 (19 ääntä)
      Hankkikaa elämä..

      Lainaa

    39. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Joopajoo..: Hankkikaa elämä..
      Niinpä, kaikki suree yhen roopen lähtöä oikeaan elämään.

      Lainaa

    40. Tulos: +13 (13 ääntä)
      No tos kyl lukee että Tikkurila ei ole selkeä keskusta, mutta hallinnollinen. Jos sitä ei vois kutsua vantaan keskustaksi, niin mitä sitten vois? Vai eikö vantaalla muka ole keskustaa?
      Nyt näkisin että olet asian ytimessä! Sherlock. Itse olen hetken Vantaalla asunut ja tiedän että siellä ei tosiaan mitään keskustaa ole. Eipä ole Espoossakaan, mutta siellä sentään vähän parempia kandidaatteja ja (surullisesti nimetty) "Espoon Keskus".

      Lainaa

    41. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Lukioaikoina opittu sanonta: Espoo ja Vantaa ovat siitä harvinaisia kaupunkeja, että niiden keskusta on niiden itsensä ulkopuolella.

      Lainaa

    42. Tulos: -15 (19 ääntä)
      roope: salee ei autot puhu :D:D mut josku tulevaisuues voi puhuu ku nykyää o paljo proffii ja viisait nii ne voi kehitel vaik mitä niiku iphone joskus vitu kaua aikaa sit jengi oli vitu tyhmää nii ei ollu ees telkkareit tai käänyköit :D:D
      Ja sä väität, että nykyään ihmiset on järkeviä? Ainakin noi 12-16 vuotiaat jannut näyttää niin saatanan tyhmiltä. ES:t kädes, housut nilkois ja saatanan heliumi torvet ulvoo "JONNEEE"

      Lainaa

    43. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Tikkurilahan on maalaisseutua, Kehä kolmosen ulkopuolella sekin.

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Suurinosa vantaata on kehä kolmosen ulkopuolella. Tästäkös voi olal ylpeä :) Mutta jos vantaan "keskustaksi" pitää joku sanoa on se silloin Tikkurila !

      Lainaa

    45. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Asun vantaalla, enkä oikeen osaa sitä keskustaa määritellä. Täällä kun on olevinaan Myyrmäki ja Tikkurila. Molempiin kun on opasteet "Keskusta". Vantaa nyt on tällänen mitäänsanomaton läntti. Helsingin maalaiskuntahan tää on ollu ja olis voinu sinä pysyäkin. Kaupungintalo on Tikkurilassa ja rautatieasema josta pääsee pikajunalla eteenpäin.

      Lainaa

    46. Tulos: 0 (4 ääntä)
      H niinku..: Tikkurila on vantaan keskusta, tiedoksi tolle Rasmukselle..
      Vantaalla ei ole keskustaa. Vantaalle ovat Espoon tapaan ominaisia esikaupunkimaiset lähiöt ja yhden selkeän keskustan puuttuminen. (Wiki)

      Lainaa

    47. Tulos: 0 (0 ääntä)
      inna: oon non-kaupunkiseutulaine ni nää kehä kolmoset ja otaniemet menee ihan ohi :D
      Ei sen väliä. 9 vuottaki menee nopeesti ohi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: auto, Espoo, Otaniemi, Turku, murre, Vantaa, keskusta, Turun murre, viro