Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sairasta, osa 2

"Mun kissanpentu mädänty kuoliaaks"
VAROITUS: Tavallisesta poiketen tässä jutussa ei ole mitään hauskaa, joten jätä lukematta, jos huumoria etsit. Teema on sama, kuin ensimmäisessä osassa, mutta julkaisut eivät liity toisiinsa. Osaa 3 ei ole tulossa. kissanpentu

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 115 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1252 (1272 ääntä)
      Sairasta... Ja eetulle +++ !

      Lainaa

    2. Tulos: +888 (914 ääntä)
      Eetu on kunnon kansalainen, mädännytetään nuo naispaskat

      Lainaa

    3. Tulos: +461 (507 ääntä)
      Mikä helvetin eläinrääkkäykseen keskittynyt koontisivusto tästä nyt on tullut (viitaten edelliseen mokaa, osa 1)?! Eetulle plussaa kylläkin. Toivottavasti ei saa nuo pissaliisat enää ikinä eläintä pidettäväkseen.

      Lainaa

    4. Tulos: -303 (393 ääntä)
      Tuskimpa ovat tahalleen sitä vintille jättäneet, että en nyt tiedä voiko tuota rääkkäykseksi ihan sanoa. Asenne ei kuitenkaan oo oikein kohillaan noilla

      Lainaa

    5. Tulos: +368 (378 ääntä)
      Siis hyi helvetti. Sekä tälle että aiemmalle jutulle. Mistä helvetistä näitä idiootteja tulee???? Sitten jonkun mielestä on vielä hauska läppä, kun kissa löytyy kuoliaaksi nääntyneenä... Kuinka helvetin päästään vialla pitää ihmisen olla? Mielisairaalan suljetulle tuollaiset kuuluisi, ei ole enää terveen ihmisen käytöstä.

      Lainaa

    6. Tulos: +231 (247 ääntä)
      eeetuuu++++++++++ noi muut sais itte mädäntyy paska viemärissä ku on noin tunteettomia terhi taru ja eveliina - - - - - hyi että !!!

      Lainaa

    7. Tulos: +205 (213 ääntä)
      Hyvä Eetu!!!!

      Lainaa

    8. Tulos: +244 (256 ääntä)
      Ei mikään mädänny kuoliaaksi. Kuinka helkutin naiivi pää jollain voi olla? Ei se mädänny kuoliaaksi sillai hassusti niinku piirretyissä, vaan se kärsii paljon ja kuolee hitaasti.

      Lainaa

    9. Tulos: +211 (223 ääntä)
      Toivottavasti nämä ihmiset ei saa koskaan lapsia. Nekin varmaan "silleen hassusti" nääntyisi kuoliaaksi....

      Lainaa

    10. Tulos: +230 (238 ääntä)
      Ja tytöt pystyy viel nauramaan päälle :O ''hahah kissa oli ihan mätä hahah hauskaa'' ei huhhuh, sairasta!

      Lainaa

    11. Tulos: +145 (153 ääntä)
      Todella häiriintynyttä porukkaa tässä ja edellisessä jutussa. Toivottavasti pikkulissut ei ota elukoita hoidettavakseen ennenkä osaa pitää niistä huolta. Tuskin semmosta päivää tommosille ees tulee, käy sääliks jos nuo joskus lapsia saavat. Neki varmaan löytyy madonsyöminä jostain vintiltä. Eetulle plussaa.

      Lainaa

    12. Tulos: -144 (174 ääntä)
      Ei hitto nää on kyllä hauskoja

      Lainaa

    13. Tulos: +83 (93 ääntä)
      hyvä eetu!!!!

      Lainaa

    14. Tulos: +119 (125 ääntä)
      Toivottavasti kyseiset henkilöt saaneet syytteen eläinrääkkäyksestä! Ensin eläin kuolee, sitten vasta mädäntyy... Harvemmin toisinpäin.

      Lainaa

    15. Tulos: +74 (84 ääntä)
      Ja Taru ja Eveliina vielä nauraa tolle. :(

      Lainaa

    16. Tulos: +150 (162 ääntä)
      vittu mitä sairaita teinipaskoja. toivon niin suuresti että joku lukitsisi nuo vintille ja jättäisi sinne hauskasti mädäntymään. ei olis iso menetys, saattais korkeintaan suomalaisten keskimääräinen ÄO nousta kummasti.

      Lainaa

    17. Tulos: +120 (124 ääntä)
      Miten kukaan voi nauraa tuollaiselle asialle? Itte olisin ollu paniikissa jo pelkästään siitä ko kissa on kadoksissa. Noille ihmisille pitäis tehä jotain. Niinko vaikka jättää jonnekin ullakolle muutamaksi vuodeksi. Helvetin sairasta. Eetulle plussaa!

      Lainaa

    18. Minä ja mielipiteeni 30.6.2011 11:50
      Tulos: +122 (126 ääntä)
      Miten joku voi laittaa tällaisiin juttuihin :D -hymiöitä!? (Viitaten myös ensimmäiseen osaan)

      Lainaa

    19. Randomtalker 30.6.2011 11:54
      Tulos: +83 (97 ääntä)
      Helkkari, jos tapaisin nuo tytöt, pistäisin ne vintille ja alkaisin kaatelemaan tulikuumaa vettä päälle (inspiraatiota vähän Sairasta nro. 1:stä).

      Lainaa

    20. Randomtalker 30.6.2011 11:55
      Tulos: +95 (101 ääntä)
      Ai niin, EETULLE PLUSSAA! >:(

      Lainaa

    21. Eläinrääkkääjiä vastaan -.- 30.6.2011 11:55
      Tulos: +68 (76 ääntä)
      Ne joilla ei ole mitään tunteita? Ainiin joo, eläimethän on muutenki vaan eläimii, niile saa tehä mitä vaan, ei niilä oo tuntoaisteja tai mitään muuta sellasta. -.- Miksei mentäis suoraan paistamaan kissanpentua paistinpannussa? Tai koiranpentua työnnettäis pesukoneeseen? (Olen kuullut että tällaistakin tehdään. SAIRASTA!) Bravo eläinrääkkääjät, yhteiskunta arvostaa teitä suuresti. -.-

      Lainaa

    22. Tulos: +77 (81 ääntä)
      En halua edes ajatella miten kauan se on ollut siellä...

      Lainaa

    23. Tulos: +60 (64 ääntä)
      hyi saatana.... hyvä Eetu!!!!

      Lainaa

    24. Lihansyöjä 30.6.2011 12:16
      Tulos: -143 (185 ääntä)
      Kuinka moni teistä syö lihaa? Tajuatteko, että yhtä paljon, jollei enemmänkin, kärsivät miljoonat eläimet joita ostelette K-Kaupan pakastealtaasta vakuumipakattuna. Mikä idea on, että yksi eläin/eläinlaji saa sääliä, mutta muut eivät? Jos asia oikeasti iljettää, niin suosittelen sitä kasvissyöntiä, tai ihan rehellisesti myöntämään että ei, ei kiinnosta eläinten olot. Ja kyllä, syön lihaa, mutta en tunne eläimiä kohtaan sääliä.

      Lainaa

    25. Tulos: +19 (27 ääntä)
      ho eetu-poika!

      Lainaa

    26. Tulos: +92 (108 ääntä)
      Lihansyöjälle tiedoksi että toi kissa todennäköisesti kuoli hitaasti, jopa päivien ajan jollei jopa viikon. Lihatiskillä olevat eläimet kuolivat paljon nopeammin. Ei minua haittaa se että eläimiä tapetaan käyttötarkoitukseen muttei niitä turhan takia saa tappaa tai ainakaan aiheuttaa kärsimystä.

      Lainaa

    27. Tulos: +90 (106 ääntä)
      Lihansyöjä: epäilen suuresti, että syömäni eläimet kärsivät niin paljon kuin jutun kissa. Kyllä teurastus pyritään vissiin nykyään suorittamaan mahdollisimman vähällä kivulla ja veikkaanpa, että mädäntymään jättäminen on erittäin tuskaista! Kyseessä on sitä paitsi aivan eriasiasta sillä toinen tapaus on julma heitteillejättö ja toisessa tapauksessa valmistetaan ihmiselle ruokaa. Varmasti niilläkin eläimillä on välillä huonot oltavat ja silloin säälinkin eläinpoloja, mutta mikäli elinoloissa ei ole muuten mitään valittamista niin miksi säälisin? Sellaista se elämän kiertokolku on.. Terveen kissanpennun jättäminen mädäntymään ei mielestäni ole millään lailla normaalia elämänkiertokulkua! Koska syön lihaa niin samaan syssyyn voin sitten ruveta potkimaan koiranpentuja ja ampumaan oravia ihan vaan huvin vuoksi? Säälin eläimiä joita kohdellaan huonosti ja säälin myös sinua kun katseesi on niin kapea asian suhteen. Elämä ei ole mustavalkoista..

      Lainaa

    28. Tulos: -113 (135 ääntä)
      Musta tää oli just hauska juttu (ei kissan mädäntyminen vaan nuo kommentit) :D

      Lainaa

    29. Tulos: +48 (68 ääntä)
      Ihan tiedoksi Lihansyöjä : yksikään teuraseläin tällä planeetalla tuskin kärsii yhtä paljon kuin nälkään näännytetty eläin. Teurastamoissa eläimet tapetaan nopeasti ja kivuttomasti, eivät ne ehdi kärsiä. Tästä syystä en tunne erikoisia tunnontuskia ostaessani sitä vakuumipakattua kanan rintafilettä K-Kaupan pakastealtaasta. On eri asia teurastaa ravinnoksi, kuin näännyttää nälkään vain, koska on itse niin äärettömän typerä, että ansaitsisi saman kohtalon.

      Lainaa

    30. Tulos: -170 (186 ääntä)
      Ne on vaan kissoja :) Ei sen kummempia kuin muurahaisetkaan.

      Lainaa

    31. Tulos: +90 (94 ääntä)
      zilakka : harmi vaan että nykypäivänä yksin oleva kissanpentu EI selviä ilman ihmistä, muurahainen sen sijaa kyllä porskuttaa menemään luonnossa yksinäänkin.

      Lainaa

    32. Tulos: +70 (80 ääntä)
      Miten lihansyönti liittyi tähän? ei kai possuja ja lehmiä mädännytetä kuoliaaksi ihmiravinnoksi tai lopeteta kiehuvassa vedessä?

      Lainaa

    33. Tulos: +9 (25 ääntä)
      Hyvä Eetu ! (: Kyllä minua säälittää muutkin eläimet mutta ei sille voi mitään .. Ei voi vaan marssia teurastamoon ja käskeä niitä lopettamaan hommansa ...

      Lainaa

    34. Tulos: +37 (65 ääntä)
      miumau: Itse asiassa julkisuuteen on noussut useita tapauksia, jossa sika on vanhingossa vielä elossa ja tajuissaan siinä vaiheessa, kun se teurastuksen yhteydessä dipataan kiehuvaan veteen. Puhumattakaan siitä, että ko. koiraa älykkäämmät eläimet joutuvat useimmiten olemaan koko elämänsä sisätiloissa pikkuruisissa aitauksissa ilman mitään muuta tekemistä, kuin kaverin saparon pureskeleminen. Mut hei, ihmisen ruoaksi, totta kai, mikä vain on sallittua, koska kinkku maistuu niin kivalta. Mitä itse "mokaan" tulee, niin todella, hyvä Eetu. Mitään muuta tässä ei voi ylistääkään. Tiedostan olevani melko yksin etiikkani kanssa, mutten kykene näkemään mitään eroa kissanpennun ja ihmislapsen nälkään näännyttämisellä. Ihme psykopaatit.

      Lainaa

    35. Tulos: -13 (27 ääntä)
      Anon : Tiedän että sellaisiakin tapauksia on ollut mutta niin kuin sanoin , niille ei voi mitään ...

      Lainaa

    36. Tulos: +7 (37 ääntä)
      @miumau: voi esimerkiksi olla syömättä sitä possua ja näin olla tukematta laillista eläinrääkkäystä...

      Lainaa

    37. Tulos: +38 (42 ääntä)
      Skankki: Tuskinpa kovin moni vahingossakaan eläintänsä vintille unohtaa niinkin pitkäksi aikaa, että se sinne kuolee ja mädäntyy?

      Lainaa

    38. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Voi kissaparkoja kun joutuvat tuollaisella olemaan :< Noiden muijien ja edellisen tyypin päälle pitäis heittää sitä kiehuvaa vettä ja sitten asettaa ne kivasti jollekkin vintille mätäneen!

      Lainaa

    39. Tulos: +7 (27 ääntä)
      Juu onhan nää jutut tosi kamalia, varsinkin kissojen omistajille, MUTTA: Näiden juttujen alussa ihan selvästi lukee, että jos huumoria etsii, niin älkää sitten edes vaivautuko lukemaan. Ja kun vielä juttujen otsikotkin on "Sairasta", niin vois vähän ajatella. Eihän nää jutut juu kuulu tänne, mutta kyllähän nääkin voi mokiksi laskea. Siis kun ihmiset menee kertomaan tuollaista FB:ssä. Mutta vähän rajaa näihin kommentteihin - jos ei halua järkyttyä, NIIN SITTEN EI LUETA! Tsiisus..

      Lainaa

    40. Tulos: +12 (20 ääntä)
      sepppi, on olemassa tauteja joissa tauti mädännyttää lemmikin sisuskalut. Nimim: Kanini mädäntyi, joskin lopetettiin ennen taudin aiheuttamaa kuolemaa.

      Lainaa

    41. Tulos: -104 (116 ääntä)
      Tiedoksi vain kaikille haukkujille että kisalla todellakin oli sisuskaluja mädännyttävä PARANTUMATON tauti että ottakaa asioista selvää ennenkun vingutte :) t. lissu joka pitäisi laittaa vintille mädäntymään

      Lainaa

    42. Tulos: +64 (70 ääntä)
      ^ Ja asioista oltaisiin otettu selvää miten, arvoisa lissu? Sekin on eläinrääkkäystä, ettei vie eläintä lääkärille / lopetettavaksi sen ollessa tarpeen.

      Lainaa

    43. Tulos: +52 (56 ääntä)
      Parahhin ad, kyse onkin siitä että te typerykset KEHTAATTE vielä nauraa kissaparalle! Noh, olette varmaan samoja ääliöitä jotka kadullakin osottelevat sormella jotain kehitysvammasta ja nauratte.

      Lainaa

    44. Tulos: +53 (57 ääntä)
      + vaikka sillä olis mikä tauti, niin se ei ole syy jättää sitä ruokkimatta! Satun tietämään tapauksen ja kyseinen muija oli vaan et "no ku sen emo ei ruokkinu et ei oo mun vika"

      Lainaa

    45. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Kauheeta. Nauravat viellä päälle. Kiinnostas tietää minkä ikäsiä nää on, olettasin että jotain 11

      Lainaa

    46. Tulos: +35 (39 ääntä)
      ^ Kuvien perusteella tytöt ovat noin 16-vuotiaita. He eivät näytä ainakaan alle 14-vuotiailta, joten luultavasti 14-17.

      Lainaa

    47. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Taru ja Eveliina vaan naureskelivat... Yleensä nämä mokat naurattaa, mutta nyt veti sanattomaksi..

      Lainaa

    48. Tulos: -39 (49 ääntä)
      No enempi näis naurattaa nää kommentit.

      Lainaa

    49. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Noh eipä kyllä naurattanu.. Toisinaan sitä miettii, et miten sairait ihmiset voi olla.. Omast mielest ainoo ja kohtuullinen rangaistuis ois et sama käsittely tekijöille mitä ite tehnee.. mut eipä tääl suomes eläinrääkkääjii mitään rangasta...>:(

      Lainaa

    50. Tulos: +23 (33 ääntä)
      ollut joku muu miumau liikenteessä, mutta mielestäni lihansyöntiä ei kuitenkaan voi suoraan verrata lemmikkieläinten tahalliseen rääkkäämiseen. lihateollisuus ei ole järin eettistä toimintaa, mutta en nyt kuitenkaan rinnastaisi sitä eläimen pitkäaikaiseen kidutukseen.

      Lainaa

    51. Tulos: +48 (52 ääntä)
      Erittäin oksettava tapaus. Tarkoitan siis tätä Terhiä ja muuta kanalaumaa. Toivottavasti edes joskus tulevaisuudessa hävettää!! ps. Eetu, jos olisi mahdollista niin painaisin tuon sun kommentin kohdalla "tykkää" !

      Lainaa

    52. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Kuten monet muutkin on ihmetellyt: mikä ihmeen kissanrääkkäysinvaasio täällä nyt on yhtäkkiä? Jos nuo on todellisia ja nimet jne tiedossa (oletettavasti onkin), niin ilmoitusta ja äkkiä. Nämä ei naurata, eläinrääkkäys yleensäkään ei itseäni naurata, ja samalla kannalla on niin moni muu, että tämmöisen provosoinnin ja mauttoman vitsailun ja naureskelun saisi jättää pois hyvin monista paikoista. Toisaalta, mun mielestä lähes kaikelle pitäisi saada nauraa, se vain ei koske rääkkäystä ja muuta vastaavaa toimintaa. Sairasta.

      Lainaa

    53. tsajajajaja 1.7.2011 0:34
      Tulos: -66 (72 ääntä)
      kukaan ei oo rääkänny mitään, tässä tapauksessa pennun emo oli hylänny sen, ja vaikka sitä oltais kuinka hoidettu, pentu olis kuollu joka tapauksessa. Se oli niin pieni ja sairas, hädin tuskin silmät auki ja jos emo sen tossa vaiheessa hylkää, mitään ei oo tehtävissä.

      Lainaa

    54. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Eetulle plussaa, tytöille miinusta ihan asenteen takia.

      Lainaa

    55. Tulos: +40 (44 ääntä)
      En kyllä tiedä kuinka pienestä pennusta on ollut kyse, mutta tyttöjen asenteet, sille pitkänpitkä miinus! ja jos pennulla vieläpä on jokin sairaus todettu mikä tappaa pennun hitaasti ja tuskallisesti, niin ei sitten tällä "erittäin fiksulla teinillä" käynyt mielessä että eläinlääkäriin lopetettavaksi, että pääsisi pentu raukka tuskistaan? Kuvottaa tuo tyttöjen naureskelu asialle, onko tuossa muka jotain hauskaa kun pieni kissa yksin jossain vintillä monta päivää! hei järkikäteen! toivottavasti näille tytöille ei koskaan mitään lemmikkejä tulevaisuudessa tule! eetulle iso plussa, 10 pistettä ja papukaija merkki, aivan oikein toimi!

      Lainaa

    56. Tulos: +38 (42 ääntä)
      tsajajajaja, silloin lemmikki kuuluu LOPETTAA. Onko käynyt mielessä? sen voi lopettaa kotonakin, jos se suoritetaan oikein. Oma lemmikki kani on edelleenkin lopetettu mädäntymisen takia, mutta esim: rotan olen joutunut kalauttamaan hengiltä syövän tkaia, ei niitä saa lainkaan takia päästää kuolemaan tuskissaan.

      Lainaa

    57. Tulos: 0 (24 ääntä)
      Esim: Kissanpennun saa osaamatonkin lopettaa kotona, jos pentu on tarpeeksi nuori, kalauttamalla tarpeeksi kovaa päähä, niin ettei pentu kidu.

      Lainaa

    58. Tulos: -7 (39 ääntä)
      "yksikään teuraseläin tällä planeetalla tuskin kärsii yhtä paljon kuin nälkään näännytetty eläin"
      mipalla ei taida olla aavistustakaan mitä teurastamoissa oikeasti tapahtuu. Luuletko että lehmät siellä iloisesti kirmaavat laitumilla ja saavat vain armeliaasti kuulan kalloon? Se lopetusprosessi on kivulias ja julma, puhumattakaan siitä millaisissa oloissa eläimet kärsivät koko elämänsä ennen sitä.

      Lainaa

    59. tsajajajaja 1.7.2011 11:36
      Tulos: -59 (69 ääntä)
      Kukaan ei oo edelleenkään näännyttänyt mitään kuoliaaks, noin pieni kissa tarvii emon maitoa elääkseen, milläs sitä syötät jos emo ei suostu imettään? ja eiköhän toi vauhkoominen mee nyt pikkusen yli, maailmalla tapahtuu koko ajan ihan oikeeta, julmaa eläinrääkkääystä ja te vauhkootte kun alle 2 viikkoinen sairas kissanpentu kuolee koska emo hylkäs? onhan toi tietty surullista, mutta niin se luonto vaan menee. Ja tottakai kissa olis lopetettu, mutta se oli jo kuollu, kun sen sairaus ja heikkous huomattiin. ja jos joku nyt sattuu vähän naurahtaan, niin se ei välttämättä tarkota sitä että jotenkin hyväksyis eläinrääkkäyksen..

      Lainaa

    60. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Huhhuh, mä en halua ikinä vanhainkotiin jos nämä "hahhahha-teinilissut" on siellä hoitajina. "Joo sori, sun mummos mädänty kuoliaaks, HAHHAHHAAA!! Vähän me revettiin Terhin ja Even kans kun se oli siel liiskana ja täynnä matoja.". Ei -kele, mihin suuntaan tää maailma on menossa!!

      Lainaa

    61. Minä ja mielipiteeni 1.7.2011 12:11
      Tulos: -6 (30 ääntä)
      Te, joiden mielestä lihaksi päätyvät eläimet eivät kärsi, miettikääs uudestaan: http://vimeo.com/1753971 (varoitus, ei herkille!) ^Suomessa asiat ovat LUULTAVASTI HIEMAN paremmin kuin tuolla videolla on esitetty, mutta ei saisi luulla, että koko maailmassa asiat ovat hyvin vain, koska Suomessa asiat ovat hyvällä tolalla. Kaikki eläimet, joiden kanssa vastuuttomat ja väliinpitämättömät ihmiset ovat tekemisissä, kärsivät. Olivat ne sitten lemmikkejä, lihakarjaa, lintukarjaa, sirkuseläimiä, turkiseläimiä tai koe-eläimiä.

      Lainaa

    62. Tulos: +4 (10 ääntä)
      vitu säälittäviä ihmisiä, terhillä on varmaa oksettavat tavat kotona. en yhtää ihmettele, ku tollee rääkkää omaa kissaa.

      Lainaa

    63. Tulos: +48 (50 ääntä)
      Tsajajajaja: Kissanpennulle voi ruokkia maidonvastiketta tuttipullon kautta tai pipetillä vaikka se olisi kuinka pieni. Turha siinä on väittää että "Mitäs sille voi?"

      Lainaa

    64. Tulos: -32 (42 ääntä)
      Jos nämä ihmiset pitäis laittaa mielisairaalaan koska "tekivät" noin tai reagoivat noin, niin saatte heittää kyllä kaikki intian jne. tyypit sinne. Luonto on mitä on. Ja jotkut reagoi surulliseen tai järkyttävään asiaan nauramalla. Huumori > Suru. Peace. Kaikki kuolee joskus.

      Lainaa

    65. Tulos: +44 (54 ääntä)
      Voi vittu mä vihaan tälläsiä ihmisiä jotka AINA löytää jonkun asian joka on viel' huonommin. "Mun kissa kuoli eilen" ja sitten joku nero siihen "MUTTA ajattele, Afrikassa kuolee joka päivä miljoona ihmistä.." Voi saatana sanon minä, nyt on kyseessä tämä asia eikä mikään vitun Afrikka. Ja mitä vitun väliä kuinka se kissa kuoli, nälkään vai mihin. Kyse on edelleen siitä että nää pellet nauraa kissan kohtalolle! VITTU nyt lähen pois, en jaksa enää pilata päivääni.

      Lainaa

    66. X:llä on Asiaa 1.7.2011 15:24
      Tulos: -40 (44 ääntä)
      Sori, repesin.

      Lainaa

    67. X:llä on Asiaa 1.7.2011 15:26
      Tulos: -29 (33 ääntä)
      Tai kun tuo tyttöjen asenne on niin outo niin hajotti

      Lainaa

    68. tsajajajaja 1.7.2011 16:09
      Tulos: -52 (60 ääntä)
      Aissu, nyt tullaan taas siihen et miks emo alunperin hylkäs pennun. Koska se oli synnynnäisesti sairas, joten vaikka sitä oltais ruokittu maailman kaikilla maidonvastikkeilla sun muilla se olis kuollu joka tapauksessa, joten sille ei tosiaankaan olis voinu mitään :/ tosta face-keskustelusta saa "vähän" väärän kuvan, mut ihan oikeesti sitä kissaa ei rääkätty . Ootte ihan oikeessa, kissa joutu kitumaan, koska sen tilanne huomattiin iha liian myöhää. :/ Jos sen sairaus olis huomattu aikasemmin, sen ei oltais annettu kitua yhtään pidempään. Onneks se on nyt paremmassa paikassa eikä sen tarvi enää koskaan kärsiä

      Lainaa

    69. Tulos: +9 (21 ääntä)
      Lihansyöjä: jotkut eläimet on kasvatettu just sitä varten, että niitä syödään. on kuitenkin olemassa ravintoketju ja tarvii ihmistenkin pärjätä maailmassa (tietysti voi ruveta kasvissyöjäksi jos näkee sen terveelliseksi). niitä eläimiä ruokitaan ja hoidetaan kunnes ne tapetaan inhimillisesti siten, että eläin kärsii mahdollisimman vähän. toi kissanpentu on ollut LEMMIKKINÄ, tai ainakin sitä varten se on olemassa ollut, ja se on jätetty ruokkimatta ja kuolemaan niin, että on varmasti kitunut ja kärsinyt. toi sun ajattelumallis on aivan älytön.

      Lainaa

    70. Tulos: +21 (31 ääntä)
      Eläinsuojelulaki velvoittaa lopettamaan kituvan eläimen. Aloittajat ovat siis syyllistyneet eläinsuojelurikokseen jättäessään sairaan kissan ilman hoitoa. Oli miten pieni pentu tahansa, se on lopetettava heti kun tietää että se ei tule selviämään. Toivottavasti asia ei jää tähän! Millä tapaa teuraseläimet kituvat? Yleisin lopetuskeino on pulttipyssy tai yksinkertaisesti kuula kalloon. Eläin ei todellakaan kidu tai kärsi siinä vaan pulttipyssyllä menee tajuttomaksi ja kuula kalloon tavalla kuolee silmän räpäyksessä. Taidatte olla lukeneet ulkomaan uutisia?

      Lainaa

    71. tsajajajaja 1.7.2011 17:34
      Tulos: -47 (51 ääntä)
      kissa olis lopetettu saman tien, jos oltais tiedetty sairaudesta.........

      Lainaa

    72. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Laitetaan nuo ämmät mädäntymään vintille. Eetulle pointsit.

      Lainaa

    73. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Tsajajajaja: Ette tienneet että pennulla on sairaus muttette suostuneet ruokkimaan sitä koska se on hyljätty? Oli miten oli, kiduttamista se silti on.

      Lainaa

    74. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Termimaito on tuntematopn käsite?! Tollaselle idiootille ei kissnapentua. Ja silti kun saitte tietää että se oli kituvan sairas, ette vieläkään lopettanu?!?!?!

      Lainaa

    75. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Voisinpa sanoa että Eetulle sydämiä! ♥ Nuo muut on kyllä ihan sairaita paskoja.. kehtaavatkin. Kyllä lievästi sanottuna keitti kun luin tätä ja ensimmäistä osaa.

      Lainaa

    76. Tulos: +27 (29 ääntä)
      miksi helvetissä eläintensuojelunkohdalla asenne on se että jos ei suojele miljoonaa muutakin asiaa, niin ei saa suojella eläimiäkään?!?

      Lainaa

    77. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Mä en vieläkään tajua sitä että miksi kissanpentua ei lopetettu , kun saatiin tietää sairaudesta ? Enkä sitä , että miksi sitä ei ruokittu maidonkorvikkeella , jos emo oli hylännyt sen ? Enkä myöskään sitä , että miksi se oli jossain helvetin vintillä ? Miksi sitä ei päästetty pois vaan annettiin mädäntyä siellä ?!

      Lainaa

    78. Tulos: +9 (11 ääntä)
      kauheeta, ihan oikein onneksi Eetu osas tehdä.

      Lainaa

    79. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Tsajajajaja: Kyllä minä olen nähnyt pentuja, jotka emo on hylännyt, ja ne ovat silti selvinneet hengissä. Kyllä ihmiset voivat jotain niiden pentujen hyväksi (edes yrittää) tehdä, eikä vaan katsoa vierestä, että "Hahhaa ton pennun emo hylkäs sen, jätetäänpä se tänne vintille yksinään, eikä edes yritetä auttaa, saatika ottaa selvää miten VOISI auttaa!". Syytät pennun kuolemasta toista kissaa? Hahhah. Ja tuo tyttöjen asenne tuossa facebook-keskustelussa on aivan järkyttävä! Pisteet Eetulle!

      Lainaa

    80. Tulos: +19 (35 ääntä)
      oddish : Anteeksi nyt vaan, mutta KYLLÄ, tiedän mitä terurastamoissa tapahtuu, olen jopa käynyt katsomassa prosessin paikan päällä ja olen aikoinaan enemmänkin tutkinut asiaa. En ole kuvittelemasi ääliö bimbo joka luulee eläinten lehmien hyppivän ennen teurastusta laitumella, eikä varmaan kovin moni muukaan niin tässä maassa kuvittele. Jos et tunne, älä pidä tyhmänäkään ilman parempaa tietoa. Suomessa teurastusprosessi on pyritty saattamaan siihen pisteeseen, että eläinten ei tarvitsisi olla vuorokautta pitempään itse teurastamossa kuljetuksen jälkeen. Aina se ei tietenkään välttämättä onnistu, mutta se on pyrkimys. Jo SE on paljon verrattuna esim. Italian touhuun, joka on paljon julmempaa. Suomessa sentään pyritään siihen että kaikki hoidetaan eläimen kannalta parhain päin ja työnsä osaava teurastaja tappaa eläimen kivuttomasti. Laukaus pulttipyssyllä keskelle otsaa ja veri pois, eläin ei ehdi kärsiä edes nanosekuntin vertaa. Olen jopa nähnyt että hermostuneille hevosille (jotka eivät kyllä sen jälkeen enää mene edes koirien ravinnoksi) on annettu rauhoittavaa, jotta niiden viimeisistä elon hetkistä tehtäisiin mahdollisimman mukavat. Se, miten ihmiset kohtelevat eläimiään ENNEN teurastamoon tuloa on asia erikseen. Tähän ei siis tule sotkea esim. sikojen oloja, sillä siitä ovat vastuussa sikalan pitäjä, ei teurastamo.

      Lainaa

    81. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Tulipas hieman kirjoitusvirheitä edelliseen, pahoittelen :)

      Lainaa

    82. Tulos: +11 (13 ääntä)
      No, toivottavasti tuo facebooktyttö ei jatkossa enää eläimistä vastaa - ainakaan pitkään aikaan. Niin suurta tyhmyyttä noinkin helpossa asiassa (esimerkiksi: vie se eläin lääkäriin yleensäkin, kun se sinulle tulee. Varsinkin jos on hylätty kissa - jonka emo on kenties kuollut/pentu on lähtenyt itsekseen omille teilleen/joku muu on hylännyt sen/jne). Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy myös paljon ihmeellistä tietoa, ja tietoa ei ole koskaan liikaa. Ainakaan tuon tilapäivityksen tekijällä selvästikään. Ajattele ensin, toimi sitten. Hyvä ensimmäinen askel on kysyä neuvoa joltakin toiselta.

      Lainaa

    83. USKOMATONTA 4.7.2011 0:12
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      Feissarimokat ylläpidolle: Nämä tälläset rääkkäys jutut voisi jättää myöskin täältä takasivulta pois pilaamasta ihmisten päiviä. Ja onhan tuossa SAIRASTA ja älä lue, ei sisällä huumoria huomio, mutta tietenkin sen kaikki lukevat.. Ainaki oma päivä meni pilalle. Ja noille tytöille: taitaa olla ajatus maailma todella vääristynyt jos pienen kissan pennun mädäntyminen naurattaa tai on jotenkin hauskaa. Jokainen ihminen tekee joskus virheitä, mutta näillä on jo sairas mieli, jos jotenkin eläimen kärsimyksestä saa jotain hauskaa väännettyä. Itse tiedän tapauksia jossa emon hyljännyt kissan pentu ON selvinnyt kun ihmiset ovat HOITANEET sitä. Ja jos tuo "parantumaton" sairaus on MUKA totta niin silloin eläin olisi pitänyt LOPETTAA. Ihmetyttää tytön vanhemmatkin jos ei aikuinen ihminen tiedä mitä tehdä. Ei todellakaan lemmikkejä tälle perheelle. Ja Eetulle plussat täältäkin, järkevää toimintaa, toiv. mukaan ottavat eläinsuojelu ihmiset näiltä muutkin kissat pois.

      Lainaa

    84. USKOMATONTA 4.7.2011 0:53
      Tulos: +29 (31 ääntä)
      Jännästi tuli muuten ton kissan omistajalta selitys kissan mädäntymis taudista, kun aikasempi kommentoija kertoi oman lemmikkinsä kärsineen tästä sairaudesta.. En voi tietää mutta vaikuttaa puolustelulta.

      Lainaa

    85. Tulos: +19 (21 ääntä)
      "Ne on vaan kissoja Ei sen kummempia kuin muurahaisetkaan."
      Ihmeellistä, kuinka tästä kommentista ei ole sanottu mitään. Vetää melkeinpä sanattomaksi. Samat tuskat, samat tunteet ne kissatkin joutuu tuntemaan kuin ihminen, mitäpä jos tilalla olisi ihminen mädäntymässä ja kärsimässä siellä vintillä ja facebookissa siitä naurettaisiin? Täysin sama asia. Täysin sama kärsimys ja tuska. Pistetäänpä sut sinne tilalle ja katotaan onko enää sama ääni kellossa.

      Lainaa

    86. Tulos: -13 (25 ääntä)
      Mutta entäs ne muurahaiset :/

      Lainaa

    87. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Tsajajajaja: Mistä tiedät pennun olleen sairas? Jos se kerran huomattiin liian myöhään. Lääkäriinkö sen mädäntyneen ruumiin veitte? Jotenkin en usko sanaakaan puheistasi. Ja oli sitten kissa vain sen 2 viikkoa vanha, olisitte tosiaan voineet YRITTÄÄ auttaa sitä, kun emo hylkäsi. Toinen vaihtoehto tosiaan olisi ollut lopettaa, joko itse tai lääkärillä. Päätitte kuitenkin jättää sen sinne vintille mätänemään tietoisesti ilman ruokaa, ja myöhemmin naureskella facebookissa, kuinka kissa on nyt kuollut. Törkeää. :(

      Lainaa

    88. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Erikoista tuo Tsajajajajan puolustelu. Ensin ei voitu lopettaa, koska ei tiedetty, että kissa on sairas ja kituu. Sitä ei kuitenkaan voitu ruokkia eikä hoitaa, koska tiedettiin, että se ei tule selviämään eli jätettiin kitumaan?

      Lainaa

    89. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Lady D : Tuohon kommenttiin laitoin kyllä ylempänä vastauksen "zilakka : harmi vaan että nykypäivänä yksin oleva kissanpentu EI selviä ilman ihmistä, muurahainen sen sijaa kyllä porskuttaa menemään luonnossa yksinäänkin."

      Lainaa

    90. Tulos: -30 (36 ääntä)
      Voi voi kun kissa kuoli niin kaikki on niin tohkeissaan... Yhtä hyvin voi olla iloinen, että monta matoa sai ruokaa.

      Lainaa

    91. Diipadaapa 7.7.2011 13:57
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Anon: Ei, et sä todellakaan ole yksin samaa mieltä, kun vertaa kissanpentua ihmislapseen. Prkl, lapsia ne on molemmat. Tai siis kaikki lapset, siat, koirat, kissat, hiiret, ne on lapsia kaikki joskus. Harvoin ihmiset kiduttaa omia lajikumppaneitaan, mutta kyllä vaan eläimiä kidutetaan, koska ihminen kuvittelee olevansa kaiken muun elollisen yläpuolella! Ah, kun joku hävittäis kaikki eläintenrääkkääjät tältä pallolta!! :)

      Lainaa

    92. Tulos: -5 (11 ääntä)
      "VAROITUS: Tavallisesta poiketen tässä jutussa ei ole mitään hauskaa, joten jätä lukematta, jos huumoria etsit."
      Kyllä, etsin tältä sivustolta huumoria, ajanviettoa ja nauramista tyhmille ihmisille. Eläinsuojeluasiat kuuluvat toisille sivustoille. Muistakaa lokeronne, älkääkä yrittäkö päteä, kun ette osaa.

      Lainaa

    93. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Hyi helvetti jos tuo on tosissaan! O__O Toivottavasti saa rangaistuksen tollasesta.

      Lainaa

    94. Tulos: +15 (17 ääntä)
      "Osaa 3 ei ole tulossa" - parempi näin

      Lainaa

    95. Tulos: -9 (11 ääntä)
      Jotenkin tuli sellanen kuva kommenteista, että kissa olisi ollut jossain maalla vapaana ja mennyt itsekseen vintille/latoon mihinlie..? Joten varmaa ei todellakaan ole, että kyse olisi eläinrääkkäyksestä tai välinpitämättömyydestä, mutta tyttöjen asenne on silti aika kieroutunut.. :/

      Lainaa

    96. Tulos: -19 (23 ääntä)
      Tuskin tuossa on eläin rääkkäyksestä kyse, koska kissa on joutunut jonnekkin muualle vintille kuin kuin henkilön omalle. Minkä sille voi, jos kissa on kadonnut, eikä kukaan tiedä missä se on. Ja onhan parempi tietää kissansa kuolleen, kuin esim. jääneen auton alle niin, että päälle ajaja tai joku muu hävittää ruumiin. Tosin on kyllä hieman outoa ilmoittaa tuollaista facebookissa :P

      Lainaa

    97. Tulos: -21 (23 ääntä)
      misery.: "Eläinsuojelulaki velvoittaa lopettamaan kituvan eläimen. Aloittajat ovat siis syyllistyneet eläinsuojelurikokseen jättäessään sairaan kissan ilman hoitoa. Oli miten pieni pentu tahansa, se on lopetettava heti kun tietää että se ei tule selviämään."
      <--- Ei eläimestä voi aina tietää onko se miten sairas! Meillä kun olin pieni, niin isä meinas lopettaa kissan, joka ontui jalkaansa pitkään. Kaiken lisäksi meinasivat ottaa lopetettavaksi väärän kissan, kun eivät huomanneet kahden samanlaisen eroa (idiootit). No, sain tahtoni läpi, eikä yksikään kissa kuollut, vaikka vanhempani olivat sitä mieltä, että kissa kärsii. Vittu se kissan jalka parani joten sen kuolema olisi ollut turha! Kerroin tämän esimerkkinä, että edes aikuisesta kissasta ei välttämättä tiedä, kuinka sairas se on saati pennusta. Tokihan jos on aliravittu niin silloin huomaa jonkun olevan vialla, mutta jos kyseinen kissa on esim. synnyttänyt pentunsa salaa ulkona, jolloin omistajat eivät pääse tarkistamaan pentujen vointia, niin silloin on liian myöhäistä. Vauhkoon nyt siksi, että on pahempaakin eläinrääkkäystä olemassa eikä kukaan tee niissäkään tapauksissa mitään! Löytyy mm. koiranomistajia, joiden koirat elää omassa paskassaan kun omistaja on ryyppyreissulla. Se jos mikä on eläinrääkkäystä. Mielestäni tämän sivun juttu ei ole eläinrääkkäystä nähnykkään.

      Lainaa

    98. Tulos: -46 (50 ääntä)
      Nauranu vattalihakset kipeiks kuin paljon ihmiset suuttuu yhen kissan kuolemasta ja sille nauramisesta? :DD Ihan hirvee asia siis, mä en pysty käsitteleen tätä oon tosi mad :''<<< mut ei mitää, ragekkaa lisää nii saa nauraa enemmän 8)) -terhi

      Lainaa

    99. BatteryGirl 14.7.2011 17:36
      Tulos: -61 (63 ääntä)
      Se oli kissa.. aiva sama mädäntykö vai ei :D

      Lainaa

    100. Eläinten toveri 20.7.2011 12:23
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      Jos mä törmäisin/törmään siihen, että joku kohtelee eläimiä näin kaltoin mitä nää kaks "sairasta" osiota on niin kyl tekisin kirjaimellisesti saman niille ja nauraisin. Eläinten rääkkäys on sairasta ja ne ihmiset jotka sanoo, että ne on vaan eläimiä ni SINÄ olet vaan ihminen ja kaikki ei kunnioita ihmisen elämää/hyvinvointia sen enempää.

      Lainaa

    101. Ei tämä ole todellista 31.7.2011 15:58
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      Tsajajajaja:
      "Ja tottakai kissa olis lopetettu, mutta se oli jo kuollu, kun sen sairaus ja heikkous huomattiin."
      Mahat koko ajan puhua iteltäsi suun täyteen, ettet kohta enää itsekkään tiedä mihin uskoisit. Miten se kissa on kerennyt mädäntyä vintille, jos et ole muka aikaisemmin tajunut sen sairastavan? Tästäkin jutusta tulee ennemminkin mieleen että olet koko kissan 2 viikkoisen elinajan tiennyt sen sairastavan, nakannut vintille "koska emo ei hoitanut" ja tullut päivän parin päästä katsomaan, vieläkö kissa elää. Hemmetin sairasta touhua, jos tietoisesti laitat sairaan mutta kuitenkin elävän kissan vintille nälkään ja janoon kuolemaan.. ja loppujen lopuksi tulet kirjoittamaan facebookkiin nauraen, kuinka se on mädäntynyt. Liikkuukohan sun päässä mikään muu kuin silmät? Tuskin. Aivotkin on tehty sulle vain siksi että saat päähäsi pyöreyttä. Toivon, että tulet tulevaisuudessa kärsimään samat tuskat mitkä tämä kyseinen kissa. He*vetti että ottaa nuppiin tämmöiset julkaisut! Eetulle propsit, ansaitsisit mitalin!

      Lainaa

    102. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Vois noi sairaat akat eka vammauttaa, sitten jättää nääntymään ja mädäntymään - se ois oikein niille.

      Lainaa

    103. Tulos: +2 (8 ääntä)
      ...Mä just tajusin että ravut paistetaan elävinä kiehuvassa vedessä. ._.; Hitto, nyt en taida enää syödä niitä.

      Lainaa

    104. Tulos: +8 (12 ääntä)
      zilakka: Ne on vaan kissoja Ei sen kummempia kuin muurahaisetkaan.
      Olet sinäkin tunteeton..!! "Vaan kissoja" Et ole tainnut ikinä omistaa lemmikkiä? Heittäkööt keskustelun henkilöt (paitsi Eetu) nuo hymynaamansa vaikka per*eeseen, olipa tosi hauskaa juu -.- MÄDÄNTYKÖÖT ITE SÄNKYYNSÄ!

      Lainaa

    105. Tulos: +20 (22 ääntä)
      terhi: Nauranu vattalihakset kipeiks kuin paljon ihmiset suuttuu yhen kissan kuolemasta ja sille nauramisesta? D Ihan hirvee asia siis, mä en pysty käsitteleen tätä oontosi mad :”<<< mut ei mitää, ragekkaa lisää nii saa nauraa enemmän 8)) -terhi
      Todella paskaa trollausta -.- mees juomaan ES hermanni

      Lainaa

    106. Tulos: 0 (16 ääntä)
      Lihansyöjä: Kuinka moni teistä syö lihaa? Tajuatteko, että yhtä paljon, jollei enemmänkin, kärsivät miljoonat eläimet joita ostelette K-Kaupan pakastealtaasta vakuumipakattuna. Mikä idea on, että yksi eläin/eläinlaji saa sääliä, mutta muut eivät? Jos asia oikeasti iljettää, niin suosittelen sitä kasvissyöntiä, tai ihan rehellisesti myöntämään että ei, ei kiinnosta eläinten olot. Ja kyllä, syön lihaa, mutta en tunne eläimiä kohtaan sääliä.
      Meikä kyllä nakkaa 110% propsit tälle kirjoittajalle! Todellakin jos mentaliteetit ovat tollaisia, niin älkää kutsuko itseänne eläinrakkaiksi, kutsukaa niiksi hiton lemmikkirakkaiksi. Ugh!

      Lainaa

    107. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Hyi helvetti nää jotku kommentit: "Se oli vaa kissa!!!!!!!1111111 :Ddddddd:::::DDDDD HAHAH mädänty kuoliaaX ;;;;;;DDD" Siis ihan sairasta, kuinka joku voi aatella et "vaan kissa" ?????? Toivon et noi on jotain surkeita provosointiyrityksiä.. Ja noihin lihajuttuihin, nii kyl mäki voisin alkaa kasvissyöjäks! Oon miettiny sitä pitkään. Paitsi et alan vasta vähän vanhempana, oon 15... Musta eläinrääkkäys on aivan hirveetä, mua itkettää kaikki tälläset jutut. Mut ihan hyvä et tämmösiäki on tääl, et tulee ihmisten tietoon (ja poliisin) kaikki hullut eläinrääkkääjät :----(

      Lainaa

    108. Yli öpistö hörhö 14.9.2011 22:20
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Hyvä luoja... Sitä vaan miettii tällaisilla hetkillä että miten jotkut voi olla niin hirviöitä. Nappi otsaan vai miten se meni....

      Lainaa

    109. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Itselläni on paha kissakammo ja inhoan niitä yli kaiken mutta moraali on kohdillaan. Aivan sairasta, en ymmärrä tuota järjenjuoksua... Mikään elävä olento ei saisi kärsiä tuolla tavalla. Ja ihanaa että Eetu vieläpä ilmoitti tytöille ilmoituksesta eikä jättänyt sitä nimettömänä "joo, en se minä ollut" -tyylillä.

      Lainaa

    110. EläväOlento 10.11.2011 0:29
      Tulos: 0 (16 ääntä)
      Mikä ihmisiä oikein vaivaa?? Miten elämisestä on tullut näin sairasta, että nautinnon saa (ainostaan???) toisen olennon kärsimyksistä? Miksi ihminen ei jätetä mätänemään täällä jonnekkin latoon. Kuka päättää missä menee moraali ja rajat? Miten tämä maailma on tehnyt meidät niin sairaaksi, että olemme hukanneet aivoistamme sen tunne osan täysin. Toivon, että jokainen joka on tehnyt pahaa toiselle tulee hän kärsimään tavalla tai toisella vielä asiasta. Tämä kaikki tulee vielä päin naamaa kuin paskamyrsky. Luuletteko oikeasti, että voimme loputtomasti käyttää luonnonvaroja. Mikään täällä kun ei ole loputonta. Lihan syöntikin on mennyt järjettömäksi. Faktaa: Ihminen syö niin paljon possua ja lehmää, että sitä on pakko kasvattaa stereoideilla sillä muuten sitä ei riittäisi niin paljon jokaisen pöytään. Ei se eläin silloin ole missään hyvissä oloissa sielä karsinassaan.. ja minkä takia, että puolet maailmasta saa nähdä nälkää, että länsimaalaisen lautaselle päätyy pieni pihvi. Sianlihaa suomalainen kuluttaa 35,3 kg vuodessa ja yhden kilon tuottamiseen tarvitaan soijarehua tarvitaan isomäärä tuottaakseen vain yhden kilon possua. Voisin laittaa miljoona linkkiä, mutta googlettamalla tietoa löytyy älyttömästi. Ihan maatalous-sivuiltakin. Onneksi itse olen kasvisyöjä, joten ei tarvitse millään tavalla potea huonoa omaatuntoa omasta syömisestä tai tästä asiasta valistamista. Olkaa viisaampia ja ottakaa selvää kaikesta ja huomaatte miten se oma pieni "kuplassa" eläminen ei enää maistukkaan niin hyvälle. Onneksi elämäni ei ole niin tyhjää, että minun tarvitsisi saada siihen jotain täytettä toisen elämän kustannuksella. Jokainen elämä kasvista ihmiseen on yhtä tärkeä. Ainoastaan ihminen on "älykkyydessään"(=tyhmyydessään) nostanut itsensä täällä kaiken muun elämän yläpuolelle. Ja siitä tulemme vielä kärsimään kun ihminen seisoo kaikessa hienoudessaan ihan yksin aavikoituneella maapallolla.. Häpeän niitä jotka ei ajattele omilla aivoillaan :'(

      Lainaa

    111. savolaenen 4.12.2011 1:17
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Mitä kettua???

      Lainaa

    112. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Pointsit Eetulle, turpaan noille muijille. Ei helvetti ole mahdollista tämmöinen setti.

      Lainaa

    113. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Tezzi: <— Ei eläimestä voi aina tietää onko se miten sairas! Meillä kun olin pieni, niin isä meinas lopettaa kissan, joka ontui jalkaansa pitkään. Kaiken lisäksi meinasivat ottaa lopetettavaksi väärän kissan, kun eivät huomanneet kahden samanlaisen eroa (idiootit). No, sain tahtoni läpi, eikä yksikään kissa kuollut, vaikka vanhempani olivat sitä mieltä, että kissa kärsii. Vittu se kissan jalka parani joten sen kuolema olisi ollut turha! Kerroin tämän esimerkkinä, että edes aikuisesta kissasta ei välttämättä tiedä, kuinka sairas se on saati pennusta. Tokihan jos on aliravittu niin silloin huomaa jonkun olevan vialla, mutta jos kyseinen kissa on esim. synnyttänyt pentunsa salaa ulkona, jolloin omistajat eivät pääse tarkistamaan pentujen vointia, niin silloin on liian myöhäistä. Vauhkoon nyt siksi, että on pahempaakin eläinrääkkäystä olemassa eikä kukaan tee niissäkään tapauksissa mitään! Löytyy mm. koiranomistajia, joiden koirat elää omassa paskassaan kun omistaja on ryyppyreissulla. Se jos mikä on eläinrääkkäystä. Mielestäni tämän sivun juttu ei ole eläinrääkkäystä nähnykkään.
      "Tämän sivun juttu ei ole eläinrääkkäystä nähnykkään." Millä perusteella tämä EI muka olisi yhtä vakavaa eläinrääkkäystä kuin (esim.) koirien jättäminen paskankeskelle elämään ryyppyreissujen ajaksi, kuten esimerkkinä ilmaisit? Kyllä, vakavaa se on, mutta entäs HENGEN riistäminen avuttomalta eläimeltä KIDUTTAMALLA, niin että se kuolee nälkään, janoon, ja kituu tuona aikana järettömän kauan? Ei mitään rajaa. Vasta pari viikkoa sitten kävin ns. adoptoimassa kissanpoikasen kuuden pennun joukosta, tulipahan vain mieleeni, joutuuko joku niistä sairaan mädäännyttäjän armoille?

      Lainaa

    114. nytvittuoikeesti 26.10.2012 1:37
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      IHMISET! MIKSI PITÄÄ HOMMATA LEMMIKKIELÄIN JOS EI OLE AAVISTUSTAKAAN MITEN SITÄ HOIDETAAN? typerää!

      Lainaa

    115. JotainSiltäVäliltä 11.3.2015 19:49
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      kurmutin: Mikä helvetin eläinrääkkäykseen keskittynyt koontisivusto tästä nyt on tullut (viitaten edelliseen mokaa, osa 1)?! Eetulle plussaa kylläkin. Toivottavasti ei saa nuo pissaliisat enää ikinä eläintä pidettäväkseen.
      No tuossahan oli varoitus... veikkaan että tän tarkoitus oli tuoda asioita esille, jotta ihmiset tiedostaa tämmösetkin asiat vaikkeivat ne hauskoja ole. :(

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kissa, kissanpentu, eläinrääkkäys, poliisi, kuolema