Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lapsiparka

"Mun lapsen isä haluu abortin"
Taustatietoja: Sanna ei ole enää kihloissa, vaan sinkku. Marko on Sannan entinen kihlattu, he tunsivat toisensa vain viisi viikkoa ennen kihloihin menoa ja olivat yhdessä vain muutaman kuukauden. lapsiparka

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 47 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +500 (508 ääntä)
      Ja tämäkin kannattaa hoitaa Naamakirjan välityksellä?

      Lainaa

    2. Tulos: +139 (163 ääntä)
      Ei ole pakollista vahvistaa tätä nykyä....

      Lainaa

    3. Tulos: +426 (432 ääntä)
      eihän tää ollu enää ees hauskaa.. pikemminki huolestuttavaa, jos tommoset lisääntyy.. :s

      Lainaa

    4. Tulos: +318 (330 ääntä)
      eniten mua säälittää tämä tuleva lapsi koska ilmiselvästikään sillä tuskin on huolehtivaa kotia/perhettä kun tuntuu että äiti haluaa sen pitää vaan kiusallaan isää kohtaan ja isä (oletettu isä) taas ei halua sitä ollenkaan...?? toisaalta, ihan mielenkiinnosta, jos sanna ja marko ovat eronneet ja marko ei usko isyyteensä niin mikä oikeus hänellä on päättää mistään abortista mihinkään suuntaan...? ja kyllä, siis nää on just niitä asioita jotka kannattaa jutella facebookissa julkisella seinällä.

      Lainaa

    5. Tulos: -2 (92 ääntä)
      Onneksi on edes kaveri joka on huolissaan... Mutta, jos tekee abortin (vaikka olisi oikeasti syy!) niin se jää kalvamaan loppuiäksi, sinäänsä ymmärrän. Mutta nyt se vaan on piruilua.

      Lainaa

    6. Tulos: +150 (172 ääntä)
      Vaikuttaa että Sanna haluaa tuon lapsen enemmänkin kostoksi Markolle kuin omaksi ilokseen.. Kaikenlaisia vajukkeja tämä maailma on pullollaan.. oivoi

      Lainaa

    7. TotuudenTorvi 16.6.2011 7:33
      Tulos: +40 (46 ääntä)
      Säälittävää ja noloa. Joka tapauksessa viimeiset kommentit Markolta ja Sannalta naurattivat eniten.

      Lainaa

    8. Tulos: +80 (126 ääntä)
      Nin siis isä ei voi tunnustaa isyyttään, jos äiti ei halua. Toisaalta isä voidaan pakottaa isyystestiin, jos äiti niin haluaa. Tasa-arvohan tässä toteutuu vai miten se nyt menikään?

      Lainaa

    9. Tulos: +89 (95 ääntä)
      Tuollaisten ihmisten lisääntyminen pitäisi kieltää lailla. O_o

      Lainaa

    10. Tulos: +61 (71 ääntä)
      No huhhuh! Ei oo kyllä tyttöä älyllä pilattu. On sen lapsen kiva näitä juttuja täältä sitten lueskella, jos ikinä löytääkään. Jos Markokin lukis vähän lakia nii selviäis että isällä ei ole oikeutta päättää abortista.

      Lainaa

    11. Tulos: +80 (82 ääntä)
      jos Marko on sitä mieltä, että lapsi ei olisi hänen, niin miksi pitäisi tehdä abortti? :D Muuten kyllä hyvin voisin asiaa puoltaa, jos lapsen meinaa pyöräyttää noin vain hetken mielijohteesta.

      Lainaa

    12. Randomtalker 16.6.2011 11:22
      Tulos: +54 (58 ääntä)
      Ei kyllä naurata. Sääliksi käy.

      Lainaa

    13. Tulos: +27 (47 ääntä)
      jos ei tunnusta isyyttään niin ei tarvi maksaa elatusmaksuja, nyt jäi sannalta rahat saamatta.

      Lainaa

    14. Tulos: +38 (42 ääntä)
      Mua huolestuttaa eniten toi et pitäis tehdä abortti koska Markoa ei nyt nappaa Sannan raskaus. Jos se Sanna ei kerran aio antaa Markon tunnustaa isyyttä (vai mitä ihmettä se meinasi) niin eihän se sillon tuu koskaan koskettamaan Markoa millään tavalla. Ja vaikka sitten yrittäisikin, niin Marko voi vaatia isyystestejä sillon, koska ei nyt toisten mukeloita tarvi elättää väkisin. Ei kun valehtelin, oikeesti muakin huolestuttaa eniten se et tällaset Markot ja Sannat saa lisääntyä...

      Lainaa

    15. Tulos: +38 (44 ääntä)
      miksei noista kukan osa kirjotta?

      Lainaa

    16. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Ei kyllä ollu yhtään hauska, jääköön takasivulle :(

      Lainaa

    17. Tulos: +35 (35 ääntä)
      Ehdottomasti moka puida asiaa Facebookissa, mutta oikeasti mitä surullisin aihe.

      Lainaa

    18. Tulos: +18 (52 ääntä)
      Pliis pliis pliis tee se abortti, ihan sen lapsen takia...

      Lainaa

    19. Tulos: +12 (30 ääntä)
      Ärsyttävä toi Päivi.. Ehkä Marko ei halua että Sanna lisääntyy ja tuo maailmaan lisää kaltaisiaan kehareita?

      Lainaa

    20. Tulos: +16 (28 ääntä)
      Markolla ei ole mitään sananvaltaa tässä asiassa. Sanna tekee abortin jos tahtoo ja on tekemättä jossei tahdo. Ja noista elatusmaksuista.. Saahan ne kaupungilta/kunnalta :) Ei siinä isää tarvita.

      Lainaa

    21. Tulos: -9 (15 ääntä)
      Mietimpä vaa ja tajusinko nyt oikein. Eikö Marko halunnu abortin? Ja sit se haluaa et isyyttä ei tunnisteta..

      Lainaa

    22. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Jepajee, ei, kun marko haluaa abortin koska olettaa että lapsi ei ole hänen aikaansaannoksensa. Marko kuitenkin haluaisi tehdä isyystestin, että voisi tietää onko hän mahdollisesti sittenkin lapsen biologinen isukki. Sitten Marko ei haluaisikaan aborttia.. eiku... miten se meni... marko ei taida itsekään tietää. Ei liioin Sannakaan

      Lainaa

    23. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Siis jos marko haluaa isyystestin se on pakko tehä. Ja isyys on tunnistettava isälle nykysin. Ei oel ennee äidin pelkkä oikeus. Tällä saahaan tää isyyden kusettaminen kuriin.

      Lainaa

    24. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Näyttää ihanku viimiset kommentit olis menny väärinpäin. Sannan kommentit Markon kommentteja ja MArkon sannan :D Mut noin muuten.. kaikkien ääliöiden sitä täytyykin lisääntyä.

      Lainaa

    25. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Eihän tollasten pitäs antaa edes paritella. Kumpikaan ei osaa kirjottaa, muusta aivosta puhumattakaa. Steriloikaa ne.

      Lainaa

    26. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Siis mä ymmärsin että Marko ei usko olevansa isä ja haluaa isyystestin ( minkä siis Sanna kieltää ). Isyyttä ei tarvitse tunnustaa jos äiti kieltää testin tekemisen.

      Lainaa

    27. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Kyllä isäkin voi oikeuden kautta vaatia ja saakin isyyustutkimuksen. Kyse ei ole KUMMANKAAN vanhemman oikeudesta, vaan lapsen oikeudesta MOLEMPIIN vanhempiinsa. Isyys tutkimuksesta voi kieltäytyä, mutta toinen osapuoli voi siinä tapauksessa hakea oikuden päätöksen asiasta. Ja jos lapsen huoltaja kuuluu sosiaaliviraston asiakaskuntaan, silloin sosiaalivirasto vaatii isyystutkimusta, jolloin KUMMALLAKAAN vanhemmalla ei ole mahdollisuutta kieltäytyä asiasta.

      Lainaa

    28. Tulos: -6 (18 ääntä)
      Höpö höpö kaikki jotka väittää että isyys tunnustetaan jos isä niin tahtoo. Minä en tahtonut miesystäväni tunnustavan isyyttä ja sanoin ettei hän ole isä. Ja näin sitä asiaa ei käsitelty enempää. Ja tämä siis tapahtui tänä vuonna. Sen jälkeen ei ole lakia muutettu.

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Mahtaisikohan tuo kumminkin mennä niin, että isä voi vaatia isyystutkimusta jos lapsen äiti haluaa hänen osallistuvan elatukseen (ihan sen varmistamiseksi, että hän todellakin on lapsen biologinen isä ja siten elatusvelvollinen), mutta muussa tapauksessa äidillä ei ole mitään velvollisuutta antaa teettää sitä isyystutkimusta, eikä lapsella tarvitse olla nimettyä tai varmasti tunnistettua isää.

      Lainaa

    30. Tulos: +17 (21 ääntä)
      "Höpö höpö kaikki jotka väittää että isyys tunnustetaan jos isä niin tahtoo. Minä en tahtonut miesystäväni tunnustavan isyyttä ja sanoin ettei hän ole isä. Ja näin sitä asiaa ei käsitelty enempää. Ja tämä siis tapahtui tänä vuonna. Sen jälkeen ei ole lakia muutettu."
      Se, ettette käsitelleet asiaa enempää ei tarkoita, ettei laki olisi sallinut sitä käsitellä. Jos itsensä isäksi luuleva tunnustaa isyyden, on äidin pakko suostua isyyden selvittämiseen ja myötävaikuttaa siihen (isyyslaki 8 § 3. mom ja 10 §). Jos isä ei suostu tunnustamaan, on hänen pakko suostua kuitenkin isyyden tutkimiseen, jos äiti niin haluaa (isyyslain 2. luku). Tunnustaminen on siis vain "parhaimmillaankin" alku isyystutkimukselle, joka on tosin hyvin lyhyt jos äiti on myös sitä mieltä, että tunnustanut mies on isä. Facebook: mahdollisimman väärä paikka isyysriitoihin.

      Lainaa

    31. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Poikkeuksena tilanteet, joissa lapsella on jo isä. Mutta siitä ei nyt tainnut olla kyse feissarissa avautuville eikä mirkulla.

      Lainaa

    32. Tulos: -4 (14 ääntä)
      Abortti ois ihan oikein, kun äiti on tuollainen idiootti. Tuollaset ihmiset lisääntyy ja älykkäät ei, katotaan sitten ihmiskuntaa parinsadan vuoden kuluttua <3

      Lainaa

    33. Tuttu vain 20.6.2011 6:53
      Tulos: +34 (34 ääntä)
      Tunnen kyseisen Sannan ja voin kertoa,ettei tuossa perheessä kenelläkään ole muumeja laaksossa...Sanna vaihtaa miestä kuin sukka,hamstraa itselleen eläimiä eikä edes huolehdi niistä,niin tämä lapsi ei tullut mitenkään suurena yllätyksenä...eron syynäkin Markon epäilyksen pettämisestä ja pyynnöt parin hamsterin ja koiran hävittämisestä (kun eivät kerran huolehdi) niin Sanna halusi purkaa kihlauksen :D pellejä koko porukka ja voi lapsi parkaa kun syntyy...

      Lainaa

    34. Tulos: -32 (40 ääntä)
      Tuttu vain, vaikka tuntisitkin kyseisen Sannan niin ei varmaan silti tarvitse tulla hänen perhettään ja elämäänsä haukkumaan? Eikö tuollainen melkein täytä jo kunnianloukkauksen tunnusmerkit?

      Lainaa

    35. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Mitenhän tämä isä ehdokas voi vaatia aborttia, kun väittää ettei ole edes lapsen isä?

      Lainaa

    36. Tulos: -24 (28 ääntä)
      "Se, ettette käsitelleet asiaa enempää ei tarkoita, ettei laki olisi sallinut sitä käsitellä. Jos itsensä isäksi luuleva tunnustaa isyyden, on äidin pakko suostua isyyden selvittämiseen ja myötävaikuttaa siihen"
      No ainakin meidän kohdalla asia ei mennyt noin. Isä ei voinut asialle mitään, kun minä sanoin ettei hän se ole, tahtoo vaan kiusata minua :) Ei minun ollut pakko suostua mihinkään. Isälle sanottiin että se on voi voi, jos hän ei pysty todistamaan että meillä on ollut s*ksisuhde.. Ja eihän tietysti voinut :) Siitäs sai.

      Lainaa

    37. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Asia menee juurikin niin kuten Mirkku sanoi. Jos äiti kieltää mahdollisuuden, että ko. ihminen on lapsen isä, niin oletetulla isällä ei ole mitään oikeuksia. Jos taas äiti suostuu isyydentunnustukseen, on isällä oikeus testeihin.

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (28 ääntä)
      eniten maailmassa mitä vihaan siis heti muslimien ja kukkahattu tätien jälkeen on välinpitämättömät pissis äidit jotka ovat hetken mielijohteesta päättäny että mäki haluun vauvan.

      Lainaa

    39. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Lapsen äiti on tehnyt abortin 4.7. et olkaa onnelisii, kun lapsen äitikin on todella onnellinen et teki sen ja on nykyään vakituises parisuhtees ja asuu Raumal

      Lainaa

    40. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Nyt alkaa hävettää kaikkien raumalaisten puolesta. +1 pissisäiti-kommentille.

      Lainaa

    41. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Rose: Ei ole pakollista vahvistaa tätä nykyä….
      Kylläpä on. Ellei isä vapaaehtoisesti sitä tee, se tehdään poliisin saattamien geenitestien jälkeen oikeudessa.

      Lainaa

    42. abortteja suomessa 17.4.2013 6:14
      Tulos: -13 (21 ääntä)
      abortteja on tehty suomessa 500.000 viimeisen 50 vuoden aikana eli noin 10.000 per vuosi. kelatkaa. puoli miljoonaa suomalaista tapettu! enemmän kuin meni sodissa.

      Lainaa

    43. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Lapsella on oikeus syntyä haluttuna ja toivottuna. Minua ei haluttu eikä toivottu, Olin jo ennen peruskoulun alkua kuin pirstaleinen astia, kyvytön toimimaan sosiaalisissa tilanteissa. Miksi äiti vihasi meitä niin paljon emmehän me voineet vaikuttaa hänen seksinhimoihinsa mitenkään, olemme vain näkyvä tulos niistä Oikeudenmukaisuus kunniaan todellisuudesta vieraantuneet Marsiin.

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (11 ääntä)
      onko lapsen isällä jonkunlainen oikeus vaatia aborttia? kuvottaa ajatus että joku päättäisi mun ruumiista ja YHDESSÄ tehdystä lapsesta, vaikkakin olisi ehkäsy pettänyt tms. eihän se mies siitä abortista kärsi fyysisesti montaa viikkoa eikä henkisesti loppuikäänsä.

      Lainaa

    45. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Hetkinen... "Halun, että Sanna tekee abortin koska uskon ettei se ole mun" Eihän se sit ainakaan kuulu sille.

      Lainaa

    46. pinkki puudeli 28.4.2018 11:17
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Paula: Mahtaisikohan tuo kumminkin mennä niin, että isä voi vaatia isyystutkimusta jos lapsen äiti haluaa hänen osallistuvan elatukseen (ihan sen varmistamiseksi, että hän todellakin on elatusvelvollinen), mutta muussa tapauksessa äidillä ei ole mitään velvollisuutta antaa teettää sitä isyystutkimusta, eikä lapsella tarvitse olla nimettyä isää.
      Rahat vaan kiiluu silmissä, niinkuin miehillä yleensäkin. Itse olin naimisissa, kun nuorimmaiseni syntyi, sen biologinen isä ei ollut minun aviomieheni. Mies kuitenkin halusi kasvattaa lapsen omanaan. Muutaman vuoden päästä ennen niin rauhallinen mies alkoi käyttäytyä huonosti ja terrorisoida perhettä. Otin eron, soitin asianajajalleni ja laitettiin oikealle isälle kutsu isyystestiin. Onneksi ex-mieheni suostui allekirjoittamaan luvan isyytensä kumoamistutkimuksiin, joten dna-testit saatiin tehtyä. Ne maksaa äiti. Hinta on yli 500€/ kpl. Mielestäni tässä ei tasa-arvo toteudu. Miehet on aina kynsin hampain yhteiskunnan rahoissa kiinni ja pitävät kiinni omastaan, vaikka odottavat ilmaista palvelua itselleen. Isyys siis vahvistettiin ja aiempi isyys kumottiin. Vuosi oli 2012 ja lapsi oli 7-vuotias. Paula: Jokaisella lapsella on oikeus tietää, kuka on hänen äitinsä ja isänsä, ja halutessaan lapsella on oltava mahdollisuus tavata heitä, mieluiten tietysti kasvaa heidän kanssaan.

      Lainaa

    47. Don't approach me 14.11.2020 4:06
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      No nyt täst ois 9 vuotta..mitenhän kävi O_o

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: abortti, lapsi, parisuhde, kihlaus, isyys