Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kaikki kartalla

  "Mitä kohtaa mä en tajua?"
  Suurenna näkymä
  Kenia

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 72 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -211 (303 ääntä)
   Ihan ensiksi olisi syytä ymmärtää, että maalla tarkoitetaan maanosassa tätä meidän aurinkoa kiertävää maapalloa, ei valtiota kuten selvästikin kyseinen henkilö kuvittelee. Olisipa hauska nähdä ne reilut neljäkymmentä aiempaa kommenttia, onko keskustelu ollut koko ajan yhtä vaivalloista.

   Lainaa

  2. Tulos: +525 (539 ääntä)
   Satulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa... Miten 27 vuotias voi olla noin pihalla?

   Lainaa

  3. Tulos: +319 (345 ääntä)
   Tjoo.. 27? Olisin ymmärtäny jos muija olis ollu jotain 12-14v. Mutta että 27! Huhhuh.

   Lainaa

  4. Tulos: +195 (205 ääntä)
   Haluaisin NIIIN nähdä koko keskustelun.. Sinänsä Sadun kielitaju toimii (kuten lapsilla) että maan_osa olisi loogisemmin osa jotakin maata, ei osa Maan mantereita...

   Lainaa

  5. Tulos: -57 (159 ääntä)
   Aineet vai hiusten väri..?

   Lainaa

  6. Tulos: +284 (288 ääntä)
   Olipas huono opas kun ei osannut edes Keniaa näyttää.

   Lainaa

  7. Tulos: +67 (99 ääntä)
   Piri toimii!

   Lainaa

  8. Tulos: +127 (161 ääntä)
   Satulla taitaa olla jenkkiläiset sukujuuret...

   Lainaa

  9. Tulos: +196 (204 ääntä)
   Onko Aasia Kenian maanosa? I think my brain just exploded. 27-vuotias ihminen, ei jumalauta.

   Lainaa

  10. Tulos: -24 (122 ääntä)
   Tästä tulee mieleen eräs 29-vuotias nainen, joka ei tietänyt, mikä on Normandian maihinnousu. Niinku Simo Salminen laulaa : "mulla oli aukkoja tiedoissa"

   Lainaa

  11. Tulos: +84 (102 ääntä)
   ...ja tää 29-vuotias on ammatiltaan toimittaja.

   Lainaa

  12. Tulos: +82 (92 ääntä)
   Hannun viimenen kommentti on hiano :D

   Lainaa

  13. Tulos: +78 (100 ääntä)
   Amerikkalaisella mittapuulla tämä Satu on mestari maantiedossa.

   Lainaa

  14. Tulos: +20 (78 ääntä)
   Ei jumalauta mikä apina. Menee kyllä niin totaalisesti yli oman ymmärryksen että miten aikuinen ihminen voi olla noin vitun typerä. Aarrrrghh! Antakaa konepistooli!

   Lainaa

  15. Tulos: +80 (90 ääntä)
   @raivo Ammutko näytön paskaksi?

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Ihan naurettavan typeriä ihmiset nähtävästi nykyään. Huh huh.

   Lainaa

  17. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Ja minä luulin olevani huono maantiedossa...

   Lainaa

  18. Tulos: +75 (75 ääntä)
   Näitä tyyppejä tuntuu putkahtelevan vähän väliä, jotka ei oikeen hallitse maantietoa. En taas pysty ymmärtämään, että miten tämmöinen on Suomessa mahdollista, kun nyt kuitenkin kaikille kuuluu peruskouluopetus. Ja vaikka kaikkia Aasian maita ei tietäisikään tai edes Euroopan, niin kyllä nyt pitäisi tietää, että Kiina on osa Aasiaa, onhan se nyt kuitenkin sen verran merkittävä ja tunnettu maa. Ja kyllä aika pullossa pitää olla kasvanut, että luulee Keniaa kaupungiksi. Meillä oli yläasteellakin maantiedossa sellainen koe, jossa piti opetella kaikki Euroopan maat ja pääkaupungit sijaintineen ulkoa. Kaikkia en toki enää muista, mutta kyllä takaraivossa on sellainen pieni haju, missä päin mikäkin maa sijaitsee.

   Lainaa

  19. Tulos: +94 (94 ääntä)
   Ei juma mullaki oli todistuksessa maantieto 6, mutta tätä lukiessa tuntee itsensä viisaaksi :D

   Lainaa

  20. Tulos: +22 (30 ääntä)
   ei olis paha, jos menis takas sinne ekalle, ku siitä tuntuu olevan nii paljon aikaa ;oo tää yllätti miut ! luulin ettei kukaan voi olla noin idiootti. erehyin. valitettavasti.

   Lainaa

  21. Tulos: +50 (56 ääntä)
   MITÄH?! tyyppi on 27?? en kattonu ikää, ja veikkasin 13?? APUA!

   Lainaa

  22. Tulos: +15 (25 ääntä)
   hahhahhaaa.. Päivän naurut :DD Miten joku voi olla noin tyhmä..?

   Lainaa

  23. Tulos: -80 (132 ääntä)
   Tää on tätä nykyajan naistyyppiä, mistään ei mitn tiedä mut luulee olevansa jotain ja pärjätä ulkoisella habituksella. Pintaliitäjä varmasti tämäkin yksilö. Toisaalt tätä koko saittia kun katsoo yleisesti ottaen toi naisten fiksuus ei todellakaan ole korkeella tasolla. Ja juurikin nämä yksilöt on niitä femejä ja valitaa ku miehet ei mistn ymmärrä tahi tiedä. Doh..ps. Miehet on käytännössä keksineet kaiken mitä me tarviimme tai tarvitsemattomatkin niin esineet kuin miten tää maailma pyörii tekniikka,materia ja energian hyödyntäminen.

   Lainaa

  24. Randomtalker 29.6.2011 8:19
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Ei jessus, voiko 27-vuotias olla NOIN pihalla, ihan oikeasti? On tainnut nukkua ilmaisen peruskoulumme penkillä. HÄPEÄ! HÄPEÄ!

   Lainaa

  25. Tulos: +62 (88 ääntä)
   Kaisa, johtuisko siitä ettei naisille ole suostuttu antamaan minkäänlaista koulutusta menneinä aikoina, toisin ku pojille? Helppohan niitä akkoja on ollut typeriksi ja pikkumaisiksi sillon haukkua. Ja ohops, nämä kulttuurin asenteet vaikuttaa siihen miten nykyajanki naiset käyttäytyy ja elää.

   Lainaa

  26. Tulos: +37 (57 ääntä)
   Pfs kanssa samaa mieltä... Ei ne naiset oo mitään ehtineet keksiä ku ne on joutunu siinä hellan ja nyrkin välissä sinnittelee ja jotkut joutuu vieläki -.-'

   Lainaa

  27. Tulos: +49 (53 ääntä)
   ...mutta siitä ei pääse yli eikä ympäri että Satu on pullossa kasvanut idiootti ja en kestä lukea tätä mokaa koska se raastaa minua niin suuresti.

   Lainaa

  28. Tulos: +70 (70 ääntä)
   Tuleva BB voittaja. :D

   Lainaa

  29. Tulos: +24 (28 ääntä)
   "Tästä tulee mieleen eräs 29-vuotias nainen, joka ei tietänyt, mikä on Normandian maihinnousu. Niinku Simo Salminen laulaa : “mulla oli aukkoja tiedoissa” …ja tää 29-vuotias on ammatiltaan toimittaja."
   Maikkarilla töissä?

   Lainaa

  30. Tulos: +34 (46 ääntä)
   toivottavasti tuo ei ole lisääntymiskykyinen.

   Lainaa

  31. päläpälä 29.6.2011 19:35
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Tässä nyt mennään niin hakusessa kun vain voi.

   Lainaa

  32. Tulos: +57 (83 ääntä)
   Kaisan kommentti saa minut voimaan pahoin. Miten voi nainen vihata noin paljon naisia? Mieskö sinut siihen opetti? Ota asioista selvää, ennen kuin sanot asioita kuten "miehet on keksineet käytännössä kaiken mitä me tarvitsemme"... Sinun kaltaistesi takia maailmassa on niin paljon naisia, jotka vihaavat omaa sukupuoltaan ja suorastaan palvovat miehiä, koska "miehet ei oo niin heikkoja kuin naiset". Satu on sentään vain rehellisesti tyhmä, sinä olet säälittävä.

   Lainaa

  33. kohtuukäyttäjä 30.6.2011 1:15
   Tulos: +50 (68 ääntä)
   Jos "Kaisa" ei ole mies, on hän varmaan kasvanut todella sovinistisessa ympäristössä, tai sitten hänellä on pohjaton miesten miellyttämisen tarve.

   Lainaa

  34. näkee_pixeleistä 30.6.2011 10:16
   Tulos: +3 (23 ääntä)
   Joku taitaa vaan haluta keinolla millä hyvänsä Feissarimokat sivustolle. Näyttää kaikinpuolin niin huomiohaulta ennemmin kun oikealta tietämättömyydeltä.

   Lainaa

  35. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Tällasia lukiessa tuntee itsensä aina niin viisaaksi.

   Lainaa

  36. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Kaisan asenne on melkoisen vastenmielinen. Ymmärtäisin ehkä paremmin, jos elettäisiin ajassa pari vuosisataa taaksepäin.

   Lainaa

  37. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Jotenkin päädyn komppaamaan nimimerkkiä 'näkee_pixeleistä'.

   Lainaa

  38. Tulos: +24 (24 ääntä)
   vaikuttaa sen verran vahvalta tavaralta että ei taida 100€ riittää

   Lainaa

  39. Yli öpistö hörhö 30.6.2011 19:16
   Tulos: -3 (35 ääntä)
   "Kaisan kommentti saa minut voimaan pahoin. Miten voi nainen vihata noin paljon naisia? Mieskö sinut siihen opetti?"
   Aina on kaikki miesten syytä. Kaisalla on ihan hyvä pointti tuossa, koska aika monet asiat mitä ihmiset käyttää päivittäin on miesten keksimiä. Enkä nyt tarkoita etteikö naisetkin osaisi keksiä uutta ja hyödyllistä jne, mutta "entisaikoihin" naisilla vaan on ollut eri tehtävä kuin miehillä. Nyt mut leimataan tietysti sovinistisiaksi kiihkofeministien toimesta mutta so what. Jossain vaiheessa kannattaa hyväksyä asiat niin kuin ne olivat. Nykyisinhän on paljon naisfyysikkoja ja kaikkea mahdollista ja keksitään kaiken näköistä ja kahmitaan nobeleja yms, mutta entisaikaan ei ollut ja ainakin itse sain sellaisen käsityksen että se myös oli kaisan pointti tässä.

   Lainaa

  40. Yes, they can 30.6.2011 19:33
   Tulos: +40 (50 ääntä)
   ^ Siitä huolimatta, että naisilla ei ole ollut koulutusta yms., ovat he keksineet monia tarpeellisia asioita. Tässä muutama: - Moottoriäänenvaimennin - Kevlar (käytössä mm. luotiliiveissä ja lentokoneen osissa) - Jääkaappi - Astianpesukone - Tuulilasinpyyhkimet - Pelastusvene - Sirkkeli

   Lainaa

  41. Tulos: -19 (31 ääntä)
   Kommenttien lukemisen jälkeen tuli pieni tarve puolustella Satun kaltaisia ihmisiä. Eli siis: ei kouluopetuksesta paljoakaan jää päähän, perusasiat kun niitä tarpeeksi tenttaa. Paljon ihmisten tietämyksestä tulee ulkopuolelta (lehdet, tv, oma kiinnostuksen kohde...), ja henkilön oma aktiivisuus tiedonhaussa ja sen muistamisessa on suuressa osassa. Ei pelkkä tietämättömyys tee tyhmäksi. Satun tässä tekee naurettavaksi se, että julkisesti myöntää olevansa pellolla kuin linnunpelätin. Jos olisi oikeasti vain vähän tietämätön, mutta älykäs muuten, niin olis menny suosiolla wikipediaan... (ja sitten ehkä vähän hävennyt). p.s. LÄÄKKEET!

   Lainaa

  42. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Neuronini puhallettiin sekasortoon.

   Lainaa

  43. Tulos: +19 (37 ääntä)
   Yliopistohörhö: En ole missään sanonut minkään olevan miesten syytä. Jos Kaisa on niin idiootti, että vihaa omaa sukupuoltaan, on se vain ja ainoastaan hänen omaa tyhmyyttään, mutta harvoin nainen alkaa itseään vihata muusta kuin siitä syystä, että hän on viettänyt aikaansa sellaisten miesten kanssa, joiden suusta kuulee lauseita kuten "nainen keittiöön!" ja niin edelleen. Sitten hän jotenkin alkaa pitää sellaisia juttuja hauskoina ja halveksia naisia, koska he ovat "pinnallisia, tyhmiä ja mikä pahinta - horoja joka ikinen". Hän itse kokee olevansa "yksi jätkistä". Muut naiset puhuvat vain "uusimmasta cosmosta, meikeistä ja katkenneista kynsistä", kun taas miesten kanssa voi olla "oma itsensä" ja piereskellä vapautuneesti, tai muuta "miehekästä" (koska "naisellinen" nainen on tyhmä, pinnallinen ja todennäköisesti blondi). Kuulostaako tutulta, anyone? Kaikkien meidän tuttavapiiristä löytyy varmasti ainakin yksi tällainen.

   Lainaa

  44. pikkulikka 2.7.2011 3:27
   Tulos: -18 (36 ääntä)
   Femakot ovat idiootteja.

   Lainaa

  45. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Dana: Henkilökohtaisesti ei tule pienintäkään tarvetta "puolustaa" tätä ihmistä. Maanosat/valtiot on NIIN perus asioita mitä koulussa opetetaan, että kyllä sietää hävetä jos ei edes tiedä missä maanosassa mikäkin valtio sijaitsee, vaikka ei tarkkaa karttasijaintia tietäisikään. Ihmisten huono yleissivistys ihan pelottaa :/

   Lainaa

  46. MW2 on best 3.7.2011 22:02
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   mw2 is best

   Lainaa

  47. Tulos: +23 (35 ääntä)
   onko kukaan tullut ajatelleeksi sitä, että monet ''miesten'' keksinnöt ovatkin oikeasti naisten keksimiä? mutta naisia kun ei koskaan oo kuunneltu tieteen saralla niin hyvin kuin miehiä, niin miehet ovat tietenkin patentoineet ne naisten keksinnöt koska naisille niitä ei olisi suostuttu patentoimaan. ja btw ei tällaiset yksilöt tarkoita että kaikki naiset ovat tyhmiä, olen nimittäin kuullut miestenkin kysyvän mm. mistä naiset synnyttää ja väittävän että linnuilla ei ole pyrstöä koska kaloilla on pyrstö... että kyllä tämmöisiä miehiäkin löytyy, he eivät vain pidä ääntä itsestään kysymällä asiaa, minkä takia heille ei voida edes selittää sitä

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (7 ääntä)
   ihan kaikkia omia mielipiteitä ja pätemisiä en halua täälä lukea koska jotkut kommentit on kyllä niin typerää paskaa että taidan lopettaa lukemisen.

   Lainaa

  49. Jorma Hirventappaja 7.7.2011 23:13
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Eiköhän näitä idiootteja löydy tasapuolisesti kaikista neljästä perussukupuolesta.

   Lainaa

  50. Tulos: -15 (21 ääntä)
   Sipe, annapa muutama esimerkki sitten vaikka noista keksinnöistä, jotka oikeasti ovatkin naisten keksimiä. Kiinnostaisi tietää. Muista myös lähteet.

   Lainaa

  51. Tulos: +11 (11 ääntä)
   ite oon n. 12-13 vuot tota nuorempi enkä ollu ees ekal noi tyhmä. Toi o salee pilves tai jotai.. & toi vika kommentti (Y)

   Lainaa

  52. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Onkohan kyseessä nyt yksi niistä mimmeistä, jotka meikkailee ja lörpöttelee takarivissä ja saa ehdot joka aineesta?

   Lainaa

  53. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Hannulle plussaa vikasta kommentista :'' D

   Lainaa

  54. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Miten 27 vuotias voi olla noin pihalla? kuka sanoi et tää älykkö olis 27 v. .......? siel on päivämäärä 27.6......samaa kastii vai

   Lainaa

  55. Tulos: +17 (21 ääntä)
   heksa: http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?f=3&t=10473&view=previous "Saksalainen Lise Meitner on sieltä kuuluisammasta päästä. Hän työskenteli pitkään Otto Hahnin kanssa atomiytimien hajoamisen ja niiden sidosenrgian vapautumisen kimpussa. Hanh oli kokeellinen fyysikko kun Meitner puolestaan oli teoreetikko. Jutalaisvainojen myötä Meitner muutti Ruotsiin jossa hän yhdessä myös saksalaisen Otto Frishin tukemana "keksi" fission, eli laati sen teorian. Mutta Hahn otti pikkuhiljaa itselleen kaiken kunnian fissiosta ja järjestelmällisesti vähätteli ja piiloitteli Meitnerin osuutta ja niin vaan kävi, että Hahn sai "keksinnöstään" Nobelin palkinnon vuonna 1944. Tiedeyhteisössä asiasta nousi aikamoinen kohu, sillä se olivat sitä mieltä, että palkinto olisi vähintäin pitänyt jakaa Metnerin kanssa. Mutta Nobel komitea ei tietenkään muuttanut päätöstään. Jälkeenpäin jotkut Nobel komitean jäsenet ovat tosin myöntäneet, että tämä palkinnon jako lienee ollut suurin "moka" noobeleiden historiassa." Ketjussa pari muutakin vastaavaa tapausta. Ja kuvittele vain niitä kaikkia jotka eivät ole tulleet päivänvaloon.

   Lainaa

  56. Tsäkätsäkä 4.11.2011 17:26
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   "Anteeks mitä et nähny Egyptissä..........?" Hajosin on lievä ilmaisu silee mitä mulle tapahtu ku luin ton kommentin XD

   Lainaa

  57. Minkä_värinen_hammasharja_sulla_on_?_:) 10.11.2011 12:04
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Täähän on yhtä pihalla kartoista ja maantiedosta ku minäkin ::::D

   Lainaa

  58. Tulos: -11 (25 ääntä)
   Naisia on 6 eri perustyyppiä: - Normaaleja keskivertonaisia - Älykkäitä(niitä jotka oli hyviä koulussa) naisia joista osa on ihan hyvännäkösiä - rumia naisia - Jakorasioita - feministejä ja muita erityisen rasittavia naisia - Täydellisiä idiootteja jotka eivät älyä mistään mitään(fb:ssä tunnistaa tyhmyydestä ja siitä että hymiö tungetaan joka väliin) Satu edustaa viimeistä tyyppiä.

   Lainaa

  59. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Jemina: Miten 27 vuotias voi olla noin pihalla? kuka sanoi et tää älykkö olis 27 v. …….? siel on päivämäärä 27.6……samaa kastii vai
   Fail, siellä lukee et se on 27. Kannattasko lukee vähä tarkemmin ennenku vineet. : D

   Lainaa

  60. Lopputulos 1.3.2012 22:50
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Hirveesti luokkakaverit ihmettelivät, et mikä on Afrikan pääkaupunki & miten Afrikasta voi löytää maita, koska se on itsessään maa. Naureskelin itsekseni.

   Lainaa

  61. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Heei, älkää ny. Ekasta luokasta on jo 20 vuotta aikaa. (:D)

   Lainaa

  62. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Mitä_vittua_minä_juuri_luin?

   Lainaa

  63. Tulos: -1 (5 ääntä)
   selvasti joku alyllinen kehitysvamma tolla 27-v. Mut saipa nauraa silti.

   Lainaa

  64. Tulos: -11 (11 ääntä)
   mimmy: Haluaisin NIIIN nähdä koko keskustelun.. Sinänsä Sadun kielitaju toimii (kuten lapsilla) että maan_osa olisi loogisemmin osa jotakin maata, ei osa Maan mantereita…
   jaa kielitaju toimii kuten lapsilla... mites sitte mun 3-vuotiaani tietää asuvansa maapallolla ja kykenee nimeämään mantereet... en oo kyl varma oonko koskaan maininnu sanaa maanosa, mut maa on hänelle maapallo, ei valtio.

   Lainaa

  65. Tulos: -8 (14 ääntä)
   naiset.

   Lainaa

  66. Tulos: 0 (0 ääntä)
   i cant even...

   Lainaa

  67. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Hellurei: Satulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa… Miten 27 vuotias voi olla noin pihalla?
   Keksis ny jotain omaperäisempää, ku inkkarit ja kanootti tai muumit ja laakso...

   Lainaa

  68. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Kake: Keksis ny jotain omaperäisempää, ku inkkarit ja kanootti tai muumit ja laakso…
   kynät ja penaali?

   Lainaa

  69. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Kake: Keksis ny jotain omaperäisempää, ku inkkarit ja kanootti tai muumit ja laakso…
   Ei ole kaikki lepakot tapulissa? Ei ole pesän pörröisin mehiläinen?

   Lainaa

  70. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Peikko: Ihan ensiksi olisi syytä ymmärtää, että maalla tarkoitetaan maanosassa tätä meidän aurinkoa kiertävää maapalloa, ei valtiota kuten selvästikin kyseinen henkilö kuvittelee. Olisipa hauska nähdä ne reilut neljäkymmentä aiempaa kommenttia, onko keskustelu ollut koko ajan yhtä vaivalloista.
   välil on hyvä olla hiljaa et saa kalaa.

   Lainaa

  71. Tulos: -3 (3 ääntä)
   siis lolz ei kaikkeeh voi tietää :--D

   Lainaa

  72. Tulos: +1 (1 ääni)
   Melkein itken myötähäpeästä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kenia, egypti, Afrikka, kiina, Aasia, Eurooppa, maanosa, valtio, kaupunki