Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissatappelu

"Täh, Syltty?"
kissatappelu Lähettänyt: Huhtis

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 90 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +538 (566 ääntä)
      :-0 Se hyvä puoli tässä on, että nyt osaa taas hetken laittaa paremmin ne omat kilahdukset lapsille oikeaan mittakaavaan.

      Lainaa

    2. TotuudenTorvi 19.5.2011 7:33
      Tulos: +53 (83 ääntä)
      Jep jep, tämmöst. http://www.youtube.com/watch?v=YRucLB7g5Os&feature=share <- näin kyseinen äiti puhuu miehelleen

      Lainaa

    3. Tulos: +456 (480 ääntä)
      siis kehtaako aikuinen ihminen nolata itsensä tuolla tavalla julkisessa mediassa?

      Lainaa

    4. Tulos: +352 (386 ääntä)
      Oho! No nyt on äiti kyllä melko turhaan vetänyt kokonaisen pussillisen herneitä nenäänsä. Onkohan hänellä psyykkeessä jokin ongelma? Kun ottaa kuitenkin huomioon, että aikuinen ihminen ja kehtaa kaikkien nähden capslock päällä kiroillen huutaa tyttärellensä jonkun kissan takia. Suosittelen hoitoa...

      Lainaa

    5. Tulos: +25 (223 ääntä)
      paljastettakoot tässä että kyseessä oleva kissa ei ole ensimmäinen,eikä toinen vaan kolmas :D

      Lainaa

    6. Tulos: -185 (245 ääntä)
      Heittäsin kakaran helvettiin kotoa jos ei tottele. Omaan kotiinsa voisi ottaa kissoja vaikka useampia. Aika farssi toi mutsi ..

      Lainaa

    7. Tulos: +248 (272 ääntä)
      Ongelmaäiti...nuoruudessaan ollut ongelmateini ja tulevaisuudessa vittumainen mummo....

      Lainaa

    8. Tulos: +165 (183 ääntä)
      Voiko tää oikeasti olla totta.. että joku äiti kiroaa ja manaa kun pahempikin teini kaikkien nähden.. Siis ymmärrän kyllä että saa hermoromahduksen jos muksu ei tottele ja raahaa kotiin millon mitäkin, mutta siis rajansa kai kaikella. No mutta antaa ainakin todella hyvää esimerkkiä :D

      Lainaa

    9. kohtuukäyttäjä 19.5.2011 11:36
      Tulos: +18 (240 ääntä)
      Mä tunnen täällä kyllä aina itteni niin vanhaksi, mutta oon taas äidin puolella. Lemmikin otto on iso juttu eikä sitä pitäisi tosta vaan tehdä, tälläkin tyttärellä ollut aiemminkin ja jostain syystä ei vissiin ole toiminut. Kyllä mäkin hermostun sellaisille ihmisille jotka ottaa lemmikkejä eikä pidä niistä huolta. Kiroilu on siihen verrattuna pieni synti.

      Lainaa

    10. Tulos: +97 (117 ääntä)
      Onko vähän vikaa sekä kasvatettavan että kasvattajan päissä? Ei ole äitinsä tainnut onnistua kasvatuksessaan kappaleen "kunnioita eläimiä" -kohdalla. Nää on just näitä "maailman pelastajia", jotka "hyvää hyvyyttään" ottavat kaikki eläimet mitä tarjolla on, ja sitten eläinsuojeluyhdistykset ovat heidän kanssaan ihan helisemässä.

      Lainaa

    11. Tulos: +157 (171 ääntä)
      [x] bupi

      Lainaa

    12. Tulos: -68 (108 ääntä)
      PINPPIRAGET PÄÄLLÄ POMPOM POMPPO POMPOPOMPOM XDDDDDDDD

      Lainaa

    13. Tulos: +69 (91 ääntä)
      Hyvän kuvan antaa äiti itsestään. Jos on pakko huutaa, huutais vaikka kasvotusten.

      Lainaa

    14. Tulos: +121 (177 ääntä)
      "jonkun kissan takia." Kissa elää noin kaksikymmentä vuotta, ja kun sellaisen ottaa, siitä pitää pitää huoli. Kaikenmaailman teinit näitä ottaa, ja sit jätetään hoitamatta. Ihan oikein kilahti! Tälläkin ilmeisesti vielä aika nuorella tytöllä niitä kissoja on jo kolme, niin ihmettelen vaan millä rahalla ostaa ruoat, hiekat, rokotukset, matolääkkeet ja satunnaiset muut eläinlääkärikulut, sekä mahdollisen vakuutuksen?

      Lainaa

    15. Kissaihminen 19.5.2011 13:49
      Tulos: +158 (188 ääntä)
      "Heittäsin kakaran helvettiin kotoa jos ei tottele. Omaan kotiinsa voisi ottaa kissoja vaikka useampia. Aika farssi toi mutsi .." "Kaikenmaailman teinit näitä ottaa, ja sit jätetään hoitamatta. Ihan oikein kilahti!"
      Mistä te päättelette, että kissan ottanut olisi teini? Tai ettei hänellä olisi edelleen niitä aiempiakin kissoja ja ettei niistä huolehdittaisi? Tai ei hän ainakaan lapsuudenkodissaan enää asu, kun äiti raivovaa, että meille et niitä ainakaan raahaa tai valita, että on nälkä. Minulle tuli tästä pikemminkin mieleen, että kissan ottanut tyttö on jo omillaan asuva ja (jotenkin) toimeentuleva, mutta koska hän sijoittaa rahojaan kissanruokaan jne., eivät rahat riitä omaan sapuskaan ja silloin pyydetään äidiltä. Tuon "meille et niitä kanna" tulkitsen niin, että kissat on joskus viety satunnaisesti hoitoon vanhepien luokse. Niin minäkin tein, kun meillä oli kissa - kun satunnaisesti matkasimme jonnekin, veimme kissamme hoitoon tai pyysimme jotakin meille kissasta huolta pitämään. Näin toimisin edelleen, mutta kun kissamme lähes 20-vuotiaana muutti autuaammille hiirestysmaille, emme ole toista kissaa voineet astmani takia ottaa. Niin tai näin, pidän äidin käyttäytymistä yhtä epäsivistyneenä kuin sen taannoisen teinin, joka täällä haukkui äitinsä rumin sanoin. Riitaa tulee joskus jokaiselle ja useimmat meistä päästävät suustaan silloin rumiakin sanoja, mutta julkiseen jakeluun lähetettävät kirjoitukset ovat mielestäni eri asia - harva meistä riitelekään julkisesti turuilla ja toreilla, vaan ihan kahden kesken.

      Lainaa

    16. Tulos: +30 (48 ääntä)
      Ninni, itsekö sitten haluaisit kiistellä asioista netissä kaikkien nähden etkä kotona keskustellen? Painotin nimenomaan tuollaista hermoamista Facebookissa, enkä nyt mitään kissaan liittyvää vastuuta. Totta kai kissaa pitää osata hoitaa, ja voi siitä asiallisesti huomauttaa, mutta että tuollainen meteli eikä edes kahden kesken.

      Lainaa

    17. Tulos: -35 (83 ääntä)
      Kissaihminen, katso kuinka sujuvasti tuo nuori aikuinen (???) valehtelee että on kaverin kissa. Teini voi myös olla 17-19 -vuotias, joten no point taken? Ei ainakaan kovin aikuismaiselta tuo käytös vaikuta. "Kaikenmaailman teinit näitä ottaa, ja sit jätetään hoitamatta." Kyllä kaikenmaailman teinit niitä kissoja ottaa, se on tullut ikävä kyllä tullut todistettua harmittavan liian monta kertaa. Ja niitä kissoja ei ole viety piikille, kun heidän kiinnostuksensa on päättynyt, vaan päästetty ovesta ulos.
      "Minulle tuli tästä pikemminkin mieleen, että kissan ottanut tyttö on jo omillaan asuva ja (jotenkin) toimeentuleva, mutta koska hän sijoittaa rahojaan kissanruokaan jne., eivät rahat riitä omaan sapuskaan ja silloin pyydetään äidiltä."
      KYSYN VAAN kuinka järkevää tuo toiminta on? Ja edelleen, aikuisella ihmisellä olisi varaa elättää itsensä, että haalimansa elukat. iisi, tapoja on monia, käytöstapoja ei näemmä kellään. Eipähän ainakaan tän keskustelun jälkeen toivottavasti ainakaan niin helposti dumppaa kissojaan mihinkään, kun ikää tulee lisää ja rupeaa vähän muut (rahaavievät) asiat kiinnostaan.

      Lainaa

    18. Kissaihminen Ninnille 19.5.2011 16:40
      Tulos: +71 (79 ääntä)
      Toki teini-ikä ulottuu 19 vuoden loppuun asti, siitä -teen-päättestähän sana teini-ikä tuleekin, mutta aika harva tuonkaan ikäinen asuu vielä omillaan ja tuosta viestiketjusta on luettavissa, että aloittaja asuu omillaan. En kiellä, etteikö 19-vuotiaskin voi itsenäisesti jo asua, joten onhan sekin mahdollista. Koska emme - tai ainakaan minä en - tunne aloittajaa, emme varmuudella voi tätä(kään) tietää, mutta itse koin tuon "ööh... kaverin?" vitsailevaksi kommentiksi, en valehteluksi. Sitä, että olisi järkevää haalia lemmikkejä, ellei rahat riitä sitten omaan ruokaan, en ole väittänytkään, mutta kyllä minäkin tunnen ihmisiä, jotka ottavat vaikkapa löytöeläimiä ja tinkivät ennemmin omista ruokarahoista. Niin tai näin, pidän äidin kielenkäyttöä sivistymättömänä.

      Lainaa

    19. Tulos: +33 (45 ääntä)
      Aika säälittävä tuo äiti.

      Lainaa

    20. Tulos: +43 (51 ääntä)
      nyt on kyl menny jotaki muutaki ku vaa herne nenää :D karvapallo`?

      Lainaa

    21. Tulos: +23 (45 ääntä)
      Mistä ihmeestä Ninni päättelee että aikuisella ihmisellä olisi varaa elättää itsensä? Ikinä kuullut työttömyydestä? Kun tulot heilahtaa pahasti alaspäin on mun mielestä oikeus käydä äitinsä luona syömässä, ilman että se on kenenkään muun ongelma, kuin heidän.. Ja ei, en ole sitä mieltä että tässä esiintyvä tytär olisi mitenkään fiksu ottaessaan monta eläintä pelkästä säälistä, ärsyttää vaan nämä järjettömät mielipiteet täällä. Saattaa olla myös tuo pubijuttu vitsi, ja äidin capslock sekä vahinko että myös vitsiä.. Ei tarvitse aina ajatella pahinta. (Sitäpaitsi en kyllä ymmärrä missä tästä saatiin käsitys, että tyttö olisi luopunut kissoistaan, tai että teinit on kaiken pahan alku ja juuri....)

      Lainaa

    22. Tulos: +23 (45 ääntä)
      Siinähän äiti kilahti ja aika pahasti.... olen kyllä tytön puolella, ei tuosta mielestäni mitenkään käynyt ilmi ettei tyttö kissasta huolehtisi

      Lainaa

    23. Tulos: -2 (28 ääntä)
      "Ja edelleen, aikuisella ihmisellä olisi varaa elättää itsensä, että haalimansa elukat."
      HAHAHAHAHAHA! lue lehdistä esim kokoajan kasvavista leipäjonoista!
      "Teini voi myös olla 17-19 -vuotias"
      ei voi olla vaan on. tää kuulostaa jo edellä mainituistakin syistä munkin mielestä kuitenkin 21-24, ei 17-19.

      Lainaa

    24. Tulos: -58 (78 ääntä)
      Voi lapset lapset, oletteko te kuullet vakuutuksista? Työssä ollessasi maksat työttömyyskassalle, sekä vakuutusyhtiölle, jotta pahan paikan tullen saat jostain apua. Ja jokaisella normaalilla ihmisellä tulee olla "puskuri", eli kahden kuukauden palkka säästettynä pahan päivän varalle. Itseään saa syyttää, jos ei ole ajoissa hoitanut asioitaan kuntoon! Tapauksen tytön kielenkäytön ja edesvastuuttomuuden perusteella väitän edelleen kyseessä olevan ajattelematon teini. Oikeutetut kilarit, oli ne sitten sivistyneet tai ei! "Saattaa olla myös tuo pubijuttu vitsi, ja äidin capslock sekä vahinko että myös vitsiä.. Ei tarvitse aina ajatella pahinta. (Sitäpaitsi en kyllä ymmärrä missä tästä saatiin käsitys, että tyttö olisi luopunut kissoistaan, tai että teinit on kaiken pahan alku ja juuri….)" - Kukaan ei ole väittänyt, että juuri tämä kyseinen tyttö olisi luopunut kissoistaan. - Jos on varaa käydä pubissa, pitää olla varaa hoitaa haalimansa eläimet. - Kaikki teinit eivät ole kaiken pahan alku ja juuri, tässä vain yksi sellainen todisti tuota ko. ikään kuuluvaa loistavaa järjenjuoksua. Edelleen. Äidin kilarit oli oikeutetut, oli ne sitten väärässä paikassa, väärällä kirjainkoolla tms.. Älä ota lemmikkiä jos et siitä 100 %:n varmuudella pysty huolehtimaan.

      Lainaa

    25. Tulos: +36 (44 ääntä)
      kohti bupia siis

      Lainaa

    26. Tulos: +41 (45 ääntä)
      Slaagin olisi varmasti omakin äitini saanut vastaavassa tilanteessa, muttei ikinä olisi käyttänyt tuollaista kieltä. Eikä ainakaan facebookissa, vaikka siellä olisikin. Reaktio ansaittu, mutta toteutuksesta pitkä miinus. :/

      Lainaa

    27. Tulos: +42 (48 ääntä)
      1. En ymmärrä miten kenenkään äiti voi puhua noin, ikään kuin olisi tytärtään pahempi murrosikä päällä, saa hiukan epäilemään onko tämä juttu aito. 2. Toivottavasti tällä ihmisellä on oikeasti varaa elättää tätä kissaa. Kissan ottaminen ei vie rahaa pelkästään ruokaan ja tarpeisiin, vaan kissan lääkärille vientiin täytyy olla tarvittaessa enemmänkin rahaa, mitä useimmat eivät muista. 3. Eläin ei ole lelu, joka otetaan kun tekee mieli.

      Lainaa

    28. Tulos: +10 (20 ääntä)
      Järkky mutsi! Mä olisin poistanu sen kaveereistani äkkiä! Niin ja siis eiks toi ninni yrittäny sitä just tehä selväks, ettei niit kissoja pitäis tosta noin vaan ottaa? Kauhee pilkunviilaaminen ja saman toistoo tääl jauhetaa =/

      Lainaa

    29. normaali eppu 19.5.2011 20:33
      Tulos: +52 (60 ääntä)
      hei sinä hyväosainen Ninni, jonka elämä on sujunut ilmeisesti täysin kaikkien suunnitelmien mukaan ja olet ilmeisesti hyväpalkkaisessa työssä.
      "Voi lapset lapset, oletteko te kuullet vakuutuksista? Työssä ollessasi maksat työttömyyskassalle, sekä vakuutusyhtiölle, jotta pahan paikan tullen saat jostain apua. Ja jokaisella normaalilla ihmisellä tulee olla “puskuri”, eli kahden kuukauden palkka säästettynä pahan päivän varalle. Itseään saa syyttää, jos ei ole ajoissa hoitanut asioitaan kuntoon!"
      Tämä "lapsi", 25-vuotias nainen, kertoo nyt oman tarinansa päällisin puolin. Olen valmistunut lukiosta sekä kahdesta eri ammattikoulusta. Kumpaakaan ammattia en le erinäisten syiden vuoksi pystynyt käytännössä tekemään. Ajoittain olen tehnyt muita töitä, myös täysipäiväistä työtä pitkiä pätkiä sekä osa-aikaista opiskelun ohessa. Mihinkään liittoon en ole koskaan kuulunut joten en saa työttömyystapauksessa liiton rahoja vaan joudun turvautumaan KELA-tukiin, jotka huitelevat siinä 400-500€/kk. Aiemmista työpaikoistani saadut palkat ovat kaikki olleet alle 1000€/kk, joten laitapa siitä paljon sukanvarteen, hyvä kun riittää edes elämiseen... Vakuutukset maksavat paljon, tiesitkö esimerkiksi että hyvin monella ihmisellä ei ole sairaskuluvakuutustakaan? Tämän vuoksi on olemassa mm. terveyskeskukset ja kunnalliset sairaalat. Eli näistä lähtökohdista, voin siis syyttää itseäni koska en ole hoitanut asioitani kuntoon. Kaikesta huolimatta koen olevani erittäin normaali ihminen (melko törkeästi kyseenalaistettu ihmisen "normaalius"...), tällä hetkellä työtön joka kaikin voimin etsii töitä, mutta veikkaan että arvon NORMAALI NINNI ei ole koskaan ollut tällaisessa tilanteessa ja nytkin olettaa, että huvikseni laiskottelen ja elelen hänen verovaroillaan enkä edes halua töihin. Ja edellämainittu ei kyllä mitenkään liittynyt alkuperäiseen tekstiin mutta pakko oli ilmoittaa että on olemassa erilaisia normaaleja ihmisiä. Itse juttu, aivan hulvaton. Nauratti tuo äidin raivokilahdus. Saahan sitä suuttua (luultavasti ihan aiheesta tässä suuttuikin) mutta joku raja, ja EI FACEBOOKISSA... :D

      Lainaa

    30. Tulos: -28 (44 ääntä)
      "Mihinkään liittoon en ole koskaan kuulunut joten en saa työttömyystapauksessa liiton rahoja vaan joudun turvautumaan KELA-tukiin, jotka huitelevat siinä 400-500€/kk. "
      Ei tarvitse kuulua liittoon kuuluakseen työttömyyskassaan, työssäoloehto kertyy 18h/vk työssäolosta, kun näitä viikkoja on 34 viikkoa 2 vuoden ja 4kk sisään, ja tätä tarkastelujaksoa pidentävät opiskelu, vanhempainvapaa, sairauslomat, ym. ja näitä aikoja voi enimmillään olla seitsemän vuotta. Siis sinulla on ollut aikaa yhdeksän vuotta ja neljä kuukautta kerryttää työssäoloehto, jotta ei tarvitsisi Kelan rahalla olla. Esimerkiksi Erkon jäsenmaksu on 52e/vuosi, eli euron viikossa. Vastaavasti TEAMilla on prosenttiperusteinen jäsenmaksu, joka on 0,5% bruttopalkasta, ja Metallilla 0,7%. Tuhannesta eurosta kuukaudessa maksua olisi mennyt viidestä seitsemään euroa. Vakuutus työttömyyden varalle asuntolainan yhteyteen maksaa _keskimäärin_ noin kymmenen euroa kuukaudessa.
      "Vakuutukset maksavat paljon, tiesitkö esimerkiksi että hyvin monella ihmisellä ei ole sairaskuluvakuutustakaan?"
      Sairauskuluvakuutus maksaa sekin noin kymmenen euroa kuukaudessa, riippuen vakuutusyhtiöstä, omavastuusta, iästä, terveydentilasta jne... Pienestä rahasta on varmasti vaikea saada riittämään kaikkeen, mutta kun sitä apua tarvitsee, voi olla kiitollinen siitä, että on osannut hoitaa asiansa kuntoon. Jos ei tiedä, pitää ottaa selvää. Simple as that.

      Lainaa

    31. Tulos: -16 (30 ääntä)
      “Teini voi myös olla 17-19 -vuotias” "ei voi olla vaan on. tää kuulostaa jo edellä mainituistakin syistä munkin mielestä kuitenkin 21-24, ei 17-19."
      Teini voi olla myös 13-16 vuotias. Ja myös 17-19 vuotias.

      Lainaa

    32. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Teiniksi kutsuttu henkilö voi olla teini myös henkiseltä iältään. Joten vaikka ihminen olisi 25, on aika usealla vielä Teini-leima otsassa, koska käyttäytyy, kuten 16-17-vuotiaat...

      Lainaa

    33. Tulos: +20 (36 ääntä)
      Ninni, epäiletkö siis, että tässä tapauksessa kissojen ottaja voisi olla vaikka 13-16 -vuotias? Omillaan tuo ainakin asuu. Mitä kertoo ihmisen sisälukutaidosta, jos kommentoi "katsokaa kuinka taitavasti tyttö valehtelee että kissa on kaverin". Voi elämän kevät. Ja lässyn lää. Itselläni kissoja on kaksi, eikä ne nyt NIIIIN paljon sitä rahaa välttämättä vie, todellakaan! Hyvää hoitoa saavat kissat. Omakaan äitini ei tilanteesta taida olla mielissään, mutta asiahan ei hänelle kuulu eikä hän niitä hoida, joten so what? Ei hän silti reagoisi noin julkisessa mediassa. JÄLLEEN yksi esimerkki siitä, miksi vanhusten kannattaisi jättää nämä nykyajan jutut nuoremmille ja niille, jotka niitä osaa käyttää...... Ja itselläni on sama tilanne, eli puskurirahastoa on hiukan hankala säästää alle 1000 euron kuukausituloista.

      Lainaa

    34. Tulos: -9 (45 ääntä)
      "tota... ööh.. no.. se on vähä niinku... öö... kaverin?" <- mitä ihmettä kirjoittajan päässä liikkuu? Ymmärrän jos lause olisi puhetta, mutta kun se on kommentti, niin miksi ihmeessä se on pitänyt kirjoittaa noin? Olisi yksinkertaisesti riittänyt vastaukseksi "kaverin"...

      Lainaa

    35. Tulos: -11 (17 ääntä)
      Ite en niinkään kummastelis tuota äidin suuttumista. Oon huomannu että ne aikuiset ovat välillä - eli aika usein - kaikkein noloimpia ihmisiä sosiaalisessa mediassa.

      Lainaa

    36. kohtuukäyttäjä 20.5.2011 13:28
      Tulos: +41 (49 ääntä)
      Pete: Mun ymmärtääkseni kirjoittaja on halunnut hauskasti ilmaista, että kissa on hänen, mutta ymmärtää että äitille ei asiasta pitäisi kertoa. Viesti olisi ihan toinen, jos siinä lukisi vain "kaverin". Se olisi valehtelua. Tuntuu ettei ihmiset enää havaitse kirjoituksissa mitään vivahteita, ellei niitä aviteta erilaisilla hymiöillä. Oisko tohonkin pitänyt joku silmäisku tai joku lykätä niin ihmiset ymmärtäisivät.

      Lainaa

    37. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Wau. Ja mä kun luulin että mun mutsi on sekopää... pitää varmaan arvioida uudelleen o.o;

      Lainaa

    38. Tulos: +21 (31 ääntä)
      Olin lähes 30 vuotias, kun hankin kissan tuossa muutama vuosi sitten. Joskus penskana kotona ollut parikin. Mirrin ruokkimiseen menee n. 20e/kk ja hiekkaan 5-10e/kk, eli ei se nyt niin hirmu kallista ole vaikken rikas olekaan. Eihän tuolla rahalla saa edes känniä baarissa :-D Sitten vielä pieni kommentti itse asiaan... Ehkä vähän kannattais miettiä missä mediassa "keskustelee" tommosista asioista... Naamatusten tai puhelimitse saattais olla hiukkasen viksumpaa toimintaa ;)

      Lainaa

    39. Tulos: -11 (33 ääntä)
      Joo tuo äiti vois painua vittuun..!

      Lainaa

    40. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Oma äitini ei ole koko ikänäni kiroillut minun kuulleni yhtä paljon, kuin tämä tapaus yhdessä (1) tilapäivityksessä.

      Lainaa

    41. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Mukava äiti...

      Lainaa

    42. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Itse olen asunut 15 vuotiaasta asti kokonaan omillani ja omistan kolme kissaa. Ei ikä kerro asuuko omillaan tai voiko pitää kissoista huolta. Ja jos tyttö asuu omillaan, niin ei vanhemmilla siihen enään oikein mitään sanottavaa ole. Ainakaan tuolla tavalla. Rakentava keksuselu jossa käyäisiin läpi mitä lemmikin omistaminen on ja paljon se kustantaa. Mutta kyllä tuon äidin reaktio on liioiteltu. Omakin äitini on minulle kissoista jotain huomauttanut, mutta kun tietää että pystyn niistä sekä itsestäni huolta pitämään, niin eipä tuo sen jälkeen ole mitään sanonut.

      Lainaa

    43. Tulos: +3 (13 ääntä)
      psykoottinen mamma :o vissiin jääny useemmat aamulääkkeet välistä.. normaali ihminen osaa keskustella asioista ilman pelkkiä kirosanoja, etenkin kun kyseessä on oma lapsi, ja huudat tuollaista muitten nähden.. ei muuta ku mamma hoitoon! ihme paskiainen...

      Lainaa

    44. Tulos: -12 (20 ääntä)
      Naiselta löytyi sata kissaa: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011052113723102_uu.shtml

      Lainaa

    45. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Onpa kypsä äiti.

      Lainaa

    46. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Itse olin melkoisen yllättynyt tuon äitin kielenkäytöstä! Mikähän äitin ikä mahtaa olla?? Jokatapauksessa olen tässä äitin puolella. Koska hän kirjoittaa ettei kissoja saa viedä hänen luokseen (tyttö siis asuu omillaan) niin se kertoo, että aiempien kissojen kanssa äiti on joutunut (tilanteen pakosta?) kissanlikaksi tai sitten kustantamaan tyttärensä elämistä kissojen takia. Oli tilanne mikä tahansa niin kissoista selkeästi on ollut äitille haittaa. Ei kukaan tuolleen omaksi ilokseen kilahda.

      Lainaa

    47. Tulos: 0 (10 ääntä)
      voiko täää olla ees aito? ihan älyttömälllä tavalla noi puhuu toisilleen

      Lainaa

    48. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Onhan tuo kyllä niin keksittyä paskaa, kuka kirjoittaa "tota... vittu... jooh..,".

      Lainaa

    49. Charlie Sheen 23.5.2011 9:12
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      Onneksi äitini ei ole typerä, eikä käytä facebookkia :)

      Lainaa

    50. Tulos: -9 (15 ääntä)
      En usko että on aito. Vaikuttaa tekohauskalta keksityltä jutulta. Täysin samaa mieltä nimimerkin oesn kanssa.

      Lainaa

    51. Tulos: +4 (8 ääntä)
      äiti sai tässä pienet kilarit. itekki hommaan kissan omaan kämpään, eikä siinä oo vanhemmilla enää mitään sanottavaa vaikkei ne kissasta tykkääkään.

      Lainaa

    52. Kissanomistajateini, joka sattuu rakastamaan kissojansa :) 23.5.2011 17:54
      Tulos: +13 (23 ääntä)
      "Kissa elää noin kaksikymmentä vuotta, ja kun sellaisen ottaa, siitä pitää pitää huoli. Kaikenmaailman teinit näitä ottaa, ja sit jätetään hoitamatta. Ihan oikein kilahti! Tälläkin ilmeisesti vielä aika nuorella tytöllä niitä kissoja on jo kolme, niin ihmettelen vaan millä rahalla ostaa ruoat, hiekat, rokotukset, matolääkkeet ja satunnaiset muut eläinlääkärikulut, sekä mahdollisen vakuutuksen?"
      Hei sinä kissanomistajateinejä-epäilevä. Minä olen 17vuotias nuorinainen, olen asunut omillani vuoden ajan ja omistan kaksi kissaa. Kissoillani on mitä mahtavin elämä, paljon leluja, paljon ruokaa, raikasta vettä aina saatavilla. Jos nyt ruvetaan siitä puhumaan, millä rahalla elätän rakkaat lemmikkini. Olen ihan itse leikkauttanut kissani, ostan ruoat, käytän eläinlääkärissä, ostan matolääkkeet, sunmuuta mitä kaikkea muruni tarvitsevat. Jos rahasta on pulaa, pidän AINA huolta, että kissoillani on ruokaa! Joten jos SINULLA on ehkä synkässä menneisyydessäsi kokemusta piittaamattomasta kissanomistajateinistä, tarkoittaako se sitä että kaikki ovat niitä? Ei yltä tää sun juttus mun ymmärrykseen saakka! :)

      Lainaa

    53. Tulos: +20 (20 ääntä)
      mun siskolla on ollu ehkä 10 kissaa ja aina "joutuu" luopuun niistä ja äidille antaa ne. ja sit ku äiti saa kodin kissalle nii ottaa uuden, nytkii kaks kissaa pyörityksessä.. tollain meiänki mutsi huutais. ja aina valittaa sisko ettei oo rahaa ostaa omaa ruokaa eikä kissalle hiekkaa ja kissa kusee jokapaikan

      Lainaa

    54. Tulos: +7 (19 ääntä)
      "Älä ota lemmikkiä jos et siitä 100 %:n varmuudella pysty huolehtimaan."
      Tuolla logiikalla kukaan ei koskaan voisi hankkia mitään lemmikkieläimiä, eikä edes lapsia. Katsos kun elämä on arvaamaton ja mitä tahansa voi sattua. Sitähän voi vaikka kuolla kissan vielä eläessä. ;) Kun itse kolmisen vuotta sitten hankin kissan (kallis rotukissa, joten kyllä sen hankkimista tuli harkittua), tiesin, että SUURELLA TODENNÄKÖISYYDELLÄ pystyn huolehtimaan siitä, mutta kuten sanoin, mitä tahansa voi tapahtua. Onneksi kaikki on mennyt hyvin ja kissa on edelleenki ilonani. :) t: 30v. ja vakituisessa työpaikassa

      Lainaa

    55. Tulos: -15 (21 ääntä)
      Sivistymätöntä käytöstä. Oikeastihan se menee niin, että jos lapsi raahaa kotiin lemmikin josta vanhempi on jo sanonut ei, lemmikki tapetaan lapsen silmien edessä ja sanotaan että katso nyt mitä sait aikaan. Toistetaan kunnes menee perille.

      Lainaa

    56. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Ei kenenkään äiti voi puhua noin. :o Ja jos oikei ymmärsin, niin tää tyttö ei tuonut kissaa vanhempien kotiin, vaan asuu jo omassa kodissa.

      Lainaa

    57. Kissanomistajateini, joka sattuu rakastamaan kissojansa :) 24.5.2011 8:55
      Tulos: +9 (13 ääntä)
      Onhan se totta, että useimmiten varsinkin narttukissat kusevat kaikkialle muualle, paitsi kusilootaansa. Tämäkin voi johtua hyvin monista eri syistä, eikä vika ole kuitenkaan aina kissassa, vaan myös omistajassa. Joten kaikki, jotka luopuvat/vievät kissansa piikille vääriin paikkoihin pissaamisen takia, suosittelen ensin syyn etsimistä. :) Uskoisin että monelle nuorelle, jotka lähtevät kotoa siinä täysi-ikäisyyden paikkeilla, on tärkeää että on lemmikki. Esim. opiskelijanuoret, jotka muuttavat yksin, ei poika-/tyttökavereidensa kanssa, kissa tai koira on hyvin oleellinen asia. Luultavasti kissoja löytyy näiltä "yksinasuvilta "teineiltä", jotka huolehtivat lemmikeistään huonosti" enemmän, koska kissa on huomattavasti helppohoitoisempi ja tulee halvemmaksi. Ei lemmikkiä kuitenkaan ihan turhaan oteta! :)

      Lainaa

    58. Tulos: -3 (21 ääntä)
      "Mirrin ruokkimiseen menee n. 20e/kk ja hiekkaan 5-10e/kk"
      Mahdat ruokkia kissaasi hyvin? Kuivaraksut eivät ole kissalle hyväksi vaan raaka liha!

      Lainaa

    59. no johan on.. 25.5.2011 18:06
      Tulos: +3 (21 ääntä)
      HEI.. TUO EI OLE JULKISTA RÄYHÄÄMISTÄ!!! Facebookissakin pitää olla tietynlainen yksityisyys.. kyseisellä henkilöllä on n.100 kaveria. Kuka niistä tämän tänne on rällinyt??? tuon tekstin piti mennä niille sadalle, ei tänne tuhansille. haukutte äitiä säälittäväksi??? ette tunne ihmisiä, annetaanko olla.

      Lainaa

    60. Tulos: +7 (11 ääntä)
      “Mirrin ruokkimiseen menee n. 20e/kk ja hiekkaan 5-10e/kk” "Mahdat ruokkia kissaasi hyvin? Kuivaraksut eivät ole kissalle hyväksi vaan raaka liha!"
      No jospa se ei suostu syömään sitä raakaa lihaa... 400g purkkiruoka kestää 2-3 päivää ja raksuja se napostelee siihen seuraksi. Lisäksi sitten jonku verran herkkunappeja yms. mutta ne onkin sitten asia erikseen :-D http://www.hs.fi/fingerpori/1135232621062

      Lainaa

    61. Prinsessanakki 29.5.2011 22:40
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      ...ehkäpä äitykkä ei vaan tykkää kissimirreistä. :)

      Lainaa

    62. Tulos: +12 (14 ääntä)
      En oikein ymmärrä miksi tästä tällainen haloo on noussut... Itseäni nauratti koko juttu aivan kympillä monta päivää. Ei tuo tänne olisi päätynyt, jos se olisi negatiivisena ajateltu. Ettekö ihmiset näe huumoria tuon lävitse?? -Aikuinen tytär uhkaa lähteä pubiin, jos ei äiti lakkaa huutamasta... :D :D :D

      Lainaa

    63. Tulos: +2 (4 ääntä)
      noloo... ,_,

      Lainaa

    64. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Jos oma äiti ois tollanen törkyturpa ni en kyllä kattelis. Varmasti mahtava roolimalli.

      Lainaa

    65. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Niin, tosiaan toi äiti on kyllä mennyt vähän yli. Kiroilee kaikkien nähden julkisesti omalle tyttärelleen.. Huhhuh! Häpeisin silmät päästä, mikähän tollaki oikeesti on..

      Lainaa

    66. Tulos: +2 (8 ääntä)
      ja saanko luvan kysyä että mikä oikeen on bupi?

      Lainaa

    67. nii ku mun 15.7.2011 4:00
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      haha toiha on melkei ku mun äiti :))

      Lainaa

    68. Tulos: -6 (10 ääntä)
      ootte aivan vitun perseestä ton äiti on selvästi huora!!

      Lainaa

    69. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Minulla on viisi kissaa, asun maalla ja yksi niistä 20 vuotta. Kaikkia olen hoitanut ja yksi on pelastettu kissa, nyt olen iloinen että oma äiteni vain totesi: "Kunhan mun ei niitä tartte sun reissatessa tänne ottaa, niin siittä vaan."

      Lainaa

    70. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Ja kysymykseni, kuka hitto saa syötettyä kissalle 20 euron edestä ruokaa?! (Mulla syö koko pataljoona sen viidenkympin edestä puolessatoista kuukaudessa)

      Lainaa

    71. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Ja ihmiset ihmettelee miten nykynuorista tulee niin epäkohteliaita. Ei kai siinä muutakaan tapahdu jos äitikin on kuin merirosvon ja örkin risteytymä. Eli pähkinänkuoressa: ei osaa muuta kuin tapella, kiljua ja kiroilla.

      Lainaa

    72. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Ja muuten, meiltä löytyy kissa. Hankittiin kuusivuotias mirri kun olin vasta 12 (vuoden 2000 tammikuussa). Kissa vieläkin hyvässä kunnossa ja onnellisena loikoilee mun sängyllä - ainoastaan vanhuuden sairaudet löytyy kuten munuaisten vajaatoiminta ja kilpirauhasen ylitoiminta. Ja nukkuu mun pään vieressä joka yö. Kun olin vielä teini, panikoin melko perusteellisesti joka kerta kun se karkasi ovesta ulos. Kissamme merkitsee minulle itse asiassa enemmän kuin useimmat ihmiset. Se ei ainakaan juo kännejä ja nukahda vessaan (kuten muutama tuttuni).

      Lainaa

    73. Tulos: -4 (8 ääntä)
      NO HUH HUH!! Nyt vois äitiä varten sopia jonku hoitolaitoksen mainos tänne! Ehkä sukulaiset tajuais tuupata äidin lobotomiaan!

      Lainaa

    74. Tulos: +4 (6 ääntä)
      no johan on..: HEI.. TUO EI OLE JULKISTA RÄYHÄÄMISTÄ!!! Facebookissakin pitää olla tietynlainen yksityisyys.. kyseisellä henkilöllä on n.100 kaveria. Kuka niistä tämän tänne on rällinyt??? tuon tekstin piti mennä niille sadalle, ei tänne tuhansille. haukutte äitiä säälittäväksi??? ette tunne ihmisiä, annetaanko olla.
      Ei ole räyhäämistä, ei... "PAREMPI OLLA KAVERIN PERKELE!!!!!!!!!!!!!!!!"........ Facebook ja yksityisyys on kaukana toisistaan. Jos julkiseen mediaan jotain laitat, kannattaa totutella ajatukseen että muutkin sen näkevät. Ja,
      kyseisellä henkilöllä on n.100 kaveria. Kuka niistä tämän tänne on rällinyt??? tuon tekstin piti mennä niille sadalle, ei tänne tuhansille". Oletko miettinyt että ehkä tyttären kaverit, ja jopa heidän kaverinsa näkevät tuon?
      Totta, ettemme tunne ihmistä mutta en sanoisi kauhean normaaliksi jos tuolla tavalla räyhää lapselleen facebookissa. Naamatusten vanhempien on toki oikeus huutaa lapsilleen, ainakin jos jotain kiellettyä tekee, ottaa lemmikin ilman lupaa tms.

      Lainaa

    75. EpäkohteliasÄrsyttäjä 30.11.2011 21:36
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      On kyllä aika perkele tuo Susanna... Ja lukekaapa Jonnan neljä ekaa kommenttia, jos sarkasmia ei lasketa, eihän se sitä kissaa ollu ottanu! Se oli sen kaverin! Saatanan SusannaPaskaMutsi! Mä... RÄJÄHDÄN!!!

      Lainaa

    76. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Syitä minkä takia oma äiti ei ole siellä facebookkavereissa :DD:D Vanhemmat eivät välttämättä ymmärrä sarkastisia kommentteja ja tilapäivityksiä, jolloin syntyy väärinkäsityksiä ja riitoja. Kuten joku tuossa aikasemmin sanoi, niin mun äiti ei ainakaan ole mulle varmaan koko elinikäni aikana kiroillut mulle noin paljon kun tämä yksilö-> yhdessä tilapäivityksessä. Eli mun mielestä asiatonta hoitaa näin, VARSINKIN facebookissa. Jos asia nyt aivan pakko on facebookissa hoitaa niin olis käynyt pelkkä: tästä puhutaan myöhemmin ilmaisu, joka olis varmasti kertonut oleellisen :D Toinen mikä pisti silmään, niin täällä on näköjään joku elänyt katsoen maailmaa pelkkien ruusunpunaisten lasien läpi. Ite olen 16-vuotiaasta asti omillaan elänyt ja ei todellakaan ole opiskelujen ohella ollut hetkeä jolloin voisi säästää KAHDEN KUUKAUDEN PALKAN, pahan päivän varalle. Ja en tiiä onko käynyt sitten myös ihan älytön tuuri alusta asti työnantajien kanssa kun on pystynyt työttömänä elämään työttömyyskassalla. :D:DD Ite kun sillon 16-vuotiaana menin töihin, niin mua ainakin työnatanjat pissi silmään ihan täysiä kun tiesivät että ei 16-vuotias pysty tälle asialle mitään tekemään. Osa-aikatöitä kun teki koulun ohella, niin ei siitä välttämättä sitä 18h tullut viikossa. Ei se elämä aina mene niinkun suunnitellaan. Itseäni ihan normaalina ihmisenä kuitenkin pidän ja kissoillekin on aina löytynyt ruokaa vaikka välillä elettykin sillä kelan 500 euron työttömyystuella. Täällä on ihan turha alkaa osoittelemaan sormella ja kertomaan mikä on ihmiseltä normaalia ja mikä ei, Se on hienoa, että sinulla on kaikki aina mennyt putkeen. Meillä muilla normaaleilla ei välttämättä ole.

      Lainaa

    77. Plaaaaaaa 6.5.2012 0:14
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Olkoot ketä ovat, tehköön niinko tykkäävät.. Aina tarvii puida muiden asioi ja tekemisii vaik ei välttist ees tiietä mist on kyse.. :)

      Lainaa

    78. Tulos: -3 (3 ääntä)
      tollasten ihmisten ei pitäs hankkii lapsia

      Lainaa

    79. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Kyllä siinä antaa äiti lapselleen oikeen mahtavaa esimerkkiä. Ja sitten mietitään että mistä niitä kouluampujia ja muita kieroon kasvaneita yksilöitä oikein sikiää.

      Lainaa

    80. Tulos: -5 (7 ääntä)
      Miks pitää takellella tolleen..ööh...totaah...no...ymmärrätkö? Ettet vaan jää kiinni!

      Lainaa

    81. Tulos: +4 (4 ääntä)
      TotuudenTorvi: Jep jep, tämmöst. http://www.youtube.com/watch?v=YRucLB7g5Os&feature=share <- näin kyseinen äiti puhuu miehelleen
      ois kiva saada tietää vähä mitä täs videos oli :))

      Lainaa

    82. aasipalvelija 3.12.2012 0:55
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Olen äidin kanssa NIIN samaa mieltä. Jos ei pysty hoitamaan edes edellisiä kissoja JA ruokkimaan itseään, niin sitten niitä elukoita ei tarvii ottaa YHTÄÄN enempää. En minäkään tuossa tilanteessa enää itsenäisesti asuvaa, "nälkää näkevää" lastani ruokkisi, jos hän tietoisesti vain pahentaa omaa ja mahdollisesti lemmikkiensä tilaa :( Ja tuollaista rageemista tuskin olisi, jos äiti olisi vain satunnaisesti hoitanut kissoja. Olen kyllä myös sitä mieltä, että äidin kielellinen ilmaisu on aika huono sosiaalisessa mediassa. Itse en olisi netissä kirjoittanut moista, mutta puhelimitse/kasvotusten olisin varmasti antanut tulla jopa pahemmin. Lapsi on hyvinkin vastuuton, eikä taida käsittää omien tekojensa seurauksia, oli ikä sitten 16 tai 60. Nimimerkillä: 16-vuotiaasta saakka omillaan asunut 23-vuotias neito, jolla on yksi vahinkokissa ja vahinkokoira. Joskus tiukkaa on tehnyt, mutta ikinä ei ole tarvinnut minun, taikka elukoiden kärsiä ruuan laadusta, hiekan puutteesta, ulkoilutuksen vähyydestä, taikka eläinlääkäripalveluiden laiskasta käytöstä. Ei ole myöskään koskaan tarvinnut mennä vanhempien oven taakse kerjuulle ruuan, taikka hoitotarpeen takia. ENKÄ IKINÄ LUOPUISI KUMMASTAKAAN LEMMIKISTÄ, mutta en myöskään enää ottaisi tähän huusholliin yhtään elukkaa lisää.

      Lainaa

    83. Tulos: -1 (1 ääni)
      Käy sääliksi tyttöä... Huutaminen ja kiroaminenhan se luo aktoriteettia.

      Lainaa

    84. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Ihan oli aiheellista ottaa hernettä nenään, kun hetken avautumisen jälkeen saatiin tunnustus. Vähän sellaista "bad cop" meininkiä...

      Lainaa

    85. Tulos: +3 (3 ääntä)
      CAPS LOCK..... jumittunu :D ja ei ei pie ottaa kissoja jos ei niistä pysty huolhtimaankaan...

      Lainaa

    86. Tulos: -9 (11 ääntä)
      kyryb: Heittäsin kakaran helvettiin kotoa jos ei tottele. Omaan kotiinsa voisi ottaa kissoja vaikka useampia. Aika farssi toi mutsi ..
      haista sinä pitkä v******u

      Lainaa

    87. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Ymmärrän joo tuota mutsia tuossa jos on likka ennen(kin) ottanut kissoja ja lopulta raahaa ne mutsilleen kun ei jaksa itse hoitaa. Vastuu ja järki pitäisi olla lemmikkiä ottaessa. MUTTA, että aikuinen ihminen huutaa capsia raiskaten tyttärelleen feisbuukissa niin mitä helvakkoa! Kyllä mun nuoruudessa asiat on äidin kanssa aina naamatusten hoidettu, ei kaiken kansan kuunnellessa edes vaan kahden kesken.

      Lainaa

    88. Tulos: +1 (1 ääni)
      bubiin... :D

      Lainaa

    89. Pokka pitää 10.5.2018 18:59
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Kannattaisi tyttären mennä vain naimisiin ja hommata muutama muksu, jos on noin kova tarve hoivata ja suojella. Niiden kasvattamiseen saa tukea valtiolta ja siltä mieheltä - ja luultavasti isoäitikin pitäisi niistä enemmän kuin kissoista.

      Lainaa

    90. Petäjävaara 13.7.2018 15:06
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      Tyttärellä on ilmeisesti ollut pitovaikeuksia muiden kissojen kanssa aikaisemmin. Luultavasti on jo luvannut, ettei ota enää uutta, kun ilmaisee asian tuolla tavalla. Äiti on suuttunut aiheesta, mutta ilmaisee sen huonosti. Tytär ei selkeästikään kykene ajattelemaan asioita järjellä. Vastuu ja rahankäyttö ei ole kohdillaan. Tytär tarvitsisi miehen, joka toisi rahaa ja vakautta hänen elämäänsä ja lapsia, joita hän voisi helliä. Tietenkin siinäkin pitää valita mies huolella.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kissa, rokotus, perhekriisi, leikkaus