Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ahkera opiskelija

"Ei tänään jaksanutkaan mennä kouluun"
lintsari Lähettänyt: naurahtanut

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +187 (209 ääntä)
      Epic fail 8D

      Lainaa

    2. Tulos: -226 (316 ääntä)
      Mitä ihmettä? Tuossa viitataan lukioon eli aikuisen ihmisen opiskelustako tuossa on kyse? Omat vanhemmat eivät ole ottaneet kantaa opiskeluihini enää lukioiän jälkeen eikä kuulukaan.

      Lainaa

    3. minä vain 8.5.2011 10:44
      Tulos: +307 (327 ääntä)
      ööh.. tossa on ikä seittemäntoista eli ei oo aikuinen. olettaisin et henna oli lukiossa, lopetti sen ja vaihto johonki, esim kymppiluokkaan, amikseen tms.

      Lainaa

    4. Tulos: +130 (176 ääntä)
      Eikä Hennasta taida ikinä mitään sen enempää tullakaan XD

      Lainaa

    5. Annikki-Roope 8.5.2011 15:59
      Tulos: +198 (216 ääntä)
      Ei pitäis ollakaan niin että 17-vuotiaan vanhempi huolehtii onko jokaisella tunnilla oltu paikalla, mutta tottakai on syytä loukkaantua kun oma lapsi 'kirkkain silmin' valehtelee.

      Lainaa

    6. Tulos: -68 (78 ääntä)
      hahhaaaaa ei tuota mihinkään oo lopetettu=Ddd eikä tuosta yhtään kukkaan oo loukkaantunutkaan

      Lainaa

    7. Tulos: -58 (70 ääntä)
      nolot

      Lainaa

    8. Tulos: +48 (64 ääntä)
      Kannattaisikohan kuitenkin opetella käyttämään sitä naamakirjaa ja yksityisyysasetuksia?

      Lainaa

    9. Tulos: +8 (44 ääntä)
      nolo

      Lainaa

    10. Tulos: +57 (63 ääntä)
      Hyvin toi Henna vetää kun ei edes tiedä että parhaan ystävänsä nimi kirjoitetaan yhdellä i:llä.

      Lainaa

    11. Tulos: +15 (43 ääntä)
      "ööh.. tossa on ikä seittemäntoista eli ei oo aikuinen. olettaisin et henna oli lukiossa, lopetti sen ja vaihto johonki, esim kymppiluokkaan, amikseen tms."
      Eiköhän tuossa vaiheessa ole ihan hyvä opetella jo itsenäistymistä ja ottaa vastuu omasta opiskelustaan (peruskoulun jälkeen). Ja jos on jo 1,5-2 vuotta opiskellut lukiossa (eli päässyt sisälle), niin miksi lähtisi 10-luokalle parantamaan peruskoulun arvosanojaan?

      Lainaa

    12. Tulos: -80 (88 ääntä)
      "Hyvin toi Henna vetää kun ei edes tiedä että parhaan ystävänsä nimi kirjoitetaan yhdellä i:llä."
      Kyllä mä ainakin tunnen Iida nimisiä tyyppejä, ihan kahdella i:llä eikä yhdellä et miten niin väärin kirjotettu? Vai tunnetko kyseiset Hennan ja Iidan niin tiedät varmuudella sanoa että se onkin Ida?

      Lainaa

    13. Foo Fighter 9.5.2011 12:43
      Tulos: +51 (55 ääntä)
      Pau, otapa silmä käteen ja katso: ainakin tuossa kommenttiketjussa on osallisena nimenomaan Ida, joten voisi hyvinkin kuvitella että hän on tämä Hennan mainitsema "iida".

      Lainaa

    14. Tulos: -15 (53 ääntä)
      Oho, mitenköhän mä katoin että ton keltasen kohdalla luki Iina :'D

      Lainaa

    15. Tulos: -11 (23 ääntä)
      tai entä jos kyseinen ida joka on kommentoinut ei olekaan tämä iida jonka luo hän on mennyt?

      Lainaa

    16. Tulos: +38 (40 ääntä)
      assdf: Tietenkin se on sama Ida, kun se heti tulee kommentoimaan, että "aina lukiossakin tsillailit kämpillä" Tuskin Ida jonkun toisen Iidan puolesta kirjoittelee.

      Lainaa

    17. Tulos: +76 (76 ääntä)
      !7-vuotias todennäköisesti asuu ilmaiseksi vanhempiensa luona, joten on ihan järkevää, että vanhemmat vaativat esim. kunnollista koulunkäyntiä vastikkeeksi ilmaisesta asumisesta. Vastaavassa tilanteessa minäkin äitinä vahtisin, ettei lapsi lintsaa. Sitten kun ei asu enää kotona ja maksaa itse oman vuokransa, huonekalunsa, ruokansa, vaatteensa, koulukirjansa, jne omista tuloistaan, niin saa toki lintsata jos siltä tuntuu.

      Lainaa

    18. Tulos: -31 (41 ääntä)
      Miten se kommentti "aina lukiossakin tsillailit kämpillä” todistaa sen, että Iida = kyseinen Ida? Ei mitenkään käsittääkseni. Tuo voi olla entinen lukioluokkalainen, joka nähtyään kaverinsa taas lintsaavan kommentoi noin.

      Lainaa

    19. Tulos: +26 (26 ääntä)
      mitä vittua ihmiset?

      Lainaa

    20. Tulos: -14 (24 ääntä)
      Mitä ihmeen väliä sillä on miten se on kirjottanu Idan? Voi olla, että sitä Idaa kirjotetaan sekä Iidana ja Idana.... ._. Tai sitten ihan kirjotusvirhekin on mahdollinen. Ihme vikitys täälläkin

      Lainaa

    21. Tulos: +15 (21 ääntä)
      mistä tollasien tilapäivityksien tykkääjiä tulee

      Lainaa

    22. Randomtalker 11.5.2011 19:49
      Tulos: +25 (39 ääntä)
      Voi perkeleen perkele... Vituttaa ihmiset, jotka tulevat lukioon (huom, huom, täällähän opiskellaan vapaa-ehtoisesti, toisin kuin peruskoulussa) eivätkä sitten edes viitsi opiskella. Paskamaista lusmunuorisoa. Hävettää, että tuollaisia on valitettavasti kohtuullinen prosentti Suomessa.

      Lainaa

    23. Tulos: +4 (38 ääntä)
      Mikä ihmeen itku tääl oikeesti on jatkuvasti, porukalla joku palava tarve dissata nuorisoa? Ette oo tainnu sitten ite ikinä tehdä kirjotusvirheitä, elää nuoruutta, juhlia, joskus jopa lintsata alaikäisenä? Jos ootte eläny tylsän nuoruuden, oon tosi pahoillani puolestanne ja jos ootte itsekin "sekoillu" nuorena, niin turha alkaa täällä ketään haukkumaan, aika helkkarin lapsellista.

      Lainaa

    24. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Opettelis käyttää facea nii ehkä sitte se ois ollu piilossa :D

      Lainaa

    25. Samaa mieltä! 1.8.2011 13:28
      Tulos: -5 (15 ääntä)
      "Mikä ihmeen itku tääl oikeesti on jatkuvasti, porukalla joku palava tarve dissata nuorisoa? Ette oo tainnu sitten ite ikinä tehdä kirjotusvirheitä, elää nuoruutta, juhlia, joskus jopa lintsata alaikäisenä? Jos ootte eläny tylsän nuoruuden, oon tosi pahoillani puolestanne ja jos ootte itsekin “sekoillu” nuorena, niin turha alkaa täällä ketään haukkumaan, aika helkkarin lapsellista."
      Just nii!:)

      Lainaa

    26. Tulos: +14 (16 ääntä)
      <img src="http://www.feissarimokat.com/wp-includes/images/smilies/icon_sad.gif" alt=":(" class="wp-smiley"> : Mitä ihmettä? Tuossa viitataan lukioon eli aikuisen ihmisen opiskelustako tuossa on kyse? Omat vanhemmat eivät ole ottaneet kantaa opiskeluihini enää lukioiän jälkeen eikä kuulukaan.
      mistä lähtien 17v on aikuinen

      Lainaa

    27. Tulos: +2 (8 ääntä)
      miks tuoki piti facebookissa ilmottaa.. :D

      Lainaa

    28. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Mitä ihmettä? Tuossa viitataan lukioon eli aikuisen ihmisen opiskelustako tuossa on kyse? Omat vanhemmat eivät ole ottaneet kantaa opiskeluihini enää lukioiän jälkeen eikä kuulukaan.
      Henna on silti vielä alaikäinen.

      Lainaa

    29. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Jos henkilö on 17 ni on varmaa vaihtanu lukion amikseen... ei tule mitään

      Lainaa

    30. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Jhaa: Mikä ihmeen itku tääl oikeesti on jatkuvasti, porukalla joku palava tarve dissata nuorisoa? Ette oo tainnu sitten ite ikinä tehdä kirjotusvirheitä, elää nuoruutta, juhlia, joskus jopa lintsata alaikäisenä? Jos ootte eläny tylsän nuoruuden, oon tosi pahoillani puolestanne ja jos ootte itsekin “sekoillu” nuorena, niin turha alkaa täällä ketään haukkumaan, aika helkkarin lapsellista.
      Kävin lukion 20 vuotta sitten. Vähäiseen valikoivaan lintsaamiseen ei puuttuneet opettajat, eikä vanhemmat. Vastuu oppimisesta oli itsellä ja se piti itse ottaa. Oli muutama luokkakaveri, joiden vanhemmat eivät antaneet näiden luokkatovereiden kantaa itse vastuuta opinnoistaan ja olivat muutenkin ankaria kyyliä. Arvatkaa, ketkä menestyivät paremmin ja ketkä huonommin. Ketkä käyttäytivät kuin ikuiset nuoret kapinalliset ja ketkä pärjäsivät, vaikka joskus vähän lintsasivatkin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koulu, opiskelija, äiti, lintsari, lukio