Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Reilu mutsi

"Nätti kuva"
Taustatietoja: Alkuperäinen kuva on vaihdettu olemukseltaan samankaltaiseen kuvapankin kuvaan. reilu mutsi

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 25 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +207 (323 ääntä)
      Miksi nykyään nuorilla tytöillä pitää olla kuvissa aina semmoinen ilme, kuin he olisivat haistaneet jotain pahaa..?

      Lainaa

    2. Tulos: -112 (180 ääntä)
      Ei tota kuvaa ois tarvinnut välttämättä julkaista, vaan kommentti.

      Lainaa

    3. Tulos: +266 (286 ääntä)
      @Viviel: Kuva on harvinaisen asiallinen nykypäivän mittapuun mukaan ja ilman kuvaa julkaisusta ei olisi käynyt selville, oliko kyseessä jotain hutsahtavaa vai ei.

      Lainaa

    4. Tulos: -67 (205 ääntä)
      Päätimme kuitenkin nyt vaihtaa kuvan toiseen.

      Lainaa

    5. Tulos: +96 (130 ääntä)
      Kaunis tyttö, taitaa äitinsä olla vaan kateellinen?!!!? Ja nykypäivänä ihmetellään nuorten tyttöjen huonoa itsetuntoa, tuollainen kommentointi varmasti auttaa asiaa...

      Lainaa

    6. TotuudenTorvi 2.4.2011 16:49
      Tulos: -45 (115 ääntä)
      Äitini sanoi siskolleni siskoni ollessa 12-vuotias: " Mikä huora sä oot kun sait huuliherpeksen "

      Lainaa

    7. rosenttiina 3.4.2011 0:17
      Tulos: -17 (69 ääntä)
      Minun äitini haukkui minua joskus lehmäksi... (Ikää minulla ollut silloin noin 10 vuotta.) Mutta tästä tuli pahati mieleen se kun mummoni päivitteli kerran kun toin erään ystäväni käymään hänellä (Ystäväni on nainen ja minä myös.) ja mummo totesi ensimmäiseksi "Minkä huoran sinä tänne toit?"

      Lainaa

    8. Tulos: -46 (66 ääntä)
      @FMTeam: Vaikka kuva onkin asiallinen, niin silloin kun kuvaa ei ole tarvetta julkaista, vaan vitsi menee silti perille niin en ymmärrä miksi turhaan kenenkään naamaa laittaa tänne. Ideahan vitsissä ei ole se että ko. henkilö olisi hirveästi näyttänyt venäläiseltä hutsulta, vaan se että äiti on sanonut niin.

      Lainaa

    9. Tulos: +63 (89 ääntä)
      Mun mielestä kuva pitää olla, koska a) ilman kuvaa voisi vain arvuutella et millanenkohan pimu siellä keikistelee tms, voisiko äitin sanomisesssa olla perää jne, ja kun todellakaan ei ole, niin parempi näin b) kuva on julkinen naamakirjassakin, eikä sen julkaisemista muualla ole kielletty c) toimii kokonaisuudessaa HYVÄNÄ esimerkkinä, sillä tyttö äidin sanat muisti ja tänne ne kirjoitti => niillä on ollut vaikutusta! Jos olisi vitsinä ne sivuuttanut, ei siitä jaksaisi edes mainita..? d) eiköhän ylläpito kuvan poista, jos tytöltä tulee pyyntö?

      Lainaa

    10. Tulos: +9 (25 ääntä)
      Ninni, eli tytön syy mitäpä ei sattunut lukemaan tätä sivustoa ja bongaamaan kuvaansa? Tai mitäpä ei satu omistamaan kaveria jota häntä tästä kiinnostaisi huomautta?

      Lainaa

    11. Tulos: +46 (52 ääntä)
      FMteam teki tässä oikean päätöksen. Minun mielestäni ei koskaan pitäisi julkaista kuvaa, jonka julkaisuun ei ole saanut tekijältä lupaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +1 (19 ääntä)
      @ jONNE & J-P Ninni, eli tytön syy mitäpä ei sattunut lukemaan tätä sivustoa ja bongaamaan kuvaansa? Tai mitäpä ei satu omistamaan kaveria jota häntä tästä kiinnostaisi huomautta? FMteam teki tässä oikean päätöksen. Minun mielestäni ei koskaan pitäisi julkaista kuvaa, jonka julkaisuun ei ole saanut tekijältä lupaa. Jos nyt oikeen tarkkaan katotte, niin tuossahan se kuva edelleen on (alkuperäinen liki samanlainen). Että mistäköhän päätöksestä jp puhuu?

      Lainaa

    13. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Eiköhän viviel liity tapaukseen jollain lailla, koska kuva hänen valituksensa takia vaihdettiin. Ja jollei kuvaa olisi tulisi lukijoille mitä hurjempia mileikuvituksellisia kuvia siitä miltä kyseinen tyttö saattaa näyttää. Ja itse äidin kehumana ja omia lapsiani kehuvana äitinä on vaikea kuvitella, että jonkun äiti ilman mitään syytä alkaa tuollalailla haukkua. Joten kuva on erittäin oleellinen :)

      Lainaa

    14. Tulos: -22 (28 ääntä)
      vielä lisätäkseni. Ei tästä nytkään saa luotettavaa kuvaa kun ei tiedä miltä se alkuperäinen tyttö näytti. Voihan äidin mielestä esim meikki tytön naamalla tehdä huoramaisen näön. Edelleen äitinä on todella vaikea uskoa, että ihan normi kuvasta tultais haukkumaan.

      Lainaa

    15. Tulos: -27 (35 ääntä)
      Jos totta puhutaa niin tuo kuva kyl näyttää venäläiseltä hutsulta XD

      Lainaa

    16. Tulos: -3 (29 ääntä)
      vittuako vaihtelette niitä kuvia haluun nähä ne semmosina ku ne tulee. saatana että ottaa päähän.

      Lainaa

    17. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Toistan tässä nyt jo kertaalleen sanomani. Näin sen alkuperäisen kuvan, ja se on liki samanlainen. Olisi voinut ylläpito sen kyllä pitää....

      Lainaa

    18. Jallu Rantanen 23.4.2011 22:35
      Tulos: -10 (14 ääntä)
      Liki samanlainen? Mutta typy 10 v nuorempi?

      Lainaa

    19. Tulos: +27 (33 ääntä)
      Minkä takia nuoria tyttöjä haukutaan koko ajan? Ihmekös kun itsetunto on alhaalla ja itsemurhatilastot taivaissa...

      Lainaa

    20. Tulos: +22 (24 ääntä)
      en mä kyllä sitä oikeeta kuvaa tänne haluis, et iha hyvä kun älysitte vaihtaa sen. ja vitsillä otin äitin kommentin, joka oli sekin vitsi :D (mietin vaa ku täälä puhutaan jo itsemurhatilastoista..)

      Lainaa

    21. Tulos: -2 (2 ääntä)
      :D

      Lainaa

    22. Tulos: -10 (12 ääntä)
      rosenttiina: Minun äitini haukkui minua joskus lehmäksi… (Ikää minulla ollut silloin noin 10 vuotta.) Mutta tästä tuli pahati mieleen se kun mummoni päivitteli kerran kun toin erään ystäväni käymään hänellä (Ystäväni on nainen ja minä myös.) ja mummo totesi ensimmäiseksi “Minkä huoran sinä tänne toit?”
      >;D;D hhaha

      Lainaa

    23. Tulos: -3 (7 ääntä)
      mun äiti on joskus sanonu mua venäläisen huoran näköseks :D ja mun mummu haukku mua vittumaiseks, ku esitin oman kantani jostain asiasta

      Lainaa

    24. Tulos: +1 (5 ääntä)
      ja onkos tää kuvan tyttö sitte muka venäläisen huoran näkönen? ei vaan mun mielestä....

      Lainaa

    25. Tulos: -5 (5 ääntä)
      ois sen kuvan voinut laittaa kun hänen kaverinsa voivat painaa "jakaa" nappulaa heidän kavereilleen ja he heidän kavereilleen ja tämä jatkuu kunnes jokainen heppu/akka facebookissa on nähnyt suomalaisen joka näyttää venäläiseltä huoralta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, kaunis, nätti