Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kokkausvinkki

"Hei muuten, kun teette ruokaa..."
uunipelti

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 16 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +253 (275 ääntä)
   miten ihmeessä joku sinne saa ruuan tungettua? meillä se on ainakin sen verran pieni, ettei tonne mitään mahtuis :-D no mutta jokane tyylillää......

   Lainaa

  2. Tulos: +461 (471 ääntä)
   Olipa kiva tietää. Olenkin aina ihmetellyt, miksi kinkkujuustopiirakkani on niin vetelää...

   Lainaa

  3. Tulos: -19 (171 ääntä)
   ^ iisi, kiitos kommenttisi, minulla on nyt ripulit housuissa. xD

   Lainaa

  4. Tulos: +263 (281 ääntä)
   Itsekin monesti ruokaa laittaessa jätän uunin laittamatta päälle, säästyy sähköä.

   Lainaa

  5. Tulos: +150 (164 ääntä)
   mie meinasin paistaa ruuan kerran pelkällä valolla.

   Lainaa

  6. Jukka Palmu 22.4.2011 15:11
   Tulos: +89 (149 ääntä)
   Täällä liikku aikoinaan huhu, että somalit laittoivat ekaa kertaa ruokaa suomessa, niin laittoivat halkoja uuniin ja tulen sinne, että saivat hellan levyt kuumaksi. Käyttivät sähköuunia leivinuunin tapaan. Palokunta oli eri mieltä siitä... :)

   Lainaa

  7. Tulos: -27 (97 ääntä)
   näitä uusavuttomia on kyllä joka oksalle. Pistää miettimään, että miten niitä oikeen on himassa kasvatettu ja miten nää reppanat sit oikeesti selviää, kun omilleen muuttavat? Mihin on maalais- ja kaupunkilaisjärki kadonnut? Ymmärrän, jos väsyneenä koheltaa, mutta tuo tuskin menee väsymyksen piikkiin.

   Lainaa

  8. Tulos: +15 (51 ääntä)
   ^ Se katsos on kun ei osata edes paskantaa, ruuanlaitosta puhumattakaan ilman että ohjeistetaan kädestä pitäen

   Lainaa

  9. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Minä laitan aina pelkän valon uuniin päälle, tosi rasittavaa huomata se puolen tunnin päästä ruokaa ootellessa. Sitten keitän vanhaa kahvia kun unohdan kaataa sen vanhan kannusta pois ja laittaa uudet vedet säililöön.

   Lainaa

  10. Tulos: +31 (57 ääntä)
   No joo, uusavuttomia. Muotisana ollu jo pitkään. Tosin ei tähän sovi, kun oli varmaan vaan inhimillinen virhe, "aivopieru". Miksi ruokaa pitäis edes osata laittaa nykyään ku jotain perusmikrokamaa saa kaupasta? Ja kyllä sen ruuanlaiton voi opetella itsekin eikä vain kotona/köksäntunneilla. Nimimerkilllä "vanhemmat ei opettanut himassa mitään, vasta 18-vuotiaana alotin ruuanlaiton perunoiden keittämisellä ja makaronilaatikolla"

   Lainaa

  11. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Miten tuo on edes mahdollista? :D

   Lainaa

  12. seppo keittokuningas 24.4.2011 17:14
   Tulos: +22 (46 ääntä)
   Laiskimus: itse tehty ruoka on a) halvempaa b) terveellisempää. Lisäksi on jo hyväksi auttaa ihan muutenkin ruuanlaitossa ja muissa töissä kotona lapsesta lähtien. Tässä oppii tekemään asioita ja olemaan vähemmän itsekäs palvelua odottava, mikroruokia kelan tuilla ostava uusavuton ;)

   Lainaa

  13. Absolutisti 25.4.2011 23:18
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Ei liity mitenkään asiaan, mutta tosikertomus. Muutamat vaihto-oppilaspojat olivat "keittäneet" perunoita laittamalla ne lavuaariin ja hanan syytämään kuumaa vettä aina koulupäivän ajaksi. Asiaa oli alettu tutkia, kun veden kulutus nousi huimasti. Sen jälkeen sitten neuvottiinkin, että miten ne perunat kuuluu oikeasti kypsentää.

   Lainaa

  14. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Kyllä sitä ollaan taas haukkumassa uusavuttomiks yms. vaikka yksinkertasesti sattu erehdys ! omg lol

   Lainaa

  15. Tulos: +1 (15 ääntä)
   No mut oikeesti, ainakin jossain vanhemmissa uuneissa pystyy siel alaosassakin tekee ruokaa. Esim. mun porukoilla on sellanen kyseisenlainen parikyt vuotta vanha uuni. Joo, tässä ei ollu kyse siitä, mut ehkä erehdys johtu just siitä, että se on joskus törmännyt sellaseenki.

   Lainaa

  16. KUITTIRULLA69 23.6.2013 16:59
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Eikä…: ↑ iisi, kiitos kommenttisi, minulla on nyt ripulit housuissa.
   Hei. Kiitti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: uuni, pelti, uunipelti, ruoka

 • Uusimmat

 • Kategoriat