Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin amiksessa

"Ei _oo_ todellista!"
amis

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 28 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +648 (658 ääntä)
      Hieman on noiden pelastautumisharjoitusten syvin olemus näemmä päässyt hämärtymään. :D

      Lainaa

    2. Tulos: +412 (432 ääntä)
      jaaha, että näinkin voi suhtautua turvallisuuteen? No kuten Jani sanoi, ni karsiutuisipa sitten tyhmimmät pois.

      Lainaa

    3. Tulos: +175 (185 ääntä)
      Jotenkin tyypillistä.. Ite asun asuntolas, jossa joka päivä on jonkinlainen hälytys kun ihmiset ei osaa ruokaa tehä, suurin osa ihmisistä lähtee ulos vaan sen metelin vuoksi. Ei mitään kiirettä, röökit mukaan ja löntystellen pihalle pössytteleen. Koskaan ei tiiä onko oikee hälytys kysees, joten ois ihan hyvä jos ihmiset ottas asian ees hieman vakavemmalta pohjalta.. :/ Tyhymät on tyhymiä, minkäs teet.

      Lainaa

    4. Tulos: +195 (221 ääntä)
      "-- oli tarkoteittu lukiolaisille, me oltiin vaan käymässä siellä -- ja outoa ettei tuolla ollut mitään kuulutuksia asiasta --" no oisko sitten ollu vielä suurempi syy LÄHTEÄ ulos, jos ei ilmoitettu että kyseessä oli paloharjoitus, ja oikeen tulipalon sattuessa "tää palo on vaan tääl lukios, me ollaan käymäs tääl nii turha lähtee" ..amis....

      Lainaa

    5. Tulos: +54 (172 ääntä)
      Tuo amis selittää jo ihan kaiken oleellisen... >:D

      Lainaa

    6. Tulos: +72 (174 ääntä)
      kyllä se niin vaan on että lukioilainen selviää hengissä.

      Lainaa

    7. Tulos: -50 (86 ääntä)
      No se nyt vaan on helvetin tyhmää lukionhallitukselta, ettei jokaviikkoista paloharjoituksesta ilmoiteta lukion rakennuksessa kiinni olevassa kuntosalille.

      Lainaa

    8. Tulos: +35 (53 ääntä)
      Ite ku olin hotellissa ja tuli palohälytys niin käskettiin pysyä huoneissa siihen asti, että asia on selvitetty ja annetaan lisäohjeita, mikäli semmoisiin on tarvetta :D

      Lainaa

    9. Tulos: +120 (134 ääntä)
      aivan hulvatonta!! "me oltiin vaan siel käymäs ni ei se meitä koske".... :D hahahhah :D niin, se tulipalohan tietää että oho, kierränpä nuo tyypit kun ne on vaan käymässä täällä niin ei tää tulipalo kuulu vahingoittaa niitä ollenkaan. Mutta joo, tää on sitä evoluutiota ja yhteiskunnan kehitystä, tyhmimmät karsiutuu pois näissä tilanteissa...

      Lainaa

    10. Tulos: -29 (59 ääntä)
      En minäkään lähde ulos jos on selkeästi vikahälytys ja oon ihan ulko-oven vieressä josta varmasti pääsee ulos jos hätä tulee. nimim. kokemusta on.

      Lainaa

    11. Tulos: +55 (55 ääntä)
      Asuntolassa joku koiranleuka laukaisi hälytyksen viikoittain aamukolmelta. Siinä kyllä loppui aika nopeasti varsinainen reagointi.

      Lainaa

    12. Tulos: +72 (80 ääntä)
      Jos hotelli oli kerrostalotyyppinen, sielä ei KOSKAAN, MILLOINKAAN poistuta tulipalon sattuessa, ellei palo ole omassa huoneistossa. Tulipalon sattuessa käytävään meno tappaa huomattavalla todennäköisyydellä jos sinne on päässyt palokaasuja. Palon sattuessa pysytellään huoneessa, suljetaan käytävän ovet ja odotellaan palokunnan paikalle tulemista ja lisätietoja. KOSKAAN MILLOINKAAN EI KÄYTÄVÄÄN. Suurinosa palokuolemista tapahtuu juuri tästä syystä, että ihmiset ryntäävät savuiseen käytävään, yksi henkäsy myrkyllistä savua riittää tappamaan. Tampereen tapaus oli hyvä esimerkki..

      Lainaa

    13. Tulos: -7 (23 ääntä)
      Tiedän: Suurin osa hotelleista on paloeristetty eri tavalla kuin asuinkerrostalot. Ei varmastikaan kaikissa tapauksissa, mutta pääsääntöisesti hotellihuoneesta pitää poistua ulos hälytyksen sattuessa toisin kuin asuintalossa.

      Lainaa

    14. Tulos: 0 (20 ääntä)
      Joo no meiänki amiksessa soi vähän väliä, monta kertaa viikossa palohälytykset, koskaa ei tienny et oliko kyseessä harjotus vai tulipalo vai mitä vittua. Ei siel koskaa ainakaa mikää oikeesti palanu, vaik välillä palo-autotkii tuli paikalle. Useimmiten mentii ulos mut kyl se vitutti ku oikeesti mitää vakavaa ei koskaan ollu, eikä missään kuulutuksissa mitään selvitetty. Työt jäi aina inhottavasti turhan takia kesken vaikka ois ollu hirvee kiire ne saada valmiiks. Onneks oli luokasta suoraa ovi ulos, aina ei jaksanu kiertää etupihalle saakka vaa jäätii odottamaa et hälytys loppuu. Et kyl näit tapahtuu.

      Lainaa

    15. Jallu Rantanen 23.4.2011 23:18
      Tulos: +22 (22 ääntä)
      Kerran ollu paloharjoitus yläasteella, ja kerran palanut naapuriasunto. Mitä varten jossain pidetään noita päivittäin? Kiinnostaa

      Lainaa

    16. Tulos: +33 (37 ääntä)
      Opettaja yks varsinainen idiootti ja Mikkoki vähä tyhmä, jos ei anneta kokoontumispaikkaa nii kärvennytää. Aina ulos jos soi hälytys, tottakai!

      Lainaa

    17. Tulos: +8 (8 ääntä)
      jaakon vika kommentti :::::DDDDDDDDDDD

      Lainaa

    18. Tulos: +22 (22 ääntä)
      ...11/03/nain-amiksessa/ Nain amiksessa...

      Lainaa

    19. Tulos: +16 (16 ääntä)
      nain amiksessa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

      Lainaa

    20. Tulos: -18 (18 ääntä)
      Jaa selittää vai laitappa perusteluja, vai onko henkilö joku ....... amiksesta ei tule vaiko järkeperäisiä ihmisiä :) taidat olla rasisti!!!

      Lainaa

    21. koska osote 13.4.2013 21:54
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      tykkää koska nain amiksessa.

      Lainaa

    22. Vapaamaalari 12.8.2014 16:20
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Juu’u: Jotenkin tyypillistä.. Ite asun asuntolas, jossa joka päivä on jonkinlainen hälytys kun ihmiset ei osaa ruokaa tehä, suurin osa ihmisistä lähtee ulos vaan sen metelin vuoksi. Ei mitään kiirettä, röökit mukaan ja löntystellen pihalle pössytteleen. Koskaan ei tiiä onko oikee hälytys kysees, joten ois ihan hyvä jos ihmiset ottas asian ees hieman vakavemmalta pohjalta.. Tyhymät on tyhymiä, minkäs teet.
      No hyvähän se vain on että poistuvat rauhallisesti pihalle niinku kuuluuki.

      Lainaa

    23. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Meillä. Illalla kaikki omissa makkareissa menossa nukkumaan, ihme piipitys käytävältä, siskon kans avataan ovet ja todetaan että palohälytin, venataan vähä aikaa tuleeks äiti sammuttaa sen. Meen sitte sanomaan et hälytin piippaa, sammuta ja äiti vastas et "sammutin telkkarin ku yritin kuunnella mikä ääni se on"... Oltais meilläki äiti (talon pääty huone) jääny palavaan taloon jumiin...

      Lainaa

    24. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Meilläkin koulussa, että opettajat ohjeistaa. Talvella tuli hälytys ja kappas, se tulikin 5 minuutin VÄLITUNNIN aikana eikä kenellekään oltu kerrottu, että kuinka toimitaan siinä vaiheessa. Jäädäänkö sisälle -> mennään luokkiin vai mennäänkö pihalle. Asiaa hankaloitti vielä se, että toiset opet sano pihalle ja toiset sano et pysykää sisällä. Ja hälytyksen syy oli, että joku oli kässän luokassa laittanut mikroon jotain mikä ei sinne kuulunut.

      Lainaa

    25. Papa pumba baba 21.2.2017 4:20
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Juu’u: Jotenkin tyypillistä.. Ite asun asuntolas, jossa joka päivä on jonkinlainen hälytys kun ihmiset ei osaa ruokaa tehä, suurin osa ihmisistä lähtee ulos vaan sen metelin vuoksi. Ei mitään kiirettä, röökit mukaan ja löntystellen pihalle pössytteleen. Koskaan ei tiiä onko oikee hälytys kysees, joten ois ihan hyvä jos ihmiset ottas asian ees hieman vakavemmalta pohjalta.. Tyhymät on tyhymiä, minkäs teet.
      Lohjan asuntola? :D

      Lainaa

    26. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Mulla ei vaan riitä ymmärrys Mikon kaltaisiin palikoihin. Ei minkäänlaista järjenhiventä päässä.

      Lainaa

    27. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Ja sitten savusukeltajat joutuu riskeeraamaan henkensä, kun pitää lähteä noukkimaan noita urpoja sieltä sisältä. Antais tukehtua rauhassa.

      Lainaa

    28. Nulkun Pissijä 5.6.2021 21:08
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Darwin awards

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ammattikoulu, amis, paloharjoitus, tulipalo, palovaroitin, palokunta, hälytys, palohälytys