Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin amiksessa

"Ei _oo_ todellista!"
Suurenna näkymä
amis

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +637 (647 ääntä)
   Hieman on noiden pelastautumisharjoitusten syvin olemus näemmä päässyt hämärtymään. :D

   Lainaa

  2. Tulos: +406 (426 ääntä)
   jaaha, että näinkin voi suhtautua turvallisuuteen? No kuten Jani sanoi, ni karsiutuisipa sitten tyhmimmät pois.

   Lainaa

  3. Tulos: +172 (182 ääntä)
   Jotenkin tyypillistä.. Ite asun asuntolas, jossa joka päivä on jonkinlainen hälytys kun ihmiset ei osaa ruokaa tehä, suurin osa ihmisistä lähtee ulos vaan sen metelin vuoksi. Ei mitään kiirettä, röökit mukaan ja löntystellen pihalle pössytteleen. Koskaan ei tiiä onko oikee hälytys kysees, joten ois ihan hyvä jos ihmiset ottas asian ees hieman vakavemmalta pohjalta.. :/ Tyhymät on tyhymiä, minkäs teet.

   Lainaa

  4. Tulos: +188 (214 ääntä)
   "-- oli tarkoteittu lukiolaisille, me oltiin vaan käymässä siellä -- ja outoa ettei tuolla ollut mitään kuulutuksia asiasta --" no oisko sitten ollu vielä suurempi syy LÄHTEÄ ulos, jos ei ilmoitettu että kyseessä oli paloharjoitus, ja oikeen tulipalon sattuessa "tää palo on vaan tääl lukios, me ollaan käymäs tääl nii turha lähtee" ..amis....

   Lainaa

  5. Tulos: +55 (171 ääntä)
   Tuo amis selittää jo ihan kaiken oleellisen... >:D

   Lainaa

  6. Tulos: +71 (173 ääntä)
   kyllä se niin vaan on että lukioilainen selviää hengissä.

   Lainaa

  7. Tulos: -50 (84 ääntä)
   No se nyt vaan on helvetin tyhmää lukionhallitukselta, ettei jokaviikkoista paloharjoituksesta ilmoiteta lukion rakennuksessa kiinni olevassa kuntosalille.

   Lainaa

  8. Tulos: +35 (51 ääntä)
   Ite ku olin hotellissa ja tuli palohälytys niin käskettiin pysyä huoneissa siihen asti, että asia on selvitetty ja annetaan lisäohjeita, mikäli semmoisiin on tarvetta :D

   Lainaa

  9. Tulos: +116 (130 ääntä)
   aivan hulvatonta!! "me oltiin vaan siel käymäs ni ei se meitä koske".... :D hahahhah :D niin, se tulipalohan tietää että oho, kierränpä nuo tyypit kun ne on vaan käymässä täällä niin ei tää tulipalo kuulu vahingoittaa niitä ollenkaan. Mutta joo, tää on sitä evoluutiota ja yhteiskunnan kehitystä, tyhmimmät karsiutuu pois näissä tilanteissa...

   Lainaa

  10. Tulos: -28 (58 ääntä)
   En minäkään lähde ulos jos on selkeästi vikahälytys ja oon ihan ulko-oven vieressä josta varmasti pääsee ulos jos hätä tulee. nimim. kokemusta on.

   Lainaa

  11. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Asuntolassa joku koiranleuka laukaisi hälytyksen viikoittain aamukolmelta. Siinä kyllä loppui aika nopeasti varsinainen reagointi.

   Lainaa

  12. Tulos: +71 (79 ääntä)
   Jos hotelli oli kerrostalotyyppinen, sielä ei KOSKAAN, MILLOINKAAN poistuta tulipalon sattuessa, ellei palo ole omassa huoneistossa. Tulipalon sattuessa käytävään meno tappaa huomattavalla todennäköisyydellä jos sinne on päässyt palokaasuja. Palon sattuessa pysytellään huoneessa, suljetaan käytävän ovet ja odotellaan palokunnan paikalle tulemista ja lisätietoja. KOSKAAN MILLOINKAAN EI KÄYTÄVÄÄN. Suurinosa palokuolemista tapahtuu juuri tästä syystä, että ihmiset ryntäävät savuiseen käytävään, yksi henkäsy myrkyllistä savua riittää tappamaan. Tampereen tapaus oli hyvä esimerkki..

   Lainaa

  13. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Tiedän: Suurin osa hotelleista on paloeristetty eri tavalla kuin asuinkerrostalot. Ei varmastikaan kaikissa tapauksissa, mutta pääsääntöisesti hotellihuoneesta pitää poistua ulos hälytyksen sattuessa toisin kuin asuintalossa.

   Lainaa

  14. Tulos: 0 (20 ääntä)
   Joo no meiänki amiksessa soi vähän väliä, monta kertaa viikossa palohälytykset, koskaa ei tienny et oliko kyseessä harjotus vai tulipalo vai mitä vittua. Ei siel koskaa ainakaa mikää oikeesti palanu, vaik välillä palo-autotkii tuli paikalle. Useimmiten mentii ulos mut kyl se vitutti ku oikeesti mitää vakavaa ei koskaan ollu, eikä missään kuulutuksissa mitään selvitetty. Työt jäi aina inhottavasti turhan takia kesken vaikka ois ollu hirvee kiire ne saada valmiiks. Onneks oli luokasta suoraa ovi ulos, aina ei jaksanu kiertää etupihalle saakka vaa jäätii odottamaa et hälytys loppuu. Et kyl näit tapahtuu.

   Lainaa

  15. Jallu Rantanen 23.4.2011 23:18
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Kerran ollu paloharjoitus yläasteella, ja kerran palanut naapuriasunto. Mitä varten jossain pidetään noita päivittäin? Kiinnostaa

   Lainaa

  16. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Opettaja yks varsinainen idiootti ja Mikkoki vähä tyhmä, jos ei anneta kokoontumispaikkaa nii kärvennytää. Aina ulos jos soi hälytys, tottakai!

   Lainaa

  17. Tulos: +8 (8 ääntä)
   jaakon vika kommentti :::::DDDDDDDDDDD

   Lainaa

  18. Tulos: +22 (22 ääntä)
   ...11/03/nain-amiksessa/ Nain amiksessa...

   Lainaa

  19. Tulos: +16 (16 ääntä)
   nain amiksessa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

   Lainaa

  20. Tulos: -18 (18 ääntä)
   Jaa selittää vai laitappa perusteluja, vai onko henkilö joku ....... amiksesta ei tule vaiko järkeperäisiä ihmisiä :) taidat olla rasisti!!!

   Lainaa

  21. koska osote 13.4.2013 21:54
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   tykkää koska nain amiksessa.

   Lainaa

  22. Vapaamaalari 12.8.2014 16:20
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Juu’u: Jotenkin tyypillistä.. Ite asun asuntolas, jossa joka päivä on jonkinlainen hälytys kun ihmiset ei osaa ruokaa tehä, suurin osa ihmisistä lähtee ulos vaan sen metelin vuoksi. Ei mitään kiirettä, röökit mukaan ja löntystellen pihalle pössytteleen. Koskaan ei tiiä onko oikee hälytys kysees, joten ois ihan hyvä jos ihmiset ottas asian ees hieman vakavemmalta pohjalta.. Tyhymät on tyhymiä, minkäs teet.
   No hyvähän se vain on että poistuvat rauhallisesti pihalle niinku kuuluuki.

   Lainaa

  23. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Meillä. Illalla kaikki omissa makkareissa menossa nukkumaan, ihme piipitys käytävältä, siskon kans avataan ovet ja todetaan että palohälytin, venataan vähä aikaa tuleeks äiti sammuttaa sen. Meen sitte sanomaan et hälytin piippaa, sammuta ja äiti vastas et "sammutin telkkarin ku yritin kuunnella mikä ääni se on"... Oltais meilläki äiti (talon pääty huone) jääny palavaan taloon jumiin...

   Lainaa

  24. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Meilläkin koulussa, että opettajat ohjeistaa. Talvella tuli hälytys ja kappas, se tulikin 5 minuutin VÄLITUNNIN aikana eikä kenellekään oltu kerrottu, että kuinka toimitaan siinä vaiheessa. Jäädäänkö sisälle -> mennään luokkiin vai mennäänkö pihalle. Asiaa hankaloitti vielä se, että toiset opet sano pihalle ja toiset sano et pysykää sisällä. Ja hälytyksen syy oli, että joku oli kässän luokassa laittanut mikroon jotain mikä ei sinne kuulunut.

   Lainaa

  25. Papa pumba baba 21.2.2017 4:20
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Juu’u: Jotenkin tyypillistä.. Ite asun asuntolas, jossa joka päivä on jonkinlainen hälytys kun ihmiset ei osaa ruokaa tehä, suurin osa ihmisistä lähtee ulos vaan sen metelin vuoksi. Ei mitään kiirettä, röökit mukaan ja löntystellen pihalle pössytteleen. Koskaan ei tiiä onko oikee hälytys kysees, joten ois ihan hyvä jos ihmiset ottas asian ees hieman vakavemmalta pohjalta.. Tyhymät on tyhymiä, minkäs teet.
   Lohjan asuntola? :D

   Lainaa

  26. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mulla ei vaan riitä ymmärrys Mikon kaltaisiin palikoihin. Ei minkäänlaista järjenhiventä päässä.

   Lainaa

  27. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Ja sitten savusukeltajat joutuu riskeeraamaan henkensä, kun pitää lähteä noukkimaan noita urpoja sieltä sisältä. Antais tukehtua rauhassa.

   Lainaa

  28. Nulkun Pissijä 5.6.2021 21:08
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Darwin awards

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ammattikoulu, amis, paloharjoitus, tulipalo, palovaroitin, palokunta, hälytys, palohälytys