Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Käräytys

"Mitä nää on?!"
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Kati on Hennan luokkakaveri. Ylläpidolle terveiset: Ei kannata katsoa noita kuvia. Oikeesti. Henna busted

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 22 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. TotuudenTorvi 24.3.2011 0:31
   Tulos: +269 (291 ääntä)
   No onpa siinä reilu kaveri jos kaverinsa seinälle tollasta postailee. Olis mielummi kuittaillu ihan vaan yksityisviestillä mut toisaalta nykyäjän nöyryytys&nolaus elämäntyylissä kaikki on sallittua. Mut tietty aika iso arviointivirhe Hennalta laittaa kuvat tonne sivustolle, varsinkin jos ne on naaman kanssa. Tai sitten asia ei haittaa Hennaa yhtään?

   Lainaa

  2. Tulos: +50 (80 ääntä)
   Eihän noita kuvia ees nää ees tosta linkistä. ;) Mutta joo, onhan toi aika outoa, että toisen julkiselle seinälle postaa noi kuvat. Kuvitteliko se laittaneensa yksityisviestiä vai ei vaan tajua, että seinä on julkinen?

   Lainaa

  3. Tulos: +180 (194 ääntä)
   Mitenhän tuo ''Kati'' tuommoisille sivuille on ylipäätään ''eksynyt'' ;D

   Lainaa

  4. voi taivas.... 24.3.2011 12:09
   Tulos: +29 (51 ääntä)
   no linkkiähän on muutettu..

   Lainaa

  5. Tulos: +38 (84 ääntä)
   jep mulle teki tuttu samat, mun mielestä aivan älyttömän törkeetä tehä noin. laitto yhteen kuvaani että "mihinkäs sä oot tästä kuvasta sen loppuosan jättäny?" ja heitti AS-linkin siihen missä kuva on kokonaisena. (Y)

   Lainaa

  6. Tulos: -24 (38 ääntä)
   No daa voi ei.

   Lainaa

  7. Tulos: +97 (109 ääntä)
   tunnen nää tyypit ja vaikka kati ja henna ovatkin fb kavereita niin "oikeessa elämässä" kati on aina "kiusannut" ja naljaillut hennalle. eli julkinen postaus oli ihan tarkotuksellinen nöyryytys. toi linkki on kiertänyt meidän tuttavapiirissä jo pidemmän aikaa juurikin kuvien järkyttävyyden takia.

   Lainaa

  8. Tulos: +8 (100 ääntä)
   No hohhoijaa. Jos Henna tuntee itsensä "NÖYRYYTETYKSI" niin eiköhän vika löydy peilistä. mitäpä menee jakelee itestään kuvia nettiin..

   Lainaa

  9. Tulos: +64 (92 ääntä)
   Joo, tottakai se on oma vika, että laittaa tuollaisia kuvia nettiin ylipäätään, mutta ei se sitä seikkaa muuta, että kus*pää on sellainen "kaveri", joka noin tekee. Olis kyllä entinen kaveri noin sadasosasekunnissa.

   Lainaa

  10. Tulos: +57 (71 ääntä)
   Pakko kysyä, että mitähän järkyttävää noissa kuvissa oli? :D

   Lainaa

  11. Tulos: +55 (71 ääntä)
   Yliutelias numero kaksi ilmottautuu... :D

   Lainaa

  12. Tulos: -84 (100 ääntä)
   Jotkut ei vissiin oikeesti älyä mitä noissa kuvissa "on nin järkyttävää"? No, ihan nopealla tsekkauksella olisitte voineet huomata linkin osoitteen; "alastonsuomi.com".

   Lainaa

  13. Tulos: +83 (91 ääntä)
   Anonyymi: minä ainakin sain käsityksen, että ne ovat jostain syystä erityisen "järkyttäviä" (esim. erikoisen rumia, tavallista kinkympiä tai luoja ties mitä :D ), eiköhän nyt ihan jokainen tajunnut, että alastonkuvat kyseessä.

   Lainaa

  14. Tulos: +52 (60 ääntä)
   Jos omalla pärställään kyseiselle sivustolle kuvia laittaa, kannattaa aina varautua siihen, että joku tunnistaa ja se ei sitten olekaan kivaa. Tosin todella törkeää mennä postaamaan tuollaista toisten seinälle vittuilimielessä, mutta kyllä ihmiset voisivat sitäkin miettiä, kannattaako sitä pärstää joka yhteydessä esitellä.

   Lainaa

  15. Tulos: -17 (41 ääntä)
   Eli kyseessä ei ole kovinkaan hyvät ystävät ? Ainakin niin luki tuossa. Kyseessä ei mielestäni ollut mitkään normaalit alastonkuvat, vaan oli menty sitten kunnolla yli ( mm. pyykkipoikia paikoissa missä normaalisti niitä ei nää ) yms. Ja ehkä tämä kati sitten järkyttyi hennan kuvista niin paljon että halusi kysyä että miksi on tehnyt näin ? Ja ajatteli, että ei kai sillä ole väliä, jos henna on laittanut kuviaan alastomaan suomeen. Siis että muutkin näkevät hänet niissä.

   Lainaa

  16. Tulos: +16 (50 ääntä)
   Ensinnäkin, kuvat näkyviin, muuten ei uskota. Toiseks, perheen kommentit olis kiva nähdä. Kolmanneks, mitäpä ihmeellsistä tässä, alastonkuvia, so what.

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (69 ääntä)
   "Jotkut ei vissiin oikeesti älyä mitä noissa kuvissa “on nin järkyttävää”? No, ihan nopealla tsekkauksella olisitte voineet huomata linkin osoitteen; “alastonsuomi.com”." Eli itse et ilmeisesti ole koskaan alasti, etkä harrasta seksiä. Järkyttyisit kuoliaaksi.

   Lainaa

  18. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Ja en tiedä muista, mutta itselläni ainakin vaatii rekisteröitymään jotta saa haettua nimimerkillä.

   Lainaa

  19. Tulos: +10 (12 ääntä)
   J Oikeassa olet nimenomaan vaatii rekisteröidyn nicin tuonne sivulle että nimimerkillä pääsee hakemaan kuvia.

   Lainaa

  20. Tulos: +14 (26 ääntä)
   noissa kuvissa ole mitään vikaa eikä väärää saa sitä itseään näytellä jos haluaa jopa saatanalla on kuvat moisessa paikassa.

   Lainaa

  21. Tulos: +28 (40 ääntä)
   Jos laittaa itestään nettiin alastonkuvia joissa näkyy kasvot ja muutenkin on tunnistettavissa, niin oma moka. Totta, ei varmasti ole ole hyvä kaveri joka tollasen postaa julkisesti, mutta sit voisikin miettiä että kannattaako ihan kaikki hyväksyä kavereiksi facebookissa, varsinkin jos on totta mitä 'Tuttuja' sanoi, että Kati muutenkaan ei ole kovin mukava Hennalle.

   Lainaa

  22. Jorma Glans 18.11.2011 12:30
   Tulos: -21 (35 ääntä)
   Totta munassa postataan kuvat faceprofiiliin jos löydetään jotain alastonkuvia, eihän se nyt ole edes vaihtoehto jättää niitä postaamatta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Alaston Suomi, kuvat