Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Käräytys

"Mitä nää on?!"
Taustatietoja: Kati on Hennan luokkakaveri. Ylläpidolle terveiset: Ei kannata katsoa noita kuvia. Oikeesti. Henna busted

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 22 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. TotuudenTorvi 24.3.2011 0:31
      Tulos: +310 (332 ääntä)
      No onpa siinä reilu kaveri jos kaverinsa seinälle tollasta postailee. Olis mielummi kuittaillu ihan vaan yksityisviestillä mut toisaalta nykyäjän nöyryytys&nolaus elämäntyylissä kaikki on sallittua. Mut tietty aika iso arviointivirhe Hennalta laittaa kuvat tonne sivustolle, varsinkin jos ne on naaman kanssa. Tai sitten asia ei haittaa Hennaa yhtään?

      Lainaa

    2. Tulos: +60 (90 ääntä)
      Eihän noita kuvia ees nää ees tosta linkistä. ;) Mutta joo, onhan toi aika outoa, että toisen julkiselle seinälle postaa noi kuvat. Kuvitteliko se laittaneensa yksityisviestiä vai ei vaan tajua, että seinä on julkinen?

      Lainaa

    3. Tulos: +193 (207 ääntä)
      Mitenhän tuo ''Kati'' tuommoisille sivuille on ylipäätään ''eksynyt'' ;D

      Lainaa

    4. voi taivas.... 24.3.2011 12:09
      Tulos: +30 (52 ääntä)
      no linkkiähän on muutettu..

      Lainaa

    5. Tulos: +52 (100 ääntä)
      jep mulle teki tuttu samat, mun mielestä aivan älyttömän törkeetä tehä noin. laitto yhteen kuvaani että "mihinkäs sä oot tästä kuvasta sen loppuosan jättäny?" ja heitti AS-linkin siihen missä kuva on kokonaisena. (Y)

      Lainaa

    6. Tulos: -31 (45 ääntä)
      No daa voi ei.

      Lainaa

    7. Tulos: +112 (124 ääntä)
      tunnen nää tyypit ja vaikka kati ja henna ovatkin fb kavereita niin "oikeessa elämässä" kati on aina "kiusannut" ja naljaillut hennalle. eli julkinen postaus oli ihan tarkotuksellinen nöyryytys. toi linkki on kiertänyt meidän tuttavapiirissä jo pidemmän aikaa juurikin kuvien järkyttävyyden takia.

      Lainaa

    8. Tulos: -11 (123 ääntä)
      No hohhoijaa. Jos Henna tuntee itsensä "NÖYRYYTETYKSI" niin eiköhän vika löydy peilistä. mitäpä menee jakelee itestään kuvia nettiin..

      Lainaa

    9. Tulos: +79 (107 ääntä)
      Joo, tottakai se on oma vika, että laittaa tuollaisia kuvia nettiin ylipäätään, mutta ei se sitä seikkaa muuta, että kus*pää on sellainen "kaveri", joka noin tekee. Olis kyllä entinen kaveri noin sadasosasekunnissa.

      Lainaa

    10. Tulos: +64 (78 ääntä)
      Pakko kysyä, että mitähän järkyttävää noissa kuvissa oli? :D

      Lainaa

    11. Tulos: +59 (75 ääntä)
      Yliutelias numero kaksi ilmottautuu... :D

      Lainaa

    12. Tulos: -97 (113 ääntä)
      Jotkut ei vissiin oikeesti älyä mitä noissa kuvissa "on nin järkyttävää"? No, ihan nopealla tsekkauksella olisitte voineet huomata linkin osoitteen; "alastonsuomi.com".

      Lainaa

    13. Tulos: +90 (100 ääntä)
      Anonyymi: minä ainakin sain käsityksen, että ne ovat jostain syystä erityisen "järkyttäviä" (esim. erikoisen rumia, tavallista kinkympiä tai luoja ties mitä :D ), eiköhän nyt ihan jokainen tajunnut, että alastonkuvat kyseessä.

      Lainaa

    14. Tulos: +54 (62 ääntä)
      Jos omalla pärställään kyseiselle sivustolle kuvia laittaa, kannattaa aina varautua siihen, että joku tunnistaa ja se ei sitten olekaan kivaa. Tosin todella törkeää mennä postaamaan tuollaista toisten seinälle vittuilimielessä, mutta kyllä ihmiset voisivat sitäkin miettiä, kannattaako sitä pärstää joka yhteydessä esitellä.

      Lainaa

    15. Tulos: -26 (50 ääntä)
      Eli kyseessä ei ole kovinkaan hyvät ystävät ? Ainakin niin luki tuossa. Kyseessä ei mielestäni ollut mitkään normaalit alastonkuvat, vaan oli menty sitten kunnolla yli ( mm. pyykkipoikia paikoissa missä normaalisti niitä ei nää ) yms. Ja ehkä tämä kati sitten järkyttyi hennan kuvista niin paljon että halusi kysyä että miksi on tehnyt näin ? Ja ajatteli, että ei kai sillä ole väliä, jos henna on laittanut kuviaan alastomaan suomeen. Siis että muutkin näkevät hänet niissä.

      Lainaa

    16. Tulos: +17 (57 ääntä)
      Ensinnäkin, kuvat näkyviin, muuten ei uskota. Toiseks, perheen kommentit olis kiva nähdä. Kolmanneks, mitäpä ihmeellsistä tässä, alastonkuvia, so what.

      Lainaa

    17. Tulos: +52 (80 ääntä)
      "Jotkut ei vissiin oikeesti älyä mitä noissa kuvissa “on nin järkyttävää”? No, ihan nopealla tsekkauksella olisitte voineet huomata linkin osoitteen; “alastonsuomi.com”." Eli itse et ilmeisesti ole koskaan alasti, etkä harrasta seksiä. Järkyttyisit kuoliaaksi.

      Lainaa

    18. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Ja en tiedä muista, mutta itselläni ainakin vaatii rekisteröitymään jotta saa haettua nimimerkillä.

      Lainaa

    19. Tulos: +10 (12 ääntä)
      J Oikeassa olet nimenomaan vaatii rekisteröidyn nicin tuonne sivulle että nimimerkillä pääsee hakemaan kuvia.

      Lainaa

    20. Tulos: +19 (31 ääntä)
      noissa kuvissa ole mitään vikaa eikä väärää saa sitä itseään näytellä jos haluaa jopa saatanalla on kuvat moisessa paikassa.

      Lainaa

    21. Tulos: +22 (48 ääntä)
      Jos laittaa itestään nettiin alastonkuvia joissa näkyy kasvot ja muutenkin on tunnistettavissa, niin oma moka. Totta, ei varmasti ole ole hyvä kaveri joka tollasen postaa julkisesti, mutta sit voisikin miettiä että kannattaako ihan kaikki hyväksyä kavereiksi facebookissa, varsinkin jos on totta mitä 'Tuttuja' sanoi, että Kati muutenkaan ei ole kovin mukava Hennalle.

      Lainaa

    22. Jorma Glans 18.11.2011 12:30
      Tulos: -29 (47 ääntä)
      Totta munassa postataan kuvat faceprofiiliin jos löydetään jotain alastonkuvia, eihän se nyt ole edes vaihtoehto jättää niitä postaamatta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Alaston Suomi, kuvat