Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ylivoimaiset yhdyssanat

"Itteni mielipide asiaan, ollut pitkään."
Taustatietoja: Kirjoittaja ja kyseisen ryhmän perustaja on keski-ikäinen kymmenen lapsen äiti. Kyseessä ei siis valitettavasti ole pahainen kapinoiva teini. Julkaisu näkyy kaikille julkisesti Facebookissa, joten nimeä ei ole syytä sensuroida. yhdyssanat

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +719 (735 ääntä)
   En voinut muuta kuin nauraa. Meitä on moneen junaan, osa jää vielä asemallekin.

   Lainaa

  2. Tulos: +580 (588 ääntä)
   Aivoihin sattuu...

   Lainaa

  3. Tulos: +212 (226 ääntä)
   Tuon ikäinen : D

   Lainaa

  4. Tulos: +401 (401 ääntä)
   kirjoittajan profiilista: Works at Kotiäiti Studied Lääketiede at lääkkikseen pyrin?? LApsuuden haave ittellä........---->>keväällä lähen lisä koulutus valmen EIH

   Lainaa

  5. Tulos: +239 (241 ääntä)
   About Taru Ilonen + pos AIkuinenNAinen.... Itte saan paljon kaveri pyyntöjä nuorilta pojilta------>>HALUAN KOROSTAA EN OLE VIELÄ PUUMA?? itte en oo kiinnostunu alle 30 wee ukoista + itteni profiilin ikä rajaksi oon harkinnu 25 wee...TOIMIN ÄITI HAHMONA

   Lainaa

  6. Tulos: +137 (141 ääntä)
   *facepalm*

   Lainaa

  7. Tulos: +123 (141 ääntä)
   Öööö. Eikös tämä ole sen kaksplussan keskusteluissa esiintyvä Lunatic? Tyylistä tunnistaa. Tiedoksi vaan feissarimokille, että kyseessä ei ole ns. luonnollinen henkilö, vaan jonkun miehen/naisen mielikuvituksen villi tuote, jonka persoonaa on jo jopa vuosia kehitelty... Hieno harrastus jollain. ;D

   Lainaa

  8. Tulos: +130 (134 ääntä)
   Facebookissa on kyllä hänen lapsistaankin kuvat ja nimet.. Toivottavasti tää ei oo todellinen, kyl sääliks käy niitä mukuloita.

   Lainaa

  9. Tulos: +89 (97 ääntä)
   Kaikilla eri sukunimet? Eikä yhtään samannimistä kuin äidin kolme nimeä? Kuka tahansa voi olla kenen tahansa lapsi ja äiti facebookissa ja uskokaa tai älkää, jopa facebookissa voi olla keksittyjä hahmoja...

   Lainaa

  10. Tulos: -24 (76 ääntä)
   Kyllä esim. meitin kaveripiirillä on tapana laittaa läpällä ties ketä kaveria äidiksi, siskoksi jne : )

   Lainaa

  11. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Ei se ole tosissaan, kai sitä nyt pahinkin yhdyssanoja osaamaton ihminen sentään osais sukunimensa kirjottaa oikein. Sitäpaitsi se vetää vähän överiks välillä. Ei silti, musta on ainakin hauska lukea noita koska just tolta se kieli näyttää mm. suomi24:n keskustelupalstoilla..

   Lainaa

  12. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Ei saathana..jos tolla tyypillä on lapsia, mua todella pelottaa niiden puolesta.

   Lainaa

  13. Tulos: +39 (47 ääntä)
   no eiköhän oo ihan todellinen henkilö, oli jopa yks yhteinen kaveri ja ei oo kyseessä mikään joka lisäilee / hyväksyy pyyntöjä läpällä..

   Lainaa

  14. Tulos: +46 (50 ääntä)
   selaiLIN Itte hänen FACEBook-prOFiiliA ja VahvaASTI epäilen ITte tämmöSEN He nkilöN OlemasSSA OloA... on toi nyt jo niin saakelin vaikeeta tolla tavalla kirjottaakin... mutta yhdyssanat, ne ne vasta vaikeita onkin, ihan oikeiltakin himisisltä. huh, että ottaa päähän...

   Lainaa

  15. Randomtalker 22.2.2011 18:19
   Tulos: +43 (57 ääntä)
   Ei tämä ole enää edes hauskaa. Sääliksi käy, että joku on noin vajaa. Tavaksi tullut oikoa ihmisten pieniäkin kielioppivirheitä, niin tuntuu, että pää räjähtää himosta korjata tuon torvelon tilapäivitykset.

   Lainaa

  16. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Ewihän se siellä :D Tuttu jo kaksplussasta jossa moni onkin epäillyt hänen identiteettiään.

   Lainaa

  17. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Jompalle tiedoksi, että hänen kavereissaan on keskustelupalstoilla tavattuja tyyppejä, joten kaverisi voi olla hyvin hänen kaverinsa. Tämä Lunatic/Ewi on siis jonkun harrastuksenaan luoma hahmo virtuaalimaailmaan. Kysyppä huviksesi kaveriltasi, miten hän on tähän Taru Peltseen tutustunut...

   Lainaa

  18. Tulos: -34 (58 ääntä)
   Hmm. Jos kyseessä on ihan oikea henkilö eikä mikään keksitty hahmo, niin sitten kyllä feissarimokat mokasi. On mautonta antaa julki henkilön nimi jonka profiilia ihmiset sitten pääsevät ilkkumaan. Ihan sama vaikka profiili on julkinen, jotkut eivät välttämättä hoksaa profiilinsa olevan sitä.

   Lainaa

  19. Tulos: -27 (35 ääntä)
   Löysin kyseisen Tarun facebookista. :D

   Lainaa

  20. Tulos: -18 (32 ääntä)
   Onhan se kai ihan oikea henkilö..kaveritki puhuu samalla tavalla :O LOL XD

   Lainaa

  21. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Jossu, toivottavasti sun kommentti oli läppä...

   Lainaa

  22. Tulos: +27 (39 ääntä)
   "Hmm. Jos kyseessä on ihan oikea henkilö eikä mikään keksitty hahmo, niin sitten kyllä feissarimokat mokasi. On mautonta antaa julki henkilön nimi jonka profiilia ihmiset sitten pääsevät ilkkumaan. Ihan sama vaikka profiili on julkinen, jotkut eivät välttämättä hoksaa profiilinsa olevan sitä."
   facebookissa ei voi olla julkinen profiili ilman, että sen ite sellaseks laittaa...

   Lainaa

  23. Tulos: -6 (32 ääntä)
   hmm: Onko näin? Koska jotenkin muistelen että ainakin ammoisina aikoina profiilit olivat julkisia ellei asetuksia muuttanut... No, oli miten oli, niin siltikin minusta on mautonta julkaista jonkun nimi kun muiden nimet kuitenkin sensuroidaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Ei naurata ):

   Lainaa

  25. Älkää tulko nettiin, jos on vaikeaa 1.3.2011 21:36
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   "Hmm. Jos kyseessä on ihan oikea henkilö eikä mikään keksitty hahmo, niin sitten kyllä feissarimokat mokasi. On mautonta antaa julki henkilön nimi jonka profiilia ihmiset sitten pääsevät ilkkumaan. Ihan sama vaikka profiili on julkinen, jotkut eivät välttämättä hoksaa profiilinsa olevan sitä.”
   Ja mitä tämä kertoo ihmisestä, jos ei hoksaa profiilinsa julkisuutta? Kannattanee jäädä pois sosiaalisista medioista, jos ei ole valmistautunut siihen, että kaikki mitä teet näkyy myös muille. Vanha viisaus: Mitä nettiin laitat sitä et ikinä saa sieltä pois.

   Lainaa

  26. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Tämä Taru ja hänen "seuraajansa" ovat kyllä olleet ihan aktiivisesti tyrkyttämässä tätä AiNut LAatuista ideaansa esimerkiksi Timo Hoikkalan yhdyssanatapahtumassa. Niin että se siitä yksityisyydestä.

   Lainaa

  27. Tulos: -14 (28 ääntä)
   Älkää tulko nettiin, jos on vaikeaa: Ja tuoko oikeuttaa naureskelun toisille? Että oma moka, mitäs läksit nettiin? Joo, alkaa vähän tuntua koulumeiningiltä... Heikosti menee jos ihminen repii ilkeämielistä riemua toisten mokien kustannuksella.

   Lainaa

  28. pertti reikänen 4.3.2011 18:53
   Tulos: +18 (30 ääntä)
   noni älkää mussuttako, munmielestä ainakin mielettömän hauskaa, oli ihminen tai ei. ja sitä paitsi, tätä vartenhan nää sivut on, harva asia on niin hauskaa kun idiootille nauraminen! vähemmän loukkaavastihan se tapahtuu täällä ruudun takana, kun suoraan osottelemalla niinkun vanhoina kunnon hyvinä aikoina. jos ootte sitä mieltä että muiden mokille ei oo kiva nauraa, nii lähtekäähän äkkiä pois täältä ennen vakavampia henkisiä traumoja.. ääliöt.

   Lainaa

  29. Tulos: -14 (26 ääntä)
   Jos tarkoitit ääliöllä minua (kuinka fiksua muuten nimitellä toisia..?) niin ilmeisesti ymmärryksesi ei riittänyt havainnoimaan mikä oli pointtini. Ja sanonpa sen vielä kerran: mielestäni on väärin laittaa esille ihmisen koko nimi, muissa mokissa kun sukunimi on sensuroitu. Tajusitko nyt vai väännänkö vielä rautalangasta?

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (11 ääntä)
   ...voi kunpa tämä olisi vitsi.

   Lainaa

  31. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Tämä otus ei ole oikeasti mitä antaa olettaa :D Suomi24, kaksplus....

   Lainaa

  32. nipsisnapsis 10.3.2011 11:48
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Jotenkin nää jälkimainingit saa repeilemään vielä pahemmin kuin itse mokat... On se hyvä että joillakin on liikaa aikaa :D

   Lainaa

  33. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Nooh, mun kohdalla ei oo liiasta ajasta kyse, parempaakin tekemistä löytyy ;) Hämmästyttää vain kuinka kukaan muu ei tunnu kyseenalaistavan onko oikein julkaista henkilön koko nimi. Sikäli mikäli kyseessä on oikea hlö eikä tekaistu profiili.

   Lainaa

  34. Tulos: +10 (12 ääntä)
   toivottavasti lapset ei tuu äitiinsä.

   Lainaa

  35. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tällä/näillä oli joskus joku blogikin taloudenhoidosta... Oli joskus bookmarkseissa mutta katosi kovalevyn poksahtamisen myötä. Mahtava alter ego! Näitähän löytyy fb:stä lukuisia, harva vaan näin järjestelmällisiä ja pitkälle vietyjä ja pitkäkestoisia hahmoja. :)

   Lainaa

  36. Tulos: +23 (27 ääntä)
   "Heikosti menee jos ihminen repii ilkeämielistä riemua toisten mokien kustannuksella." Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, mitä Miss Holier-Than-Thou itse tekee sivustolla nimeltä FeissariMOKAT, jos neiti itse on mokille nauramisen yläpuolella... Tää juttu itsessään olis aivan loistava, jos kyseessä olisi oikean henkilön oikea mielipide. Ihan ok näinkin toki.

   Lainaa

  37. Tulos: -17 (23 ääntä)
   Voi huokaus teitä =D Oikeasti en ymmärrä miten pitää rautalangasta alkaa vääntelemään asioita. Siis, kerran vielä. Mun mielestä tässä tapauksessa oli väärin laittaa henkilön KOKO NIMI näkyville ja se jo tekee hänelle naureskelusta arveluttavaa. En ota kantaa siihen onko porfiili tekaistu vai ei. Ja kyllä, minuakin naurattaa monet mokat täällä, mutta itse naureskelen niille hyväntahtoisesti. Tämä ns. moka oli kylläkin sellainen ettei tämä edes naurattanut ja tuli olo, että monet saattaisivat ivallisesti naureskella henkilölle joka ei osaa yhdyssanoja. Ja tällaisesta tulee mieleen ah niin ihana kiusaamisilmiö joka jyllää kouluissa ja työpaikoissa... Jeps, tämän enempiä en enää yritä selittää pointtiani, jos ette ymmärrä, niin se on voi voi.

   Lainaa

  38. voi_vitun_vittu 20.3.2011 1:46
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ai vittu aivoon sattuu tuomonen 'YHDYS SANAT VITTUUN' pelleily.

   Lainaa

  39. Tippakaveri 23.3.2011 17:42
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Jotenkin tämä profiili ei tunnu aidolta..kaverit on ainakin ihan outoja...

   Lainaa

  40. väärinkäsittänyt(kö) 29.3.2011 15:05
   Tulos: -1 (1 ääni)
   ömmm... en tiiä oonko lukenu väärin tai käsittäny tän väärin mut ku ettii facest ton sivun nii siellä lukee vasemman reunan boksissa, että saa rohkeasti kirjoittaa yhdyssanat erilleen tuolla kyseisellä sivustolla :D

   Lainaa

  41. Pohdiskelija 13.4.2011 23:26
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Profiilisivun ja näiden muiden tietojen perusteella vaikuttaisi vahvasti sille, ettei kyseessä ole todellinen henkilö. Täytyy kyllä todeta, että henkilöllä hahmon takana on oudot harrastukset...

   Lainaa

  42. Tulos: -3 (15 ääntä)
   veikkaan että Taru on jollakintapaa vammaantunut esim. syntynyt liian aikaseen ym. voin toki olla väärässäkin mutta Tarun facebook sivua kun kattelin niin ensimmäisenä tuli mieleen tuo ^ minulla kun on cp-vammanen sisko niin jonkun verran tiedän tuosta. :)

   Lainaa

  43. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Vituttaa että tämmönen helvetin vammasuus ja pissistely on muodissa. Jälkeenjääneitä janareita pentuja joka paikassa, omasta tahdostaan...

   Lainaa

  44. Tulos: +3 (3 ääntä)
   ei vittu toi on lahest..

   Lainaa

  45. It's a tarp 25.5.2011 0:21
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Tarun fb-lapset eivät ole hänen oikeita lapsiaan (ainakaan ne, joissa on kuvia). Muutenkin hänen kaverit ovat jostain kuvalaudalta yms. varmaankin löytäneet hänet. Joskus näin, että hän tykkäsi Valvesta, joka vahvisti epäluulot Tarun olemassaolosta. Eipä tykkää enää siitäkään, oli varmaan vahinko.

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Haha, katsokaapas rakkaat ihmiset tämän tarun kavereita ja huomaatte pian, että aika nuoria ovat kaikki kaverit... ei mulla muuta.

   Lainaa

  47. Tulos: +1 (1 ääni)
   poliittinen kanta oli oletettavissa..

   Lainaa

  48. Tulos: +5 (7 ääntä)
   kaikilla kersoilla eri sukunimi.. XD

   Lainaa

  49. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Laura: En voinut muuta kuin nauraa. Meitä on moneen junaan, osa jää vielä asemallekin.
   Ja jotkut jopa junan alle :D melkonen kämmi kyllä :)

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (7 ääntä)
   My brain is full of fuck.

   Lainaa

  51. Tulos: +21 (21 ääntä)
   K i r j o t e t a a n k a i k k i k i r j a i m e t e r i k s e e n n i i n e i s i t t e n t u l e e p a s e l v y y k s i a

   Lainaa

  52. Tulos: -2 (2 ääntä)
   en ees osaa lukee tollai :D tottakai joskus kirjotan yhdyssanat väärin (ja en yleensä laita väliviivaa kuten pitäis) mut silti

   Lainaa

  53. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Jos yhdyssanoja ei kirjoteta yhteen niin niitä on ihan pirun vaikee lukkee: Tulee. Vähä. Älyinen. Olo. Aivan. Kuin. Lukisi. Teksti. Katkelmia. Tauottaen. Niitä. Päänsä. Sisällä. Tällä. Tavoin. Kuin. Puhe. Vikaiset. Ihmiset. Huumaus. Aineiden. Vaikutuksen. Alaisena. (En tahdo loukata ketään puhevikaisia, olen pahoillani!)

   Lainaa

  54. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Tuollaisen ihmisjätteen lisääntyminen pitäisi kriminalisoida.

   Lainaa

  55. Napanöyhtä 26.7.2013 2:02
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Kuka arvoton on pannut tuon kymmenen kertaa paksuksi? Kuka vihaa ihmiskuntaa niin paljon? Itken verta.

   Lainaa

  56. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Laura: En voinut muuta kuin nauraa. Meitä on moneen junaan, osa jää vielä asemallekin.
   Tää tyyppi ei oo kyllä päässy ees asemalle asti, kompastunut matkalla ja lyönyt päänsä...

   Lainaa

  57. Ei ole totta.. 5.2.2024 17:00
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pitää. Pitää opetella kirjakieli, muuten näyttää ja kuulostaa ihan v*Tun idiootilta. Ei helv..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: suomi, kieli, oikeinkirjoitus, latina