Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Aina parempi

"Taas kotona, pää kipee."
Taustatietoja: Kaveri, joka yrittää aina laittaa paremmaksi. parempi

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 7 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +61 (87 ääntä)
      Go Jenna!

      Lainaa

    2. Tulos: +108 (128 ääntä)
      Kuulin joltai ipanalta että joku sen luokalla matki sen tyyliä aina, osti saman paidan seuraavana päivänä...ipana pisti paremmaksi ja aina kerto sille sen mahollisimman kalliin kaupan mistä saman vaatteen vois ostaa, vaikka ite saanu parilla sentillä kirpparilta. Oi jos tänne sais jonku semmosen esimerkin...

      Lainaa

    3. Tulos: -30 (64 ääntä)
      Lool. Täs on nimet muutettu. Tunnen noi molemmat tyypit ja ne on mulla kavereinaki fb:s. Ei se silti haittaa asia tulee selväksi. Itse en silti ole tätä "hauskuutta" ole siellä huomannut. Päivitykset kyllä, mutta noi ny kommentoi koko ajan toisillensa kaikkkee ihan vajaata. :)

      Lainaa

    4. Tulos: -23 (45 ääntä)
      Kukas sä hah olet? Mä olen toi "elina" =D

      Lainaa

    5. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Jenna omistelee siellä.

      Lainaa

    6. Tulos: +42 (52 ääntä)
      Itelläni on kans vähän tollanen kaveri.. Aina jos puhun jostain hyvästä/ikävästä asiasta niin aina sen pitää tulla kääntämään kaikki itseensä. Itsekkin kerran koulun rappusissa ysillä kompastuin ja lensin ne alas. Siinä sitten nauroin sekä itkin samaan aikaan ja kaveri siinä koitti auttaa ylös. No opettaja sit tuli siihen hädissään kyselemään et mitä on tapahtunu niin siinä selitettiin että lensin portaissa (ei muuten ollu eka kerta). Nii sillon tää toinen kaveri ilmestyy paikalle ja koittaa heti kääntää huomion itteensä ja alkaa innoissaan selittää kuinka pienenä tippui aidalta ja mursi jalkansa :/ Oltiin kamun kanssa siinä vähän silmät pyöreinä kun mä just lensin rappuset alas ja eka asia mitä toinen kaveri tekee kun tulee paikalle on se että selittää siitä mitä itelle on tapahtunut. Oli oikeen sellanen "kiiton sympatiasta" fiilis. Ei mulle tosin onneks käyny mitään muuta kuin jalka nyrjähti, kuhmu päähän ja muutama mustelma. Ei mitään ihmeellisempää. Mutta siinähän ois voinu sattuu vaikka ja mitä.

      Lainaa

    7. Tulos: +15 (15 ääntä)
      ANna: Go Jenna!
      Joo, go away

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kaveri, närästys, päänsärky

  • Uusimmat

  • Kategoriat