Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suursiivous

"Kuka tulis vähän siivoamaan, ruokapalkalla?"
siivous

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 7 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +771 (819 ääntä)
   Joko: a) Jussilla meni pupu pöksyyn. b) Jussin kotona oli niin pirun sekaista ettei oikeasti kehannut toista päästää edes siivoamaan. c) Heidi on asfaltin raiskaama sotanorsu ja Jussin on vain parempi pysytellä mahdollisimman kaukana. Joka tapauksessa varsin läpinäkyvät selittelyt :DD

   Lainaa

  2. Tulos: +135 (149 ääntä)
   Meni Jussilla kalu kurkkuun,, ois saanu saunanraikasta siivoojaa... Niin eiku siivoo ite... No meitä on moneen junaan.... Toiset K.O tilanteessa siivoo ite, nääs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Lainaa

  3. Tulos: -206 (238 ääntä)
   Moi, blussaa mun gommantti?

   Lainaa

  4. Tulos: -111 (153 ääntä)
   Luu: Joko: a) Jussilla meni pupu pöksyyn. b) Jussin kotona oli niin pirun sekaista ettei oikeasti kehannut toista päästää edes siivoamaan. c) Heidi on asfaltin raiskaama sotanorsu ja Jussin on vain parempi pysytellä mahdollisimman kaukana. Joka tapauksessa varsin läpinäkyvät selittelyt D
   veikkaan että vaihtoehto c, vai käykö muut jumpassa ?

   Lainaa

  5. Tulos: +23 (75 ääntä)
   "...se on kiva ku näkee kättensä työn jäljen :D" Mitäköhän Heidi yrittää vihjata tuolla Jussille? Että siellä olisi kenties tapahtunut jotain... :)? Mut oishan se ollu kiva, jos Jussi ois saanu saunaraikasta Heidiä eikä olis tarvinnu tyytyä pelkästään omiin käsiin.

   Lainaa

  6. Tulos: -2 (54 ääntä)
   Luu: Joko: a) Jussilla meni pupu pöksyyn. b) Jussin kotona oli niin pirun sekaista ettei oikeasti kehannut toista päästää edes siivoamaan. c) Heidi on asfaltin raiskaama sotanorsu ja Jussin on vain parempi pysytellä mahdollisimman kaukana. Joka tapauksessa varsin läpinäkyvät selittelyt D
   asfaltin raiskaama sotanorsu.. xDD

   Lainaa

  7. Tulos: +56 (66 ääntä)
   Well played, Jussi! Säästyit juuri seksiltä!!! Close call!!!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: siivous, ruokapalkka, gourmet, jumppa, sauna, päiväkahvi, selitys