Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kuukauden kuluttua

  "Onks kuukausi menny sillon kun ---"
  Suurenna näkymä
  kuukausi

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -58 (222 ääntä)
   Fb:n ikäraja pitäisi saada 20:een. Jumalauta mitä dorkia noi teinit.

   Lainaa

  2. Tulos: +220 (248 ääntä)
   Mutta sitten meillä olis tylsempää

   Lainaa

  3. Tulos: -205 (243 ääntä)
   FB:n ikäraja on jo nyt 18 vuotta eli ei kai se 20 nostaminen hirveästi auta.

   Lainaa

  4. Tulos: +264 (280 ääntä)
   FB:n ikäraja on itse asiassa 13 vuotta. :P

   Lainaa

  5. Tulos: +320 (338 ääntä)
   ja mite tuo "MIEHET" liittyy tos asias mihikää?? O_o

   Lainaa

  6. Tulos: +36 (82 ääntä)
   Joo en tajunnu miehii...

   Lainaa

  7. Tulos: -111 (137 ääntä)
   FB:n ikäraja on 13 vuotta, jos olet opiskelija. Mutta muille se on 18 vuotta.

   Lainaa

  8. Tulos: +124 (134 ääntä)
   Mitäs jos 13 vuotiaana peruskoululaisena liitty FB:seen mutta ei ysiltä päästyään menekkään mihinkään kouluun?Pitääkö silloin erota naamakirjasta kunnes täyttää 18???

   Lainaa

  9. Tulos: +50 (66 ääntä)
   J-P...mutta jos 13vee on työtön hampuusi, tai töissä vaikka kissanruokatehtaalla, saako silloin liittyä Facebookkiin?

   Lainaa

  10. Minähän se 26.1.2011 20:57
   Tulos: -53 (113 ääntä)
   Haha, en ymmärrä misi tämä on tänne laitettu, mielestäni ei yhtään hauska, siis jos tietää missä tästä oli kyse. Toiset kommentoijat, en väitä että olisitte väärässä, koska mielestäni onkin joskus inhottavaa katsella ihmisten heittävän kaiken järjen pois ennen kuin kirjoittavat. Mutta uskokaa, tämä ei ole minulle tai Heatherillekkään mikään naurun asia, loukkaavaa suorastaan :) Myönnän, keskustelu on hauska. Mutta Heather musertuisi jos kuulisi että tämä on täällä, saati näkisi kommentteja. Hänelle herkkä asia (ei kuukauden pituus). (Olipa tässä ristiriitainen kommentti)

   Lainaa

  11. Niin minäkin 26.1.2011 21:04
   Tulos: -3 (97 ääntä)
   ^ vittu et toi akka on sekasin

   Lainaa

  12. Tulos: -55 (93 ääntä)
   ei tää kyllä mun mielestä oo kauheen kivaa nauraa tommosille aiheille mistä ette tiedä yhtään mitään... satun tuntemaan kyseisen heatherin, ja itse tajuan mistä tässä on kyse koska olen kuullut vähän enemmän kuin yhden vaivasen facebook statuksen. tässä ollaan taas vain luultu että puhutaan täyttä paskaa vaikka noissa jutuissa on vähän henkilökohtasempi tarina takana ja tuossa on kyllä järkeä kun itse tietää aiheesta enemmän, eikä se oo varmasti hauskaa nähdä oma status jossain 'feissarimokat' sivulla.. (ja kyllä se ikäraja on 13 ei millään muulla siinä rekisteröitymisessä ole mitään väliä...)

   Lainaa

  13. Tulos: -37 (53 ääntä)
   Kannattaa lukea Facebookin käyttäjäehdot (ne on tosin muuttuneet viimeksi, kun ne luin, joten en ole varma tämän hetken tilanteesta). Joka tapauksessa, kun liityin palveluun ehdot menivät näin: Ikäraja on 18 vuotta, mutta 2. ja sitä korkeamman asteen opiskelijoille se on 13. (Mutta tarkistin ne käyttöehdot ja ne ovat viimeksi muuttuneet lokakuussa 2010. Siellä ei puhuta enää opiskelijoista mitään. Olin siis väärässä.)

   Lainaa

  14. Tulos: +81 (95 ääntä)
   Jos juttu on henkilökohtainen ja arkaluontoinen niin en voi kuin ihmetellä että miksi siihen liittyviä asioita pitää jakaa facebookissa..Tämä taitaa olla siis feissarimoka sanan varsinaisessa merkityksessä:)

   Lainaa

  15. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Jos saat potkut ja irtisanomisaikasi on 1kk, se ei ole neljä viikkoa vaan siitä tietystä päivämäärästä seuraavan kuun samaan päivään. Eli yksi kuukausi on +/- neljä viikkoa, riippu mistä asiasta puhutaan. Että näin.

   Lainaa

  16. Tulos: +96 (108 ääntä)
   kyllä, kuukautisesi ovat myöhässä.

   Lainaa

  17. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Tää teiän setviminen tosta ikärajasta on ihan turhaan, luuleeko joku että tota noudatettas? Tuntuu kuule olevan facessa 7 vuotiaitakin niin että... miten toi MIEHET liitty juttuun?

   Lainaa

  18. Tulos: +6 (24 ääntä)
   miks täytyy niin vakavasti muutenkaa nää läpät ottaa? ihmettelen et mun päivitykset ei oo joutunu tänne koska ne on välillä tosi epämääräsiä kirjotan mitä ekana mieleen tulee jos jotain ei kiinnosta sen kun jättää lukematta :D ajatukset on vähän samanlaisia ku siinä jossain kolumnissa intervalliajattelija paitsi että usein niissä ei oo niinkään paljon järkeä varsinkaan ihmisten mielestä jotka ei mua kunnolla tunne :)

   Lainaa

  19. Tulos: -8 (30 ääntä)
   ja kun mietitte että miten MIEHET liittyy juttuun niin luulisin että koska ette tiedä sitä ette ymmärrä läppää muutenkaan. en ymmärrä minäkään koska en tunne ihmisiä mutta tää on varmasti joku niitten inside läppä ja mitä se edes muille kuuluu :D

   Lainaa

  20. Tulos: -5 (33 ääntä)
   Tämän takia inside-läpät ei kuulu sosiaaliseen mediaan.

   Lainaa

  21. voi v¡ttu teijän kanssa 29.1.2011 23:57
   Tulos: -23 (65 ääntä)
   facebookissahan kirjotetaan juttuja omista asioista ja jos ei halua että muut lukee ja tekee omia päätöksiä ja vitsejä sun statuksista jossain mokasivulla niin sä vaan laitat asetuksista ettei ulkopuoliset edes pysty lukemaan niitä... ei heather ole sitä kirjottanut teille randomeille vaan kavereille! ettekö te tajua että tuo status liittyy henkilökohtaseen asiaan ja 'miehet' on siihen liittyvä juttu kanssa! se ei edes ollut inside läppä, se oli juttu jonka te tajuaisitte jos vaan tuntisitte kyseisen henkilön ja mihin tämä edes liittyy! lopettakaa jo toi viisastelu ja olettaminen että muka tiiätte mistä tässä on kysymys ku ootte silti vaan pelkkiä outsidereita ettekä tuu tajuumaan tästä ikinä mitään.

   Lainaa

  22. Tulos: +32 (52 ääntä)
   Naureskelin hitusen jo sitä, että joku pöljä ajattelee kuukauden olevan 4 viikkoa. Mutta täydelliset repeilyt sai vasta näistä Heatherin kavereiden kommenteista kommenttiosastolla :D :D

   Lainaa

  23. Tulos: +17 (27 ääntä)
   henkilö taitaa puhua seurustelusta, että milloin olisi seurustellut kuukauden, joten siihen tuo kaverin kommentti "miehet" taitaa liittyä..

   Lainaa

  24. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Siis jos tämä on jokin inside-juttu jonka tajuamiseksi pitää kuulua sisäpiiriin niin sitä ei olisi pitänyt alun perinkään lähettää Feissarimokiin.

   Lainaa

  25. Ihmettelijä 31.1.2011 17:26
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   Missä tässä on moka tapahtunut? Käsittääkseni tässä vaan mietitään, että tarkoittaako "kuukausi" virallisena käsitteenä 4 viikkoa vai samaa päivämäärää esim. 3.11->3.12=kuukausi, jolloin kuitenkin 3.11 olisi keskiviikko ja 3.12 olisi perjantai. Kielellinen anti ei tietystikkään ole mitään huippuluokkaa, mutta eipä meistä kaikki voi mitään lyyrisiä neroja olla.

   Lainaa

  26. Tulos: +36 (38 ääntä)
   siis mulle tulee heti ekana mieleen, että joku yrittää laskea esim. raskausviikkoja tai vaikka jotain merkkipäivää, kute miten pitkää on ollu vaikka jonku kans yhessä... mut oon outsider, nää oli random arvauksia...

   Lainaa

  27. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Tämä juttuhan ei erityisen hauska ollut alunperin, mutta eeppinen tästä tuli kun kaverit aloitti näissä kommenteissa puolustamisen... :D Klassinen esimerkki siitä, että niitä omia "inside" juttuja ei vaan laiteta naamakirjan statukseen. Ja se todellinen moka juuri siinä, että omat "arat asiat" on laitettu naamakirjan statukseen. Toivottavasti joku oppii tämän myötä käyttämään hieman järkeään siinä, mitä sinne laitetaan ja mitä ei. Tai no -- vähemmän hupia meille muille jos oppii.

   Lainaa

  28. Tulos: +12 (22 ääntä)
   no eiköhän tässä nyt jotain kuukautiskiertoja laskeskella, jolloin kuukausi on tasan 28 päivää. Miehethän liittyy aika olennaisesti kuukautisten myöhässä olemiseen. Toisaalta voi tietenkin olla että mies on luvannut jotain tapahtuvaksi kuukauden päästä ja nyt noi mimmit ihmettelee, minä päivänä sen pitikään tapahtua. Hirveet herneet veti kyllä nenään näistä kommenteista, joka oli munki mielestä hauskinta tässä jutussa... :D

   Lainaa

  29. Tulos: -21 (41 ääntä)
   Okei, olkaa kaikki mitä mieltä haluatte, iha sama se mulle on ku ette oikeestikkaan tiiä mitä ton tarinan takana on. Tunnen ite myös tyypin ja kyllä, tuo "MIEHET" liittyy aika oleellisesti asiaan. En sano että kukaa teistä ois väärässä noissa asioissa ettei omia "arkoja" asioita tai inside-läppää pidä laittaa muiden nähtäville, mutta mitä se ketää kiinnostaa jos joku nyt on laittanu, ei oo muiden asia ollenkaa. Enkä ymmärrä mitä hauskaa tässä on ? Käytännössähän kuka tahansa voi miettiä samantyylisiä asioita. Vaikka esim tuo ikärajan miettimine on yhtä naurettavaa, sitäpaitsi sen kun saa helpommin selville ku sen mitä Heather haki tässä statuksessa... En valita, sanoin vaa oman mielipiteen. Mutta oon kyllä samaa mieltä niiden ihmisten kanssa jotka täällä on puolustanu Heatheria statuksineen...

   Lainaa

  30. Tulos: -25 (43 ääntä)
   onpas tosi mukavaa täällä pohtia mitä toiset on sanonu ku tää asia ei missään vaiheessa oo kuulunu kellekkää ku heatherin kavereille. kyllä, KAVEREILLE. status oli laitettu näkymään pelkästään kavereille eikä tässä tosiaan oletettu että joku ihana ihminen sen tänne laittaisi. voisin sanoa että jokainen joka täällä on asiasta puhunut vois mennä vähän itteensä. te ette tiedä asiasta mitään. me kuitenkin ehkä kaikki tiedetään, että tehän tässä ootte vähän nolompia ku heather ku täällä te toisten YKSITYISasioita kommentoitte. ja turha rupee sitten valittaa että "facebookkin ei sais laittaa yksityisasioita". toisilla siellä oikeen pyörii itsemurha ajatukset joka toisessa stauksessa, että tästä on ihan turha valittaa. kiitos heihei.

   Lainaa

  31. Tulos: -15 (25 ääntä)
   Miehet, miehet... Voe elämä, miten ne muka liittyy tähän? O__o Heti jos tytöltä ei joku juttu luista, niin se on "miesten hommia".. Voe oikeesti;--D

   Lainaa

  32. Tulos: -18 (30 ääntä)
   No voin kyllä sanoa että tohon tilanteeseen OIKEESTI liitty eräs "mies" joten kyllä tuo "MIEHET" on aika oleellinen asia, eikä mikää heitto että miehet pilaa naisten elämän... Lukisitte ees aiemmat kommentit missä jossain harvoissa ja valituissa lukee tosiasioita ennenku rupeette naljailemaa yhtää mistää.

   Lainaa

  33. Tyhmät ihmiset.. 25.2.2011 13:57
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Ja kuukaushan on ihan 30 päivää.. kaikissa laskuissa jne. jos puhutaan kuukaudesta niin aina se sama 30 d

   Lainaa

  34. Tulos: +5 (11 ääntä)
   no minä ainaki lasken sen sillei esim. parisuhteessa, että aina kuukauden sama päivä... esim. 12.10.-->12.11. Kyllähä virallisesti se varmaa onkii 30 päivää mut laskiessa käytetää kyllä yleensä tota sama päivä-tsydeemiä.

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Kaverit sanoo, ettei sais täältä lukee toisten yksityisasioita ja ite ihan täböl kuitenki kahlaa feissarimokia naurun toivossa. BÖHÖÖ! Heatherin pitää hankkia parempia feissikamui, jos ni linkittää tämmöstä shittiä, tai oppia sensuroimaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +36 (40 ääntä)
   AAAARGGG! voi saatana! en tajua näitä "tunnen tän tyypin ja tiedän tilanteen" Ihmisiä. mitäväliä sillä on? Tää on nyt täällä ja ihmiset nauraa. eiks ookkii tarkotus? Joo

   Lainaa

  37. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Tyypit täällä valittaa että "insidejuttuja ei sais faceen laittaa", jos se on toisten insidejuttu, niin minkäs olette nenäänne siihen tunkemaan, selfish people. -.-

   Lainaa

  38. ikäkriisi 11.4.2011 0:13
   Tulos: +7 (19 ääntä)
   tää keskustelu ei nyt ehkä tänne kuulu, mutta sanonpa vaan, että on niitä ihan viisaitakin nuoria fb:ssä. Ei tarvi vetää mitään johtopäätöksiä feissarimokien perusteella, että fb:n ikärajaa pitäis nostaa. ps. feissarimokat-sivustolla näkyy kyllä olevan myös teitä vanhempia (parempia/viisaampia) feilailemassa ;)

   Lainaa

  39. Tulos: -25 (35 ääntä)
   Mä en tajuu et miks te jaksatte pilkkaa toista joka vaan halus esittää kysymyksen? ;o käyttäkää ihmiset järkeenne ja miettikää tykkäisittekö ite et teitä tultais nimitteleen pimeeks akaks yms.? En tajuu et millä oikeudella tänne laitetaan toisten statuksia ilman lupaa, oisiko luvan kysyminen seuraavan kerran reilua? se joka tän on tänne julkassu eli Fmteam voisi ottaa tähän Heatheriin yhteyttä ja PYYTÄÄ ANTEEKSI!!!!!!!! Tää on oikeesti loukkaavaa!

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Minä en ymmärrä miksei omia henkilökohtaisia asioita saisi laittaa fb:hen olettaen, että sitä statusta lukevat vain henkilön hyvät kaverit, eivät feissarimokien lukijat. Ja lisäksi, eihän tuosta statuksesta edes päältäpäin huomaa, että kyseessä on arempi asia, joten miksi tuollaisen statuksen, jonka vain harvat ja valitut voivat todella ymmärtää, laittaminen facebookiin olisi moka?

   Lainaa

  41. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Mun mielestähän tää on aika selkee juttu, ja mä ainakin tajusin heti miten toi miehet liittyy asiaan. En todellakaan tunne henkilöä, mutta jotenki kuulostaa juttu ihan siltä, että tässä yritetään määritellä kuinka kauan tämä kyseinen henkilö ja hänen poikaystävänsä olivat seurustelleet ennen eroo kenties? Miettii siis, että oliko sillon just tullut joku kuukausi täyteen? Ja toteaa että eihän sillä enää olekaan väliä. Näin mä tän ajattelin ainakin :D

   Lainaa

  42. Tulos: -2 (10 ääntä)
   mun mielestä tossa ei oo mitää mokaa, vaa jotku ei vaa tajua tätä juttua. Itse aattelin ainaki ekaks että oiskohan Heatherin kuukautiset vaikka myöhässä ja siks hän kysyy kuukauden pituutta ja siki toi linda laittoi ton MIEHET-jutun? mutta enpä voi tietää ku en tunne kyseisiä henkilöitä. Anteeks JOS sanoin jotain loukkaavaa.

   Lainaa

  43. tulintännepätemään 2.11.2011 22:19
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   kertokaas: Jos saat potkut ja irtisanomisaikasi on 1kk, se ei ole neljä viikkoa vaan siitä tietystä päivämäärästä seuraavan kuun samaan päivään. Eli yksi kuukausi on +/- neljä viikkoa, riippu mistä asiasta puhutaan. Että näin.
   tai 30 tai 31 päivää kuukaudesta riippuen. Joka neljäs vuosi 29 päivää. esim tammikuun 20p-helmikuun 20p, siinä välissä on 31 päivää eikä neljä viikkoo

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Joku mies on lauennut Heatherin sisään vaikka lupas ettei niin tekisi, siitä toi MIEHET, ja Heather laskeskelee onko kuukautiset myöhässä.

   Lainaa

  45. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Tosiaan, turha näiden Heatherin kavereiden on tänne tulla meuhkaamaan, sillä joku Heatherin kavereista on tämän tänne laittanut, ei me randomit lukijat. Eikä nyt se mollaaminen koske pelkästään tätä henkilöä, jos olette yhtään FM muita kommentteja katselleet, kaikkia mollataan tasapuolisesti. J miksei tämä Heatheri sitten voinut vaikka viestillä kysyä joltain kaveriltaan? Ihan tietoisesti hän sen yleiseksi pisti seinälleen, joten turha muita syyttää :)

   Lainaa

  46. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Loistava keskustelu, pelasti tämän "mokan"

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (10 ääntä)
   mitä vittua minä luen -.-

   Lainaa

  48. menninkäinen 10.6.2012 16:33
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   voi hyvä luoja

   Lainaa

  49. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Heatherin kaverit kilahtanut. Hauskaa lukea näitä feissarimokia kunnes sieltä löytyy joku kaverin moka... Sitten aletaan kertomaan, kuinka törkeää näitä on julkaista ilman lupaa. Mitään mokaakaan ei heidän mielestään ole tapahtunut, on täysin järkevää kysyä onko kuukausi 4 viikkoa... Statuspäivityksen julkaisemiseen ei tarvita mitään lupaa, vaikka profiili ei olisi julkinen: http://www.hs.fi/kotimaa/JSN+rinnastaa+Facebook-p%C3%A4ivitykset+julkisiin+l%C3%A4hteisiin/a1305575409511 Itseään saa statuspäivityksistään syyttää, chatviestit ovat sitten asia erikseen.

   Lainaa

  50. Tulos: +6 (8 ääntä)
   juudas: Fb:n ikäraja pitäisi saada 20:een. Jumalauta mitä dorkia noi teinit.
   Ja sinun kompetenssisi "typerysten" arvosteluun on mikä? Ei ainakaan tekstisi mitään älyn ilotulitusta ole.

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (1 ääni)
   kertokaas: Jos saat potkut ja irtisanomisaikasi on 1kk, se ei ole neljä viikkoa vaan siitä tietystä päivämäärästä seuraavan kuun samaan päivään. Eli yksi kuukausi on +/- neljä viikkoa, riippu mistä asiasta puhutaan. Että näin.
   Miten se voi olla "+/-" neljä viikkoa? Vuodessa ei ole koskaan kuukautta joka olisi vähemmän kuin neljä viikkoa pitkä. Lyhin on helmikuu, joka ei-karkausvuosina on tasan neljä viikkoa pitkä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuukausi, neljä viikkoa