Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sattuuhan sitä

Esikatselu: "Äiti, maalasin lakanasi huulipunalla."

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 10 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -30 (54 ääntä)
      tämä(kin) on suora käännös, joka löytyy mm. lamebook.com-sivustolta (en jaksa nyt etsiä linkkiä.) olen bongannut täältä muitakin suoria käännöksiä selaillessani.

      Lainaa

    2. Tulos: +148 (156 ääntä)
      Tahtoisin ensin huomauttaa, että kaikki postaukset ovat lukijoiden lähettämiä, joten jos käännöksiä löytyy, niin ainakaan me emme ole niitä itse tehneet. Meillä ei myöskään ole aikaa tai halua käydä kaikkia vastaavia ulkomaalaisia sivustoja läpi ja opetella niitä ulkoa. Kirjoitan tämän ihan vain meidän toimituksen puolustukseksi. Ei sillä, että sinä meitä syyttäisit, mutta joku muu saattaa kyllä. Ymmärrän, että englanninkielisillä sivuilla vierailevat saattavat turhautua "kopioista", mutta on ehkä kuitenkin parempi antaa asian olla. Suurin osa lukee näitä kuitenkin vain suomeksi, joten parempi olla pilaamatta heidän iloa. Hyvä käännöshän ei tee vitsistä huonoa. Luulen, että jotkut ihmiset myös bongailevat hauskoja kommentteja esim. lamebookissa ja sitten tilaisuuden tullen lähettävät käännetyn version omaan Facebookiinsa hauskan maineen toivossa.

      Lainaa

    3. Tulos: +96 (104 ääntä)
      olen fmteamin kanssa vähän samoilla linjoilla tai siis minua ainakin häiritsee kun jengi tuleee tänne avautumaan, että "näin kerran jossain hevonkuusessa samanlaisen eli tämä on huono kopio..." sitten yleensä nämä tyypit eivät edes vaivaudu etsimään sitä hevonkuusta, vaan jättävät linkittämättä. no tuskin ymmärtäisin niiden hevoskielellä kirjoitettuja juttuja muutenkaan. pitäkää omana tietonanne tai valittakaa puulle! marimari valivali miksi kaikki on nykyään hapanta ja pakkasen puremaa?

      Lainaa

    4. Tulos: +19 (53 ääntä)
      Voiko joku selittää tyhmälle, mikä tossa on hölmöä? Se kirjotti jonkun tarinan tohon lapsiväkivaltaa vastaan, sitten vielä pohti ääneen, että toivottavasti kyseinen tarina ei ole totta. Mitä hölmöä? Kyl itsekin saatan kommentoida omaa tilaviestiäni.

      Lainaa

    5. Tulos: +24 (36 ääntä)
      ^no ehkäpä se että toi on niin pölhö tarina että miten se vois olla totta. Emmä tiedä. Miks pitää olla tollasia "tarinoita" lapsi- ja lemmikki- yms väkivaltaa vastaan, eiks vois vastustaa ihan ylipäänsä väkivaltaa. pellet.

      Lainaa

    6. Tulos: -5 (23 ääntä)
      Se on retorinenkeino. Pelle.

      Lainaa

    7. Tulos: -18 (36 ääntä)
      @hölmöin Mikä tarinassa on pölhöä? Luuletko, ettei tuollaista voi tapahtua? Ota pää perseestä ja tutustu oikeaan elämään, saatat yllättyä.

      Lainaa

    8. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Ernu: @hölmöin Mikä tarinassa on pölhöä? Luuletko, ettei tuollaista voi tapahtua? Ota pää perseestä ja tutustu oikeaan elämään, saatat yllättyä.
      Aika vitun hyvä

      Lainaa

    9. Tulos: +2 (6 ääntä)
      salanalle: olen fmteamin kanssa vähän samoilla linjoilla tai siis minua ainakin häiritsee kun jengi tuleee tänne avautumaan, että "näin kerran jossain hevonkuusessa samanlaisen eli tämä on huono kopio…" sitten yleensä nämä tyypit eivät edes vaivaudu etsimään sitä hevonkuusta, vaan jättävät linkittämättä. no tuskin ymmärtäisin niiden hevoskielellä kirjoitettuja juttuja muutenkaan. pitäkää omana tietonanne tai valittakaa puulle! marimari valivali miksi kaikki on nykyään hapanta ja pakkasen puremaa?
      Oon samoilla linjoilla

      Lainaa

    10. Stydi hamppari 28.4.2018 19:31
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Ernu: @hölmöin Mikä tarinassa on pölhöä? Luuletko, ettei tuollaista voi tapahtua? Ota pää perseestä ja tutustu oikeaan elämään, saatat yllättyä.
      Haha, tulee vastaan tämmönen 7 vuotta myöhemmin ja hyvät naurut tuli.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: huulipuna, lakana, lapsi, väkivalta