Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ei millään pahalla

Esikatselu: "noin 2 viikkoa laskettuun aikaan"
Lähettänyt: Pala "Päivityksen on tehnyt nuori mies, joka meni noin puoli vuotta sitten naimisiin. En tiennyt, että nuori vaimo on raskaana. Enkä oo ihan varma asiasta vieläkään..."

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +213 (233 ääntä)
      Olisikohan kyse kumminkin koirasta/kissasta...?

      Lainaa

    2. Tulos: +129 (141 ääntä)
      Lemmikki tuli minullekin ensimmäisenä mieleen...

      Lainaa

    3. Tulos: +78 (90 ääntä)
      Eiköhän tuossa ole tosiaan kyse jostain lemmikistä :)

      Lainaa

    4. Tulos: -39 (73 ääntä)
      Lukekaa loppuun asti... "Päivityksen on tehnyt nuori mies, joka meni noin puoli vuotta sitten naimisiin. En tiennyt, että nuori vaimo on raskaana. Enkä oo ihan varma asiasta vieläkään..."

      Lainaa

    5. Tulos: +63 (77 ääntä)
      Nimenomaan. "Enkä ole ihan varma asiasta vieläkään". Eli aika selvä että kyse on jostain kissoista tms mistä puhutaan ja tämä henkilö ymmärtänyt asian väärin.. Muutenkaan en ymmärrä mikä tässä mokassa on niin hauskaa (vaikka olisikin raskaana) että tänne kannatti laittaa... nohh..

      Lainaa

    6. Tulos: -28 (70 ääntä)
      "En tiennyt, että nuori vaimo on raskaana. Enkä oo ihan varma asiasta vieläkään." Miten _ihmeessä_ sä saat tän väännettyä niin, että kyse olisi kissoista?

      Lainaa

    7. Tulos: +57 (63 ääntä)
      "En tiennyt, että nuori vaimo on raskaana. Enkä oo ihan varma asiasta vieläkään." <- On tuon "mokan" lähettäjän oma kommentti. Siinähän se itsekkin ihmettelee että onkohan sen kaverin vaimo raskaana.. Ilmeisesti ymmärtänyt väärin siis tuon jos kyse siis on lemmikeistä mikä sopisi hyvin noihin kommentteihin.. "Pidättekö ne vai onko niille uusi koti jo?" .. Harvemmin noilla sanoilla puhutaan jos kyse on toisen tulevista lapsista. :)

      Lainaa

    8. Tulos: -39 (75 ääntä)
      Hetkinen... kuinka moni puhuu koirien lasketusta ajasta, saati tietää monta on tulossa? Itselläni ei ole lemmikkejä, mutta en ole koskaan kuullut kenenkään vievän koiraa ultraan.

      Lainaa

    9. Tulos: +49 (53 ääntä)
      Mukula: kyllä koiria (ainakin rotukoirien ollessa kyseessä) viedään ultraan, ei ole ihan uusi asia... :) Ja se ihan vain siksi, että halutaan varmistaa tulevan synnytyksen onnistuminen. Ja tästä voikin päätellä, että koirille on laskettu aika myös, oliko se nyt noin 60 päivää astumisesta (ja jokaisen kyllä pitäisi tietää, jos narttukoiraa on uros päässyt kiksauttamaan!). :)

      Lainaa

    10. Tulos: +53 (59 ääntä)
      Tämä keskustelu onkin ottanut mielenkiintoisen suunnan. Haluamme sekoittaa vielä pakkaa vähän paljastamalla, että tuosta kuvasta on jätetty pois viimeinen kommentti, sillä katsoimme sen epäolennaiseksi. Nyt se saattaakin osoittautua hyvin ratkaisevaksi, joten tässä se on: Tytti: Mulla onki teille synnytyspakkaus.

      Lainaa

    11. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Toki koirilla on laskettu aika, sen voi laskea vaikka astutuspäivästä. Usein eläinlääkäri osaa sanoa ainakin hyvän arvion montako pentua on tulossa. Ja kyllä, koirankin voi viedä ultraan.

      Lainaa

    12. Tulos: +31 (37 ääntä)
      FMteam: synnytyspakkaus kasataankin esmes koirille ( apuvälineistöä tulevaan synnytykseen + korviketta yms. ), sillä ei ole mitään tekoa äitiyspakkauksen kanssa :D Ei tässä mitään mokaa ole, tyypillistä koiraihmisten keskustelua ( pentujen lukumäärästä ja hössötyksestä päätellen chihuahua-omistajia tms )

      Lainaa

    13. Tulos: +43 (49 ääntä)
      Tämä mysteeri taisi siis ratketa. Hyvää työtä!

      Lainaa

    14. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Koira on kyseessä :))

      Lainaa

    15. Reisjärven Vikk 30.12.2010 7:19
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      Hahhah, tää on oikeesti hauska. :D Mitä tuota suotta analysoimaan enempää, kunhan lukee ja olettaa! Kiva, kun kuitenkin selvisi tuo jatkokin ettei ihan mysteeriksi jäänyt tietämättömille. :D

      Lainaa

    16. Tulos: +8 (12 ääntä)
      mutta toisaalta kissankin voi viedä ultraan ei vain koira;, kaverin taskukokoinen kissa, eli n. 2kg ja 2v ikää, kävi ultrassa kokonsa takia, pentuja piti olla max. 2, mutta 5 niitä tuli. Rokotusaikaa varatessa oli lekuri hieman ihmeissään.. xD

      Lainaa

    17. Tulos: -29 (31 ääntä)
      Lemmikeiltä tulee yleensä 4-6 pentua samaan aikaan, ihan sillai btw

      Lainaa

    18. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Reippanen: "lemmikeiltä" on aika yleistävä kommentti... esim. hevosetkin ovat yleensä lemmikkejä ja hevosista sen enempää tietämättä ymmärtääkseni varsoja tulee yleensä max.2 ...? ja tuolla jo aiemmin joku sanoi että "pentujen lukumäärästä ja hössötyksestä päätellen chihuahua-omistajia tms ", eli ilmeisesti tietää tarkemmin eri koirarotujen pentueiden lukumääristä.

      Lainaa

    19. Tulos: -13 (19 ääntä)
      Hei pikku aa hevoset eivät ole lemmikkejä, vaan kotieläimiä. On ha

      Lainaa

    20. Tulos: +14 (18 ääntä)
      ... harvinaista että tulee kaksoset, yleensä vain yksi varsa kerrallaan.

      Lainaa

    21. Tulos: +9 (17 ääntä)
      mä en ymmärrä miten te tästä jo hevosta väännätte....

      Lainaa

    22. Tulos: -20 (24 ääntä)
      Mistä te noi lemmikit keksitte? Sain sellasen käsityksen, että vauvoja tulossa ja toi mokan lähettäjä on postauksen kirjottajan kaveri, eikä oikein nää usein tota kaveria, joten mistä tietää. Ei kaikilla oo facessa pelkästään kavereina sellasia joita näkee päivittäin, vaan myös vanhoja tuttuja.

      Lainaa

    23. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Jos "pätijät" lukisivat kaikki kommentit niin ei jäisi mietityttämään tämäkään asia pikku päitänne. Iso hali!

      Lainaa

    24. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Reippanen: Lemmikeiltä tulee yleensä 4-6 pentua samaan aikaan, ihan sillai btw
      Monet pitävät lemmikkeinä matelijoita, sammakkoeläimiä, selkärangattomia ja myös kaloja monet käärmeet ja liskot saavat kerralla joitain kymmeniä poikasia. Sammakkoeläimet, selkärangattomat ja kalat voivat helposti saada jälkeläisiä kerralla joitain satoja tai jopa tuhansiä ;) Jos pysytään ihan nisäkkäissä niin löytyyhän monelta esimerkiksi hiiriä lemmikkinä joilla poikueessa voi olla 10 tai jopa 20 poikasta kerralla ;) Sitten taas on monia lajeja esim liskoissa jotka tekevät vain yhden jälkeläisen kerralla että revippä siitä ;)

      Lainaa

    25. zarzarbinks 21.7.2012 23:59
      Tulos: -7 (11 ääntä)
      mls: … harvinaista että tulee kaksoset, yleensä vain yksi varsa kerrallaan.
      -: Monet pitävät lemmikkeinä matelijoita, sammakkoeläimiä, selkärangattomia ja myös kaloja monet käärmeet ja liskot saavat kerralla joitain kymmeniä poikasia. Sammakkoeläimet, selkärangattomat ja kalat voivat helposti saada jälkeläisiä kerralla joitain satoja tai jopa tuhansiä
      pikku aa: Reippanen: “lemmikeiltä” on aika yleistävä kommentti… esim. hevosetkin ovat yleensä lemmikkejä ja hevosista sen enempää tietämättä ymmärtääkseni varsoja tulee yleensä max.2 …? ja tuolla jo aiemmin joku sanoi että“pentujen lukumäärästä ja hössötyksestä päätellen chihuahua-omistajia tms “, eli ilmeisesti tietää tarkemmin eri koirarotujen pentueiden lukumääristä.
      Reippanen: Lemmikeiltä tulee yleensä 4-6 pentua samaan aikaan, ihan sillai btw
      Jos pysytään ihan nisäkkäissä niin löytyyhän monelta esimerkiksi hiiriä lemmikkinä joilla poikueessa voi olla 10 tai jopa 20 poikasta kerralla Sitten taas on monia lajeja esim liskoissa jotka tekevät vain yhden jälkeläisen kerralla että revippä siitä
      miten nää nyt liittyy enää yhtään mihinkään???

      Lainaa

    26. Tulos: -8 (8 ääntä)
      Ja tuomio oli?

      Lainaa

    27. Tulos: +9 (11 ääntä)
      boogieman: Mistä te noi lemmikit keksitte? Sain sellasen käsityksen, että vauvoja tulossa ja toi mokan lähettäjä on postauksen kirjottajan kaveri, eikä oikein nää usein tota kaveria, joten mistä tietää. Ei kaikilla oo facessa pelkästään kavereina sellasia joita näkee päivittäin, vaan myös vanhoja tuttuja.
      Harvemmin vanhoilta tutuilta kuitenkaan kysytään aikovatko he pitää tuloillaan olevat IHMISvauvat vai onko niille jo uudet kodit...

      Lainaa

    28. Tulos: 0 (10 ääntä)
      Ootteko huomannu kommenttia "aiotteko pitää ne vai onko niille jo uus koti"

      Lainaa

    29. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Mä aattelin tän näin: alottaja sais ihan ihmispentuja 2kappaletta, kysyjä luulee että puhutaan jostai kissoista. ihmispentujen saaja loukkaantuu kysymysestä. ja poistaa kavereista. Joten siksi kysyjä ei vieläkään tiedä totuutta.. mut tiiä siit sit.

      Lainaa

    30. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Noh, tuliko sieltä lasta vaiko paskaa?

      Lainaa

    31. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Täähän on moka, jonka moka on syntynyt vasta sen tänne lähettäjän Palan ja sen täällä julkaisevan FMteamin toimesta. Itse alkuperäinen keskusteluhan on täysin normaalia jutustelua. Mistä ihmeestä toi Pala edes sai päähänsä, että olis kyse jostain muusta? Ja miten ihmeessä FMteamikin on ollut yhtä hölmö vaikka lähettäjä kertoo nimenomaan tietämättömyydestään? Erittäin monitahoinen ja erikoinen moka!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: synnytys