Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Älä kerro et kerroin, mut…

  Suurenna näkymä

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 97 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -230 (540 ääntä)
   Annikka fail vai Sara fail? Idiootti -.-

   Lainaa

  2. Tulos: +689 (745 ääntä)
   Annika fail. Ääliö.

   Lainaa

  3. Tulos: +364 (454 ääntä)
   Annika failas, kun myöns pettäneensä omalla kommentilla. Tosin, fake and gay.

   Lainaa

  4. Tulos: +56 (546 ääntä)
   Ihan oikein pettäjä-annikalle! tommotti käy huorille! hyvä! hienoa! toivottavasti sai myös ansaitusti turpaan oikein kunnolla :D

   Lainaa

  5. Tulos: +290 (410 ääntä)
   No ei se pettäminen kyllä varsinaisesti naisesta huoraa tee :) Ellei ole siitä maksua ottanut, sitä tarina ei valitettavasti kerro.

   Lainaa

  6. Tulos: +127 (399 ääntä)
   "No ei se pettäminen kyllä varsinaisesti naisesta huoraa tee..." Lutkan tekee.

   Lainaa

  7. Tulos: +176 (190 ääntä)
   "En tienny" et tää oli julkinen. Ihan oikein :P

   Lainaa

  8. Tulos: +213 (229 ääntä)
   "oho sori vahinko"

   Lainaa

  9. Tulos: +66 (78 ääntä)
   way to go :D

   Lainaa

  10. Tulos: +355 (525 ääntä)
   ku nainen pettää se on lutka, ku mies pettää se tuntuu olevan kaveripiirin sankari...

   Lainaa

  11. Tulos: +111 (219 ääntä)
   Nimesi: hanki parempia kavereita.

   Lainaa

  12. Tulos: +100 (112 ääntä)
   Repesin vasta mielleyhtymästäni. "En tienny et tää on julkinen." ---> *Coolface*

   Lainaa

  13. Tulos: -8 (38 ääntä)
   FAAAAIL

   Lainaa

  14. Tulos: +42 (70 ääntä)
   oho en tienny et tää oli julkine ;---D varmaa kiva saada tietää fb:n kaut et petetää , tsemitsemii mikalle :DD

   Lainaa

  15. Tulos: -170 (254 ääntä)
   tämä määritelmä että tekee huorin tulee raamatusta. eli kyllä on huora kun tekee huorin kun pettää , mutta te ketkä ette usko raamattuun niin tehkää mitä tykkäätte.syntiset.

   Lainaa

  16. Tulos: +166 (186 ääntä)
   Täti: Raamattu ei kaiketi tunne muutenkaan esiaviollista konsensusta joten huorinteosta ei varmaan voida puhua. Ei taida olla ko. kirjanen sielläkään hanskassa? Tekopyhyys, synneistä pahin.

   Lainaa

  17. Tulos: -44 (60 ääntä)
   _sara_: // enpä usko että sä olet toi sara :DD

   Lainaa

  18. Tulos: +93 (99 ääntä)
   Ihan oikein et jäi pettämisestä kiinni.

   Lainaa

  19. Tulos: +45 (91 ääntä)
   J. Pukki: Olikohan kommenttisi sana 'huora' aiheellinen? Huora on se, joka perii maksun. Paitsi tietenkin jos itse olit tämän pettäjän petikaveri ja maksoit sille, niin silloin kommenttisi voikin olla aiheellinen.

   Lainaa

  20. Tulos: -67 (123 ääntä)
   Heeho, huora voi tarkoittaa myös jakorasiaa.

   Lainaa

  21. Tulos: -46 (122 ääntä)
   Horo mikä horo

   Lainaa

  22. Tulos: +101 (121 ääntä)
   tänpäivän arkikäsityksen mukaan huora on se joka perii maksun seksistä ja lutka sellanen ku panee ympäriinsä. mielestäni pettäminen, jos tapahtuu vain yhden kanssa, ei tee kenestäkään lutkaa, kusipään kylläkin. ja tällänen on sille ihan ansaittua. olis tos annikassa voinu olla ees naista kertoon tolle mikalle ennen ku facesta tarvi lukee : D

   Lainaa

  23. Tulos: -8 (36 ääntä)
   trololololololololol :D

   Lainaa

  24. Tulos: -38 (90 ääntä)
   narunjatkoks vaa tollaset jotka ei osaa sitoutua!

   Lainaa

  25. Tulos: -84 (116 ääntä)
   eli ennen mahdollista avioliittoa saa pettää ja jakaa persettään minkä jaksaa ilman että voi sanoa HUORAKSI? älä tee huorin ja mielestäni älä missään vaiheessa. pettäminen on aina väärin ja jos sellaista ei saa sanoa huoraksi! älä tee huorin tarkoittaa paljon muutakin kuin älä myy persettäs tai tee aviorikosta. sitä joko ollaan tai ei olla.kaikki muu pois. minä en ole tekopyhä,tunnustan syntisyyteni herran edessä.

   Lainaa

  26. Tulos: +31 (91 ääntä)
   Hene: '' Annikka fail vai Sara fail? Idiootti -.- '' Molemmat failas. Pussyman: '' “No ei se pettäminen kyllä varsinaisesti naisesta huoraa tee…” Lutkan tekee. '' Sama asia, idiootti. XXA: '' _sara_: // enpä usko että sä olet toi sara :D D '' Ei kukaan niin väittänytkään.

   Lainaa

  27. Tulos: +90 (140 ääntä)
   Toi on ihan totta,että jos muijalla on ollut useampia miehiä,niin kaikki kattoo silleen että no HYI,mut kundi jos kehuu että on pannut ainakin viittätoista muijaa,niin kaverit kehuu kuorossa ja taputtaa olkapäälle,ja sit tästä kundista tulee kaikista jätkistä kovin. Outoa,ei voi muuta todeta. Missä on tasa-arvo?! Miksei naiset saisi harrastaa seksiä ihan yhtälailla? Ei se ole pelkästään miehien oikeus.

   Lainaa

  28. Ihmettelen 3.2.2011 23:45
   Tulos: +91 (111 ääntä)
   En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ei miestäkin muka saisi huoritella. Aikamoisia huoria tuntuvat olevan monet tätäkin mokaa kommentoineet miehet...;) ;)

   Lainaa

  29. Tulos: +28 (38 ääntä)
   Siis tässähän kyseessä on nimenomaan Saran failauksesta, aivan kuten "Hene" väitti. Kyllä Annika ilmanmuuta feilas sen, että petti tätä Miikaa. Mutta tässä tapauksessa kuitenkin Sara kertoi jollekin kolmanelle henkilölle tästä julkisesti, vaikka itse luuli ettei olisi julkisesti lähetetty.

   Lainaa

  30. Tulos: +39 (57 ääntä)
   Olen samaa mieltä Ellyn kanssa. Se menee juuri niin että nainen on automaattisesti huora tai joku muu vastaava. Mutta mies on suurinpiirtein ritari!! Pettäminen ei ole ikinä oikein mutta -Huora on nainen tai mies, joka palkkiota vastaan tarjoaa seksuaalisia palveluita. Lutka on henkilö, jolta heruu mitä tahansa seksiin viittaavaa ihan kelle tahansa ilmaiseksi. Lutkaa ei pidä sekoittaa huoraan, jolta saa edellä mainittuja asioita rahaa vastaan. - !!!!!!!!

   Lainaa

  31. Tulos: +64 (130 ääntä)
   Elly: If a key opens many locks, it's a master key. If a lock is opened by many keys, it's a shitty lock.

   Lainaa

  32. Tulos: -51 (75 ääntä)
   Istaria. juuri näin. Ja Elly,miten vitussa tuo lässytyksesi liittyy tähän? Jaa toki herkkuasi ja ole hiljaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Tota Elly... Jos joku mies pettää, kuka sitä on kehumassa? Ihan sama onko kyseessä mies tai nainen, pettäjä ei todellakaan ole sankari. Ja mitä tohon naisten tai miesten määrään muuten tulee, mulle ainakin on täysin yhdentekevää, onko kuksija mies tai nainen. Seksikumppanien määrä ei tee sen enempää miehestä kuin naisesta sankaria.

   Lainaa

  34. Tulos: +15 (55 ääntä)
   olihan toi aika tyhmästi tehty! mut ei pettäminen naisesta lutkaa tai huoraa tee!!! mies jos pettää niin ei mitään, mut jos nainen......niin heti alotetaan haukkuminen! ja viäl aikuiset ihmiset, hyi! mä oon viel lapsi mut kuitenkin sitä mieltä et ei toista pidä mennä haukkuu ettehän te tiiä et onks tosssa takana ollu jotain muuta!!! mun kommenttii ei sit tarvihe ivata!

   Lainaa

  35. Tulos: +34 (42 ääntä)
   mut kyl pettäminen väärin!!!!!!!!

   Lainaa

  36. Tulos: +18 (30 ääntä)
   täti: Ennen käsky oli todella "älä tee huorin", mutta nykyään se on "älä tee aviorikosta". Eli joko 90-luvulla ollaan vähän lepsumpia tuon pettämisen suhteen (;D), tai sitten sana "huorin" on vanhassa kielessä tarkoittanut nimenomaan aviorikosta, kun ei oikein muunlaista pettämistä tunnettu. Eli imo pettäminen ei tee kenestäkään huoraa kirjaimellisesti, mutta sananahan tuo on niin puhekieleen yleistynyt, että sillä voidaan suurinpiirtein tarkoittaa lattialle pissaavaa koiranpentuakin....

   Lainaa

  37. Tulos: +18 (58 ääntä)
   Huora ja lutka on eri asia. Lutka on ilmainen ja huora maksullinen. Opetelkaa yleissivistystä idiootit.

   Lainaa

  38. Tulos: -23 (37 ääntä)
   samaa mieltä: h-12e:n kanssa!!!!

   Lainaa

  39. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Hei jokasel on mielipiteensä. Vittu sanotaan et jos kerran pettää nii aina pettää! Oppikaa jo luottaa toisiin/ kumppaneihinne tai jtn. Ei joka suhtees mee nii, et uuh olit sillo viikon reissul ja sil välil kävin panee 20 jätkää/ muijaa:D säälittävää ettenkö sanois, ettei oma kumppani riitä tai kelpaa ja viel pitää fb julkasta:DD

   Lainaa

  40. Tulos: +23 (49 ääntä)
   Heh, hassua, että kaikki jotka väittävät, että miehistä tehdään sankareita jos nussivat ympäriinsä, ovat naisia.

   Lainaa

  41. Tulos: -14 (50 ääntä)
   Ja Elly, naiset saa kyllä kuksia niin paljon kuin lystää, mutta on miehillä oikeus katsoa ihan niin kieroon semmosta ku vaa haluaa. Ei siinä ole kysymys tasa-arvosta.

   Lainaa

  42. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Tää on just tätä facebookkia. Kaikki toilailut ja yksityisasiat on helposti ja ikuisesti julkisia koko maailmalle. :P

   Lainaa

  43. Tulos: +64 (70 ääntä)
   "ku nainen pettää se on lutka, ku mies pettää se tuntuu olevan kaveripiirin sankari…" Arvokäsitykset on pyllyllään myös esim. Aku Ankassa missä Iinekset sun muut pyörittää tusinaa jätkää, mutta mies jos nähdään toisen tytön seurassakin niin seuraa mukilointi. Sieltä ne lapset oppii stereotypiat :[

   Lainaa

  44. Tulos: -14 (16 ääntä)
   ihan oikeee..

   Lainaa

  45. samatyyppikuinHOMO 28.2.2011 0:11
   Tulos: -15 (21 ääntä)
   no onhan se ihan kiva et muut haukkuu huoraks ja ite haukun niitä horoiks.. koska ite osaan siinä päremmin suomenkieltä ja olen maksullinen, mutta se toinen vitun halpa horo :D

   Lainaa

  46. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Väitäin, ettei kyseessä ole nainen, vaan noin kolmetoistavuotias tyttö.

   Lainaa

  47. asdfghjklöä 12.3.2011 10:25
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   nii-i. näin ne jutut leviää:)

   Lainaa

  48. Valvova rakennusmestari Timo Harjakainen 20.3.2011 12:17
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Sori Arska, nyt lipsahtaa... :D

   Lainaa

  49. Tulos: +20 (44 ääntä)
   ainakin täällä meillä päin _kaikki_ usein miehiä vaihtavat muijat ovat joko huoriksi tai lutkiksi kutsuttuja, ja kunnon "panomiehiä" palvotaan ja naureskellaan "ketä sul nyt on kierroksessa". tunnen toki myös yhden nuorukaisen kenestä ei juurikaan tykätä 2 viikkoa kestävien suhteiden ja pelkkien panoyritysten vuoksi. morjesta. eli naiset on jakorasioita ja miehet sankareita. terveisin nainen joka tietää kyllä mistä puhuu.

   Lainaa

  50. Tulos: +8 (22 ääntä)
   mävaaaan_lle. Ehkäpä amisteinipiireissä näin onkin.

   Lainaa

  51. Tulos: -4 (20 ääntä)
   Kyl ainaki siel mis mä asun naisen pitää olla aina panovalmis jakorasia ja himokas, että on ees jotain, joten enemmänki näin päin...

   Lainaa

  52. Tulos: +8 (20 ääntä)
   Ite en kyl oo tohon alistunu vaan pitkäaikasessa parisuhteessa elän. Mut tuntuu et nykyään nainen, joka menettää neitsyytensä myöhään on maailman suurin ihme ja naurunaihe. Samoin nainen, joka ei halua seksiä joka päivä. En nää et pettävä naine ois jotenki haukutumpi ku pettävä mies -joka päivä kuulee pikkuteinityttöjen lesoovan sillä, kenen kaa millonki oli sängyssä.

   Lainaa

  53. Tulos: -10 (40 ääntä)
   "Toi on ihan totta,että jos muijalla on ollut useampia miehiä,niin kaikki kattoo silleen että no HYI,mut kundi jos kehuu että on pannut ainakin viittätoista muijaa,niin kaverit kehuu kuorossa ja taputtaa olkapäälle,ja sit tästä kundista tulee kaikista jätkistä kovin. Outoa,ei voi muuta todeta. Missä on tasa-arvo?! Miksei naiset saisi harrastaa seksiä ihan yhtälailla? Ei se ole pelkästään miehien oikeus."
   vastaukseni: "pelimiehen " maine pitää ansaita. Siksi se on eri asia. Naisen riittää,että avaa haarat ja antaa rasiaa. Sitä paitsi suurin osa naisista tykkää miehistä, jotka on suosittuja ns. "pre selection" ja "leader of men" eli ei kysele kaikilta aina vaan ottaa ohjat käsiin ja tekee omaa juttua vaikka muut ei olisikaan mukana ns. "no reaction" ettei reagoi koko ajan mitä toiset tekee esim. jos muija tekee "paskatestiä" ( osta mulle juoma/osta mulle ateria) ja miellytä toisia.. Esim. toinen jätkä syö pitsaa sohvalla ja kattoo telkkuu, ei harjoita sosiaalisia taitojaan. Toinen jätkä käy kuntosalilla, liikkuu ja tykkää tutustua uusiin ihmisiin ja sitä kautta uusiin naisiin. Kumman luulisit olevan kiinnostavampi monille naisille? Dont hate the player, hate the game

   Lainaa

  54. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Onko se kovin sosiaalista että panee kaikkea mikä liikkuu

   Lainaa

  55. Tulos: +7 (13 ääntä)
   "sori,en tienny et tää oli julkine" FAILL!!!!!!!!! :DDD

   Lainaa

  56. Tulos: +11 (21 ääntä)
   FAIL Mutta oikein kundia kohtaa, et sai tietää tyttiksen käyneen huoraamassa.

   Lainaa

  57. Tulos: -36 (38 ääntä)
   Huora tarkottaa esiaviollista seksiä harjoittanutta..

   Lainaa

  58. Tulos: -17 (29 ääntä)
   Huora on tosiaan yleiskielinen sana nykypäivänä. Kadulla ku kävelet ni kuulee helposti kun joku 13-vuotias sanoo "toi vitun huora vei mun jätkä", tarkottaa se et sen ex jätkä seurustelee jonku uuden tytön kanssa. Ja kyllä, vaikka nainen oonki ja just tässä parin kympin kieppeillä, ni meillä se vaan on niin että jos nainen on usean miehen kanssa, se on huora, ja jos mies on usean naisen kanssa, se on muille jätkille jumala. Näi se vaa menee näillä wnb aikusilla jotka on just ja just 15-25v, en sano et kaikilla mut näillä jotka menee massan mukana. Ihan voin myöntää että ittekki huorittelen jos jonkun muijan naama ottaa päähän ni se on huora sitte.

   Lainaa

  59. Tulos: -4 (16 ääntä)
   mielestäni tuo Sara tässä se pahin failaaja on. tuossa huomaa että tytöllä ei ole älliä päässä kun menee kuuluttamaan tommosen asian. ois kummiski voinu ajatella kaks kertaa ennenku laitto ton feissii.

   Lainaa

  60. Tulos: +13 (15 ääntä)
   thTJD: Olen samaa mieltä kanssasi. Mun mielestä on silti väärin, että se puuttuu muitten ihmisten elämään ja kuuluttaa sen koko kansalle.. Kuvainnollisesti. Tosin sekin on väärin että Annika petti.. Mutta jokaisen tulisi silti itse ottaa vastuu ja kertoo se face-to-face toiselle, eikä tietää joltain asiaankuulumattomalta fb kautta.

   Lainaa

  61. Facebookkaajaa 4.5.2011 17:31
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Paska säkä :D

   Lainaa

  62. Tulos: -6 (8 ääntä)
   joskus käy näin

   Lainaa

  63. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Se oli sekä Saran että Annikan fail jos Annika oikeasti petti, mutta jos pettäminen on vain huhupuhetta niin sitten se on vaan Saran fail. Eikä se siinä tapauksessa ole Sarankaan fail jos hän pisti ton tarkoituksella julkisesti. Siinä tapauksessa Sara on vain kusipää.

   Lainaa

  64. Tulos: +5 (15 ääntä)
   mitä toi sara ees menee kenelekää kertomaan? mitä se sille kuuluu vaikka toi annika olis pannu jokaista näkemäänsä jätkää? eikö se ole annikan oma tehtävä kertoa tälle mikalle? :D ja tossa voi olla kyseessä pikku pusu.. :D kun ei tiedetä että minkä ikästä sakkia tuossa draamassa on :D meillä päin ainaki oli muija taikka jätkä niin jos pettää nii tetää sen kyllä tehneensä... naiset jos pettää niin koko porukka sitä halveksuu samoin jos ukko käy vieraissa niin ei sitäkää kauheen sankarina katota. naiset varsinki piikittelee todella pitkäään siitä... tosin jotkut luulee olevansa sankareita, mut ei ne todelisuudessa ole. ne jotka pettää pettämisen ilosta, on henkisesti vajaita, tai sitte niillä on vaan joku muu ongelma itsensä kanssa. pakon omanen tarve tuntea itsensä halutuksi, hyväksytyksi yms.. nämä oireet sopii myös narsismiin :D mut ei ton tytön huoraksi haukkuminen väälttämättä ole oikein. vitun lehmä ja kusipää akka ku meni pettämään, ja sen ois itse pitäny se kertoa, mut antokos tämä sara siihenkään mahollisuutta ennen ku meni nokkansa tunkemaan asioihin mitkä sille ei kuulu? :D mika rukka.. näin juurikin voi käydä kun menee tunkee nokkansa toisten asioihin :D

   Lainaa

  65. Tulos: +5 (17 ääntä)
   kerranpa kuulin sellaisen "hauskan" tarinan jossa verrattiin naisia ja miehiä lukkoihin ja avaimiin: Jos on lukko johon sopivat kaikki avaimet niin se on rikki, mutta jos on avain joka sopii kaikkiin lukkoihin niin se on todellinen mestarin avain. En itsekään hyväksi parisuhteen aikana tapahtuvaa pettämistä, mutta kun ei ole parisuhteessa niin sitä saa tehdä mitä vaan kenen kanssa haluaa. kunhan ei tartuta tauteja tahallaan toisiin. Ja vielä kommentoiden tuohon, että kun aina käytetään uskontoa omissa mielipiteissä ja tuomitsemaan piiloutuen sinne raamatun taakse ja vikisten sieltä että toi on väärin. Se on väärin kun itse on sitä mieltä eikä siksi että meidät on jo mukamas valmiiksi tuomittu kirjassa ja sieltä sitten nämä jotka eivät asiaa muuten osaa sanoa lukevat että "oliks toi nyt väärin vai oikein".

   Lainaa

  66. ei ny jumalauta.. 21.5.2011 9:46
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   kaikki tämmöiset asiat on parasta jakaa facebookissa. sieltä niitä ei tietenkään kukaan näe.

   Lainaa

  67. Tulos: +11 (11 ääntä)
   ihan oikeesti...

   Lainaa

  68. Tulos: +8 (18 ääntä)
   Lutka ja huora ei oo sama asia vitun ääliöt!

   Lainaa

  69. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Ihan oikein Annikalle

   Lainaa

  70. Tulos: -11 (29 ääntä)
   Kumman on helpompi päästä sänkyyn vastakkaisen sukupuolen kans, miehen vai naisen? Naisen. Miehen pitää yrittää joskus todellakin kauan, mutta nainen levittää haarat ja se oliki siinä. Tuosta tulee se "jakorasia" ja "panomies" jos miehet sais yhtä helpolla naista ku nainen miestä, ni miehet leimattas kans!

   Lainaa

  71. Tulos: -6 (20 ääntä)
   mitäs annatte niin helposti? :D

   Lainaa

  72. Tulos: +11 (27 ääntä)
   "Kumman on helpompi päästä sänkyyn vastakkaisen sukupuolen kans, miehen vai naisen? Naisen. Miehen pitää yrittää joskus todellakin kauan, mutta nainen levittää haarat ja se oliki siinä. Tuosta tulee se “jakorasia” ja “panomies” jos miehet sais yhtä helpolla naista ku nainen miestä, ni miehet leimattas kans!"
   Kiva satu, valitettavasti ei ole totta.

   Lainaa

  73. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Hello! aaddbdd interesting aaddbdd site!

   Lainaa

  74. Tulos: +9 (15 ääntä)
   joop: jos nainen on ylipainoinen niin se on pirun vaikeaa löytää mies.

   Lainaa

  75. mitä sitte 21.6.2011 22:22
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   no voi vittu yks levitys sinne tänne , asia ratkee ku "annika" antaa "mikalle" sitä samaa ku se anto henkilölle kenen kanssa "mikaa" petti

   Lainaa

  76. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Oottekste varmoi et toi annika ees yli päätäns on pettäny tota mikaa?? Meinaa aattelin vaa et toihan on voinu olla ton saran keksimä juttu? et ei välttiks kantsi haukkuu huoraks jos ette oo 100% varmoi asiast. mut älkää pliis ruvetko angstaamaa mulle tästä kommentista

   Lainaa

  77. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Pussyman: “No ei se pettäminen kyllä varsinaisesti naisesta huoraa tee…” Lutkan tekee.
   ^- mm.. naine pettää se o lutka, mies pettää nii se o kuningas & kaikkien idoli. :)

   Lainaa

  78. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Helenalle... miten voidaan luottaa kun toinen hyppää vieraissa? ei se riitä et ainakaan mulle et toinen sanoo et *en petä sua* niin monta kertaa kuullu sen muijan suusta et jos vaik saisin euron joka kerrasta ni olisin rikkaampi kuin Bill Gates... se luottamus täytyy ansaita!

   Lainaa

  79. nahkalihas 4.7.2011 1:16
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   hiljaa.. vittuileminen on hauskaa

   Lainaa

  80. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Vitun idiootti ees puuttuu toisten asioihin noin, pelle!

   Lainaa

  81. Se ketä eka haukuu on ITE! 7.7.2011 23:12
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   OOtte kyl kauheen tosikkoja! mikä täs viestis on se idea, se et sara menee, sanoo asian mistä se ei tiedä, että viesti tulee yleisesti. Asia ei ole se että hän on huora.. LOL

   Lainaa

  82. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Elly: Tulos: Toi on ihan totta,että jos muijalla on ollut useampia miehiä,niin kaikki kattoo silleen että no HYI,mut kundi jos kehuu että on pannut ainakin viittätoista muijaa,niin kaverit kehuu kuorossa ja taputtaa olkapäälle,ja sit tästä kundista tulee kaikista jätkistä kovin. Outoa,ei voi muuta todeta. Missä on tasa-arvo?! Miksei naiset saisi harrastaa seksiä ihan yhtälailla? Ei se ole pelkästään miehien oikeus. Miehille naisen saaminen on monta kertaa vaikeampaa kuin naiselle, koska naiset pihtareita. Keittiiöön!

   Lainaa

  83. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Oho, oho..

   Lainaa

  84. Tulos: +2 (12 ääntä)
   siin nähtii taas et mitä käy kun petät toisen.. Ihan oikein tolle annikalle, helvetti et teki väärin!

   Lainaa

  85. päläpälä 23.7.2011 18:17
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Voi helvetti teidän naisien kanssa! En vitussa palvo äijiä, jotka pettää! Jos joku Douhebag-Clubi tekee niin, ei se tarkota että kaikki miehet on sellaisia! Pidän pettäviä ihmisiä(miehiä JA naisia) kusipäinä, enkä yhden yön suhteistakaan välitä.

   Lainaa

  86. Tulos: +7 (7 ääntä)
   oho hups

   Lainaa

  87. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Annika fail. Feat Sara.

   Lainaa

  88. Tulos: +14 (16 ääntä)
   "Jos nainen panee montaa jätkää, hän on huora. Jos mies panee montaa muijaa, hän on sankari. Missä tasa-arvo?!" en ole kyllä hirveämmin kuullut, että jätkät huorittelisi naisia, jos he jakavat. Kyllä ne naiset ihan itse huorittelevat toisia, jos he jakavat.. Miksi ne miehet panisivat sitä jakaria, jos haukkuisivat sitä kokoajan huoraksi. Ei liiemmin kuulosta tasa-arvo kysymykseltä (minun) korvaan..

   Lainaa

  89. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Kerran huora on aina huora. Minulla oli aikanaan tyttöystävä joka tunnusti pettäneensä kerran. Annoin anteeksi ja jatkoin suhdettamme. Kului muutama kuukausi ja silloin se selvisi. Tyttöystäväni oli huorannut: nussi seitsemän eri jätkän kanssa lukuisia kertoja meidän seurustelun aikana. Oikein kunnon lutka. Oksettaa ku kaikenlaisia horoja nykymaailma täynnä. Varmaan media seksismillään luo naisille sellaisen kuvan tästä maailmasta, että he voivat olla römpsänsä kanssa palkinto jokaiselle miehelle, joka heitä vähänkään miellyttää.

   Lainaa

  90. Tulos: +4 (6 ääntä)
   fail. fb käyttö hallus...

   Lainaa

  91. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Täällä on näitä kommetteja että fb käyttö hallussa yms. eikö kukaan näe että Sara luultavasti heittää tuon "Sori, en tienny että tää oli julkinen" -lausahduksensa sarkastisesti. Tottakai Sara sen tiesi, vittuillessaan laittoi muka ystävälliseen sävyyn josta kuitenkin sarkasmi kuultaa läpi niin että silmiä särkee.

   Lainaa

  92. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Ööh, No tänne sopis sit "no cheaters.com" deittipalvelun mainos ny!

   Lainaa

  93. Tulos: +7 (7 ääntä)
   O-pussy: No ei se pettäminen kyllä varsinaisesti naisesta huoraa tee Ellei ole siitä maksua ottanut, sitä tarina ei valitettavasti kerro.
   Mutta miehestä yksikin pettämiskerta tekee hirveän ihmisen, vaikka nainenkin olisi pettänyt?

   Lainaa

  94. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Paljon toi kekrkes soitella kahes minuutis

   Lainaa

  95. naamapalmu 9.8.2013 9:47
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   ei huoh !: ↑- mm.. naine pettää se o lutka, mies pettää nii se o kuningas & kaikkien idoli.
   Ja kenenköhän idoli se pettävä mies on? Itse katson pitkin nenänvarttani tuollaisia ihan sukupuolesta riippumatta ja mitä tulee noihin jotka pyörittää useampaa naista niin en näkisi kovin potentiaalisena kiinnostuksenkohteena sellaistakaan miestä. Ehkä se johtuu siitä että en ole enää teini-ikäinen eikä kiinnosta mikään kahden viikon säätö.

   Lainaa

  96. Tulos: +1 (1 ääni)
   Hene: Annikka fail vai Sara fail? Idiootti -.-
   Kommentti numero 6. Yksi vanhimpia Feissarimokat-kommentteja koskaan. Olenko minä ainoa jonka mielestä nämä ihan ensimmäiset Feissarimokat tuntuvat nykyään aika paskoilta kun niitä vertaa nykyisiin?

   Lainaa

  97. Tulos: +5 (5 ääntä)
   foo: Olenko minä ainoa jonka mielestä nämä ihan ensimmäiset Feissarimokat tuntuvat nykyään aika paskoilta kun niitä vertaa nykyisiin?
   Et.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: paljastus, petturi