Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 88

Oletko maistanut kielettyä hedelmää?
Kuvakooste, osa 88

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 46 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Pasanen Spede 15.12.2015 0:49
      Tulos: +438 (476 ääntä)
      AWW FUCK JUSSI YOU DUN GOOFED UP

      Lainaa

    2. Tulos: +952 (958 ääntä)
      Mistä Jussi veti herneet nenään? Tai Tapio?

      Lainaa

    3. #ei kiinnosta 15.12.2015 0:58
      Tulos: +640 (644 ääntä)
      Ei oikeen noi tapsan uhkailut vakuuta

      Lainaa

    4. Tulos: +588 (596 ääntä)
      Jännä, miten ihmiset nykyään raivostuu mitä pienimmistä asioista. Ja vieläpä sellaisista, jotka ei varsinaisesti koske heitä lainkaan.

      Lainaa

    5. Tulos: +763 (773 ääntä)
      Ehkä Jussi sai käsityksen että lapsikin kajautettu kapulalla kuolleeksi.

      Lainaa

    6. nfldolcnckz 15.12.2015 2:19
      Tulos: +182 (240 ääntä)
      Mikä ylimmässä? En tajua. Selittäkää.

      Lainaa

    7. Tulos: -398 (478 ääntä)
      nfldolcnckz: Mikä ylimmässä? En tajua. Selittäkää.
      Oletko koskaan kuullut raamatusta? Tai tarinaa Aatamista ja Eevasta, jotka maistoi kiellettyä hedelmää?

      Lainaa

    8. Tulos: +138 (166 ääntä)
      "kalastajien" kesken noin iso hauki on tärkeempi vedessä kuin ruokapöydällä, ja niinhän se onkim. Tuon kokoisesta hauesta ei oikeen hyvänmakuista saa.

      Lainaa

    9. Tulos: +128 (146 ääntä)
      Jussin kommentti jäi nyt vähän epäselväksi. Mistä kiikasti? Jussi, jos näet tämän: VASTAA MEILLE!

      Lainaa

    10. Tulos: +240 (264 ääntä)
      saara-anna: Oletko koskaan kuullut raamatusta? Tai tarinaa Aatamista ja Eevasta, jotka maistoi kiellettyä hedelmää?
      Eli tuo Oulu?

      Lainaa

    11. huomauttaja 15.12.2015 3:31
      Tulos: +640 (646 ääntä)
      saara-anna: Oletko koskaan kuullut raamatusta? Tai tarinaa Aatamista ja Eevasta, jotka maistoi kiellettyä hedelmää?
      Oletko koskaan kuullut mikä on ylin?

      Lainaa

    12. Myrkkymuratti 15.12.2015 3:45
      Tulos: +119 (159 ääntä)
      nfldolcnckz: Mikä ylimmässä? En tajua. Selittäkää.
      Oulunkylässä tapahtuu _seinä_ ehkä?

      Lainaa

    13. Tulos: +87 (117 ääntä)
      Hmmm: “kalastajien” kesken noin iso hauki on tärkeempi vedessä kuin ruokapöydällä, ja niinhän se onkim. Tuon kokoisesta hauesta ei oikeen hyvänmakuista saa.
      "Kalastajien" kesken? Onko sitä tullut kalasteltua kalapuikkoja pakastimesta? Isompi hauki tarvitsee vain vähän enemmän taitoja kokilta, mutta hyvää siitä saa. Tämä "kalastajien" keskuudessa leviävä myytti hauen muuttumisesta mauttomaksi on ihan höpö puhetta. Totta kuitenkin puhuit siinä mielessä, että kyllä se hyödyllisempi on siellä järvessä.

      Lainaa

    14. Tulos: -100 (144 ääntä)
      James: Jussin kommentti jäi nyt vähän epäselväksi. Mistä kiikasti? Jussi, jos näet tämän: VASTAA MEILLE!
      Uskoisin että kiikasti siitä, että sen sijaan että parkuvaa lasta olisi joku lohduttanut, on lapsi laitettu mittatikuksi kalalle?

      Lainaa

    15. Tulos: +104 (108 ääntä)
      On siinä pieni lapsi.

      Lainaa

    16. St. Vitus Dance 15.12.2015 5:14
      Tulos: -84 (156 ääntä)
      nfldolcnckz: Mikä ylimmässä? En tajua. Selittäkää.
      Ei selitetä. Pysy tyhmänä.

      Lainaa

    17. Tulos: +171 (201 ääntä)
      Saana: Uskoisin että kiikasti siitä, että sen sijaan että parkuvaa lasta olisi joku lohduttanut, on lapsi laitettu mittatikuksi kalalle?
      Ei tuo lapsi nyt kovin parkuvalta tai muutenkaan kärsivältä näytä. Vähän on ehkä suu mutrussa, mutta tuollainen ilme nyt saattaa johtua ihan mistä tahansa. Esimerkiksi on vaihtamassa juuri asentoa ja ponnistaa hiukan, jolloin jännittää myös kasvojen lihaksia.

      Lainaa

    18. Tulos: +134 (152 ääntä)
      nfldolcnckz: Mikä ylimmässä? En tajua. Selittäkää.
      Niin, joskus ne välimerkit tekisivät ihmeitä... Oulunkylässä tapahtuu seinä vs Oulunkylässä tapahtuu -seinä Joista jälkimmäinen antaa ainakin suomea osaaville tiedon että kyseessä on seinä, jossa ilmoitetaan Oulunkylän tapahtumista. Muut luulevat että seinä on ainut mikä tapahtuu Oulunkylässä. Tietty sen seinä-sanan olisi voinut jättää myös kokonaan pois.

      Lainaa

    19. Tulos: -29 (115 ääntä)
      nfldolcnckz: Mikä ylimmässä? En tajua. Selittäkää.
      "Oulunkylässä tapahtuu seinä". Jos et vieläkään tajunnut, olet luultavasti yhdyssanavammainen, enkä voi valitettavasti enempää auttaa.

      Lainaa

    20. Tulos: -64 (106 ääntä)
      Veikkaan et kalakuva on jaettu niinä aikoina kun netissä levisi kuva hukkuneesta, rannalle huuhtoutuneesta pienestä pojasta. Että jos on viittaus siihen niin samaa mieltä Jussin kanssa, ei oo kyllä erityisen hilpee veto.

      Lainaa

    21. Tulos: -30 (56 ääntä)
      jessejee: Ehkä Jussi sai käsityksen että lapsikin kajautettu kapulalla kuolleeksi.
      Laskettu veret puukolla kuten viereisestä ahvenesta (?).

      Lainaa

    22. Tulos: +3 (91 ääntä)
      Made: “Oulunkylässä tapahtuu seinä”. Jos et vieläkään tajunnut, olet luultavasti yhdyssanavammainen, enkä voi valitettavasti enempää auttaa.
      Paras selitys mun mielestä on tuo väliviivan puuttuminen seinän edestä. Mutta vaikka se olisi Oulunkylässä tapahtuu -seinä, eikä Oulunkylässä tapahtuu seinä, niin mistä sä yhdyssanavirheen löydät?

      Lainaa

    23. Seppo Saviniemi 15.12.2015 11:29
      Tulos: +139 (147 ääntä)
      peikkoboi: Veikkaan et kalakuva on jaettu niinä aikoina kun netissä levisi kuva hukkuneesta, rannalle huuhtoutuneesta pienestä pojasta. Että jos on viittaus siihen niin samaa mieltä Jussin kanssa, ei oo kyllä erityisen hilpee veto.
      No nyt on taas vähän kaukaa haettu.

      Lainaa

    24. Tulos: -49 (107 ääntä)
      p: Niin, joskus ne välimerkit tekisivät ihmeitä… Oulunkylässä tapahtuu seinä vs Oulunkylässä tapahtuu -seinä Joista jälkimmäinen antaa ainakin suomea osaaville tiedon että kyseessä on seinä, jossa ilmoitetaan Oulunkylän tapahtumista. Muut luulevat että seinä on ainut mikä tapahtuu Oulunkylässä. Tietty sen seinä-sanan olisi voinut jättää myös kokonaan pois.
      Virhe on kyllä niin olematon, että enemmänhän siinä saa vääntää lukeakseen, että Oulunkylässä tapahtuu seinä. Kukaan tuskin ymmärtää väärin vaikka lauseen "Minä olen 24 vuotias." vaikka siitä viiva puuttuukin.

      Lainaa

    25. Tulos: +74 (94 ääntä)
      Sobu: Paras selitys mun mielestä on tuo väliviivan puuttuminen seinän edestä. Mutta vaikka se olisi Oulunkylässä tapahtuu -seinä, eikä Oulunkylässä tapahtuu seinä, niin mistä sä yhdyssanavirheen löydät?
      Öhmm... no juuri siitä, että siitä puuttuu yhdysmerkki? "Oulunkylässä tapahtuu seinä" vrt. "Oulunkylässä tapahtuu -seinä". Kyseessä on siis sanaliiton yhdistäminen "seinä"-sanaan, joka ilman yhdysmerkkiä kirjoitettuna on mielestäni yhdyssanavirhe.

      Lainaa

    26. Tulos: +67 (69 ääntä)
      Tapio, metsien ja hakkeroinnin herra.

      Lainaa

    27. Tulos: -40 (98 ääntä)
      peikkoboi: Veikkaan et kalakuva on jaettu niinä aikoina kun netissä levisi kuva hukkuneesta, rannalle huuhtoutuneesta pienestä pojasta. Että jos on viittaus siihen niin samaa mieltä Jussin kanssa, ei oo kyllä erityisen hilpee veto.
      Niin ja kyseinen poika hukkui ahneen isän takia joka halusi euroopan jonkun maan korjaavan hänen hampaat. Hän oli itse ihmissalakuljettaja. Pelastut liivejä ei ollut kaikille joten hän reiluna isänä ei antanut niitä omille lapsilleen mutta otti itselleen viimeisen. Siitä voi miettiä että minkä takia tämä poika hukkui. No tietysti siksi kun rajat ovat auki eurooppaan.

      Lainaa

    28. Tulos: -17 (75 ääntä)
      Mahtava toi kalakuva! Täyttä modernia valokuvataidetta. Yhdestä kuvasta voi purkaa niin paljon. Miten on saatu iso kala, lapsi on jo ollut aikansa kypsä, mutta sitten isukki pakottaa makaamaan kylmälle kalliolle kalan viereen. Kun ei ole mitään mittatikkua jolla osoittaisi kalan kokoa. Pahimmassa tapauksessa poika pelkää kalaa kuollakseen. Itkuhan siitä tulee. Ja tietysti päällimmäiseksi ajatukseksi jää, että kumpi on isukille tärkeämpi, kala vai poika? Oikeasti, toi on hienoin ja puhuttelevin kalakuva, olkoonkin että sitten vastapainona on myös inhimillistä surkeutta. Poika ei tietysti päässyt hengestään kuten hauki, että siinä mielessä pientä tuo inhimillinen kärsimys. Täyttä valokuvagalleriamateriaalia! Entäpä vuoden luontokuvakilpailu? Ihminen ja luonto-sarja?

      Lainaa

    29. Käyttäjä 15.12.2015 14:10
      Tulos: +59 (75 ääntä)
      vinttu: Virhe on kyllä niin olematon, että enemmänhän siinä saa vääntää lukeakseen, että Oulunkylässä tapahtuu seinä. Kukaan tuskin ymmärtää väärin vaikka lauseen “Minä olen 24 vuotias.” vaikka siitä viiva puuttuukin.
      Kun kyseessä on kokonaisen yhteisön nimi ja pääotsikko etusivulla, niin on aika moka tehdä siihen ylipäänsä kirjoitusvirhe.

      Lainaa

    30. Tulos: +76 (78 ääntä)
      IronFox: Eli tuo Oulu?
      Oulu ja Oulunkylä ei sitten ole sama asia :)

      Lainaa

    31. Tulos: -33 (53 ääntä)
      "Etunumi SUkunimi- Photography" Ai saatana että osaakin ottaa päähän!!!!! SItten ollaan niin vitun valokuvaajia että!!! Oksennan!!

      Lainaa

    32. Tulos: +30 (74 ääntä)
      Niinpä: Niin ja kyseinen poika hukkui ahneen isän takia joka halusi euroopan jonkun maan korjaavan hänen hampaat. Hän oli itse ihmissalakuljettaja. Pelastut liivejä ei ollut kaikille joten hän reiluna isänä ei antanut niitä omille lapsilleen mutta otti itselleen viimeisen. Siitä voi miettiä että minkä takia tämä poika hukkui. No tietysti siksi kun rajat ovat auki eurooppaan.
      Hei niinpä! Missä olet lukenut artikkelin jossa on käynyt ilmi että kuolleen pojan isä halusi Eurooppaan hampaiden korjausta varten? Sanottiinko tuossa artikkelissa isän ottaneen viimeiset pelastusliivit itselleen? Vai voisiko olla: Jokeri pokeri poks! Että mustamaalaat tässä pikkukertomuksella kaikkia pakolaisia. Ja teet sen vielä kuolleen pikkupojan kuvan yhteydessä. Menepäs katsomaan naamaasi peilistä, katso oikein syvälle silmiisi ja mieti miten ylpeä olet nyt itsestäsi.

      Lainaa

    33. King Arthur 15.12.2015 18:16
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      Arttu: Laskettu veret puukolla kuten viereisestä ahvenesta (?).
      En näin saaristolaisenakaan muista niitä hetkiä kun kalasta lasketaan veret. Kalateurastamossa maalla ehkä niin käy, kun kala on sopivan ikäinen.

      Lainaa

    34. Tulos: +11 (35 ääntä)
      Janosic: Hei niinpä! Missä olet lukenut artikkelin jossa on käynyt ilmi että kuolleen pojan isä halusi Eurooppaan hampaiden korjausta varten? Sanottiinko tuossa artikkelissa isän ottaneen viimeiset pelastusliivit itselleen? Vai voisiko olla: Jokeri pokeri poks! Että mustamaalaat tässä pikkukertomuksella kaikkia pakolaisia. Ja teet sen vielä kuolleen pikkupojan kuvan yhteydessä. Menepäs katsomaan naamaasi peilistä, katso oikein syvälle silmiisi ja mieti miten ylpeä olet nyt itsestäsi.
      BBC:ltä ainakin itse luin.

      Lainaa

    35. Tulos: +14 (20 ääntä)
      King Arthur: En näin saaristolaisenakaan muista niitä hetkiä kun kalasta lasketaan veret. Kalateurastamossa maalla ehkä niin käy, kun kala on sopivan ikäinen.
      Kannattaisi ruveta muistamaan, jos ei halua b-luokan kalafilettä syödä lopun ikäänsä. Vaikuttaa aika oleellisesti makuun ja ennen kaikkea säilyvyyteen jos jättää ne veret sinne happanemaan.

      Lainaa

    36. Tulos: +53 (59 ääntä)
      "Oulunkylässä tapahtuu seinä - kaikki joukolla mukaan katselemaan maalin kuivumista ensi viikonloppuna! 24/7 tapahtuma!"

      Lainaa

    37. yli opisto hörho 16.12.2015 12:26
      Tulos: -15 (17 ääntä)
      Hoi sie! Koht mie isken virtuaalsesti miun puukon siun selkään

      Lainaa

    38. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Pelottava hakkeri ei osaa poistaa kommentteja kuvistaan.

      Lainaa

    39. nfldolcnckz 17.12.2015 3:25
      Tulos: +15 (23 ääntä)
      No jaa... Luulin että ylimmässä oli joku "syvällisempi" merkitys, mitä en ymmärtänyt. Sen takia kysyin. Tuommonen pikku virhe.

      Lainaa

    40. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Jos joku ei tuota hiffannut, niin "Tapio" on melko varmasti Tonin altteri. Tyypillä on noita alttereita joka lähtöön buustaamassa omia valokuvausryhmiään/urkkimassa kuvia. Noita tuon alttereita siivotaan aina säännönmukaisesti valokuvausharrastajien ryhmistä pois...

      Lainaa

    41. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Janosic: Hei niinpä! Missä olet lukenut artikkelin jossa on käynyt ilmi että kuolleen pojan isä halusi Eurooppaan hampaiden korjausta varten? Sanottiinko tuossa artikkelissa isän ottaneen viimeiset pelastusliivit itselleen? Vai voisiko olla: Jokeri pokeri poks! Että mustamaalaat tässä pikkukertomuksella kaikkia pakolaisia. Ja teet sen vielä kuolleen pikkupojan kuvan yhteydessä. Menepäs katsomaan naamaasi peilistä, katso oikein syvälle silmiisi ja mieti miten ylpeä olet nyt itsestäsi.
      Tämä on siis vanha ja tottakai suomalaisen somen villinnyt väärinymmärretty/paisuteltu pätkä Abdullah Kurdin (hukkuneiden isä) siskon haastattelusta. Jos lukee alkuperäisen artikkelin ajatuksella, selviää kyllä että hammashoito ei ollut Abdullahin idea vaan heidän isänsä (siis Abdullah Kurdin ja hänen siskonsa isän, hukkuneen pojan isoisän). Siskon puhuessa isänsä kanssa puhelimessa pappa Kurdi oli ehdottanut, että siellähän saatetaan vaikka voida korjata ne pojalta kidutuksessa revityt hampaat (sama artikkeli taisi kertoa Abdullahia kuulustellun Damaskoksessa). Perhe Kurdit oli siis tässä vaiheessa jo päättänyt lähteä Eurooppaan, eikä syynä ollut hammasremontti. Ts. mutq sossusta saa se ja tämä kultahampaat, kaverin naapurin kummi oli kuullu Alepan kassajonossa. En siis ala vänkäämään siitä mikä juttukokonaisuuden asioista on totta ja mikä ei, mutta hammasmyytti on kaukana todistetusta.

      Lainaa

    42. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Minua kyllä eniten tuossa ekassa hämmentää se, että onko Suomessa tuollaisia puita? Mikä laji mahtaa olla kyseessä? Itse meinaan luulin ensin, että "moka" on tuo kuva, joka ei olisi ollut kyseisestä kylästä, mutta ilmeisesti sitten on, kun ei kukaan muu ole siihen takertunut?

      Lainaa

    43. It's me, Think who! 20.12.2015 23:23
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Arttu: Laskettu veret puukolla kuten viereisestä ahvenesta (?).
      Ei se kyllä mikään ahven ole, vaan hauki!

      Lainaa

    44. Arthur Brown 21.12.2015 22:35
      Tulos: -13 (13 ääntä)
      Henna: Jännä, miten ihmiset nykyään raivostuu mitä pienimmistä asioista. Ja vieläpä sellaisista, jotka ei varsinaisesti koske heitä lainkaan.
      Ai niinkuin maahanmuuttajista?

      Lainaa

    45. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Höh. Tuossahan olisi ollut hyvä alkaa veistelemään vitsiä että oliko tuo kumisaapasvonkale katiskassa, vai tartuiko uistimeen.

      Lainaa

    46. Voitettu peto 2.12.2020 23:47
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Janne: Höh. Tuossahan olisi ollut hyvä alkaa veistelemään vitsiä että oliko tuo kumisaapasvonkale katiskassa, vai tartuiko uistimeen.
      Hyi h...vetti, kylläpä voi olla mauton vitsi. Ei peilaa feissarimokien kommentoijia laisinkaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kala, kuva, hedelmä, Oulunkylä, seinä