Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Enkeleitä, onko heitä?

Näkyykö tässä kuvassa jotain yliluonnollista?
Enkeleitä, onko heitä?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 99 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +839 (861 ääntä)
      Tuli mieleen sormi kameran edessä.

      Lainaa

    2. Pasanen Spede 15.12.2015 0:46
      Tulos: +733 (791 ääntä)
      Kaikkeen ne aikuisetkin uskoo...

      Lainaa

    3. Tulos: +807 (825 ääntä)
      Jollakin on nyt orbit pahan kerran hukassa.

      Lainaa

    4. Tulos: +639 (671 ääntä)
      Hetkinen, aistin jotain! Ai, moi käsi, olet varmaan läiskähtämässä naamalleni?

      Lainaa

    5. #ei kiinnosta 15.12.2015 0:57
      Tulos: +708 (728 ääntä)
      Harrin väite on uskottavin

      Lainaa

    6. KaroliinaCZ 15.12.2015 0:59
      Tulos: +365 (391 ääntä)
      Mitä noi ihmiset polttaa?

      Lainaa

    7. Tulos: -7 (413 ääntä)
      Pasanen Spede: Kaikkeen ne aikuisetkin uskoo…
      Aikuisilla on oikeus ja vapaus uskoa mihin uskovat, aikuisia kun ovat. Ei ole enää mitään isompia, jotka voisivat pakottaa uskomaan toisten ihmisten 'oikeaan' tai olemaan uskomatta 'lapsellisiin hömpötyksiin' (huom. Suomen oloissa). Eli mikäs siinä, jos se tuntuu itsestä hyvältä eikä siitä tule pakottava tarve satuttaa tai tuhota jotakin.

      Lainaa

    8. Tulos: +128 (138 ääntä)
      Etin pitkään noita kasvoja kuvasta mut lopulta löysin ne... Jos tota nallekarhun naaman näköstä kuvaa voi kasvoiks sanoo.

      Lainaa

    9. Tulos: +376 (394 ääntä)
      Tunnen varsinaisen kylmän tuulahduksen selässäni kun luen tätä yöllä pimeässä - kiitos hemmitin huonosti eristetyn opiskelijakämpän!

      Lainaa

    10. Tulos: +55 (73 ääntä)
      Ihanhan tää menee hallituksen hommiksi ku takki noin nopeeta kääntyy!

      Lainaa

    11. Tulos: +220 (232 ääntä)
      Miten Pia uskaltaa kuvata tytärtään kun se kamerahan vangitsee kuvattavan sielun.

      Lainaa

    12. Tulos: +260 (272 ääntä)
      Huooono kamera, aistin hyvin vahvasti että siinä on tyttö taluttamassa hevosta joka heilauttanut päänsä alas (korvat näkyy terävänä).

      Lainaa

    13. Tulos: +154 (172 ääntä)
      Oonko ainoo ketä jäi vaivaamaa toi 'Kaverinsa on takana.' Sillä en kyllä nää että kuvassa ois ku tuo yks tyttö ja jos sitä kaverii ei kerra oo kuvassa ni miks ne piti ees mainita?

      Lainaa

    14. Penn & Teller 15.12.2015 1:30
      Tulos: +123 (129 ääntä)
      Monenlaista tietäjää liikenteessä! Osaisinpa itsekin aistia henkiä internetin välityksellä.

      Lainaa

    15. Tulos: +101 (111 ääntä)
      "Paska kamera", hiukan hörähdin!

      Lainaa

    16. Tulos: +19 (41 ääntä)
      Mitä.

      Lainaa

    17. Tulos: +145 (147 ääntä)
      Ihmisellähän on toki aivoissa fuseform face area ja nimenomaan kasvojen tunnistamiseen erikoistuneita prosesseja. Täten ei ole varsinaisesti yllättävää, jos niitä kasvoja tuntuu näkevän milloin missäkin. Asian tiedostamalla voi edukseen harrastaa kypsää skeptismiä, jos kasvoja alkaa näkemään esim. valokuvan tallin seinässä tai vaikka jonkun taivaankappaleen pinnalla...

      Lainaa

    18. Tulos: +11 (29 ääntä)
      Mitä hittoa nyt taas.

      Lainaa

    19. Tulos: -60 (98 ääntä)
      Kaikki kun aina sanoo "todista henkiolentojen/paranormaalin olemassa olo", niin nyt joku voisi todistaa ettei niitä ole.

      Lainaa

    20. Tulos: +126 (130 ääntä)
      Piti ihan goolettaa "orbi" ja tulokseksi sain: "Enkelipallot, orbit. Enkelipalloilla tarkoitetaan erilaisia valoilmentymiä, jotka ilmestyvät valokuviin. Enkelipallot ovat energiakeskittymiä, niissä ilmentyy monenlaisen valo-olennon – enkelin, sielun tai esimerkiksi ylösnousseen mestarin energioita." Ps. tästä karisee se pienikin uskottavuus, kun aletaan puhua lyhenteillä kissan tuntemista energioista. "Se tuntee katos negaa energyy tääl!"

      Lainaa

    21. Tulos: +83 (85 ääntä)
      Minä: Etin pitkään noita kasvoja kuvasta mut lopulta löysin ne… Jos tota nallekarhun naaman näköstä kuvaa voi kasvoiks sanoo.
      Kerrotko meille muillekkin että missä ne kasvot on näkyvinään, ettei tarvitsisi näin huonolaatuista kuvaa pidempään tuijotella

      Lainaa

    22. Tulos: -8 (48 ääntä)
      KaroliinaCZ: Mitä noi ihmiset polttaa?
      KaroliinaCZ: Mitä noi ihmiset polttaa?
      Raamattu, koraani, toora ja yms

      Lainaa

    23. Tulos: +33 (49 ääntä)
      Ihmiset sitten osaa olla typeriä

      Lainaa

    24. Tulos: +21 (67 ääntä)
      Uskooko joku oikeasti näihin henkijuttuihin? :D Paskaa linssissä.

      Lainaa

    25. Tulos: -6 (182 ääntä)
      Miten henkiin uskominen tekee kenestäkää tyhmää ? Antaa ihmisten uskoa mihin haluaa, oli se sitten Jeesus tai Pertti-kummitus, mitä hiton väliä? Jos jompi kumpi noista tuo elämään lisää maustetta niin olkoon, ei ole keneltäkään muulta pois ?

      Lainaa

    26. Tulos: -40 (74 ääntä)
      Ja vielä ihmetellään miksi tällä valtiolla menee huonosti.

      Lainaa

    27. Raakakauppa 15.12.2015 5:47
      Tulos: +86 (152 ääntä)
      hattufolio: Miten henkiin uskominen tekee kenestäkää tyhmää ? Antaa ihmisten uskoa mihin haluaa, oli se sitten Jeesus tai Pertti-kummitus, mitä hiton väliä? Jos jompi kumpi noista tuo elämään lisää maustetta niin olkoon, ei ole keneltäkään muulta pois ?
      Siten, ettei mikään viittaa sinnepäin? Ihmiskunta olisi yhä aika paskassa paikassa jos jokainen kuluttaisi aikaa kaikenmaailman teekannujen uskomiseen. Oikeuslaitoskin olisi aika paskalla tolalla. "Joo tästä tyypistä lähtee aika negaa energiaa, laitetaan linnaan ja henkihoitoon!"

      Lainaa

    28. ookkonääihantyhmä 15.12.2015 6:20
      Tulos: +64 (128 ääntä)
      hattufolio: Miten henkiin uskominen tekee kenestäkää tyhmää ? Antaa ihmisten uskoa mihin haluaa, oli se sitten Jeesus tai Pertti-kummitus, mitä hiton väliä? Jos jompi kumpi noista tuo elämään lisää maustetta niin olkoon, ei ole keneltäkään muulta pois ?
      Kuinka järkevä ihminen voi uskoa asioihin, joita ei voi voida rationaalisesti selittää? Ihan samaa liirumlaarumia kuin ennustaminen ja horoskoopit.

      Lainaa

    29. Tulos: +52 (64 ääntä)
      Tytön vaatteista päätellen kuvanottohetkellä taitaa olla viileä vuodenaika ja sillonhan ei luonnollisesti hengitys höyryä, hevosillakaan.. Ja ikkunasta ei tietenkään piirry höyryyn valonkajastuksia.. Eiku miten se nyt menikään.

      Lainaa

    30. Tulos: +132 (136 ääntä)
      Kamera on kuitenkin jo sen verran vanha keksintö, että äkkiseltään ihmisten luulisi ymmärtävän edes jotain sen toiminnasta. Sen sijaan jokainen huonosti tarkennettu ja valotettu kuva on tälle porukalle merkki enkeleistä, aaveista ja muista möröistä. Jotkut vielä väitetään, että kuva otettu on niin tarkka ja hyvä, että siitä voi nähdä jopa nämä ihmissilmälle näkemättömät orbit. Argh. Henkilön tytär on oikeassa alanurkassa. Vasemmalla on hiukset, oikealla kasvot. Kyseinen tytär kulkee oikealle ja kamera on tarkentanut tämän ohi, tuohon terävämmin kuvaan tallentuneeseen tyttöseen. Kyse on siis epäonnistuneesta tarkennuksesta, liike-epäterävyydestä ja keljuista kuvausolosuhteista. Ei välitilassa olevasta maatalonisännästä ja facebookista kummituksia bongailevista maatiaiskissoista :)

      Lainaa

    31. Tulos: -1 (13 ääntä)
      Ne "kasvot" näkyy tossa vasemmanpuoleisen karsinaseinän oikeassa ylänurkassa. Ikään kuin katsoisivat alaspäin. Ihan vaan kun joku niitä kyseli. Mitä lie valon ja varjon leikkiä.

      Lainaa

    32. Tulos: +60 (88 ääntä)
      ookkonääihantyhmä: Kuinka järkevä ihminen voi uskoa asioihin, joita ei voi voida rationaalisesti selittää? Ihan samaa liirumlaarumia kuin ennustaminen ja horoskoopit.
      Ja uskonnot...

      Lainaa

    33. Tulos: +20 (72 ääntä)
      Raakakauppa: Siten, ettei mikään viittaa sinnepäin? Ihmiskunta olisi yhä aika paskassa paikassa jos jokainen kuluttaisi aikaa kaikenmaailman teekannujen uskomiseen. Oikeuslaitoskin olisi aika paskalla tolalla. “Joo tästä tyypistä lähtee aika negaa energiaa, laitetaan linnaan ja henkihoitoon!”
      niin ja silti on edelleen uskonnot?! Miksi joku pyhään jeesuksenperseenreikään uskominen poikkeaa kummituksiin uskomisesta

      Lainaa

    34. Tulos: +67 (89 ääntä)
      Raakakauppa: Siten, ettei mikään viittaa sinnepäin? Ihmiskunta olisi yhä aika paskassa paikassa jos jokainen kuluttaisi aikaa kaikenmaailman teekannujen uskomiseen. Oikeuslaitoskin olisi aika paskalla tolalla. “Joo tästä tyypistä lähtee aika negaa energiaa, laitetaan linnaan ja henkihoitoon!”
      Ahhahaaa, ai että ihmiskunta olis paskassa jamassa jos jengi uskois kaikenmaailman teekannuihin? Et ole uutisia viime aikoina lukenut? Tyypit tappavat ihmisiä kuin itikoita yhden henkiolennon nimissä ja sama meininki on jatkunut vuosisatoja. Niitä teekannuja vaan kutsutaan jumalaksi, allahiksi, jehovaksi...

      Lainaa

    35. Tulos: -22 (68 ääntä)
      Jeesus: niin ja silti on edelleen uskonnot?! Miksi joku pyhään jeesuksenperseenreikään uskominen poikkeaa kummituksiin uskomisesta
      Paitsi siinä että kummitukset ovat uskottavampia kuin jeesus. Niiden olemassaolosta on jopa enemmän todisteita.

      Lainaa

    36. Käyttäjä 15.12.2015 8:26
      Tulos: +64 (66 ääntä)
      Mites se meni se Occamin partaveitsi. Yksinkertaisin selitys on todennäköisin. Saahan sitä jahdata todisteita hengistä, ja onhan maailmassa tapahtunutkin paljon jännää mitä ei ole osattu selittää, mutta tähän kuvaan voi hetkessä lonkalta heittää kymmenen uskottavampaa selitystä kuin henget. Tuhruisia, liikahtaneita, väärin valottuneita, sormen eteensä saaneita jne kuvia on jokaisen albumissa pinoittain. Tekee aina mieli kiertää kaukaa sellaiset ihmiset jotka ovat niin innoissaan jostain asiasta että vetävät sen mukaan mihin tahansa. Vaikka kyse olisi ihan ok asiasta jota vaikka itsekin kannattaisin, se on rasittavaa kun mistään ei voi puhua saamatta aasinsiltaa aina samaan asiaan. Entäpä sitten enemmän tai vähemmän vainoharhaiset: tämäkin kuva voisi olla selvä todiste hallituksen salaliitosta tai puolison uskottomuudesta.

      Lainaa

    37. Tulos: +42 (48 ääntä)
      Tekisi varmaan elämästä jännittävämpää jos kykenisi tällaiseen uskomaan. Muttakun ei niik ei, kaikki kiva multakin evätään.

      Lainaa

    38. Tulos: +66 (94 ääntä)
      Mosa: Paitsi siinä että kummitukset ovat uskottavampia kuin jeesus. Niiden olemassaolosta on jopa enemmän todisteita.
      Nyt tähän väliin täytyy huomauttaa, että Jeesuksesta löytyy mainintoja aikakautensa kirjoittajilta, eli hän on ollut ihan oikea olemassaollut ihminen. Jumalan poika -osuus on sitten kyllä jäänyt todistamatta. Esim Tacituksella ja Plinius nuoremmalla on mainintoja hänestä.

      Lainaa

    39. Käyttäjä 15.12.2015 9:27
      Tulos: +54 (76 ääntä)
      Mosa: Paitsi siinä että kummitukset ovat uskottavampia kuin jeesus. Niiden olemassaolosta on jopa enemmän todisteita.
      Paitsi ettei kummitusten tai henkiolentojen olemassaolosta ole ainuttakaan tieteellistä tai historiallisesti luotettavaa todistetta. Ainuttakaan. Jeesuksesta historiallisena henkilönä on viitteitä, mutta profeettana tai minä lie avaruusvelhona taas ei.

      Lainaa

    40. Tulos: -26 (32 ääntä)
      en halua kenenkään uskomuksia vähätellä, mutta... eikö kukaan muu näe siinä sitä auton ovea? hän on joko ollut avaamassa tai sulkemassa sitä kun kuvaa on otettu, niin silloin siitä tulee tuon näköinen kuva...

      Lainaa

    41. Tulos: +35 (41 ääntä)
      Mä nään nopeasti liikkuvan miehen trenssitakissa, salkku kädessä menevän kameran edestä kuvanottohetkellä.

      Lainaa

    42. Tulos: +46 (46 ääntä)
      kylläh: Tuli mieleen sormi kameran edessä.
      Kuvaajan omat hiukset tai viereisen pilttuun hepan harja heilahtaa nurkassa. Seinässä on törkyläiskiä eikä kasvot. Aika yleisesti navetoissa ja talleissa on seinillä nimenomaan paskaa, ei naamoja.

      Lainaa

    43. Käyttäjä 15.12.2015 10:09
      Tulos: +37 (39 ääntä)
      Haamujengi: Henkilön tytär on oikeassa alanurkassa. Vasemmalla on hiukset, oikealla kasvot. Kyseinen tytär kulkee oikealle ja kamera on tarkentanut tämän ohi, tuohon terävämmin kuvaan tallentuneeseen tyttöseen.
      Aa joo! No niinhän tämä menee, ja tuossahan lukeekin että tytär etualalla, kaveri takana. Ja Pia ei vaan muista onko liikekuva. No ei tarvitse muistaa, koska se näkyy kuvassa! Vaikka kuinka henkiin uskoisikin, niin todennäköisempää on liikahtaminen kuin "henkiusva peittää tytön", koska kuva on epäselvä...

      Lainaa

    44. Tulos: +15 (29 ääntä)
      Hevosen päältähän tuo näyttäisi. Näytti jo ennen kuin luin kyseessä olevan talli.

      Lainaa

    45. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Aistin kuvasta vaikka mitä, samoin niistä orbikuvista, jotka on vain mainittu. Aistin tallin huonon valaistuksen ja valaistukseen nähden alimitoitetun valovoiman kuvaajan kameran objektiivissa. Voin tuntea, kuinka tuo valovoiman puute aiheuttaa kameraan pidemmän valotusajan, joka taas aiheuttaa kuvassa etualalla olevan hahmon muuttumisen henkiolennoksi. Olen usein aistinut omissa kuvissani samaa, kun olen koettanut kuvata liikkuvaa kohdetta pitkällä valotusajalla.

      Lainaa

    46. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Asd: Kerrotko meille muillekkin että missä ne kasvot on näkyvinään, ettei tarvitsisi näin huonolaatuista kuvaa pidempään tuijotella
      Heti tytön pään yläpuolella.

      Lainaa

    47. Tulos: +30 (38 ääntä)
      Hmm: Oonko ainoo ketä jäi vaivaamaa toi ‘Kaverinsa on takana.’ Sillä en kyllä nää että kuvassa ois ku tuo yks tyttö ja jos sitä kaverii ei kerra oo kuvassa ni miks ne piti ees mainita?
      Se kaveri on tuo selvästi näkyvä. Tyttö on tuossa etualalla oleva 'henkiusva', eli hän on liikkunut kuvaa otettaessa. Kuvaaja kuvittelee, että tyttöä ei näy, koska 'henkiusva' peittää hänet, vaikka oikeasti tyttö on se henkiusva. Hän on liikkeen vuoksi valottunut kuvaan läpikuultavaksi.

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Ei se ole likaa tai höyryä, hevosenpää/kaula siinä liikahtaa kuvanottohetkellä...

      Lainaa

    49. Seppo Saviniemi 15.12.2015 11:25
      Tulos: +37 (41 ääntä)
      Saahan aikuinen ihminen uskoa mihin haluaa, mutta samoin muilla on oikeus pitää näitä uskomuksia naurettavina. Näille "enkelikuville" ja muille epäonnistuneille otoksille löytyy usein hyvinkin maalliset selitykset. Se että tällaisessa tapauksessa lähdetään ensimmäiseksi etsimään selitystä henkimaailmasta on vain ihan täyttä hörhöilyä.

      Lainaa

    50. Käyttäjä 15.12.2015 11:53
      Tulos: +25 (27 ääntä)
      Hihii, ylläolevassa mainoksessa Canon mainostaa kameraa hevoskuvan avulla :D

      Lainaa

    51. Tulos: +25 (35 ääntä)
      Siis olenko mä ainoa joka näkee tuolla henkiusvalla hevosen korvan? Siis että hevoseen osuu juuri valo ja se liikuttaa päätään ylösalas ja TADAA! Henkiorbitti! Energiaa!

      Lainaa

    52. Surkea rationalisti 15.12.2015 12:18
      Tulos: -16 (24 ääntä)
      Pakkolobotomia käyttöön kotikonnuilla, kiitos.

      Lainaa

    53. Tulos: +12 (30 ääntä)
      Pasanen Spede: Kaikkeen ne aikuisetkin uskoo…
      No, onhan niitä uskovaisia maapallolla huolestuttava määrää. Tännekin lappaa lisää jatkuvalla syötöllä. Kumma, että vain joidenkin uskomuksia saa pilkata vaikka ihan samaa huuhaata ovat.

      Lainaa

    54. Tulos: +12 (28 ääntä)
      Vielä lisäyksenä edelliseen, että tämä uskominen on sentään harmitonta. Toista se on uskontojen kanssa!

      Lainaa

    55. Tulos: +2 (22 ääntä)
      No huh, oli keskustelussa edes yksi täysijärkinen mies.

      Lainaa

    56. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Tietää että mokan sisältö on täyttä asiaa kun yksikään kommentti ei huomauttanut "valoituksesta" :D

      Lainaa

    57. Tulos: +38 (42 ääntä)
      "en muista kuvaustilannetta mutta kissa kyhjötti sillon jalkani vieressä"

      Lainaa

    58. Tulos: +31 (39 ääntä)
      Ohhoh, en ihan mitenkään enkä millään ilveellä näe kuvassa hevosta. Sen sijaan näen John Lennonin, Jeesuksen, kolme reptiliaania, portin seitsemänteen ulottuvuuteen sekä kaikki maailman kadonneet villasukat. Niin ja yksisarvisen. Se näyttää juuri pierevän sateenkaaria.

      Lainaa

    59. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Siinä ollaan nyt katsottu Supernaturalia putkeen liian monta tuntia.

      Lainaa

    60. Tulos: +21 (33 ääntä)
      mä itse uskon henkiin ym., mutta tämmönen on ihan naurettavaa kun porukka laittaa kuvan, jossa luulevat näkevänsä jotain vain koska nimenomaan paska kamera. Sitten aletaan kaikenlisäks näkemään väkisin seinällä naamoja. hohhoijaa.

      Lainaa

    61. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Se on yksisarvinen tuossa etualalla. Harmi, kun heilahti.

      Lainaa

    62. Tulos: +2 (16 ääntä)
      Likka taluttaa hevosta mikä näkyy etualalla liikkeessä. Kameran suljinaika sen verran pitkä että hevonen ehtii liikkua valotushetkellä, mutta tyttö on enemmän paikallaan. Näkyyhän tossa suitset tms ihan selvästi. Miten voi olla noin ääliöitä ihmisiä?

      Lainaa

    63. Tulos: +16 (28 ääntä)
      Mä en voi ottaa tosissaan ketään joka uskoo tollaseen huuhaahan, vielä vähemmän himouskovaisia, oli kyseessä mikä uskonto tahansa. Mun silmissä ihmisen älykkyys laskee välittömästi.

      Lainaa

    64. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Profaanit mukahipit taas elelee fantasiamaailmassaan.

      Lainaa

    65. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Näyttää ihan hevosen päältä joka on "vähän liikahtanut". Korvan muotokin näkyy alhaalla.

      Lainaa

    66. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Joose: Ohhoh, en ihan mitenkään enkä millään ilveellä näe kuvassa hevosta. Sen sijaan näen John Lennonin, Jeesuksen, kolme reptiliaania, portin seitsemänteen ulottuvuuteen sekä kaikki maailman kadonneet villasukat. Niin ja yksisarvisen. Se näyttää juuri pierevän sateenkaaria.
      vai siellä ne sukat siis on! montahan paria saan itelleni takasin?

      Lainaa

    67. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Juu ihan sekopäistä porukkaa tuolla Facebookin "Enkelipallot" ryhmässä :D Tallissa on tuo kuva otettu ja selvästi hevonen tytön vieressä, liikauttanut kuvan ottamisen hetkellä päänsä alas. Siinäpä on sitä enkelien henkeä huh heijaa.

      Lainaa

    68. siipiveikko 15.12.2015 21:33
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      Vahva tunne, että nyt ei ole kaikki orbit tallissa

      Lainaa

    69. Uudesti syntynyt 16.12.2015 0:00
      Tulos: +15 (19 ääntä)
      Nää valopallot mitä kuvissa näkyy on kameran salamavalon valaisemia pölyhiukkasia ja nuo varjokuvat tulee kun kamerassa on liian pitkä valotusaika. Mitä uskontoihin tulee niin kannattaisi ihan vakavasti miettiä niitä asioita koska itselleni ainakin saan uskonnosta voimaa mitä en mistään muualta saa. Ja muut samalla tavalla uskovat todistavat samaa. Eli uskoni on rationaalisesti ajateltunakin täysin perusteltua. Siitä on kuitenkaan ihan turha enempää netissä puhua, koska sitä ei voi netin kautta levittää eikä ymmärtää. Haluaisin kuitenkin että ihmiset olisivat suvaitsevaisia myös eritavalla ajattelevia kohtaan.

      Lainaa

    70. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Seppo Saviniemi: Saahan aikuinen ihminen uskoa mihin haluaa, mutta samoin muilla on oikeus pitää näitä uskomuksia naurettavina. Näille “enkelikuville” ja muille epäonnistuneille otoksille löytyy usein hyvinkin maalliset selitykset. Se että tällaisessa tapauksessa lähdetään ensimmäiseksi etsimään selitystä henkimaailmasta on vain ihan täyttä hörhöilyä.
      Täysin samaa mieltä varsinkin ekan lauseen suhteen.

      Lainaa

    71. Tulos: -1 (11 ääntä)
      James: Piti ihan goolettaa “orbi” ja tulokseksi sain: “Enkelipallot, orbit. Enkelipalloilla tarkoitetaan erilaisia valoilmentymiä, jotka ilmestyvät valokuviin. Enkelipallot ovat energiakeskittymiä, niissä ilmentyy monenlaisen valo-olennon – enkelin, sielun tai esimerkiksi ylösnousseen mestarin energioita.” Ps. tästä karisee se pienikin uskottavuus, kun aletaan puhua lyhenteillä kissan tuntemista energioista. “Se tuntee katos negaa energyy tääl!”
      Kaikenlisäksi kissojen kerrotaan rakastavan (ei pelkäävän) negatiivisia energioita, joita siis maaenergioiksi sanotaan. Saattaa sillä energialla olla jokin muukin nimi, mutta esim. luonnossa näiden energialinjojen risteyskohdissa kasvaa kuulemma isoimmat ja elinvoimaisimmat puut. Ja kissat tykkää että nukkumakohta kulkee tällasta energialinjaa pitkin. Ihmiselle se ei ole hyväksi. Kaikkee mäkin oon näemmä lukenut :)

      Lainaa

    72. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Enkelihoitoa tytölle nyt pian, kun on tollasseen kuvaan henkienbkanssa joutununna! :D

      Lainaa

    73. Folio-Fiona 16.12.2015 19:27
      Tulos: +4 (12 ääntä)
      Hmm: Oonko ainoo ketä jäi vaivaamaa toi ‘Kaverinsa on takana.’ Sillä en kyllä nää että kuvassa ois ku tuo yks tyttö ja jos sitä kaverii ei kerra oo kuvassa ni miks ne piti ees mainita?
      Nyt se alkoi vaivata muakin. Ehkä tyttären kaveri on jotain äidin kuvitelmaa...

      Lainaa

    74. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Itken sisäisesti sitä miten v*tun tyhmiä ihmiset osaa olla, huoh.

      Lainaa

    75. Tulos: -30 (34 ääntä)
      Penn & Teller: Monenlaista tietäjää liikenteessä! Osaisinpa itsekin aistia henkiä internetin välityksellä.
      Älkää jaksako... kaikki kun ei lahjojaan oo pyytänyt syntymässä ja edes HALUA aistia. Jeps, henkihän siinä. En katsonut kuvaa pitempään kun jo kylmä viima kävi huoneessa. Pään päällä nimenomaan.... ei näille asioille mitään voi, niiden kanssa elettävä vaikka mitään ei polttelekaan... Siitä varmaan hyötyä oliskaan... Sitä en tiedä miks törmään aina näihin kuviin vaikken tahdo.

      Lainaa

    76. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Aslak: Kiitos Jostain syystä kommenttisi aiheutti lähes huutonaurun näin aamutuimaan
      Sama homma silti... vaikka toki ite tietäiskin asian, se ei poista kommenttien viihdearvoa :D :D

      Lainaa

    77. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Arttu: Kuvaajan omat hiukset tai viereisen pilttuun hepan harja heilahtaa nurkassa. Seinässä on törkyläiskiä eikä kasvot. Aika yleisesti navetoissa ja talleissa on seinillä nimenomaan paskaa, ei naamoja.
      Jos ne onkin paskanaamoja?

      Lainaa

    78. Tulos: +8 (12 ääntä)
      jessejee: Miten Pia uskaltaa kuvata tytärtään kun se kamerahan vangitsee kuvattavan sielun.
      Jos on myynyt tyttärensä sielun Saatanalle?

      Lainaa

    79. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Mua mokatuttaa tässä mokassa toi Katri - "en aisti" vs. "kun tarkemmin katson" - ihme takinkääntäjä.

      Lainaa

    80. Tulos: +1 (1 ääni)
      Kannattaa olla tän ryhmän jäsen :D aina hauskaa iltalukemista! ;)

      Lainaa

    81. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Itekkin uskon "yliluonnolliseen", mut tää aiheuttaa jo kunnol myötähäpeää. "Selkeästi kuollut naapuri on jäänyt välitilaan"...really...

      Lainaa

    82. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Btw, voisimme pitää hiljaisen hetken sille että osalla näistä ryhmän ihmisistä on lapsi.

      Lainaa

    83. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Kala: Aikuisilla on oikeus ja vapaus uskoa mihin uskovat, aikuisia kun ovat. Ei ole enää mitään isompia, jotka voisivat pakottaa uskomaan toisten ihmisten ‘oikeaan’ tai olemaan uskomatta ‘lapsellisiin hömpötyksiin’ (huom. Suomen oloissa). Eli mikäs siinä, jos se tuntuu itsestä hyvältä eikä siitä tule pakottava tarve satuttaa tai tuhota jotakin.
      Joo, kyllä jokaisella on oikeus olla tyhmä.

      Lainaa

    84. Tulos: -2 (6 ääntä)
      hv: Mua mokatuttaa tässä mokassa toi Katri – “en aisti” vs. “kun tarkemmin katson” – ihme takinkääntäjä.
      Sama muakin huvittaa täsä... :D :D siitä pitää olla VARMA...

      Lainaa

    85. Tulos: -5 (7 ääntä)
      Jooh, eikä tosiaa oo toi "paskanaama" ainakaan mun tietääkseni :D Mä lähinnä tunnen et tuolla tytön ja sermin/pilttuun seinän takana on joku.... toi saattaakin olla ihan puhdasta skeidaa toi seinässä oleva vai missälie parrussa esiintyvä naama xD

      Lainaa

    86. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Jooh ja tää nimenomaan EI oo enkeli. Näin mä käsittäisin asian et *töööt* wrong group...

      Lainaa

    87. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Ihan tiedoks et jos karsinan seinä on ton näkönen nii se on ennemmin reikä ja sit ajallaan se puu tummuu siitä, jotkut hevoset meinaan maistelee seiniä :D ..jotkut potkii .-. Tietysti löytyy näitäkin jotka laikkaa pakin päälle ja kakkii seinää vasten :D Yleensä jostain kumman syystä suokkeja ;)

      Lainaa

    88. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Mosa: Paitsi siinä että kummitukset ovat uskottavampia kuin jeesus. Niiden olemassaolosta on jopa enemmän todisteita.
      Jeesus on historiallinen henkilö myös Raamatun ulkopuolisten lähteiden mukaan, ei siinä edes ole mitään uskomista vaan yleistietoa..

      Lainaa

    89. Arthur Brown 21.12.2015 22:35
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      hattufolio: Miten henkiin uskominen tekee kenestäkää tyhmää ? Antaa ihmisten uskoa mihin haluaa, oli se sitten Jeesus tai Pertti-kummitus, mitä hiton väliä? Jos jompi kumpi noista tuo elämään lisää maustetta niin olkoon, ei ole keneltäkään muulta pois ?
      Suurin ongelma lienee siinä, että tuota "maustetta" jaetaan innolla muiden ihmisten päälle. Oli se sitten pakkorukousten, ihmisten eriarvoistamisen, pommien tai itsemurhapommitajien avulla.

      Lainaa

    90. Tulos: +5 (7 ääntä)
      hattufolio: Miten henkiin uskominen tekee kenestäkää tyhmää ? Antaa ihmisten uskoa mihin haluaa, oli se sitten Jeesus tai Pertti-kummitus, mitä hiton väliä? Jos jompi kumpi noista tuo elämään lisää maustetta niin olkoon, ei ole keneltäkään muulta pois ?
      Eihän se kiellettyä ole mutta kyllä, se on merkki tyhmyydestä.

      Lainaa

    91. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Nauroin tälle paljon enemmän ennen kuin huomasin että julkaisu on "Yliluonnolista"-ryhmässä... Käsitin asian aluksi niin että Pia ihan omalla seinällään kyselee, ja on ainoa joka uskoo noihin juttuihin. Muut sitten trollaavat ja keksivät päästään =D =D Noh, nyt kun äkkäsin homman jujun, nii tämä vaikuttaa vaan lähinnä surulliselta =(

      Lainaa

    92. Kummitus-Pave Siriukselta 7.1.2016 22:27
      Tulos: +1 (5 ääntä)
      Sieppaa kun kaikenlaiset huruakat (joskus ukotkin) näkevät joka puolella kummituksia. Se vie kaiken uskottavuuden joiltakin jotka oikeasti tutkivat ja yrittävät ymmärtää näitä ilmiöitä.

      Lainaa

    93. Tulos: -1 (1 ääni)
      :DD Veljeni nimi on Harri ja voin niin kuvitella hänen kommentoivan noin!

      Lainaa

    94. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Kala: Aikuisilla on oikeus ja vapaus uskoa mihin uskovat, aikuisia kun ovat. Ei ole enää mitään isompia, jotka voisivat pakottaa uskomaan toisten ihmisten ‘oikeaan’ tai olemaan uskomatta ‘lapsellisiin hömpötyksiin’ (huom. Suomen oloissa). Eli mikäs siinä, jos se tuntuu itsestä hyvältä eikä siitä tule pakottava tarve satuttaa tai tuhota jotakin.
      Kyllä sitä mielisairaalaan on päässy pienemmilläkin asioilla. Ei ihmistä voi ottaa missään asiassa tosissaan jos uskoo tuommoiseen :D

      Lainaa

    95. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Harrissa on käsikirjoittaja-ainesta tolla tilannetajulla :D

      Lainaa

    96. Tulos: -7 (11 ääntä)
      Jerryhiiri: Jeesus on historiallinen henkilö myös Raamatun ulkopuolisten lähteiden mukaan, ei siinä edes ole mitään uskomista vaan yleistietoa..
      Ei ole. Muita lähteitä ei nimittäin ole.

      Lainaa

    97. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Jeps: Nyt tähän väliin täytyy huomauttaa, että Jeesuksesta löytyy mainintoja aikakautensa kirjoittajilta, eli hän on ollut ihan oikea olemassaollut ihminen. Jumalan poika -osuus on sitten kyllä jäänyt todistamatta. Esim Tacituksella ja Plinius nuoremmalla on mainintoja hänestä.
      Teokset sisältävät tietoa varhaisesta kristinuskosta, mutta eivät sisällä suoria mainintoja jeesuksesta. Lisäksi molemmat kirjailijat ovat syntyneetkin reilusti (kymmeniä vuosia) jeesuksen oletetun elinajan jälkeen.

      Lainaa

    98. Tulos: -6 (6 ääntä)
      Huomatkaa miten kaikki henkiuskovaiset ovat naisia ja mies ainoana tarjosi järkevän kommentin.

      Lainaa

    99. Tulos: +1 (1 ääni)
      Dissossiatiivinen, sairas persoona.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: henget, enkelit, henki, haamut, kummitus, kummitukset, näyt, näky, talli