Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Johan on asuntomarkkinat! Osa 2

Jokainen asuntoa etsivä tietää, että tarjolla on vaikka mitä...
Johan on asuntomarkkinat! Osa 2 P.S. Vieläkö muistat ensimmäisen osan?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +676 (688 ääntä)
      Ei ole kyllä ihme eikä kumma, jos kolmen hengen kimppakämpässä neljäs on "tullut hulluksi ja muuttanut pois".

      Lainaa

    2. Tulos: +285 (471 ääntä)
      Wendyn kaltaiset ihmiset ovat juuri se, mikä on politiikassa vikana. Omaa kuppikuntaa kannatetaan ja vouhotetaan, mutta muita ei siedetä ollenkaan. Porvarit ja demarit on tässäkin nähty pahoina ja heihin ei haluta olla kontaktissa. Tosielämässä kuitenkin oppimisen ja kasvamisen paikka on juurikin siinä hetkessä, kun keskustellaan erilaisten ihmisten kanssa. Sellaisten, jotka omaavat täysin erilaiset arvot kuin itselläsi on. Ehkä Wendynkin kupla joskus puhkeaa.

      Lainaa

    3. Pajatsonakki 22.10.2015 1:36
      Tulos: -195 (465 ääntä)
      Hyi helvetti joku vasemmistolainen.. Varmaan myös vegaani ja feministi. Paavon kanssa varmasti heiluttelevat sateenkaarilippua ja katsovat vihaisesti Soinia :D Välillä laulellen ja muita vastuusta syyttäen

      Lainaa

    4. Härkäruoska 22.10.2015 1:44
      Tulos: +264 (352 ääntä)
      Wendy kuulostaa suunnilleen yhtä houkuttavalta kämppikseltä kuin lihansyöjäbakteeria kantava satiaispopulaatio.

      Lainaa

    5. Tulos: +305 (329 ääntä)
      Apua toverit!! En osaa sanoa vitsaileeko Wendy vai onko oikeasti vaan rehellinen? Pelottavaa jos se tuollainen on oikeasti.

      Lainaa

    6. oikeistolainen 22.10.2015 2:00
      Tulos: -100 (206 ääntä)
      Äärioikeisto Go! Vassarit voi ottaa tärähtäneitä vuokralle.

      Lainaa

    7. Tulos: +86 (270 ääntä)
      Pajatsonakki, mitenkä vegaanius, sateenkaari ja feminismi liittyy vasemmistolaisuuteen? Itse olen kyllä ihan täisin miehinen mies ja vasemmalla. Enkä ole ainut. Mistä ihmeestä on tullut ajatus että me vasurit ollaan jotenkin erilaisia? Onko teille oikeistolaisille ja muille vaikeaa ymmärtää että meillä vasemmalla olevilla on jokaisella ihan omat näkemykset. Ja ihan vaan tiedoksi että meitä vasureita on paljon enemmän kuin te porvarit ja nasut luulette. Meillä vaan ei ole tapana pitää meteliä. Me ollaan ihan tavallista kansaa ja todennäköisesti meitä vasureita on sinunkin perheessä/lähipiirissä, ilman että sinä ahdasmielinen sitä tajuat. Sori kirjoitusvirheistä.

      Lainaa

    8. vasemmistogo 22.10.2015 2:32
      Tulos: -43 (165 ääntä)
      Äärioikeisto on läpi paha. Ne ei ole ikinä tehnyt mitään hyvää. Miettikääpä sitä..

      Lainaa

    9. Tulos: +75 (171 ääntä)
      Hymyilytti tuo Wendyn ilmoitus. (Lukuun ottamatta tuota transseksuaalikohtaa. Se on transSUKUPUOLINEN, eikä ole muuten mikään kolmas sukupuoli, vaan transnaiset ovat naisia ja transmiehet miehiä. Toki muitakin identiteettejä on.) En mäkään muuten asuntoa jakaisi täysin erilaiset yhteiskunnalliset arvot omaavan kanssa. Kävisi liian raskaaksi.

      Lainaa

    10. Tulos: +82 (90 ääntä)
      Lapsia ei saa olla, jos niitä on, täytyy niistä luopua pois. Tupakkiaskia ei saa viedä asuntoon, suihkussa on käytävä mutta vain kylmässä vedessä.

      Lainaa

    11. Tulos: -10 (144 ääntä)
      Vasemmistohan saikin paljon hyvää aikaan edellisessä hallituksessa. Oli mukana ajamassa Suomea suohon, ja kun vaalit alkoivat lähestyä, niin todettiin Suomalaisille, että eihän me voida tällaisessa hallituksessa olla. Turha itkeä, kun pökäle on jo puntissa. Muistaako kukaan, kuinka P. Arhinmäki ilmoitti ennen vuoden 2011 vaaleja, ettei tule koskaan hyväksymään kriisimaiden tukipaketteja? Hups! Mies oli niitä kuitenkin jakamassa hallituksessa. Vasemmistolaisten teemabiisi: "kas näin kääntyy takki, ja takki kääntyy näin.." Ihmettelinkin, että miten Paavo onnistui siinä TV:ssäkin nähdyssä takinkääntö-tempussaan niin hyvin, noh harjoitus tekee mestarin.

      Lainaa

    12. S. aivartelija 22.10.2015 6:43
      Tulos: +153 (169 ääntä)
      Minäkö olen ainoa, jolle ei tullut mieleenkään ottaa Wendya tosissaan? Oma päätelmäni sanoi, että vuokranantaja on käskenyt etsiä kämppiksen, jota eivät halua.

      Lainaa

    13. eriparisukka 22.10.2015 6:58
      Tulos: +58 (66 ääntä)
      Tuli vaan muuten mieleen että eihän kimppakämppään asukasta etsiessä ole laitonta määrittää sukupuolta? Sillonhan nimenomaan yleensä on vaan naisia tai miehiä.

      Lainaa

    14. Tulos: +25 (49 ääntä)
      Timo: Vasemmistohan saikin paljon hyvää aikaan edellisessä hallituksessa. Oli mukana ajamassa Suomea suohon, ja kun vaalit alkoivat lähestyä, niin todettiin Suomalaisille, että eihän me voida tällaisessa hallituksessa olla. Turha itkeä, kun pökäle on jo puntissa. Muistaako kukaan, kuinka P. Arhinmäki ilmoitti ennen vuoden 2011 vaaleja, ettei tule koskaan hyväksymään kriisimaiden tukipaketteja? Hups! Mies oli niitä kuitenkin jakamassa hallituksessa. Vasemmistolaisten teemabiisi: “kas näin kääntyy takki, ja takki kääntyy näin..” Ihmettelinkin, että miten Paavo onnistui siinä TV:ssäkin nähdyssä takinkääntö-tempussaan niin hyvin, noh harjoitus tekee mestarin.
      Ja nyt Soinin Timo jatkaa tätä linjaa pakettien kanssa. Mutta sitä se politiikka on, jos oma puolue ei Suomessa saa yli 100 paikkaa eduskuntaan niin pitää tehdä hankalia päätöksiä myös.

      Lainaa

    15. Tulos: +116 (126 ääntä)
      Moni varmaan päätti ylenkatsoa ekan mokan huumorin ja pureutua jälleen politiikkaan. "Vasemmisto sitä" ja "oikeisto tätä". Hyvähän se on, että ollaan valveutuneita, mutta välillä saa ihan hyväntahtoisesti nauraakin.

      Lainaa

    16. Seppo Saviniemi 22.10.2015 8:23
      Tulos: +42 (78 ääntä)
      Voi jösses, eikö täällä vitsiä ymmärretä. Tosin mitä tulee Mikaelin purkaukseen niin mielestäni luottotietojen pitäminen kunnossa ei vaadi epäinhimillisiä ponnisteluja.

      Lainaa

    17. Tulos: +56 (62 ääntä)
      Kannatatte millä linjalla olevaa puoluetta hyvänsä totuus on, että niin Oikeisto, kuin Vasemmisto ja Poliittinen keskusta kusettaa.

      Lainaa

    18. Tulos: -9 (73 ääntä)
      mies: Pajatsonakki, mitenkä vegaanius, sateenkaari ja feminismi liittyy vasemmistolaisuuteen? Itse olen kyllä ihan täisin miehinen mies ja vasemmalla. Enkä ole ainut. Mistä ihmeestä on tullut ajatus että me vasurit ollaan jotenkin erilaisia? Onko teille oikeistolaisille ja muille vaikeaa ymmärtää että meillä vasemmalla olevilla on jokaisella ihan omat näkemykset. Ja ihan vaan tiedoksi että meitä vasureita on paljon enemmän kuin te porvarit ja nasut luulette. Meillä vaan ei ole tapana pitää meteliä. Me ollaan ihan tavallista kansaa ja todennäköisesti meitä vasureita on sinunkin perheessä/lähipiirissä, ilman että sinä ahdasmielinen sitä tajuat. Sori kirjoitusvirheistä.
      No eipä teidän paljoutta ainakaan vaaleissa huomaa, onneksi :)

      Lainaa

    19. Tulos: -17 (65 ääntä)
      En enää ihmettele yhtään, miksi kommunismista tulee mieleen heti kaikkea ikävää ja pahaa.

      Lainaa

    20. Käyttäjä 22.10.2015 10:01
      Tulos: +61 (79 ääntä)
      hekomopo: Kannatatte millä linjalla olevaa puoluetta hyvänsä totuus on, että niin Oikeisto, kuin Vasemmisto ja Poliittinen keskusta kusettaa.
      Ja loppujen lopuksi kaikkien ihmisten poliittinen mielipide on sama: Etuja minulle ja minun kavereilleni - pois joutaa ottaa niiltä, jotka ovat mahdollisimman kaukana meistä. Joten emme me niin erilaisia ole, peace siis:)

      Lainaa

    21. Tulos: +4 (58 ääntä)
      kekkula: No eipä teidän paljoutta ainakaan vaaleissa huomaa, onneksi
      Vieläkö joku luulee et vaaleissa päättää kansa? Aika hyvin on sulkenut silmänsä ja korvansa maailman menolta. Rahahan ei ratkaise mitään ja me ollaan kaikki samalla viivalla ja kaikilla on samat mahdollisuudet ja velvollisuudet. Jep.

      Lainaa

    22. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Niin ja monopoli on vain peli.

      Lainaa

    23. Tulos: +13 (33 ääntä)
      Jos mä oisin kämppää vailla niin todellakin muuttaisin Wendyn kämpille! Kuulostaa kokemukselta, plus diagnoosit ja musiikkimaut ei kerro ite ihmisistä mitään

      Lainaa

    24. Tulos: -2 (36 ääntä)
      yhyy voi, kun on kamalaa kun halutaan kämppikseksi tyyppi jonka kanssa tulee toimeen

      Lainaa

    25. Tulos: +35 (49 ääntä)
      Minusta on hölmöä, että aina näissä poliittisissa jutuissa aletaan haukkumaan eri puoluetta kannattavia ihmisiä. Parempi on koettaa ymmärtää sitä toisen ajatusmaailmaa ja miksi hän tietyllä tavalla ajattelee. Mielestäni jokaisen puolueen agendassa on ajattelemisen arvoisia asioita. Varsinkin tällaisen talouskriisin aikana olisi hyvä poimia parhaat ideat suunnan kääntämiseksi, tulivatpa ne kenen suusta tahansa.

      Lainaa

    26. Tulos: +40 (90 ääntä)
      Pajatsonakki: Hyi helvetti joku vasemmistolainen.. Varmaan myös vegaani ja feministi. Paavon kanssa varmasti heiluttelevat sateenkaarilippua ja katsovat vihaisesti Soinia Välillä laulellen ja muita vastuusta syyttäen
      Ei perkele. Mitä vikaa on feministeissä? He ei ole miestenvihaajia. Entä miksi sotket vielä vegaanit ja sateenkaariliputkin tähän? ihan kuin ne olis jotain paholaisia:D....

      Lainaa

    27. Tulos: +41 (75 ääntä)
      joku: Ei perkele. Mitä vikaa on feministeissä? He ei ole miestenvihaajia. Entä miksi sotket vielä vegaanit ja sateenkaariliputkin tähän? ihan kuin ne olis jotain paholaisia:D….
      Joo, onhan se kamalaa jos joku syö mieluummin porkkanaa. Latistaa sinun oikeuksiasi hirveällä tavalla. Ja feministejä vielä; kaikkihan tietävät että naiset kuuluvat paljasjaloin keittiöön. Varsinaisia hirviöitä jos muuta väittävät. Tuo Wendyn kämppä kuulostaa kyllä kokemukselta, lukukauden verran voisin asua ennenkuin tulisin hulluksi ja muuttaisin pois =)

      Lainaa

    28. Tulos: +4 (26 ääntä)
      Wendy olisi kieltämättä mukava kämppis, en kelpuuttaisi edes vessaan tai partsille asumaan!

      Lainaa

    29. Tulos: -28 (86 ääntä)
      joku: Ei perkele. Mitä vikaa on feministeissä? He ei ole miestenvihaajia. Entä miksi sotket vielä vegaanit ja sateenkaariliputkin tähän? ihan kuin ne olis jotain paholaisia:D….
      Mihin esim. Suomessa tarvitaan nykyään feministejä? Käsittääkseni juuri feministit hamuavat Suomeen miehiä jotka eivät pahemmin naista arvosta. Mikä siinä on se logiikka?

      Lainaa

    30. Tulos: +42 (68 ääntä)
      Hahah: Mihin esim. Suomessa tarvitaan nykyään feministejä? Käsittääkseni juuri feministit hamuavat Suomeen miehiä jotka eivät pahemmin naista arvosta. Mikä siinä on se logiikka?
      Tuo on kyllä outo ennakkoluulo; se että ihminen tulee *kulttuurista* jossa on outoja asenteita naisia kohtaan, ei mitenkään pakota jakamaan niitä ennakkoluuloja. Turkkilainen, miespuolinen työkaverini on nykyään muutenkin kaveri, kokkaamme yhdessä ja juomme kaljaa, ja hänen mielestään Turkin hallitus on pelkkiä kusipäitä. Itse koen samoin Suomen tämänhetkisestä hallituksesta, enkä katso olevani sen tekemisistä henkilökohtaisessa vastuussa. Jos porukka ei opi olemaan niin se on sitten eri asia, mutta ei voi olla oikein jättää ketään kuolemaan siksi että on ennakolta ja ilman dataa päätetty että "eivät ne kuitenkaan opi". Ihminen ansaitsee oikeuden yrittää pysyä hengissä.

      Lainaa

    31. Tulos: +5 (31 ääntä)
      mies: Pajatsonakki, mitenkä vegaanius, sateenkaari ja feminismi liittyy vasemmistolaisuuteen? Itse olen kyllä ihan täisin miehinen mies ja vasemmalla. Enkä ole ainut. Mistä ihmeestä on tullut ajatus että me vasurit ollaan jotenkin erilaisia? Onko teille oikeistolaisille ja muille vaikeaa ymmärtää että meillä vasemmalla olevilla on jokaisella ihan omat näkemykset. Ja ihan vaan tiedoksi että meitä vasureita on paljon enemmän kuin te porvarit ja nasut luulette. Meillä vaan ei ole tapana pitää meteliä. Me ollaan ihan tavallista kansaa ja todennäköisesti meitä vasureita on sinunkin perheessä/lähipiirissä, ilman että sinä ahdasmielinen sitä tajuat. Sori kirjoitusvirheistä.
      Eiköhän veganismi, feminismi ja sateenkaaret liity vasemmistoon ihan siten että vasemmistopolitiikkaan liittyy muita puolueita voimakkaammin naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolestapuhuminen sekä ympäristötietoisuus - ehkä sinun pitäisi miettiä vasemmistolaisuuttasi vähän uusiksi jos nämä ededellämainitut ovat sinusta niin vastenmielisiä ettet halua itseäsi mitenkään näihin liitettäväksi... :D

      Lainaa

    32. Tulos: +1 (21 ääntä)
      Asuntoja ei tuumaa kyllä löytyä tästä maasta mutta jengiä voi raahaa ties mistä sitten kuitenkin. Jännää.

      Lainaa

    33. Tulos: +16 (30 ääntä)
      vasemmistogo: Äärioikeisto on läpi paha. Ne ei ole ikinä tehnyt mitään hyvää. Miettikääpä sitä..
      No eipä tuolla äärivasemmistonkaan hyvyydellä paljoa hurrata. Siksi ovatkin ääripäitä.

      Lainaa

    34. PorvaritRules 22.10.2015 23:44
      Tulos: -16 (34 ääntä)
      Pajatsonakki: Hyi helvetti joku vasemmistolainen.. Varmaan myös vegaani ja feministi. Paavon kanssa varmasti heiluttelevat sateenkaarilippua ja katsovat vihaisesti Soinia Välillä laulellen ja muita vastuusta syyttäen
      Kommenttisi ansaitsee hatunnostoja!

      Lainaa

    35. PorvaritRules 22.10.2015 23:48
      Tulos: -13 (33 ääntä)
      murri: Jos mä oisin kämppää vailla niin todellakin muuttaisin Wendyn kämpille! Kuulostaa kokemukselta, plus diagnoosit ja musiikkimaut ei kerro ite ihmisistä mitään
      Soluasunto jossa vassareita, eli mädättäjäsolu

      Lainaa

    36. Tulos: -7 (17 ääntä)
      Mm. Wendyn kämpän takia maailmakin junnaa paikallaan.

      Lainaa

    37. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Hörhör: Vieläkö joku luulee et vaaleissa päättää kansa? Aika hyvin on sulkenut silmänsä ja korvansa maailman menolta. Rahahan ei ratkaise mitään ja me ollaan kaikki samalla viivalla ja kaikilla on samat mahdollisuudet ja velvollisuudet. Jep.
      Eipä oo vaalimainonta (jos siis sitä tarkoitat) vaikuttanut ainakaan omaan äänestyskäyttäytymiseeni. Jokaisella 18 vuotiaalla on tietääkseni käytettävissään yksi ääni. Jos joku mainostaa isommalla budjetilla, ei se tee vasurista oikeistolaista kovinkaan helpolla. Suomessa nyt kun ainakin toistaiseksi on rehelliset vaalit, niin ei ole mitään purnaamista tuloksissa :)

      Lainaa

    38. King Arthur 26.10.2015 2:09
      Tulos: +6 (20 ääntä)
      Hahah: Mihin esim. Suomessa tarvitaan nykyään feministejä? Käsittääkseni juuri feministit hamuavat Suomeen miehiä jotka eivät pahemmin naista arvosta. Mikä siinä on se logiikka?
      Olet käsittänyt väärin. Hyvä että jotain olet käsittänyt.

      Lainaa

    39. Arthur, ovo-lakto-vegaani 11.12.2015 15:01
      Tulos: -2 (8 ääntä)
      Pajatsonakki: Hyi helvetti joku vasemmistolainen.. Varmaan myös vegaani ja feministi. Paavon kanssa varmasti heiluttelevat sateenkaarilippua ja katsovat vihaisesti Soinia Välillä laulellen ja muita vastuusta syyttäen
      Mikäs sulla vegaaneja vastaan on?..

      Lainaa

    40. Aukoton stalkkeri 20.6.2020 16:58
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      kekkula: No eipä teidän paljoutta ainakaan vaaleissa huomaa, onneksi :)
      Kannattaa vielä vähän perehtyä tuohon Suomen poliittiseen kenttään :) Taitaa jeesus-jengi olla ainoa varteenotettava oikeistopuolue vaikka on sinne apajille persutkin yrittäneet tunkea, mutta kun ulkomaalaispelkoa ja itään kumartamista myöten periaatteet on suoraan punaisesta kirjasta niin eihän se uppoa kuin tyhmimpiin. Sinänsä ihan hauskaa ja suloista kun joku persu räksyttää kommareista. Persujohtajat eivät toki kommareista räksytä, eivätkä juuri kritisoi itänaapurin touhuja. Mistähän se johtuu...? :D :D

      Lainaa

    41. Pilkukas oliivi 7.8.2020 19:53
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Tege: Wendyn kaltaiset ihmiset ovat juuri se, mikä on politiikassa vikana. Omaa kuppikuntaa kannatetaan ja vouhotetaan, mutta muita ei siedetä ollenkaan. Porvarit ja demarit on tässäkin nähty pahoina ja heihin ei haluta olla kontaktissa. Tosielämässä kuitenkin oppimisen ja kasvamisen paikka on juurikin [...]
      Nyt puhuttiin samaan kämppään muuttamisesta eikä mistään satunnaisesta jutustelusta. En minäkään asuisi sellaisen ihmisen kanssa jonka arvomaailma on täysin erilainen omani kanssa, vaikka sellaisten kanssa olen tekemisissä lähes joka päivä.

      Lainaa

    42. Tulos: 0 (0 ääntä)
      PorvaritRules: Kommenttisi ansaitsee hatunnostoja!
      Ehdottomasti! Liki ainoa järkevä kommentti täällä.

      Lainaa

    43. Tulos: 0 (0 ääntä)
      King Arthur: Olet käsittänyt väärin. Hyvä että jotain olet käsittänyt.
      Sinä et ole käsittäny mitään, ikävä kyllä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: asuntomarkkinat, vuokra, kämppis, käppäkaveri, asunto, yksiö, luottotiedot